/ 27 oldal
Hozzászólások

Több mint 2 óra kemény gangbang a VIP tagsági mellé!

Rocco és társai ismét análvadászatra indulnak. Jelentkezőkből ezúttal sincs hiány, valóságos gangbang orgia kerekedik a végére. A csajok imádják ha Rocco nagy farka feszíti szét a szűk popsijukat. Bónuszként egy csomó kanos férfi kapja faszvégre Katsumit, és nem kímélve szanaszét basszák.

Letöltés - Rocco - Animal trainer 19

Pregnant and Pretty

Csinos, várandós kismamák szexelnek, és nem is akárhogyan. Bemutatják, hogy várandósan is lehet szexi, és kívánatos egy nő. Akinek ilyen csinos a felesége, miközben gyereket vár, az igazán elégedett lehet a sorsával!

Letöltés - Pregnant and Pretty

Rocco - the lady and her tramps

Rocco és barátai meglátogatják a Lady-t! A Lady egy vidám öreg csaj, akinek a háznépe tele van gyönyörű fiatal csajokkal. Pont olyanokkal akikre szüksége van, ennek a kiéhezett bandának. Rocco és társai egy percig sem viselkednek úriemberként. Kemény faszukkal felszántják ezeknek az édes kis európai csajoknak a punciját és popsiját! És egy szopás erejéig a madame is besegít!

Letöltés - Rocco - the lady and her tramps

Sileverback attack

Felkészültél valami igazán keményre? Nem sok csaj vállalja be, hogy egyszerre 2-3 hatalmas fasszal felszerelt néger csődör jól megkefélje. Ezek a csajok azonban szeretik a kihívást, és azt élvezik, ha minél nagyobb farkak dugják szét a lyukaikat.. 2 és fél óra tömény, és kemény szex!

Letöltés - Sileverback attack

Wet undies 2

A frissen átázott bugyik, a szép és fiatal lányok önmagukért beszélnek. 4 történetben mesélik el nekünk életük első szexuális találkozását a barátjukkal. Készülj fel néhány komoly anális hardcore jelenetre!

Letöltés - Wet undies 2

Top guns

Ezek a csajok a csábítás elit alakulatának katonái. Nincs aki ellen tudna állni nekik. Lehetnek akár létszámfölényben a férfiak, még sincs egy szemernyi esélyük sem. Legjobban a méretes rakétavetőkkel támadó fekete katonákat szeretik, és azt sem bánják ha egyszerre több lövedék csapódik belőjük.

Letöltés - Top guns

Sorority sistas

A fekete és a fehér különböző változatai. Ezúttal fordult a szokásos felállás. Két keményfarkú fehér srác vág szendvicsbe egy fekete csini csajt, hogy aztán a végkimerülésig keféljék. Ezen a fősulin nincs előítélet! Mindegy a punci színe, csak az számít, hogy hagyja magát megdugni. És persze egy fekete-fehér leszbi show sem maradhat ki.

Letöltés - Sorority sistas

Gyönyörű ázsiai csajok

Ázsiában az ember nem szívesen betegszik meg. Ki tudja miket lehet ott elkapni? De ha ilyen jó csajok az ápolónők, az bizony megér egy kisebb nyavaját. Ha a technikai színvonal nem is kiemelkedő, ilyen kiszolgálással bővel lehet azt ellensúlyozni. Ezek a csinos nővérkék mindenre készek, hogy a betegek szenvedését valahogy enyhítsék.

Letöltés - Young asian nurses

Rocco - Animal trainer 18

Van olyan helyzet, amikor egy nő meg sem tud szólalni, csak áhitattal néz körül. Hogy mikor fordul ez elő? Amikor Rocco és nagyfarkú haverjai, körbeállják és méretes meredező farkukat a csaj kezébe adják. A kezdeti sokkból felocsúdott lányok ezután két kézzel verik, és szopják a méretes szerszámokat. De a történet itt nem áll meg. Ezúttal is jól megbasszák minden szűk lyukacskáikat.

Letöltés - Rocco - Animal trainer 18

Pénteki hangulatban - Hármas felállás, ezúttal kicsit másképp!

Van az úgy, hogy nehéz eldönteni mit, és kit akar az ember. Nem lehetne esetleg mindkettőt? Hát dehogynem! Bármit ami jól esik. Ezek a párok szeretnének egy kis színt vinni az életükbe, és kipróbálják a hármas felállást, egy harmadik féllel, ezúttal mindkettőjük örömére.

Letöltés - Bi Bi Love



http://www.goldengate.hu/film/153461-Bi-Bi-Love

White washed gangbang

Ezúttal fordult a kocka! Nagyfaszú, fehér kiéhezett férfiak kefélnek szét egy dögös csoki, és egy félvér csajt. A két jelenetben 4-5 kanos srác esik neki a csajoknak, hogy életük legnagyobb gangbangjét éljék át. Itt már nem csak minden lyuk tele van, előfordul hogy egy lyukba egyszerre két fasz nyomul be, egy dupla anál, vagy dupla puncis behatolásra. A csajok a végére már alig élnek, de szó nélkül tűrik, hogy a spermaáradat az arcukon és a testükön landoljon.

Letöltés - White washed gangbang

Big Tits Milf

Az első magyar 3D-s pornófilm hagyományos változata ez a három jelenetből álló DVD. Az első és eddig egyetlen 3D-s pornót a Tutti Frutti party adta ki Magyarországon. Közös pont a szereplőkben: egytől-egyig nagy dudásak, egytől-egyig MILFek, és imádják a szexet. Párosan, leszbiben és hármasban is!

Letöltés - Big Tits Milf

MILTF- Mothers I'd like to fuck 08

5 gyönyörű anyuka! És mindegyik ég az éveken át elfojtott szexuális vágytól, és arra vár hogy végre valaki jól megkefélje őket. Nincsenek különleges igényeik. Nem várnak udvarlást, esetlen bókokat. Étterembe, moziba sem kell vinni őket. De ha az ágyban nem jól teljesítesz akkor vége! Nincs újabb esély. Ők csak arra vágynak, hogy találjanak egy fiatal bikát, aki jó alaposan megbassza őket hetente egyszer.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 08

Rocco - Beavatás olasz módra 9

Rocco baráti körébe nem egyszerű bekerülni. Feltétel, hogy nagy farka legyen az illetőnek. 20 cm alatt nem is érdemes próbálkozni. De aki már bent van ebben a klubban, azzal nem bánik szűkmarkúan az olasz csődör. Ezúttal ő és barátai fiatal csajokat avatnak be a szex formáiba, az olasz módszerével. Vagyis többet kapnak popsiba mint punciba!

Letöltés - Rocco - Beavatás olasz módra 9

Naughty nannies

Ezek a fiatal csajok a zsebpénzüket szeretnék kiegészíteni egy kis gyerek felügyelettel. A gondos apukák azonban nem bízzák akárkire a csemetéjüket. Előtte jól letesztelik a jelentkezők képességeit és szorgalmát. A csajok pedig igyekeznek is megfelelni a legkülönfélébb elvárásoknak. Időnként még egymásnak is esnek, és lenyomnak egy jó leszbi numerát.

Letöltés - Naughty nannies

VV Vera pornó casting videó

Annak örömére, hogy vasárnap végre véget ér a Való Világ, minden felesleges további pampogás helyett íme VV Vera híres-hírhedt pornós casting videója, természetesen HD minőségben wink Most végre egész közelről is megnézheted Vera nedves, szétvibrizett punciját, és remek oráltechnikáját smile )))

Tovább VV Vera videójához

Pumpaszex újratöltve!

A TFP- stábja köztudottan az extrémebb szexfilmek forgatásától sem riad vissza. Sőt!!! Legújabb pumpa-szex filmünkben hatalmasra pumpált puncikat csodálhatsz meg - szaftos akció közepette. Ha gerjedsz az extrém pinák látványára, ezt a filmet nem hagyhatod ki!

Letöltés - Pumpaszex újratöltve!

All american nymphos

Az amcsi csajok általában jól el vannak eresztve mell él és popsi méretileg. És ha még ezekhez az adottságokhoz féktelen szexuális vágy is párosul, megkapjunk egy igazi nimfomán ribancot. Akik úgy kefélnek, mint a filmben szereplő csajok. Gátlások, és tabuk nélkül.

Letöltés - All american nymphos

Perverz Péntek frissítés - Durva lesz!

Péntek van, ami a Perverz Péntek rovatunk frissítésének napja. A mai
update egy elég húzós film. Ha nem szereted az extrém dolgokat, ne is
nézd meg ezt a hírt. Aki friss, ropogós, hamvas puncis, 18 éves
pipikre vágyik, annak elárulhatjuk, hogy nem ez az a film, amit keres.
E filmeben a főszereplő ugyanis ötször ilyen idős, de a többieket is
simán átsegítenéd a zebránál már! Ha mégis érdekel, akkor is kérjük,
csak akkor klikkelj a filmhez vivő linkre, ha igazán bevállalós vagy
és nem zavar ha valami nagyon extrém dolgot látsz! Ha töltöd a
filmet, és kiakadsz, akkor emlékezz, mi szóltunk előre! smile

Letöltés

Bővebben a filmről!

Privát DVD 75

A Privát DVD egy fogalom... Egy élő legenda, melynek legújabb számában a nagycicis amatőr csajokra-asszonyokra fektettük a hangsúlyt. Tinik és harmincas picsák, faszimádó nagyik, maszti, rengeteg dugás punciba, popóba, fasszal és ököllel - ház ez a Privát DVD 75! Nem piskóta nyes

Letöltés - Privát DVD 75

Rocco's - Sexual superstars

Ismét egy tipikus Rocco film. A recept egyszerű. Kapjunk el minél több csajt, és keféljük őket, amíg össze nem esnek a kimerültségtől. A legjobb dolgok az egyszerűségben rejlenek.

Letöltés - Rocco's - Sexual superstars

Asian attack

Az ázsiai csajok ezúttal valami nagyra vágynak. Ráuntak a helyi férfiak kis farkára, inkább valami nagyot és vastagot akarnak a combjaik között érezni. Jelentkezőkben persze nincs hiány, hiszen sokan meg szeretnék döngetni a törékeny csajokat. Meg is kapják amire annyira vágytak.

Letöltés - Asian attack

Pompomlányok történetei

A pompom lányok nem is olyan megközelíthetetlen, mindenkiről magasról tesznek csajok. Ők is ugyanolyanok, mint a fősuli többi csaja. Törődésre, szeretetre vágynak, ne és persze egy jó kemény farokra, ami a fárasztó edzések után végképp lefárasztja őket.

Letöltés - Pompomlányok történetei

Rocco - Big mess

Ha Rocco egyszer beindul, akkor nem válogat. Megbasz mindenkit, akit csak ér. Mindegy hogy fiatal, vagy már idősebb, még egy she-male is belefér a csoportos orgiába. Az hogy a fiatal csajok egyből rábuknak a farkára, az nem meglepő. De bizony az érettebb korosztály képviselői se sokáig tudják türtőztetni magukat, ha a közelükben van.

Letöltés - Rocco - Big mess

Victoria és barátai 4

Viktória vágyait, álmait a sorozat negyedik darabjában a végsőkig fokozza. Még vadabb, még érzékibb jelenetei tűzbe hozzák a nézőt. Sőt egy olyan jelenetet is átnyújt a nézőinek, amelyre a legvadabb álmainkban sem gondolnánk.

Letöltés - Victoria és barátai 4

Privát Party bulivideók 2010-es évad

A Privát DVD Party 2010-es bulivideóit egy komplett DVD-re gyűjtöttük össze. Így, aki kimaradt valamelyik buliból, vagy egyszerűen csak szeretné újra élvezni a 2010-es év legizgalmasabb party-pillanatait, az magáévá teheti a Club Tutti Frutti legnagyobb és legvadabb orgiáit ezen a DVD-n! Nimfomán csajok, őrületes gang-bang és több hektoliter geci. Ilyen is csak a Club Tuttiban lehetséges...

Letöltés - Privát Party bulivideók 2010-es évad

Rocco - Nasty tails 2

Akiket Rocco és társai egyszer elkaptak, azok nem panaszkodhatnak, hogy nem kapták meg ami jár. Úgy szétkefélték őket, hogy utána járni is alig tudtak. Nincs ez másként most sem. Szegény lányok alig bírnak a sok méretes farokkal. De azért küzdenek becsülettel!

Letöltés - Rocco - Nasty tails 2

18 and confused

18 évesek, és egy kicsit megzavarodtak a hirtelen jött felnőtté válástól. Éppen ezért könnyű is kihasználni őket. Az egyik lányt a saját anyja veszi rá arra, hogy hármasban szexeljenek a nő új szeretőjével. A lány persze bátortalan, de végül enged az anyai unszolásnak. Egy másik lányt egy fiú ismerőse veszi rá, hogy bedobják a közösbe az egyik haverjával. Hogy a többieknek mi lesz a sorsuk, az kiderül a filmből.

Letöltés - 18 and confused

Over eighteen 7

Ezek a tini csajok még csak épp elmúltak 18 évesek. De már úgy kefélnek, mint akiknek hatalmas tapasztalat van a hátuk mögött. Simán beszállnak egy vadidegen kocsijába, pedig de sokszor megtiltották nekik ezt otthon! De persze, aki azt akarja, hogy jól megbasszák, az nem fogja ám megfogadni az ilyen tanácsot!

Letöltés - Over eighteen 7

MILTF- Mothers I'd like to fuck 14

Sok olyan anyukát látni az utcán, akik után megfordul az ember, és azt gondolja, hogy ezt hű, de megbasznám! Ezek a nők már túl vannak egy-két dolgon, és már tudják, hogy mit akarnak. Nem nyafognak, nem kell meghallgatni őket, nem kell levenni őket a lábukról, és hosszasan udvarolni nekik. Csak jól meg kell őket kefélni! Ez az egyetlen dolog amire vágynak!

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 14

Shemale Heaven 3

Ezek a nők, akik mellesleg farokkal is rendelkeznek, imádják ha olyan partnerrel jöhetnek össze, akiknek hatalmas a farkuk és jól seggbe dugják őket. A szereplők számára ez a forgatás egy igazi menyország volt, mert itt jól megkapták ami jár nekik!

Letöltés - Shemale Heaven 3

All american nymphos 2

Az amcsi életforma sem csak a féktelen zabálásról szól. Vannak ám itt igazán dögös, és belevaló csajok, akiknek a kedvenc hobbijuk a féktelen, és vad szex. Ezekből a bombázókból, bármelyiket azonnal bevállalná minden tökös férfi, zokszó nélkül.

Letöltés - All american nymphos 2

Rocco - Nasty tails

Rocco és nagyfarkú barátai ezúttal sem kímélik a tini csajokat, akik még nem is sejtik mire vállalkoztak. Mert egy ilyen méretű farokkal még csak-csak el lehet bánni. De amikor kettő ostromolja a lyukaikat, na az már kihívás a javából. Persze ezek a kis cédák nem azok a megfutamodós típusú csajok. Hagyják magukat, jól seggbe, szájba, punciba dugni.

Letöltés - Rocco - Nasty tails

Rocco ravishes Ibiza 2

Ibiza nem az a nyugdíjas üdülőhely. Ide az megy aki bulizni akar, és élvezni az életet. Na és persze a szexet. Rocco és nagyfarkú csapata beleveti magát az ibizai forgatagba. Megkúrnak minden csajt aki csak az útjukba akad. Legyen az a tengerpart, a hotel szobája, vagy az étterem a medence mellett. Svédasztal rendel!

Letöltés - Rocco ravishes Ibiza 2

Öreg picsák 30

Négy faszimádó nagyi a főszereplője ennek a DVD-nek. Négy nagyi, akik imádják, ha éltes popójukat kemény farkak döngölik! A DVD egyik jelenetében Renáta néni brillíroz, akit a TV2 Édesnégyes című műsorából, és a Tanga című botrányos zenei klipből már jól ismerhettek...

Letöltés - Öreg picsák 30

Ebony cheerleaders 6

Gyönyörű szurkoló csajok, akik nem csak a pom-pomot, és a feneküket rázzák, hanem a focicsapat sztárjainak a farkát is. Mert csak is az válhat a szurkoló csajok vezetőjévé, akit a sportolók is már leteszteltek.

Letöltés - Ebony cheerleaders 6

MILTF- Mothers I'd like to fuck 31

Jól karban tartott anyukák, akiknek a célja, hogy bepótolják mindazt, ami a gyereknevelés alatt kimaradt. Vagyis minél többet dugni. Akiket kinéznek maguknak azok a fiaik barátai, iskolatársai. Akiket persze azonnal az ujjaik köré csavarnak ezek az érett, kívánatos szexistennők. Mert bizony ők is tudják ám hogy mi a jó. Egy kemény fiatal farok a puncijukban.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 31

Twin Sluts

Jó kis muffok, nagyfarkú kanok basznak éjjel-nappal. Ha a páros felállás már nem elégít ki, akkor itt a hármas, mindkét felállásban.

Letöltés - Twin Sluts

Privát DVD 61

A töretlen népszerűségnek örvendő Privát sorozat 61-es számában - nyár lévén - a szabadtéri szexen van a hangsúly! Van, aki egy parkban a Duna partján, van aki a sarki kisboltban, és van aki kicsit diszkrétebben egy néptelen mezőn áldoz a forró dugás oltárán. De minden jelenetben van egy közös nevező: éspedig, hogy magyar lányok és párok a főszereplői filmünknek. Méghozzá eszméletlenül bevállalós magyar lányok és párok! Aki a jó hazait szereti - most sem fog csalódni!

Letöltés - Privát DVD 61

Victoria és barátai 3

Korunk egyik leghíresebb magyar pornósztárja, Victoria Swinger mesél nekünk pikáns kalandjairól. A Maldív-szigeteken nyaraló szépség nem aprózza el a dolgokat. Minden női rafinériáját bedobja, hogy barátaiból a lehető legtöbbet hozza ki, olyan dolgokat is, melyekről nem is álmodnak! Egyetlen cél vezérli csak. Eljuttatni a nézőket a csúcsok csúcsára!

Letöltés - Victoria és barátai 3

Pink Pleasure 2.

A Pink Pleasure második részében is szexre éhes lányokat leshettek meg a legkéjesebb akciók közepette. Mindegy, hogy elölről, hátulról, férfitól, vagy pedig nőtől kapják meg a magukét, előbb-utóbb úgyis mámortól úszik a rózsaszín kincsük. Élvezd hát Te is gyönyört!

Letöltés - Pink Pleasure 2.

Black booty catchers 2

A csinos fekete csajok kedvelőinek szól ez a film. Nagy kerek popsi, nagy cicik, és a vad szenvedély az, ami ezeket a lányokat hihetetlenül vonzóvá teszi. Fel kell kötni a gatyát, ha tartani akarod velük a tempót!

Letöltés - Black booty catchers 2

La Soluzione

Az olasz pornó remeke ez a film. Nincs semmi erőltetett történet, nem oda illő, béna átvezetések. Csak gyönyörű lányok vannak és kemény szex. Angelica Sweet, Veronica Carso, Brigitta Bui és még sok gyönyörű lánnyal találkozol ebben a filmben.

Letöltés - La Soluzione

Kefélnivaló anyukák!

Városi anyukák, akik ráuntak a férjükre, elhanyagoltak, vagy már el is váltak. A gyerekek már nagyok, jól elvannak magukban. Úgy látják elérkezett az idő, hogy ismét kikapósak legyenek, és elcsavarják a náluk fiatalabb férfiak fejét. Ami jól is megy nekik, hiszen még mindig nagyon dögösek, és csak arra várnak hogy jól megdöngessék őket.

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 17

Just married

A lagzi fénypontja nem a menyasszony tánc ám! Ugyan dehogy! Vajon mit vár a menyasszony az egész éjszaka alatt? Naná hogy a nászéjszakát! Amikor végre megszabadul a részegen dorbézoló rokonoktól, és a szűnni nem akaró csárdástól. Azt várja, hogy a a férje jó alaposan megkefélje, és ezzel véglegesen megpecsételje a házasságukat.

Letöltés - Just married

Nem minden film egyforma ez tény. De szerintünk ez pont hogy nem a gyengébb filmek közé tartozik!

New Climax No. 24

Ezek a fiatal csajok már tudják, hogyan lehet elkerülni a klimaxot. Kúrni kell egyfolytában, kifulladásig!

Letöltés - New Climax No. 24

Privát DVD 73

A méltán népszerű Privát DVD sorozat legújabb szériájában ismét a hazai exhibicionista lányoké-asszonyoké a főszerep! Szépek és csúnyák, bombatestűek és ducik, szőrösek vagy csupasz puncisok - de egy közös tulajdonságuk azért van: mindannyian veszettül imádják a szexet! És nem csak imádják, de mindent meg is tesznek azért, hogy hatalmasakat élvezzenek! Mindezt a PSC kamerája előtt...

Letöltés - Privát DVD 73

The Ultimate Porndolls

Ez a film a pornó műfaj K1 kihívása. Kemény baszások, és szopatások és, húzós seggbekúrások várnak a jelentkezőkre. És a játszma a kiütésig tart!

Letöltés - The Ultimate Porndolls

Lesbian volume 4.

Gyártelepen kinyalás, vibrátorral megtömködés. Felfújható gyermekmedencében egymásnakesés, szex közben víz kilötyögtetés. Visszhangzó uszodában bugyi lehúzogatás, megujjazás, víztől nem csúszás, kidörzsölés, műfasz szopogatás, pelyhedző vénuszdomb nyalogatás, majd visszhangos elélvezés. Bowlingpályán közös masztizás, seggre csapkodás, hatvankilencezés, közben dildo helyett bowling-bábúval elképzelés.

Letöltés - Lesbian volume 4.

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 901-950

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!