Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#58   2014. 11. 20. csütörtök 13:52
anyocca anyocca

Unokahúgom

Ez a történet tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be éppen a 18. életévemet és én nem örültem ennek, mivel még nem volt barátnőm és ez engem igen bántott. Sajnos nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, hogy egyel is összejöjjek, mivel lány barátaim viszont vannak. A lényeg az, hogy én azon bánkódtam milyen szar az élet, de egyet megtanultam már rég az életről. Az élet írja a legjobb történeteket. Ez most sem volt másképp.

Egy hónappal a születésnapom után úgy július közepén nagymamám úgy döntött, hogy meglátogat minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már nagyon rég nem láttam és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csinos lett. Kb. 170 cm magas volt, a súlya olyan 45-50 kg között lehetett, formás feneke volt és tenyérbe illő mellei, barna vállig érő haja, kék szeme és elragadó mosolya. Az alvás úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban alszik este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy kimegy a fürdőszobába átöltözni. Ami a szobám mellett van közvetlenül. Miután bement pár másodperc elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amikor elmentem a fürdőszoba ajtó mellett láttam, hogy résnyire nyitva van.

Én hirtelen megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, amint épp öltözik. De nem láttam sokat csak a csodálatos melleit, de azt is csak melltartóban, ami kicsit rózsaszínes beütésű volt. Az adrenalin hirtelen az egekig szökött fel bennem, mikor elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtől mikor levette, így nem láthattam a formás melleit. Én pedig remegő lábakkal elindultam lefelé. Nem sokkal később utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki minden szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de sajnos délután kissé viharosra fordult az idő. Mire hazaértünk az eső is eleredt.

Eljött az este, és már mindenki elment aludni úgy este 11 fele. Már Anikó is bebujt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem én is egy nagyot csattant az ég. Még párszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem minden percben legalább hármat dörgött az ég, és a villámok olyan gyorsan váltották egymást, hogy az éjt kékesen villogó nappallá varázsolták. Anikó a takarójába burkolózva odajött hozzám és suttogva megkérdezte, hogy aludhatna e mellettem. Én egy kis habozás után igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját félig az én takarómra fektette, majd magára húzta az enyémet is félig, majd hátat fordított és oldalt feküdt. Szorosan hozzám simult, amire hát fiú lévén én egy kis bizsergést éreztem és szó mi szó kissé megkeményedett a farkam. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a feneke hozzáért ezért egy kicsit a csípőmet hátrébb húztam. Így feküdtünk egy óráig körülbelül és a vihar is alább hagyott, de én nem tudtam aludni.

Folyton "rossz" gondolatok voltak a fejemben. Aztán nem bírtam tovább és úgy döntöttem, hogy megteszem. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfognám a fenekét, hisz lehet ez az utolsó alkalom, hogy megtegyem egész életemben, bátorítottam magam ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal. Sajna a kezem kissé hideg volt így fel kellett melegítenem, hogy nehogy felébredjen. Ez egy kis ideig eltartott, de megérte a várakozást. Először a derekára tettem a kezem, mert féltem, hogy felébred hiába a kézmelegítés. De nem így történt. Erre kissé bátrabb lettem és lecsúsztattam a kezemet a combjára és éreztem a tangája gumiját. Nem gondoltam volna, hogy abban alszik. Aztán a combját kicsit megsimogattam.

Újra elkezdtem izgulni és az adrenalin felment bennem teljesen. Lassan rácsúsztattam a kezemet a fenekére. Leírhatatlan érzés volt. Feszes volt és gömbölyű, olyan volt mintha az én kezemre lett volna kialakítva. Szinte tökéletes. Aztán megszólalt bennem a jóság és levettem a kezem. Mondtam magamban, hogy ezt nem szabad, hogy képzeled, mégis csak az unokahúgod. De még mindig nem tudtam elaludni és ekkor megfordult Ancsa. Azt hittem, hogy felébredt, de csak a hátára fordult és úgy aludt tovább.

Újra előbújt belőlem az ördög és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most a mellét fognám meg. Így hát elindultam a kezem újra. A hasára csúsztattam lassan a kezem, majd ott vártam egy kicsit. És szép lassan elindultam fölfele. A szívem egyre hevesebben vert és az adrenalin majd szétvetett. A kezem is kissé elkezdett remegni. Attól féltem, hogy felébred. Hirtelen elérkeztem a melleihez. Lassan rácsúsztattam a kezemet a ball mellére. Éreztem a mellbimbóját, a hamvas bőrét. Annyira izgultam, hogy az érzékeim érzékenyek lettek és éreztem a bőre kis egyenetlenségeit.

Újra elkezdett kicsit fészkelődni, amin én nagyon megijedtem és kivettem gyorsan a kezemet. Nem ébredt fel szerencsére és nem is fordult meg. A phallusom teljesen merev volt a szívem majd kiugrott a helyéről úgy dobogott. Ám a kezdeti sikereimen felocsúdva arra gondoltam, hogy mi lenne, ha benyúlnék a bugyijába. Egy kis idő kellett, amíg összeszedtem a bátorságomat és kezdtem elölről a tapizást. A tangája széléhez érve óvatosan bedugtam az egyik ujjamat, majd sorra a többit is. Mikor az összes ujjam vége bent volt, elkezdtem egyre bentebb haladni a fehérneműbe, de nem jutottam sokáig mivel a lába relatívan zárva voltak így csak "erőszakosan" jutottam volna el oda, ami a kitűzött cél volt. Annyira felizgatott a dolog, hogy szó szerint ziháltam. Ha az orromon vettem volna a levegőt megfulladtam volna. Még a számon véve is kevés volt.

A sikertelenség miatt úgy döntöttem, hogy inkább kiveszem a kezem, hisz így is többet kaptam, mint amit valaha is reméltem volna. Mire kivettem a kezem Anikó megfogta. Még a kisujjam bent volt a tangályában, amikor kezemre tette a kezét. Én rettentően megijedtem és kirántottam a kezemet majd felültem az ágyon, és suttogva kérdeztem, hogy ébren van e. Ő erre úgyszintén felült és vártam a pofont, de e helyett megcsókolt. Először csak egy puszit adott a számra aztán kicsit hátrébb hajolt. Én elvesztettem az irányítást. Olyan volt mintha én ülnék a volán mögött, de a kocsim magától megy amerre akar. Hirtelen megcsókoltam. És ez csók volt méghozzá egy nyelves csók. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik, nem tudtam, hogy most csak álmodom vagy ez igaz.

Elvesztettem az időérzékemet, de sokáig csókolóztunk, aztán egy rövid szünetben a hátamra fektetett. Ő felült és levette a pólóját majd rólam is levette a pólómat és rám ült. A villámlástól, ami ekkorra csak néha villant fel, láttam, hogy mosolyog, mikor rám ült. Biztos érezte, hogy mennyire felizgatott a dolog. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta: - Én is kívánlak - Ez annyira meglepett, hogy szóhoz sem jutottam, de nem is lett volna rá lehetőségem, mert újra megcsókolt. Én csak feküdtem az ágyon és egyik kezemmel a derekát fogtam a másik pedig az ágyra szorítva volt. Egy kicsit abbahagyta a csókolózást és megkérdezte, ismét suttogva: - Ugye még sose csináltál ilyet - Egy darabig nem tudtam megszólalni sem, aztán csak annyit mondtam, hogy nem sajnos még nem. Erre csak annyit felelt, hogy "nem baj majd én vigyázok rád". Majd leszállt rólam és levette a nadrágomat.

Megfogta a merev phallosom és lassan hátra húzta rajta a bőrt, odahajolt és éreztem a forró leheletét. A nyelve hegyével megnyalta a farkam hegyét, amibe én beleremegtem. Majd éreztem, ahogy a nedves ajkai körbeveszik a farkam, és nyálas nyelvével elkezdte körbesimogatni. Soha életemben nem éreztem még ilyen gyönyörű dolgot. Ahogy a puha ajka végigsimogatta fentről lefelé. Nem kellett sok hozzá és zihálva, beleremegve elélveztem a szájába, amire ő egy kicsit megszívta és lenyelte az egészet. Még egy kicsit nyalogatta, majd azt mondta, hogy most én következek. Egy ilyen csodálatos dolog után én is viszonozni akartam neki ezt az érzést. Levette a tangályát és hátára feküdt. Majd a lábait szétnyitotta és kissé felhúzta. Én pedig ott voltam a csodálatos puncija előtt. Szebb volt mint ahogy le lehetne írni. Gyorsan végig gondoltam, hogy mit is olvastam erről a dologról és az összes film, amit láttam erről mind eszembe jutott én pedig gondoltam, megpróbálom lemásolni. Az ujjaimat benyálaztam, ahogy azt olvastam, aztán a mutató ujjamat és a középső ujjamat bedugtam lassan a puncijába. Nem tudtam, hogy meddig lehet és hogy milyen gyorsan. Féltem, hogy rosszat csinálok neki és elmegy a kedve tőle, de ekkor megfogta a kezem és teljesen betolta, majd a kezemet mozgatva elkezdte izgatni magát.

A ritmust megjegyezve egyedül folytattam, majd amikor mondta, akkor kicsit gyorsítottam rajta. Aztán odahajoltam és kicsit megálltam a kezemmel, majd megnyaltam a szeméremajkait, mire ő megint odanyúlt a kezével és széthúzta, majd azt mondta, hogy abba nyaljak bele. Én így is tettem, amire egy nagyot sóhajtott. Csodálatos illata volt a nedves puncijának és az íze leírhatatlan. A végére a jelek szerint kezdtem belejönni. A nyelvemmel és az ujjaimmal közösen izgattam és ő egyre nagyobbakat sóhajtott, és nem egyszer nyögött is, néha a csípőjét kissé megemelte, de hirtelen egy nagyot nyögött a csípője felemelkedett és éreztem, hogy szinte minden izma megfeszül, és a teste beleremeg. Majd lassan leengedte a csípőjét és a lábait is kinyújtotta. Én közben abbahagytam az izgatását kissé félénken, mivel még sosem láttam lányt elélvezni, de én mondom ennél klasszabb látvány nincs. Mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a hasán. Majd óvatosan betakartam. Még csókolóztunk egy kicsit, de végül abbahagytuk. Simogattam a karját, amire elaludt. Én még megnéztem az órát, hogy mennyi az idő. Fél öt volt. Lassan kelni kellett. De eléggé elfáradtam és én is elaludtam. Így egymás karjaiban aludtunk.

És aztán mi történt reggel? Hát a folytatás is csodálatosan alakult, de az azt hiszem egy másik történet.
Ez volt az első alkalom, amikor ilyen közel kerültem egy lányhoz. És amit a pornófilmekben lehet látni, mind hazugság. A technika lehet, hogy nem, de ez a dolog nem olyan snassz és monoton, mint a filmeken. Annál végtelenszer jobb.z a történet tavaly nyáron történt
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#57   2014. 01. 24. péntek 14:56
anyocca anyocca

Vendégeim

Az idő rohant. Napok a napokat váltották, és a hónapok a hónapokat, a legutolsó élményemtől eltelt vagy másfél év, már a 16 is betöltöttem, és már gimnáziumban koptattam padot. Sok minden azért nem változott az évek során.

Abban az időben eléggé visszafogottan éltek az emberek. Valamicskét fejlődtem, magasabb lettem és melleim is nőttek valamicskét. Szexuális életem csak a maszturbáció világában játszódott. A fiúk is már kezdtek érdekelni, de valahogy érintetlen maradtam. Én akartam így. Az igazság, az hogy még férfi nemi szervet sem láttam, hogy ha nem számítom Péterét, aki egy pár éve megmutatta nekem az övét, egy tábla csokiért.

Akkoriban még nem lehetett csak úgy pornóképekhez jutni, sőt még meztelen képeket sem lehetett látni. Úgyhogy az élet ment tovább. Egy nyári napon, vendégeink érkeztek, édesanyám már napokkal előtte vendégváró lázban tevékenykedett. A nagynéném és családja jöttek látogatóba. Ő a férjével és a fiuk Tamás a barátnőjével Rékával. Tamás már 20 as éveiben járt és Réka akkor volt 18, ha jól emlékszem. Szép párt alkottak és nagyon jó barátok lettünk. Mivel 3 szobás panellakásban laktunk, az elszállásolásukkal volt kisebb gond, de jó emberek kis helyen is elférnek. A nappalit a nagynéném kapta, én pedig kaptam két szobatársat, Rékát és Tamást.

Egy kicsi átrendeztük a szobámat. Az ágyammal szemben kapott helyet Réka egy matracon, Tamás pedig a szoba végében szintén egy matracon. Először nem igen örültem neki, de a végén beletörődtem, és még jókat is szórakoztunk, késő estig beszélgettünk. Szép szerelmes párt alkottak, tetszett, ahogy néznek egymásra, az apró lopva adott csókok, azok a gyengéd ölelések. Az utolsó estén, még egy jót beszélgettünk, és végezetül elbúcsúztunk. Ők már korán reggel indultak és nem akartak felkölteni. Mindenki elfoglalta a helyét és aludni tértünk.

Nem igen jött álom a szememre. A plafont bámultam, és minél jobban aludni akartam annál jobban voltam ébren. Hasra fordultam és néztem Rékát, hogyan alszik. A beszűrődő fényben figyeltem, álomba ringató szuszogását és irigyeltem. Ő is úgy feküdt mint én, arccal felém fordulva. Hallottam, ahogy Tamás fészkelődik a matracán, majd felkel. Lassan, halkan elment mellettem és letérdelt Réka mellé a matracra. Már meg akartam szólalni, amikor lehajolt és adott egy csókot Réka nyakára. Gondoltam nem zavarom meg őket, és csendben figyeltem. Réka még aludt, vagy csak nem mozdult. Tamás újból megcsókolta a nyakát és kezével gyengén simogatta a haját és az arcát. Másik kezével megfogta vállát, és gyengéden hátára fordította. Mikor megfordult, Réka kinyitotta a szemét.

- Mit csinálsz? – kérdezte súgva, és hozzá tette – Lehet, hogy még Erika nem alszik?- és mindketten rám néztek.

Gyorsan becsuktam a szemem, és tetettem magam, mintha én volnék a legmélyebben alvó teremtés.

- Alszik mint a bunda- súgta Tamás – Nagyon kívánlak, majd bele bolondulok- fülébe súgta és szájon csókolta Rékát.

- Nem szabad, feltalál ébredni – tolta el magától.

- Akkor csak egy-két csókot kérek és megyek – súgta vissza.

Réka nem válaszolt. Tamás újból fölé hajolt és megcsókolta. Csókolózni kezdtek, én meg sunyin figyeltem őket. Mikor elváltak ajkaik, Tamás végigsimogatta Réka arcát, és újból csókolózni kezdtek de már egy kicsi hevesebben mint az első csóknál. Tamás benyúlt a takaró alá és csókolózás közben simogatta Rékát. Réka behunyt szemekkel élvezte a fiú csókjait. Csókjaik egyre hevesebbek lettek, mire Tamás enyhe mozdulattal lehúzta Rékáról a takarót és simogatva combjait, tenyerét becsúsztatta a lábai közzé. A lány már nem tiltakozott. Tamás újra a nyakát kezdte csókolgatni és haladt a mellei felé. Tenyerével mintegy utat nyitva csókjainak, lassan szétgombolta a lány hálóingjét. Kitakarta a melleit, a hálóing szétnyílott és feltárult előttem a meztelen felső teste. A lány mellei az éjszakai tompa fényben is gyönyörűek voltak, szépen láttam őket, hiszen matracunk között két méter sem volt a távolság. Megkeményedett bimbói meredezve kínálták magukat és türelmetlenül várták a kényeztetést. A fiú ajkaival megérintette a lány meztelen mellét és egy hosszú forró csókkal rájuk tapadt.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#56   2014. 01. 24. péntek 14:55
anyocca anyocca

Vendégeim folytatás

Réka erre belemarkolt a fiú hajába és melleihez szorítva a fiú ajkait kényeztette melleit. Hallottam az éj sötétjében ahogy légzése szaporább lett, és halkan kéjesen sóhajtozott. A fiú vadabbul kezdte csókolni melleit, szinte bekapva, majdnem beleharapva szívta a lány melleit, aki mindezt nagy élvezettel fogadta. Míg csókolta az egyik mellét a másik bimbóját ujjaival enyhén simogatta, csipkedte és húzgálta. Réka ezt nagyon élvezte, amit apró kéjes nyögései jelezték. A látvány gyönyörű volt, és engemet is izgalomba hozott.

Éreztem, ahogy melleim megkeményedett bimbói szinte beleszúrják magukat a matracomba. Égész testemet átjárta a kéjes bizsergés. De féltem megmozdulni, nehogy eláruljam magamat. Tenyeremet lassan betoltam a pizsamám alá, hogy érinthessem melleimet. Tenyerembe véve forró mellem, érezve bimbóim keménységét még jobban izgalomba jöttem. Egy lassú mozdulattal lefejtettem mellemről a pizsamát és ujjaim közzé véve bimbómat simogattam, néha egy kicsi megcsípve izgattam. Már lábaim között is mutatkoztak izgulásom jelei, nedvesedett a pizsamám, és így játszva melleimmel figyeltem a két szerelmes játékát.

A fiú már csókjaival elhalmozta a lány egész testét. A köldökét csókolgatva kezével simogatta a lány combjait, majd betérve a lány lábai közzé simogatni kezdte a lány még bugyiba rejtett ékszerét. Réka nagyon élvezte, teste minden porcikája át adta magát az élvezetet adó érintéseknek. Behajtva jobb lábát még jobban széttette, szabad utat adva az érintéseknek. Erre a fiú betolta tenyerét a lány bugyija alá, mire Réka kéjesen felnyögött, Tamás ujjai a bugyi alatt simogatni kezdték a lány nedves ékszerét. És már nem csak Réka lábai közt volt nedves, az enyém is már csupa nedv volt, a pinusom kívánta hogy megérintsem.

Lassan betoltam a szabad kezemet a pizsama nadrágomba, belemarkoltam szőrzetembe, simogatni kezdtem a szőrös szeméremdombomat, majd ujjammal megérintettem az éhes pinusomat. Nagyon jól eső kéjes érzés futotta át testemet. Közben tovább figyeltem őket. Tamás simogatására már Réka teste néha beremegett, már nem csak fogadta a simogatást, hanem csípője mozgásával még segítette is a fiú igyekezetét. Kezével simogatni kezdte a fiú hátát, aki egy szál alsónadrágban térdelt mellette. Lassan leért a fenekéhez és benyúlva az alsónadrágjába simogatta fenekét, majd ki sem húzva kezét áttért előre a fiú hasa alá és megfogta péniszét.

Én már azt nem láttam, mert Tamás háttal volt nekem, csak azt láttam, ahogy Réka karja le fel kezdett járni. Most már tudom mit tett, de akkor ez új volt számomra. Majd Réka elengedte a fiú szerszámát és megfogva alsónadrágját szinte lerántott róla, az lecsúszott a fiú combja alá, ő pedig lejjebb tolva, kibújt belőle. Erre ő is kezdte lefejteni a lány bugyiját, aki összetéve lábait és megemelve csípőjét segítette. Mindketten teljesen meztelenek lettek. Réka mindkét lábát felhúzta és teljesen szétterpesztett. Szétvetett lábakkal várta fiút. Tamás betérdelt a lábai közzé, és simogatni kezdte a lány testét. Most már láttam a fiú meredező péniszét, ahogy kőkeményen ál, formás alakjával előre tekintet. Simogatva a lány combjait lassan visszatért nedves ékszeréhez és simogatni kezdte.

Én is simogattam az enyémet. Ujjaimat betoltam a lábaim közzé, érezve forró nedvességemet minél beljebb hatoltam magamba. Pizsamámba már irtózatosan melegem volt, apró verejték csapódott ki a homlokomon. Megfogtam pizsamám és lassan lejjebb toltam, éreztem ahogy átcsúszik fenekemen és gumija megáll a combomon, egy kicsit még lejjebb toltam magamról és lábammal lassan lerúgtam. Csakhogy evvel letoltam magamról a takarómat is, a takaróm lecsúszott egészen a combom alá. Hűsítő levegő áramlott testemre. Nem törődtem vele, hiszen a pizsama felsőm takarta egész felső testemet, csak a meztelen fenekem volt kint. Lassan behajtottam bal lábamat és széttettem őket, és újból benyúltam a hasam alatt a lábam közé. Már nem hatott zavaróan a nadrágom, és meztelenségemet érezve még jobban tűzbe jöttem.

Ujjaim most már szabadon siklottak a pinusomba a széttett lábaim között és tenyeremre nehezedve még erőteljesebben játszottam magammal. Közben néztem, mi történik. Réka továbbra is behunyt szemekkel fogadta a fiú simogatását, mintha kéjes álomba merülve élvezné a helyzetet, közben kéjesen sóhajtozott. Tamás most fölé hajolt, megcsókolta a lányt és testük lassan összeért. Egy kis ideig csókolóztak egymásba fonódva, majd fiú lassan mozdítva csípőjén, bepászítva péniszét, lassan a lányba hatolt, a lány felnyögött és egy kéjes sóhajjal fogadta magába a fiút. Tamás lassú, ütemes mozgásba kezdett és pénisze elkezdte ki-be járását a lány barlangjába. Réka teste is meg mozdult, ő is viszonozta, mintha rá szúrná magát a fiú férfiasságára, ütemesen válaszolt. Néztem, hogyan merül el pinusába a fiú szerszáma. A lány már hangosabban nyögdécselt, már nem zavarta hogy meg e hallom.

Ujjaim nékem is vadul kezdtek járni pinusomba, mintha a fiú pénisze lenne bennem, ki-be tologatva ujjaimat ujjaztam magamat. Testem remegett, már fenekem is járni kezdett, és pinusom táncolt a tenyeremen. Közben néztem Rékát, ahogy behunyt szemekkel, élvezettel fogadja magába a fiú szerszámát. Közben kéjesen nyögdécselve emelgette ö is a fenekét. Feje egyik oldalról a másikra forgott és egyszer csak felém fordulva kinyitotta szemeit, és ekkor találkozott tekintetünk. Nem tett semmit, csak nézet rám és továbbra is kéjesen sóhajtozott. Engemet nézet, ahogy hason fekve, deréktól lefelé meztelenül a széttett lábaim között tevékenykedek.

A takaróm már egészen lecsúszott, fenekem megemelve, csípőmet mozgatva, járattam ujjaimat magamba. Réka figyelt engemet. Egyszer csak megremegett testem, elöntött a forróság és elélveztem. Ujjaimat vadabbul kezdtem nyomni magamba, testem vonaglott és hogy csendbe maradjak, a párnámba nyomta ajkamat, visszafogva nyögéseimet, haraptam párnámat, közben testem vonaglott és tekeredett. Hallottam, ahogy Réka hangosan felnyög, és vadul sóhajtozni kezd. Odafordultam és láttam, ahogy vonaglik Tamás alatt, élvez becsukott szemekkel. Megfogva a fiú derekát húzta magába, csípőjét megemelve vonaglott, itt-ott apró sikolyok hagyták el ajkait. Majd mikor átvonult orgazmusa a matracra zuhant. Ekkor már Tamás is kezdett zihálni, közeledet az ő pillanata. Még vagy kétszer a lányba hatolt, majd kihúzta belőle péniszét. Réka előre nyúlt, megfogta a fiú nedves szerszámát. Tamás erre egészen feltérdelt, én pedig tisztán láttam ahogy a lány megmarkolja a fiú szerszámát.

Ismét, némán találkozott tekintetünk, mintha Réka azt mondta volna velük, hogy “Nézzél!” és húzgálni kezdte kezét a fiú péniszén. Másik kezével benyúlt magának, vadul dörzsölni kezdte pinusát. Újból vonaglani kezdet, felnyögött és elélvezett. Majdnem vele egy időben Tamás teste is megfeszült, ö is felnyögött és elélvezett. Réka fogva péniszét, és magára irányítva hagyta, hogy a fiú bőséges ondóját rá lövellje. Mindketten élveztek. A fiú nedvei belocsolták a lány ujjait, köldökét és hasát. Majd lassan, mindkét test egymásba zuhant, egy forró ölelésbe, nem bánva a sikamlós ondót. Összeforrtak és egy darabig így maradtak. Rékával találkozott tekintetünk, rám mosolygott és behunyta szemét.

Míg Tamást ölelte, óvatosan magamra húztam a takarómat és behunytam szemeimet. Még hallottam, ahogy megtörülköztek és elaludtam. Mikor felébredtem már nem voltak sehol. Csak az asztalomon volt egy kis üzenet hagyva, Réka aláírásával.

“Remélem magadba zárod élményedet, és én is köszönöm, amit látni hagytál.”

És én magamba zártam, mint egy csodaszép emléket.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#55   2014. 01. 24. péntek 14:53
anyocca anyocca

Egy felejthetetlen családlátogatás

Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé… teljesen meztelenül. Mert ha a – különben sok mindenre kapható – puncimat (minimum) egy lüktető, nagy hímtag döngöli, hát, elszáll minden problémám!

Azon az estén családlátogatáson voltam. Időnként meg kell tennem, bármennyire is unalmas tud lenni ez az egész. Ám azon a napon viszont, egyáltalán nem volt unalmas!

- Hogy ízlik a kávé? – Klári, a csinos háziasszony velem szemben ült és szélesen mosolygott. Velem egy idős lehetett. Úgy huszonhat, esetleg huszonhét éves.

- Nem igazán szoktam kávézni – válaszoltam -, de ez most jólesik. Fárasztó napom volt.

Elmeséltem nekik. Arról, hogy miként telik a napom abban az anyaszomorító osztályban. A másodikos Petikéjükről is beszélgettünk. Blabláztam, nagy vonalakban körülírtam, mennyire jó kis diák a Petike, s igyekeztem úgy tenni, mintha érdekelne a családlátogatás.

Ami hamarosan izgalmas fordulatot vett!

Attila, Klári férje, igazán jóképű fazon volt.

- Hozhatok még valamit inni? – kérdezte. Egy idő után ő is csatlakozott a beszélgetéshez, de én közben már megfigyeltem, bár inkább valósággal tanulmányoztam nagyszerű alakját. Mi-tagadás… megkívántam. Már annak is örültem, hogy hozzám szólt.

- Igen, a Bikavér megfelel! – mondtam, miután felsorolta a választékot.

Szeretem a jó borokat, de akkor olyan hangulatban voltam, hogy azt a bort nem az íze miatt választottam.

A neve volt rám hatással. “BIKA! Igen, ez az ami kell most…”, gondoltam, s máris egy emberes lőcsöt képzeltem a lábaim közé. Bika kellett, de nem a vérére lett volna szükségem, hanem valami EGYÉB részére.

Az ital egyre jobban elhitette velem, hogy mennyire akarom azt, s az csak az járt a fejemben… Aztán valami valahol megmozdult bennem, s enyhén a combjaim közé markolt.

Petike nem volt otthon. (Szerencsére!)

Velem szemben ültek, igazán szép párnak látszottak. Klári sokat mosolygott, és ez valahogy még üdítőbbé tette kislányosan aranyos arcát. Rózsaszín ajkai lágyan súrolták a pohár szélét ivás közben, és elképzeltem, mekkora örömet okozhat ez a száj Attilának, mikor felizgatott dákóját csiklandozza, s kicsalja belőle azt a mindenható lucskot, amit én magam is szívesen megízleltem volna…

Éreztem, hogy az a valami most már egyre hevesebben mozog bennem, s a lábaim közötti részem egyre inkább ellágyul. A vibrátoromra gondoltam, az ujjaimra vagy bármire ami hosszú és merev, és tudtam, ha hazaérek, mélyen feldugok magamnak valamit, s ki nem fogom húzni órákig. (Persze akkor leghevesebben Attila farkát kívántam, de nem is reménykedtem benne… pedig… végül mégis a pinámba csúsztatta!)

Egyelőre viszont csak néztem őket, az a valami (alul) mozgott bennem, a bor pedig egyre… egyre… finomabb és finomabb lett.

- Hozok még egy üveggel. – mondta Attila.

- Rendben van, drágám! – értett egyet vele Klára duruzsoló, édeskés hangon.

A férjének igazán jó alakja volt. Feszes fenék, deltás felsőtest. Végigsimítottam a combjaim között, s nem érdekelt, hogy ki látja.

(Berúgtam.)

Klári érdeklődve nézett, s mosolya még szélesebbre húzódott.

- Rendben van… – szóltam Attila után én is, még mielőtt kilépett volna az ajtón. – Hozz még egyet…. Farokkirály!

Még magam is megdöbbentem, vártam mikor repülök, Klári mikor esik nekem.

De ő csak mosolygott. Az a kislányos báj ült az arcán.

Aztán… hozzám bújt, és egy csókot lehelt az ajkaimra! Jólesett. Meglepetésemből még fel sem ocsúdtam, forró keze máris a szoknyám alá siklott, s lágyan a pinámba markolt.

Felsóhajtottam. Aztán mindezt viszonoztam. Klári mellei csábosan feszesek voltak, éreztem milyen jó kemények, miközben ő az én didkóimat puszilgatta.

Mire Attila visszatért, két teljesen meztelen jó testű nőt láthatott izgalmas tevékenységbe melegedve a szőnyegen. Pillanatok múlva már ő is csak “egy szál faszban” feszített előttünk, dákója állt keményen, gondolom, a vonagló meztelen női testek iszonyúan felhergelhették. Közénk feküdt, és először velem kezdett el foglalkozni. Farkát azonnal átnedvesedett puncimba vezettem, s a Klárával átélt forró előjáték után végre elélvezhettem… nem is egyszer! Aztán a számba vettem a dákóját, Klári pedig ujjazott hátulról, meg az egyik mellemet masszírozta.

Aztán cseréltünk. Attila a saját feleségébe hatolt, én pedig Klára száját mohón a lábaim közé szorítottam, és így élveztünk mindhárman.

Attila mély nyögésekkel vágta tele neje pináját ondóval, s nekem meggyőződésem, hogy akkor még egy gyereket összehoztak. Nem baj: egyel több ok, hogy sűrűn járjak ide családlátogatóba. Na, persze elhatároztuk, nem várunk ezzel addig, míg az új jövevény felnő. Hiszen ott van még Petike, a diákom, akiről nagyon sokat kell még…

…BASZÉLGETNÜNK…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#54   2013. 12. 09. hétfő 18:38
anyocca anyocca

Stresszoldás télapó módra

A Mikulás szeme enyhén tikkelt az idegességtől. A feje a szétrobbanás határán állt. Keze annyira remegett, hogy minden kipotyogott belőle. Megpróbált úrrá lenni a körülötte kialakult káoszon, de egyre kevésbé érzett magában erőt hozzá. Mindenhol manók rohangáltak, óriási ajándékkupacokkal a kezükben, ki sem látva a dobozok mögül. Ennek természetes következménye lett, hogy állandóan összeütköztek, és mindenhol fényes papírba kötött ajándékok hevertek a földön, míg az egymással perelő manók össze nem szedegették őket. Persze a névkártyák lepotyogtak, így ki kellett bontani a csomagokat, újracsomagolni, majd ismét felcímkézni. Szerencsés esetben a következő alkalommal már eljutottak Télapó feneketlen zsákjáig, újabb baleset nélkül. Az istállóból egymás után érkeztek a jelentések az őrjöngő rénszarvasokról. Az egész évben oly nyugodt, és barátságos szarvasok megvesztek az általános feszültségtől. Már öt krampuszt haraptak meg, négyet felrúgtak, a maradékot pedig hol kikergették az istállóból, hol felkergették az istálló padlásterére. Rudolf pedig a szokásos magánszámát hozva, megpróbált megszabadulni a világító orrától. A Télapó idegzete pattanásig feszült, és ezen az sem segített, hogy Télanyu is előadta a minden évben karácsony elé időzített hisztizve őrjöngök című varieté műsorát. A Mikulás rajongva imádta nejét az év minden más napján, de ilyenkor meglehetősen nehezen viselte el elsárkányosodott feleségét. Annak idején első látásra beleszeretett, egy pillanatig sem volt kétsége, hogy ezt a nőt akarja. Minden ízében a Télapó által olyannyira kedvelt nőtípus, akit röviden úgy jellemezhetnénk, hogy NAGY. Nagy mell, hatalmas, kemény fenék, széles csípő, vastag combok, és olyan alak, amit két kézzel, arcukon kéjes kifejezéssel szoktak a férfiak a levegőbe rajzolni. Márpedig, akármilyen nehéz is elképzelni, a Mikulás talpig férfi volt. Egész évben keményen gyúrt, hogy bírja a karácsonyi hajtást. Rosszul is esett neki, mikor magára kellett vennie a megfelelő helyeken kitömött ruháját, álszakállát és parókáját, elrejtve félisten mivoltát. Most a karácsonyi készülődés végső szakaszába értek. Az ajándékok bezsákolva, a szarvasok néhány hordó hideg vízzel lehiggasztva. Most már csak Télanyunak kellett volna elhallgatnia, hogy elindulhasson végre a férje. De ő aztán egy pillanatra sem hagyta abba. Télapó érezte, hogy agyát sűrű gőz önti el, és megtette, amit soha, semmilyen körülmények között nem lett volna szabad. Befogta neje száját. A Krampuszok felhörrentek ijedtükben, a manók eltakarták a szemüket. Még a szarvasok is megdermedtek a rémülettől.
- Úúúgy! Szóval nem hallgatsz végig! Nem bírsz ki pár percet! Jól van, csak menj, akár haza se gyere! – kiáltotta az asszony, majd beviharzott a házba. Mikulást kiverte a hideg veríték. Idáig csak egyetlen egyszer vetemedett arra, hogy elhallgattassa nejét, és nagyon megbánta. Már rég véget ért az év, már lassan beköszöntött a tavasz, mire asszonya megbocsátott neki. Egészen addig, hol fagyosan hallgatott (ami még a jobbik, sajnos ritkábban előforduló eset volt), hol habzó szájjal üvöltözött a szerencsétlen Télapóval. Természetesen szexről szó sem eshetett ebben az időszakban, és ez még jobban megviselte a Télpasit. Volt neki ugyanis az a megrögzött szokása, hogy sosem csalta meg Télnejét, amit az átok asszony csúnyán ki is használt. Miközben már a szánon siklott a felhők felett, ezerszer is elátkozta magát, azért, amit tett. Nem elég, hogy halálra gyötörte magát a gondolattal, mi vár rá otthon, ráadásul az utolsó hely előtt még a GPS is tönkrement. Márpedig a háztetőkre nem írnak házszámot. Az első hely, ahová beteleportált, egy tipikus agglegény fészek volt, nagy, de nem életveszélyes rendetlenséggel. Néhány izgalmas magazin is heverészett itt-ott elszórva. Ha nem ilyen nyomott, Télapó biztos megnézegette volna őket, ugyanis meztelen nők képeivel voltak tele. De nem akármilyen nők voltak ám! Szépek voltak és NAGYOK. De a Mikulást most csak bosszúszomjas nejére emlékeztették. Keserű sóhajjal ugrott át a következő házba. Abban a pillanatban, ahogy megérkezett, zsákja kicsúszott elgyengült kezéből. A szemben lévő kanapén egy meztelen nő ütlegelte egy fakanállal a saját hatalmas, kemény, enyhén pirosas színben játszó fenekét.
- Szent Karácsony! – kiáltott fel Télapó. A nő hangos sikollyal felpattant, és bebújt a kanapé mögé. A háttámla fölül kukucskálva kiabálta:
- Ki maga? Mit keres itt? Azonnal menjen el, vagy hívom a zsarukat! – Már az arca is vörösen lüktetett, nemcsak a feneke. Uram atyám! Rajtakapták! Nagyon szégyellte magát, de csak az első pillanatokban, amíg fel nem fogta, milyen ruhában áll előtte a fickó. Istenem! Ez Mikulásnak öltözött. Tuti, hogy őrült, megerőszakolja, feldarabolja, és a darabjait szétszórja a lakásban. Óvatosan próbálta megközelíteni a telefont, de az átkozottul messze volt.
- Kérem, ne ijedjen meg! Én a Télapó vagyok!
- Én is attól tartok! - nyögte a nő. – Menjen el, vagy sikítok! Őrült hangosan tudok ám sikítani!
- De kérem! Csak nem fél a Télapótól!
- Négyéves korom óta tisztában vagyok azzal, hogy a Télapó nem létezik! Nagyon hálás lennék, ha ezt az agybaját máshol élné ki, nem nálam!
Télapó felsóhajtott. Mindig ez van. Intett egyet, mire a kandallóban magasra lobbant a kialvóban lévő tűz. Mikulás bemászott a lángok közé. A nő felkiáltott. Ösztönösen kiugrott a kanapé mögül, hogy megmentse ezt az őrültet. Megpróbálta elkapni a karját, de a piros ruhás férfi elhúzódott. A nő érezte a felé áradó hőséget. Egyszerűen nem értette. Ott ül a fickó, láthatóan semmi baja, még a ruhája sem perzselődik meg. A döbbenettől még arról is elfeledkezett, hogy teljesen pucéron áll a kandallóban kuporgó férfi fürkész tekintete előtt.
- Ez… ez biztos valami trükk – nyögte. A Mikulás kikászálódott a lángok közül. A sarokban álló aprócska, szánalmasan feldíszített fenyő felé intett, mire az megrázta magát. Növekedett, fényesedett, míg végül egy olyan pompás karácsonyfává változott, amilyet a nő még nem látott.
- Te tényleg a Télapó vagy?
- Ezt magyarázom egy ideje – felelte nyűgösen a kérdezett. Késésben volt. Télanyu megöli, ha hazaér.
- Nem értem, hogy mászol át a kéményen, mikor olyan kövér vagy! – szaladt ki az a kérdés a nő száján, ami gyerekkorában annyira foglalkoztatta.
- Kövér?! – hördült a férfi. Ez már igazán sok volt. Letépte magáról felsőruházatát, feltárva remekbeszabott testét. A nő teljesen elhűlt, majd az agyába villant egy ötlet.
- Anna vagyok – szólt, de mielőtt folytathatta volna, a csupa izom álomfickó eltűnt. A nő kétségbeesetten hajolt olyan közel a kandallóhoz, amennyire a lángoktól bírt.
- Ne haragudj! Kérlek, gyere vissza!
- Nem megyek! Dolgom van! – érkezett a sértődött válasz.
- Ha nem jössz vissza, síni fogok! Ha te a Télapó vagy nem hagyhatod, hogy miattad sírjak!
- Ha??? Úgy mégis mit… Mindegy. Öt perc.
Anna izgatottan magára kapta köntösét. Jaj! Alig bírta kivárni azt az öt percet. Végre megérkezett a Mikulás. Ruhája még mindig széttépve fityegett rajta, és ezt a nő egy csöppet sem bánta. Szeme megigézetten tapadt a Télapó testének középtájára. Lassan lecsúsztatta magáról a felesleges ruhadarabot.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: anyocca anyocca
Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 68db
Utolsó üzenet: 2015. 02. 09. hétfő
 

Hírek

ma 16:56
Fontos!!! - Milyen sorozattal nevezzek a versenyre? Kedves versenyzők! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a verseny sorozatokkal kapcsolatban egy nagyon fontos észrevételünkre. Ezzel nem szokott különösebb probléma lenni, de úgy látszik ennél a versenynél meg kell említenünk, mert már több feltöltővel is... Tovább
2015. 02. 27. péntek 15:38
Márciusi versenyünk témája: "Popsi, ami beindít" Egy szép, formás popsi sokunk fantáziájában szerepel az első helyen. Tudják ezt jól a csajok is. Nem véletlenül bújnak olyan ruhákba, bikinikbe, amivel a "hátsó fertályt" kiemelik. Mert valljuk be, hogy egy feszes, gömbölyű popsi mindenkinek... Tovább
2015. 02. 27. péntek 15:34
Bársonyos ölelés Az erotika három gyönyörű és világszerte ismert magyar királynője megmutatja nekünk, hogy számukra mit jelent a bujaság csúcsa. Letöltés - Bársonyos ölelés Tovább

Szavazás

Te milyen puncit szeretsz? (szeretnél...)
Teljesen csupasz!
Természetesen szőrös, a bikinivonalig!
A nyílásnál legyen kopasz, felette természetes háromszög!
Teljesen eredeti, érintetlen + a hónalja is legyen jó szőrös! ;)
Csak "leszállópálya" csík, más ne!
Nekem mindegy, csak pina legyen! :D
 

Tölts fel te is!

Tölts fel te is!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!