Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
... 17 18 19 20 21
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11   2012. 01. 16. hétfő 11:24

Szerelem az egyéjszakás kalandból...

A kapcsolatom Mónikával ugyanúgy indult, ahogyan a többi kaland.Tetszettünk egymásnak, elmentünk vacsorázni, kicsit sétáltunk is, aztán az este további része Mónika lakásán zajlott. Utána gyors zuhanyozás - egyedül -, sietős öltözködés, egy őszintétlen csók, néhány gyengéd szó a lépcsőfordulóban, és a mentegetőzés.
– Későre jár, holnap korán kelek. Felhívlak délután, jó? – mondtam és mindketten tudtuk, hogy ez csupán illendőség. Egyszerűen nem volt kedvem ott aludni. Mert megcsókolni valakit egyszerű. Lefeküdni vele sem súlyos dolog, de az alvás, az más. Az bizalom kérdése, az már jelent valamit. Egész éjjel a másik lélegzetét hallgatni, reggel látni az arcát festék nélkül, a haját fésületlenül, érezni a csókját mentolos fogkrém nélkül - ehhez már szerelem kell.

Habár a kapcsolatom Mónikával ugyanúgy indult, mint a többi kaland, de nem úgy folytatódott! Ennek első jele az volt, hogy felhívtam délután, és amikor azt mondtam: hiányoztál, valóban őszintén szaladt ki a számon.
– Te is hiányoztál. Jól éreztem magam veled, csak azt sajnálom, hogy reggel korán kellett menned. Holnap is sok a dolgod a korai órákban?
– Nem sietek.
– Akkor jó, mert különleges programot terveztem estére! Gyere értem nyolcra!
Izgatott lettem, mint egy kölyök, pedig elég sok mindenben volt már részem ahhoz, hogy az ilyen kacér mondat ne lódítsa meg a véremet. Nyilván nem is a mondat tette ezt velem, hanem Mónika.
Lassan készülődtem, mégis a megadott idő előtt érkeztem. A kocsiban vártam és lassúnak éreztem az idő folyását. Be kellett vallanom magamnak, hogy vele akartam már lenni. Miért? A fene se tudja. Azért a valamiért, amiért az egyik kapcsolat számít, a másik meg nem.
– De jó, hogy itt vagy! Az ablakból láttam, hogy már megérkeztél – csacsogta és már szállt is be a kocsiba. Igazából arra számítottam, hogy nem megyünk sehova, de annyira átragad rám Mónika izgalma, hogy a világ végére is elmentem volna vele. Van ilyen hangulat, amikor hirtelen nagy-nagy közelséget érez az ember. Ezt éreztem én is, miközben ezzel a vörös ajkú, vidám nővel az oldalamon elhagytuk a várost.
– Hová megyünk?
– Kirándulni, cirkuszba! – és úgy ujjongott, hogy még tapsolt is kettőt, aztán adott egy hatalmas puszit.
Úgy harminc éve nem voltam cirkuszban. Mindig féltem a bohóctól. Valószerűtlen alak, csupa ízetlen tréfával. Ahogy azonban Mónikára néztem, kedvet kaptam az idomított kutyákhoz, a zsonglőrökhöz és a légtornászokhoz. Elhatároztam, hogy veszek neki vattacukrot és lenyalom a szája szegletéről a ragacsot.
A Tisza menti faluban már állt a sátor, készült a társulat. A barátai voltak, Mónika ugyanis artistaképzőbe járt, csak végül nem a szakmában helyezkedett el. Ez az én szerencsém. Sosem lett volna merszem megszólítani egy kígyónőt vagy a késdobáló partnerét.
Vattacukor ugyan nem volt és a légtornászról is le kellett mondanom, de foghattam Mónika kezét – és ez az egyszerű gesztus nagy örömöt szerzett mindkettőnknek. Az előadás után kezdődött a buli. A kondérban gulyásleves fortyogott és úgynevezett cigány kenyeret ettünk hozzá. Állaga mint a kenyér, íze kicsit a kuglóféra hasonlít. A pirospaprika okozta égető érzést házi borral hűsítettük. Paroláztam az idomárral és csókolóztam Mónikával, aki két napja még jóformán idegen volt számomra, de hirtelen a kedvesemmé vált, és nem tudtam volna olyat találni, akivel jobban érezném magam.
Az első részegség múltával csitult a társaság hangoskodása. Három-négy fős csoportok alakultak, úgy beszélgettünk és poharaztunk. Minden szép volt. A szél orromba hozta a folyó illatát, jobbommal Mónika kezét fogtam, a ballal a vörösbort töltöttem. Nem hiányzott semmi. Békesség szállt meg és kimondhatatlan hálát éreztem a kedvesem iránt, hogy nem maradtunk nála. Aztán csónakokba ültünk és ráérősen eveztünk a csillagfényes éjszakában a Tisza sodrási irányába.
– Mónika, lehet ilyenkor mit mondani?
– Én sem találom a szavakat, de érzem, amit gondolsz és ez nagyon jó.
Láttam a szemén, hogy komolyan mondja és én is komolyan gondoltam. A szerelmen kívül talán csak a betegség tud ilyen hamar jönni, és ilyen erősen. Lázas voltam, lobogtam, kimondhatatlanul kívántam ezt az életteli boszorkát. Homokos parton kötöttünk ki, egy fűz tövében terítettük le a pokrócot. Ott ért minket a napkelte, megnéztük, ahogy a fénye végigkúszik a szántón és tükröződni kezd a vízen. Visszaeveztünk a többiekhez, akik még a lumpolók álmát aludták édesen.

Gyönyörű reggel volt és hamar fölértünk Pestre. Nem aludtunk az éjjel semmit, mégsem voltunk fáradtak. Együtt fürödtünk, együtt reggeliztünk. A csomagtartóból tiszta ruhát vettem elő és jókedvűen mentem dolgozni. Ugyanúgy tettem a dolgomat, mint a hét többi napján, de a lelkem tele volt derűvel. Megtaláltam valamit, ami eddig hiányzott, és tudtam azt is, hogy este Mónikával alszom. Hallgathatom a lélegzését, láthatom a párnanyomos arcát, foghatom a kócos haját. És mindez nagyon szép lesz, mert most már szeretem!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#10   2012. 01. 11. szerda 14:49

Egy oldal keresése

Egy honlap címét kerestem, amit múlt héten olvastam. Az előzmények között kutattam lázasan. Pont megtaláltam, amit kerestem, amikor pár sorral lejjebb csúszott a szemem.
Szexpartner kereső… Ez szerepelt többször egymás után. Teljesen letaglózott. Nálunk 5 év után jön el a vég? Az én férjem ilyeneket olvas? Miért? Mit követtem el? Hol hibáztam? Ilyen kérdések kavarogtak a fejemben. Na jó, gondoljuk át higgadtan. Szexpartnert, keres nem társat, ez jó. Akkor még nincs minden veszve, de mit tegyek most? És akkor kipattant a szikra. Megvan, mit teszek. A tökéletes ötlet…


Elhatároztam, hogy megkeresem a tagok között. Nem volt olyan egyszerű, mint gondoltam. Rengeteg nevet beírtam a keresőbe, de nem volt találat. Már majdnem feladtam mikor eszembe jutott egy becenév, amivel a férjemet tini korában húzták… „hosszúkás”
Már fiatalon látszott rajta, hogy nem mindennapi mérettel rendelkezik, a fiúk irigyek voltak rá, így elkezdték ezzel a névvel a cikizni. Klikk, és lám:

„A nevem hosszúkás, 32 éves elhanyagolt Budapesti férj vagyok, és szexet keresek.”

Volt egy kép is a büszkeségéről. Ő volt az, kétségtelenül. Elhatároztam, hogy megtudom, miért van itt, hátha még a javamra is fordíthatom a helyzetet.
Írtam neki egy levelet, amiben leírtam, hogy én meg egy elhanyagolt feleség vagyok. Írtam pár adatot magamról, és elneveztem magam Vörös Démonnak (igazából fekete a hajam). Kértem, hogy először még csak levelezzünk, amíg kialakul a bizalom. Másnap alig vártam, hogy beérjek az irodába, és megnézzem kaptam-e választ.

Beléptem, és a boríték ott villogott. Azt mondta neki jó az, ha levelezünk, úgyis szokatlan még a helyzet. Még sosem csalta meg a feleségét, de neki vannak igényei, az asszonynak meg elég heti egy alkalom. Kérdeztem, hogy mi a baj otthon? Mit szeretne? Mi az, amit nem kap meg? A válaszra várnom kellett pár órát… Közben hívott, hogy értekezletre megy, este későn jön haza. Megnyugtattam, hogy én álmos vagyok, korán lefekszem, maradjon csak. Este nagy magányomban kidolgoztam a tökéletes haditervet.

Másnap reggel bejelentettem otthon, hogy egy hónapos kiküldetésre megyek New Yorkba.
A férjem sajnálkozva kísért ki a reptérre, de mintha egy kis megkönnyebbülést láttam volna a szemében. Hála istennek a gép indulását nem tudta megvárni, mert tárgyalásra ment. Fogtam a bőröndömet, taxiba szálltam, és lementem vidékre egy barátnőmhöz, akit beavattam a tervembe. Elhatároztam, hogy formába hozom magam ez alatt az egy hónap alatt. Kerestem egy személyi edzőt, rengeteget sportoltam esténként, pedig megírtam az aktuális levelemet.

Egy hét alatt többet tudtam meg a férjemről és a vágyairól, mint az elmúlt 5 évben összesen.
Volt egy levele, ami nagyon megdöbbentett. Arról írt benne, hogy szeretné a feleségét durván a magáévá tenni, tépni a haját, miközben ő szopja. Soha nem mert ezzel előhozakodni, hiszen a felesége mindig olyan merev, olyan tökéletes, sehol egy rakoncátlan tincs. A cégnél ő a vezető, köztiszteletnek örvend, hogy nézne, már ki ha ő letérdeltetné maga elé, és jól szájba baszná. Pedig ő erre vágyik titkon. Elmondaná neki, hogy mit fog tenni vele. Meg akarja bilincselni fölé térdelni és szopatni majd a szájába élvezni. Keményen akar bánni vele, és kimondani mindent, amit gondol, amit tenni akar. Valóra akarja váltani azt, amire a legjobban izgul, de még ötlet szintjén sem merült fel közöttük soha. Igen, seggbe akarja dugni. Fel akarja nyársalni a hosszú farkára. Érezni akarja, ahogy a szűk izmok szorosan záródnak össze a farka körül. Meg akarja dugni a seggét, aztán a testére élvezni és szétkenni…

Ami miatt megdöbbentem az volt, hogy szinte szó szerint az én álmaimat írta le, amiről eddig csak álmodoztam. Azt akartam, hogy valaki uralkodjon felettem, alázzon meg, erőszakoljon meg. A munkahelyen én vagyok a főnök, otthon szeretnék csak beosztott, sőt akár rabszolga lenni. Mi egy jól szituált, konszolidált pár vagyunk, akik heti kétszer szeretkeznek a jól bevált pózban, majd mennek a dolgukra. Mindig azt gondoltam, hogy az ilyen vad dolgok valahogy nem illenek bele a rólunk kialakított képbe. Hihetetlen hogy 5 évet leéltünk egymás mellett szürkén, miközben mindkettőnket ugyanazok a dolgok izgatnak, ugyanarra vágytunk. Ekkor már tudtam, hogy jó úton járok. A levélváltásaink egyre sűrűbbek lettek, én is leírtam neki mindent, amit valaha meg akartam valósítani, de féltem kimondani. Közeledett az egy hónap vége. Én azt tanácsoltam neki az utolsó levelembe, hogy próbálkozzon a feleségénél, soha nem tudhatja, hogy ő mire vágyik.

Én péntek délben indultam haza, hétfőre megbeszéltünk egy randit. Megígértem neki, ha otthon nem változik semmi a hétvégén, akkor nálam, rajtam majd kiélheti a vágyait. Azt mondta, hogy én leszek az, aki miatt gondolkodás nélkül megcsalja a feleségét. Másnap szabadkozva hívott hogy nem tud elém kijönni a reptérre, mert éjszakába nyúló tárgyalása lesz, de siet haza hozzám. Ez nagyon jól jött.
Hazafelé vettem egy csábító fekete csipkecsodát, ami remekül mutatott a szép új testemen. Eddig is jól néztem ki, de most leadtam még pár kilót, és felszedtem egy kis izmot. Útba ejtettem még egy szex shopot is, ahol vettem egy síkosítót, egy vékony vibrátort valamint egy bilincset. Ezután már csak a fodrász volt hátra. A hajamat levágattam vállig érőre, és befestettem vörösre. Vettem egy üveg bort, amit elkezdtem kortyolgatni miközben vártam rá. Hihetetlen izgatott voltam, és teljesen felizgultam, amikor az előttünk lévő éjszakára gondoltam. Egyszer csak kulcs csörrent a zárban.
1 hozzászólás, utolsó: X (2012. 01. 14. szombat 18:01)
 
#9   2012. 01. 11. szerda 14:49

Folyt köv

Mikor meglátott kikerekedett szemmel bámult. Már nyitotta a száját, amikor mondtam neki, hogy nem, most nem beszélgetünk. Miközben elkezdtem lassan levetkőztetni elmeséltem neki, hogy unalmas New York-i éjszakáimon szexfilmeket néztem, és szeretnék kipróbálni pár dolgot. Mikor meztelenül állt előttem letérdeltem elé, és felnéztem rá.
- Szeretnéd, hogy leszopjalak drágám? - kérdeztem. - Csak, mert én semmire sem vágyok jobban, mint arra, hogy jól szájba basszál.
Nem adtam időt neki, arra hogy válaszoljon. A számba vettem a farkát, ami a látottak hatására már ágaskodott. Azt akartam, hogy a számban keményedjen meg. Nem kellett sokat várnom hamarosan már alig fért el az ajkaim között. Elkezdtem szopni, először lassan, finoman, majd egyre inkább begyorsítottam. Közben időnként kivettem, a benyálazott kezemmel vertem, és ilyenkor végig beszéltem hozzá.
- Jó érzés? Szereted, ha szopnak? Én imádom a farkadat a számba érezni…

Felváltva szoptam és nyalogattam a herezacskóját. Egyre jobban beindult nagyokat nyögött, és végre ő is elkezdett beszélni.
- Szopjál te ribanc, ez az, nagyon jól csinálod, szopjad a farkamat.
Hamarosan elkezdett remegni, majd szólt, hogy vigyázzak, mert mindjárt elmegy.
- Arra várok drágám – válaszoltam -, gyere, élvezz, szeretném lenyelni. Lődd tele a számat. Felhördült, és hirtelen óriási mennyiségű spermát lövellt a számba. Én élvezettel lenyeltem, majd addig nyalogattam, amíg elmúlt a remegése, és újra nyugodtan lélegzett.
- Ki vagy te? - kérdezte. - Mi történt az én szótlan, szerény kis feleségemmel? Ha tudtam volna, hogy te ilyet is tudsz én… - itt azonban félbeszakítottam.
- Ez még csak a kezdet –mondtam neki. - A java még csak most jön.

Bementünk a fürdőszobába, és lemostam a farkát. Miközben tisztogattam a kezemmel, ami síkos volt a szappantól ismét elkezdett merevedni.
- Ez az drágám, pont ez kell ahhoz, amit mostanra terveztem - mosolyogtam rá, majd besétáltam a hálóba, és megkértem, hogy feküdjön le az ágyra. Feltettem a két kezét az ágy támlájához, és odabilincseltem. Elővettem a síkosítót meg a vibrátort. Elkezdtem játszani magammal, és mondtam neki, hogy nézze. Először csak az ujjaimmal izgattam magam, simogattam a csiklómat. Egyre jobban belejöttem már ki-be tologattam a vibrátort a szűk puncimban.

Nem tudom hogy az újdonság varázsa volt, vagy hogy nézett közben, de nagyon hamar elmentem. Pár mozdulat aztán a jól ismert remegés járta át a testemet. Ekkor jött az, amire egész este készültem. Szegény már nagyon kivolt a látványtól, alig bírta magát visszafogni. Nagyon kínozta, hogy mindent lát, de semmit nem tehet, mert a bilincs nem engedi. A makkja előnevektől csillogott. Fogtam a vibrátort rákentem egy kis síkosítót és elkezdtem vele simogatni a fenekemet. Tettem a lyukamba is a síkosítóból, és betoltam a vibrátort. Lassan haladtam, eleinte kicsit fájt, de tudtam, ha őt magamba akarom fogadni arra fel, kell készülnöm. Mikor úgy éreztem itt az idő fölé guggoltam, és lassan ráereszkedtem a farkára. Óvatosan haladtam, egyre mélyebbre engedtem magamban. Teljesen bevadult tőle. Az izmaimmal szorítottam a farkát. Elkezdtem ütemesen fel-le mozogni rajta, mikor megszólalt hogy vegyem le a bilincset. Megtettem.

Most ő került fölém. Kikötözött, a lábamat a fejem tetejéig emelte, és megszólalt:
- Most kegyetlenül megduglak te kis ribanc. Ezt akarod? Basszalak jól szét? Megkapod.
Azzal egy mozdulattal tövig nyomta a farkát a fenekembe. Szinte felnyársalt. Felszisszentem, mire ő rám szólt:
- Ne sziszegj ribanc, élvezd! Élvezd a farkamat, a tiéd.

Közben elkezdte az ujjaival izgatni a csiklómat. Nem óvatoskodott, nem volt semmi gyengédség. Erőteljesen ujjazott, és csipkedte, rángatta a csiklómat. Soha nem tapasztalt gyönyöröket éltem át, miközben két oldalról éreztem az erőteljes impulzusokat. Élvezz drágám, mindjárt elmegyek –szólt, mire én szinte parancsszóra elkezdtem rángatózni, majd nagy nyögések közepette elélveztem. Ő kihúzta belőlem és ráverte a spermáját a hasamra. Élvezettel kenegette a még merev farkával. Eltelt legalább 10 perc mire meg tudott szólalni és elmondta hogy milyen fantasztikus volt. Biztosítottam, arról hogy nekem is és mondtam, hogy sűríthetjük az ilyen estéket, ha szeretné. Kimentem a nappaliba behoztam a pezsgőt meg az epret. Kis nasi és egy kis pihenés után, újra kezdtük a kis játékainkat…

Csodálatos hétvégét töltöttünk együtt. Hétfőn reggel korán bementem a céghez és beléptem a mi oldalunkra. Ami ott várt, az tette fel a koronát az elmúlt két napra.
E-mailem jött:
„Szia Démon !
Ne haragudj, kérlek, ha keresztül húzom a számításaidat, de mégsem tudunk ma találkozni. És nem csak ma, ugyanis jelentős változás állt be az életembe, ami szükségtelenné teszi, azt hogy nálad vagy másnál kelljen keresnem a jó szexet. Igazad volt abban, hogy merjem kimondani, amit akarok. A feleségem egy új asszonyként jött haza, és képzeld kiderült, hogy ő ugyanúgy élvezi a szexet, mint én. Köszönöm a tanácsaidat, azt hogy itt voltál, és meghallgattál, hogy általad tisztába kerültem magammal és a vágyaimmal. Ezért mindig hálás leszek neked így ismeretlenül is. Én azt hiszem örökre révbe értem. Neked kívánok további jó keresgélést és minden jót. H”

Mikor ráléptem a nevére, hogy megnézzem megváltoztatta-e az adatlapját, ezt találtam: Törölt regisztráció.

Ez tavaly nyáron történt a házasságunk azóta jobb, mint valaha, még rengeteg vágyunkat kipróbáltuk közöttük olyanokat is, amikre álmomban sem gondoltam volna.
De ez már egy másik történet…
2 hozzászólás, utolsó: titiki (2012. 01. 24. kedd 18:48)
 
#8   2011. 12. 29. csütörtök 11:23

Kedves Ismerősöm első randija társkereső oldalról !

Szóval az történt, hogy váltottam pár sort egy viszonylag értelmes és viszonylag emberszabású sráccal és megbeszéltük, hogy akkor tegnap beülünk valahova kávézni.

Sminkeltem egy laza 83 és fél percig, séró belő, előnyös kínai ruha felölt, parfüm meg minden, mégse nézzek ki úgy, mint egy hómlessz mamut, elindultam a "randira". Megfogadtam, hogy nem eszem meg reggelire a tagot, nem nyomom le dumában, nem beszélek csúnyán, nem leszek barom, szépen, intellektuálisan elbeszélgetek vele Hegel esztétikájáról és hazajövök.


Csávó áll a Moszkván, cigizik, köp egy hegyeset a telefonfülkék irányába, nálam is szakadtabb cuccokban van, virág sincs a kezében, szóval igen alacsony pontszámot kapott első ránézésre, de nem akartam ilyen hamar lemosni a sminket, gondoltam oké, kap pár percet varázslatos személyemből.

Odalibbenek, egész helyes a burája, rám mosolyog és BAZMEG HIÁNYZIK AZ ELSŐ 2 FOGA...


Azt hittem beszarok ott helyben! Na már most nekem elég rendesen látszik minden a pofámon ezt ő is észrevette, gyorsan neki is állt mentegetőzni, hogy válogatottban hokizik-mondja ezt pöszén mert NINCS FOGA!-és hogy 2 napja kiverték a protkóját de már készül az új, jövő hétre meglesz.

Gondoltam, jó, hát csókolózni amúgy sem csókolóztunk volna...

Beültünk valami kávézóba, mondta, hogy ő egy online újságnál van a sport rovatnál-itt éreztem, hogy túl sok közös pont azért nem lesz köztünk- és hogy Csepelen lakik-szinte a szomszédban van, csak 2 óra tömegközlekedéssel. Szóval rendelt egy kapucsínót meg valami tósztot, sütit, sört, én meg gyömbért-semmi kaja, semmi pacal, csak szerényen, csajosan!-, közben csak beszélt, beszélt, hogy 4 éves korában kivették a fél gyomrát mert beteg volt, aztán 27 évesen volt egy motorbalesete és beültettek a lábszárába valami fémet, hogy múlt héten megemelt valamit és lágyéksérve van és amúgy kő kemény a bal heréje és tőzegáfonya teát iszik rá hátha elmúlik, ergó csak hallgattam, aztán felemelkedett a székről és akkorát fingott, hogy odanézett még a pultos is.

Én meg csak ültem és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Hirtelen azt hittem, ez valami elbaszott amcsi vígjáték vagy a kész átverés só!
De nem jött a Jáksó a pezsgővel...

Sűrű elnézést kért, de hát neki most valami gombás bélfertőzése van, ne haragudjak, azt mondta az orvos, hogy ne tartsa bent a gázokat semmiképp, amúgy egész nap hányt és még fogat mosni sem volt ideje, mert edzésről jött és tényleg bocs meg minden, aztán ki is ment a vécére.

Én meg ültem és egykedvűen szürcsöltem a gyömbért és nem akartam de valóban NEM AKARTAM elhinni a szitut, miközben elkapott belül a röhögőgörcs, hogy tulajdonképpen mire számítottam bazd meg? Egy normális
pasira akivel órákon keresztül értelmes dolgokról fogok meghitten beszélgetni gyertyafénynél és a végén belekarolok és hazakísér? Chö!
Ugyan már!

Aztán visszajött és közölte, hogy mennünk kéne, mert hát az előbb sógorostul jött a puki,- azaz egy kicsi belement a boxeralsóba,- tegyem már meg, hogy fizetek (WTF???!!!!) ő addig kint megvár.-azt a gentleman kurvaanyádat!


Úgyhogy fizettem, kimentem, kezet ráztam vele és csak annyit mondtam, hogy örülök, hogy beszart a gyönyörtől hogy velem tölthette ezt a kis időt, aztán sarkon fordultam és otthagytam a büdös, fogatlan picsába'.


Mire le írtam így be pisiltem a röhögéstől wink
3 hozzászólás, utolsó: X (2012. 01. 08. vasárnap 22:41)
 
#7   2011. 11. 20. vasárnap 18:52

Egy hülye gondolkozás

El telt megint egy jó fél év! A hallomásból átélésből tapasztalatból rá lehet jönni mennyi ember be van savanyodva,elkeseredve görcsösen keresnek valamit amiről azt sem tudják mi az ,vagy mit is szeretnének,egyedül vannak vagy magányosnak érzik magukat, keresnek kutatnak de halvány lila gőzük sincs, hogy mit .Az életben vannak csodák ,álmok ,kudarcok,átverések!De nem csak erről szól. Mindenki a saját maga élete kovácsa tudjon dönteni döntéseket hozni és ha hibázik tanuljon belőle ...de sajnos elég sokan bele esnek a hibába nem gondolkoznak csak mennek a saját maguk fejük után. Nekem is volt ilyen és lesz is... de az embernek mindig szüksége van valakire vagy valamire .De legfőképp a családjára barátaira !! Az ember életébe nagyon fontos szerepet játszik az, hogy kiből tud erőt meríteni ki áll mellé ki van mellette!!Én igen tudok erőt meríteni aki mellettem van főleg barátokból az élettől a sikerekből kudarcokból szenvedésekből ami jó lecke volt és lesz nem tudom. Igaz nem sok barátom maradt mivel rá kellett jönnöm, hogy elég sokan kihasználták a tudásom , erőm , energiám .. kérdezem én miért is volt szükségem nekem ilyen emberekre?? .. Én élni akarok élvezni az életet néha nehéz nagyon is nehéz de mindig van egy kis kapu ahol meglehet találni a dolgok rendjét ... erőt szeretnék adni olyan embereknek akiknek szükségük van rám.Na ez általában meg is szokott történni ők belőlem merítik ki azt amit én ki tudok hozni magamból elég olyan sok dolog van bennem amin néha én is elcsodálkozom .. ez honnan is van , hogy jött ez rejtély marad számomra is !! Van mikor saját magamon is meglepődöm!! . Ez az élet rendje vagy nem tudom....
1 hozzászólás, utolsó: X (2011. 12. 16. péntek 14:11)
 
... 17 18 19 20 21
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!