/ 27 oldal
Hozzászólások

Decemberi verseny eredmények

Kedves Versenyzők!

Véget ért az ünnepi időszak, azon belül is a "Szexőrültek karácsonya" versenyünk. Bíztunk benne, hogy megfog benneteket a téma, eléggé szabad kezet kaptatok, és az ünnepek alatt lesz kedvetek, és időtök is elkészíteni a versenyre a sorozataitokat.

Köszönjük a nevezést minden versenyzőnek, és sok sikert kívánunk a további versenyekhez is!

1. hely: parocska2221


2. hely: Szilveszteri kaland


3. hely: rengie


Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

True college girls 3

Ezek a kis 18 éves szukák szeretik amikor keményen bánnak velük. Felizgatja őket, hogy pórázt tesznek a nyakukra és ki vannak szolgáltatva. Keményen szopják a faszt, és bírják amikor teljesen letolják a torkukon a méretes bránert. Nyüszítve élveznek amikor keményen seggbe basszák őket és a nyakukon megszorul a lánc!

Letöltés - True college girls 3

Csábítók feketében előre!

Az a bizonyos “szexi kis fekete” minden nő ruhatárában alapdarab. Csakis a viselője hangulatán múlik, hogy éppen elegáns végzet asszonyaként vagy esetleg dögös rosszlányként csábít benne. Kapd elő te is a kedvenc fekete rucidat, és mutasd meg, milyen izgalmasan szexi viselet a fekete! Legyen az egy átlátszó kis babydoll, klasszikus csipke szett, rafinált cicaruha, combfix, esetleg dominás lakkcsizma a hozzá passzoló bőr vagy latex rucival... Sőt! Ha van a rucihoz passzoló játékszered - vagy akár egy fekete pasid - akár azt is bevetheted, hogy fokozd a hatást! wink

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

30-as anyukák piszkos vágyakkal

30-as anyukák piszkos vágyakkal. Ezek a fiatal anyukák megunták, hogy folyton be kell osztani a rezsipénzt. Imádják a szexet, a fantáziájuk is megfelelően piszkos, hát miért ne próbáljanak szert tenni egy kis mellékesre? Mivel jó nők, és bármire kaphatók, a pornó filmezésben látják a megoldást. Miért is ne? Kellemest a hasznossal!

Letöltés - Dirty 30 moms 2

Anyu elcsábítja kedvenc kisfiát

Perverz családi titkokra derül fény ebből a magyar filmből, amelyben bevállalós anyukákról rántjuk le a leplet, és megmutatjuk, milyen izgalmas hancúrozásokat művelnek kedvenc fiacskájukkal, ha éppen kettesben maradnak otthon. Attila anyukája, a csinos szőke negyvenes Viktória igazán odaadó a szexben, és randi előtt minden fogásra megtanítja egyetlen fiát. Gábor 18-ik szülinapjára az üveg pezsgő mellé egy pornóújságot is kap becsípett anyjától. A faszát verő srácra később rányit a kíváncsi mama, és ha már szülinap - gondolja beavatja fiát a szex csodás rejtelmeibe. Miután Gábor kinyalja a mutter éhes pináját, végre a farkát is bedughatja az anyai lyukba. Végül Liza, az exhibicionista hastáncosnő hálószobájába kukkanthatunk be, aki megragadta a szereplési lehetőséget és fia méretes farkát, majd olyan kefélést rendeztek, hogy még a szomszédban is hallani lehetett. Magyar film, valódi magyar amatőr szereplők!

Letöltés - Anyu elcsábítja kedvenc kisfiát

Anal Invasion

2 óra tömény anális élvezet. Amikor a csajok imádják, ha felnyársalja őket egy kemény fasz, és nem csak a puncijukban. Mire vége a menetnek, csipkésre basszák a szűk kis seggüket.

Letöltés - Anal Invasion

Öreg picsák 12

Szupernagyik faszvégen! És nem csak szopnak, hanem dugnak is nagy serényen, mert ezek a magyar nyugdíjas asszonyok bizony nem vetik a jóféle fiatal, kemény dákókat! Kedvenceink: Marika néni, Jutka néni, Edit és Krisztina tapasztalt szakasszonyok módjára veszik kezelésbe a gecidús, érett pinájukra ácsingózó fiúkat. Julika néni még a negró dákót is magának akarja!

Letöltés - Öreg picsák 12

All american nymphos 4

A nimfó csajok tövig akarják. Ez egy 2 órás film, amiben olyan csajok szerepelnek, akiket joggal nevezünk nimfóknak. Ezek aztán szeretik a faszt! És tövig! Velük nem lehet maszatolni, mindenükbe tövig akarják érezni a kemény dákót. Tövig nyelik a faszt, tövig ülnek bele, hogy a puncijuk mélyében érezzék, és tövig nyársalják fel a szűk kis seggüket. Úgy gondolod elbírsz velük? Tegyél egy próbát!

Letöltés - All american nymphos 4

Itt a szexőrültek karácsonya!

A karácsonyi időszak mindig különleges és sokkal érzelmesebb, mint az év többi része a legtöbbünknek, pláne akik a Goldengate tagjai, ilyenkor is a szexen jár az esze. Ti milyen hangulatba kerültök ilyenkor? Inkább szoftosabb, érzelmesebb sorozat jut eszetekbe? Vagy inkább megőrültök? Biztosan sokan kaptok valami szexjátékot a partneretektől a "fa alá"! Csináljatok egy ünnepi hangú sorozatot, és reméljük, hogy bemutatjátok az új szexjátékszereiteket is. Igazán kíváncsiak lennénk arra is, hogy nálatok milyen a karácsonyfa! Ha gondoljátok, mutassátok meg a sorozatban! smile

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Társkereső adatlap: Valós vagy kamu?

Az alábbiakban egy gyakori, sokakat érintő problémára hívnánk fel a figyelmet. A Társkereső adatlapok közt böngészve sokakban felmerül a kérdés, vajon ki a valós, és ki a kamu? Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti, így bárki bármikor tölthet fel nem saját, pl netről lopott képeket.

Akinek tehát fontos, hogy hiteles legyen a profilja, és szeretne maga is hiteles profilok közt keresgélni, azoknak azt tanácsoljuk, adatlapjára töltsön fel igazolóképes profil fotót!

Mit jelent az igazolókép?

Tarts Goldengate logót a kezedben, pl papírlapra írva, mobiltelefon kijelzőjén, laptopon stb látszódjon a Goldengate felirat. Ennél még hitelesebb, ha a papírlapon a GG logó mellett az oldalon használt felhasználói neved is szerepel
- így elkerülhető, hogy pl másvalaki ellopja a fotódat, és visszaéljen vele.

Ha még hitelesebben szeretnél megjelenni az oldalon, tölts fel magadról amatőr galériát is a képsorozatokhoz, szintén igazolóképpel ellátva, így a társkeresőknek nem 2-3 fotó alapján kell eldöntenie, megfelelsz-e a keresési kritériumainak.

Ha valaki párként hirdet, a pár mindkét tagja szerepeljen az igazolóképes fotón!

Mindenkinek lehetősége van tehát hitelessé tenni a profilját, hogy a keresők közt egyértelmű legyen, az ő képei valódiak, a feltöltött fotók valóban őt/őket ábrázolják.

Természetesen nem mindenki kamu, akinek nincs megfelelően kitöltve az adatlapja, valamint nincs fent róla kép (ezért is ajánljuk, töltsetek magatokról minél többen igazolóképes fotót), de az olyan társkeresők, akik erre nem képesek, azok nagy része kamu, vagy aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy egy normális társkereső profilt csináljon magáról, az pontosan ennyire vehető komolyan.

Alapból egy közösségnek kellene kilökni magából azokat az embereket, akik nem oda valók. A fentieket betartva a kamuzók nagy része kiszűrhető, nem szabad elvárni, hogy mások védjék meg a közösséget a kamusoktól, mindenki egyénileg tegye meg azt a kis, ám fontos lépést annak érdekében, hogy minél több valós felhasználó, minél több valós profil közt keresgélhessen az oldalon!

Ne dőljetek be tehát a képkéregetőknek, az azonnal arcos képeket kérő dumáknak! Először győződjetek meg arról, hogy a másik fél is valódi-e, erre pedig a legegyszerűbb bizonyíték, ha a másik igazolóképes Társkereső profillal, esetleg további amatőr fotó/videó feltöltéssel is rendelkezik.

Privát DVD 4

A Privát Szex legendás DVD széria újabb hiányzó száma máris tölthető oldalunkról! Már a kezdés is erős, hiszen a csodás K. Barbara casting videójával indul a film, és Noémivel folytatódik, aki éppen leszbi hangulatában vígan kóstolgatja barátnője punettáját. Kriszti, a roma angyalka sem marad szex nélkül, ő persze kemény faszt kap, nem mást. És egy másik Krisztit is megismerhettek, aki gyönyörű és hatalmas arcragecivel lett megjutalmazva. Klári a könyvtárban meztelenkedik, vad leszbi csajok dörzsölik egymáshoz tüzes puncijukat, egyszóval ismét hazai pinák vetkőznek és szexelnek a magyar amatőr házi videók rajongóinak örömére... Ne lepődj meg, ha a szomszédod feleségét, vagy a sarki boltban dolgozó pénztáros csajt is megtalálod a szereplők között...

Letöltés - Privát DVD 4

A lányom egy néger kúrja!

Nemrég volt a szalagavatója. Most érettségizett. Alig múlt 18. A büszke apa szemében ő a megtestesült ártatlanság. Ó balga naivitás! A valóságban a tündéri szöszi már mesterien bánik a fasszal. Jól megdugatja magát, és nem, nem csak azzal akit nagyon szeret és majd feleségül fogja venni, hanem egy olyannal is akit fél órája ismert meg a buliban. Ha egy nagy és kemény farok dörgölőzik hozzá tánc közben, már nem apuci szófogadó lánya többé. Csak egy kiéhezett nőstény, aki arra vár, hogy ma éjszaka is jól megdugják.

Letöltés - Omg - A black man fucked my daughter 7

Szerelmes lányok 1

A férfimentes gyönyör, vagyis az egymást faló lányok kedvelőinek ajánljuk ezt a filmet, amelyben hazai leszbi puncikák nyalják és ujjazzák egymást, méghozzá a szabadban. Hegyek, rétek, napraforgótáblák, és lucskos puncijú lányok, akik közt Lolita Angel, Alexa Diamond és Krisztina Ventura is feltűnnek.

Letöltés - Szerelmes lányok 1

A hugi rosszkislány lett

Az édes kis hugi nemrég még copfos hátulgombolós volt, és elcsente a nyalókádat, de mióta 18 éves nagylány lett, külön utakon jár, és már nem cukorkát szeretne szopogatni. Carmen például egy igencsak kalandvágyó tini, aki egyszerűen nem tud betelni a szexxel, legjobban furulyázni szeret, de az sincs ellenére, ha minden pózban nagyon sokáig és nagyon keményen dugják. Liza pont az ellentéte, kissé félénk, de kíváncsi lány. Suli után ő sem leckét ír, inkább szorgosan tanulgatja a szexpraktikákat. Berni semmit sem bíz a véletlenre, szüzességét egy méretes fekete faszra bízza. A cuki puncika, Adél is tapasztalt szeretőt keresett magának, tudja jól, hogy a korabeli fiúk nem tudnák rendesen megrakni finom punciját. Rita a lakótelep kis cafkája. Szeret bugyi nélkül sétálgatni, és a hatás nem marad el. Mindig akad egy telepi srác, aki rendesen megdöngeti, míg a mama nincs otthon. Magyar film, magyar szereplők!

Letöltés - A hugi rosszkislány lett

Várjuk csábító domborulataitokat! :)

Minden csajnak van valami receptje a tökéletes csábításra. Van, aki a popsiját veti be. Van, akinek a cicije az, amitől megőrülnek a férfiak. Valamint ne becsüljük le a szép lábakat sem! Van, aki ettől izgul fel igazán. Természetesen egy szexi bugyi, egy vadító combfix, egy dögös melltartó csak fokozza a vágyat az óhajtott domborulatok iránt. Használjátok ezeket a kiegészítőket a versenyben! Mivel ez a téma könnyűnek mondható és az időjárástól sem függ, a versenyünk ezúttal egy hónapos lesz. Nevezni november 1 és 30 között tudtok rá.

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, csütörtöktől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Dögös háziasszonyok szexkalandjai

Ezek a 30-as és 40-es feleségek, háziasszonyok és komoly üzletasszonyok is egyben, akiket a férjük meglehetősen elhanyagol. Nem keresnek szerelmet, nem vágynak partnerre, csak arra, hogy valaki rendesen megbassza őket. Yvonne sokáig dolgozik az irodában és amikor hazaindul az épület előtt összefut az egyik férfi kollégával. Mindig is tetszett neki, és nagyon bízik benne, hogy nem fog nemet mondani egy numerára a főnökasszonnyal. Bridget egy új házat szeretne venni. El is megy megnézni egyet, azonban korán ér oda, az ingatlanos még sehol. Mivel az ajtó nyitva van bemegy kicsit körülnéz, és a délutáni hőségben nem bír ellent állni a medence csábításának. Természetesen közben megérkezik az ingatlanos is, és mivel Bridgetnek tetszik a ház, gondolja hátha sikerül egy kis engedményt kicsikarni a férfiból egy jó szex után. Sophie arra ér haza, hogy egy idegen és fiatal srácot talál a házában. Az első meglepetésében szóhoz sem jut, de hamar kiderül, hogy a srác a férje előző házasságából van. Mivel bejön neki a fiatal és jóképű srác, megpróbálja elcsábítani a mostohafiát. Elégedetten néz végig magán. A dögös kis bikini még mindig jól áll a testén és természetesen a srác sem tud nemet mondani mostohaanyja közeledésére. Lori is biztosra megy. Mindig kanos unokaöccsére veti ki a hálóját. És bár a srác próbálja a tudomására hozni, hogy ez nem helyes, de Lori formás popsijának mutogatása végül megteszi a hatását, és elveit félre dobva hamarosan már keményen bassza a nagynénit.

Letöltés - MILTF 36

Megbasztam a húgod

Normál esetben nem mozdulunk rá a csajunk húgára. Megnézzük, elégedetten csettintünk, hogy hú de megbasznánk. De azért ezt mégsem tesszük. De mi a helyzet, ha a csaj ajánlkozik fel? A legtöbben ellenállnak a kísértésnek. Ám ha a barátnő is engedélyt ad a saját húga megkefélésére, sőt még javasolja is hogy csináljátok hármasban, arra csak egy hülye mond nemet!

Letöltés - Shit I Fucked Your Sisters 2

Privát DVD 3

Igyekszünk pótolni a Privát gyűjtemény hiányzó darabjait, így máris itt a következő szám a klasszikus sorozatból. Az amatőr szex rajongói megismerhetik többek között a vetkőző ápolónőt, Krisztit, a duci de annál bevállalósabb Erikát,a nagyszájú Bellát, és a negyvenes töltött galambot, Zsuzsát, aki mindennél jobban szeret vaskos tárgyakkal játszadozni... Közben Noémi és barátnője kissé becsiccsentenek, és pucéran viháncolnak az ágyban, Betti a fodrászcsaj munkahelyén kapja el az egyik hajvágásra érkező vendég pasit. Egy tatabányai muffocska is bemutatkozik - egyszóval a Privát DVD ismét közkinccsé tesz kitárulkozni vágyó hazai leszbiket, párokat, szóló puncikat - a házi szexvideókért rajongó nézők legnagyobb örömére. 100 % magyar amatőr szex! Ne lepődj meg, ha a szomszédod feleségét, vagy a sarki boltos pénztáros csajt is megtalálod a szereplők között...

Letöltés - Privát DVD 3

MILTF Like em black 4

Anyukák pörögnek a néger faszon! Nem is akár hogy! Ezek a kisvárosi feleségek elég egyhangúan élik az életüket, amikor egyszer csak betoppan hozzájuk a rég nem látott barátnőjük. Régen minden szexuális kalandjukat megosztották egymással, mostanra azonban a háziasszony nem sok újdonságot tud mesélni. Nem úgy a még mindig szingli barátnő! Akit jelenleg egy jó nagy faszú fekete srác kúr. Az kiéhezett feleség szeme persze egyből felcsillan. Még soha sem volt csoki farok a kezében, hogy más testrészéről ne is beszéljünk. Mindent tudni akart a barátnője szeretőjéről, minden apró részletet, hogyan, hányszor, mekkora. A barátnője azonban nem egy féltékeny típus. Szeretnéd kipróbálni a farkát? Ha akarod fél óra múlva itt lehet. Az elhanyagolt háziasszony nyelt egy nagyot, és csak bólintott. Nemsokára meg is érkezett a barátnője büszkesége. Jóképű volt, izmos, és a nadrágon keresztül is látszott, hogy hatalmas a farka. Egy kis biztatás az elején még elkelt a barátnőjétől, de amint a markába fogta a hatalmas szerszámot, minden szégyenérzete, hiszen épp most csalja meg a férjét, és szégyenlősség elmúlt és mohón cuppant a farokra. Nem kellett keményre szopnia, már az volt, és hamarosan nyögve és sikoltozva az élvezettől hagyta hogy jól megbassza őt és a barátnőjét hármasban egy idegen csoki férfi, akit alig 20 perce ismert meg...

Letöltés - MILTF Like em black 4

Nem értjük a felháborodás, és főleg az ellenséges hangnem okát, mivel augusztus 31-én, amikor a szüreti versenykiírást közzétettük, leírtuk, hogy a téma nehézsége miatt, és mert a kivitelezésben az időjárásnak is szerepe van, ez a verseny kéthavi lesz. A banneren valóban csak szeptember szerepel (ez egy kicsit tényleg szerencsétlen), de is az látható, hogy a nevezési idő szeptember 1-től október 31-ig tart. A Hírek rovatban háromszor is megjelent, hogy 2 hónapos versenyre kell készülni. Ha valaki rákattint a Verseny rovatra a főoldalon ( https://www.goldengate.hu/magyar-amatorok/kepsorozat/szavazas ) ott is látható a listában hogy szeptember - október időtartamra van kiírva. Ezt a versenyezni kívánók elfogadták, ennek tudomásul vételével készítik, vagy nem készítik el a verseny sorozataikat. Ha ők, és mivel ők versenyeznek, és ők ennek a rovatnak a főszereplői, valamint SexyLady is elfogadta ezt, akkor nem értjük, hogy annak aki nem versenyez, miért jelent ez problémát. És főleg miért ilyen stílusban nyilvánítja ki a véleményét.

Őszi verseny - Szüret!

Hamarosan beköszönt az ősz, ami a szüret időszaka! Bár elsőre a szüretről mindenkinek a szőlő ugrik be, de pl. almát vagy körtét is lehet szüretelni... Szóval nincs más dolgotok, csak keresni egy jó szőlőskertet, szerencsére jól el vagyunk látva borvidékekkel. smile Ha a gazda megelőzött, és már leszüretelt, jó ha van nálatok egy fürt a piacról vagy a boltból! :P Várjuk a minél ötletesebb, szexibb szüretes sorozatokat! Ha van rá lehetőségetek, bevethetitek a hagyományos szüretelő eszközöket is: puttonyt, metszőollót, egy jó boroshordót vagy a szőlőprést! smile ) A lényeg, hogy ezúttal is olyan sorozatokat várunk, amiket kint, a természetben készítettetek! Mivel ez a téma is komoly rákészülést igényel, és az időjárás sem mindig kegyes, a verseny ezúttal is 2 hónapos lesz. Nevezni szeptember 1-től október 31-ig tudtok!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!
Azért nincs a verseny lezárva, mert már augusztus végén is 2 hónaposra lett kiírva. Nem kitolva lett, hanem így lett a verseny előre meghirdetve. Ha megnézted volna a versenykiírást, vagy a bannert azon is látható, hogy a nevezési határidő szeptember 1-től október 31-ig.

Sexylady nem hiába várt a randijára! :)

Ígéretünknek eleget téve, jöjjön hát a díjátadó második része. Bár Sexylady nem volt túl boldog, hogy párja elkésett a randiról, de mint láthatjátok kárpótolva lett rendesen azért a kis késésért! nyes

Tovább a díjátadós képekhez!
sexylady
Ígéretünknek eleget téve, jöjjön hát a díjátadó második része. Bár Sexylady nem volt túl boldog, hogy párja elkésett a randiról, de mint láthatjátok kárpótolva lett rendesen azért a kis késésért! nyes

Iskolás lányok 1

A suliban beavatás folyik. De nem a gólyabálokból már megszokott módon, hanem ezúttal kicsit másképp. A feladatok a szex témaköréből kerülnek ki. És mire a lányok átesnek a beavatáson, már ők a suli legnagyobb faszcibálói.

Letöltés - Iskolás lányok 1

Sexylady és az óriási spricc! :)

Egy igazi nyereményünneplős, pezsgőlocsolós pillanat! smile Ha nyár, (vagyis jelen esetben egy szeptemberi, de a legforróbb nyári napokat idéző napra sikerült a díjátadót megbeszélnünk) akkor szabadtéri díjátadó. Sexylady-vel a Dunaparton beszéltük meg a díjátadót, ahová időben meg is érkeztünk, azonban a párjával megbeszélt randira csak ő érkezett meg időben. Napozás, pancsolás a folyóban, naptej kenegetés, de még mindig semmi. És az sms-re sem válaszol! Már épp kezdett mérges lenni, amikor még szerencséjére időben befutotta párja, kezében a késés miatti engesztelésnek szánt pezsgővel. Hamarosan folytatás is következik...

Tovább a díjátadós képekhez!
sexylady
Egy igazi nyereményünneplős, pezsgőlocsolós pillanat! smile Ha nyár, (vagyis jelen esetben egy szeptemberi, de a legforróbb nyári napokat idéző napra sikerült a díjátadót megbeszélnünk) akkor szabadtéri díjátadó. Sexylady-vel a Dunaparton beszéltük meg a díjátadót, ahová időben meg is érkeztünk, azonban a párjával megbeszélt randira csak ő érkezett meg időben. Napozás, pancsolás a folyóban, naptej kenegetés, de még mindig semmi. És az sms-re sem válaszol! Már épp kezdett mérges lenni, amikor még szerencséjére időben befutotta párja, kezében a késés miatti engesztelésnek szánt pezsgővel. Hamarosan folytatás is következik...

Pisilő puncik

Ha szeretted meglesni a bokorban pisilő lányokat, és még most is szeretsz gyönyörködni a borotvált puncikból előlövellő arany zuhatagban, akkor ez a film a te filmed lesz! Napsütötte meztelen testek, aranyló pisicseppek a csupasz szeméremdombokon, és a semmihez sem hasonlító izgató látvány, amikor a csobogó sugár előtör a nedves résből... Mindez nagytotálban, csakis magyar lányoktól!

Letöltés - Pisimánia 4

Szüreti verseny!

Hamarosan beköszönt az ősz, ami a szüret időszaka! Bár elsőre a szüretről mindenkinek a szőlő ugrik be, de pl. almát vagy körtét is lehet szüretelni... Szóval nincs más dolgotok, csak keresni egy jó szőlőskertet, szerencsére jól el vagyunk látva borvidékekkel. smile Ha a gazda megelőzött, és már leszüretelt, jó ha van nálatok egy fürt a piacról vagy a boltból! :P Várjuk a minél ötletesebb, szexibb szüretes sorozatokat! Ha van rá lehetőségetek, bevethetitek a hagyományos szüretelő eszközöket is: puttonyt, metszőollót, egy jó boroshordót vagy a szőlőprést! smile ) A lényeg, hogy ezúttal is olyan sorozatokat várunk, amiket kint, a természetben készítettetek! Mivel ez a téma is komoly rákészülést igényel, és az időjárás sem mindig kegyes, a verseny ezúttal is 2 hónapos lesz. Nevezni szeptember 1-től október 31-ig tudtok!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Phat farm 8

Az élvezet 100 kg felett kezdődik! Ezeken a csajokon minden hatalmas. Hatalmas csöcsök, óriási popsi, hurkák mindenhol. A melleikkel súlyzózni lehetne akkorák. Aki egy ilyen nőt ki tud elégíteni, az férfi a javából. Ezek a duci csajok nem elégszenek meg holmi gyengus kis menetekkel. Ők azokat szeretik, akik képesek túlórázni! Azt mondják, egy dagi csajjal igazi mennyország a szex!

Letöltés - Phat farm 8

Úgy gondoltuk, hogy ezúttal a megszokott környezetből kimozdulva, csinálunk egy szabadtéri díjátadós sorozatot! A pezsgőt ne is keressétek, még a fotózás előtt elfogyott! nyes nyes

Privát DVD 2

Egy igazi klasszikus, a legendás Privát Szex DVD második száma nélkül egyszerűen nem lehet teljes a Privát DVD gyűjtemény! A mára már legendássá vált sorozat első számai anno VHS kazettán jelentek meg, és pillanatok alatt az amatőr szexrajongók kedvenceivé váltak. A sorozat második számán olyan szaftos jelenetek bizsergetik a nézőket, mint Duci Zsuzsa és barátnője vibrizős-vadulós leszbi tivornyája, egy orosházi háziasszony első találkozása egy méretes fekete fasszal, Emese otthoni videója, melyben gésagolyók is előkerülnek szűk popójából. De ebben a számban tűnnek fel először az exhibicionista Cecilék, akik fényes nappal szexelnek Budapesten. Katka, a szőke démon tóparti dugásával robban be a köztudatba, de megismerhetitek még többek között análkedvelő Andit, és a tini Ágit, akinek egy brazil őserdő méretű bozót nő a combjai között... Masztizó lányok, hatalmas házi hancúrok, utcai meztelenkedés – 100 % hazai szereplőkkel, hazai helyszíneken!

Letöltés - Privát DVD 2

Black balled 4

Dögös csajok, akik csak arra vágynak, hogy a sok bénácska maszatolóbajnok után végre valaki rendesen rendesen faszra húzza őket. Elegük van a lekókadó, félkemény, 2 perces kis recskabajnokokból. Egy jó nagy faszt akarnak, ami jól kitömi őket, amikor ütközésig beléjük vágják. Hát most megkapták. Ájultra basszák őket, és nem, nem 2 perc alatt. Ez a menet jóval tovább tart...

Letöltés - Black balled 4

Jön a szüret, nevezzetek! :)

Hamarosan beköszönt az ősz, ami a szüret időszaka! Bár elsőre a szüretről mindenkinek a szőlő ugrik be, de pl. almát vagy körtét is lehet szüretelni... Szóval nincs más dolgotok, csak keresni egy jó szőlőskertet, szerencsére jól el vagyunk látva borvidékekkel. smile Ha a gazda megelőzött, és már leszüretelt, jó ha van nálatok egy fürt a piacról vagy a boltból! :P Várjuk a minél ötletesebb, szexibb szüretes sorozatokat! Ha van rá lehetőségetek, bevethetitek a hagyományos szüretelő eszközöket is: puttonyt, metszőollót, egy jó boroshordót vagy a szőlőprést! smile ) A lényeg, hogy ezúttal is olyan sorozatokat várunk, amiket kint, a természetben készítettetek! Mivel ez a téma is komoly rákészülést igényel, és az időjárás sem mindig kegyes, a verseny ezúttal is 2 hónapos lesz. Nevezni szeptember 1-től október 31-ig tudtok!

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, szombattól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Mélytorok 4

Ezek a csajok aztán bírják a gyűrődést, lehet nekik tolni a faszt toroktól méhszájig. Ha már belefulladnak a dákóba, akkor sem állnak le egyetlen percre sem. Ribanc-szopatás, ahogyan mi szeretjük..

Letöltés - Mélytorok 4

Az erkölcstelen család

Pikáns családi titkokra derül fény ebben a magyar filmben, olyan családi intimitásokra, ahol bizony nincsenek tabuk! A szenvedély szabadon szárnyalhat, és mindenki kiélheti titkos vágyait... Egy bomba formában lévő anyukát csinos lánya izgalmas kalanddal lepi meg - egy méretes szerszámmal megáldott fekete szeretőt visz neki ajándékba, de a csoki dákóból ő is részesülni szeretne, ezért anya és lánya szépen megosztoznak a fekete faszon. Julcsi éppen most érkezett haza az iskolából, nagybácsija pedig a dolgozószobában várja. A faszimádó kis hercegnő nagyon ért a csábításhoz, nincs férfi aki ellen tudna neki állni, a kanos nagybácsi is hamar belenyal Julcsi mézesbödönjébe... Adél is csak most tanulja a szex művészetét, a kis tini cafka még alvó nagybátyját is felébreszti, hogy a rajta gyakorolja szopó és dugó tudományát. Naná, hogy a nagybácsi el van ragadtatva, és örömmel élvezkedik a mohó puncikával. Eközben egy bögyös Nagyi vízparti kirándulásra indul Tibivel, aki nála tölti a szünidőt. A kánikulai melegben meztelenül csobbannak egyet a hűs folyóban, aztán a parti homokban utat engednek a rájuk törő szenvedélynek... Szerencsére most is, mint mindig, minden a családban marad... Magyar film, magyar szereplők!

Letöltés - Az erkölcstelen család

Titty mania 8

Szereted a nagy csöcsöket? Imádod ha akkorák, hogy elveszik köztük a fejed? Telefújnád őket tejszínhabbal, hogy utána szárazra nyalhasd őket? Elveszted a fejed, amikor a csaj összefogja a két nagy cicit, te pedig közéjük illeszted a kőkemény farkad és rendesen mellbe kúrod? Akkor ez a te filmed!

Letöltés - Titty mania 8

Aladdin and the anal princess

Aladdin története ezúttal kicsit eltér a már ismert mesétől. Miután rátalál a lámpásra, és a dzsinn teljesíti minden kívánságát, Agrabah szultánságban lyuk nem marad betömetlenül. A szegény utcagyerek eddig csak vágyakozhatott a szultán lányáról, vagy a hárem nőiről, akik a legjobb csajok voltak a világon. Ezentúl azonban nincs számára lehetetlen. Jól megbassza a szultán lányát és a hárem csajait is. És mivel már nincs számára lehetetlen, naná hogy jól seggbe is kúrja őket!

Letöltés - Aladdin and the anal princess

Verseny - Vizes kaland!

Ha nyár, akkor napfény, víz, csobbanás és persze szex! Örökítsétek meg egy nyári vizes kalandotokat, legyen az szóló vagy páros kategória! Pózoljatok egy motorcsónakon, vitorláson, jetski-n, egy vízibiciklin vagy egy hangulatos stégen, mólón. Egy a lényeg, minél több vizes élményt szeretnénk látni. Akinek sikerül egy vízilabdázó, esetleg egy vízirendőr skalpját megszerezni és vele nevez, különdíjat is kap! Bár elég hektikus időjárást ígérnek júliusra, reméljük, hogy azért nem marad el a jó idő. Már most jelezni szeretnénk, hogy ha az időjárás mégsem lesz kegyes hozzánk, úgy ez a téma lesz versenyben augusztusban is, és egy kéthónapos versenyt fogunk tartani. Július 15-én jelezni fogjuk, ha a versenyt 2 hónaposra bővítjük! Mindenkinek sok sikert kívánunk, és várjuk a nyári vizes élményeket.

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, vasárnaptól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Privát DVD 65

A magyar lányok és háziasszonyok újra akcióba lendülnek! Szexi tinitől a nagypocis kismamán át a szomszéd lányig mindenki teljes mellbedobással tolja a szexet a Privát stáb kamerája előtt. Ők szexelnek - mi megörökítjük - ti kukkoljátok... Ez az egyik a titka a 7 éve töretlen népszerűségnek örvendő amatőr sorozatnak smile A másik fontos hozzávaló pedig a 100 %-ban magyar tartalom. Nagggyon finommmmmmmm crazya

Letöltés - Privát DVD 65

Young hairy coeds 2

Fiatal csajok szőrös muffal. Ki ne szeretné az ártatlan kis szőrös muffú tinicsajok punciját kipróbálni? Nem sokan! Ezek a csajok még tapasztalatlanok, de azért ügyesen bánnak a szerszámmal. Legfőbb vonzerejük mégis az ártatlan, finom kis pelyhes puncijuk. De a prém mögött, egy igazi éhes punci várja, hogy egy kemény farok végre jól betömje...

Letöltés - Young hairy coeds 2

A fekete özvegy

A nevem Sandra. 22 éves vagyok, ám fiatal korom ellenére boldogtalan. Hogy miért? Egyedül vagyok. A férjem egy sikeres üzletember, aki állandóan úton van. Ki is ez a titokzatos, elhanyagolt szépség? Egy fekete özvegy, aki behálózza, és magáévá teszi a férfiakat. Majd...?

Letöltés - A fekete özvegy

Vizes kaland - Versenyfelhívás!!!

Kedves Versenyzők!

Sajnos az időjárás a hónap első felében egyáltalán nem volt kegyes a versenytémánkhoz. Ezért a "Vizes kaland" versenyünket 2 hónaposra bővítjük. Így mindenkinek, aki szeretne indulni a témában, bőven lesz ideje egy jó kis sorozat megalkotására. Szóval a "Vizes kaland" verseny nevezési határidejének vége augusztus 31-re módosult.

Sok sikert a sorozatokhoz, és jó nyaralást kívánunk!

Goldengate Szerkesztőség

Tiniszex 3

Hogy mi az a tini koktél? Ha megtudod, máris ilyet akarsz szürcsölni te is! Kell hozzá finom zsenge tinipuncus - természetesen duplán - mert a csajok nem csak WC-re járni, de dugni is párosan szeretnek! És mivel a tinik mindennél jobban nyitottak az újdonságokra, a legszaftosabb baszós kalandokba is könnyedén bevihetők! Viki és Anikó - egy szőke, egy barna, egy csupasz és egy szőrös punci - éppen passzolnak egymáshoz, és nagy szerencsénkre egymásba is gabalyodnak. Nyelvvel, és vibrivel egyaránt, de a történet itt nem ér véget, mert a kis barátnők sürgősen faszt is kívánnak, méghozzá kettőt is, nehogy összevesszenek. A film második részében terítékre kerül a legfinomabb csemege, amiről a férfiak álmodoznak egy forró és lucskos szendvics, ami két punciból készül. Egyet alulra egyet meg felülre kell tenni, középre jöhet a bőrös kolbász és máris mehet a hancúr!

Letöltés - Tiniszex 3

Privát DVD 63

13 magyar amatőr jelenet a 7 éve csúcson lévő Privát sorozatból. Huncut, szeximádó lányok és pajkos feleségek, akik nem tesznek lakatot a pinájukra, ország-világ előtt bátran bevállalják a szereplést. Kukkants be nedves réseikbe a Privát sorozat újabb szériájában ;P 100 % magyar - 100 % amatőr HD minőségben!

Letöltés - Privát DVD 63

Naptej verseny végeredmény

Kedves Versenyzők!

Bár nem volt igazán kegyes az időjárás a versenyzőkhöz, hiszen júniusban több eső volt mint az előtte lévő tavaszi hónapokban együttvéve, azért csak kialakult egy kis verseny a végére.

Különdíjunkat ezúttal Szilvesztei kaland kapja. Sokáig szorgalmasan gyűjtögette a pontokat a versenyben, nagyon jó helyezést is ért volna el, vele. Egy szuper kis sorozattal indult, ami különbözött a többiekétől, nehéz is volt összehozni, hiszen saját magáról csinálta a képeket, még egy kis videóval is készült. Ám sajnos javában zajlott a verseny, mikor észrevettük, hogy nincs meg a minimum 25 db kép, csak 23. Szilveszteri kalandék már nem először versenyeznek, és amikor elkezdték beküldeni a sorozataikat, még valóban 20 kép kellett az induláshoz. Ők nem tudták, hogy szabálymódosítás történt, mi pedig nem vettük észre, hogy hiányzik 2 db kép. Sajnos így a sorozatot utólag ki kellett venni a versenyből, de mi szeretnénk egy különdíjjal jutalmazni ezt a jó kis sorozatot.

Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

1. hely: Sexylady


2. hely: Fincsipunci


3. hely: MRSwinger


Különdíjas!
Szilveszteri kaland

Vizes kaland

Ha nyár, akkor napfény, víz, csobbanás és persze szex! Örökítsétek meg egy nyári vizes kalandotokat, legyen az szóló vagy páros kategória! Pózoljatok egy motorcsónakon, vitorláson, jetski-n, egy vízibiciklin vagy egy hangulatos stégen, mólón. Egy a lényeg, minél több vizes élményt szeretnénk látni. Akinek sikerül egy vízilabdázó, esetleg egy vízirendőr skalpját megszerezni és vele nevez, különdíjat is kap! Bár elég hektikus időjárást ígérnek júliusra, reméljük, hogy azért nem marad el a jó idő. Már most jelezni szeretnénk, hogy ha az időjárás mégsem lesz kegyes hozzánk, úgy ez a téma lesz versenyben augusztusban is, és egy kéthónapos versenyt fogunk tartani. Július 15-én jelezni fogjuk, ha a versenyt 2 hónaposra bővítjük! Mindenkinek sok sikert kívánunk, és várjuk a nyári vizes élményeket.

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, vasárnaptól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

A mintafeleség! Vagy mégsem?

A családban és a baráti körben mind azt hiszik, hogy ők a tökéletes feleségek. De a valóságot kevesen sejtik. Már rég csak kirakat a kapcsolatuk, a szex sem olyan már mint régen. Ezért az első félrelépést követi a második, a harmadik, és most már nem is számolják hánynál tartanak. Nem új barátot, férjet keresnek ők, csak egy jó keményfarkú szeretőt akik ájulásig basszák őket. És egyszer mindannyian ki akarják próbálni a nagy csoki faszt. Ezúttal igazán méretes szerszámmal megáldott fekete srácok basszák szét a jólnevelt háziasszonyok szűk punciját. Persze mitől is lenne kitágulva? A férjeik farka a felét sem éri el ezeknek a fekete dorongoknak. A kéjtől úgy elvesztik az eszüket, hogy még azt is hagyják, hogy a srácok a hatalmas farkukkal felnyársalják a popsijukat.

Letöltés - MILTF Like em black 7

A nagy szopatás

Hát tessék, ilyenek a vérbeli magyar csajok! Ha Móni, Mreci, Niki és Tiffany garatra kapják, nincs megállás. Újabb mélytorok filmünk négy kőkemény meccs az orálszex és a szájba baszás határán. A filmből kiderül, melyik oldal felé húz inkább a menet. Annyit már az elején elárulunk, sok puhányságra ne számítsatok! Mert ezek a csajok imádják, ha szájukat úgy használják, mint egy öblös nagy pinát... vagyis addig kúrják, míg szét nem szakad.

Letöltés - Mélytorok 3

YuriésKai a díjátadón

Ismét egy új párt köszönthettünk a díjátadónkon! Nagyon örültünk YuriésKai dobogós helyezésének, mivel több alkalommal is neveztek a versenyekre és kitartóan küldik be a sorozataikat. Annak is örültünk, hogy a versenyeink témái a legtöbbször elnyerték a tetszésüket, és ilyen lelkes nevezők. Megtudtuk, hogy nagyon szerettek volna már részt venni egy díjátadón. Ezúttal sikerült, mi pedig egy nagyon szimpatikus párt ismertünk meg személyükben. Ahogyan látjátok, a képek egy kicsit visszafogottan indulnak, de Yuri nemsokára magához ragadta a kezdeményezést, és kezébe a párja farkát....

Tovább a díjátadós képekhez!
yuri
/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 351-400

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!