/ 17 oldal
Hozzászólások

Hot! Hot! Hot! - ebben a hűvös időszakban!

Amikor Fulltutipárék nálunk jártak, még javában tombolt a kánikula. A fotózás viszont a kellemesen hűvös irodában zajlott, és nem sok kedvünk volt kijönni újra a hőségbe. Amennyire vágytunk mi akkor a hűvösre, reméljük épp olyan forróság támad nálatok a képeket nézegetve! smile

Tovább a díjátadós képekhez!
fulltutipár

Neked mi a kedvenc játékszered?

Most nem a gyerekkori Barbie-ra gondoltunk, hanem olyan játékokra, amivel élvezetet okoztok magatoknak. Mi az, amit a legjobban szeretsz? Egy formás vibri? Esetleg egy hatalmas dildóért vagy oda? Vagy a gésa golyókért? Netalán telhetetlen vagy, és több is van? :P Persze, ha úgy gondolod, hogy a párod szerszáma sem maradhat ki, akkor azt is vond be a játékba! A nevezés feltétele, hogy a képeken kerüljön bevonásra egy tárgy, szóló vagy páros sorozatok is jöhetnek.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Augusztus elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Privát DVD 77

Bűvös 77-es számhoz érkezett a népszerű Privát DVD sorozat. Hogy mitől bűvös?! Nos, attól, hogy ez valóban egy remekül sikerült válogatás lett, mert ebben a számban eszméletlenül csodás magyar amatőr lányok bűvölik a faszt, hogy jó kemény legyen, és alaposan megdugathassák magukat vele. Sikerül nekik? Naná, hogy igen! Privát DVD rajongóknak kihagyhatatlan smile ))

Letöltés - Privát DVD 77

Szeptemberi verseny ajánló!

Szeptemberben ismét meghirdetjük, a "Nyaralás" versenyünket. Már most készülhettek a sorozatokkal, amiket majd szeptember 1-től tölthettek fel az oldalra. A téma mint látjátok elég szabadon értelmezhető. Nincs kikötve, hogy vízpart, Balaton, tenger, vagy akármi, de a képeknek tükrözniük kell egy nyaralás hangulatát. Olyan jellegű képeket most sem tudunk elfogadni amelyek ennek nem felelnek meg, pl. egy szobában készültek, "Nyaralás a Balcsin" címmel.

Szóval ha nyaraltok, és elkap benneteket az "ihlet", fotózzatok szorgalmasan! smile Ha több helyen jártok, akkor se fogjátok vissza magatokat, hiszen több sorozattal is lehet nevezni!

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Tini csajok faszvégen

Még csak pelyhes punciszőr van a lábuk között, de már mély torokkal buknak a faszra. És persze a csinos kis popsijukat is felkínálják egy beható analizálásra. Ezek a tini csajok nem követik a menjünk szűzen férjhez szabályt. Ők élni akarnak, baszni jó nagyokat, hiszen bármelyik nap lehet az utolsó.

Letöltés - 18 Confused 8

Egy igazán büntető hangulatú díjátadó! :)

Ezúttal Kattogtatunk látogattak meg bennünket, hogy átvegyék a májusi verseny után járó különdíjat. Kérdezték, hogy mit szólnánk ahhoz, ha a díjátadós képek hangulata hű lenne a verseny témájához. Természetesen mi nem vagyunk semmi jónak az elrontói, és örömmel fogadtuk az ötletet! smile

A csajszi olyan dögös rendőr szerkóval készült, hogy egyből tudtuk, itt valaki nagyon ráfizet! vigyor Igyekezett is keményen fellépni a kihallgatáson, de hogy hogy nem, mi sem értettük, de a végén csak ő húzta a rövidebbet! nyes A csuklóját bőrbilincs kötötte gúzsba, és hogy teljes legyen a kiszolgáltatottsága, még a nyakára is vezetőszár került. Jobbnak látta nem ellenkezni, és szót fogadni, ám menet közben rájött, hogy nem is olyan rossz az ami vele történik, ezért megígérte, ha szabaddá tesszük a kezeit, jó kislány lesz... smile

Tartotta is a szavát, ezt láthatjátok a képekből is! Rengeteg fotó készült, a szuper hangulatú díjátadón, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy több mint 150 db került ki a galériába.

Tovább a díjátadós képekhez!
kattogtatunk

A tüzes lukú nagymamák visszatérnek

Régi kedvenceink, Marika néni, Juditka, Zsizsi néni, Renáta nagyi, Magdika és a többi nyugdíjas mami újra itt, ráadásul pinájuk még jobban tüzel, és szájuk még mohóbban tapad a faszra... Hat öreg picsa vár ezen a dvd-n, akiket még mindig öntöz az éltető sperma nyes

Letöltés - A tüzes lukú nagymamák visszatérnek

Nedvesedjünk! Itt a nyári versenytéma! :)

Pancsolásra fel! Nem számít, hogy a strandon, egy szexi autómosás közben, vagy csak a kerti csapról locsoljátok magatokat a slaggal... Egy a lényeg! Nedvesedjen a cici, punci és a popsi! Ha a sorozatba belecsempésztek egy vizespólós részt, az még tovább emeli a fényét! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget! Kiváncsian várjuk! Július elsejétől, szerdától már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Revilo23 a díjátadón!

Egy szép, napsütéses délelőtt volt... smile Ezt láthatjátok is a képeken. Úgy sütött be az ablakon a nap, hogy nem volt egyszerű ilyen szembe fényben fotózni. De szerintünk nagyon megérte "megküzdeni" a képekért, mert igazán jól sikerültek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Revilo-ék (pontosabban a pár hölgy tagja smile ) azon aggódott, hogy biztos alig lesz jól sikerült kép. Tudjuk, a csajok maximalisták! De azért csak sikerült kiválogatni egy híján 60 darabot. Ugye hogy jól sikerültek? smile

Tovább a díjátadós képekhez!
Revilo23

Nővérek ügyeletben

Vannak akik nem is betegek igazán, de élvezik ugráltatni a nővéreket. Egy kicsit fáj, egy kicsit szúr, és már nyúl is a hívóért. A lelkes és segítőkész nővérkék persze azonnal ott teremnek, hogy enyhítsék a kedves beteg szenvedéseit. Akiknek persze minden bajuk egy csapásra elszáll amint meglátják a hatalmas, hullámzó mellekkel hozzájuk siető bombázókat. Mert ezek nem ám olyan tenyeres talpas ápolónők, mint akikhez hozzá vagyunk szokva, hanem fehérneműben a köpenyük alatt érkező bombázók. Akik természetesen meg is kezdi a beteg szakszerű ellátását. Rögtön egy kis vérnyomás méréssel, amit persze a beteg farkán mérnek le, kézrátétellel. És hogy utána mi következik? Azt a legvadabb fantáziátokra bízzuk! Vagy nézzétek meg a filmet! smile

Letöltés - Knockin' nurses 4 - Nővérek ügyeletben

Seggbedugott háziasszonyok!

Micsoda nők! Micsoda háziasszonyok! Akiknek a sok házimunka, és a fárasztó gyereknevelés ellenére, olyan feszes és dögös a testük, hogy a húszévesek megirigyelhetnék. Puncijuk már ugyan nem olyan szűk mint pár éve, cserébe lehet őket keményen tolni. És aki egy mégis egy szűk lyukat szeretne magának, annak boldogan engedik a popsijukba is.

Letöltés - Anal Miltf 6 - Seggbedugott háziasszonyok

Az őrült nimfó csajok

Dögös nimfomán csajok, akikre ha ránézel, nem egy sakkparti jut az eszedbe. Főleg, hogy a kis buksijukban, csak az motoszkál, hogy minél nagyobbakat keféljenek, szopjanak, élvezzenek. Finom formás popsijuk csak azért remeg, hogy jól beakassz nekik hátulról, és kifulladásig baszd őket. Hiába, a szexőrült csajokat nem az eszükért szeretjük!

Letöltés - All american nymphos 3

A májusi "Elnyered a büntetésed" versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Megszületett az májusi verseny végeredménye, ahol a 3 dobogós neve már nem volt ismeretlen számotokra, most azonban a helyezettek névsora kiegészül a különdíjasokéval. Ebben a hónapban egy különdíj kerül kiosztásra 15 ezer forint értékben. Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

2. hely: revilo23
revilo

3. hely: punci81

punci81

Különdíj: Kattogtattunk
kattogtatunk

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Szilveszteri kaland felfedezi az irodánk környékét

Ezúttal nem az irodában, hanem az irodaházban csináltuk a díjátadós képeket. Ehhez pedig Szilveszteri Kaland egy szexi takarítónő rucit kapott fel, és rosszalkodott egy kicsit a folyosón, a liftben és persze a férfi mosdóban is. smile Mivel már rég letelt a munkaidő, ezért büntetlenül meztelenkedhetett, de azért persze lett volna nagy szaladás vissza az irodába, ha összefutunk egy túlórázó irodistával, vagy a portással! hehe

Tovább a díjátadós képekhez!
Szilveszteri kaland

Faszimádó kollégista csajok

Tini csajok, akik ahelyett, hogy tanulnának a koleszban, szó szerint elbasszák az időt. Mert ki akar matekot és fizikát tanulni, ha a szilencium idő alatt, dughat egy jót az évfolyamtársával, a tanárával, vagy akár a kolesz portásával?

Letöltés - True College girls

Júniusi versenyünk témája: "A jármű"

Ki mondta, hogy a vonatozás, buszozás csakis egy kényelmetlen és unalmas dolog lehet? smile Dobjátok fel a hangulatot egy kis exhibicionizmussal, merészséggel! Mutassátok meg, hogy élmény is lehet a közösségi közlekedés! smile (természetesen csak a törvényben előírtaknak megfelelően, ne közszemérmet sértve készüljenek a képek!)

Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Június elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smileEz a verseny már nagy sikerrel meg lett rendezve 2007-ben is! Ha kell inspiráció nézd meg az akkor készült képeket!

A 2007-es verseny képei
jarmű

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Sajnos nem ígérnek jó időt a hétvégére!

De éppen ezért itt a remek alkalom, hogy törjétek a fejetek valami "büntetésen" és nevezzetek vele a versenyre. smile Még nem vagytok elkésve semmiről. Láttunk már olyat, hogy valaki az utolsó két napon nyert! smile Szóval csak "büntessétek" egymást, de csak finoman!

A bozontos muffok faszra éhesek

Újra divatban a szőrös muff! Nem is csoda! Kevés dolog képviseli jobban a bujaságot, érzékiséget, ősasszonyi csábítást, mint az éhes és bozontos muff, amiben olyan jó elmerülni, és ami mohón nyeli el a kemény férfiasságot. Egy ilyen nőt, ilyen puncit dugni kitüntetés. Így érzik ezt a filmben szereplő hímek is, akik igyekeznek is minél jobban kitenni magukért, hogy végül, jól ráfröcsköljenek arra az isteni szőrös puncira.

Letöltés - American Hair Pie 4

Júniusi verseny! Ti megszavaztátok, mi meghirdetjük!

Igen, újra meghirdetjük, a 2007-ben nagy sikert arató "A jármű" versenyünket. Ha csak egy részetek beváltja az ígéretét amit az előzetes szavazáson tett, és nevez a versenyre, mindenki boldog lesz! smile

Nagyon fontos tudnivaló a versenyhez!
Csak olyan nevezéseket tudunk elfogadni, ami valami olyan járművön készült, ami közösségi. Busz, vonat, hajó, komp, esetleg repülő! hehe Saját autóban készült képeket erre a versenyre nem tudunk elfogadni. Nézzetek körül az alábbi linken, itt láthatjátok, hogy milyen sorozatok érkeztek 2007-ben.

Reméljük sok bátor és exhibicionista jelentkező lesz, és szuper sorozatokkal örvendeztetitek meg a Goldengate látogatóit. Egy dolgot ne feledjetek: csak a törvényben előírtaknak megfelelően, ne közszemérmet sértve készüljenek a képek!

A 2007-es verseny képei
jarmű

Az áprilisi, Ébred a természet verseny eredménye

Kedves Versenyzők!

Megszületett az áprilisi verseny végeredménye, ahol a 3 dobogós neve már nem volt ismeretlen számotokra, most azonban a helyezettek névsora kiegészül a különdíjasokéval. Ebben a hónapban is két különdíj kerül kiosztásra 15 - 15 ezer forint értékben. Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

2. hely: Szilveszteri kaland
Szilveszteri kaland

3. hely: Fulltutipár
fulltutipár

Különdíj: szexiparbp
szexiparbp

Különdíj: suisil
suisil

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Az első különdíjasunk! :)

Nemrég nálunk jártak punci81-ék, az első különdíjasunk. Nagyon örültek a a szerkesztőségi különdíjnak, és mi is örültünk, hogy ilyen sok jó sorozat után megismerhettük őket.. Ahogyan az a képeken is látszik, nem az a szégyenlős típus. smile Kétféle fehérneművel is készült Nektek, és jó kis bevállalós sorozatot csináltunk. Reméljük, hogy Nektek is annyira tetszik mint nekünk, és legalább olyan jó hangulatba hoz benneteket, mint amilyen jó hangulatú volt a fotózás. smile

Tovább a díjátadós képekhez!

punci81

A szűk popsik behatolásra készen

A popsi a jövő pinája - szokták mondani a bölcsek! Talán van is benne valami, hiszen egy jó popsiszex ma már mindennapos dolog. De hogy a csajok ennyire élvezzék, és akarják, hogy egy méretes fasz így megdolgozza a szűk kis picsájukat, na az nem mindennapi! Van aki négyesben párcserével, de van akit három megtermett farok is ostromol egyszerre.

Letöltés - Ass maniacs

Itt a május! Újabb maszti-rekordra készül Magyarország! Csatlakozz TE is!

Szerte a világban a májust jegyzik a maszturbáció hónapjának, 1995 óta pedig május utolsó vasárnapja a maszturbáció világnapja. Magyarország 2011-ben csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, melynek célja, hogy eloszlassa a maszturbációval kapcsolatos tévhiteket, és felhívja az emberek figyelmét arra, hogy masztizni nem bűn, hanem egy egészséges, örömteli folyamat, mely a felgyülemlett szexuális energiák biztonságos levezetését szolgálja, ezen kívül segít felfedezni testünket és a különféle szexuális ingerekre adott reakcióinkat.

A maszti-világnap alkalmából Kovi, a Goldengate főszerkesztője, és Wally, a Tutti Frutti Party háziasszonya ismét felhívást tettek közzé: aki egy laza csuklómozdulattal sikeresen oldja feszültségét, klikkeljen a Masztivilágnap honlapjára, és nyomjon egy újabb szavazatot, hogy új rekord születhessen.

Amerikában a maszturbálás világnapján minden évben hatalmas Maszti-maratont rendeznek, ahol két álló napon keresztül játszanak magukkal az ünneplésben részt vevők. Mi itt Magyarországon egy sokkal diszkrétebb módját választjuk az ünneplésnek. A maszti - bár jó dolog - de mégiscsak egy intim momentum.

Ezért hoztunk létre külön erre a célra egy honlapot, ahol diszkréten, teljesen anonim módon kinyilváníthatod, fontos-e számodra a maszti és az orgazmus.

Lányok-Fiúk, csatlakozzatok Ti is a magyar maszti naphoz! Dobjatok egy klikket a honlapon, ezzel is bizonyítva, hogy leadtátok voksotokat az egészséges, önfeledt és biztonságos orgazmusra eljen

A tavalyi évben bevezetett újdonságunk a spermométer idén is teljes gőzzel működik, mely a fiúk maszti gombjára klikkelve aktiválódik, és ahol azt mérjük, egy hónap alatt hány ml sperma gyűlik össze a maszturbációk során. A spermométer gyűjtő hordójának aktuális telítettségét folyamatosan nyomon követheted oldalunk tetején.

Klikkelj a MASZTIVILÁGNAP honlapjára és nyomj egy igen-t az orgazmusra Te is eljen Akár naponta többször is kattinthatsz - ez csakis a vérmérsékletedtől függ wink ...

Cél, hogy az idei maszti világnapig, azaz 2015. május 30-ig minél több maszti gyűljön össze! Tehát, masztizzatok, klikkeljetek, hogy új magyar rekord születhessen! wave

A Magyar Maszturbáció Nap a két legnagyobb hazai szexportál a Goldengate és a Tutti Frutti Party összefogásával született.

Tudj meg többet a Maszti Világnapról IDE kattintva

Az elhanyagolt anyukák dugni akarnak

Feleségek, anyukák a szomszédból, akikről el sem hisszük, hogy szexuálisan kielégítetlenek. Hiszen szépek, csinosak, a popsijuk olyan formás és kemény, hogy diót lehetne rajtuk törni. A melleik csodásak, ágaskodnak, szinte könyörögnek, hogy szájba kapja őket valaki. Ám ha már a férjeik ilyen tutyimutyi fazonok, nem csodálkozhatnak rajta, hogy bizony az asszony félredug. Mert ezek a nők, annyi faszt megkaphatnak, amennyit csak akarnak! És jelentkező van bőven. Nézz körül a szomszédban! Hátha rád is vár egy ilyen lehetőség!

Letöltés - MILTF 37

Májusi versenyünk témája: "Elnyered a büntetésed!"

... avagy a Szürke ötven árnyalata Goldengate felfogásban! Csak semmi durvulás! Mindenkivel előfordult már, hogy kihúzta a gyufát! :P Amiért persze meg is érdemelne legalább egy icipici büntetést. Itt az alkalom rá! Éljétek ki magatokat a bilincses, kötözős és egyéb hasonló "büntető" jellegű játékokban!

Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Május elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Szilveszteri kaland az ablakban! :)

Bár hideg volt, és jó magasan is voltunk, sőt még mi is igyekeztünk lebeszélni a dologról, ám ez sem akadályozta meg Szilveszteri Kalandot abban, hogy néhány izgalmas képet csináljunk nektek. Az utca népe biztos örült ha látta. smile

Tovább a díjátadó képeihez!

Szilveszteri kaland

A hétvégére jó időt mondanak! :)

Az időjárás előrejelzés szerint a következő napokban jó idő várható! 24-25 fok is lehet! Pont kellemes idő egy kis szabadtéri meztelenkedéshez! wink Szóval még nem késtetek le a versenyről. smile A GG látogatói, és természetesen a szerkesztőség is nagyon várja a további sorozatokat.

Szavazási eredmény

<center><img src="http://rf.igoldengate.com/goldengate_content/8/0/5/8- 0511/index/80511_200x150_2.jpg" border="0"></center><br>
Mit szólnátok, ha újra meghirdetnénk a 2007-ben nagy sikert arató "Jármű" versenyünket? smile <br>(<a href="http://www.goldengate.hu/amator-verseny/9-9-GoldenG- ate-amator-szepsegverseny-A-jarmu" target="_blank">a régi verseny képei itt</a> wink


Nem versenyzem, de szívesen látnék egy ilyen versenyt! (723 szavazat, 79%)

Még sosem versenyeztem, de exhibicionista vagyok, ezért mindenképp indulnék! (66 szavazat, 7%)

Nem vonz a téma. (61 szavazat, 6%)

Tetszik az ötlet! Eddig is versenyeztem, ezt is kipróbálnám! (60 szavazat, 7%)

Túl meredek az ötlet, ezért nem támogatom. (10 szavazat, 1%)

The sexporter

Egy igazi klasszikus. Mike Foster brillírozik a szállítói szerepkörben. Csak ő nem zöldséget szállít a kofáknak, hanem saját magát, és ezáltal a szexet. Nincs más dolga, mint várni a jobbnál-jobb csajok hívását, házhoz menni, és jól megdugni őket. Ilyen egy igazi gigolo!

Letöltés - The sexporter

A márciusi Popsi ami beindít verseny eredménye

Kedves Versenyzők!

Megszületett a márciusi verseny végeredménye, ahol a 3 dobogós neve már nem volt ismeretlen számotokra, most azonban a helyezettek névsora kiegészül a különdíjasokéval. Ebben a hónapban két különdíj kerül kiosztásra 15 - 15 ezer forint értékben. Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

Különdíj: punci81 - nyeremény: 15.000 ft

punci81

Különdíj: jolcsikrissz - nyeremény: 15.000 ft

Jolcsikrissz

Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Szilveszteri kaland így mond köszönetet a rajongóinak! :)

Szilveszteri kalandék egy csomó A/4-es lappal felszerelkezve jelentek meg a díjátadón, melyekről már messziről virított a piros száj! smile Kérésüknek megfelelően, a fotózás első felét arra szántuk, hogy ily módon köszönjék meg nektek a sok szavazatot, és kedves hozzászólást. Ez a díjátadó is remek hangulatban telt, de várjátok csak ki milyenek lesznek a fotózás másik felén készült képek! smile

Tovább a díjátadós képekhez!

Szilveszteri kaland

Abbie igazán tüzes díjátadója

Abbie sosem volt szégyellős a díjátadókon, ám ez utóbbi, a legjobb mind közül. Ebben természetesen nem kis szerepe van egy "segítő kéznek" is. smile A téma "Az unatkozó titkárnő"-nek indult, aki a főnök távollétében egy kis szórakozásra vágyik kedvenc vibrijével. Ha figyelmesek vagytok észrevehetitek, hogy Abbie ezúttal a sorozatainak egyik kellékét is elhozta a díjátadóra. Aztán persze az unatkozó titkárnő nem sokáig unatkozott! Főleg, miután ilyen jól rámarkoltak a popsijára! nyes

Tovább a díjátadós képekhez!

Abbie

Öreg kecske fiatal pinát akar

Fiatal lányok, akik a nagybácsinál, sógornál, kománál nyaralnak, és közben, ha már kéznél vannak jól lerendezik az öregurakat. Ők pedig megfiatalodva, teljes erőből dugják a fiatal puncikat. Mert bizony, nincs is annál jobb, amikor kertészkedés közben jól be lehet akasztani a pipihusinak.

Letöltés - Nasty old men - Öreg kecske fiatal pinát akar

Ezúttal Gyöngyösről érkeztek hozzánk díjátadóra!

Gyongyosrol a "formás lábak" versenyünkön dobogósa ugrott be hozzánk a díjátadóra, melynek során készült a következő sorozat. A csajt szereti a kamera, és ő is a kamerát. Gyorsan és ügyesen pózolt, és látszott hogy tetszik is neki. smile . Kitt-katt-kitt-katt, és máris készen voltak a fotók! Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk velük, egy következő verseny alkalmával. Addig is nézegessétek a díjátadós, és a többi sorozatukat!

Tovább a díjátadós képekhez!

gyongyosrol

Az utóbbi idők legjobb 2 és fél órás pornója

2 és fél óra tömény, vad szex olyan csajokkal, akik azt imádják, ha két fasz egyszerre nyársalja fel őket. Az sem probléma, ha az egyik nem igazi, hanem a barátnője kúrja seggbe egy felcsatolhatóssal. Egy a popsiba, és egy a punciba. Szőkék, fiatalok és hamvasak. Ki hinné hogy már igazi jól bejáratott ribanc mind? Extázisban élvezik ahogyan a kemény farkak egyszerre ostromolják a nyílásaikat. Megállni is csak addig hajlandók, amíg gyorsan lyukcsere történik, és utána baszatják magukat amíg félájultan össze nem rogynak, hogy végül jól lespricceljék őket.

Letöltés - DP Bitches

Goldengate díjátadó

Ezúttal Fulltutipárék jártak nálunk, hogy átvegyék a versenyen elért helyezésük után járó, jól megérdemelt díjukat. A fotózás során kicsit titkárnős feelingre vettük a témát (bárcsak minden titkárnő ilyen szerelésben dolgozna ugye? smile ), valamint külön szeretnénk felhívni a figyelmeteket a ravasz bugyira! finom

Tovább a díjátadós képekhez!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Áprilisi versenyünk témája: "Ébred a természet"

Itt a tavasz, jön a jó idő! Ezért mi arra kérünk Titeket, hogy minél több ruhától szabaduljatok meg! smile Mutassátok be egy fotósorozattal, hogy milyen erotikus, szexi, esetleg mocskos az ébredő természet.... Húsvét apropójából egy "nyuszilány" rosszalkodása is jó ötlet lehet! smile

Ismét lesz különdíj is, kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Április elsejétől, szerdától már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Fekete istennők!

Szereted a csoki csajokat? Az izmos párductestű szépségeket? Vagy inkább a bögyös nagy popsijú csajok jönnek be? Ebben a filmben megtalálod az összes olyan csoki csajt, akik megfelelnek az ízlésednek. Egy a közös bennük! Imádják a hatalmas faszt! Úgy megkúrják őket, hogy eszüket vesztik az élvezettől. Amikor pedig egy 25 centis faszt tolnak tövig a popsijukba, már csak vinnyogni van erejük!

Letöltés - Black Godess - Fekete istennők!

Szavazási eredmény

Te milyen puncit szeretsz? (szeretnél...)

Teljesen csupasz! (2508 szavazat, 49%)

Csak "leszállópálya" csík, más ne! (830 szavazat, 16%)

A nyílásnál legyen kopasz, felette természetes háromszög! (602 szavazat, 12%)

Nekem mindegy, csak pina legyen! nyes (553 szavazat, 11%)

Természetesen szőrös, a bikinivonalig! (375 szavazat, 7%)

Teljesen eredeti, érintetlen + a hónalja is legyen jó szőrös! wink (234 szavazat, 5%)
Egy jó pina tényleg sok mindenkit elvakít! De, azért mi szerkesztők igyekszünk észrevenni, ha valami nincs rendben egy versenysorozattal. Ha kicsit figyelmesebben megnézed az utolsó képet, láthatod, hogy az az igazoló kép! smile

European amateurs

Mindig is tudtuk, hogy az európai amatőr csajok a legjobbak, de azon belül is a magyar amatőrök élvezik leginkább a szexet. 2 órás magyar amatőr szexkavalkád, amit az amcsik is nyálcsorgatva néznek a tengerentúlon!

Letöltés - European amateurs

Különdíj a havi versenyen!

Kedves Versenyzők, és a versennyel kacérkodók!

Nagy örömmel látjuk, hogy a versenyeink egyre népszerűbbek, és egyre több versenyző "méretteti meg" magát. Ezért a Goldengate szerkesztősége úgy döntött, hogy a márciusi versenytől bevezeti a szerkesztőség által odaítélt különdíjat. Ezzel is szeretnénk ösztönözni benneteket, hogy minél többen próbáljátok ki magatokat! Egy verseny alatt maximum 2 db különdíj kerülhet kiosztásra. Az, hogy a havi verseny során egy vagy két különdíj kerül megítélésre, függ a versenyen résztvevő indulók számától, illetve a sorozatok minőségétől. Ezzel is bátorítva titeket arra, hogy minél több és szebb sorozattal örvendeztessétek meg a szavazókat és a rajongóitokat. Tehát mostantól kibővül a díjazottak köre. A különdíjasok mellett az eddigi hagyományos "dobogós" díjak ezután is ugyanúgy megmaradnak.

- A különdíj összege 15.000 HUF, melynek átvétele ugyanúgy történik, mint a többi díj esetében.
- Ki kaphatja meg? Bárki! A különdíj odaítélése nem helyezés függő.

Reméljük, hogy tetszik az ötlet, és minél többen neveztek a versenyre. Ne tartson vissza az, hogy "biztos van az enyémnél jobb sorozat" vagy "úgysem leszek dobogós," hiszen a különdíjnak pont ez a lényege, hogy bármelyik sorozat megkaphatja, amelyik nem ért el dobogós helyet.

További jó és sikeres versenyzést kívánunk!
Goldengate Szerkesztőség

Gangsta Bang 6

Két csaj, akik imádják a szexet! De nem csak úgy reszelünk egy fél órát a párommal stílusban, hanem amikor minél többen járnak bennük egyszerre. Ezúttal teljesült a vágyuk, hiszen nem csak mindegyik testrészükbe került egyszerre egy-egy méretes fasz, de még a kezükkel is rámarkolhattak egyre. Ennek az lett az eredménye, hogy a végére úgy szétbaszták őket, hogy járni is alig bírtak. Mert amikor egyszerre négy-öt 20 centi fölötti fasz rohamoz, az már nem sétagalopp!

Letöltés - Gangsta Bang 6

!!! Segítség! Megszűnt a regisztrációm??? Olvasd el!

Új spam és visszapattanó email szűrésünk miatt előfordulhat, hogy így tűnik. Az olyan regisztrációkat kénytelenek vagyunk felfüggeszteni, amelyekhez tartozó email-ről folyamatosan levelek pattognak vissza. Ilyen emberek között találhatod te is magad, ha régóta nem változtattál emailt, és a jelenlegi nem működik. Ekkor a regisztrációd átmenetileg nem lesz elérhető egészen addig, amíg újra nem aktiváljuk.

"Sajnos én is ilyen vagyok, mi a teendő?"

Írj az oldal alján az "E-mail" linket használva, megadva a következő adatokat:

- élő email-t adj meg, hogy a válaszunkat megkapd
- a felfüggesztett regisztrációdhoz tartozó nevet
- a felfüggesztett regisztrációdhoz tartozó régi emailt
- az új emailt, amire átírjuk, ehhez nem tartozhat goldengates regisztráció (lehet az is, amire válaszolunk, ha ilyen)

Amennyiben a jelenleg letiltott emailed jó, és erről meg vagy győződve, azzal is vissza tudjuk aktiválni, ezt jelezd emailben!

Ezek után válaszban értesítünk az újraaktiválásról. A jövőben kérlek figyeljetek, mert az inaktív emailes regisztrációkat folyamatosan kivesszük a rendszerből!

Fontos!!! - Milyen sorozattal nevezzek a versenyre?

Kedves versenyzők!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a verseny sorozatokkal kapcsolatban egy nagyon fontos észrevételünkre. Ezzel nem szokott különösebb probléma lenni, de úgy látszik ennél a versenynél meg kell említenünk, mert már több feltöltővel is előfordult! A következőket, még véletlenül se tekintsétek okoskodásnak, vagy kioktatásnak, nem ez a célunk.

Amikor kihirdetünk egy verseny témát, azt szeretnénk, hogy egy komplett sorozat készüljön a versenyre, az adott témában. Ezt a legtöbb versenyző így is csinálja. Vannak azonban olyan témák mint pl. egy szabadban/természetben verseny esetén, amikor szeptember helyett valaki feltölt egy júliusi sorozatát mert akkor járt egy erdőben és szuper képeket készített. Az ilyeneket egyrészt ellenőrizni sem tudjuk, másrészt nem is problémáztunk rajta, hiszen egy komplett sorozat. De a mostani téma adja magát, hogy az ember összeollózza a popsis képeket a már meglévő képeiből. Sajnos azonban ezeket már nem tudjuk elfogadni. Senkinek nem szeretnénk elvenni a kedvét a versenyzéstől, sőt! Mi azt szeretnénk, ha minél több induló lenne. De ezt kérjük tartsátok szem előtt. Ne mindenféle helyszíneken, különböző időkben készült fotókból ollózzátok össze a versenyre szánt sorozatot.

Nem könnyű igazságot tenni, de az ilyen sorozatok elfogadása azzal szemben kiszúrás, aki sokszor időt, fáradtságot, pénzt (új bugyit vesz, stb) szán arra, hogy versenysorozatot készítsen.
Köszönjük a megértéseteket, és reméljük, hogy minél többen kaptok kedvet a versenyzéshez!
Goldengate Szerkesztőség

Márciusi versenyünk témája: "Popsi, ami beindít"

Egy szép, formás popsi sokunk fantáziájában szerepel az első helyen. Tudják ezt jól a csajok is. Nem véletlenül bújnak olyan ruhákba, bikinikbe, amivel a "hátsó fertályt" kiemelik. Mert valljuk be, hogy egy feszes, gömbölyű popsi mindenkinek elveszi az eszét! Hajrá csajok! Mutassátok meg nekünk, hogy melyikőtöknek van igazi bomba popsija itt a GG-n! smile

Ráadásul a márciusi hónaptól a díjazottak körét is bővítjük, amiről hamarosan többet is megtudhattok!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! Március elsejétől, vasárnaptól már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Bársonyos ölelés

Az erotika három gyönyörű és világszerte ismert magyar királynője megmutatja nekünk, hogy számukra mit jelent a bujaság csúcsa.

Letöltés - Bársonyos ölelés

SZERVERÁTÁLLÁS

Szerver átálláson vagyunk túl, több hiba volt és javításra is került az elmúlt 24 órában. Amennyiben további problémákat észleltek, kérlek írjatok az ügyfélszolgálatra az oldal alján található E-mail linken!

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Amatőrök castingon

Még újoncok és izgulnak! Hiszen ez az első alkalom, bizonyítaniuk kell, Az hogy nem profik, egyből látszik rajtuk. Nincs bennük semmi megjátszás, csak a tisztán elemi ösztönök. Nem a kamerának dugnak, és nem is úgy szopnak mint a profik, gépiesen és lélektelenül. Ők beleadnak apait-anyait, és élvezik amit csinálnak!

Letöltés - Amateurs interviews

Miért nem került ki a feltöltött anyagom?

Sziasztok kedves feltöltők!

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Nektek azzal, hogy megosztunk néhány általunk fontosnak tartott dolgot, az amatőr rovatokba feltöltött anyagokkal kapcsolatos szabályokról, elvárásokról, kívánalmakról. Mert úgy vesszük észre, hogy sokszor nem világos, hogy miért nem kerül ki valami az oldalra. Mi is azt szeretnénk, hogy minél több anyagot töltsetek fel, és jól érezzétek magatokat az oldalon, nem akarjuk elvenni a kedveteket azzal, ha valami nem került ki. De ezeket az elvárásokat azért hoztuk, hogy a lehetőségekhez képest minél igényesebb, és minőségi amatőr rovatokat hozhassunk létre. Kezdjük az amatőr videók kategóriával.

Videók(Ezért nem került ki!)

- Túl rossz a minőség: Tudjuk, hogy nincs mindenkinek hi-tech kamerája, telefonja, stb otthon. Nem is várjuk el. De sajnos azokat a videókat amiknek a felbontása 176*144 pixel 3gp, vagy egy pixelrengeteg, hogy csak ezt a két példát említsük, nem tudjuk kitenni, mert élvezhetetlen. A minimum felbontás a 320*240, ami bekerül a rovatba. Szóval azért a lehetőségekhez képest nézzen ki jól és látszódjon hogy mi van rajta. Sok videó készül félhomályban, ezért sötét lesz. Ti tudjátok, hogy mi van rajta, de ha mi nem látjuk az nem túl jó.
- Túl rövid a videó hossza: Nem várunk félórás, órás filmeket (persze jöhetnek) smile de egy legalább 30 mp-es kis videócskát igen. Sok feltöltött videó nincs 10 mp-es. Nem szeretnénk senkit kritizálni, vagy cikizni de ha csak ennyit sikerül felvenni (találkoztunk már 4 mp-es faszveréssel hehe ), akkor azt szerintünk nem érdemes. smile
- Darabokban feltöltés: Ezt nem szoktuk túl szigorúan venni, de azért jobban örülünk, ha egy 2 perces jelenet, nem 4-5 darabban van feltöltve. Ha több póz szerepel, akkor még ez alapján érthető, de 2 perces kutyapózból csinálni 4 db fél percest, az nem igazán.

Tulajdonképpen ennyi lenne a videókkal szembeni elvárásunk. Természetesen nem kerül ki, olyan anyag, ami lopott, nem eredeti, logózott, botrányt keltő, büntetendő, stb, stb..

És akkor lássuk az amatőr képek kategóriát

Képek(Ezért nem került ki!)

- Túl rossz minőség: Ugyanaz mint a videóknál. A rendszer 800*600 pixel felbontás alatti képeket nem enged feltölteni. Az sem megoldás, ha egy ennél rosszabb képet felhúzunk erre a méretre, mert a legtöbb esetben ronda lesz, természetesen nem mindig, de értitek a lényeget.
- Egyik kategóriába se illő képek: Fiú, lány és párok kategóriák vannak. A fiú és a lány teljesen egyértelmű. Azokba csak fiú vagy lány képekből álló sorozatok kerülnek. Ha az utolsó képen a csaj cumizik az nem számít, attól még lehet lányok kategória. smile A baj a párokkal van. Az nem párok kategória, hogy van benne 5 csajos kép szólóban, és 5 szóló kép a srácról. Ez két fél lányok és fiúk kategória. A párok kategóriába, akciós képeket kérünk. A másik gond. Tegyük fel van egy 15 db képből álló sorozat. Ebből 12 képen csak a csaj szerepel, és három képen van csak páros akció, de az is sokszor úgy, hogy három tök egyforma kép kutyapózban, és csak egy farok látszik a páros fiú részéből. Sajnáljuk, de ez így szintén nem jó a párok kategóriába. Nyilván nem azt kérjük, hogy egy párok kategóriás sorozatban csak páros képek szerepeljenek. Dehogy is! De a sorozat jellege az legyen olyan. Hogy aki ránéz azt lássa, hmm, de jó páros sorozat, és ne azt hogy az első oldalon lát 10 képet egy csajról, lapoz egyet, és van két db kép amin van a csajsziban egy farok. smile
- Túl egyformák a képek: Na igen, ez egy sarkalatos pont. 10 db képet lehet minimum feltölteni egy sorozathoz. Ha készül 10 db kép ugyanabból a szögből, távolságból a punciról, ciciről, nagylábujjról, az megvan 10 db, csak hát... Sok feltöltött sorozat ezért nem kerül ki. Kérünk mindenkit, hogy próbáljon kicsit ügyeskedni, kreatív lenni. Nem olyan nehéz legalább 10 db egymástól eltérő képet csinálni.
- Nem eredeti az anyag: Ehhez nem kell különösebb magyarázat. Magyar amatőr rovat! Nem netről összeollózott képeket várunk, azokat mi is ki tudnánk rakni.
- Ugyanazok a képek: Kérjük, hogy minden sorozat új legyen! Ne a régebbiből vegyetek át 5 db-ot, és akkor 5 új képpel megvan még egy sorozat.

Hát nagyjából ennyi lenne az, amit a feltöltött amatőr anyagoknál kérünk.
Reméljük ezzel a cikkel segítettünk eloszlatni a sötét foltokat.
Jó nézelődést, és sok feltöltést!
GG Szerkesztőség
/ 17 oldal
/ oldal   Összesen: 833 hozzászólás, Listázva: 151-200
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!