/ 19 oldal
Hozzászólások

Ismét egy új nyertest köszönthettünk legutóbbi díjátadónkon

Csinike 211-ék 2015 novemberi "Így játszunk mi" versenyünkön különdíjasok, 2016 márciusi "Rossz kislány" versenyünkön pedig 2-ikok lettek. Mivel a díjátadó előtt pár nappal volt Csinike211 születésnapja, ezért nem érkeztek üres kézzel a fotózásra, egy tortával leptek meg bennünket. Amint látjátok, a torta a fotózás végén erotikus tálalást kapott...

Tovább a díjátadós képekhez!
csinike

Fókuszban Pirner Alma

Nevét országszerte ismerik, nem beszélve a számos külföldi városról, ahol megfordult. Káprázatos műsorával rabul ejti a férfi nézőket. Láthattuk őt számos magazin címlapján, és egy-két kőkemény filmben, de jó ideje már csak lányokkal vállal jeleneteket. Ezzel a filmmel bepillanthatunk intim életébe, és gyönyörködhetünk csodaszép testében. Láthatjátok érzéki leszbi jelenetekben a gyönyörű Mészáros Dórival és Maria Belluccival.

Letöltés - Fókuszban Pirner Alma

A májusi versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Ezúttal az a helyzet állt elő, hogy egy versenyzőnek két sorozata is elöl végzett a versenyben. Ilyenkor a versenyszabályzat szerint a legjobb helyezést elérő sorozatát díjazzuk, így a többiek egy helyezéssel előbbre kerülnek. Ebben a hónapban kiosztásra kerül egy szerkesztőségi különdíj is. Aki kapja, szintén két sorozattal nevezett, melyek közül nekünk most a Piroska és a Farkas tavaszi története nyerte el a tetszésünket. Májusi különdíjasunk: SexyLady

Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

1. hely: SexTonight
sextonight

2. hely: csinike211
csinike

3. hely: suisil
suisil

Különdíj: SexyLady
sexylady

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Ugye szeretitek a gyümölcsöt? :)

Júniusban szigorú gyümölcsnapot tartunk! Ebben a hónapban ilyen kompozíciókkal tudtok nevezni a havi versenybe. Ne ijesszen el senkit a verseny nyitóképe! Nem csak a "Banán a popsiban" játszik! smile Ki-ki a vérmérséklete és fantáziája szerint alkosson! Nevezhettek erotikus és keményebb sorozattal is. Eperszezon van, lassan érik a meggy és a cseresznye is, a banán pedig egész évben kapható... :P

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, szerdától már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Apuci szűz, tini lányát fekete fasz döngeti

Minden apa tudja, még ha nehéz is elfogadni, hogy ma már nem szűzen fog férjez menni a szemük fénye. De arra azért kevesen számítanak, hogy bájos szőke lányukat egy hatalmas faszú feka srác fogja nővé avatni. Még ha egy rendes jóravaló fiú lenne az a szomszédból, azt is nehéz megemészteni, de hogy pont a környék hírhedt gazfickói basszák meg az ő egyetlen lányukat, na az már sok!

Letöltés - Omg black fucked daughter 4

Május a masztizás hónapja! Kövesd nyomon egy világtérképen, melyik városban masztiznak a legtöbben!

Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, 1995 óta pedig május utolsó vasárnapja a maszturbáció világnapja. Magyarország 2011-ben csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, azóta minden évben a Masztivilágnap honlapján gyűlnek a szavazatok. Idén új, térképes alkalmazással bővült a honlap, így két külön térképen is nyomon követheted, hol, melyik városban masztiztak éppen, és eddig hol kényeztették magukat a legtöbben. Az egyik világtérképen a fiúk, a másikon a lányok maszti-számát láthatjátok, és mivel sok honfitársunk él külföldön, ezért rájuk is gondoltunk, hiszen az új térképes alkalmazás az ő masztijaikat is megmutatja!

Aki tehát egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen!

m

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők.
Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus.

Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat egy egészséges, önfeledt orgazmusra eljen

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2016. május 28-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új rekord születhessen! Kíváncsian várjuk, vajon melyik város lesz a győztes masztizásban wave

A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Tudj meg többet a Maszti Világnapról IDE kattintva

Újabb videós Díjátadó a GG-n!

Legújabb díjátadónk ismét egy videós díjátadó lett, és méghozzá elég mozgalmasra sikeredett. A februári Kutyapóz verseny első helyezettje, Carmen ismét azt kérte, hogy operatőrünk is megörökítse, amikor megkapja a nyereményét. Természetesen egyik kedvencüket, a nyertes kutyapózt is bemutatták párjával a kamera előtt, és közben a mohó Carmen több fiút is fixált orálisan.

Tovább a díjátadós képekhez!

Tovább a díjátadós videóhoz!

Öreg picsa - nem vén picsa!

Kedvenc retro nagyikáink visszatérnek, persze a tűz most is ott lángol öreg picsájukban, alig várják már, hogy fiatal kakasok basszák tapasztalt öblös pinájukat. Marika néni éltes sunája már sok boldog percet szerzett a fiatal srácoknak, és most sem okoz csalódást... Ilonka néni is nagyon népszerű a fiúunokák körében, most két kedvencét dédelgeti éppen... Bemutatkozik Márti néni, az ország legtüzesebb anyósa, és Dolly nénit is alaposan lepókhálózzák...

Letöltés - Öreg picsák 10

Édeságnes 111-ék a díjátadón!

Ismét egy új nyertest köszönhettünk díjátadónkon. Ezúttal a februári "Kutyapóz" versenyünkön 3. helyezést elérő edesagnes111-éket vártuk a díjátadóra és fotózásra. A fotózás során elmondták, nagyon sokat dolgoztak a versenyre beküldött sorozatukkal, aminek meg is lett az eredménye egy dobogós helyezésben. Reméljük nektek is tetszenek majd Édeságnes 111-ék díjátadón készült fotói.

Tovább a díjátadós képekhez!

Rossz kislányok a suliból

Ami egyes lánykollégiumokban megy, az egyenesen felháborító. A tanulásra fittyet hányva, inkább csak faszt cibálnak egész nap. Szétkeféltetik magukat az osztálytársaikkal, és tanáraikkal is. Jó időben, még a tetőre is fellógnak és ott kúrnak mindenki szeme láttára. Ez már maga a fertő. És persze a többes szexet sem vetik meg. Párosan szopják a srácokat, azok pedig kiválasztanak közülük egyet, és minden testrészüket egyszerre dolgozzák meg. Kárhozat!

Letöltés - Kelly the coed 9

Tavasz kalandozás

A tavasz mindig kihozza az emberből a zsongást, a "kisördögöt". Nevezzetek ti is valami vérpezsdítő, tavaszi, a természetben készült sorozattal. Lehet az egy kirándulás (erdőn, mezőn, patakparton), vagy ha nincs időtök kirándulni, akkor pl. egy szexi fűnyírás a kertben. smile Egy a lényeg, szabadban készült képeket várunk a versenybe! Nevezzetek minél eredetibb sorozattal, mivel a legötletesebb sorozat szerkesztőségi különdíjban részesül!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Vasárnaptól már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Micsoda markolni való csöcsök!

Micsoda markolni való csöcsök! Ezek a dögös milfek úgy játszadoznak az ikreikkel, hogy ott farok nem marad ernyedten. Gyúrják, masszírozzák, szopogatják, hogy összefut a nyál a férfiember szájában. Szerencsére nem sokáig kelletik magukat, hanem gyorsan közel engedik a felajzott hímeket a kannákhoz.

Letöltés - Titty mania 11

Anyucik és keményfarkú bikáik

Dögös anyucik, akik egyedülállók, rengeteg szabadidővel, és akikre mindig számíthatnak a szomszédasszonyaik, ha kell egy kis segítség. Na persze ha tudnák, hogy azért ilyen segítőkészek, mert a fiaikra vetettek szemet, biztosan kikaparnák a szemüket. A gyönyörű félvér barátnőt örömmel tesz eleget a kérésnek, hogy a szomszédja beteg fiára ránézzen időnként. Ő pedig egy egészen hatásos kezelésben részesíti a srácot. A kertészkedés sem egy unalmas munka, ha közben a szomszéd srác sóvárgó szemei bámulnak közben. Aki persze azonnal segít egy kis dugványozásban. Az érett háziasszony sem véletlenül olvasgat a kertben. A könyv címe Moby Dick, a fehér bálna. És a szomszéd fiú szerencsére érti a célzást. A nagycsöcsű szőkeség csak azért kopog be a szomszédhoz, hogy a büdös kölök vegye már lejjebb a hangerőt, mert már szétesik a ház, ám ekkor tudatosul benne, hogy a szomszéd kissrác bizony már felnőtt, és már nem is zavarja, hogy a nagy zenebona miatt át kellett jönnie.

Letöltés - MILTF 04 - Anyucik és keményfarkú bikáik

Candy Loveshot tinipuncija

Az októberi "Legszebb punci" verseny második helyezettjével találkozhattunk legutóbbi díjátadónkon. Candy Loveshot-ék első alkalommal neveztek, és rögtön a második helyet sikerült megcsípniük smile Mivel még nem ismertek bennünket, és nem tudták, hogyan is zajlik egy díjátadó, nagyon izgultak a fotózás előtt, de ahogy a képeken is látjátok, szerencsére sikerült feloldódniuk, így ismét egy szuper sorozattal örvendeztethetjük meg mindazokat, akik szavaztak rájuk - vagy majd ezután fognak wink Amint látjátok, a díjátadós sorozat témáját mindig a nyertesünkre bízzuk, van, aki merészebb, és van, aki visszafogottabb díjátadóra vállalkozik. Reméljük Candy Loveshot tinipuncijáról készült díjátadós sorozatunknak máris sok rajongója akad smile

Tovább a díjátadós képekhez
Candy

Marquis De Sade

Sade márki nagy kujon volt, a nők nem is tudtak ellenállni a gaz csábítónak. Na persze nem a humoráért voltak annyira oda, hanem a fáradhatatlan, méretes farkáért. Nem volt nő akit, ne elégített volna ki, és ha egyszerre ketten, vagy hárman próbálták kifacsarni, az sem fogott ki rajta. A nők megőrültek tőle. Imádtak lovagolni a vastag kemény farkán, de azt sem vetették, meg amikor hátulról tette őket magáévá. A férfiak természetesen gyűlölték, de titokban mind olyanok szerettek volna lenni, mint a márki.

Letöltés - Marquis De Sade

Carmen díjátadó 2. rész

Carmen már az elején azt mondta, hogy valami ütős díjátadót szeretne, ha lehet videóst, mert az nagyon tetszene neki. Hát mi nem vagyunk semmi rossznak az elrontója, és megszerveztük neki a videós díjátadót. És hogy mindkét kezét tudja használni, a párjáén kívül kerítettünk még egy dákót, hogy mindkét kezével legyen mire rámarkolnia. Hát nem csak markolt, cumizott is rendesen, és ahogy a videóban is megemlíti egyszer, cumizásban nincs számára sok farok. nyes
Ki tudja? A másik verseny díjátadója még nem történt meg. smile

Tovább a díjtádós képekhez!
Carmen

Tovább a díjátadós videdóhoz!
Carmen

A punciszafttal átitatott bugyik illata

A punciszafttal átitatott bugyik illata, bódító hatással van a férfinépre. A kis szöszke masztizás közben jól összemaszatolta a kis bugyiját amit a nagybácsi természetesen megtalált és nem bírta ki, hogy ne húzza meg a hamvas kis puncit. Kelly a dögös kis barna tini a patakparton játszadozik magával, és a nagy élvezkedés közben a biugyijáról megfeledkezve indul haza. Visszafordul érte, és megdöbbenve tapasztalja, hogy unokatestvére mohón szimatolja a punciillatú, falatnyi kis textilt. A srác láthatóan zavarba jön, hogy így meglepték, de a csajszi nagy huncut, egyből előkapja a meredező dákót és jól leszopja a patakparton. De természetesen ő sem maradhat ki a jóból, mutat egy rejtett helyet, és jól megdugatja magát. Tiffany kéjesen masztizik otthon, azt hiszi egyedül van. Ám váratlanul hazaér a mostohatestvére, aki már régóta meg akarja dugni a kis puncit. Ezúttal nincs is menekvés, és nagy ellenkezés sem, mert a kiscsaj mohón rábukik a mostohatesó nagy bránerére. Britney keményen edz otthon, hogy gyönyörű testét formában tartsa, és az izzadtságtól már a bugyija is csatakos. Váratlanul beállít az unokatesója, aki szerint a testedzést egészen másként is tudnák folytatni.

Letöltés - Wet undies 2

Ki lesz a legjobb furulyaművésznő? :)

Ki bánik a legjobban A GG-n a fúvós hangszerekkel? Természetesen a versenyen a furulya szerepét egy farok kell, hogy helyettesítse. Ha van kedvetek, a jó időre való tekintettel szabadtéri koncertet is adhattok! :P Egy furulyával még egyszerű elboldogulni, egy oboa már nagyobb falat, de az igazán tehetségesek fagott-on is tudnak játszani! smile Ha valaki még nem jött volna rá a havi versenyünk témájára, ezúttal bizony szopni kell! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Mától már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Porno chick

Híres pornós csajok, és férfi pornósok, akik mára már klasszikussá váltak. Olyanok mint Ron Jeremy, vagy Briana Banks! Ők voltak a 90-es években a csúcs! És ma visszanézve is azt mondhatjuk, hogy nem véletlenül.

Letöltés - Porno chick

Parissweet és a 'Kiss me' párna! :)

Ahogyan pózol kezében a 'Kiss me' párnával, kevesen bírnák ki, hogy ne tegyenek eleget a felhívásnak. Ugye, hogy ugye? smile Ismét egy új nyertest köszönthettünk a díjátadónkon. Nem is egy fehérneművel készült, hogy megörvendeztessen bennünket. Abban egyetérthetünk, hogy bármi jól áll neki! smile Ezúttal játékosra vettük a figurát, és sok fotót készítettünk a tükrök segítségével. Ebből a csajból bizony nem elég egy, így mindjárt "ketten is szerepelnek" egy-egy képen. smile

Tovább a díjátadós képekhez!

Parissweet

Privát Party 2011 (teljes évad)

A Privát DVD Party 2011-es bulivideóit egy komplett DVD-re gyűjtöttük össze. Így, aki kimaradt valamelyik buliból, vagy egyszerűen csak szeretné újra élvezni a 2011-es év legizgalmasabb party-pillanatait, az magáévá teheti a Club Tutti Frutti legnagyobb és legvadabb orgiáit ezen a DVD-n! Nimfomán csajok, őrületes gang-bang és több hektoliter geci. Ilyen is csak a Club Tuttiban lehetséges...

Letöltés - Privát Party 2011

Vajon miért mosolyog Carmen ilyen huncutul? :)

Csak nem azért, mert már sejti, hogy mi vár rá a díjátadón? Úgy látszik, hogy a tavasz közeledtével egyre merészebbek és bevállalósabbak a dobogósaink. Carmen, egy ütős és vad díjátadóra vágyott, hát megkapta. nyes

Már az egyeztetés elején azt kérte, hogy ne csak fotózzunk, hanem róla is készüljön videó. Na persze erről minket sem kellett sokáig győzködni. smile Persze ezúttal sem kaptok meg mindent egyszerre, a kemény akcióra még egy kicsit várnotok kell. De ahogyan Carmen a pezsgősüveggel bánik, abból már sejthetitek, hogy a farok is jól áll a szájában. nyes

Hamarosan jön a folytatás is!

Tovább a díjátadós képekhez!
Carmen

A tini puncik gyengédségre vágynak

Szaftos punci, formás popsi, és hamvas keblek. Összefut a nyál a szánkban ha csak rájuk gondolunk. És amikor egymásnak esnek, csak úgy szikrázik a levegő! Ezek a csajok aztán tudják mivel szerezzenek örömet a másiknak. Nagy nyalakodások, fürge ujjazások, és minden ami szem s szájnak ingere.

Letöltés - Girl Power 2

A torkos anyucik

Igazi érett nők, akik nem érik be azzal, hogy otthon üldögélve várják míg a család hazaér. Van aki a suliban edzés után kapja el a fia barátját és az öltözőben hatalmasat kefél a kezdetben megszeppent sráccal. Aki persze gyorsan magához tér a kezdeti meglepetésből, és jól megbassza anyut. Egy bögyös szőke háziasszony pizzát rendel, de nem azért mert éhes, vagyis igen az, de nem a hagyományos étteremben. A pizzafutár szóhoz sem jut, már a farkán oboázik, és a végén a kemény munkáért rendes borravalót is kap. Egy srác bukásra áll, tanulna is keményen, ám bombázó nagynénje másként gondolja. Szerinte inkább az életre kell nevelni. És kezébe is veszi az unokaöcse sorsát és vele együtt a farkát is. Az elvált szőke milf úgy érzi túl nagy számára a lakás, ezért fiatal hátizsákos turista srácoknak adja ki az egyik szobáját. Szállásdíj nincs, de cserébe jól meg kell baszni a háziasszonyt.

Letöltés - MILTF 03 - A torkos anyucik

Magyar LoL kupa ingyenes, élő közvetítéssel!

Kedves Felhasználóink!

Ahogy azt biztosan láttátok már több helyen is, a MyTV League of Legends Kupát és élő közvetítést szervezett. Korábbi kérdőíveink alapján jó néhányan vagytok, akiket érdekelnek a számítógépes játékok és/vagy a LoL.

Kicsit későn kapcsoltunk, nagyon ígéretesnek tűnik a kezdeményezés, remélem a jövőben GG-s csapatot is tudunk szervezni egy ilyen bajnokságra. smile

Aki szeretne bekapcsolódni a legjobb 8 csapat küzdelmeibe, az látogasson el a MyTV Gaming csatornájára Szombaton és vasárnap 12:00-tól kezdődnek a közvetítések. Most hétvégén ez ingyen nézhető, bárki számára elérhető.

A kupa oldalát találod: http://mytv.telenor.hu/lolkupa/

Újabb díjátadó! Ezúttal Vivadance járt nálunk!

Vivadance is felavatta az új díjátadós helyünket. Ezúttal is, mint mindig, amikor új nyertes jön hozzánk, izgatottan vártuk a találkozást. Kik ők, milyenek lesznek, könnyen feloldódnak-e? Az oldottságra nem lehet panaszunk! Kevés náluk fesztelenebb párral találkoztunk a díjátadók történetében.

Tovább a díjátadós képekhez!

Vivadance

Márciusi versenytéma: "Rossz kislány"

Minden "jó kislányban" van egy "rossz kislány" is. Valakiben nem is kicsit! Mutasd meg Te is, hogy milyen "rossz" tudsz lenni, ha nem lát senki... Milyen kis piszkos játékokkal kényezteted magad, ha egyedül vagy. Vagy mutasd meg, hogy milyen "rossz" tudsz lenni, amikor a párod elcsábítod. Mert jó, ha tudjátok, nem csak a lányok vágynak a "rossz fiúra". A srácok is a "rossz kislányokra" buknak! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Mától már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Mit akarsz? Egy fekete faszt a picsádba?

Drágám! Egy nagy fekete faszt szeretnék magamban érezni egyszer az életben. Mit tesz a férj ebben a helyzetben, ha a kedves nej egy ilyen kéréssel áll elő? Vagy azonnal elhajtja, mondván, lófasz a te seggedbe! Amivel nagyjából nem áll messze a valóságtól. nyes Vagy azt mondja, rendben van drágám, ennyi neked is jár, de legközelebb te sem tagadhatsz meg tőlem egy csoki csajt. A felajzott asszony persze rögtön rábólint az alkura, csak már a puncijában és popsijában érezze azt a hatalmas fekete faszt!

Letöltés - Black in my wife 3

Abbie és a rúd! :)

Néhányan biztosan egészen másfajta rudat vizionáltatok Abbie kezébe, ám ezúttal egy sztriptíz rúdról szól a történet. Ami bizony az egyik legerotikusabb műfaj. Adott egy magas, dögös csaj, hosszú combokkal, hosszú hajjal, magassarkú cipőben. És persze a rúd. Ennyi elég is azt hiszem, hogy egy izgalmas díjátadós sorozat készüljön. Mi nagyon élveztük, reméljük, hogy Ti is!

Tovább a díjátadós képekhez!
Abbie
Szexhinta a neve.
Akár itt is beszerezheted.
Hinta

Szivecske a szexhintában!

Gondolom sokakat beindít a cím, ám az igazság az, hogy a szexhinta annyira nem lopta be magát Szivecske szívébe. smile Jó buli volt, de azt mondta ő inkább más szexjátékokat részesít előnyben. crazya
Ezúttal is készült Nektek, és egy nagyon dögös fehérneműt hozott a fotózásra. Kanapé, franciaágy, tantra fotel, szexhinta! Kipróbált mindent, amit lehetett. Ezúttal is egy nagyon jó hangulatú díjátadót tartottunk, és ahogyan a januári verseny végeredményét látjátok, hamarosan újra találkozunk. smile

Tovább a díjátadós képekhez!

szivecske6

Kíváncsi vagy az új díjátadós helyszínre?
KLIKK IDE!
Jó a szemed! nyes
Tényleg úgy néz ki mint egy elrontott photoshop, de az a helyzet, hogy ez eredeti kép. Ahogyan a popsit ütögette a farkával ilyen lett. Mert menet közben fotóztunk, nem beállított pózokat, hiszen az élvezet volt az előbbre való. Most néztem vissza a nyers képeket, és már azon is ilyen. nyes
Vagány bizony! Nézzétek meg a videót is! smile

Nicole díjátadó - Amikor elszabadulnak az ösztönök!

Hát igen! Az már az utolsó képből is kiderült, hogy ez nem egy megszokott díjátadó volt. Most már azt is megtudhatjátok, hogy Nicole elképzelése az volt, hogy egyszerre két méretes farkat cumizhasson. Hogy az izgalmat fokozzuk, Nicole szemét bekötöttük, így nem tudta kik is a szerszámok gazdái. smile A két srác igencsak elégedett volt, és ahogyan a videóban is hallhatjátok, biztosak voltak benne, hogy nem először volt egyszerre két farok Nicol szájában. nyes
Ja hogy eddig ezt nem is mondtuk? Azért is volt különleges ez a díjátadó, mert nem csak fotók készültek, hanem egy videó is. Több mint negyed óra kőkemény orál videóval örvendeztettük meg Nicole-t, és persze Titeket is. És ez már a megvágott anyag. Ettől jóval tovább tartott a nyelvlecke. finom Ha rajta múlik, szerintünk abba se hagyja. nyes

Tovább a videóhoz!

Tovább a képekhez!

Nicole

Nicole

Cum on baby bite my wire 3

Garatra! Lehetne ez is a mottója eme műremeknek. Akit felizgatnak a nagy szopatások, mélytorkos szájbabaszások, az nem fog csalatkozni ebben a filmben. A kis tini csajokat úgy megtömik mint a libát. Csak győzzék nyelni a nagy faszokat, és a sok spermát!

Letöltés - Cum on baby bite my wire 3

Febuári versenytéma: kutyapóz!

A kutya póz sokunk nagy kedvence. Nézni is jó, de csinálni az igazi! smile Igen, jól látjátok, februárban mindkettőtöknek meg kell "dolgozni" a győzelemért! Mutassátok be, hogy milyen egy fergeteges szex ebben a pózban! A sorozat nem kell, hogy csak erre a pózra korlátozódjon, de mindenképp ez legyen a középpontban!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Mától már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

JÖN JÖN JÖN! - A díjátadók történetének legizgalmasabb fordulata!

NIcole egy nem mindennapi kéréssel fordult hozzánk, aminek megszervezését mi örömmel, és nem túlzok, ha azt állítom, hogy ugyanolyan izgalommal vártuk mint Ő.
Ráhangolódásnak íme, egy sorozat, amikor még Nicole sem tudta, csak sejtette, hogy mi vár rá! smile
Hamarosan Ti is láthatjátok a folytatást! Vajon mit kívánhatott Nicole? smile

Tovább a díjátadós sorozathoz!
Nicole2

Kíváncsi vagy az új díjátadós helyszínre?
KLIKK IDE!

Hell Hole - Az élvezetek bűnös bugyrai

Aki bűnös, annak bűnhődnie kell. Legyen az elkövető bármilyen csinos is. Ám nem mindegy, hogy milyen az a büntetés. Mert bizony a törvény szigora másként csap le azokra, akik előtte kefélnek egy nagyot a bíróval, vagy egy szexi ügyvédnővel puhítják meg a vád képviselőjét. De ha már mindenképp a rácsok mögé kerülünk, egy kis cumi a börtönőrrel, vagy szex a börtönigazgatóval, egész kellemes hellyé változtathatja a börtönlétet.

Letöltés - Hell Hole

Duci anyucik kemény akcióban

És igen, itt vannak ők, a nagycsöcsű, markolós seggű anyukák, akiknek soha de soha nem elég a faszból és a dugásból. A duci Madonna, zuglói ribancunk C Pina, Juditta és Vivienne és még sokan mások hergelik a dákókat ezen a dvd-n, a húsos MILF kedvelők nagy örömére...

Letöltés - Duci anyucik kemény akcióban

A szexőrültek Karácsonya

Közeleg az év vége, és az ünnepi hangulatban mindenki sokkal bevállalósabb, mint eddig bármikor. Mert egy jó évet csakis egy hatalmas szexbulival lehet méltó módon megkoronázni. Így amatőr szereplőink belehúznak, és kiélvezik a december minden percét. A szexi tinilány, Kati a karácsonyfa alá élete első popószexét is megkapja. Két huncut párocska egy szexklubban ünnepli az év végét, sok piával és még több dugással. Viki és barátnői kefélős szilveszteri házibulit szerveznek, csakis bevállalósoknak. Judit és dögös anyukája eközben a pezsgőtől mámorosan gátlástalanul elcsábít egy fiatal srácot. Berniék pedig négyesben vágnak bele az Újévi ünneplésbe, ami persze izgalmas kefélésbe fullad. BUÉK mindenkinek! Magyar film, magyar szereplők!

Letöltés - A szexőrültek Karácsonya

Ha elkezd esni a hó, ez jusson eszedbe! :) - januári verseny beharangozó

Reménykedjünk, ha már a fehér karácsonyra kevés is az esély, de valamikor azért szerencsénk lesz egy kis igazi télhez. Kapjátok fel a csizmát és a kabátot, de alatta ne legyen semmi :P , és irány ki a szabadba! smile A bátrabbak hóangyalt is rajzolhatnak meztelenül. smile Emlékeztek még a három évvel ezelőtti "Pucéran a kabát alatt" versenyre? Most is hasonló sorozatokat várunk. Ha kitolna velünk az időjárás, akkor a versenyt időtartamát meghosszabbítjuk februárig.
A nevezés feltétele: havas képek készüljenek. smile


Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Project lingerie

Hosszú az út, amíg a kezdő fehérnemű modell a csúcsra ér. És ennek érdekében olyan dolgokat is meg kell tennie, amire korábban nem is gondolt. Természetesen a menő cégek fejesei, a tervezők mind a testét akarták. És mivel a szexet szerette, a céljai eléréséhez pedig az kellett, hogy lecumizzon, vagy egy nagyot keféljen egy-egy fejessel, hát örömmel megtette. És a végén azon kapta magát, hogy már élvezi is a dolgot.

Letöltés - Project lingerie

Vadóc 30-as anyukák

Ezek a 30-as anyukák megőrülnek a faszért. Dögösek, kívánatosak, a férjeik mégsem törődnek velük. Nem csoda, hogy egy kemény fasz után néznek. Vétek is az ilyen nőket parlagon hagyni! Egyikük igazi domina típus. A frissen felszedett barátját a korláthoz bilincseli, miközben kemény marokkal veszi kezelésbe a hatalmas bránert. Utána persze jól megkúratja magát.

Letöltés - Dirty 30 moms

Kié a legszebb cici? Hajrá! :) Új amatőr versenyünk kezdetét vette...

A nőiesség szimbóluma a mell. Van, aki a kicsire esküszik, más a nagyra. Egyesek a körtét, mások az almát szeretik jobban. De ha azt hinnétek, csak ez a két típus van, messze jártok az igazságtól. Büszke vagy a melleidre? Mutasd meg őket a versenyen! Ne felejtsétek! Ezúttal tényleg nem a méret a lényeg! Most is igyekezzetek minél változatosabb képeket készíteni: több szögből fotózni, egy vibrit vagy egy farkat bevonni a játékba! Használhattok mézet, tejszínhabot, tusfürdőt! Szárnyaljon a fantázia! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Szerepelni akarsz? Próbáld ki magad és jelentkezz!

AMATŐR FILMEKHEZ SZEREPLŐKET KERESÜNK!

Szerkesztőségünk a Privát Szex Club amatőr videók forgatáshoz keres vállalkozó kedvű párokat, lányokat szereplőnek.
Ha szereted a szexet, szeretnéd kipróbálni magad a kamera előtt, és szeretnél egy kis pénzt is keresni, jelentkezz hozzánk!


Lehetsz duci vagy vékony, kis cicis vagy nagy cicis, borotvált vagy szőrös.... a lényeg, hogy szeresd a szexet, és szeress szerepelni!

Jelentkezés feltétele: betöltött 18-ik életév

A jelentkezés menete:

- Küldj magadról 3-4 fotót. Legyen közte arc és teljes alakos kép is, minimum fehérneműs (ruhás képeket nem tudunk elfogadni!)

- Ha pároddal együtt jelentkeztek, mindkettőtökről kérünk fotót.

- A fotók mellé írj egy pár soros bemutatkozást (hány éves vagy/vagytok, milyen típusú jeleneteket vállalsz/vállaltok)

- Add meg elérhetőségedet (e-mail, telefonszám), tölts fel magadról pár fotót, majd küldd el nekünk jelentkezésedet az alábbi a következő űrlap kitöltésével!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy casting nálunk, kattints IDE és nézd meg hogyan teljesítettek amatőr szereplőink az első forgatáson!

b

Dögös csajok, gigászi mellekkel!

Igen jó párosítás! És ha ehhez még az is társul, hogy imádnak kefélni, akkor nem lehet okunk a panaszra. Ezek a csajok nem a szemükkel hódítanak. Ezt el kell ismernünk nekünk férfiaknak, és nekik is. Mert akik ilyen bitang dudákat hordanak maguk előtt, azok hogy is várhatnák el azt, hogy a férfiak a tekintetüket szemmagasságban tartsák? Al Bundy-nak volt igaza! Dudák! Dudák! Dudák!

Letöltés - Blazing titties

Persze, hogy szeretnénk! smile

A popsirepesztők

Fiatal csajok szűk, még be nem járatott popsijai várják, hogy úgy igazán betömjék őket. Amit meg is kapnak rendesen, csak úgy visítanak, amikor a vastag dákókat tövig vágják a hátsó fertályukba.

Letöltés - Asswrecked - A popsirepesztők

Így játszunk mi! Legújabb pénzdíjas versenyünk nevezési időszaka elindult!

Sokan szeretjük az erotikus szerepjátékokat! Reméljük, hogy ezt ti is így gondoljátok. Izgatja a fantáziátokat egy szexi bejárónő, egy csini babysitter? Vagy a keményebb dolgokra gerjedtek? Egy dögös rendőrre / rendőrnőre? Esetleg valami más? Osszátok meg velünk kedvenc szerepjátékotokat! A legkreatívabb versenyző különdíjat kap! Fontos! A sorozathoz mindenképp használjatok valamilyen jelmezt, kelléket! Pl. egy egyszerű fehérneműs sorozatot, mondván "anyu" beöltözött feleségnek nyes , sajnos nem tudunk elfogadni.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! November elsejétől, vasárnaptól már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

A lányom bassza egy feka

Minden apa a legjobbat akarja a lányának. Tisztelettudó férj, jó munkahely, biztos egzisztenciával, akivel el lehet dicsekedni a rokonok, ismerősök, és szomszédok előtt is. Lám az én lányom kifogta a tutit! Ám ennek az álmodozásnak kegyetlenül vége szakad, amikor egyszer váratlan arra ér haza, hogy az ő egy szem lányát egy hatalmas néger kúrja a nappali közepén, és az ő szeme fénye nyög és visít, miközben a gigantikus fasz tövig jár benne. Mert hiába az egzisztenica, hiába a jólneveltség, ez mit sem ér, ha az ember lányát nem tudják tisztességesen megbaszni!

Letöltés - Omg - A black man fucked my doughter 2

/ 19 oldal
/ oldal   Összesen: 902 hozzászólás, Listázva: 151-200
Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Tölts fel te is!

Tölts fel te is!

Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!