Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21   2012. 02. 28. kedd 08:49

Telefonszex folyt ..

"..... igen, és akkor azt szeretnem, ha nyelveddel combjaim tövét simogatnád..."
És Én, mint aki ért a szép szóból, combjai közé fordítottam fejemet és elkezdtem nagyajkait körbe körbe nyalogatni. Ő hátradőlt és háta mögött egyik kezére támaszkodott, hogy jobban hozzáférjek.
"... uhhhm ..... ahhhh ... de jó, teljesen olyan, mintha itt lennél velem... igen, így csináld, most csúsztasd a nyelvedet a kisajkam és nagyajkam közé, hadd érezzem ott is...." - zihálta a telefonba és én nyelvemmel követtem utasításait.
Szinte patakokban folyt kisajkai közül az édes nedű, melyet szomjasan nyalogattam.
".... de jó ... uhhhm ahhh ... igen, igen, vedd a csiklómat ajkaid közé és kezdd el finoman nyalogatni, ahogy szoktad..." - nyögdécselte.
Gyengéden számba vettem babszem méretűre duzzadt csiklóját és egészen gyengéden nyalogattam. Teste vonaglani kezdett, hanyatt feküdt, lábait kinyújtotta, halk sikolyok hagytak el a torkát. Egyre vadabbul nyaltam, faltam nemiszervét, végül már kisajkai között játszadozott a nyelvem, mint egy fürge kisegér. Nagy vágyat ereztem arra, hogy nyelvemmel teljesen kinyaljam ezt az édes nedvet belülről is, úgyhogy amennyire lehetett mélyen belenyaltam.
".... igen, igy csináld, mélyebbre, gyorsabban, .... aaaaahhhhhh ....., felül is... , ..... ohhhhh ..... igen, már teljesen nedves vagyok és alig birok magammal, az ujjaim a lábam között játszadoznak ...."
Fürge nyelvem cuppogott nedves résében.
"... akarod hallani, hogy mennyire nedves vagyok?" - kérdezte a telefonba.
Azt hittem megfagy bennem a vér is, mikor a kagyló mikrofon részét odatartotta, ahol nyelvem dolgozott. Lélegzetemet visszafojtva folytattam a nyalakodást, miközben ő szinte önkívületi állapotban nyögdécselt. Kb. 1 perc után visszaemelte a kagylót a füléhez, éppen időben, mert már majdnem megfulladtam a visszatartott lélegzettől.
".... érezni akarom a kemény farkadat bennem, most azonnal ...... nekem ez így nem elég, hogy csak kívülről nyalogatsz ...... igen, most azonnal gyere ide és dugjál meg ...." - mondta a telefonba.
Bennem a vér ismét megfagyott és nyalakodás közben nagy figyelemmel arra figyeltem, hogy vajon a srác beül-e az autójába és jön-e. Ha nekem ilyet mondott volna ez a nő, akkor lehetett volna akármilyen fontos dolgom is, biztos, hogy csapot-papot otthagyva rohantam volna hozza. De a srác úgy látszik, hogy nem ilyen volt, mert a következőket hallottam a lány szájából:
".... hat, ha semmiképpen nem lehetsz itt a valóságban, akkor legalább így telefonon keresztül ne hagyd abba, azt akarom, hogy dugjál meg, így telefonon keresztül, érezni akarlak magamban...."
Na, nekem se kellett kétszer mondani, meredező himtagom már így is nagyon kikívánkozott a nadrágból, úgyhogy gyorsan lerúgtam magamról a nadrágot. Farkam a szorításból kiszabadulva vidáman meredt az égre és a mérete akkora volt, hogy a lány szemeiben láttam a csodálkozást, mikor meglátta. Gyorsan visszavetettem magam a lábai közé tovább nyalogatni az édes nedűt.
"... igen, most gyere és szopd a melleimet, a mellbimbóim már olyan kemények, alig varjak, hogy a szádba vedd őket ...."
Én hűen követtem az utasításokat. Csodalatos mellei és kemény mellbimbói mégjobban felizgattak, mint édes nedve.
"... igen, nagyon jó, így tovább, nagyon jó. Neked is jó? ...." - nyögdécselte a telefonba - "Igen, érezni akarom kemény farkadat a puncimban, dugd be kérlek...." - és én bedugtam nedvességtől sikamlós, de igen feszes lukába - "... érzed, ahogy puncim izmai körülzárják a farkadat? ... igen, nagyon nedves és sikamlós, az ujjaimról csöpög a nedű ..... gyere, mist kezdj el lassan mozogni ..... mmmmmmm .... igen, így, lassan, finoman, ..... de nagy ... ilyen nagyot meg nem is ereztem, jajj, ne olyan melyre, úgy fáj..." valószínűleg a srác kérdezhetett valamit, mert a lány hangján egy kis zavartság volt érezhető, és a következőt mondta:
"..... nem, nem, csak elképzeltem hatalmas és kemény farkadat, és közben azt a gyertyát vettem a kezembe, ami itt áll az előszobaszekrényen és azzal játszok magammal, de kérlek folytassuk, mert nagyon kívánlak...." - huh... jól kimagyarázta magát gondoltam és folytattam - ".... igen, így lassan, igen, most kicsit oldalirányban is .... de jó .... te, ez nagyon jó ...."
Közben csípője vonaglott, igyekezett csiklóját minél jobban hasamhoz szorítani, ütemesen mozgott együtt velem.
".... igen, most gyorsabban, meg gyorsabban, ah... ah.... ah... így, ilyen ütemben, igen, ahhh...., ne, meg ne gyere, meg csináld, ne, ne simogasd magad ott a vonal túlvégén, azt akarom, hogy velem együtt menj el, ahhh... óh... nagyon jó, még gyorsabban ...."
Hangja sikoltásra váltott.
"... igen, most, jó, nagyon jó, most élvezek, .... " - sikította magánkívül a kagylóba - "... most jöhetsz te is, hogy egyszerre menjünk el.. aaaaahhhh ... jajjj, huhhhh, aaaaaaahhhhh...."
Teste megfeszült, fejét hátrafeszítette, arcán megjelent a gyönyör grimasza, testen az orgazmus hullamai futottak keresztül, hím tagomon éreztem hüvelyizmainak ütemes összehúzódását. Borzalmasan nehezemre esett lélegzetem hangerejét olyan szinten tartani, hogy a telefonban azt ne lehessen hallani. Legszívesebben én is ordítottam volna a gyönyörtől, de nem lehetett. Ereztem, hogy spermám feltartóztathatatlanul tör elő fütykösömből és árasztja el forrósággal hüvelyét.
"... huuuuhhhhhh .... " - és teste elernyedt - "... drágám ez olyan jó volt, mintha itt lettél volna .... ilyet máskor is csinálhatnánk, ha nem tudsz itt lenni velem ..."
Nagy nehezen összeszedtem magam és feltápászkodtam. Láttam, hogy szemei sarkában egy-egy könnycsepp jelent meg. Mosolyomat látva, zavartan letörölte a könnycseppeket és szemeiben enyhe bűntudat jelent meg. Gyorsan felült és összekuporodott, mint aki szégyenli, hogy meztelenül látom.
"... és neked hogy ízlett? .... Annyi jött belőle? .... hahaha ... A hátad mögött a falra is jutott? .... hát mikor itt vagy, ilyen erővel sohasem szokott jönni .... Szóval neked is olyan jó volt, mintha itt lettél volna élőben? .... Hogy még jobb is? .... Hát az igazat megvallva nekem is, de azért közben nagyon jó lett volna az illatodat erezni, a húsodba markolni... Ezek szerint neked is jó éjszakád lesz és nyugodtan fogsz aludni... Igen, holnap majd a valóságban megismételjük mindezt, jó lesz? ..... Szia, akkor menj el, ha annyira kell mar menned..... puszi, akkor holnap gyere, nagyon hiányzol."
Eközben én felöltöztem, és bementem a szobába inni egy kortyot. Miután letette a telefont hallottam, hogy bemegy a fürdőszobába és jó tíz percig a zuhany hangját hallottam. Egyszer csak nyílt az ajtó, megjelent a fehér fürdőköpenyben, mint mikor először bejött, és, ha lehet, még gyönyörűbb volt. Szemében cinkossággal vegyes enyhe bűntudat látszott. Gyönyörű szemeivel a szemembe nézett, egy csókot lehelt az arcomra és azt mondta:
- Ezt ne mondd el senkinek és mi sem beszélünk róla többet. Ok?
- Rendben. - válaszoltam
- Azért köszönöm, ilyen jó már régen nem volt nekem - mondta és elmosolyodott.
Az este további részében még vagy fél óráig beszélgettünk napi gondjainkról, bajainkról, panaszkodtunk egymásnak, majd elmentem.
Mivel nem mondhattam el senkinek, elmondtam hat mindenkinek - legalább is akik a listán vannak azoknak. smile
Utólag azon törtem a fejem, hogy vajon annak a fiúnak, aki a vonal másik végén ült - és, akit én még soha nem láttam - is ült-e az ölében egy lány miközben a tegnap esti telefonbeszélgetés zajlott. smile De ez ügyben az igazságot én valószínűleg soha nem fogom megtudni, úgy, mint ahogy az a fiú sem.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#20   2012. 02. 20. hétfő 11:45

Éjszakai műszak

Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.

Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsra zárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.

Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncás volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi célom nem volt vele, általában mindenkinek ezt mondom, ha a laborunk érdekli.) Mit ad isten ez a csaj most hátrajött. Valami karbantartás volt a soron, és ráért.

Körbevezettem a laborban, magyaráztam neki pár dolgot; mit csinálunk, mivel foglalatoskodunk, stb. majd leültünk a zaj szigetelt szobában. Eleinte céges dolgokról beszéltünk, aztán magánéletiről. Akkor tudtam meg, hogy 34 éves, és van egy 17 éves lánya. Aztán jött a ”kérdezhetsz bármit, mindenre válaszolok” féle műsor. Ha valaki ilyet mond, én igyekszem egyből megcáfolni, és a határokat feszegetni, hogy bebizonyítsam, tudok olyat kérdezni amire nem akar majd válaszolni. De tévedtem. Beszéltünk szopásról, nyalásról, mindenről. Megtudtam még azt is, hogy képtelen a hüvelyi orgazmusra. Aztán finomítottam, mégse tartson bunkónak. Így kiderült az is, hogy a férjével 12 éve vannak együtt, de csak óvszerben szexelnek, a kislánya az egyetlen egy olyan alkalommal fogant meg amikor nem védekezett (az még valami másik pasitól). De azóta már szed gyógyszert, de az óvszer azóta is része a mindennapoknak.

Aztán ráterelte a szót a melleire, amire el kezdte mondani, hogy lógnak. Csak jelzem C kosaras melltartót hord, tehát nem kis cicikről van szó. Mégis vitatkoztunk egy sort a dolgon, bár már nem emlékszem teljesen tisztán mi is volt, meg hosszú is lenne leírni. Szó szót követett, a végén levette a fölsőjét. Megmutatta magát melltartóban.

Közöltem vele, hogy melltartóban azt, hogy lóg-e vagy sem nem lehet megmondani, így meglepetésemre lekerült a melltartó is. Nekem sem kell több, egyből rácuppantam, hisz ha egy nő csak úgy leveszi előttem a melltartóját az valószínűleg nem piskótareceptekért jött. Elkezdtem csókolgatni. Ez annyira jól esett neki, mintha még életében nem csókolgatták volna a mellbimbóit. Vettem hát a bátorságot és belenyúltam a nadrágba, pontosabban a bugyijába. Jót a ”Jaj! Ne!” sóhaj, és a kezemhez való - nem túl határozott - nyúkálás. Tanult ember vagyok én, ismerem az ilyen dolgokat. Még egy nyúkálást hárított, majd hagyta megpihenni az ujjamat. Aztán kikötött az asztalon, levettem a nadrágot a bugyival együtt, és szépen elkezdtem nyalogatni. Hatalmasakat sóhajtozott, és fújtatott, majd óriásit nyögött miközben elélvezett. Van olyan, hogy annyira érdekesen és izgatóan tud elélvezni egy csaj, hogy öröm nézni. Ez tipikusan ilyen volt. Annyira tetszett, hogy megint elkezdtem őt nyalni és ujjazni egyszerre. Teljesen vége volt. A második orgazmusa láthatóan sokkal jobbra sikerült.

Annyira felizgatott, hogy a szokásos három elélvezésig tartó nyalásomat kettőnél feladtam. (Pedig kellemes puncija volt. Az ajkak teljesen borotváltak, felül meg csak bikinivonalban kiigazított.) Egyszerűen annyira felizgatott a dolog, hogy be kellett raknom. Finoman csúsztam bele, egyre beljebb és beljebb jutva. Nagyon kellemes érzés volt mindkettőnknek. Már teljesen benne voltam, mikor eszébe jutott, hogy nincs rajtam óvszer. Megálltam, majd egy pár másodpercig hezitált. Nézett a szemembe, majd úgy döntött, nem érdekli, nem kell óvszer. De megkért, hogy majd vegyem ki, mikor élvezek.

Újfent nekikezdtem, majd megint megálltunk. Felmásztam az asztalra, lefeküdtem. Rám mászott. Egy ideig lassan nyomtuk, mert láttam rajta, hogy bejön neki. Főleg mert közben elkezdtem csókolgatni a mellbimóit. Aztán szépen elkezdtem begyorsulni, egyre gyorsabban és gyorsabban löktem. Néha éreztem ahogy megfeszül. Volt, hogy úgy éreztem elélvezett volna, de mégsem. Nem tudom megmagyarázni hogyan de látszott, és érződött rajta, hogy igenis el tudna ő élvezni, de annyira akar, hogy elgörcsöli. Aztán már mikor nagyon heves voltam, éreztem, hogy hamarosan élvezni fogok. Nem akartam bunkó lenni, így szóltam neki. Akkor is épp kezdett megint megfeszülni, de a válaszból már mindent érezni lehetett annyit bírt kinyögni, hogy ”Ne hagyd abba!”.

Az egyik kezemet - amivel addig az akkorra már jól megkeményedett mellét fogtam - áttettem a fenekére, a másikkal pedig közben hátulról finoman beletúrtam a hajába, magamhoz húztam, és a nyakát kezdtem csókolni. Aztán jött egy pont amikor már éreztem, hogy nincs vissza út. Egy ideig még próbáltam magam visszatartani. Éreztem, hogy megdagad a farkam, meg azt is, ahogy beszűkül a puncija. Óriásit nyögött. Szabályosan felsikított, és elkezdett remegni, mint a kocsonya, közben kapkodta a levegőt. Én meg egy irgalmatlan nagyot élveztem belé. Ráadásul valami iszonyat jót! Nem tudom leírni azt az élményt. Ő is vagy fél percig remegett rajtam. Teljesen elalélt. Meg sem bírtunk szólalni. Aztán amikor meg bírt, akkor csak két szóra szűkült a szókincse. Csak Jézust és Istent tudta emlegetni. Szerényen közöltem vele, hogy azt mondta nem képes a hüvelyi orgazmusra. De erre sem tudott válaszolni. Nem gyengén voltam büszke magamra. Volt egy jó tíz perc mire eljutottunk odáig, hogy kikerültem belőle.

Azon kezdett viccelődni ahogy csurog ki belőle az anyag. Percekig törölgettük magunkat, miközben elejtett egy mondatot, amire igencsak felkaptam a fejem. Szó szerint nem tudom visszaidézni, de az volt a lényege, hogy hallotta, hogy jó vagyok, de nem gondolta volna, hogy ennyire. Amikor öltöztünk nem bírtam a kíváncsiságommal és rákérdeztem erre a mondatára. Kiderült, hogy a feleségem eldicsekedett, hogy milyen vagyok az ágyban. Hallotta hírét a nyalási tehetségemnek, meg hogy egymás után három orgazmust szoktam lefetyelni. Meg egyebeket. (Olyat is amit nem is tudok magamról, meg amit szerintem nem a feleségem mondott - inkább ilyen hozzátett dolog).

Aztán még pihenésképpen dumáltunk párat, kielemeztük a friss élményeket. Azt mondta már nem is emlékezett rá, milyen érdekes és fantasztikus érzés amikor gumi nélkül szeretkezik valakivel, azt meg le se tudja írni milyen volt amikor beleélveztem. A hüvelyi orgazmusától meg rendesen könnybe lábadt a szeme. Fél 6 volt mikor kiengedtem. Állatira büszke voltam magamra. A csaj azóta mosolyog rám, ha lát. Beszélni nem beszélgettünk azóta, pedig már több mint fél év telt el. Csak mosolyog. De ez így is van jól. Nem kell ezt folytatni.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#19   2012. 02. 17. péntek 08:34

Párcsere Itáliai kempingben

Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni.Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat.A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében.Másnap korán (kilenc óra felé) már a puha parti homokban sütkéreztünk,időnként a hullámokban hűsítettük magunkat. A nők behunyt (letakart) szemmel élvezték a napot, amiből nekem már elegem volt. Felültem, körbebámultam, észrevettem, hogy barátom igen pislog feleségem mellei felé, aztán végig siklott szeme az ágyéktáji kidomborodáson (feleségemnek szép, dús selymes szőrzete van), közben körbenyalta a száját. Láttam rajta mit gondol. Úgy helyezkedtem el, hogy láthassam barátomat, s közben én is legeltethessem szemeimet az ő feleségén, Zsanetten.Este beszélgettünk, ittunk, a szó hamar a szexre terelődött. Meglepetésemre az általam kissé prüdnek tartott Zsanett kifejtette, hogy milyen igazságtalan, hogy férj és feleség örök életre egymásra vannak kényszerítve. Sehol semmi változatosság, pedig már a rómaiak megmondták "Varietas delectat" (A változatosság gyönyörködtet). El is vártam ilyen kijelentést egy történelem tanárnőtől. A témát folytatva, csatlakoztam, de erre meg nejem letromfolt. Ezzel abba is maradt a változatosság taglalása.
A következő napon ismét a homokba hevertünk, izzadtunk, szomjaztunk. Barátom és nejem végre megunták, s elmentek a távoli büfébe némi hideg söröket vásárlandó. Amint eltüntek a nyüzsgő tömegben. Zsanett a vízbe invitált.

"Úsztass a tenyereden" kérte, én pedig boldogan vettem tudomásul, hogy hasra fordulva feküdt kinyújtott kezeimre.
Csapkodott, egészen addig amíg ujjaim el nem érték a vágatát (persze csak úgy fürdő ruhán keresztül), s aztán simogattam, finoman kapargattam, majd egy hirtelen mozdulattal benyúltam a fürdőruhájába, megsimogatam szőrzetét. Hagyta, de amikor ujjam beljebb tapogatózott leszállt kezemről, s kifelé indult. Miközben vártunk a sörre, folytattuk a tegnap esti, félbeszakadt beszélgetést. Egyre jobban belemelegedtünk, s eljutottunk odáig, hogy párt kellene cserélnünk. Igen ám, de nehéz lesz meggyőzni párjainkat. Zsanet hírtelen megfogta a kezemet, "nézz csak arra", hallottam.
Nejem és barátom kéz a kézbe jöttek visszafelé, szabad kezükben egy-egy szatyort lóbálva. Amikor észrevettek bennünket, elengedték egymást. Zsanett rámpillantott, halkan odasúgta:"Ha nem vagy féltékeny, megkezdhetjük a megpuhításukat, úgy látszik tetszenek is egymásnak". Persze a hosszú évek barátsága alatt sohasem láttam, tapasztaltam ilyet, s én is csak egyszer fogtam meg Zsanett mellét,búcsúzáskor,amit ő egy pillantással nyugtázott.Este a szokásos vacsora utáni iszogatás közben ismét előkerült a párcsere témája. Mi Zsanettel nem mertünk nagyon kardoskodni mellette. Mikor már kapatosak voltunk a barátom kinyögte, hogy érdekes lehet, jó lenne egyszer kipróbálni, közben félve nejére pillantott, de Zsanett másfelé nézett, nem kommentálta. Szorgalmasan töltögettünk amikor végre nejem is kinyögte, hogy ha mindnyájan benne vagyunk,ő nem ellenzi,de ne most, mert ő álmos. Ezzel nyugovóra tértünk,s úgy félrészegen még egy igen jót keféltünk bungalónkban, álmossága ellenére. Másnap, mintha mi sem történt, illetve hangzott volna el,úgy indult a nap,napoztunk, fürödtünk, közben a barátom elment úszni, ami nála legalább egy órát jelent. Én is belementem a tengerbe, a két hölgyet otthagyva. Amikor visszatértem halk sugdolózást hallottam, de nem értettem belőle semmit.
Aztán amikor négyszemközt maradtunk nejemmel, akkor elmondta, hogy mit tárgyaltak. Megesketett, ha bele is megy a párcserébe, soha nem fogom szemére hányni,nem féltékenykedek, nem jelent precedenst a hűtlenkedésre. Persze megesküdtem, s tőle is ugyanezeket kértem.Abban is megállapodtunk, ha valami újat tanulunk azt megosztjuk egymással.

Eljött az este, vacsora után beszélgettünk, ittunk is egy keveset, épppen csak annyit, hogy feloldja a gátlásokat, majd kilenc óra körül én mentem a barátomék bungalójába, Sándor pedig a miénkbe.
Nem tudom nálunk mi történt, illetve csak nagy vonalakban mesélte el nejem. De azt, hogy mi mit csináltunk éjjel háromig Zsanettel, most elmesélem. Zavarban volt a nő, mint egy idétlen bakfis úgy nevetgélt, s mikor ezt tudomására hoztam,elárulta, hogy még sohasem lépett félre, s azt sem tudja hogyan kezdjen hozzá. Hangulatvilágítást csináltunk, behúztuk a függönyt, s közelebb léptem, csókolózni kezdtünk, közben simogattuk egymást.Segített megszabadítani ruháitól, s buzgólkodott, amikor és is vetkőztem. Végre ott álltunk egymással szemben meztelenűl, vártuk mit lép a másik. Az történt, hogy letérdeltem, fejemet a lába közé fúrtam, elkezdtem nyalogatni körbe-körbe a punciját,s amikor már eléggé beindult, nyelvemmel kényeztettem a csiklóját. Hamar elment, sűrű, halk sikolyok közepette. Aztán a melleit vettem kezelésbe, majd kézzel a punciját, végbélnyílását simogattam, egy-egy ujjamat bedugtam ide is oda is. Ismét begerjedt,csorgott a nedve, s a padlón hanyatt vetette magát, "Gyere, gyere belém" mondta. Nem kellett kétszer mondania.Meleg, sikamlós, kissé tág pinába jutott a farkam, előbb nem mozogtam, erre ő elkezdte a hüvelyével szorítani, markolászni, fejni dorongomat.Így játszottunk vagy negyed órán át,közben egyre jobban felindultunk, s amikor egyet mozdultam, egyszerre jött meg mindkettőnk orgazmusa.Szerencsére nem konyult le a farkam, kis pihenő után ott folytattuk ahol abba maradt. Mostmár mozogva benne,közben ő is szorított a hüvelyével.
Aztán testhelyzetet váltottunk, felnyársalta magát, s vad vágtába kezdett a farkamon, ágyékomon, én pedig a melleit markolásztam, harapdáltam. Kis idő múlva elélvezett, de csak pillanatnyi szünetet tartott, s közben annyira szorította dorongomat, hogy szinte fájt. Hosszú ideig keféltünk, Zsanett közben többször elment, s mindig szorítással adta tudtomra élvezetét. Végre nekem is bekövetkezett a magömlés, ami újabb hatalmas orgazmust váltott ki nála.
Percekig ziháltunk, nehezen kaptunk levegőt, de végre csak megnyugodtunk,kicsusszantam belőle. Beszélgetés, simogatás, egymás nemi szerveivel való játék következett. Aztán felült, "Ha nem akarod nem kell megtenned, nem fogok megharagudni érte (vezette be mondókáját). Én még sohasem próbáltam az anális dugást, egyszer ajánlottam férjemnek, hogy kísérletezzünk azzal is, de ő mereven elutasított. Azóta nem hoztam szóba. Most tőled kérdem, akarsz e megdugni a hátsó bejáraton" Akartam, persze, hogy boldogan teljesítettem kérését, már volt némi tapasztalatom, mert nejemmel is csináltuk párszor. Előkerült a testápoló, amit sikosítónak használtunk, s megállapodtunk, ha fájna szóljon, s rögvest abba hagyom. Négykézlábra állt a heverőn, mögé álltam, előbb ujjal előkészítettem szűz lyukát.Finoman, miliméterről miliméterre dugtam előre az ismét merev farkamat,amikor a makom átment a gyűrűjén, halkan nyögött, de rögvest megnyugtatott, "folytasd csak folytasd".Végre benne voltam tövig.Kérdeztem fáj-e, a megnyugtató válasz után folytattam. Ekkor lenyúlt a puncijához, a csiklóját simogatta, bekotort a pinájába, kitapogatta a hátsó falon a végbelében lévő péniszemet, majd megkezdte annak simogatását a hüvely felől.Fantasztikus gyönyört okozva mindkettőnknek. Rettentő hosszú ideig tartott amíg orgazmusba jutott, s már a harmadik elélvezésnél tartott, amikor nekem is sikerült befejeznem. Végbélgyűrűje még jobban szorította a farkamat (mint a hüvelye) s ezért csak lassan indult be a lekonyulás. Végre ki tudtam jönni belőle.
Fáradtan dültünk végig a heverőn, de csak akkor engedtük el egymást, amikor megszomjaztunk, s ittunk. Még csak fél tizenkettő, s nem is voltunk álmosak.Letusoltunk,s ismét leheveredtünk, vártuk, hogy harcra kész legyen a szerszámom.
Megkérdeztem, hogy próbálta-e már a mellek között? "Nem, de érdekes lehet". Mikor aztán simogatással életre keltette dorongomat,összefogta dús melleit,s én köztük munkálkodtam, olykor olykor az álláig dugtam farkamat. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy előre hajtotta fejét, s minden előre mozgásnál, nyelve hegyével megnyalta makkomat. Hátranyúlva éppen elértem a csiklóját, azt kezdtem ingerelni, amitől beindult, úgy annyira, hogy rövidesen elment. Még egyet-kettőt löktem, s a szájába spricceltem ondómat. Ez váratlanúl érte,sohasem volt ilyenben része, mint mondta. Ismét szünet következett,de a farkam már nem igen akart felállni. Az egymás simogatásából,egyszerre csak kibontakozott, lehajolt, bekapta fütykösömet, szopogatta, nyalogatta, végül kicsikarta a merevedést. Ekkor felém térdelt, puncija a számhoz került,farkamat továbbra sem engedte ki a szájából. Aztán mint mondta elfáradt a szája,s ekkor árulta el, hogy még sohasem elégítették ki szájjal.Miután ezt közölte, bájos mosollyal felnyársalta magát,s ismét vad vágtatásba kezdett.Sorozat orgazmusáról hüvelyének szorításán kívül, szavakkal is tudomásomra hozta. Éjjel háromig folytattuk a dugást,s akkor kidültünk. Összeölelkezve aludtunk el. Reggel kilenc után ébredtünk, a szomszéd bungalóban még semmi mozgás. Megkávéztunk, kiültünk a terraszra, vártuk mikor ébrednek. Igen elégedettek voltunk a párcserével, kár lett volna kihagyni. Végre álmosan kócosan megjelentek a másik bungaló teraszán is. Úgy látszott nekik is sikeres éjszakájuk volt.
Lementünk a tengerpartra, Zsanett odasúgta nekem, hogy ma bent fog ülni a vízben, hűsítendő a punciját, végbelét. Nejem nem szólt semmit, de ő is szokatlanul sokat és hosszú időt töltött a vízben. Este a szokásos italozás közben megbeszéltük,hogy legalább másodnaponként megismételjük a párcserét ameddig itt nyaralunk.Sajnos már csak három alkalom adódott, valamennyi mindnyájunk megelégedésére.
Aztán hazajöttünk, pedzegettem itthon is az időnkénti párcserét, de mindhárom érdekelt mereven elutasította.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#18   2012. 02. 14. kedd 12:59

Anyósom, drága kurvám

A történet a 90-es évek elején történt velem. Egyik pénteki napon kissé megnőtt az elvégzendő munkám mennyisége, így csak késő délután értem a menyasszonyomhoz, aki özvegy édesanyával élt. Meglepetésemre nem Móni a menyasszonyom nyitott ajtót, hanem Gabi néni az anyós. Megtudtam, hogy Móni barátnőjét, Fruzsit előléptették a TV-nél és a barátnők ezt ünneplik. Gabi néni behívott, hogy ne álljak kint a hidegbe, majd csinál kaját és egyek vele. Gondoltam meglepem Mónit és ellenőrzőm nem tesz-e rossz fát a tűzre, így kedvenc törzshelyére viszem anyósomat. Így nem lóg ki a lóláb és mondván közel a szülinapja anyóskámnak, meghívom vacsorázni. Gabi néni örült is neki. Viszont kikötöttem, hogy kötelező neki bőrszoknyába jönni, mert én azt nagyon szeretem. Meg is történt és elmentünk. Móninak volt egy magas sarkú csizmája és az volt Gabi nénin, meg egy piros mohair pulóver. Dögösen nézet ki meg kell adni. Móniék máshová mentek, így a meglepetés elmaradt, de helyette sokkal jobb lett.
Vacsora után visszamentünk és akkor kezdődött életem kellemes élménye.
Mindkét nő ülő munkát végzett és sokat fájt a derekuk. Gabi nénit csak deréktól felfelé masszíroztam, míg Mónit teljes egészében. Miközben kávét főzött Gabi néni, láttam, hogy fáj a háta és megkérdeztem: megmasszírozzam-e? Igenlő válasz után gyengéden kényeztettem. Aztán, hogy javítsam a hangulatot, mondtam neki milyen ördögien, néz ki, és milyen sokan megbámulták a kissé szűk szoknyában pompázó popsiját. Zavarba jött és mondta, hogy nem hiszi el. Erre mondtam neki, hogy én is szívesen megsimogatnám popóját. Rám nézet én pedig lélegzet visszafojtva lestem válaszát:
- Tudod Jánoskám, láttam, hogy nézel és máskor jól esett, amikor "véletlenül" hozzám dörgölődtél. De nem, hiszem, hogy szabadna és illene ezt mondanod és főleg megtenned. Hogy számolnánk el Móni előtt.
- Nagy baj lenne, ha mégis megtenném?
- Nem, ha köztünk marad, és csak akkor csinálod, ha kettesben vagyunk.
Több sem kellett rögtön marokra vettem popóját. Egy halk sóhaj, egy mosoly és hozzám bújt egy pillanatra. Majd a száját nyújtotta egy puszira.
- Most már, ha kettesben vagyunk, hívj Gabinak és tegezz!
Bementünk a szobába, miközben fogtam a popóját. Aztán a kitaláltam, hogy a kávéval igyunk pertut. Megpusziltuk egymást, majd összefontuk karunkat, kiittuk a kávét és egy csókkal pecsételtük meg titkunkat. Csók közben jobb kezemmel a popóját, bal kezemmel kis és lógó cicijét fogtam, majd a nyakát csókolgattam. Egyre szorosabban ölelt és egy halk kis nyüszítéssel és rángással elélvezett.
Ekkor megszólalt a telefon, Móni szólt az anyósnak, hogy éjjel diszkóba megy a női brancs, és mindenki Fruzsinál alszanak. Én közben hátulról a két cicit tapiztam a pulóver alatt, és hallgatóztam. Mikor meghallottam a jó hírt, miközben a két nőm még tárgyalt én, már vetkőztettem Gabit. Nagyon hamar ruha nélkül maradt és én elkezdtem nyalni-falni. Nagyon halkan többször elélvezett, de megrémült, amikor észre vette pinája kinyalását. Ez ellen tiltakozott. Bár túl volt 50-n én voltam a második férfi az életében és nem csinált neki ilyet a férje. Jó vallásoshoz illően a szex csak utód miatt volt fontos, semmi érdekesség nem volt benne nekik, így Gabi megrémült tőlem.
- Lazíts édes, és enged, hogy bármit megtegyek veled. - nyugtattam.
Becsületére legyen mondva, utána már hagyta, hogy puncikájának minden részét kinyaljam, és bizony nyeltem rendesen a pinalét. Nagyon élvezte, amikor számba vettem csiklóját és szívtam, vagy amikor nyelvemet bedugtam pinajáratába. Amikor pedig szájába tettem faszomat, hajlandó volt megtanulni, és lelkesen örömet szerezni nekem. Nagyon jó tanítvány volt.
Aztán hanyatt döntöttem és behatoltam. Sajnos vagy félt egy kissé, vagy nagyon vastag pina szőre volt, és ezért eleinte kissé prűd volt, de ha kézzel simogattam, élvezte nagyon. Rábeszéltem, hogy nyúljon magához.
- Gabi a jobb kezed mutató és gyűrűsujjával simogasd a csiklód, amíg baszlak. - tanígattam kurvácskám.
Azután belém ült és meglovagolt, miközben mellbimbóit csipegettem. Aztán magához nyúlt és egy őrületes remegéssel elélvezett. Pár perc pihenés után hasára fordítottam és hátulról basztam. Már simogatnia sem kellett úgyis elélvezett.
Reggelig még kétszer tettem magamévá és teljesen természetesen viselkedett, mikor azt akartam, hogy meztelenül szolgálja fel a reggelit.
Ez az eset után nem sokkal előnyugdíjba ment, így sokszor felmehettem hozzá napközben. Mindenben partner volt kopaszra borotválhattam pináját, rászoktattam a seggbebaszásra, amit Móni nem akart, bármikor szájába élvezhettem, még ha Móni otthon volt is, mi pedig a konyhába. Sőt lánya helyett kurvás cuccokat is hordott.
Az esküvőnkön félrehívtam és leszopott, illetve nászéjszakán, miután Móni a tánctól, izgalmaktól és a sok pezsgőtől és, és első házastársi baszásunktól kifeküdt, hajnali 5-töl 8-ig Gabit rendeztem le, hiszen odaköltöztem hozzájuk.
Kb. 5 hónap múlva buktunk le, amikor Gabi fekete lakk kesztyűben, piros lakkfűzőben, fekete harisnyában és piros-fekete lakk csizmában lovagolt rajtam, Móni korábban állított be. Lett belőle veszekedés, de Gabi segítségével letepertük Mónit és kissé megerőszakolva kielégítettük őt és egymást. Móni mikor magához tért tudomásul vette a játékszabályokat és asszonyi jogon első kurvám lett, de azzal a feltétellel, hogy én nekem jogom van Gabihoz is. És egymással is leszbiznijük kell. És ebből a szex háromszögből engedély nélkül nem léphet ki senki büntetlenül. Ma már ott tartunk, hogy sokszor hazaérve a harmadik fél a másik kettőt összegabalyodva találja. Csináltattunk egy nagy franciaágyat, és azóta együtt alszunk.
Nem rég rá kaptunk a gruppen partikra, de az már egy másik történet.
1 hozzászólás, utolsó: X (2012. 02. 14. kedd 13:40)
 
#17   2012. 02. 10. péntek 07:15

Hát igen van ilyen is .....

A rend engedékeny őre

Egy mámoros, táncos éjszaka után, ahol jól éreztem magam, hajnalban a felkelő nap fényénél, lágy nyári szellő simogatását élvezve testemen indultam hazafelé. Pár koktél volt bennem és kihasználva azt, hogy alig vannak az utakon, élveztem a száguldást. A rádióban jó zene szólt, dúdoltam közben. A Petőfi hídon átérve, mikor már majdnem otthon voltam, egy rendőrt vettem észre. Lassítani próbáltam. Persze hiába, a rendőr azonnal félre állított, hát kénytelen voltam megállni.

Jókedvűen ránevettem és kezdtem lehúzni a kocsi ablakát. Minden porcikám remegett. A rendőr hivatalos hangnemben megszólalt, bár tekintetén látszott, hogy szimpatizál velem, és szemeivel majdnem felfal.
Mi a sietség oka?Hajlandó vagyok-e belefújni a szondába?
Magyarázkodtam, hogy csak elkerülte figyelmem a sebesség korlátozó tábla, meg, hogy alig vártam, hogy haza érjek. Azt, hogy ittam volna, próbáltam tagadni. A biztos úr vonzalma ellenére felém nyújtotta a szondát - hisz mégis csak hivatalból van jelen.
- Kérem, fújjon bele, hölgyem! - szólt rám szigorún.
Zavaromban próbáltam kérlelni a rendőrt, hogy tekintsenek el ettől, de ő még erőteljesebben rám förmedt, ha nem vagyok hajlandó megfújni, kénytelen lesz vérvizsgálatra bevinni.
Megadtam magam és kelletlenül bele fújtam. A teszt pirosan villogott, amelyet érces sípszó követett.
Rezdületlen arccal kérte, hogy szálljak ki a kocsiból.
Lábaim remegtek az izgalomtól és fáradtságtól, látszott, hogy nehéz megállni. Kérlelni kezdtem a rendőrt, hogy engedjen el, az életben még soha sem követtem el semmilyen szabálysértést. A rend szigorú őre azonban vaskalaposnak tűnt.
Én meg csak kérleltem tovább... közben elkezdtem lassan a vállamról lecsúsztatni ruhám pántját jelzésként, csak tekintsen el a büntetéstől. Végig sem gondoltam igazán, mit csinálok, de hirtelen jobb ötlet nem jutott eszembe.
- Hova gondol hölgyem, úgysem engedhetem el a büntetést - szólalt meg a férfi, bár legszívesebben azonnal letépte volna a ruhát rólam, látszott rajta.
- Higgye el biztos úr, nagyon vonzónak találom, és ha nem ilyen körülmények között találkozunk ön sem gondolna rólam semmi rosszat.
- Lehet, lehet.... - dadogta a rendőr és már lelki szemei előtt látta, amint megadóan szerelmeskedek vele.
- Senki nem láthat meg minket, és egy kis kaland önnek sem lenne ellenére - hadartam bátrabban, látva elbizonytalanodását. Közelíteni kezdtem felé. Megfogtam a kezét, azután a motorháztető felé húztam. A férfi már nem volt ura tetteinek. Nem számolt a következményekkel, mi lesz, ha valaki meglátja, amint egyenruhában az út szélén szerelmeskedik velem.

Közben felkúsztam a motorháztetőre és még közelebb vontam magamhoz. Félre húzta feszes sztrecs ruhám vállpántjait és csókolni kezdte a nyakam önfeledten. Megmarkoltam a fenekét, majd hátra dőltem a kocsi orrán, és átadtam magam az élvezeteknek. Vaskos ujjaival végig simította forró combjaimat, széttárta lábaimat és elkezdte nyalogatni a lábfejemet. Lassan haladt feljebb és feljebb, egészen addig, míg el nem ért tüzelő puncimhoz. Először a nagyajkakat nyalogatta, majd megtalálta a csiklómat, ami már előre meredezett a vágytól. Ekkor hirtelen felnyögtem az élvezettől. Ő nyalogatta, szívogatta, majd gyors mozdulattal a vaginámba hatolt nyelvével, szinte azzal kefélt. Heves nyögdécselések kíséretében juttatott a csúcsra. Gyengéden megfogta derekam és megfordított, majd elkezdte ki cipzárózni egyenruhája nadrágját. Egyik kezével dagadó kebleimmel játszott, a másikkal merev farkát keményen odadörgölte vaginámhoz. Megragadtam a kezét és elkezdtem szopogatni ujjait. Ekkor hatolt belém jó mélyre, teljesen fel, mélyen, majd ki. Nagyokat nyögött és gyorsabban kezdte venni a levegőt. Egyre ütemesebben mozgott forró, nedves puncimban a farka. Ekkor sikítottam egy hatalmasat, ezzel jelezve orgazmusom. Nem sokkal később ő, a rend őre nyögött óriásit, miközben belém lövellte nedveit, majd rám borult. Pár percig még élveztük egymás közelségét, utána megpróbáltam összeszedni magam és kicsúszva a férfi alól megkérdeztem:
- most már elmehetek?
- Igen, de óvatosan - intett figyelemre.
Ekkor mindenki beült saját kocsijába, búcsút intettünk egymásnak és elhajtottunk.
Azóta számtalanszor terelt erre a sors, de soha többet nem találkoztam az engedékeny biztos úrral... sajnos
3 hozzászólás, utolsó: X (2012. 02. 14. kedd 07:59)
 
... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!