/ 27 oldal
Hozzászólások

Forgassunk együtt pornófilmet! MOST PÉNTEKEN!

Ha érdekel milyen egy pornófilm forgatás, nem kell mást tenned, csak eljönni hozzánk a Goldengate Erotika Galériába most pénteken, és bepillantást nyerhetsz a kulisszák mögé. Sőt! Ezúttal lehetőséged nyílik arra, hogy az ötleteid (természetesen a helyi adottságok figyelembe vételével) megjelenjenek a filmben. Az első forgatásunkon Regina Moon és Antonio voltak a szereplők, akik igazi profik, jó pár filmmel a hátuk mögött. Ezúttal egy lelkes amatőr pár, Vivien és Dávid lesznek a szereplők. Drukkolj nekik a helyszínen, vagy legyél akár Te a segédrendező!

A forgatás helyszíne: Goldengate Erotika Galéria, V. kerület Párizsi u. 3
A forgatás időpontja: 2013.04.12 este 20.00-tól.

Jegyvásárláshoz kattints ide!

Tel: 06-30-473-9371

2013. ÁPRILIS 5-ÉN ESTE SZEXI SHOWMŰSOR ÉS EROTIKUS TÁRLATVEZETÉS A SZEXMÚZEUMBAN!

2013. április 5-én, pénteken este 20 órától „Black and White” pikáns showműsor és erotikus tárlatvezetés a Szexmúzeumban!

Szexi lányok, sztriptíz az öledben, majd leszbi show Jessica és Lilly főszereplésével. A műsor szünetében erotikus tárlatvezetésre is velünk tarthatsz, ahol hostesseink kalauzolnak majd! Élvezd testközelből a szexi lányok élő műsorát, ismerj meg egy-egy kiállított tárgyat csinos hostesseink segítségével, és tudj meg még több pikáns titkot a Szexmúzeum gyűjteményéről egyedi, erotikus tárlatvezetésünkön! Érkezéskor köszöntő pezsgővel várunk!

A rendezvény helyszíne: Budapest, V. kerület Párizsi utca 3 (Goldengate-Erotika Galéria)

A rendezvény dátuma: 2013. április 5. péntek
Kezdés: 20 óra

A jegy ára 4900 Ft

(Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, és a kasszánál megadod a hírlevelünkben kapott kódot, 1000 Ft kedvezményben részesülsz, mely a belépő árából egyszeri alkalommal kerül levonásra)

Jegyedet megvásárolhatod a helyszínen!
Mivel férőhelyeink száma korlátozott, ezért kérjük telefonon foglald le helyedet!

Tel: 06-30-473-9371

Az ilyen pitéket mi is megtöltenénk...

Ez a film a legkeményebb szexjeleneteket tartalmazza. Minden, ami belefér, baszástól kezdve a szopásig, olyan mocskosan, ahogyan csak lehet. Éhes puncik széttárják magukat, hogy a hatalmas farkakat befogadják, amíg ártatlan seggeket vakmerően basznak. Minden összepiszkolva spermával, de ezek a kis édesek úgyis legalább annyira szeretnek spermát enni, mint krémes pitét.

Letöltés - Krémes Pite

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Ezúton kívánunk minden látogatónknak Kellemes, és tojásokban gazdag Húsvéti Ünnepeket! Kövessetek bennünket a Facebookon is. A múzeum oldalán érdekességekkel, pikáns képekkel találkozhattok, és folyamatosan tájékoztatunk benneteket a legújabb programjainkról, és rendezvényeinkről.

Tovább a Goldengate Múzeum oldalára!

Leszbi show és pikáns tárlatvezetés

Az erotika most testet ölt Lilly és Jessica személyében, akik a pikáns showműsor szünetében egy különleges, erotikus tárlatvezetésre is elkísérnek. Élvezd testközelből a szexi lányok élő műsorát, ismerj meg egy-egy kiállított tárgyat hostesseink segítségével, és tudj meg még több pikáns titkot a Szexmúzeum gyűjteményéből egyedi, erotikus tárlatvezetésünkön! Érkezéskor köszöntő pezsgővel várunk!

A műsor 2013.04.05.-én pénteken, a Goldengate Múzeumban (V. kerület Párizsi u. 3) este 20.00 -tól kezdődik!

Jegyvásárlás itt

Csajok az utcán

Félreértés ne essék, ezek a lányok nem az utcán keresik a kenyerüket. Ők csak imádnak nyilvános helyen kefélni egy nagyot, és az izgatja fel őket legjobban, ha közben nézik őket. A lebukás pedig valósággal felkorbácsolja a vágyaikat. És közben kacéran szemeznek az őt figyelőkkel, miközben keményen basszák, szopatják őket.

Letöltés - Girls on the street

Kipróbálnád egy csoki csajjal?

Ezúttal fordult a kocka! Nem nagyfarkú néger srácok basszák szét a szöszi tinik pináját, hanem fordítva. A csoki csajok tapasztalják meg milyen az, amikor egy fehér srác a nagy kopjájával keféli meg őket.

Letöltés - Afro american cream pie 3

TÁRLATVEZETÉS a Szexmúzeumban!

2013. március 16-án óránként induló TÁRLATVEZETÉS a Szexmúzeumban! Szombaton kolléganőnk, aki az erotika, a filmezés, és az érdekességek világában meglehetősen jártas, vidám, közvetlen idegenvezetést tart látogatóinknak.

muzeum

Ki szeretne így wellnesselni?

A nevem Shannon és kezdem remekül érezni magam. De miért is érdekes ez? Nos pár hete ez nem egészen így volt. Steve a férjem azt mondta, tud egy helyet, ahol felfrissülhetek, és ki tudom pihenni magam. Egy luxus welness központ nyugodt képet mutat a látogatóknak, azonban, amikor Shannon segítségével bepillanthatunk a színfalak mögé, kiderül, hogy bizony a nyugalom csak látszólagos. Inkább az izgalmaké a főszerep. Buja, kéjes izgalmaké!

Letöltés - Szexy wellness

Pornófilmet forgatunk - Nézd meg élőben!

Mindig is szeretted volna tudni, hogyan készülnek a pornófilmek? Mi folyik a kulisszák mögött? Mennyi "munka" van a 20 perces jelenet jelenet mögött, amit a filmben látsz? Most megtudhatod! Magyarországon először lesz lehetőséged bepillantani egy pornó filmforgatás teljes menetébe. Ilyen lehetőség még nem volt eddig Magyarországon. Ennek okát, majd megtudjátok személyesen Kovitól, a forgatáson.

A forgatáshoz a helyszínt a Goldengate Erotika Galéria biztosítja, melynek időpontja 2013 március 12.-én este 21.00 Ekkor lehetőséget adunk néhány látogatónknak, hogy részt vegyenek egy ilyen kihagyhatatlan eseményen. Érdekel a lehetőség? Ne késlekedj! Foglalj helyet most!

A filmet természetesen Kovi rendezi, aki a forgatás alatt beavat benneteket a rendezés fortélyaiba. Részletesen be fogja mutatni, miként kell egy filmet forgatni, és tippeket, tanácsokat is megoszt Veletek!

A film főszereplője Regina Moon az ismert pornósztár lesz, aki már nem kevés filmben domborított idehaza, és külföldön egyaránt. Kovi maximalizmusát ismerve, Reginát alaposan megszopatják, és megdugják majd!

Jegyvásárláshoz, és helyfoglaláshoz kattints ide!

forgatás

Hármasban kicsit másképp

Fiatal magyar srácok, akik a nőket, szeretik, de nem vetik meg egymást sem. Főleg, ha hármasban tehetik. Van aki a barátnőjét vonja be a biszex játszadozásba, akik nagy élvezettel vágnak bele az élvezetek eme világába. Mások a nagynénjük előtt buknak le, miközben egymással játszadoznak. Szerencsére a kínos magyarázkodás elmarad, mivel a nagynéni már egy ideje kukkolta őket, és bizony magához nyúlt a két kemény farok láttán, és nem kellett sokat győzködni, hogy a két izmos srác kezelésbe vegye őt, és persze egymást is.

Letöltés - Bi bi love 7

2013. március 8-án pikáns Stand Up Comedy előadás * JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Március, 8-án, este 21:00-tól kerül megrendezésre immár harmadszor pikáns Stand Up Comedy előadás a Goldengate Erotika Galériában!

A pikáns előadás 2 x 40 percből áll, melyek között a szünetben a humoristák rendhagyó múzeumi tárlatvezetést tartanak! Az érkezéskor köszöntő pezsgővel várjuk!

Az est két fellépője Erdei Sándor és Rokker Zsolti lesznek, akik a Stand Up Brigád humoristái.

További információkért és a jegyvásárláshoz kattints IDE!

A Goldengate-Erotika Galéria címe: Budapest, V. kerület Párizsi utca 3

Tel: 06-30-662-8087

TÁRLATVEZETÉS a Szexmúzeumban!

2013. február 23-24-én óránként induló TÁRLATVEZETÉS a Szexmúzeumban! Ezen a hétvégén kolléganőnk, aki az erotika, a filmezés, és az érdekességek világában meglehetősen, jártas, vidám, közvetlen idegenvezetést tart látogatóinknak.

muzeum

Puncicus a GG Erotika Galériában

Puncicussal a galériánkban ünnepeltük a győzelmét a Leszbi versenyünkön. Egy kis tárlatvezetés után, a galéria izgalmasabb részein, mint pl. az S/M, domina részlegen csináltunk pár fotót számotokra. Reméljük nektek is legalább annyira tetszik, mint amilyen lelkesedéssel csináltuk a képeket.

Tovább a díjátadón készült képekhez!
Puncicus

Korkülönbség

A vén kecske is megnyalja a sót, mondják. Az idősödő hölgyek sem vetik meg a friss, fiatal, izmos bikákat. Minden korosztály benne van a kemény játékban.

Letöltés - Korkülönbség

A káosz

Mindenhol szex vesz körül. A szeretőm megőrjít az ágyban, munka közben pedig olyan dugásokat látok testközelből, amire minden igazi férfi vágyik. Izgató dugások, vad erotika, gyönyörű csajok, határok nélkül.

Letöltés - A káosz

Gruppen 27 lány + 28 fiú

Őrjítő grupi egy házibuliban, vagy egy tó partján, csónakázás és vízisíelés után, vagy közben. smile Nekik teljesen mindegy, hol és mikor, nem feszélyezik magukat. Tömeges szexjelenetek minden mennyiségben!

Letöltés - Gruppen 27 lány + 28 fiú

Toráék a Goldengate Erotika múzeumban

Toráékkal a Goldengate Erotika Galériában találkoztunk az őszi versenyünk díjátadójának alkalmából. Nem mellesleg útközben készítették Nektek a "Pucéran a kabátban" versenyre a képeket. Mire ideértek hozzánk, hát nem volt melegük. smile Tora nagyon elemében érezte magát a múzeum egyes részein, és amint látjátok, az S/M részlegen még jól el is látta a baját szegény "farkasemberünknek"! smile

Tovább Toráék díjátadós képeihez!
tora

Fiatalok és nedvesek

Ezeknek a tini csajoknak rendesen bizsereg a puncijuk. Minden percben a szexre gondolnak, és alig várják, hogy jól megbasszák őket. Kívánságuk valóra is válik hamarosan.

Letöltés - Fiatal és nedves

15 lány és 18 fiú! Őrült szexparty!

Házibuli amely gruppen szexbe torkollik, ahol a csajok kiszopják a fiúk farkát az utolsó cseppig. Megleshetünk lányokat amint fürdenek,de ahogy befejezték kezdhetik elölről, mert a pasik a spermájukkal árasztják el az arcukat. Dupla behatolás, anális szex, minden ami szem szájnak ingere. Aki megnézi ezt a filmet kedvet kap, és a végére azt kiáltja: Gyerünk kefélni!

Letöltés - Gyerünk kefélni

Vrucamicáék a Goldengate Erotika kiállításon!

Vrucamicáékkal ezúttal a decemberben nyílt galériánkban találkoztunk, közvetlenül a megnyitó után. Még elég nagy volt a felfordulás, de azért sikerült találnunk olyan helyeket, ahol már zavartalanul fotózhattunk. A képek nagy része a felső szinten készült, amit nevezzünk a galéria "hard" részének. Itt található a szado-mazo és szexgép részleg, valamint a filmezést, és a szexfilmek sztárjait bemutató vitrinek, falak, és tévék. A díjátadó ezúttal is jó hangulatban telt, és mivel kint már meglehetősen hideg volt egy kis pezsgőzéssel emeltünk a hőfokon. smile

Tovább a díjátadón készült képekhez!
Vruca1

Tovább a Goldengate Erotika Galéria oldalára!
Vruca2

Ketten a csajok tengerében

Rocco és barátja, Nacho, rekordkísérletre készül. Húsz gyönyörű és heves amazont kell boldoggá tenniük rövid idő alatt. A feladat azért sem egyszerű, mert a fegyver nem sülhet el addig, amíg minden lány meg nem kapja a szükséges kezelést.

Letöltés - Rocco és a Fordított gang bang



http://www.goldengate.hu/film/164883-Rocco-es-a-Forditott-gang-bang

Fősulis csajok kefélései

A fősulis csajok sok mindenre hajlandók ha egy kicsit rosszul áll a szénájuk tanulás terén. Egy kis szex a tanerővel, hogy átengedjék őket a vizsgán, vagy egy gyors menet a koleszban valamelyik eminens diákkal, aki megírja helyettük a beadandót.

Letöltés - True college girls 5

Tanárnők korrepetálása

Az iskola legtapasztaltabb tanárnői tanítás után egy kis korrepetálást tartanak a diákjaik számára. Akik azt hitték, hogy egy kellemetlen délután vár rájuk, ahol matek és fizika példákkal kell szenvedniük, kellemesen csalódtak. Szigorú tanárnőik egy vad hancúrra vágynak és keményen kezelésbe veszik a megszeppent diákokat.

Letöltés - Fuckin' old school

Januártól megújult a szavazási rendszer a havi versenyünkön!

Kedves versenyzők! Többen jeleztétek, hogy szívesen látnátok egy új szavazási szisztémát a havi versenyeken.

Ért bennünket néhány vád is, hogy azért van ez a rendszer életben, mert így tudjuk a versenyek végeredményét befolyásolni. Ez nem igaz.

Számunkra teljesen mindegy, hogy ki nyeri a versenyeket! Nincsenek favoritjaink akiknek nyerniük kell! Sőt! Nekünk is jobb, ha minél többen nyertek, és értek el valamilyen helyezést.

Noha nem kis feladat egy olyan rendszert kidolgozni, ami a régihez hasonlóan biztonságos, nem lehet azt manipulálni, ám a szavazók körét kiterjeszti a regisztrált, de nem VIP tag látogatók részére is. A nevezők eddig hozzánk eljuttatott véleményei alapján most megpróbálkozunk egy frissített szavazási logikával. Úgy érezzük most sikerült jól beállítani, és a januári versenyen kipróbáljuk élesben is.

A két legjobb nap pontszáma továbbra is megmarad, ezek átlaga adja a verseny végleges pontszámát, de mostantól a verseny pontjaiba mindenkinek a szavazata beleszámít.

Kíváncsian várjuk az új rendszer működését, és reméljük, hogy mindenki tetszését elnyeri majd.

Nézd meg Te is az ország egyetlen Erotika Galéria és Kiállítását!

A világ számos nagyvárosa után végre Magyarországon is nyílt szex galéria. A Goldengate-Erotika Galéria és Kiállítás kortárs képzőművészek, erotikát kedvelő lelkes civilek, szexuálpszichológusok és a hardcore szakma nagyjainak összefogásával valósulhatott meg. A Galéria gyűjteménye a több mint ezer éves ásatáskori erotikus leletektől napjaink dizájn játékszereiig átfogó képet igyekszik nyújtani a kíváncsi látogatóknak, olykor vicces vagy éppen meghökkentő tárgyakat is bemutatva.

Erotika galéria 1

Az erotikatörténeti részen megcsodálhatjuk többek között az ókori ásatásból származó kőfalloszokat, ükanyáink vibrátorát, bebújhatunk Cicciolina puncijának hatalmas szobormásolatába, sétálhatunk az amszterdami vöröslámpás negyed utcareprodukcióján, bekukkanthatunk egy peep-showba, sőt, még egy Domina titkos stúdiójában is megfordulhatunk.

Az emeleti tárlókban külön helyet kaptak Kovi és a legismertebb magyar pornószínésznők filmes relikviái. Michelle Wilde, Maya Gold és Monique Covet mellett a Goldengate és a magyar amatőr pornó történelmének legemlékezetesebb momentumai is megelevenednek a kiállításon. Látogatóink néhány tárgyat meg is tapinthatnak, kipróbálhatnak.

Erotika galéria 2

A Goldengate-Erotika kiállítás és galéria címe: Budapest, V. kerület Párizsi utca 3.

Nyitva tartás minden nap 12-21 óráig

További információkért tekintsd meg a Szexmúzeum honlapját IDE kattintva!

Analysis

A vizsgálat tárgya a lányok popsija, kivülről-belülről. Hatalmas odaadással vetik alá magukat. Nagy élvezet számukra, hogy az elemzők mélyen hatolnak a popsijukba, akár egyszerre ketten is.

Letöltés - Analysis

Melanie sex modell

Melanie nagy álma, hogy manöken legyen, és bekerüljön a modell szakmába. A lehető legjobbkor van a legjobb helyen. Miközben a többi lány évekig járja a rögös utat, Melanie egy csapásra lehengerli az egész világot!

Letöltés - Melanie sex modell

Nagy cicik és popsik akcióban!

Ezeken a csajokon van mit fogni az biztos. De semmiből sincs túl sok, csak annyi amennyit jól meg lehet markolni. Nagy cicik, nagy popsi, ahogy kell. Kúrják is őket rendesen! És ehhez nagy fasz is jár! Ilyen nőket nem lehet akármivel kielégíteni. Ők is nagy faszra szeretnek rámarkolni.

Letöltés - Hooter nation 3

Szavazási eredmény

Egyetértesz-e azzal az új kaliforniai szabályzással, hogy a pornósok kizárólag óvszerben szexelhetnek a filmeken?

Soha nem néznék meg egyetlen kotonos pornót sem! (1897 szavazat, 39%)

Mindegy, hogy kotonban- vagy anélkül: így-is úgy is megnézem a filmeket. (1365 szavazat, 28%)

Igen! Fő a biztonság! Itthon is be kellene vezetni… (999 szavazat, 20%)

Mi az a koton? (630 szavazat, 13%)

Segítőkész nővérkék

Csoki nővérkék, akik ott segítenek ahol tudnak és szükség van rájuk. A tövénél ragadják meg a problémát, a beteg érdekeit és élvezetét szem előtt tartva. Nem kényeskednek, elvégeznek minden rájuk váró feladatot. És mindezt nagy odaadással és élvezettel teszik!

Letöltés - Ebony nurses 7

Cicciolina Budapesten - személyes találkozó!

Gyere el ma déltől a budapesti, V. kerületi,Párizsi utca 3.-ban most nyíló Goldengate-Erotika galériába, és találkozz személyesen korunk egyik legnevesebb sztárjával. Dedikálás 12-14 óráig. A galéria 2 percre található a Ferenciek terétől, a Váci utca szomszédságában!

Faszra éhes anyukák

Ezek nők most élik fénykorukat. Dögös 40-es független nők, akik imádják a szexet és ezt nem is titkolják. Egyiküknek jól menő cége van, és azonnal ráveti magát az új alkalmazottra. Bevált taktikája ezúttal is jól működik ha a meggyőzésről van szó. És bár fiatal kollégája először igencsak meg van szeppenve, de nemsokára már tövig vágja a kemény farkát főnöknője lucskos pinájába. A másik hölgy egy unatkozó háziasszony, akit férje hanyagol, ezért kerít egy nagyfarkú szeretőt magának, és alaposan megdugatja magát. Helga egy egyedül élő modern, emancipált nő, aki cigizésen kapja az unokaöccsét. Ahelyett hogy prédikációt tartana neki, inkább megmutatja a srácnak hogy vannak jobb élvezetek is, és kezelésbe veszi unokaöccse nagy farkát. Majd ájulásig dugatja magát a fiúval. A negyedik szereplő egy igazi bombázó háziasszony, akinél sajnos elromlott a csap. Szerelőt hív, ám miután gyorsan megállapítja hogy a fiatal srác nadrágjában egy veszélyes méretű fasz lapul, már nem sürgős hogy víz legyen a konyhában. Inkább magát ápoltatja le a segítőkész vállalkozóval.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 25

Csajok, akik duplán szeretik! - már MP4 formátumban

Pontosabban, csajok egyszerre két fasszal! Van akinek egy már nem elég. Azt szereti ha a szája is tele van, miközben jól megdugják. Esetleg punciba és popsiba egyszerre! Ők az igazi kis nimfók!

Letöltés - Double fucked 2

Michelle egyszerre 3 fasszal a szájában!

Habár Michelle Wild már jó ideje visszavonult a filmezés világától, azért filmjei még mindig a legközkedveltebbek közé tartoznak. Nem is csoda! Bájos arca, ártatlan tekintete ellenére egy igazi szexragadozó. Ezúttal három férfit intéz el mondhatjuk félkézzel.

Letöltés - Business Girls

Szavazz! Kell-e nekünk a kotonos pornó?

Bombaként robbant a hír, miszerint 2013-tól az amerikai pornóvölgyben készülő produkciókban kizárólag óvszerben szexelhetnek a pornósok. Az amerikai elnökválasztással egyidőben tartott népszavazáson a szavazók közel 60 %-a döntött úgy, hogy a betegségek visszaszorítása érdekében legyen kötelező a kotonhasználat a filmforgatásokon. A kezdeményezés az AIDS Healthcare alapítványtól indult, ám a szabályozás pillanatnyilag csak a Los Angeles megyében készülő pornóprodukciókra vonatkozik. A szakértől úgy jósolják, ez a szabályozás a globális pornóiparra is kihat majd.

Az alábbiakban található szavazásunkon arra a kérdésre keressük a választ, ki hogyan áll hozzá a „kotonos-pornó” kérdéshez. Zavar-e téged – mint lelkiismeretes pornófogyasztót - ha a szereplők óvszerben szexelnek a filmeken, netán annyira fontosnak tartod a betegségek terjedésének megakadályozását, hogy még a gumis pornót is hajlandó vagy elnézni?

Kérjük szavazz! (főoldal jobb sáv, klikk a logónkra)

blacksockings-ék díjátadója új helyszínen!

Havi díjátadónk rendhagyó helyszínen zajlott. blacksockings-ékkal ezúttal a budapesti Erotika Centrumban találkoztunk, hogy blacksockings-ék az 1. helyezését megünnepelve egy izgalmas fotózáson fedezzük fel a Club Tutti Frutti intim zugait. A személyzet segítőkészségének köszönhetően zavartalanul végigpróbálhattuk a 300 nm-es szexlabirintus szinte minden izgisebb sarkát, a szexmozitól a bár kényelmes bőrfoteljain át a glory hole kabinokig. blacksockings az alkalomhoz illő szexi rucival készült az erotikus túrára.A fotók magukért beszélnek…

Tovább a díjátadó képeihez!

A helyszín biztosításáért köszönet az EROTIKA CENTRUM és Szexshopnak (Bp. VII. Dob utca 11)

Nubian princess

Valaha a núbiai hercegnők voltak a legszebb csajok az egyiptomi birodalom területén. Vékonyak, ébenfeketék, és izmosak. Nem hiába fájt rájuk a foga az összes fáraónak és főpapnak. Napjaink núbiai csajai, lehet, hogy a hajdani hercegnők leszármazottai, akiért véres háborúkat vívtak a régi egyiptomiak.

Letöltés - Nubian princess

Nagy kufferba jó pakolni!

Sokan vallják azt a nézetet, miszerint nagy kufferba jól lehet pakolni. Ezzel nehéz is lenne vitába szállni. És ezekbe a picsákba bizony lehet rakni az biztos. Örömmel teszi őket magáévá az ember, főképp hátulról.

Letöltés - Butt sex 3

Egy hamisítatlan USA pornó a 90'-es évekből!

Főhősnőnkről már a bemutatkozás alatt kiderül, hogy inkább basznánk mint beszélgetnénk vele. Igazi ribanc, nagy csöcsökkel, és erkölcstelen tekintettel. Majd megjelenik főhősünk, egy nagyfaszú macsó, aki minden teketória nélkül jól megszopatja csajt, jól megkúrja, természetesen análba is, és a végén jól ráveri az arcára. Ennyi a recept! Ugye hogy nem bonyolult? smile

Letöltés - Sweet surrender

Gumimaci16-ék visszacsempészik hozzánk a nyarat!

Gumimaci16-ék még a nyár végén jártak nálunk, de mint a képeken is látszik, igencsak jó időnk volt! A verseny után elég sok idő eltelt mire üdvözölhettem őket nálunk, de azt hiszem megérte a várakozást. Remélem mindannyian így érezzük. Köszönöm, hogy eljöttetek!

Tovább a díjátadón készült képekhez!
gumimaci

Lássuk melyik sorozattal nyertek!

Még október végéig INGYENES a Pick-Pack átvételi ajánlatunk!

Tudod mi az a Pick Pack Pont?

Otthonodhoz vagy munkahelyedhez közel eső 400db Pick Pack Ponton személyesen is átveheted a rendelésedet!

A Pick Pack Pontok: Relay és Inmedio hírlapüzletek, illetve OMV és Avanti benzinkutak. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok), míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, főutcákon találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások az ország számos pontján megtalálható.

Előnyei:
- Kényelmes, nem kell a megjelölt címen tartózkodni.
- Rugalmas átvétel nyitvatartási időn belül akár hétvégén is átvehető
- Átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség
- Most egész októberben INGYENES!

Az ingyenes szállítási akció csak 2012.10.02. 00:00 és 2012.10.31 23:59-ig az interneten leadott rendelésekre és Pick-Pack Pont átvételi mód választása esetén érvényes!

Üdvözlettel: shop.goldengate.hu csapata

Weboldalunk címe: shop.goldengate.hu

A torokbaszók!

A torokbaszók nem ismerik a kíméletet, vagy kegyelmet. Keményen letuszkolják a farkukat a csajok torkán, amíg csak el nem nyelik tövig. Levegő ilyenkor persze nem nagyon jut le a fasz mellett, ezért a csajok bizony nem ritkán fuldokolva kapkodják azt, amikor végre kikerül a szájukból. És persze stílszerűen a végén vagy a szájukba élveznek, vagy jól az arcukra verik az anyagot.

Letöltés - Throat fuckers

Diáklányok

Igazi orgiák, fiatal csajokkal a főszerepben. Ezek a lányok imádják ha keményen megbasszák őket, és szeretik vadul szopni a faszt. Bevállalósságért nem mennek a szomszédba az már biztos! Imádják ha a kemény farkak jól megdugják a szűk kis popsijukat, és az sincs ellenükre, ha egyszerre két fasz dugattyúzik bennük. A végén, persze azt akarják, hogy jól az arcukra durrantsák az anyagot.

Letöltés - Diáklányok

Kézimunka 2

Amikor egy ököl is elveszik a pinában, akkor csak fasszal azt a nőt kielégíteni hát nem egyszerű. Ezeket a csajokat tömik is rendesen, mint a Márton napi libát. ÉS az ököl mellett még egy vibrátor is becsúszik időnként.

Letöltés - Kézimunka 2

Presselék nálunk jártak!

Egy igazi, dög meleg nyári napra sikerült megbeszélnünk a díjátadót, ám ők mégis frissen érkeztek hozzánk. Mintha csak valami kellemes tavaszi idő lett volna. És mivel így sütött a nap, nem hagyhattuk ki, hogy néhány képet ne csináljunk a tetőn is. Sok sikert a további versenyekhez, remélem hamarosan újra találkozunk! Köszi, hogy itt voltatok!

Tovább a díjátadón készült képekhez!
Pressel

Lássuk melyik sorozattal indultak a versenyen!

A luxuskurva

Sydney gyerekkora óta hallgatja a jótanácsokat, és mivel szófogadó és rendkívül törtető leányzó, eleget is tesz a kéréseknek. Az édes kicsi lányból az évek során egy rafinált és drága luxuskurva válik. Az okos kurva csak egyvalamivel nem számol. Azzal, hogy szerelmes lesz. Életében először vagy megtalálja önmagát, vagy kompromisszumot köt, és az évek során eltűnik az egyre olcsóbbá, és használhatatlanná váló kurvák süllyesztőjében.

Letöltés - A luxuskurva

Vrucamicáék a díjátadón!

Vrucamicáékkal már jó régen találkoztunk. Nagyon elfoglaltak, és ritkán tudnak felutazni hozzánk. De amikor végre sikerül összehozni annál nagyobb örömmel várjuk őket! Ezúttal mindjárt 3 versenyen elért első és harmadik helyezéseikért gratulálhattunk Nekik. Vrucamica a képeken is lélegzetelállító, de az az igazság, hogy a valósában még vonzóbb és dögösebb mint a képeken! És akkor még nem beszéltem arról, hogy milyen szuper díjátadós képekkel örvendeztet meg minket/titeket! Vrucamica ezúttal is egy szexi szerkót hozott, amitől aztán szép lassan meg is szabadult! smile Reméljük hamarosan újra találkozunk. Még egyszer köszi hogy itt voltatok, és köszönjük a szuper képeket!

Tovább a díjátadón készült képekhez!

"Álló póz" verseny
Vrucamica álló

"Fagyi" verseny
Vrucamica fagyi

"Miniszoknya" verseny
Vrucamica mini

Shemale Heaven 5

Mi lehet jobb egy shemale-nél? Hát két shemale, és természetesen egyszerre. smile A filmben szereplő faszi megütötte a főnyereményt. Ő bizony két shemale-t kefélhet meg egyszerre. De a többieknek sincs okuk panaszra. Talán csak az félhet egy kicsit, aki kikapja a nagyfarkú csoki shemale-t.

Letöltés - Shemale Heaven 5

Díjátadó: bedtime_stories nálunk járt!

Kicsit megcsúsztunk ezzel a díjátadóval, mert a verseny még télen volt, de csak nyáron kerülhetett sor a díjátadóra. Így viszont tudtunk pár képet csinálni a jó meleg napsütésben is. Télen még igencsak fázós képeket tudtunk volna itt készíteni.

Lássuk a díjátadó képeit!

Tovább a versenyben résztvevő sorozathoz!
/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 801-850

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!