/ 27 oldal
Hozzászólások

Lesbian College Coeds 13

Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása.

Letöltés - Lesbian College Coeds 13

Meglátogatta egy angyal

Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki

Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint.

A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari karriert indítson.

Pszichológushallgató volt, mikor komoly váltást tett, elkezdett webkamerás modellkedni, aztán mára az OnlyFansen lehet megtalálni. Nem bánja, hogy így tett, pedig jó tanuló volt a saját elmondása szerint. Nehéz döntés volt, de az álma miatt megtette.

Álmában ugyanis egy angyal látogatta meg, és ő tanácsolta, tartson ki a 18 pluszos tartalmak gyártása mellett. Azt mondta nekem: tudom, hogy a világ azt fogja mondani, ez egy rossz döntés, de te jó úton jársz.

Ez az álom még neki is szokatlan volt, pedig eleve nem mindennapi álmai vannak, általában halott ismerősei, nagyszülei, szülei szokták meglátogatni ilyenkor és beszélgetni vele. A lapnak nem mellesleg korábban már olyanokat nyilatkozott, hogy ő egy boszorkány, és apja halálát is előre látta, mikor 12 éves volt.

Mindenesetre az angyal tanácsa bejött szerinte. Szegény családból származik, de 18 és 24 éves kora között komoly vagyonra tett szert, mára már dollármilliomos.

Egy ideig egy, a hét főbűn köré szerveződő szekta vezetője is volt, mikor akár 100 ezer dollárt (36 millió forintot) is kifizettek neki férfiak, csak hogy beszéljen hozzájuk.

Egy alkalommal pedig egy híres milliárdos ajánlott neki 600 ezer dollárt, hogy filmre vehesse, ahogy szexelnek. Visszautasította, mert nincs így is elég pénzt keres.

Jelenleg majdnem hat számjegyű összeget keres havonta, dollárban. Nem csak az OnlyFansből, máshonnan is vannak bevételei, de azt mondja, ezért rendesen meg is dolgozik. Kemény munka – mondja –, és az elmúlt hat évben napi 24 órát dolgozik a hét minden napján.

Forrás:24.hu/

Tényleg a méret a lényeg?

Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja!

Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a méret nem számít. Vannak azonban, akiknek ezzel ellentétes a meggyőződésük, sokan a sikertelenségüket a méreteikben látják.

Egy másik fontosnak gondolt méret a testmagasságon túl a pénisz hossza, mellyel kapcsolatban talán a legtöbb tévhit kering. Közkeletű tévedés például, hogy a testmagasság és a péniszméret között lenne összefüggés - akár az a feltételezés, hogy a magas embereknek nagyobb a péniszük, vagy a magyarok körében kedvelt „kis ember nagy bottal jár” mondás. A World Population Review által idézett tanulmányok rendre cáfolták a feltételezett összefüggéseket a testmagassággal, cipőmérettel, kézujjak hosszával és a pénisz méretével. A kutatások kimutatták ugyanakkor, hogy a férfiak, ha méretek megállapításáról van szó, saját péniszük méretét túlbecsülik a valós méretéhez képest. Ugyanakkor a saját méretüket alábecsülik az átlagos mérethez képest.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a nőket kevésbé érdekli a péniszméret, mint a férfiakat. A hosszúság mellett, ami a legtöbbször elő szokott kerülni témaként, a pénisz kerülete vagy körfogata a nőknek hasonlóan fontos szempont, tehát nem egyedül a hossz a „döntő”, mi az ideális. Egy ideális méreteket vizsgáló kutatásban a nők átlagosan a 16 cm hosszú, 12,2 cm kerületű péniszt választották.

Azt szintén cáfolták már különféle tanulmányok, hogy akkora különbség lenne átlagosan a rasszok - fehérek, feketék, ázsiaiak, amerikai őslakosok (indiánok, stb. - méretei között, mint ahogy azt a közvélekedés tartja. A különbség kevesebb, mint 2,5 centi volt maximum. A kutatások szerint a péniszméretet sokkal inkább meghatározzák a környezeti és hormonális hatások. A helytelen táplálkozás, endokrin zavarok negatívan hatnak a péniszméretre, ahogy bizonyos kémiai anyagoknak vagyok kitettség is (mint a poliklórozott bifenilek (PCB-k), peszticidek, vagy lágyító tartalmú szerek, termékenységet segítő gyógyszerek, stb.).

A magyar férfiak péniszének átlagos hossza 14,68 cm erektált állapotban, kerülete 11,81 cm és térfogata 162,9 cm3. A világátlag ehhez képest hosszra 13,38 cm, kerületre 11,68 cm és térfogatra 146,9 cm3.

Tehát az átlag alapján a magyaroknak nincs miért aggódniuk. A világon leghosszabb péniszük átlagosan a szudáni, kongói, ecuadori, ghánai és nigériai férfiaknak van, 17 cm vagy afelett. A legkisebb átlagos mérettel a thai férfiak rendelkeznek, ez 9,43 cm. Európán belül ebben is elsők a hollandok 15,6 centivel, őket a lenyelek (15,41 cm) és svédek (15,36 cm) követik a listában. Akárcsak magasságban, péniszméretben is Ciprus a sereghajtó (12,17 cm), nem sokkal a görögök (12,18 cm) és olaszok (12,5 cm) mögött.

Forrás:
Pénzcentrum

Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra?

A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body", hanem egy kis nem kívánt plusz kerekedik meg? Igen, uraim, nem csak a sör és a chips okozhat kellemetlen meglepetéseket a deréktájon; a mellkas területén is képesek vagyunk "felesleget" gyűjteni.
  
Ez a bizonyos "extra" gyakran több, mint egy kis zsírpárna, amitől a legtöbb diéta és hiper-szuper edzésterv is csak megvonja a vállát. Beszélünk itt a gynecomastia rejtelmeiről, ami nem egy új sushi fajta, hanem a férfiaknál előforduló mell megnagyobbodás. Ha eddig azt hitted, hogy a mellnagyobbítás csak a hölgyek privilégiuma, hadd mondjam el: a természet igazságos, uraim.
  
De ne dobjuk még a törölközőt (vagy a pólót), mert van megoldás, és nem, nem a szekrény mélyére való visszarejtés. A DreamKlinika.hu, amely hangzatos nevével nem egy álomgyár, hanem egy plasztikai sebészeti oldal, készen áll arra, hogy a férfiasságot nem csak lelkileg, de testileg is újraértelmezze. Itt a lehetőség, hogy a "mellkasod" ne csak egy térkép legyen a múlt bűnök szigeteiről, hanem egy büszke, férfias domborzat, amit nem kell minden nyáron újra és újra felfedezni.

Szóval, ha úgy érzed, az időjárás nem az egyetlen, ami forró lesz idén nyáron, és szeretnél te is hozzájárulni a hőmérséklet emelkedéséhez egy sziklaszilárd mellkassal, akkor irány a DreamKlinika.hu! Ne hagyd, hogy a mellkasod legyen az, ami miatt hideg zuhany alá kell állnod minden alkalommal, amikor levetkőzöl a tengerparton. Emlékezz, a gynecomastia nem egy végzet, hanem csak egy újabb kaland a férfiak örök útján a tökéletesség felé. Vágj bele, és tedd ezt a nyarat felejthetetlenné – a jó értelemben!

23 éves a testvérlapunk a Törté-Net

Kedves Látogatóink!

Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! smile smile

A pesti spriccparty klubban történt

A budapesti éjszaka sok szaftos titkot rejteget, hiszen van egy belvárosi klub, ahol éjszakáról éjszakára pikáns kalandok esnek meg a betérő vendégekkel. Tünde doktornő és szexi asszisztense döbbenten fedezik fel, hogy a Spermabank raktárkészlete teljesen kiürült. Irány tehát a titkos klub, ahol egész éjszaka azon fáradoznak, hogy feltöltsék a Spermabank durván megcsappant gecikészletét. Teljes mellbedobással szinte a végkimerülésig fejik a rengeteg spermát a rendelkezésre álló kemény faszokból, és ahogy az a film végére kiderül, a küldetést sikerül végrehajtani... Következő jelenetünkben Linda, a nagyszájú, szigorú tábornok asszony és Mariann a pajkos rendőrlány egy egész hadseregnyi faszit lerendeznek egy féktelen gang-bang party keretében. Az év utolsó partiján pedig a két ügyeletes Mikuláspina alig győzi a rohamot, na de nem kell azért félteni őket, rutinosan megbirkóznak az álló faszok rohamával...

Letöltés - A pesti spriccparty klub 14

Szex a tanyán

Ezen a tanyán csupa szexuálisan túlfűtött és fura vágyakkal rendelkező embert zártak össze. És ahogyan az lenni szokott egyszer csak elszabadulnak a vágyak. Két szénát pakoló legény elkapja a gazda feleségét, aki ímmel-ámmal tiltakozik ugyan de végül csak hagyja hogy jól megkeféljék. Közben a gazda is jól félrekúr, mert ő meg a szomszédasszonyt kapja faszvégre. A szőrös muffú gombagyűjtő asszony sem marad fasz nélkül. Rumcájsz jól megdöngeti az erdőszélen. Kefél itt mindenféle fura alak!

Letöltés - Sex Village Idiot

Victoria és barátai 1

Victoria Swinger neve nem cseng ismeretlenül, a műfaj kedvelői számára. A sorozat első darabja mégis tud újat mutatni nekik. Olyan szerepekben láthatják Victoriát, amilyenekben eddig még sohasem. A film egy betestesült álom, hiszen Victoria a nézők előtt fedi fel legtitkosabb vágyait és álmait, melyek pár pillanattal később valóra is válnak.

URL=https://www.goldengate.hu/film/139726-Victoria-es-baratai-- 1]Letöltés - Victoria és barátai 1[/URL]

Lesbian College Coeds 12

Habár a koleszos bulik javából kimaradnak, azért ezeket a fősulis csajokat sem kell félteni ha ereszd el a hajamról van szó. Az albérletben fergeteges leszbi partikat tartó lányok nem csoda, hogy a tanév végén bukásra állnak, hiszen a testi élvezeteket mindig előnyben részesítik a tanulás helyett. De sebaj! Ha évet kell ismételni, akkor jövőre, veletek ugyanitt!

Letöltés - Lesbian College Coeds 12

Négy évnyi szex után derült ki, hogy a nő még szűz

A nő orvoshoz ment, aki megállapította, hogy a férfi rossz helyen próbálkozott.

Négy éven át próbálkozott egy házaspár, hogy gyerekük szülessen, de a 24 éves nőnek csak nem sikerült teherbe esnie, ráadásul minden aktus fájdalmas volt számára. Ennek ellenére a gyermekáldás érdekében gyakran összebújtak. A nő azt hitte, hogy valami nőgyógyászati problémája van, ezért szakemberhez fordult.

Az orvos megállapította, hogy a nő még mindig szűz – írja a Mirror.

Liu Hongme ledöbbent, amikor kiderült, hogy a pár évekig „rosszul szexelt”, kizárólag anális szexet folytattak, ezért nem tudott a nő teherbe esni.

A pár megnyugodott, az orvos pedig adott nekik egy-egy szexuális felvilágosítással foglalkozó könyvet, illetve tanácsokkal is ellátta őket.

Nagyon ritkák az olyan párok, akiknek semmiféle általános ismeretük sincs. Az viszont gyakori, hogy ezek az emberek tele vannak tévhitekkel – mondta Hongme.

Az új módszer sikeres lett, a nő végül teherbe esett, amit rögtön közöltek is Hongme-val, köszönetük jeléül pedig 100 tojást és egy élő tyúkot küldtek neki.

Forrás:
24.hu

Bombatestű anyukák imádják a szexet

Amikor egy szexéhes, elhanyagolt 40-es anyuka eldönti, hogy megszerez, és jól megdugatja magát, annak nem lehet ellenállni. Így jár a fiatal srác is, akit nagymellű nagynénje áthív egy kis hifi szerelésre, de hamarosan a srác nem hifi tornyát markolja keményen. Vagy a kiéhezett háziasszony amikor ráveti magát az iskolai focicsapat játékosára. De hasonlóképp jár az a srác is, aki anyja barátnőjéhez ugrik fel egy könyvért, de hamarosan már a két méretes mell között találja magát.

Letöltés - MILTF 28

Goldengate adatkezelési tájékoztató

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Goldengate brand magyarországi szogáltatója 2024. január 1. időponttól a Mediahub, aki eddig is mint az oldal üzemeltetője tevékenykedett adatfeldolgozóként, viszon innentől már nem mint Adatfeldolgozó, hanem mint Adatkezelő látja el az oldal működésének biztosítását mindezt változatlan szerkesztői gárdával.

Emiatt az Adatkezelési Tájékoztató és Felhasználási Feltételek a fenti változásnak megfelelően módosításra kerültek, így még átláthatóbbá válik a felhasználó részére a működésünk. Mellékeljük a Mediahub tervezett tájékoztatóját , amely tervezetten 2024. január 1. időponttól kerül alkalmazásra. Emiatt kérünk mindenkit, hogy amennyiben ezeket a feltételeket nem fogadja el, 2023. december 31.-ig szüntesse meg regisztrációját.

A szolgáltatás természetesen a többiek számára ugyanolyan feltételekkel, és színvonalon folytatódik, mint eddig! smile

Üdvözlettel,
Goldengate szerkesztőség

Iskolás lányok 3

Az első cigi pont annyira csábító, mint az első szex - és néha a kettő együtt jár, csak éppen popsival kell pöfékelni... Perverz srácaink friss husikat vadásztak be, és megkóstoltatták velük az első slukk, az első gruppenszex, és egy kis extra perverzkedés élményét. És mivel jó volt a felhozatal, a tinilányok szépen bekapják a horgot, és azt is megengedik, amire nem is gondoltak volna...

Letöltés - Iskolás lányok 3

Titkos bordély feleségeknek

A faszra éhes feleségek titkos bulihelye egy zártkörű klub Budapest szívében, ahol a kielégítetlen asszonykák kiélhetik minden vad vágyukat. Amit otthon nem kapnak meg, azt gátlástalanul kiélvezhetik a mohó férfivendégekkel, akik kedvükre szopatják és dugják a minden lében kanál feleségeket. A kikapós harmincas Timi, és tapasztalt barátnője Tünci egymással versengve csábítja az álló faszú pasikat. Rita és a törékeny szőke Andi sem tesz lakatot kiéhezett puncijára. A karácsonyi hangulatban pedig a csinos bögyös anyuka, Kitty is belekóstol a jóba... Csak az otthon ülő férjek meg ne tudják...

Letöltés - A pesti spriccparty klub 13 rész

Szűz seggű magyar tinilányok

Szűz seggű magyar tinilányok a szereplői ennek a filmnek, akik életük első kemény popóbetörése előtt állnak. Vivien a mackóját ölelve éli át a tágítást, Zoé vízparti nyaralásán fut össze egy tapasztalt és kemény farokkal. Bea rájön, hogy leckeírás helyett ezerszer jobb egy álló faszon lovagolni, ezalatt Niki és Zsu érettségi buliján kiadós négyes gabalyodás támad, és az este végére már a lányok segge sem szűz...

Letöltés - Analmix 7

Lesbian College Coeds 11

Ha nincs igazi, jó a mű is. Ezek a csajok nem fogják fel tragikusan amikor nem jutnak faszhoz. Előveszik a jól bevált, sosem lankadó felcsatolhatóst, és megbasszák egymást keményen. Hiába hiszik a kolesz vezetői, hogy ha eltiltják őket a fasztól, akkor majd kreatív dologba fektetik az energiájukat, ők mindig megtalálják a kiskaput, hogy kiéljék a szexuális vágyaikat.

Letöltés - Lesbian College Coeds 11

Decameron 2

A középkori orgiák folytatódnak! Még hogy rossz volt sok száz éve élni? Na korgó gyomrú zsellérként biztos! De földesúrként, aki megkapta az uradalom minden szűz csaját a hercegnőtől a parasztlányig, már nem lehetett ok panaszra. Mert bizony megdugtak ők mindenkit, és nem voltak ritkák a csoportos orgiák sem. Ha azok az ódon várfalak mesélni tudnának...

Letöltés - Decameron 2

Whore Of The Rings 2

Ki mondta, hogy útban a Végzet hegyéhez nem lehet hajszolni az élvezeteket? A vándor miközben kószál a megyében, farkára húz minden tündét, aki csak az útjába kerül. Könnyű neki, hiszen karját nemrég kovácsolták újra kőkeményre. A hobbitok a mindenki-mindenkivel elvet követik. Hatalmas orgiákat rendeznek, és bedobják asszonyaikat a közösbe. A törpök, pörölyüket lóbálva ugranak rá mindenkire aki mozog, legyen az ork, tünde, vagy félszerzet. A varázslók sem mágiát, használják ezentúl a varázsbotjukat. Kit érdekel az a hülye gyűrű? Ha már meg kell halni, előtte keféljünk egy jót.

Letöltés - Whore Of The Rings 2

A nyári gruppen kalandok

A nyár a bevállalós tivornyák, és szaftos kalandok ideje. Aki egész évben várt a nagy durranásokra, a kánikulában végre elengedi magát, és hagyja, hogy a bujaság magával ragadja. Berni a suliszünetben szórólapozással próbál pénzt gyűjteni a nyaralásra, de belefut két kanos srácba, és hamarosan egy bokorban találja magát, két kemény fasszal a szájában és puncijában. Egy baráti társaság a nudistrandron lazul, amikor a csajoknak merész ötletük támad - mi lenne, ha a vízben dugnának egy nagyot, és közben párt is cserélgetnének?! Mónika, a nyolcadik hónapban lévő mosolygós kismama két faszos felálláshoz kapott kedvet. Méghozzá szabadtéren. Ekkor még nem is sejtette, hogy a két fasz mellé egy harmadik is beszáll majd a menetbe... Melindát barátja kísérte el egy castingra, de a kamera egyszer csak Melinda barátjához került, az operatőr pedig derekasan megfarkalta az amatőr csajszi punciját és popóját is. Réka, egy szőke és nagyon kíváncsi tinicsaj az első pillanatokban még adta az ártatlan kislányt, de aztán, amikor szopni kezdett, kiderült, hogy nagyon is ott van a szeren. A végén még csöcsös barátnője is besegített, mindezt egy autó első ülésén... Korán kell annak kelnie, aki Hajnalkát ki akarja elégíteni... Az erősen nimfomán lányt szopatták ketten-hárman, dugták és ujjazták több menetben, a csaj puncija még a kamerát is lespriccelte, aztán pedig kajakra kiitta mind a négy srác összes gecijét... Eközben az erdőszélen fogy a pia és nedvesednek a pinák, csak nem egy jóféle négyes szexbulira van kilátás?! Magyar szereplők, valódi amatőr jelenetek hazai helyszíneken!

Letöltés - A nyári gruppen kalandok

Black In My Wife 4

Egyszer az életben minden férfinak ki kell próbálni egy csoki csajt! Ez eddig rendben is van, de ha az asszony is bejelenti az igényét egyszer egy csoki faszra, akkor már nem is olyan édes az a fagyi ugye? smile De hát úriemberek vagyunk, kapja meg a feleség egyszer a nagy fekete dákót. Csak aztán elég legyen neki egyszer, és ne akarja minden nap!

Letöltés - Black In My Wife 4

Privát DVD 75

A Privát DVD egy fogalom... Egy élő legenda, melynek legújabb számában a nagycicis amatőr csajokra-asszonyokra fektettük a hangsúlyt. Tinik és harmincas picsák, faszimádó nagyik, maszti, rengeteg dugás punciba, popóba, fasszal és ököllel - ház ez a Privát DVD 75! Nem piskóta nyes

Letöltés - Privát DVD 75

Lesbian College Coeds 10

Ha a lány kolesz szobák mesélni tudnának! Csajok egymás között, kettesben és hármasban. A szigorú kollégiumi szabályzat szerint nem fogadhatnak fiúkat, de ettől még az élvezetről nem akarnak lemondani. Érzékien nyalják egymás punciját, vadul ujjazzák és vibrizik az éhező puncit.Van aki még ártatlan kis tini szőrös puncival veti magát az örömökbe, de jó néhányan már borotválják, vagy fazonra igazítják a kis bundácskájukat. Így lesznek a tinikből nagylányok!

Letöltés - Lesbian College Coeds 10

Sex Clowns

A bohócok nem túl megnyerő lények! Idióta nevetésük, esetlen járásuk kevés nőben ébreszt vonzalmat. Ám ha ez a bohóc egy mindig bevetésre készen álló kemény fasszal ijesztgeti a csajokat, akkor mindjárt más a helyzet. A kezdeti ijedtséget gyorsan legyűri a kemény fallosz iránti vágy.

Letöltés - Sex Clowns

A pesti spriccparty klub 12 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. Nincs ez másként karantén idején sem, ahol a nagymellű nővérkék felkészülten várják a sürgősségi szexre vágyó, duzzadó faszú férfiakat. Szandika nővér és kolléganője, Renáta nővér rutinosan kezelik a helyzetet, szakértelmükhöz nem férhet kétség! Eközben két testi-lelki jó barátnő, (civilben kiéhezett feleség) egy fejethetetlen orgián dobják be magukat az események sűrűjébe, sőt, még versenyeznek is, ki kapja a több gecit. Nem áruljuk el ki nyer, úgyis kiderül a filmből, ahogyan az is, hány pasit facsarnak szárazra azon a bulizós estén. Szandráról is tudható, hogy szó szerint bolondul a kemény dugásért, a dús keblű érett Viki pedig szintén imádja a gangbangeket, így aztán egy pillanatig sem kétséges, hogy az ő szexorgiájuk is maradandó élményt jelent sok csőre töltött pasi számára. Akárcsak a két tabukat nem ismerő vadmacska, Renáta és Szilvi dugóbulija, ahol természetesen azon ment a verseny, ki rendez le több pasit egyetlen éjszakán.

Letöltés - A pesti spriccparty klub 12 rész - Nagynellű nővérek akcióban

Titty mania 13

Mindenki másra gerjed, és mást talál vonzónak egy nőben. Ezúttal a nagy mellek imádóinak kegyét keresi ez a film. Akinek ezek a kannák nem lennének elég nagyok, azzal azért már valami baj van!

Letöltés - Titty mania 13

Mohó magyar feleségek a szereplői ennek a filmnek, akiknek egy fasz soha nem elég, így férjük kénytelen kölcsönadni az asszonykát, ha azt akarja, hogy a feleség pinája semmiben ne szenvedjen hiányt. A csinos harmincas Dóra valódi nimfomán feleség, nagykanállal habzsolja az élvezeteket, bárhol bármikor, bármely nyílásán dugható és szinte könyörög a geciért. Eszti alig egy éve házas, de nem lehet vele bírni, ha csak teheti, elcsavarja férje haverjainak fejét és kocsikázás helyett inkább leápolja a kemény faszokat. Karolin, a zirci szőkeség imádja, ha szendvicsbe vágják a természet lágy ölén. Akárcsak Timi, egy aprócska puncika, aki igencsak kedveli a változatosságot, fehér fütyi mellé jó ha egy fekete farok is megdugja a kis mohót. A csöcsös Renáta a szomszéd pasik titkos álma, a belevaló háziasszony nem veti meg a fiatal dákókat,de ahogy a kávét dupla habbal, a szexet csakis dupla fasszal fogyasztja. Végül de nem utolsósorban Orsi kefél egy nagyot, akiről kiderül, az sincs ellenére ha a dugás néha perverzebb irányt vesz... Valódi magyar amatőr feleségek, 100 % hazai szex!

Letöltés - A kerti szexparty

Privát DVD 51

Amatőr csajok minden mennyiségben. Szex a szabadban, dögös szőke anál vibrizése a szobában, egy kívánós nagyi, és még sok ínyencség a műfaj kedvelőinek.

Letöltés - Privát DVD 51

Door to door cum stories

Unatkozó feleségek, magukra hagyott háziasszonyok várják, hogy végre történjen már valami az ellaposodott életükben. És akkor egyszer csak csengetnek. Az ajtóban egy jóképű porszívóügynök, vagy egy fess tűzoltó, esetleg egy postás áll. Mindannyian csak a munnkájukat végeznék, ám amint meglátják a dögös háziasszonyokat, akik azzal a bassz meg tekintettel állnak az ajtóban, már nem is érdekli őket a jutalék, a gázrendszer ellenőrzése, vagy hogy pár házzal arrébb Manci néni várja a nyugdíjat. Mert ugyebár első az élvezet, második a kötelesség! Úgy lerendezik a kiéhezett nőket, hogy azóta is, ha megszólal a csengő, abban reménykednek, hogy bárcsak egy porszívóügynök álljon a kapuban!

Letöltés - Door to door cum stories

Kicsapongások tiniknek és anyukáknak

Van egy titkos klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes lányoknak, asszonyoknak, akik kicsapongásaikon tucatszám gabalyodnak vadidegen, álló faszú pasikkal. Marcsi és Rubina sikeresen leérettségiztek, ennek örömére egy punciavató gruppen bulival szerették volna megünnepelni a felnőtté válást. Faszokban nem volt hiány, mindenki lelkesen avatta a lányokat... Kitty, Melody, Tünde és Orsi már jól ismerik a dörgést, a négy tapasztalt és nagyon mohó feleség aztán senkinek nem mond nemet, ha álló faszok gyűrűjébe keverednek. A hölgyek cefetül meg lettek kefélve minden átbulizott éjszakán, így azóta is bugyinedvesítően szép emlékekkel gondolnak vissza azokra a pillanatokra, amikor a klub orgiáira leosonva bedobták magukat a közösbe. Magyar film, valódi hazai orgiák!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 11 rész

Perverz nagymamák

Máli néni épp kisdolgát végzi víkendháza kertjében, amikor két perverz falusi legény rajtaüt, és szendvicsbe vágják a rozzant mammert... A többi falusi mami is így jár, mert a faluban eluralkodtak a kanos pasik, akiknek a nagymamákra fáj a foguk. Erőszakos szopatás, dugás és nagy adag perverzkedés minden mennyiségben – magyar öreglányokkal!

Letöltés - Perverz nagymamák

Az amatőrök gruppen baszása a szabadban

Vigyázat, filmünkben kizárólag nimfomán magyar lányok és feleségek találhatóak, akiknek egy fasz soha de soha nem elég! Ők akkor érzik elemükben magukat, ha legalább két, de ha lehet akkor inkább három fasz fickándozik bennük. Dóra kertjében gyakoriak a huncutkodások, két méretes dákóval szúratja punciját és popsiját a kerti gyepen - a kukkoló szomszédok legnagyobb örömére! Esztit a garázs előtt vágják gruppenbe, ő nem az a csaj, aki attól izgul fel, ha elviszik egy körre az új autóval, ezt a kispinát csakis egy vad kúrással lehet felpörgetni. Karolin, a zirci szőkeség a közeli rétet használja randihelyszínnek. Férjével és felcsípett pasijaival élvezi a szendvics szex semmihez sem hasonlító gyönyöreit. Timi, a picike puncika amilyen aprócska, olyan mohó. És kedveli az egzotikumot is, így ő a faszokat duplán és vegyesen fogyasztja: egy fehér egy fekete. Renáta, a bögyös háziasszony igazi szexgép. Kerti munka közben felizgatva szívesen virgonckodik két fütykössel is egy időben! Akárcsak Orsi, a csalfa feleség, aki autós randiján egy fiatal srácot is felcsíp, és derekasan megrakatja mindig éhes pináját! 100 % magyar film, valódi magyar amatőr szereplőkkel!

Letöltés - Az amatőrök gruppen baszása a szabadban

Pussy tales

Ezekben a tini csajokban egy a közös! Imádják a szexet! Szeretik párban és hármasban egyaránt, nekik az is mindegy, hogy két srác döngeti őket, vagy egy párhoz szállnak be harmadiknak, csak jól megdugják őket.Az egyik tini csaj az osztálytársával büntetésben van órák után, ám a tanulás helyett akkor is máson jár az esze. Természetesen a dögös osztályfőnök ezt nem hagyhatja szó nélkül, és hatalmasat kefél a két mihaszna diákkal. Egy ázsiai diáklány mostohaapja nem bír ellenállni az egzotikus lány csábításának, és hamarosan jó nagyot basznak a nappaliban amíg a mit sem sejtő feleség intézi a bevásárlást. Judy tini puncija már nagyon vágyik egy kemény faszra, ezért úgy gondolja egy castingon csak kerítenek számára egyet. Nem is kell csalódnia. A számára sebtében kerített srác akkora merev farokkal lép a szobába, hogy a csajnak leesik az álla. A farmersortos bőrdzsekis csajra aki a parkolóban sétálgat, hamar felfigyel két srác akiknek nem kell sokáig győzködni a vagány csajt hogy szálljon be a kocsijukba. Nemsokára már basznak is mint a nyulak!

Letöltés - Pussy tales

Hooter Nation 10

Egyszer az életben minden férfi ki akarja próbálni, hogy milyen egy igazán bitang nagy csöcsű nővel a szex. Nincs akinek ez ne szerepelne a bakancslistáján. Így vannak ezzel a filmben szereplő férfiak is, és nekik bejött az élet. Összefut a nyál a szájukban, amikor meglátják ezeket a szexéhes vadmacskákat akik olyan ütközőkkel rendelkeznek, hogy egy kisebb tehervagon szerelvényt is megállítanának.

Letöltés - Hooter Nation 10

Whore Of The Rings

Retro pornó a híres film pornó változata. Ebben a világban kicsit minden más.

Letöltés - Whore Of The Rings 1

Fiatal csajok élvezik a szexet

Fiatalság, bolondság! Ezek a csajok bárhol és bármikor képesek egy numerára. Kedvencük leginkább a kihalt tengerpart, ahol nyugodtan a partnerüknek eshetnek, hogy csillapítsák tomboló vágyukat.

Letöltés - Dulce panochitas 4

Öreg picsák 30

Négy faszimádó nagyi a főszereplője ennek a magyar filmnek. Négy nagyi, akik imádják, ha éltes popójukat kemény, fiatal farkak döngölik! Ibi néni a Húsvétot falun töltötte, és nem hagyhatta ki a régi kedves népszokást, alaposan popóba locsoltatta magát. Csak éppen nem vízzel, hanem jófajta falusi spermával. Juditka kirándulni indul, és a romoknál megpihenve összeakad egy fickós sráccal, aki felejthetetlen anális élményben részesíti. Renáta néni épp csak leugrik a ház pincéjébe, ahol a szomszéd srác barkácsol, és mivel nagyi épp tüzes kedvében van, úgy dönt, megnézi milyen kemény a fiatal szomszéd szerszáma... Klári néni is a kirándulás és a szabad levegő kellemes perceit élvezi, amikor összetalálkozik egy vagány fiatalemberrel, akivel heves kefélős afférba bonyolódik, amelyben szűk popsija is kap egy kis törődést. Magyar film - magyar nagymamák!

Letöltés - Öreg picsák 30

Leszbi koleszos csajok

Itt van a koleszos csajok leszbi kalandjainak legújabb része. Mert az egymást nyaló-faló tini csajok látványával nem lehet betelni. Vannak akik még csak most kezdik a fősulit, ők még kicsit bátortalanok, és vannak akik már nem először járják ugyanazt az évfolyamot. És ha a gólyák rájuk bízzák magukat, akkor abból csak valami fergeteges sülhet ki.

Letöltés - Lesbian College Coeds 08

Szia! Kinek jelezted a profilt, mert sajnos az Ügyfélszolgálatra nem érkezett bejelentés ezügyben. Ha legközelebb ilyet találsz, az ugyfelszolgalat@goldengate.hu e-mail címre küldd a bejelentést, így a lehető leggyorsabban tudnak intézkedni a kollégák. Köszönjük!

Ass to mouth 7

Vannak akik nem érik be annyival, hogy jól megdugják a puncijukat. Ők minden estrésükbe faszt akarnak. Hogy a seggüket szétfeszítse egy nagy fasz, és hogy jól szájbakúrják őket egy méretes dákóval. Élvezettel oboáznak a kemény faszon, ami nem sokkal előtte még dugattyúként baszta a popsijukat. Ők szó szerint habzsolják az életet.

Letöltés - Ass to mouth 7

I Love U Suck

Add a farkad a számba! Addig nem dughatsz meg, amíg úgy le nem szoplak, hogy a kéjtől ki akarnak szakadni a golyóid a helyükről. De persze arra ügyelnek ezek a szopós csajok, hogy azért ne élvezz el idő előtt. ÉS miután jól kijátszották

Letöltés - I Love U Suck

A pesti spriccparty klub 10 rész, avagy Úrinőból így lesz ribanc!

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes feleségeknek, akik kemény faszokra éhezve titkos utakon járnak, és nem ismerik a tabukat. Renáta és Viki az Újévet ünneplik, nem is akárhogyan. A pezsgős koccintás már divatjamúlt, gecit szürcsölni álló faszokból - az ám az igazi móka! Tünde és Melody eközben gésa lakomát kínálnak a vendégeknek, akik meztelen testükről csemegézhetik a szaftos gyümölcsöket, majd utána a lédús puncik is terítékre kerülnek! A választási kampány finisében a Szex-Orgazmus Párt mindenre elszánt aktivista hölgyei teljes mell és persze puncibedobással igyekeznek minél több potenciális szavazót gyűjteni, hogy pártjukat győzelemre vigyék. Hogy mennyi férfit sikerül rábeszélniük a csatlakozásra, az kiderül a filmből. Magyar film, magyar amatőr szereplők, valódi hazai orgiák

Letöltés - A pesti spriccparty klub 10 részc

c

A szűk popsi igazi csemege

Igazi ínyencek nem is fogyasztanak mást, csakis a csajok szűk seggét. Így vannak ezzel kanos srácaink is, akik bevállalós castingra hívják a kezdő, de mindenre kapható magyar lányokat. Berninek két srác kemény szorításában kell bizonyítania, hogy minden lukacskája tettre kész, Anitát rögtön szolizás után szúrják popóba, Éva a csöcsös szexcsapda a természet lágy ölén kapja meg napi betevő análszexét, a sportos Petrát pedig a konditeremben farkalják, míg el nem élvez. Magyar film, magyar szereplők!

Letöltés - A szűk popsi igazi csemege

Franciaora 12

A legendás gecifakasztó buli tovább pörög Budapesten. A bevállalós csajok újabb barátnőiket mozgósították, ezen az estén mindenki próbára teheti szopó tudományát a klubban. A lányok keményen harcolnak a faszokkal és a több liter spermával, ami a nyakukba zúdul... Vajon ki nyeri a ma este a szopóversenyt? Kinek az arcába durran a legtöbb gecipetárda? Magyar amatőr lányok, magyar film!

Letöltés - Franciaora 12

A nagyik a fiatal faszra buknak

Faszról pattant magyar nagymamák villantják meg rejtett képességeiket ebben a filmben, akiket természetesen a szex tart csúcsformában! Erzsébet, a belevaló szőke szexciklon pompás idomait a fiatalabb korosztály is simán megirigyelhetné. Most éppen fiatalabb szeretőjét várja a kerti lakban, ahol nem sokat romantikázik, azonnal a lényegre tér, és keblei közé tuszkolja a meredező dákót. Ügyes, tapasztalt szájával beizzítja a faszt, aztán pedig elveszi, ami jár neki! Erzsébet mellett nincs lazsálás, minden pózt végig kell próbálni, aztán jöhet a tűzijáték! A pajkos Ibolya néni fiatal bikára vágyott, aki örömmel bevállalta, hogy rommá kúrja az érett hölgyemény művészbejáratát. Ibi néni rendkívüli módon élvezte a kikormolást, elmondása szerint 5 évet fiatalodott a menet alatt. Nelli nagyi is szereti élvezni az életet, így egy korty finom ital mellé nem veti meg a fiatal faszt sem! Egy kiadós délutáni vágta valamelyik fiatal szeretője kemény nyergében százszor többet ér, mint az unalmas kávézások a nyugdíjas barátnőkkel! Nelli néni hatalmas élvezettel kényezteti a fiatal faszt, és tüzes punciját keményen megdugatja... Néha túl keményen is! A 68 éves Etus nagyi meglehetősen falánk, és élemedett kora ellenére sem hagyott fel a napi egészséges testmozgással. Ha csak teheti, fiatalabb pasik farkán lovagol és szépen furulyázik nekik, ezzel tartja kondiban érett testét! Szeximádó magyar nagymamák, akik tudják a dörgést, ha fiatal kanok farka kerül a kezük ügyébe!

Letöltés - A nagyik a fiatal faszra buknak

Szőrös muffok és a bozótvágó!

Vannak az igazi green pace típusok. Mentsük meg az esőerdőt a jelszavuk. Ők mindenben a természetest szeretik. Jó is a bozontos áthatolhatalan dzsungel az alvégen. És mialatt ők gyönyörködnek a vadul burjánzó muffokban, jönnek az erdőírtók és letarolják a bozótost, én nem marad helyén más csak a finom, puha, és kopasz muff, amit persze ugyanolyan élvezet megdugni.

Letöltés - Shave That White Pussy

Ilyen fejet vágnak a csajok, amikor seggbekúrják őket!

Mivel a segg a XXI-ik század pinája, lányaink nem úszhatják meg a popsidöngölést. A kis hazánkban tanuló diáklányt a wellnessben avatják fel, Rékát a csomagküldő szolgálat munkatársa fixálja análisan, Andika leckeírás helyett kap kemény kukit a legszűkebb lukacskájába, Roninak hiába fáj - akkor is rongyosra basszák, a nagycsöcsű Zsuzsi pedig nem ússza meg egy méretes fekete bráner támadását... Öt magyar lány, öt kemény seggbebaszós jelenet.

Letöltés - Analmix 1

A pesti spriccparty klub 9 rész

Van egy klub Budapesten, ahol a betérő vendéggel bármi megtörténhet, már ha kellőképpen nyitott a szexkalandokra. A klub ugyanis kedvelt törzshelye a faszra éhes feleségeknek. Ha a férj muja, és még a fasza sem elég kemény, a szexéhes feleség bizony máshol kapja meg a napi betevő dákót. Sőt, nem is csak egyet, hiszen a fasz is párosával az igazi - mint a füstölt kolbász! Szilvi, a vörös démon és szomszédasszonya, a szende szőkeség sutba vágták a házimunkát, és levonultak bulizni a titkos klubba, ahol tucatszám fogyasztották a betonkemény szerszámokat némi pezsgős hangulatfokozással. Viki, a pajzán tanárnő és a csinos szexbomba, Zsóka tejszínhabos huncutkodással dobták fel az orgiát, és azon versenyeztek, kinek jut több kiéhezett pasi. Mary áldott állapotban sem bírt leállni a keféléssel, rávette sógornőjét, hogy kísérje el egy kis dugi-bugira, aki örömmel igent mondott, és boldogan virgonckodott a kemény faszok nyergében. Sőt, később repetázott is, hiszen orgiából sosem elég! Magyar film, hat valódi magyar amatőr feleség, akik a szexben nem ismernek tabukat!

Letöltés - A pesti spriccparty klub 9 rész

Pisimánia

Perverz magyar lányok, akik imádnak aranyesőben fürdeni!Cicijüket és puncijukat is alaposan megfürdetik a forró sugárban, majd éhesen rávetik magukat a srácok kemény dákójára. Házibuliban, és egy extrém túlélőtáborban sem maradnak éltető sugár nélkül… Perverz magyar lányok, akik imádnak aranyesőben fürdeni!Cicijüket és puncijukat is alaposan megfürdetik a forró sugárban, majd éhesen rávetik magukat a srácok kemény dákójára. Házibuliban, és egy extrém túlélőtáborban sem maradnak éltető sugár nélkül…

Letöltés - Pisimánia

A lánykoleszban történt

Fiatal fősulis csajok, akik jobban vágynak a finomságokra, mint a kemény faszra. Ezúttal a barátnőjükkel akarják átélni a gyönyört. Kíváncsi nyelvek, hullámzó keblek, és előkerül persze a vibri is, hogy ne csak az ujjaikkal és a nyelvükkel dolgozzanak.

Letöltés - Lesbian College Coeds 07

A magyar amatőrök a természetben basznak

Csajok a csúcson - minden értelemben! Puncikáink kirándulni indulnak a hegyekbe, de a túra nem lenne igazi élvezet, ha nem társulna be egy kemény fasz a puncijukba. Timi a Gellért hegyre indult sétálni, és miközben a Budai Vár panorámájában gyönyörködik, torkát egy nagy fasz kapargatja. Cintiát sem igazán a hegyek látványa, sokkal inkább pasija álló farka nyűgözi le, amin igazi élvezet lovagolni. Dóriékat sem a kilátás ragadja magával, inkább gyorsan egymásba gabalyodnak a város feletti eldugott tisztáson. Filmünkben csábító tinilányok és falánk magyar feleségek diktálják a tempót, és a természet lágy ölén hancúroznak önfeledten, fütyülve a lebukás veszélyeire! 100 % magyar film, valódi magyar amatőr szereplők!

Letöltés - A magyar amatőrök a természetben basznak

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!