/ 19 oldal
Hozzászólások
Sok protein!!
Volt barátnőmmel egy évig használtunk gumit,ami egyszer a vehemens végjátékban elszakadt,amit csak a kicsúszás után vettünk észre! smile Vádli fájdalmas görcsberándulása nem ritka dolog volt! smile
Költői volt a kérdés te kis huncut "kislány"! smile
Szia! Viccet félretéve valóban az a meglátásom,hogy nagyon is fontos kérdés,amire a kapott válasz tanulságos lehet,mert minden esetőségre felkészítheti az embert!
Titkos kis zárt világ,ahol mindenki képes értékelni a másik odaadását és figyelmét,aminek a tökéletes kéjes kielégülés a végeredménye? smile
Igazad van ember!! Ez egy nagyon is fontos kérdés lélektani szempontból , és jól teszed , ha nem tőrödsz a rosszindulati kérdésekkel!!
Sziasztok! Szerény véleményem szerint 14-16 cm az átlaghossz,amihez szükséges a hölgy szempontjából nézve a megfelelő vastagság és a hozzátartozó magasan fejlett szexuális kultúra is!
Szervusz!! Ilyen és ehhez hasonló valós élmények képesek az emberekben alapvetően meglévő biszexuális ösztönöket a felszínre hozni,mert már majdnem irodalmi stílusban fogalmaztad meg a kalandod,ami sokakban eddig nem ismert izgalmat képes kiváltani! Ritkán szoktam többféle témában olvasni erotikus történeteket,és bizony a férfiak közötti ( akár hölgy aktív/passzív jelenléte nélkül is ) nemi aktust taglalók között is fellelni olyan elképesztően fantasztikus módon megfogalmazott gyönygyszemeket,aminek hatására az ember elkezd ösztönösen és izgalomtól motiválva kutatni ebben a sokak számára egzotikusnak tűnő , de a még mindig jelenlévő tabuk miatt titkos világban!! szerény véleményem szerint folytasd élményeid,tapasztalataid megosztását,mert van igény a szavaidra!!
Természetesen ez eredeti mell a legjobb,még akkor is,ha megereszkedett valamekkora mértékben!! Sőt! Tán még az a legjobb ,mert azokhoz a mellekhez általában egy érzelmileg meglehetősen fejlett személyiségű hölgy is tartozik,aki elképesztően nagyfokú érzékiséget képes belevinni a szexbe!!
Az exemmel.
Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! szerény véleményem szerint a nygközepes méretű mell a legjobb! Ezalatt konkrétan akkor méretű kebleket értek,amik úgy kétszer,két és félszer nagyobb a férfi tenyerénél! Nagyobb már nem igazán jó ennél a mérettartománynál,mert már nem igazán lehet megmarkolni,és az eléggé komoly frusztrációt okozó hiányérzetet generálhat! Nálam legalábbis okozottmár ilyet,amikor bbw alkatú partnerem volt hatalmas,de logó mellekkel!! A formája sem elhanyagolható!!
Fazonra nyírt puncika egyszerre nőies és izgató! smile
Mindenhová......ha a hölgy is akarja!!
Az abszolút méretű felszabadultság,amitől fokozódik az izgalom és az orgazmus! smile
Szia! A humortól lesz valaki életvidám,ami bizony nagyon vonzó tulajdonság!! Emellett ott van a telt,duci alkat,mint a szeuxális vágy ősi megtestesülése,ami a férfiak és a nők egy része számára is jelentős mértékű afrodiziákum!! A kettő tényező együttesen meg egyenesen rószaszínű ködöt képes az ember szemére ereszteni!! A filigrán alkatú hölgyek egy része kimondottan irigy,soviniszta,humorérzéknélküli,önmagasztaló,tehát olyan jellemvonású,amit külső szépséggel már nem lehet kompenzálni!Sőt! A sok negatív érzelem idővel torzítja a külsőt,ami tovább generálja a frusztrációikat,amit általában a jó pasikat elhappoló telt hölygeken vezetnek le. A legjobb szexuális élményeim olyan telt nőkkel történt meg,akikben bizony ott volt a vitalitás! smile
Szia! Sajnálatos módon erősen szűklátókörrel rendelkező,és eből eredően alacsony értelmi és érzelmi intelligenciával "megáldott" közegben voltál kénytelen élni,akiknek tagjainak jelentős része képtelen volt az elfogadásra és az együttérzésre. Ilyen primitív,nárcisztikus,és sokszor szadista ( mások fizikai és/vagy érzelmi zaklatása,bántalmazása okoz nekik önbizalomnövelő örömet ) létformák gesztusai törvényszerűen negatív érzelmi reakciót váltott ki belőled,ami miatt jelentősen lecsökkent az önbizalmad,és a társadalomba vetett hited is erősen csorbult! Itt azomban olyan személyeket találsz,akik nem hogy elfogadnak téged úgy ahogy vagy,hanem erotikus téren még favorizálnak is! Jó,hogy megtaláltad a szerelmet és általa a szexuális örömök spektrumát! A te szempontotból nézve megfelelő személyiségvonásokkal rendelkező személyek célzott keresése akár segíthet azon,hogy a korosztályodból is találj magadnak játszótársat,vagy akár komoly kapcsolatot is! Szép napot! wave
Ami elképesztően fanasztikus dolog,ami eufórikus állapotba viszi az embert! Oda-vissza alapon tud csak kialakulni a fizikai és mentális tökéletes kielégülés.......nálam legalábbis!
Sziasztok! Van bizony! Az exem is nem egy alkalommal nem egy alkalommal érezte a kínzó vágyat,hogy kiadós kefélés közben ( szeretkezéskor relaxált állapotban élvezte a belső masszázst ) ,hogy az izgalmát okozó "biomechanikus szerszámot" bekapja,a makkot érezze a tokában,a szájpadlásával,nyelvével és ajkaival a farkam kerületét és lüktető keménységét. A nők egy bizonyos hányadánál ez egyfajta vallásos áhítat,ha úgy tetszik! Kell nekik a gyönyör,ragaszodnak hozzá,és a testi,és ezzel párhuzamban a tesi öröm generálta másodlagos érzelmi reakció miatt nem csupán az adott férfi iránt éreznek szerelemnek nevezhető kiemelt érzelmeket,hanem maga a szexualitás,és a hímtag iránt is,ezért akarják zsigerből veezérelve önfeledten és sokszor gátlástalanul mélytorokba bekapni! Ez utóbbi a szájjal történő kielégítést,és az ejakulátum lenyelését jelenti.
Szép jó napot/estét kívánok minden telt,duci,kövér hölgyeket,tüzes kis gátlástalan rosszlányokat imádó férfitársamnak!! smile

Mai napig benne van a férfiak egy jelentős részében az az ősi ösztön,ami alapján a husikás-zsírpárnás nőkért szexuálisan és érzelmileg is rajonganak! Nem véletlenül születtek már a kőkorban is Vénusz szobrok!! Telt idomok,meleg test,puhaság,nedvesség,odaadás,hála.Ezt mind a telt duci nőktől kaphatja az embernek fia,ha jól bánik vele!! smile
Már megvolt,és a hölgy kaján mosollyal pipilte le a mellkasom!! wink
Erősen komplex a dolog.Lényegét tekintve többismeretlenes egyenlet.Az ember adja magát,mert lehet,hogy valaki számára szimpatikus lesz,míg mások nem látnak benne,fantáziát,míg megint mások egyenesen ellenszenvesnek fogják találni és még egy nemleges válaszra sem tartják méltónak!Elkerülhetetlenül törvényszerű,hogy a felsorolt opciók valamelyike megtörténik!Erre alapvetően fel kell készülni pszichésen!Természetesen lehet szerepet játszani,de az előbb vagy utóbb bizonyosan kiderül,és akkor bizonyos a rokonszenv szinte azonnali megszűnése,és ezáltal a kapcsolat sem alakul ki,illetve meglévő szexpartnerségi viszony rövid határidőn belül megszűník!Természetesen nem árt "némi" tisztelettel közeledni egy másik személyhez vagy párhoz,és a sárm meg a humor sem utolsó szempont a diszkréció,higiénikusság,civilizált,nem vulgáris és bőszókincsű társalgás mellett!!A végén úgy is kiderült minden!!
Valóban vannak 12-14 év közötti gyerekek,akik élnek nemi életet,de akad olyan extrém eset,amikor 10-11 évesek a nemi élet szereplői.Valóban az a pedofilía,amikor a 18.életévét betöltött személy folytat,vagy folytatni akar szexuális kapcsolatot 14.év alatti személlyel,ami azért "kissé" beteges!Főleg,ha a gyermek testileg nagyon fejletten!Nem véletlenül nem engedték az amúgy liberális szemléletű Hollandiában ezt a tébolyt!!
A józan ész pártján.Nem tudok azonosulni a gyermekkel való szexualitás vágyával,mert egy ygermek nem eléggé fejlett intellektuálisan,emocionálisan,és főleg testileg sem,hogy eldönthesse,hogy ez neki jó lenne mindez,nem hogy élvezné!Rémálom maga a gondolat is,és pontosan ezért hoztak létre olyan mentálhigiénés programokat,többek között idehaza,hogy a magukat pedofilnak érzők ne akarjanak gyermekek közelében lenni szexuális céllal,hanem vegyenek részt a programban,ami önuralomra tanítaná őket!!A külömböző vallású egyházakban már a kezdetektől fogva létezik a ygermekek sérelmére elkövetett szexuális visszaélés!!
Kereslet-kínálat arányai,civilizált hangnem,objektivitás,tisztelet,humor,őszinteség,vagy hazugság,rugalmasság,merev mentalitás,nyitottság,kurázsi vagy megrettenés..stb ,az adott személyre nézve pozitív vagy éppen negatív variációi döntik el,hogy egyáltalán lehetséges a személyes találkozó,ami még mindig nem jelenti a szexkapcsolat kialakulását!Volt már szóló hölggyel és párral innen kapcsoaltom,és volt akiknek rokonszenves voltam,csupán a távolság és a munkaidőnk miatt nem tudtunk volna heti 2-3-4 alkalommal találkozni,csupán hétvégente,és az adott kedves pár viszont elég szexorientált volt.Közeli hölgy és pár megekeresésemre vagy nem reagált,vagy az elvárásainkból semmit nem engedve megköszönték az érdeklődésemet,mivel az számukra önbizalomnövelő pozitív visszacsatolás volt,de mégis nemleges választ adtak.Nagyon sok az alternatívák száma,de nem csak itt,hanem a hagyományos társkereső oldalakon is!Mindnekinek sok szerencsét és fertőzésmentes időszakot kívánok!!
Hollandiában évekkel ezelőtt volt egy felmérés,mivel szerettek volna a gyermekek felé szexuálisan orientálodó egyének egy csoportja pártot alapítani,ami liberalizálná a pedofilíát,ahogy az egykor az okóri Hellasz egyes régióiban volt törvényes.Tudjuk,hogy sok téren kimondottan liberális nézeteket vall németalföld népességének egy jelentős hányada,de mégis többségben voltak a konzervatívabb nézetűek,akik szerint ez nem lenne morálisan helyes!Amennyiben nem tévedek,úgy a szexuális iránytságukat is felvállaló személyek között pontosan a homoszexeuálisok voltak a legkonzervatívabbak,és a heteroszexuálisok közül kerültek ki az engedékenyebbek.Végül nem lett engedélyezve a párt megszervezése sokak megkönnyebűlésére,de mindenképpen elgondolkodtató,hogy a szexualitás rejtett része,ahogy a konszenzusos ( Hollandiában legális ) és bizonyos esetekben az erőszakos incesztualitás.Idehaza van mentálhigiéniai program pedofilok számára,ami segít kordában tartani a vágyaikat,viszont nincs eléggé propagálva,mert így tán sokkal több gyermekmolesztálást lehetne megakadályozni,ha a vágyait uralni nem képes és/vagy a szubjektivítás miatt más szexuális alternatívákban gondolkodni nem tudó egyén tisztában lenne,hogy hová tudna fodulni "lehűteni" magát!Az intézményesített vallásokban meg mindig is jelen volt,hiszen a szexuális kizsákmányolás a másik ember feletti érzelmi mámort előidéző formája ez,amit bizony erősen generálhat a cölibátus,mint természetellenes attitüd!
Szexuálisan nyitott,telt alkatú hölggyel párkapcsolatba kerülni,és együtt szexbaráti társaság felszabadult tagjaivá válni! smile
Néhány szép puncival akadt már dolgom!Abból kettő kimondottan ízletes volt! smile
Az emberi szexualitás már a kőkorszakban is meglehetpsen széles spektrumú volt.A judeo-keresztény-muszlim világban kezdték el a nem heteroszexuális és nem monogám részét démonizálni a nemiségnek.Az antik világ,ami ma többek között a swinger életstílusban is a reneszánszát éli,szerves része volt a szexualitás minden formája( sajnos még a gyermekekkel szembeni része is ) az etruszkoktól kezdve a perzsákon át a keltákig bezárólag!
Relatív,hogy mi minősül perverziónak,aberrációnak!!Sokak számára csak az minősül annak,amikor az egyik résztvevő nem felnőtt és/vagy a felnőttek között nem konszenzusos alapon zajlanak az események!Swingerpair77-nek igaza van abban,hogy vannak heteroszexuálisok,akik számára nem jelent problémát emocionális alapon tolerálni a biszexuálisokat/homoszexuálisokat/transzneműeket,és ezért nem is alkalmaznak rájuk pejoratív kifejezéseket,mivel mentális téren teljesen kiegyensúlyozottak,nem torzítja el őket az ösztönös gyűlölet,ami a nem heteroszexuálisokkal szemben negatív érzelmeket érzők egy részére jellemző,míg a másik rész meg valóban a vágyaik felvállalása elmaradása miatti frusztrációt vezeti így le!Egyébként tökéletesen ismerem a "Más vagy" című dalt.Hozzátenném azt,hogy nagyon sok bi/meleg egyáltalán nem nőies nyílvánosan sem fizikailag,sem mentális téren!A világtörténelem olyan nagy alakjai,mint Nagy Alexandrosz(Sándor),Gaius Iulius Ceasar,vagy akár I.István nagyapja Gyula is biszexuálisok voltak.Erről ennyit!
Szia!Nem nem tévedsz!A legtöbb,buzi,mint pejoratív szót használó valójában tényleg látens meleg,vagy bi,de a szocializációja és/vagy a szűkebb-tágabb környezete esetleges negatív reakcióitól félő személy,aki nem mer szembenézni a valósággal,és inkább szerepjátékot játszik,és ez a frusztáció ledarálja az idegrendszerét,aminek sokszor agresszió a vége!A homo/biszexfóbok kisebb része meg alapvetően ösztönszerűen semmit nem tud elfogadni,ami nem ő.
Látens biszexualitás is lézetik,nem kizárólag aktív szexualitásban megnyílvánuló nyílt biszexualitás!Ráadásul ennek is vannak fokozatai!
Szerény véleményem szerint a férfi és női biszexualitásnak is van több fokozata kezdve egy azonos nemű előtti szexuális cálzatú meztelenkedéstől kezdve az anális szexig/farok szopásig,puncinyalási/ujjazásig bezárólag!
Tudod te,hogy mitől döglik a légy! smile
Meg jelentős szerepe van annak,hogy milyen érzelmi viszonyban állsz a partnereddel!Az sem elhanyagolható,hogy a vágyait milyen módon próbálja meg veled közölni,mert az is eredendően valamilyen érzelmi reakciót vált ki belőled!A hölgyek egy része hódol a szex valamilyen extrémebb vállfajának.Ez lehet bdsm,scat,rabszolga szex...stb,de ez egy lélektani folyamat része,aminek végigjárásában mindneképpen kellett egy olyan kiváló pedagógiai érzékkel megáldott személy,aki minden egyes rezdülésével pozitív érzelmeket tudott az adott hölgyben kiváltani!
Komolyság és humor megfelelő kombinációja.Így kerek és élvezetes a dolog! Szép napot! smile
Tehát,hogy téged megkaparintott szexuális "zsákmányként" a párod és/vagy a szeretőd,mert vágytól fűtve odaakartad adni magad!? smile
A humor nagyon kellems és egyben lélektanilag és ebből eredően pszichoszomaptikus téren hasznos dolog,de nem szabad túltolni,mert azzal súlytalanná lehet tenni egy nagyon is fajsúlyos témát,és a szex közbeni csúnya beszéd eléggé jelentős dolog sok ember számára!!
Szia!Megértelek cimbi!Szekedvelőszeximádó emberek szeretnek a partnereik előtt emeztelenkedni,mert az exhibicionista szabadságérzés bizony jelentős mértékű endorfin és dopamin felszaabdulást iéz elő a szervezetben,valamint a meztelenséggel járhat személyektől függően egyfajta dominanciaérzés,hogy a másik fél mindenképpen látja a nemi szerveket,mert akara a meztelenkedő fél,hogy másik szembesüljön ezzel!Természetesen konszenzusos alapon lehet ezt tenni a másikkal!Harmadik része a dolognak meg az,hogy az otthoni szóló nudizmus-naturizmus is kellemes dolog,mert nem terhelődik le a bőr és ezáltal az idegpályákon futó ingerek miatt az agy,mert nincs ruházat az emberen,ami ingerelné folyamatosan a bőrt!Nagyon kellemes élmény a meztelen bőrön érezni a meleget,a hűsítő szellőt,és a kellemes hőmérsékletű vizet.A naturista-nudista emberek immunrendszere ezért erősebb,mert a rendszeres meztelenkedés miatt lényegében egy folyamatos relaxációs,és a boldogsághormonok felszabadulás révén enyhe eufórikus állapotban vannak!Ez nagyon hasonló ahhoz,hogy aki jó alaposan megtisztított kézzel eszik langyos,enyhén meleg szilárd ételt,annak az emésztése is jobb!Neurobiológiai kutatások legalábbis ezt támasztják alá!
Férfi szemszögből nézve a punciba élvezéssel létrejön a kiteljesedés élvezetes élménye,mert amellett,hogy egy a párját szerető féri mindent megtesz,hogy testi és lelki örömet okozzon a kedvesének a farkával történő finom vagy éppen vadabb puncimasszázsal,de ott van a férfiakban lévő birtoklási vágy,ami miatt megszeretik spermával bélyegezni,megjelölni a "tulajdonukat",a "nőstényüket",ezzel demonstrálva tudat alatt,hogy az bizony az ővék.Hölgyek szempontjából meg ott van az érzelmi alapú megáldott vagyok életérzés,amit azok a nők éreznek,akik boldogok,hiszen a párjuk a tenyerükön hordozza őket,de ott van a fizikai élvezet is,mert hát a sperma állaga simogatóan folyékony,valamint kellmesen meleg,és annak a hüvelyben való tapintásérzése emeli az endorfin és dopaminszintet.
Jó kislány,nagyon jó kislány! smile
Serény véleményem szerint kiváló pedagógiai érzékkel meglehet szerettetni,izgalmassá lehet tenni a partnerünk számára is oly módon,hogy a vulgáris szavak használata közben kéjt kell nyújtani,így a testi gyönyör és a trágárság összemosódik a tudatallatiban. smile Pl:Nagyin finom,kőkemény farokkal történő puncimasszázs közben ( akár kiskutya pózban ) édes kis kurvámnak lehet szólítani a hölgyet,és ezt a lehető legérzékibb,legszerelmesebb hangnemben közölni vele.Ha esetleg megkérdezné,hogy miért nevezik őt kurvának,akkor egy kardinális kérdéssel kell válaszolni!A kérdés konkrétan az lenne,hogy élvezi-e,amit vele csinálnak?Ha igenlő a válasz,akkor tudatni kell vele,hogy azállandósult testi és érzelmi kéj jelenti a kurva létet,így nincs alakul ki emocionális sérülés a hölgynél,hanem éppen ellenkezőleg!Elfogadás majd eufória következik.
Mind a hölgyeknél,mind pedig az uraknál egy folyamat része ez.Lehet,hogy ostobaságot állítok,de úgy tudom,hogy az ember ösztönösen poligám és biszexuális is.Természetesen megfelelő érzelmi állapot is szükségeltetik eme két ösztön érvényesüléséhez,mert ugye a szocializációval már gyermekkorban lélektani gátagat és akadályokat gurítanak sokszor az ember elé a konzervatív szemléletből eredő sok tiltással és direkt vagy indirekt alkalmazott undorterápiával (Pl:fúj kakás,gusztustalan buzik..stb).Emellett sokszor már csak kíváncsiságból,a felfedezés ösztönéből vezérelve,de személytől függően akár az irigység által is szokták a férfiak és a nők is a saját neműket is méregetni,osztályozni,esztétikusnak vagy esztétikátlannak bélyegezni.Olyan helyeken,mint például uszodai öltöző,nudista strand-naturista kemping,munkahelyi zuhanyzó,mellékhelyiségben lehetőség adódik egy azonosnemű személy nemi szerveit is "premier plánban" megtekinteni,ami akár szexuális alapú reakciót is válthat ki.Van,aki számára ez egy izgalmakkal teli lehetséges új világ kezdete,ami miatt újra és újra szeretne szembesülni számára esztétikus fizikummal megáldott azonos nemű személy genitáliáival,ami miatt egyre több időt tölt olyan helyeken,ahol erre feltűnés és megszégyenülést magában hordozó lehetőség van.Otthoni diszkréciót kihasználva meg van lehetőség amatőr és/vagy profi biszexuális/meleg képeket/videókat nézegetni,biszexuális/meleg orientációjú személyekkel társalogni,és így egyre nagyobb mértékben kezd természetessé válni az azonos neműek (is) létrejövő szexuális viszony.Mindenkinél máshol van az a lélektani időpont,amikor teljesen készen áll az "elsőbálozónak" lenni,és persze más-más módon!Valaki nagyon hozzászokott a heteroszexualitáshoz és6vagy nagyon élvezi azt,akkor az a személy igényli a másik nem aktív jelenlétét,és ezért vagy biszex hajlamú párt keress,vagy ha van párja,akkor esetleg megpróbálja elérni azt,hogy a párja is tekintse természetes és izgalmas dolognak a biszexualitást!Valamit ezen személyek közül kerülnek ki a hermafrodita és shemale szexre hajlandók,mert csupán a pénisz kell nekik a férfiasságból!A másik csoport a szégyenlősek,akik nem szeretnék,ha látná őket az ellenkező nem valamely tagja,amikor biszexuális álmaikat élik meg.Ez főleg a passzív és akár sub szerepet kipróbálni akaró férfiakra vonatkozik,akik farokszopkodó kis kurvákká akarnak átszelleműlni,akik odaakarják adni a feneküket és az alázatosságukat legalább egy másik férfinak.
Hát tényleg vannak a Világ túlfelén olyan elképesztően vonzó és minden téren nőies ( kivéve persze a kéjlécet smile ),hogy az ember álla leesik!!Természetesen erős szerepet játszik a rendszeres és nagy valószínűséggel a magas dózisú ösztrogénbevitel,mert valóban gyönyörű testük és arcuk van,valamint a hangjuk sem férfias!
Mai nap folyamán egy amerikai szexvideómegosztó oldalon barangoltam és hetero alapú házilag készített csoport és feleségmegsoztó szexvideók után minőségi,otthoni felvételű amatőr shemale videókat is megtekintettem.Mind fizikai,mind pedig mentális alapon maga a tökéletes biszexualitás mind a két nem irányába!A hölgyek és az urak egy része is kacérkodik a biszexualitás gondolatával,de az urak egy része nem tud meglenni a szebbik nem nélkül,de ezzel párhuzamban kívánja a duzzadó heréket és a lüktető hímtagot,míg a hölgyek egy része számára a férfiasságból csak a kőkemény pénisz rokonszenves,sőt,egyenesen kívánatos,ámde a habitus és a fizikum többi része nőies legyen!Ezeket a vágyakat és igényeket testetsítik meg a shemalek,ladyboyok,hermafroditák.Érzelmileg és fizikailag is ők képviselik tökéletes módon a biszexualitásnak,illetve ezáltal átmenetet is képeznek a férfi-férfi és a nő-nő közötti szexuális aktushoz,ahol már nincs jelen sem aktív sem pedig passzív módon az ellenkező nem egyetlen tagja sem!
Házilag készített amatőr felvételek minden kategóriában!Lehet az hetero pár,többes szex,cuckold,feleség-férj megosztás hetero vagy biszex alapon,shemale-transznemű-crossdressler,idős-fiatal,bdsm,les- zbikus...stb,mert ott minden valós,míg a stúdióban,forgatókönyv alapján készített filmek döntő töbségében megjátszás van,aminek a tudata negatívan hat a libidóra!!
Pontosan erre van szükség inkább!B.U.É.K!!
Szerény véleményem szerint az érzelmi töltés léte vagy nem léte a hatalmas különbség dugás-baszás és szeretkezés között!Dugásnál csak a vágy van meg,hogy dugjak,dugjanak,mert az nekem fizikálisan és metállis téren kielégítő!Szeretkezésnél meg a partnerünk tetsi és érzelmi kielégülése az elsődleges,sőt,egyenesen mindenekfelett álló dolog,aminél nem létezik fontosabb szempont!
Talán mindkettő. smile
Amíg van az ember vágy az életre,addig kívánni is fogja a szexet is!Láttam már olyan szép arcú,gyönyrű és szívélyes mosolyú és izgatóan telt hatvanas hölgyet,akinek ha lenne rendszeres erotikus partnere,akivel jó értelemben totális gátlástalan módon élvezné a szexet,akár swingerezés formájában is,akkor egyáltalán nem csodálkoznék!! smile
Szerény véleményem szerint a popsi izgatsát összekell kötni valamilyen másféle izgalomforrással!Például kéjt okozó puncinyalással,miközben finoman izgathatja az ember jól benedvesített ujjal a párja popsilyukát,és így a két dolog egybemosódik a tudatalattiban,ami miatt már ösztönszerűen sem fog vehemens módon tiltakozni egy újabb popóizgatás ellen.Természetesen nagyon fontos a türelmen alapuló fokozatosság,ami viszont pozitív érzelmi reakciót vált ki a hölgyből,ami miatt egyre szimpatikussabbá válik neki a popószex mint erotikus opció!Semmi durvaság,semmi mogorva elvárás vagy elbódítás!Az mind zsákutca és még a kapcsolat jövője is komoly bajba kerülhet!!
Szia földim! smile B.U.É.K! A volt barátnőm is 2 esztendővel volt idősebb nálam,és azóta csak két olyan hölggyel voltam szexuális viszonyban ( az egyik kapcsoaltban él,és így hármas és cuckold szex volt ) , aki fiatalabb nálam kicsivel,de mindenki más meg idősebb.A legidősebb hölgy 20 esztendővel volt idősebb nálam,és elképesztő módon szerette a szexet! smile Már bocsánat,de a saját szavaival élve egy faszimádó gátlástlan kurva volt,aki igényelte,ha birtokolják,jó alaposan megbasszák,és az izgalom hevétől fűtve a civil életben durva sértésnek minősülő jelzőkkel illetik!Tocsogott is rendesen a puncija a kis dagi kurvának!Sajnos túl messze lakunk egymástól ahhoz,hogy szinte minden hétvégén utazhassak hozzá,és ő többet is akart,mint szexbarátság.
/ 19 oldal
/ oldal   Összesen: 911 hozzászólás, Listázva: 1-50

Caracas79

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2015. augusztus 13.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!