Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#96   2019. 12. 31. kedd 12:59

Téli orgia....

Lazításra csak télen adhattak maguknak pár napot, a karácsony és újév közötti időszakban, amikor a fű se nő. A szilveszter a Gyémánt-családnál évtizedek óta hagyományos házibuli (orgia) volt, lehetőség az ünnepségre. Aliz szülei Laurához és Robihoz mentek át, szintén hagyományszerűen. A lány meghívta hát barátait bulizni.
Laci alapbeállítás volt, lassan többet volt a lánynál, mint otthon. Meghívót kapott Öcsi és Fanni, Stefi és Döme, Lívia és Sanyi, valamint Thomas és Réka, de az utóbbi páros nem tudott elmenni, mert a vidéki rokonságnál voltak. Lívia az utolsó pillanatban kérdezte Aliztól, hozhat-e még valakit. Unokatesójának mindegy volt, de azt előre jelezte, nem jelmezbál lesz, még ruha sem lesz rajtuk.
A megbeszélt időben szállingózni kezdtek a vendégek. Aliz és Laci volt a házigazda. A lány ötletére mindkettejükön tréfás konyhai kötény volt, a rájuk nyomtatott ábrák úgy mutatták, mintha alattuk meztelenül lettek volna. Ez valóban így volt, de elsőre nem volt észrevehető a valódi pőreség. Lívia egy barátnőjét hívta el, akivel rengeteg dolga ellenére gyakran találkozott, és már két hónapja nincs pasija. Lívia úgy gondolta, szerez neki egy kellemes estét, ha már szegénynek nincs kivel. A lányt Orsolyának hívták, Lívia középiskolai osztálytársa, és első számú rajongója az együttesnek. Személyesen csak Sanyival találkozott, és fájlalta Thomas hiányát, ugyanakkor örült, hogy van kivel buliznia. Még az sem tartotta vissza, hogy Lívia előre megmondta neki, a rendezvény nem lesz megszokott, Orsi csak vállat vont. Ha senki nem féltékeny, akkor semmi baj nincs.
Aliz és Laci örömmel fogadta az új jövevényt, a többiek pedig jót mulattak a kötényeken. A redőnyöket, biztos, ami biztos, leengedték, nem kellett mindenkinek tudni, mi folyik bent.
- Aliz! Dög meleg van, majd megsülök! – sopánkodott egy negyedóra múlva Stefi, a blúzával legyezgetve magát.
- Kicsit feljebb csavartam a fűtést, nehogy megfázzunk! – illegette meg Aliz a fenekét, amit a kötény nem takart.
- Igaza van! – mondta flegmán Döme. Az inge teljesen ki volt gombolva. – Azt mondta, vetkőzzünk le!
- De nem nudi-buliról volt szó!
- Nem is, de vetkőzést említettem…
- Rajtad is van ruha!
- Ő a házigazda! – ölelt egy poharat Sanyi.
- Látod, ez alatt nincs semmi! – emelte fel Laci a leplet, természetesen ott.
- Ez nem semmi! – nevetett Stefi, és a nappaliba ment, hogy szépen összehajtva letegye a ruháját. Döme követte, hogy egy helyen legyen a holmijuk.
Lívia és Sanyi szintén levetkőzött. Orsi tétovázott egy picit, végül megtette ő is. A lány szép volt, tizenkilenc éves, vékony, nem túl magas. Sötétszőke haját hol lófarokba kötötte, hol pedig kibontva hordta, mint ezen az estén. Kerek, nagy szemeinek színe szürke és kék között volt valahol, orra nem túl határozott, kerekded, ajkain halvány, csókálló rúzs, arca selymes-helyes. Vállai kicsit csontosnak tűntek (Dömének), keblei feszesek voltak, egy erős középméretet képviselve Aliz és Stefi között. Hasa lapos, kerek köldökében piercing, ahogy mindenki megállapította, illett is oda. Combjai, lábai vékonyabbak voltak a fiúk által kedveltnél, de ez a megállapítás csak a jelenlévők véleményét tükrözte. Ölében rövidre nyírt, keskeny, sötét színű pamacs virított. Friss munka volt, indulás előtt készült, és egy pillanatra eljátszott a gondolattal, hogy szív alakúra formázza meg, végül a szolidabb megoldás mellett maradt. Végigtekintve a társaságon megállapította, hogy a fiúk egészen helyesek, megfelelnek a szexuális igényeinek. Lívia azt mondta, valaki biztosan akad, aki kielégíti vágyait.
Sanyi zenét csiholt, Laci tompított a fényeken, de csak annyira, hogy látni lehessen, közben Aliz behozott egy tálca szendvicset, üdítőt, és poharakat. Orsi hiányolta az alkoholt, de mivel senki sem élt vele, ő sem ivott, bár Aliz kínálta. A hangulat lassan oldódott, a kötényes házigazdák is megváltak öltözéküktől, és csatlakoztak barátaikhoz. A nappaliban egy kis táncteret alakítottak ki, az ülőgarnitúrát, a kanapét és az asztalt a fal mellé, illetve a szekrények elé tolták, a zene pedig a házi mozi hangszóróiból szólt. Kicsit szokatlan volt, hogy máris meztelenül lófrálnak, a zenére pedig táncolni illett volna, legalább egy kicsit. Aliz próbálta egy kissé felpiszkálni a kedvet, Laci és Orsi nyomban csatlakozott. Utóbbival megspórolták a diszkógömböt, a lány köldök piercingje legalább annyira csillogott minden mozdulatánál. Stefi, Öcsi és Fanni állt később melléjük, Döme nem volt oda a viszáért. Elterpeszkedve egy fotelben, almalét kortyolgatva nézte a többit. Lívia és Sanyi a kanapén, ugyanezen okból gubbasztott, csak egymás kezét szorongatták. Stefi időnként odatáncolt szerelméhez, de az hajthatatlan volt. Egy óra múlva, miután majdnem az összes lány, de még Laci is próbálkozott, Stefi Orsit zavarta oda, mondván, rá talán hallgat, mégiscsak újonc. Orsi csodát tett. Döme felállt, de ülve maradt. A lány két percig állt előtte, enyhe terpeszben, nem szólt semmit, csak a kezét nyújtotta. Szemmagasságban volt a pamacska, a fiú nem tudta róla levenni a tekintetét. Reakciója nyilvánvaló volt. Orsi észre is vette, lassan előredomborította ölét, hátha ez új lendületet ad a fiúnak. Döme letette a poharát, megfogta a lány hosszú ujjú, keskeny kacsóját, és felemelkedett.
- Te Döme, te nem is táncolni akarsz! – nevetett rá Laci.
- Veled nem is! – vigyorgott vissza a srác, hiába próbálta leplezni lokális vérbőségét.
- Stefire már fel sem áll? – csatlakozott a gonoszkodásban Aliz.
- Dehogynem, csak…
- Értem én, kicsim! – bújt Döméhez az apró lány. – Én nem így próbáltalak rávenni!
- Hát… na, igen… - hebegett a srác. A baráti körben nem zavarta már, ha másik lány kezd ki vele, de Orsi lefagyasztotta, holott annak nem volt más szándéka, mint valóban táncolni.
- Na, már le is engedett! – jegyezte meg Orsi halkan.
- Ne hagyjuk! – hívta Stefi Orsit, és leguggolt a talpáig elvörösödött koma elé. Orsi nem az a fajta lány volt, aki szeret kimaradni a mókából (és a faszból), Stefivel szemközt Döme vér vesztes fütyije elé guggolt. Rövid, és kölcsönös udvariaskodás után (Tessék, hiszen a te pasid!, Parancsolj, elvégre te vagy a vendég!) Orsi hosszú ujjai megbirizgálták a lelógó, ritkás szőrzetű zacsit. A pénisz nem hervadhatott tovább, főleg, mikor az ujjak végigmatatva rajta, már a bőrét is felhúzták. Kínálóan odabillentette Stefinek a makkot.
- Köszönöm! – és az aprócska lány gyengéd csókot lehelt a hegyére. Dömén kéjes borzongás futott át, érintett testrésze pillanatokkal később keményen dagadozott a lányok előtt. Most Orsi csókolta végig a rudat, majd ismét Stefi következett. Testvériesen megosztoztak, nyelvük is szerephez jutott, felváltva nyalakodtak és szopogattak. Már az sem zavarta őket, ha nyalószervük olykor összeakadt a másikéval. Csóró Döme pedig csak állt, mint önmaga farka, és nagyon élvezte a helyzetét, pedig eleinte orrolt barátaira, főleg Lacira, aki hangtalanul mutogatva irigykedett rá a két lány végett. Alíz arrébb húzta a gonoszkodó pasiját, Döme végre zavartalanul törődhetett saját élvezetével, ami lassan a tetőpontjához közelített. Halkan sóhajtozva nyögdécselt, és figyelmeztette a lányokat a lövésre.
- Kéred? – kérdezte Stefi Orsitól úgy, hogy meg sem szólalt.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#95   2019. 12. 31. kedd 12:58

Téli orgia folt

Kérte. Szájába vette a péniszt, hosszú, finom ujjai lassan mozgatták a bőrét, nyelve a makkon körözött. Döme kissé előrefeszítette ágyékát, megremegett, felnyögött, és erőteljesen lövellte magját a lány szájába. Orsi lágy mozdulatokkal fejte ki minden cseppjét, lenyelte, és elengedte a lassan lankadó fütyit.
Körülnéztek, hogy hol tudnák folytatni, de a fotel, amelyből Döme felállt, már foglalt volt, Laci és Aliz ült ott. Maradt a másik, távolabbi fotel, a két lány oda hívta Dömét. Az ülőalkalmatosság elég terebélyes volt ahhoz, hogy a kis Stefi, és a vékony Orsi elfért egymás mellett. Lábaikat igyekeztek úgy elhelyezni, hogy Döme izmos válla közéjük férhessen. A fiú egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel, alapos ember lévén fentről akart kezdeni. Ezzel a lendülettel merült fel benne a probléma, kivel is kezdje? Ötlete volt arra, mit kellene tenni, csak Stefi volt a hivatalos barátnő, viszont Orsi újdonsága is vonzotta. Stefiben nem voltak kételyek, mint ahogy irigység sem, átkarolta a mellette heverő lányt, és amelyik mellét elérte, azt cirógatta meg, kínálta a tétova pasasnak. A helyzet meg lett oldva, Döme térdre ereszkedett, megpuszilta a kínált keblet. Tetszett neki ez a méret, mely nagyobb volt, mint Stefié, amiért ugyan rajongott, de azért jólesett néha egy kicsivel nagyobbal foglalkozni. Az egyenlőségre törekedve a kisebbekre is igyekezett hasonló időt fordítani. A lányok nem panaszkodtak, halk, kéjes sóhajokkal kísérték, ahogy a fiú a négy cickó között cikázva csókolt, nyalt, vagy finoman harapdált. Orsi először furcsállotta, hogy Stefi is megérinti ott, ahol lány még nemigen tette, de ez az ellenérzése hamar tovaszállt. Döme végezte a munka oroszlánrészét, Stefi (eddig) csak segített. A srác hosszasan eljátszott a lányok északi régióiban, de egyre lejjebb kívánkozott. Hol Stefi pocakján, hol Orsi piercingje környékén molyolt ajkaival, egyre többször ütközve valamelyik térdbe. Végül megérkezett a pamacskához. Világosbarna, rövidre nyírt, ápolt csík vezette őt az érezhetően felizgatott ölbe. A szőrmentes nagyajkak telt ívei közül élénk rózsaszín, apró kisajkak váltak láthatóvá. Stefi segítségével. Orsi már meg sem lepődött, félig lehunyt pillákkal, szinte remegve várta a következő lépést. Nem kellett sokáig várnia. Döme végigcsókolta a felizgult-forró puncit. Nyelve körbecirógatta, kellő alapossággal siklott mindkét, húsos nagy-, majd a fényes-pici kisajkakon. Néha megérintette a kéjgombocskát, eleinte csak ritkán, ám egyre sűrűbben időzött el rajta. A kicsi szerv egyre jobban megduzzadt, Stefi pedig széthúzta Döme előtt a punciajkakat annyira, hogy a srác kényelmesen nyalhassa. Orsi lehunyt szemmel élvezte, hogy ketten is arra törekednek, neki minél jobb legyen. Közeledett a csúcs felé, és magában azon imádkozott, abba ne hagyja Döme. Imája meghallgattatott, a fiúnak eszében sem volt ilyesmi, mindössze annyi változás történt, hogy Stefi elengedte Orsi punciját, hogy másképp járuljon hozzá a közelgő orgazmushoz. A srác rendületlenül pörgette-forgatta nyelvét a pirosló, síkos klitoriszon, az énekes lány pedig Orsi melleit kényeztette csókjaival, ajkaival. A rajongó csajszinak máris eggyel több oka volt az együttes tagjait szeretni. Pár perc múlva ritkán tapasztalt erősségű orgazmus kéjes görcse rántotta meg a testét, nedvei bőven áramlottak…
Orsi még szinte meg sem pihent, Döme már Stefi combjai közé ékelte izmos vállait. A kis termetű lány örömmel fogadta, igaz, nem erre a folytatásra számított. Orsi is tartogatott neki meglepetést, aki abból kiindulva, hogy jólesett, amit Stefitől kapott, nem lehet rossz, ha viszonozza. Félénken, először csak ujjheggyel érintette meg a cici bimbóit, később egyre jobban felbátorodva simogatta, gyúrogatta, sőt, csókolgatta és nyalogatta is a kicsiny kebleket. Stefinek már több alapja volt, tehát jóval kevesebb idő alatt ért a csúcs közelébe. Orsi azonban annyira belejött a nyalakodásba, hogy egy kicsit belezavart a dolgokba. Feje összekoccant Döméével, aki meglepetten nézett fel.
- Odaengedsz? – kérdezte Orsi.
- Természetesen! – a srác már ott sem volt.
Stefi kinyitotta a szemét. Combjai közé Orsi sötétszőke fürtjei kerültek, a csaj feneke pedig Döme felé pucsított. Pasijára vigyorgott cinkosan, és pilláit lehunyta ismét, ahogy partnernője nyelve a csiklójára csapott. Nem volt ügyetlen, bár nem is gyakorlott. Mindenesetre jól forgatta nyalószervét, sőt, ujjait is. A nyögdécselő énekesnő forró és nedves hüvelyébe élvezetfokozásnak két ujj is hatolt. A kihagyást követő érzés szinte hatványozott erősséggel jelentkezett ismét, perceken belül erőteljes orgazmust eredményezett. A fotelben alig látszó Stefi felnyögött, teste megrándult, nedvei bőségesen áramlottak.
Döme pedig élt a lehetőséggel, mely Orsi fenekének gömbjei közül fénylett rá a szőrtelen, nedves szilvácskák képében. Farka már jó ideje ismét keményen meredt, fitymáját felhúzva vörös makkját az ajkak közé igazította. Kezével kicsit segítenie kellett, de hamarosan tövig mélyedt a nyalakodó lány szoros-szűk hüvelyében. Lassan lendült mozgásba, nehogy bezavarjon Stefi közeledő gyönyörének. Ezt a feladatot is könnyen megoldotta, és amint barátnője elélvezett, a köztük térdeplő lány csípőjébe kapaszkodva begyorsított. Szinte vadul, hevesen mozgott, élvezte a forró szorítást, az ütemre hallható nyögéseket. Orsi két hónap után végre faszt érzett a testében, és a csiklóján csattanó, lengeteg herék még jobban fokozták benne a kéjt. A srác jól tette, hogy megvárta Stefit, mert a térdelő csajszi nyögött és sóhajtozott, csak nagy ritkán nyalintott egyet az előtte pirosló puncin. Percekkel később Orsi a végkifejlet felé közeledett. Egyre szaporábban kapkodta a levegőt, felnyüszített, megrándult, vaginája megszorongatta a dolgos dorongot. A srác lelassított, de amikor elcsitult az utolsó hullám is, gyengéden kihúzta farkát. Stefi csak erre várt. Szélsebesen átrendezte hármójuk formációját. Dömét a fotelbe ültette, ő maga pedig szerelmének háttal a kemény pénisz fölé guggolt. Orsi aktív segítségével a szőrmentes punci ajkai közé igazították a nedvektől csillogó szerszámot. Stefi lassan ült bele, tövig. Mozdulataival sem kapkodott, szinte lustán emelgette testét, de minek is sietett volna! Az öle előtt térdelő lány tökéletesen tudta a dolgát, most pedig nem volt még hátulról zavaró körülmény sem. Orsi kiválóan tudta követni a nedves puncit, a piros, pici pecket. Gyors csapásokkal izgatta, nemcsak a gyönyörszervet, hanem az ajkakat, és a nedvektől fénylő rudat, csapzott zacsit is. Stefi testében újult erőre kapott az alig csillapodott kéj, percekkel később, pedig mélyen beleült, szinte feszítette magába az imádott fütyit, és hüvelye alaposan meg is szorongatta azt. A nagy erejű orgazmustól nedvei spricceltek, némileg orrhegyen találva Orsit, aki ezt a lövellést kihagyta volna, más jellegűre pályázott. Mintha összebeszélt volna Dömével, aki az elpilledt Stefit a feneke alá nyúlva leemelte robbanás közeli dákójáról. A fényes szerv, mintha mágnes vonzotta volna, már billent is Orsi szájába. Azért a mozdulatsor mégsem volt tökéletes, az első lövés mellément. Sebaj, az a lényeg, hogy a többit Orsi be tudta habzsolni, Stefi nedvei miatt pedig úgyis meg kellett törölnie az orrát, az a pár csepp ondó már nem oszt, nem szoroz.
Később a kielégült Döme mellé ültek a lányok, aki úgy feszített közöttük, mint egy háremúr.
Addigra a társaság többi tagja is kellőképpen lefáradt, körültekintve mindenki észrevette Dömötör pasát. Aliz, Lívia és Laci összesúgott, barátnője ötletétől a fiú inkább a nyelvét harapta volna el, de nem röhögött fel, pedig igen kellett neki. Kiosont, addig Alizék intézték a többit. Aliz és Lívi, a két legbögyösebb Döme mögé osont, Fanni az úr lábai elé. Sanyi és Öcsi pedig farkukat combjaik közé csapva elrejtették ékességüket, mintha nemtelenek lennének. Laci fényképezője elé a következő jelenet tárult: Döme a fotelben elterpeszkedve, a karfákon Stefi és Orsi hozzábújva, a fiú feje mellett két oldalról Aliz és Lívi jókora keblei, lábai előtt Fanni, alázatos pózban ülve, két oldalt pedig Sanyi és Öcsi, mint eunuch. A harsány röhögés csak a vaku villanása után tört ki, és Döme egy ideig nem is értette, mi történt. A kép láttán elküldte barátait a búsba. Alíz fogadott csak szót, ő is részben. A konyhába ment, mert az órára pillantva megállapította, hogy hamarosan pezsgő tájm lesz. Laci segített neki, de a fényképezőt már nem tette le aznap éjszakára.
Éjfélkor koccintottak, ruházatuk hiányával mit sem törődve, és az éj folyamán már Laci amatőr fotós tevékenysége sem zavart senkit.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#94   2019. 10. 07. hétfő 05:51

Első pillanat.

Ha azt mondom, hogy 2 hónapja erre vágyom akkor hazudok! Azóta erre vagyok amióta megláttam! Az első pillanatban amikor megláttam, már a vágy táncolt az összes testrészemben. Amikor megpillantottam az átlátszó fehér nadrágján keresztül a fehér csipkés tangáját , már akkor eldöntöttem, hogy ez a lány egyszer az enyém lesz. Egyszer ölelni és csókolni fogom és most itt van ez a pillanat. Ölelem, csókolom, a fenekét markolom és ő élvezi minden egyes mozdulatomat. Ahogyan az ajkába harapok ő ugyan így tesz, ugyan úgy harapgálja finoman az alsó ajkamat. Nagyon szeretem ezt a lányt és nagyon kívánom! Akarom, itt és most! Nem érdekel a külvilág csak ő és a nyelve ahogyan táncol a számban.
-Hagyjuk abba, mert lassan nem fogok tudni magamnak parancsolni...
-Nem akarom! Akarlak! - Súgja halkan a fülembe.- - Nagyon...
-Biztos?
Nem is válaszol. Újra a számra tapad. Már nem is tudom mit élnek át a nyelveink, de az egyszer biztos, hogy mámorító az egész. A bal kezemmel a fenekét simogatom, markolászom miközben a jobb kezem a felsője alá vándorol, a hasát tapogatm, majd egyre feljebb megyek. A mellénél megállok és egy gyors mozdulattal bele markolok ebbe a csodálatosan formás és bámulatos részbe,ami teljesen kitölti a tenyeremet. Tudtam, hogy nekem való lesz! A farkam csakúgy elkezd ágaskodni, hogy szerintem már nadrágon keresztül is belé hatolhatnék.
Hangosan felsóhajt, miközben a fejét hátra hajtja és a vállamba bele csimpaszkodik. Imádom minden egyes mozdulatát és azt is fogom amit most fogok tenni... Felállok és ő is előttem áll. Elkezdem a felsőjét lehúzni róla, miközben ő a nadrágom gomblyával bíbelődik. Lekerül róla a felső és végre látom a sötét ellenére is a csodák csodáját. Közelebb lépek hozzá, miközben a nadrág lejjebb csúszik rajtam, ezáltal a farkam hozzá fúródik a lábához, de nem is kell ezen problémáznom, mivel okos ez a lány és rögtön odateszi a kezét. Először csak boxeren keresztül simogatja, majd betéved a keze a boxerem belsejébe is... Először csak finoman, óvatosan mozog a szerszámomon a keze, majd egyre bátrabb lesz és már gyorsabban csinálja a dolgát... A melltartója már a földön van, az egyik melle a kezemben a másik meg már a számba. A mellbimbóját élvezem most. Szivogatni kezdenem miközben a másik bimbóját az ujjaim közzé veszem és morusolgatni kezdem. Párokat nyögdécsel amiktől már most készen vagyok akkor mi lesz később. Leültettem az ágyra, én felé hajolok és le tolom a boxerem, miközben csókolózunk tovább. Az ő szája az én menedékem, az én birodalmam. Imádom amikor csókol. A keze még mindig végzi a dolgát... Nem tudom, gigy tényleg komolyan gondolta e ezt az egészet, de már nem tudd vissza fogni... Letérdelek és lehúzom a nadrágját, amivel jön a bugyija is. Végre! Imádom ezt az estét... Felállok, a kezem betéved ebbe a bámulatos résbe, amitől lassan elélvezek,lassan simogatni kezdem a legérzékenyebb pontján, majd egyre gyorsabban miközben az egyik ujjamat bele vsusztatom és óvatosan ujjazni kezdem. A csókolózást most sem hagyjuk abba, a számba nyögdécsel. Olyan nedves már, hogy az nem igaz... Nem bírok már magammal, de azért még kínzom egy kicsit, de felesleges... Lefektetem az ágyra és a nyakát csokolgatom, a lába között vagyok és már alig bírok magammal...
-Szerelmem biztos akkor?
-I-iii-gee-n. - Mondja nyögdécselve.
Széjelebb teszi a lábát. Rafinált egy leányzó, kisebb utalást tesz arra, hogy jó lenne már ha cselekednék valami nagyot... De egy dolgot elfelejtettem. Felállok és megkeresem gyorsan a nadrág zsebemben a gumit.
A fogammal kinyitom, majd gyorsan felhúzom és ő ezt kéjesen, elpirulva néz végig miközben a meztelen teste, el terül az ágyon. Újra ott vagyok, ahonnan kín volt elszakadni. Újra benyúlok a lába közzé és sokkal nevesebb amilyen volt. Könnyű dolgom lesz... Erre a gondolatra elnevetem magam, de hála istennek nem hallja...
Adok egy csókot a homlokára, az orrára, majd a száját csókolom és egy hirtelen mozdulattal bele hatolok. Istenem, jobb, mint amire számítottam. Erre vágytam hónapok óta... Lassan, finoman elkezdek mozogni benne. Hangosan sohajok és nyögések kísérik a mozdulataimat. A szánk egy pillanatra sem szakad el a másikétól, egyre gyorsabban, vadabbul mozgok benne, more egyszer csak a teste megrándul és élvez egyet... Ennél nincsen bámulatosabb dolog... Az én kis szerelmem. Én sem bírom már sokáig, de muszáj még húznom, élvezni akarom még azt a zugott, élvezni akarom a testét, a látványát, mindenét! Kiszállok belőle és felüllök, majd magamra húzom, ő szépen lassan bele ül a farkamba, miközben olyanokat nyögdécsel, mint szerintem még soha... A fenekére rácsapok egyet. Úgy mozog rajtam mint a kisangyal, de azért egy kicsikét rásegítek,mozgatom alatta a csípőmet miközben a legszebb látvány tárul az arcom elé! Ő ahogyan vonagol rajtam, ahogyan élvezi amit csinálunk . Piros az arca, kócos a haja, de akkor is a legszebb a földön. Számomra a legszebb!
1 hozzászólás, utolsó: X (2019. 10. 17. csütörtök 10:16)
 
#93   2019. 05. 28. kedd 19:51

Iroda

Történt egyszer, hogy vezetőként egy szelíd kis telt alakú hatalmas szép formás mellű kolléga nőm volt akit hozzám osztottak be egy projektre. Lolának hívták szemei barnák arca mosolygós, ahányszor csak ránéztem mindig elvarázsolt és megállt az idő számomra. Volt egy kisugárzása is ami meg egyszerűen megbabonázott telt formái szinte felforralta mindig a vérem. Szinte forrt a levegő közöttünk és ezt szerintem Ő is tudta.


Illedelem határain belül mindig bókoltam neki egy két kedves szóval és ezt viszonozta is azzal az édes huncut mosolyával és mintha szótlanul mondta, hogy „én is széttépnélek”. Egyszerűen elvarázsolt olyankor és arra gondoltam mit tenne velem ez nő ha megfordulna a dolog és Ő lenne a főnök és nem én. Mivel én a sex terén egy kicsit nagyobb éhséggel vagyok többször eljátszottam a gondolattal vajon milyen lehet, vad, visszahúzódó, de nem kezdeményeztem hisz tudtam, hogy párja van és gyerekek, nem kellenek a bonyodalmak.


Egy nap munkával kapcsolatban szűk volt a határidő és be kellet fejezni így maradtunk, hogy meglegyen. Jól haladtunk, mert szinte látta mire gondolok, és alig kellet magyaráznom, hogy pontosan mit csináljon, de észrevettem mást is.


Néha egész közel hajolt meg úgy az asztal fölé, hogy formás hatalmas édes melli közé beláttam. Meg is akadt nem csak a szemem, hanem a lélegzetem is. És amikor visszatértem a jelen világba szemeibe néztem csak egy huncut mosoly volt.


Mint aki azt mondja: Láttalak tetszik ugye?


Hát bizony tetszik, bárcsak ajkaimmal kényeztethetném, és ujjaimmal morzsolhatnám, harapdálnám.


Egyre több ilyen volt ez már nem véletlen és a hatás is kezdett látszódni rajtam. Egyre kisebb volt a hely a nadrágomba. Mivel meg kellett igazítani lebuktam, mert észrevette szerintem. Onnan tudom, hogy láttam tekintete egyre lejjebb szegeződik. Gondoltam jöhet egy próba. Felálltam és néztem a szemeit. Nem tévedtem!


A farkam keménysége átlátszott a vékony nyári nadrágon. Láttam, ahogy tekintete oda téved, majd kicsit az ajkába harap. Most vagy soha teszek rá egy lapáttal. Oda nyúltam és megigazítottam. Szeme ki kerekedett és elkapta a tekintetét az iratokba. Rám nézett. Most én mosolyodtam el magam. Gondoltam na most mi lesz. Hát nem mindennapi nő fejét félre billentette és mosolygott ő is. Egymást néztük az idő megállt végtelennek tűnt, de tudtuk egyszer megáll és eljön a vég.


Néztük egymást, és álltunk egymással szemben, mint két farkas szemet néző vad. Én szépen lassan szemeimmel elindultam lefelé, mint aki levetkőzteti áldozatát. Néztem nyakát, vállát, formás melleit. És láttam követ szemeivel mert tudja most vetkőztetem. Melleit kidomborította és mintha nagyot lélegezne. Majd haladtam lejjebb édes kis pocakja lehet, bár ruhán keresztül is lehetett látni telt alakját, bele is gondoltam milyen húsos édes puncija lehet. Szép kerek formás feneke volt, ezt már többször megnéztem hátulról és ekkor én is sóhajtottam. Nem is hagyta gesztus nélkül mert két kezével megfogta a szoknyáját és megemelte kissé.


Akaratlanul is kinyílt a szám egy kicsit mint az éhes vadnak. Ajkaim kiszáradtak megkellett nyelvemmel nedvesíteni. Mire feleszméltem magamra, hogy ott állok előtte csorgó nyállal és őt nézem....rájöttem. Ez volt a célja!!!


Kész voltam.... innen nincs tovább. A háló kivetve én meg befogva. Ránéztem az ajtóra ő is. Ránéztem az asztalra ő is. Nem kellett beszélnünk tudta mire gondolok és mosolygott és bólintott. Majd elindultam az ajtó felé és a biztonság kedvéért rázártam. Ő az asztalról összeszedte a papírokat amin dolgoztunk, de persze nem akárhogy az asztal fölé hajolt és közben felém a feneke és a csípőjét ringatta.. Néztem csodálatos volt legszívesebben beleharaptam volna mint egy vad oroszlán a gazellába. Odaértem az asztalhoz háta mögé és megfogtam a derekát. Hátra tolta magát egészen amíg tudta amikor a feneke a kemény kidudorodó farkamhoz ért kicsit lehunyta szemét és láttam az arcán azt mondja végre...
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#92   2019. 05. 28. kedd 19:49

Iroda folyt

Kicsit megmozgatta csípőjét, hogy érezze jobban. Azt hittem mentem felrobbanok. De ez még csak a kezdet....meg fordult és egymás szemébe néztünk. Derekát fogtam közel húzva magamhoz ő kicsit hátra hajolt haja arcába omlott, kezemmel elhúztam szemei elöl. Megszólaltam: Lola ha ezt átéljük nincs visszaút.
Tudod mióta várok erre a pillanatra! Majd lehunyta szemeit és ajkai megnyíltak. Tudtam csókra szomjas. Megcsókoltam, ajkai hűvös és nyelve kemény és forró. Percekig csókolóztunk nyelvünk násztáncot járt hol az én hol az ő szájában. Magamhoz szorítva éreztem feszes melleid, markoltam fenekét, ő hol a hajamba túrt hol a hátam ölelte hol fenekem húzza hogy még közelebb érezhessen.Hosszan csókolóztunk közben vadul simogattuk és markoltuk egymást ahol értük. A külvilág megszűnt számunkra a külső zajok eltompultak és csak szívünk heves dobbanása és légzésünk hallatszott. A levegőt egyre forróbbnak éreztük és kezünkkel egymás simogattuk. Ruhánk lassan csak akadálynak tűnt. Abba hagytuk a csókolózást egymás szemébe néztünk és láttam a szemeiben azt forrón lobogó szinte felperzselő tüzet. Hátrébb tolt egy lépést majd letérdel és mintha minden nap ezt tennénk oly gyakorlatiassággal kiszabadította férfiasságomat addigi börtönéből.
Éreztem, ahogy megfogja finom kezével erősen megmarkolja szinte fájt mert már olyan kemény volt. Mit is fog csinálni futott át agyamon... óhhhh... előtte már farkam vége oly nedves volt szinte csúszott és fojt, de nem érdekelte. Egyből éreztem makkomon szája forróságát! Szemeim fenn akadtak levegőt is alig tudtam venni. Bele gondoltam ha az én szerszámom ilyen állapotban van akkor Ő puncija milyen lehet "nedves de nagyon" összefutott a nyál a számban és már csak arra tudtam gondolni mikor érezhetem nyelvemmel és számmal az izét.Nem is kellett soká várnom mert ha tovább csinálja felrobbanok és megtöltöm a száját, de nem akartam hogy ilyen hamar vége legyen! Érezni akartam Lolát! Ezért felhúztam szemébe néztem és kéjes mosolyt láttam arcán. Én is elmosolyodtam megfogtam derekát és az asztalra tettem. Tudta most Ő következik! Szoknyáját felhúzta és az édes teljesen átázott nedves bugyiját félrehúzta. Megcsapott az illata ahogy közelebb hajoltam. Szinte megrészegített édeskés ugyanakkor egy picit fanyar volt, tökéletes!! Nem bírtam magammal úgy cuppantam rá mint a sivatagi vándor az édesvízi kútra! Nagyot szippantottam és nyelvemmel végig jártam minden kis zugot. mikor már bebarangoltam mindenhol kicsit abba hagytam és a combjának belső felén szánkázott nyelvem, de mindig vissza tértem édes ajkaihoz, hol lágyan, hol keményen, hol forrón, hol hideget éreztettem vele. A hatás nem marad el hallottam nyögését sóhajtását és éreztem hasának rezdülését. Mikor már úgy éreztem kellően nedves és ellazul. Ajkaimat rászorítottam csiklójára erősen szívtam és nyelvem hegyével csak a kis végét izgattam. Apró sikolyok jelezték hogy amit teszek igen csak jó hisz kezével úgy fogta és nyomta vénuszdombjához fejem, mint aki soha nem akarja hogy azt elhagyják.
Nem is engedett!! Háta megfeszült levegőt nem vett édes kis hasa remegett és éreztem ahogy hüvelyéből forró sós nedű önti el arcom. Kezeit elengedte, hogy mintha jelezné elmehetek, de nem tettem szorítottam combját és nyeltem és nyaltam nedűjét. Ezt érezve vissza tette kezeit fejemre és teste elernyed. Finoman és érzékien nyaltam tisztára édes ajkait. Lassan elhajoltam és szépséges lábai összezárultak. Fölé hajoltam szemei csukva voltak megcsókoltam és viszonozta. Majd kinyitotta szemeit Gyönyörű volt az a nyugodtság amit benne láttam. Sóhajtott egyet és megsimította arcom. Csak annyi hagyta el száját, hogy:

-te kis falánk.
-a finom dolgoknak nem tudok ellenállni, mondtam.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 101db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 17. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!