/ 15 oldal
Hozzászólások

Aki szereti a klasszikus szexfilmeket!

Jó csajok, és jó körítés! Aki szereti azokat a filmeket, amiben nem csak eszetlenül kúrnak egy kanapén, hanem figyelnek arra is, hogy történjen is valami, ráadásul szép környezetben, az nem fog csalódni. Dögös muffok szexelnek az erdőben, a vízesésnél, egy motorcsónakon. Csupa olyan helyen, ahol mindenki szeretne legalább egyszer egy jó nagyot kefélni. Hát élvezzétek!

Letöltés - Aphrodite's Lust

Bombatesű anyukák - MILTF 13

A dögös anyukák ismét akcióba lépnek. Ha otthon nem kapják meg az elkényelmesedett férjüktől azt, amivel kielégíthetik szexuális vágyaikat, akkor majd keresnek egy tettrekész fiatal hímet, hogy ők adják meg nekik ami jár.

Letöltés - Bombatesű anyukák - MILTF 13

Az utóbbi idők legbevállalósabb díjátadója!

Ezúttal a "Lépcsőházas" versenyen második helyezést elért párt vártuk hozzánk a díjátadóra. Személyükben is egy nagyon szimpatikus, laza, jó dumás párt ismerhettem meg. Miután megkérdezték, hogy a GG látogatói milyen díjátadós képeket szeretnek látni, mi pedig azt válaszoltuk, hogy nincsenek kötelező dolgok, de a bevállalós képek azok amiért "megőrül a nép", ők bizony egy nagyon ütős sorozattal lepnek meg Titeket. Beszéljenek a képek!

Lássuk a díjátadón készült képeket!

szdpar

Novemberi amatőr szavazás téma: "Halloween: a tök(lámpás)"

Egy furfangos lány vagy pár képsorozatot várunk, melyből a halloween hangulata árad és előkerül a faragott tök (vagy töklámpás) is: ezek a nevezés alapfeltételei ezúttal! Hajrá! smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kiváncsian várjuk! November elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Csajok szőrös pinával

Unod a tökéletesre borotvált baba puncit? Akkor ezeket a csajokat imádni fogod. Bozontos muffjuk bódító illatával hívogat egy nagy kefélésre. A csajok közül is a műfaj egyik koronázatlan királynője, a hatalmas természetes mellű Krisztina Ventura, akinek már védjegyévé vált a szőrös muff. Temesd Te is az arcod ezekbe a buja, prémes ölekbe. Nyald csatakosra a természetes puncijukat, és hágd meg jól őket!

Letöltés - Csajok szőrös pinával

Csoki csaj a fehér faszok gyűrűjében

Fekete csajok rázzák a méretes kufferukat a felajzott férfiak orra előtt. Nem csoda hogy rámozdulnak, és egyszerre öten szopatják és kúrják meg a vakmerő csajt. Ezúttal nem fekete, hanem nagyfaszú kanos fehér srácok kapják el a csoki csajt, és kefélik őket ájulásig, és a végén mindannyian jól az arcukra is spriccelnek.

Letöltés - White Washed Gang Bang 2

Te be tudod tömni mindkét lyukat? - októberi havi verseny


Félidőhöz érkezett az októberi versenyünk, és már 7 jobbnál jobb sorozat van versenyben. Úgy gondolod, hogy Te/Ti is meg tudjátok ezt csinálni? Esetleg még jobban? Ne fogjátok vissza magatokat! Még 2 hét van a verseny végéig. Reméljük minél többen kedvet kaptok a megmérettetéshez. A többiek pedig ne felejtsék el minden nap támogatni a kedvencüket a szavazatukkal!Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Álló farkú nővérkék

Gyanútlanul az ápolónőkre bízod magad egy kórházban. És a vizsgálatok közben kiderül, hogy az ápolónőknek bizony farkuk van. Te pedig ott fekszel kiszolgáltatva a vizsgáló asztalon, vagy ülsz a székben, kiszolgáltatva minden perverz vágyuknak. Ne reménykedj! Nem menekülsz a kezeik közül!

Letöltés - Álló farkú nővérkék

Nagycsöcsű nővérkék (le)ápolásra készen

A kórházi személyzet folyamatos stressznek van kitéve nap mint nap. Ezt a felgyülemlett feszültséget igyekeznek levezetni a nagycsöcsű nővérkék. Amikor észreveszik, hogy valamelyik doktornak már nagyon tele van a puttonya, (áll a farka a gatyában) akkor kézbe veszik a dolgot. És szakszerű kezelésüknek hála a napi teendők zavartalanul folytatódhatnak tovább.

Letöltés - Nagycsöcsű nővérkék (le)ápolásra készen

Szexmániás háziasszonyok

Egy autó elromlása sosem jön jókor. Hát még ha a férj sincs otthon aki kézbe venné a dolgokat. Ezért a kétségbeesett feleség beviszi az autóját az első szerelőhöz akit meglát, hogy gyorsabb munkára ösztönözze a szerelőt, természetben ad előleget neki előre. Egy gördeszkás srác sem a legjobb helyen gyakorol, és ha azt akarja, hogy a ház asszonya ne hívja a rendőröket birtokháborítás miatt, bizony csak egy választása marad. Jól meghágni a szeximádó háziasszonyt. Ahogyan a kifutófiú is másra számít a megadott címre érkezve. Egy szőke kiéhezett negyvenes nőt talál a lakásban, aki esélyt sem adva ráveti magát a srác farkára, és jól megdugatja magát. Végül egy decens üzletasszony is jobb időtöltést ajánl az unokaöccse számára, mint a tv előtt punnyadást és sörözgetést. Naná hogy rommá kúratja magát.

Letöltés - Szexmániás háziasszonyok - MILTF 18

Októberi amatőr szavazás téma: "Tömd be mindkét lyukat!"

Ehavi feladványunkban a képeken a hölgy mindkét alsó nyílásában szeretnénk egyszerre látni két odaillő tárgyat vagy péniszt... smile Természetesen kombinálni is lehet a kettőt! A lehetőségek száma végtelen... smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza a fődíjat? Kiváncsian várjuk! Jövő héttől már lehet nevezni! smile
Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Kedves Sophie

A GoldenGate egyik legkedveltebb sztárja, a toplisták első helyezettje. Kívánatos testéről nem tudod levenni a szemed. Megcsodálhatod hogyan játszik forró, kéjsóvár testével. Nyolc jelenetben számlálhatatlan orgazmus a végeredmény 2 óra 20 percen keresztül!

Letöltés - Kedves Sophie

Orbitális gangbang - szétkefélt csajok!

Vannak olyan csajok, akiknek semmi sem elég. Azt élvezik, amikor egy farok erdő veszi őket, körül, ők pedig egymás után szopják az ágaskodó szerszámokat. De ügyelnek arra, hogy még véletlenül se menjenek el idő előtt, mivel utána jól meg is kúratják magukat. Élvezettel visítoznak, miközben, minden testrésükben, egy-egy kemény farok dolgozik. A végén, pedig mindenki ráélvez az alélt csajokra, hogy csak úgy fürdenek a spermában.

Letöltés - Gangfucked

Szavazási eredmény

Mekkora melleket szeretsz?

közepeset, tenyérben pont elférjen (4453 szavazat, 47%)

jó nagyot, hogy betehessem a "mellye mélyére" (3003 szavazat, 32%)

kicsit, feszes, aranyos cicit (1570 szavazat, 17%)

lány vagyok... smile (257 szavazat, 2%)

dús, szőrős férfi mellkas legyen (103 szavazat, 1%)

olyan picit, mint az enyém, csak ne legyen szőrös (78 szavazat, 1%)

X-Faktoros Tündét seggbe kúrják

Vajon az X faktor új üdvöskéje, Tünde kefélni tud jobban vagy énekelni? Egy biztos: a szerepjáték már egészen jól megy neki. Ebben a filmben egy menyasszonyt alakít a ledérebb típusból, akit az esküvő után nem a balek férj, hanem a sógor kúr jól seggbe.

x

Megkefélt pompom lányok

A legjobb szurkoló csajok egymással versenyeznek, hogy ki tud több focistát megkapni. És bizony ha ők valamit a fejükbe vesznek, azt úgy kezdik, hogy a faszt a szájukba veszik. Na és persze a versengés abból is áll, hogy ki szeri meg a legnagyobb farkú srácot.

Letöltés - Ebony Cheerleaders 11

50-es háziasszonyok rongyosra baszva

Ezek a nők már az 50-es éveikben járnak, de majd megvesznek a faszért. Van aki az edzőteremben csípi fel az edzőjét, hogy edzés után egy kicsit levezessen vele. Egy másik nő azt hiszi, hogy egyőzi fiatal kollégáját pókerben, de miután az utolsó tétet is elveszítette ami a ruhája volt, rendesen megbasszák, és még az arcára is ráverik a végén. És ez még nem minden!

Letöltés - Fuckin at 50 16.

Kék asszony

Betty Blue a híres írónő témát keres legújabb erotikus könyvéhez. Eközben barátnőjéhez utazik Firenzébe. A két barátnő nagyon hasonlít egymásra: Mindketten nagyon szeretik a szexet!

Letöltés - Kék asszony

A kertváros bombázó anyukái

Mit tesz az a kertvárosi bombázó anyuka, akit elhanyagol a férje? Egy ideig beéri a barátnők társaságával, ám hamarosan egy kemény farok után néz. Ezek az anyukák is pont ezt csinálják. Ha otthon nem kapják meg a méretes kékerest, akkor majd a postás, az újságkihordó, vagy a medencetisztító fiú besegít!

Letöltés - MILTF 22

Szétbaszott pelenkás ördögök

Emlékszel arra az izgalomra, amikor az óvónéni rajtakapott, amikor rossz voltál? Ebben a filmben megnézheted, hogy az ovis korszak még egyáltalán nem ért véget... Felnőttek ugyan a pelenkás ördögök, úgyhogy most még csúnyábban büntetnek a szexis óvónénik...

Letöltés - Szétbaszott pelenkás ördögök

Augusztusi amatőr szavazás téma: "Szexelj tangában!"

Havi amatőr szavazásunk augusztusi fordulójában itt egy igazi nyári téma! Az induló sorozatoknak ezúttal két kritériumnak kell megfelelni: tanga viselet a lányon (fürdőruha tangát is elfogadunk természetesen nyes ) és szex. Nyilvánvalóan nem probléma, ha a becses ruhadarab lekerül a hölgyről egy-két pucsítás után, az akció előtt. Abba sem kötünk bele, ha egy orális manővert végez el tangában... smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza a fődíjat? Kiváncsian várjuk! Jövő héttől már lehet nevezni! smileAz amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Tini csajok popsiba is szeretik

Alig 18 évesek, és persze csakis a kőkemény szexen jár az eszük. De mit fog szólni a mama, ha megtudja, hogy a kicsikék nem szüzek már?! Erre itt a legjobb megoldás: csak a popsijukat engedik megbaszni, így a punci érintetlen marad.... Három magyar tinilány csücsül a faszban a TFP stáb análmix dvd-jén

Letöltés - Tini anál 1.

Korlátok nélkül

A jó szexben nincsenek tabuk. Sem korlátok. Minden ami jó megengedett, és ez az egyenes út a mindent elsöprő élvezethez. Legyen az páros, vagy hármas szex, a lényeg, hogy mindenki adjon, és kapjon!

Letöltés - Korlátok nélkül

A szexuálpszichológus válaszol

A "Szexuálpszichológus válaszol" újra a chat vendége.
„Másik” élet, ” hamis” sikerélmény, félelem a csalódástól, képgyűjtögetés, álmodozás? Mi lehet a „KAMU”-nak kiáltott regisztrációk mögött?"

„Kamu”-nak mondanak embereket, mert:
- nem válaszolnak
- lebeszélt találkozó meghiúsul
- nem akar találkozót sem megbeszélni
- találkozó időpontját halogatja
- képkérés után eltűnik

Neked is volt már hasonló tapasztalatod? Kamu-val találkoztál? Le kamuztak?
2013. július 18. (csütörtök) éjfélig kérdezz, vagy mondd el a véleményed, és írd meg az ugyfelszolgalat@goldengate.hu e-mail címre!

A meghívott szexuálpszichológus vendégünk válaszolni fog a miértekre, és mindazon témákra, ami sokatokat érdekel! A szexuálpszichológus 2013. július 20-án (szombaton) este 20:00-tól válaszol a kérdéseitekre a chaten, külön erre az alkalomra fenntartott szobában.

<<< kérdések és válaszok >>>

A kísértés szigete

A két barátnő egy időben szakít barátjával, és úgy döntenek, a szakítás fájdalmait egy egzotikus szigeten pihenik ki. A két csinos lány nem sokáig marad egyedül, mert kiderül, hogy a szigeten többen is egy cipőben járnak.

Letöltés - A kísértés szigete

MERD MÉRNI!!! Ez a mottónk…

A kamuvonalzó egy egyedülálló termék. Kinézetre egy hétköznapi vonalzónak tűnik. Mi azonban belevittünk egy kis csavart. Az osztások picit csalnak, és a vonalzóink valójában nagyobbnak mérik a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Az eltérés 25% vagy 33% lehet, a választás rajtad áll! hehe

További infók a Kamuvonalzóról!

Pergamen

Igazi krimi, sok szexxel fűszerezve, az igényes filmek kedvelőinek. Krisztina ellopja férje értékes pergamenjeit, és menekülés közben finom kalandokba keveredik. Gyönyörű csajok, akik imádják a finom szexet és érzékiséget.

Letöltés - Pergamen

HÖLGYEK FIGYELEM!

Szereted az izgalmakat, az erotikát és a különös rekordokat? Jelentkezz most!

Loading...


2013. augusztus 31-én, szombaton egy 30 éves, 180 centi magas, sportos fiatalember, Szultán egyedi szexrekordra készül! A rekord keretében minél több hölgyet szeretne orálisan illetve kézzel kielégíteni. A rekordkísérlet keretében egy nap alatt 30, illetve 30 nap alatt ezer hölgyet szeretne a csúcsra juttatni.

A rekordkísérlet célja:

„Egy szemléletváltást, szexuális forradalmat szeretnék elindítani.
A nők is élvezhetik a szexet, joguk van az erotikus gyönyörhöz.
Sajnos évszázadokon keresztül azt sulykolták beléjük, hogy a saját örömük egy bűnös dolog, így el kellett fojtaniuk magukban ezt az érzést.
Azon kívül a filmek többsége is jelenleg arról szól, hogy a nő kielégíti a férfit, illetve a férfiak megalázzák őket. Ezen szeretnék változtatni és megmutatni, hogy fordítva is lehet, amikor egy férfi jár a nők kegyeiben.”

(Szultán)


Ha elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be az ötvenet, és szeretnél részt venni a rekordkísérletben, jelentkezz, és legyél részese egy különleges erotikus rekordnak, légy Te is Szultán háremhölgye! Nem kell modellalkatúnak lenned, de légy ápolt, és szeresd az erotikát!

Fotóval, pár soros bemutatkozással és elérhetőséggel ellátott jelentkezésedet az alábbi e-mail címen várjuk: szexrekord@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2013. augusztus 9

A rekordkísérlethez a helyszínt a budapesti ErotikaCentrum biztosítja.

A részvétel további pontos feltételeiről az alábbi e-mail címen kaphatsz tájékoztatást : szexrekord@gmail.com

Csak erős idegzetűeknek!

Elég bizarr formáját mutatja be a szexnek ez a film. A handicap ezúttal nem azt jelenti, hogy valamiben előnnyel indulnak. Sőt, inkább hátrányuk van. A szereplők mindenesetre örültek, hogy jó sok idő után végre dughattak egy nagyot.

Letöltés - Handicap sex

Legjobb barátnők

Lányok akik imádják barátnőiket, tűzbe mennének értük, de ha lehet inkább egymás tüzes punciját szeretik érezni. Láthatjuk, hogyan melegedik össze két lány egy fotózásra várva, vagy egy átmulatott éjszaka után a reggeli helyett. Egy női bártulajdonos, hogyan teszi magáévá, csinos felszolgálónőjét, ez már kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát.

Letöltés - Legjobb barátnők

Fekete farok a fehér feleségekben

A gyönyörű feleségem imádja a nagy faszt! Ezért a születésnapján megengedem neki, hogy egy hatalmas néger farok felnyársalja. Lesz itt sikítás rendesen!

Letöltés - Fekete farok a fehér feleségekben

Üvöltve élvezik a seggükben lüktető faszt!

90 perc vad seggbe baszás, kemény faszokkal a nedves popsi lyukakban! Ezek a csajok, kortól függetlenül imádják ha jól seggbekúrják őket. Mintha a puncijuk nem is létezne, csak azt akarják, hogy végre kezelésbe vegyék őket a hátsó bejáratban. Üvöltve élvezik, ahogy a nagy fasz szétfeszíti őket.

Letöltés - Anal line

Ingyenes kiszállítás ha a GG Szexshop-ból rendelsz!

Garantáljuk, hogy a GG Szexshop termékei között, mindenki talál kedvére valót, kortól és nemtől függetlenül. Ráadásul június 17.-ig a megrendelt terméket vagy terméketek ingyenesen szállítjuk ki számodra, az általad választott Pikk-Pakk pontok egyikére. Akciónk egyetlen feltétele, hogy a rendelésed összege meghaladja a 2500 Ft-ot.

Reméljük ezúttal is találtok valami kedvetekre való pikáns és hasznos dolgot! smile

Tini Gruppen Party

Lehet, hogy zsengék, lehet, hogy még csak nemrég kezdték, de annyira imádják a faszt, hogy egyszerre akár több pasit is bevállalnak. Nem kettőt, hanem mindjárt hetet vagy nyolcat! Hát igen, a falánk tinilányok soha nem aprózzák el... Két belevaló 18 éves kispicsa gang-bang buliba vágva! Ez valóban sliccrepesztő nyes

Letöltés - Tini Gruppen Party

Nevezz Te is a havi versenyre!

A május havi versenyünk témája az "AUTO"! Itt a hétvége, és ha van kedvetek, kapjatok a kezetekbe egy fényképezőt és csináljatok Ti is egy sorozatot amelyben az AUTO a főszereplő, természetesen csak utánatok!
Keressetek egy elhagyott helyet, (vízpart, erdő, mező), vagy csak az udvarban, garázsban, a lakótelepen smile és már meg is van a verseny témája. Töltsétek fel a képeket a Tölts fel te is menüpontban, és ne felejtsétek el bepipálni, hogy a sorozat részt vesz a havi versenyben. Ja és arra ügyeljetek, hogy a képek között legyen legalább egy ami megfelel az igazolókép feltételeinek. Vagyis legyen egy Goldengate logó/felirat a testen/autón/bárhol!

Anyukák akik imádják az análszexet

Nagymellű dögös anyukák, akiket a férjük sosem elégített ki igazán. Ezúttal kipróbálnak mindent, beleértve a kemény popsidugást is.

Letöltés - Anal milf

Nyilvános meztelenkedés, dugás a tóparton!

Van akiket nem feszélyez, ha mások is látják őket dugás közben, sőt még tetszik is nekik. Ebben a filmben megleshetjük, hogyan kefélnek a sétányon, utcán, vagy bárhol, ahol rájuk tör a vágy.

Letöltés - Szex a szabadban

Szombaton akciós belépő a Szexmúzeumba!

Április 27-én, szombaton akciós belépő és ingyenes tárlatvezetés a Szexmúzeumban!

2013. április 27-én, szombaton pikáns délutáni programot kínálunk nektek. Most igazán megéri ellátogatni a budapesti Szexmúzeumba, mert szombaton akciós kedvezménnyel, mindössze 1900 Ft/fő jegyárért léphettek be, továbbá egy vidám, izgalmas tárlatvezetésen is részt vehettek, melyet kolléganőnk, Anna tart, aki otthonosan mozog az erotika, a filmezés, és a pikáns érdekességek világában.

A tárlatvezetésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!
Tel: 06-30-473-9371

Az akciós belépő igénybevételéhez érkezésnél hivatkozz cikkünkre!

Az Erotika Múzeum címe: Budapest, V. kerület Párizsi utca 3. (Goldengate Erotika Galéria és Kiállítás)

A Múzeum nyitva a hét minden napján 13-21 óráig

Múzeum csaj

A nő a tét

Új fogadási mód jön divatba a felső tízezer pókerpartijain. A hatalmas tétek helyett a játékosok egymás feleségeiben, és barátnőiben fogadnak, illetve azok szexuális szolgáltatásaiban. Nincs is addig baj, amíg mindenki betartja a játékszabályokat. De a szabályok azért vannak, hogy felrúgják őket.

Letöltés - A nő a tét

Anyukák akik kemény fasszal álmodnak

Dögös anyukák, akiknek bizsereg a puncijuk egy nagy és kemény fasz után. Nem kell sokáig nélkülözniük, hiszen mindig akad egy olyan fiatal bika, aki a nagy farkával, boldogan vállalja a pókhálózást!

Letöltés - MILTF- Mothers I'd like to fuck 24

Bánhatja aki nem jött el!

A pénteken tartott "Forgassunk együtt" programunk, nagyon jól sikerült. Akik ott voltak, bepillantást nyerhettek, hogyan készül egy amatőr film. Akik pedig lemaradtak, sajnálhatják, hogy kihagyták ezt a jó "bulit"! Hamarosan fent lesznek az oldalon a forgatáson készült képek, és videó is. Valamint hamarosan megtudjátok, milyen programokkal készülünk májusban!

amator forgatas

amator forgatas

Latin tinik nagy kefélése

A dögös, latin, tini csajok mindent megtesznek, hogy elcsavarják a férfiak fejét. Van aki bejárónő és a munkaadóját csábítja el, van aki unatkozó tini, és apuci alkalmazottjára veti ki a hálóját. De olyan is akad, akit egyszerre ketten kefélnek. Egy biztos! Jó a popsijuk, fiatal feszes a testük, és szeretnek baszni.

Letöltés - Naughty Young Latinas 2

Forgassunk együtt pornófilmet! MOST PÉNTEKEN!

Ha érdekel milyen egy pornófilm forgatás, nem kell mást tenned, csak eljönni hozzánk a Goldengate Erotika Galériába most pénteken, és bepillantást nyerhetsz a kulisszák mögé. Sőt! Ezúttal lehetőséged nyílik arra, hogy az ötleteid (természetesen a helyi adottságok figyelembe vételével) megjelenjenek a filmben. Az első forgatásunkon Regina Moon és Antonio voltak a szereplők, akik igazi profik, jó pár filmmel a hátuk mögött. Ezúttal egy lelkes amatőr pár, Vivien és Dávid lesznek a szereplők. Drukkolj nekik a helyszínen, vagy legyél akár Te a segédrendező!

A forgatás helyszíne: Goldengate Erotika Galéria, V. kerület Párizsi u. 3
A forgatás időpontja: 2013.04.12 este 20.00-tól.

Jegyvásárláshoz kattints ide!

Tel: 06-30-473-9371

2013. ÁPRILIS 5-ÉN ESTE SZEXI SHOWMŰSOR ÉS EROTIKUS TÁRLATVEZETÉS A SZEXMÚZEUMBAN!

2013. április 5-én, pénteken este 20 órától „Black and White” pikáns showműsor és erotikus tárlatvezetés a Szexmúzeumban!

Szexi lányok, sztriptíz az öledben, majd leszbi show Jessica és Lilly főszereplésével. A műsor szünetében erotikus tárlatvezetésre is velünk tarthatsz, ahol hostesseink kalauzolnak majd! Élvezd testközelből a szexi lányok élő műsorát, ismerj meg egy-egy kiállított tárgyat csinos hostesseink segítségével, és tudj meg még több pikáns titkot a Szexmúzeum gyűjteményéről egyedi, erotikus tárlatvezetésünkön! Érkezéskor köszöntő pezsgővel várunk!

A rendezvény helyszíne: Budapest, V. kerület Párizsi utca 3 (Goldengate-Erotika Galéria)

A rendezvény dátuma: 2013. április 5. péntek
Kezdés: 20 óra

A jegy ára 4900 Ft

(Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, és a kasszánál megadod a hírlevelünkben kapott kódot, 1000 Ft kedvezményben részesülsz, mely a belépő árából egyszeri alkalommal kerül levonásra)

Jegyedet megvásárolhatod a helyszínen!
Mivel férőhelyeink száma korlátozott, ezért kérjük telefonon foglald le helyedet!

Tel: 06-30-473-9371

Az ilyen pitéket mi is megtöltenénk...

Ez a film a legkeményebb szexjeleneteket tartalmazza. Minden, ami belefér, baszástól kezdve a szopásig, olyan mocskosan, ahogyan csak lehet. Éhes puncik széttárják magukat, hogy a hatalmas farkakat befogadják, amíg ártatlan seggeket vakmerően basznak. Minden összepiszkolva spermával, de ezek a kis édesek úgyis legalább annyira szeretnek spermát enni, mint krémes pitét.

Letöltés - Krémes Pite

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Ezúton kívánunk minden látogatónknak Kellemes, és tojásokban gazdag Húsvéti Ünnepeket! Kövessetek bennünket a Facebookon is. A múzeum oldalán érdekességekkel, pikáns képekkel találkozhattok, és folyamatosan tájékoztatunk benneteket a legújabb programjainkról, és rendezvényeinkről.

Tovább a Goldengate Múzeum oldalára!

Leszbi show és pikáns tárlatvezetés

Az erotika most testet ölt Lilly és Jessica személyében, akik a pikáns showműsor szünetében egy különleges, erotikus tárlatvezetésre is elkísérnek. Élvezd testközelből a szexi lányok élő műsorát, ismerj meg egy-egy kiállított tárgyat hostesseink segítségével, és tudj meg még több pikáns titkot a Szexmúzeum gyűjteményéből egyedi, erotikus tárlatvezetésünkön! Érkezéskor köszöntő pezsgővel várunk!

A műsor 2013.04.05.-én pénteken, a Goldengate Múzeumban (V. kerület Párizsi u. 3) este 20.00 -tól kezdődik!

Jegyvásárlás itt

Csajok az utcán

Félreértés ne essék, ezek a lányok nem az utcán keresik a kenyerüket. Ők csak imádnak nyilvános helyen kefélni egy nagyot, és az izgatja fel őket legjobban, ha közben nézik őket. A lebukás pedig valósággal felkorbácsolja a vágyaikat. És közben kacéran szemeznek az őt figyelőkkel, miközben keményen basszák, szopatják őket.

Letöltés - Girls on the street

Kipróbálnád egy csoki csajjal?

Ezúttal fordult a kocka! Nem nagyfarkú néger srácok basszák szét a szöszi tinik pináját, hanem fordítva. A csoki csajok tapasztalják meg milyen az, amikor egy fehér srác a nagy kopjájával keféli meg őket.

Letöltés - Afro american cream pie 3

TÁRLATVEZETÉS a Szexmúzeumban!

2013. március 16-án óránként induló TÁRLATVEZETÉS a Szexmúzeumban! Szombaton kolléganőnk, aki az erotika, a filmezés, és az érdekességek világában meglehetősen jártas, vidám, közvetlen idegenvezetést tart látogatóinknak.

muzeum
/ 15 oldal
/ oldal   Összesen: 709 hozzászólás, Listázva: 151-200

Tölts fel te is!

Tölts fel te is!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!