/ 27 oldal
Hozzászólások

Seggből a szájba!

Már a Shop Stop-ban is megmondták hogy soha nem megyünk seggből a szájba. Aztán kiderült hogy mégis. smile Ezeket a csajokat jól megkúrják, nem kímélik sem a puncijukat, sem a popsijukat. Majd utána jól megszopatják őket!

Letöltés - Ass to mouth 2

Ma egy rendkívüli ajzószert ajánlunk Neked!

Egy könyvet! Na de nem is akármilyet! A szürke ötven árnyalata igazi bestseller Amerikában és már itthon is!

"...a németek is szétkapkodták a polcokról több mint félmillió példányt, pedig csak két hete jelent meg náluk. A nagy kérdés, hogy miért. Az egyszerű válasz alighanem egy szóban megadható: szex. Egy kicsit részletesebben: angol rövidítéssel BDSM, magyarul: „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség”. James szexjelenetei nem esetlegesek, hanem a cselekmény leglényegét alkotják, a konfliktus magját, a kulcsot az egyik főszereplőhöz, talán mindkettőhöz. – Ez szexkönyv, nem pusztán olyan könyv, amiben a szex szerepel" – írja a londoni The Guardian kritikusa.

szurke

Rendeld meg most 1.100 Ft-al olcsóbban a bolti árnál!

Merülj el a szexuálitás egy olyan mélységében, amire Te talán még nem is mertél gondolni. Szerezd be most a trilógia első részét, mely olvasók millióinak szexuális életet pezsdítette már fel!

Üdvözlettel: shop.goldengate.hu
Weboldalunk címe: shop.goldengate.hu
Csak hogy legyen COMMENT a tisztánlátás végett, és hogy elkerüljük az összeesküvés elméletek gyártását! Egy sorozat pontszáma nem egyezik meg a szavazás napi pontszámával! Ennek egyszerű oka van. Míg egy sorozat összpontszámát az összes szavazó átlaga adja, a legmagasabb napi pontot a VIP tagok szavazatai. Vagyis itt elsősorban azok szavazata számít, akik maguk is amatőr beküldők, és ez által válnak VIP taggá.

Seggbekúrt orosz szeretők!

Azt mondják az orosz csajok pénzéhesek. Lehet benne valami, de ha közben ilyen jól kefélnek és így néznek ki, akkor kit érdekel? Nem igaz? Ezek a fiatal orosz csajok mindent elkövetnek, hogy előbbre jussanak. És ha ezért hagyniuk kell hogy páran végigmenjenek rajtuk, azt sem bánják.

Letöltés - Russian lovers 3

Michelle Wild-ot jól szétkefélik!

Michelle és barátnője, a fürdőben kikapja Rocco-t és egy szintén nagyfarkú néger haverját. Szegény kis törékeny Michelle-t lerendezik úgy ahogyan azt kell. Állva kúrják mindketten egyszerre, csoda hogy utána egyáltalán lábra bír állni. Ha kíváncsi vagy arra milyen az amikor egy híres pornószínésznőt, úgy istenigazából megkefélnek, szopatnak, DP-be vágnak, megaláznak, akkor ezt a jelenetet ne hagyd ki.



Tovább Michelle jelenetéhez!
Kedves Látogatók!
Mielőtt elharapódznának a túlságosan élesen megfogalmazott kritikák és hozzászólások, szeretnék 2 pontban hozzászólni a dolgokhoz.
1. Nem tisztem hogy megvédjem Jokerviz-éket. Egyrészt mivel nincs miért. Gondolom a képeket körültekintően készítették, még ha azok merészek is. Másrészt nincs szükségük a védelmünkre. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy aki „durvul” az szembesülhet a tiltólistára kerüléssel.
2. A témát elég általánosan írtuk ki, aki szerint ez nem fér bele, azt kérjük, jelezze véleményét a pontozással, de ne bántsák azokat, akik hajlandóak nekivágni és beküldeni képsorozatot, és ezáltal sokaknak „kellemes” perceket szerezni (a pontokból legalábbis erre lehet következtetni) smile

Anyukabaszók a terítéken!

Ezek az elhanyagolt anyukák annyira be vannak gerjedve, hogy bárhol ráugranak a kiszemelt áldozatukra. Legyen az akár egy parkoló, vagy a kert. Az sem érdekli őket, ha lebukhatnak, vagy illetéktelen szemek figyelik őket. csak azt akarják mind, hogy jó keményen megdugják őket.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 07

Nincs itt semmi hiba! Hacsak nem az irigység.

Az anál rabjai

Az anális élvezet olyan, mint egy szenvedélybetegség. Egyszer valaki rákattan, utána nehéz leállítani. Ezt már nem lehet fokozni, csak egy dupla behatolással, vagy egy spriccel a pezsgőspohárba.

Letöltés - Az anál rabjai

Amikor egy shemale nem megszeppent kiscsaj!

Ezúttal kicsit más a helyzet, mint egy átlagos shemale filmben, amikor a shemalek kis pöcsű csajszik akiket aztán jól megbasznak. Ezeknek méretes fasz van a lábuk között, és nem félnek használni. Itt megkúr mindenki mindenkit keményen. Még az is előfordul hogy egy fekete shemale veri be a méretes farkát az őt előzőleg megkefélő fehér srácnak.

Letöltés - Shemale mania 9

Díjátadók időszaka van nálunk! Ezúttal Borci-ék látogattak el hozzánk.

Bár ők már nem először jártak nálunk, de az előző díjátadón nem velem találkoztak. Tehát nem a "megszokott arc" fogadta őket. Ám mivel egy közvetlen, és kedves párról van szó, úgy érzem gyorsan leküzdöttük az ismerkedés első perceit. Beszélgettünk az oldalról, a rovatról, hogy ki mit csinálna másképp, esetleg jobban, és gyorsan eltelt az idő. Kérésemre egy kis képsorozattal kedveskednek nekünk, rajongóknak. Mint látjátok a pezsgőt nem ittuk meg. Remélem otthon behűtve jól esett Nektek! smile

Tovább a díjátadó képgalériához!

És most lássuk melyik sorozattal érték el a 2. helyezést!

borci

A csajok az edzőteremben vadásznak rád!

Ezek a csajok nem csak azért járnak konditerembe, hogy a testük formásodjon. Ezek a csajok párban járnak a barátnőjükkel, hogy edzés közben felcsípjék a terem legnagyobb bikáit. Duettben szopják keményre a srácok farkát, hogy aztán jól megkeféljék őket. Ez ám az igazi testedzés. A végén igen csak jól jön a frissítő zuhany, mert miután a srácok csatakosra basszák őket, még jól rájuk is élveznek. Jut a geciből mindenhová.

Letöltés - DP sluts

Te szeretnél ilyen angyalokkal találkozni?

Ennek a filmnek a főszereplői olyan lányok, akik egymásnak szereznek gyönyörűséget. Rendkívül ügyesen használják a színes vibrátorokat, melyeket popsijukba, puncijukba mártogatják. Ők pokolian szép angyalok, de minden egyes orgazmussal a mennyországba jutnak.

Letöltés - Ördögi angyalok 2

Már csak holnapig tart az INGYENES Pick-Pack átvételi ajánlatunk!

Szeretnénk benneteket emlékeztetni, hogy már csak 5 napig tart az INGYENES Pick-Pack átvételi ajánlatunk!
Rendelj bármit jövő hét keddig (2012.07.31) és rendelésedet díjmentesen átveheted az ország 403 db pontján!

Az ingyenes szállítási akció csak 2012.07.02. 00:00 és 2012.07.31 23:59-ig az interneten leadott rendelésekre és Pick-Pack Pont átvételi mód választása esetén érvényes!

2013-s újdonságok: Nézd meg a legújabb újdonságainkat! Minden héten rengeteg munkaórát töltünk azzal, hogy kiválogassuk Neked a legjobb új termékeket a külföldi katalógusokból!

De ha olcsóbb termékeket keresel akkor nézd meg az AKCIÓS termékeinket!

Kellemes nyarat, sok bulit és még több erotikát kívánunk!

Üdvözlettel:
shop.goldengate.hu

couple4fun-ék nálunk jártak!

A találkozó apropója, a márciusi "Sztriptíz" versenyünkön elért második helyezés díjátadója. Miután időpontot egyeztettünk, izgatottan vártuk a találkozót. Első alkalommal jártak nálunk, ezért érthető, hogy ők, és természetesen mi is izgalommal és kíváncsisággal vártuk, hogy milyen emberekkel hoz össze bennünket a sors. Couple4fun-ék, kedves, laza pár, akikkel hamar megtaláltuk a közös témát, és jó hangulatban elbeszélgettünk. Mint mindig, most is sort kerítettünk, egy fotósorozat elkészítésére a díjátadóról mindannyiunk nagy örömére. Fotózás ilyen flottul ritkán szokott menni. couple4fun nagyon bátor, és lelkes volt. Folyamatosan kerültek le az újabb és újabb ruhadarabok, és ő örömmel pózolt a fényképezőnek, amit ezúton is szeretnék újból megköszönni. Reméljük hamarosan újra találkozunk! smile

Tovább a díjátadó képgalériához!

És hogy lássuk melyik sorozattal érték el a 2. helyezést!

Kihasznált férfiak, és szeximádó érett asszonyok!

Minden fiú álma, hogy egy érett nő felfigyeljen rá. Amikor nem kell megjátszania, hogy érdekli az unalmas fecsegés, nincs hiszti az elmaradt szál rózsa miatt. Ezek a nők csak kihasználják őket. Egy dolog kell nekik belőlük. A fiatal, kemény, és tettre kész farkuk.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 01

Szavazási eredmény

Te milyen puncit szeretsz? (szeretnél)

Teljesen csupasz! (8315 szavazat, 49%)

A nyílásnál legyen kopasz, felette fazon! (3040 szavazat, 18%)

Csak "leszállópálya" csík, más ne! (2079 szavazat, 12%)

Nekem mindegy, csak pina legyen! nyes (1468 szavazat, 9%)

Természetesen szőrös, a bikinivonalig! (1277 szavazat, 8%)

Teljesen eredeti, érintetlen + a hónalja is legyen jó szőrös! wink (720 szavazat, 4%)

Szex klasszikusok Tera Bond-dal és Adriana Rousso-val!

Manapság ritkán láthatunk hagyományos szexet, ahol a punci nyeli el a spermát, majd kéjesen kipréseli magából a kielégült lány. És még... anal szex minden mennyiségben. A csinos kis pofikákat elönti a sperma tengere.

Letöltés - Az érem másik oldala

Amikor azt hiszed hogy kefélsz egy jót, de a végén téged kúrnak meg! - Extrém péntek

Ezek a csajok megmutatják, hogy ők az uralkodók a szexben. Minden tekintetben lealázzák a kezük közé kaparintott férfiakat. Először azt hiszik, hogy egy jót fognak kefélni, de hamarosan rá kell döbbenniük, hogy ezúttal őket kúrják meg egy felcsatolhatóval. És élvezik, hogy ribancot csinálnak belőlük. És miközben a csajok kemény kézzel verik a farkukat, jól meg is basszák őket közben.

Letöltés - Szerepcsere

A fősulis kerítő - VIP film

Nos Allysin végül is csak megcsinálta. Miután szigorú apján elege lett a lánya folytonos partizásaiból és megvont tőle minden támogatást, ezért saját magának kellett előteremtenie a fősuli tandíját és a kollégiumi díjat. És mivel ő a fősuli legnagyobb ribanca, ezért nem volt nehéz dolga, hogy maga köré gyűjtse néhány szexmániás osztálytársát, és egy kis ellenszolgáltatásért cserébe mindenkivel kefélnek az osztálytársaktól kezdve egészen a tanerőig

Letöltés - Kelly The Coed 19

Rendkívüli hír! - John McClane a Körúton sétált! :)

Mottója: Az élet mindig drága, de mi MOST INGYEN adjuk a szállítást!

Az ingyenes szállítási akció csak 2012.07.02. 00:00 és 2012.07.31 23:59-ig az interneten leadott rendelésekre és Pick-Pack Pont átvételi mód választása esetén érvényes!

shop

További nyári ajánlataink:

Szerezd be MOST a legjobb DUREX óvszereket most akciós áron!

De ne hidd, hogy csak ennyi akció van, nézd meg a legújabb AKCIÓS termékeinket!

Üdvözlettel:
shop.goldengate.hu

Két fehér tinicsaj szétbaszva - VIP film

Két fehér tinicsaj arra vállalkozik, hogy odadobja magát egy csoport kiéhezett fekete kan kénye-kedvére. A kigyúrt, nagydarab, fekete srácok mohón vetik magukat a fehér csajokra, és kegyetlenül megbasszák őket. Lyuk nem marad szárazon, és főleg nem üresen. Persze szegény csajok alig bírják amikor egyszerre két hatalmas fekete fasz kezdi őket megdolgozni. De mi csak azért sem sajnáljuk őket.

Letöltés - Gangstabang

Vajon honnan tudnak ennyit a szexről ezek a 18 éves tinicsajok?

Ezek a friss tini csajok akik alig múltak 18 évesek a bizonyíték arra, hogy a középiskolai oktatás nem volt teljesen hiábavaló. Valaki meg kellett hogy tanítsa őket hogy így tudjanak faszt szopni. Számunkra pedig nincs értékesebb mint egy szűk 18 éves punci. És mivel a vizsgáik is jól sikerültek, ezért a tanulás helyett egészen mással múlatják a nyári szünidőt.

Letöltés - Eighteen and confused 2

Szereted a seggbe kúrt csajokat? - akkor ez a film neked szól.

Igazi, kőkemény seggbedugásokra vagy kíváncsi? Ebben a filmben nem fogsz csalódni! Érdekel, hogy rakják egyik popsiból a másikba a vastag faszt? Ebben a közel két órás alkotásban a két lány - egy pasi felállás a nyerő! Természetesen a sok szétdugott, kitágult segglyuk és a spermát egymás lyukából kinyaló lányok sem hiányoznak az igazi hardcore jelenetek mellett!

Letöltés - Szeresd a popsim baby!

Nézd ezt a fejet! :) - Egy igazi szex klasszikus Elisabeth Kinggel a főszerepben!

Az inast Árpádnak hívják és roppant kíváncsi természet. Állandóan kukkolja a lányokat, akik hatalmasat szeretkeznek a barátaikkal. Szerencsére Árpádnak nem csak a kíváncsisága elégül ki.

Letöltés - A kukkoló inas

Alamuszi háziasszony nagyot kefél - VIP film

Ki gondolná egy első ránézésre konzervatív, könyvelőnek, vagy irodista fapinának tűnő 40-es nőről, hogy a valóságban egy igazi szexkazán? Amikor elkezdi kigombolni a blúza gombjait akkor derül ki micsoda cickói vannak, és a punciszőrét is gusztusosra fazonírozza, nem egy dzsungel van ott mint ahogy elsőre gondolnánk. Ezért ne ítéljünk elsőre. Lehet hogy ránézésre egy kis ártatlanság, közben meg akkora faszcibáló hogy csak pislogsz, amikor tövig nyeli a bránert!

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 05

Nexus Revo – férfi prosztata vibrátor – az élvezet csúcsa

Ezúttal egy nagy népszerűségnek örvendő férfi vibrátort mutatunk be. Különleges rezgő-mozgó termékről van szó. Férfi olvasóknak, akik korábban nem találkoztak ilyen termékkel, talán bizarr lehet elsőre, de jobban belegondolva ez semmi másból nem adódik, csak abból, hogy nem ismerik.

Ez egy olyan prosztata izgató,amely intenzíven stimulál, és körbe forgó fejjel van ellátva. Az erős vibramotor a talprészben van behelyezve, mely a forgó részre irányítja a vibrációt, miközben különleges izgatásban részesíti a here mögötti gátat. Anatómiailag illeszkedik a férfi testhez.

Különlegességei:

forgó, rotáló fej
rezgő gátizgató
erős vibramotor
hypoallergén szilikonos anyagú
dizájnos kialakítás, anatómiailag tökéletes formájú
2 sebesség és állítható vibráció
méretei: 14,5 cm magas, 12,7 cm hosszú, átmérője kb.3,2 cm
2 db ceruzaelemmel működik
fekete-ezüst színben

Megjegyzendő, hogy aranyér esetén a termék használata kerülendő! Csak síkosítóval használható!

Nexus Revo

Jó kísérletezgetést kívánunk!

Te mit szólnál ha a csajod egy ilyennel állna elő?

El tudod képzelni, hogy a csajod leribancoz, és egy felcsatolható pénisszel jól megkúr? smile Nem egy hétköznapi dolog az biztos, de látszik hogy a csaj élvezi a helyzetet, és a faszi sem nagyon panaszkodik. smile Ha kíváncsi vagy a teljes történetre, klikk az alábbi linkre!

Amikor elkap a csajod!

Te elfogadnál egy tisztességtelen ajánlatot? - VIP fim

Gyönyörű lányok, akiket könnyű elcsábítani egy tisztességtelen ajánlattal. Szeretik a szex minden formáját. Imádják, ha kényeztetik őket, cserébe boldogan nyitják meg popsijukat is, amely a gyönyör bejárata.

Letöltés - Tisztességtelen ajánlat

Családi kúria - egy klasszikus film '96-ból! A VIP tagság mellé

Kovi története ugyan nem bővelkedik változatos csavarokban és meglepő végkifejlettel sem szolgál, viszont annál több gyönyörű magyar lányt csodálhattok meg, amint a családi kúriába fülledt hangulatot varázsolnak. Igazi LuXX produkciót láthatsz ha letöltöd ezt a bombacsajokban, kemény dugásokban és nagy élvezésekben bővelkedő produkciót!

Letöltés - Családi kúria

Dögös fősulis csajok - VIP tagság mellé

Friss, ropogós, fősulis, tini csajok próbálják elcsavarni az iskolatársaik fejét nem kis sikerrel. Mert hát ki az, aki ellent tud állni ezeknek a formás, fiatal, jó alakú, bársonyos bőrű, formás mellű csajoknak, akik imádják a szexet? Ugye hogy senki? Őket nem zavarja hogy az iskolabuszon, vagy az iskolateremben vágják őket gerincre. Még az sem érdekli őket, hogy nézőközönség veszi körül őket, miközben vadul kefélnek.

Letöltés - Kelly The Coed 18

Faszra éhes milfek portyáznak a kisvárosban - VIP film

Faszra éhes anyukák fiatal srácokra vadásznak. Van aki az alkalmazottját bírja rá egy kemény menetre munka után, van aki a medencetisztító fiút teperi le az udvaron, és baszatja meg magát keményen. Más a ház körüli munkákat végző mindenest csalja le a pincébe egy kis pakolás ürügyével, de amint leérnek, máris a gyanútlan áldozatának markába rakja hatalmas melleit, és mire a szerencsétlen tiltakozhatna, már szopja is a farkát. Ezeket a szexéhes anyukákat kefélni a világ egyik legjobb dolga!

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 06

Ha melegre vágysz (és nem csak az időre gondolunk:) ), akkor a mostani frissítésünk Neked szól!

Ezek az amerikai srácok állásinterjúra jelentkeznek egy céghez, ám csak a hr-es kollégával folytatott elbeszélgetés során derül ki, hogy csak a szakmai tudás kevés lesz a sikeres felvételihez...

Letöltés - Interwiews

Ki emlékszik még a régi német szex filmekre? - VIP tagság mellé

Ugye hogy mindannyiunk szeme előtt van a jelenet, amikor a jó bajorok a szénaboglyában, fészerben, és egyéb lehetetlen helyeken tolják a dúskeblű menyecskéket? Ez a film visszahozza nekünk azt a hangulatot, és magából a jelenetekből is sokkal többet mutat. Ott jobbára csak maszatolás folyt, itt viszont dugnak rendesen!

Letöltés - Álom nyaralás

Fősulis csajok orgiái a koleszban! - VIP film

Ilyenek a dögös, minden jóban benne lévő, fiatal, koleszos csajok. Akik benne vannak abban is, hogy jól megbassza őket egy-két kanos macsó gyerek, miközben a fél kolesz tátott szájjal bámulja őket. És belefér egy kis csoportszex is az aulában. Ez ám az igazi élet! 5 év egyetem ilyen körülmények között? Nem véletlen, hogy sokuknak, az az 5 év inkább több! smile

Letöltés - True college girls 2

Privát DVD 76

A töretlen népszerűségnek örvendő Privát DVD sorozat egyik kiemelkedően jól sikerült szériáját tölthetitek most le. Csodás amatőr tinik, érett puncik, bombázó szőkék észbontó csöcsökkel, faszra éhes érett pinák – rengeteg szabadtéri jelenet, vagyis szex minden mennyiségben! Amatőr magyar lányok és hölgyek, akik most először próbálták ki magukat a kamera előtt. Rákattantak a szexre, és egyszerűen nem bírták abbahagyni… Ha szereted az amatőr hazait, a Privát DVD 76-os számában nem fogsz csalódni smile

Letöltés - Privát DVD 76

Perverz péntek van - újra támadnak a shemalek! Itt a legújabb VIP film!

A shemalek ugyanúgy az élvezetet keresik, mint bárki a világon. Csak ők se nem igazán nők, és se nem igazán férfiak. Jól érzik magukat a fasz mindkét oldalán! smile Ezúttal is jól megdugják a filmben szereplő lányokat, és még egy feketét is jól megraknak! Érdekes és kissé bizarr világ az övék, de aki elfogadja őket, annak nagyon hálásak tudnak lenni.

Letöltés - Shemale Heaven 2

Ismét egy klasszikusnak számító film a VHS korszakból! - ezúttal is a VIP tagság mellé!

Max 7 éve rója kamionjával az utakat és már minden zeg-zugot jól ismer. A hosszú és egyhangú utazásokat ezért mindenképpen fel kell dobnia valamivel. Szerencsére a sármos férfi útjába mindig akad 1 -2 út menti örömlány, vagy csinos stoppos, de hogy lehet, hogy azok közül is mindig a legjobbakat kapja?

Letöltés - Kamionsoron

A dögös milfek a nagyfaszú négereket szeretik - a VIP tagság részeként

Nem csak a szőke tinilányok, hanem az érett anyukák is rá vannak gerjedve a nagy néger dákóra. Ezek a bombatestű anyukák már nagyon ki vannak éhezve egy rendes kefélésre. A kispöcsű, elkényelmesedett férjeik helyett, egy vad csődört akarnak, akik a nagy faszukkal jól megbasszák őket.

Letöltés - A dögös milfek a nagyfaszú négereket szeretik

Jó csajok és srácok egy biszex filmben! - a VIP tagság mellé.

Gyönyörű és szexis latin csajok, és jóképű izmos férfiak, természetesen jó szerszámmal megáldva a szereplői ennek a filmnek. A klasszikus hármas felállás ezúttal kicsit extrémebb, ugyanis a srácok nem bírnak ellenállni egymásnak sem. Persze azért a csajoknak sincs okuk panaszra. Megkapják rendesen amit akarnak.

Letöltés - Bi-bi brazil 3

Hámas és négyes kefélés párcserével! - 2 órás bónusz film a VIP tagsághoz

Rocco sohasem elégszik meg egy csajjal. Neki mindenből sok kell! De nem önzőségből, hanem hogy meg tudja osztani őket a barátaival. A fékevesztett kefélés ezúttal sem marad el. És természetesen ezúttal is jól meg lesz dolgozva a csajok hátsó bejárata is.

Letöltés - Rocco - Initiations 8

Hiányoznak a VHS korszak klasszikus pornófilmjei? - Íme egy gyöngyszem Rita Faltoyanoval, a VIP tagság mellé!

Unatkozik a csodaszép milliomos csemete, ezért tengernyi idejét és pénzét arra pazarolja, hogy a villájában egy különleges szex szolgáltatást nyújtó vállalkozást üzemeltet. Ötletekből nincs hiány, és a befektetett munkából hamarosan csak úgy dől a lé.

Letöltés - Rita játékai

Kíváncsi vagy kik azok a shemale-k? A VIP tagság részeként ezt könnyen megtudhatod!

Ezek a férfiből lett csajok, alig várják, hogy valaki jól megdugja őket. Van aki azért mert már egy kicsit sokat ivott, van aki azért mert kíváncsi, de van olyan is aki azért dugja meg őket, mert lyuk-lyuk! Egy biztos! Aki kíváncsi milyen lehet egy shemale az ágyban, az nézze meg ezt a filmet, és eldöntheti, hogy bevállal-e egy ilyet! smile

Letöltés - Shemale Heaven 6

Több mint 2 óra kemény csoportszex a VIP tagság mellé!

Azért le a kalappal az olyan csajok előtt, akiket 4-5 faszi keményen seggbe, punciba és szájba kúr, és túléli ezt a megpróbáltatást. Mert ebben a filmben pont ez történik. Keményen faszra kapják a csajokat. Mindegyik lyukba kerül egy nagy kemény farok, és még kettő jut a markába is, csak hogy teljes legyen a kihasználtság.

Letöltés - Ultimate DP gangbang 2

120 perc bónusz szex a VIP tagság részeként

Jó csajok, akik állandóan faszra éhesek. Minél nagyobb a farok, annál éhesebbek. És persze egymás társaságát sem vetik azért meg. Máskor megkívánnak egy nagyfarkú négert, és nyüszítve élveznek ahogy a hatalmas bráner beléjük hatol. 120 perc tömény, és változatos szex!

Letöltés - Panty Snatchers

Perverz Péntek frissítés - Ezúttal a VIP tagság részeként! Nagyon durva!

Péntek van, ami a Perverz Péntek rovatunk frissítésének napja. A mai update egy elég húzós film. Ha nem szereted az extrém dolgokat, ne is nézd meg ezt a hírt. Aki friss, ropogós, hamvas puncis, 18 éves pipikre vágyik, annak elárulhatjuk, hogy nem ez az a film, amit keres. E filmeben a főszereplő ugyanis ötször ilyen idős, de a többieket is simán átsegítenéd a zebránál már! Ha mégis érdekel, akkor is kérjük, csak akkor klikkelj a filmhez vivő linkre, ha igazán bevállalós vagy és nem zavar ha valami nagyon extrém dolgot látsz! Ha töltöd a
filmet, és kiakadsz, akkor emlékezz, mi szóltunk előre! smile

Letöltés - Ő még csak 87!

Rocco, az análharcos 2 órás filmje a VIP tagság mellé!

Rocco imád sztorizni. Ezúttal a legszaftosabb anál jeleneteit meséli el. Volt belőlük nem is kevés. Legyen az tengerpart, egy teniszpálya, vagy akár egy üres medence. Mindenhol megtalálja a módját hogy ő és haverjai, jól seggbe dugjanak pár csajt!

Letöltés - Rocco's - True anal stories 23

Szeretnél 200 perc hagyományos (klasszikus) szexet? - mindezt a VIP tagságod mellé?

Unod már a mai szexfilmek egyhangúságát? Hogy egy kaptafára készülnek a jelenetek? Akkor ennek a filmnek örülni fogsz! Ez még a klasszikus iskolát követi. Nagy dugások és élvezések, mentesen a mesterkélt kliséktől. Az öt gruppen szex jelenetben a fiúk, lányok különböző variációját mustrálhatjuk. Lehet, hogy igaza van a régi slágernek, hogy 2 x 2 néha öt.

Letöltés - 3+2 girls and boys

Csöcsöt mindenkinek! - a VIP tagsági mellé bónuszként

A nagy mellek iránti rajongás, már az ősidőktől kezdve benne van a férfiakban. A látvány mellett a termékenységet szimbolizálja. Ha ez igaz, ennek a filmnek a szereplőnői a legtermékenyebbek közé tartoznak. Hatalmas melleik csak úgy vonzzák az éhes férfi szemeket. Természetesen mindegyik csaj jól meg lesz kefélve, különös tekintettel a mellekre.

Letöltés - Titty Mania 6

Szereted a MILF-eket? Ki nem? :) Dögös anyukák a VIP tagság mellé bónuszként!

A dögös anyukák ismét akcióba lépnek. Ha otthon nem kapják meg az elkényelmesedett férjüktől azt, amivel kielégíthetik szexuális vágyaikat, akkor majd keresnek egy tettre kész fiatal hímet, hogy ők adják meg nekik ami jár.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 04

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 851-900

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!