Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#70   2015. 03. 03. kedd 10:24
anyocca anyocca

Segítő kész tanárnő

Forró nyári napon történt....

Vége lett az iskolának, s mindenki ment nyaralni, én is a nyaralásra készültem, de előtte elakartam végezni a nyári házi feladatot, s az volt a házi feladat, hogy írjak egy irdodáról. Megvolt miszerint kell megírnom a házi feladatomat. Ezért elmentem egy budapesti nagy irodába, ahol már, két héttel előbb lefoglaltam az időpontot. Mikor odaértem a recepcion ezt mondták:
- Mi az ön neve?
- M. Tamás. - feleltem.
- Megvan!Kérem menjen fel a VI.emeletre, már várják magát. A lift jobb oldalt található.
Megköszöntm a segítséget és felmentem a liftel.


Mikor kiszálltam a liftből egy csinos titkárnő állt előttem s azt mondta, hogy kövesem, ő lesz aki végig kísér az épületben és elmondja, nekem a történetét az épületnek. Ezt a titkárnőt Kingának hívták. Mondta, hogy kövesem. Előtem ment, s rázta a popsiját, s én pedig néztem.


Kingával végig jártuk mind a X emeletet, s mikor visszaértünk a VI. emeletre, s bementünk az irodájába,kulcsra zárta az ajtót és lehúzta a redőnyöket. Elkezdett mesélni az épületnek a történetéről, közben pedig ezt mondta:
- Nem baj ha kinyítom az ablakot? . kérdezte.
- Mondom neki, hogy nem.
Amikor visszaült folytatta a történetet, s mikor újból azt mondta, hogy melege van, egészen levetközött fehérneműig. Miközben mondta a történetet, lenézett a lábam közé és látta, hogy a férfiaságom, meredezik. Mikor ezt meglátta megint azt mondta, hogy melege van, s levette a melltartóját, s megkért, hogy álljak fel és segítsek levenni a tangáját. Mikor levettem a tangáját ott állt előttem meztelenül, vékony szemérem csikja volt. Leültett a helyére, s lehúzta a cipzárt a farmeremről és elővette a péniszem. A merevedő péniszemet azon nyomba elkezte szopni, szépen - lassan. Én közben simogattam a haját, mikor fel állt ezt mondta:
- Én meztelen vagyok, szerétnélek látni téged is meztelnül.
- Feláltam, levetköztem neki.
- Nagyon helyes!
Mikor finoman a benti ágyra lököt, akkor lehajolt, s elkedte nyalogatni a makkomat. Felállt, s a geccit a mellére vertem.

Utána pedig én következtem lefeküdt az ágyra, kikötözte az egyik kezét, s kérte, hogy kötözzem ki a másik kezét is. Mikor ezt megtettem, a punciját finoman elkeztem harapdálni, közben a két kezemmel simogattam a testét. Kinga nagyokat nyögött az élvezetektől. Mikor abba hagytam, azt mondta:
- Gyere ide, most!
Látta, hogy újrakemény a farkam!
-Hatolj belém! - parancsolta.
Odamentem a farmeremhez és ekővettem az óvszert, felhúztam, s úgy hatoltam be. Ki-Be húztam, erre elkezdett járni Kinga lába az ütemtől. Megfogtam a lábát és elkzdtem nyalogatni és csókolgatni, ettől még nagyobbakat nyögött. Kérte, hogy vegyem ki egy pillanatra, mert én feküdtem az ágyra, s ő pedig ráült a péniszemre. Odahajolt s elkezdtünk csókolozni, s közben markoltam a melleit. Mikor leszállt róla, ezt mondta:
- Szeretném igazából is érezni!
Ezzel megfordult levette az óvszert, s látta, hogy kezd elernyedni, elkezdte finoman nyalogatni, majd vehemensen szopni. Én közben a hátát simogattam. Megfordult s ráült.

-IGEEEEEEEEEEN! EZ AZ ! CSINÁLD! ÍGY A JÓ! ÍGY SZERETEM IGAZÁBÓL.

Mikor végeztünk felöltöztünk, befejezte a történetet, megadta a számát, én is megadtam az én számom, s a nyáron többször találkoztunk, s amikor mindig találkoztunk meséltünk egymásnak, s mindig lefeküdtünk egymással.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#69   2015. 03. 03. kedd 10:24
anyocca anyocca
Fanny jó barátom, ő a szomszéd faluban lakik. Egy borús nyári napon, amikor az idő fülledt volt és a levegő páratartalmától ragadt minden, átjött hozzám beszélgetni, mivel már régóta nem találkoztunk. Javasoltam neki, hogy menjünk el sétálni kicsit, abban bízva, hogy nem fog esni. - Rendben van, de ha elkap minket, akkor rajtad állok bosszút! - mondta nevetve. El is indultunk, kb. 10 perce róttuk az utcákat, mikor hirtelen, minden előjel nélkül(igaz, a felhők azok voltak) elkezdett szakadni az eső.
Rohantunk haza hozzánk, ahogy csak tudtunk. Mire beértünk a házba, már csuromvizesek voltunk. Mivel Fannynál nem volt más ruha, adtam neki egy hosszú pólót, ami leért majdnem a térdéig, illetve egy papucsot. Szüleim nem voltak otthon. Én leültem a konyhába, s kivettem a hűtőből két üdítőt, mert annak ellenére, hogy az eső lehűtötte a levegőt, a lakásban még mindig fülledt meleg uralkodott. Egyszercsak megjelent mögöttem. - Szerencséd, hogy barátok vagyunk, különben már kaptál volna két pofont. Ilyenkor elindulni a legnagyobb marhaság volt tőled! - mondta, de látszott rajta, hogy csak viccből mondja. - Ne haragudj - válaszoltam bűnbánó képet vágva, aztán vigyorogva folytattam: - nem tudtam, hogy neked árt egy kis víz.
- Hülye barom - szólt ő is nevetve.

Tudni kell róla, hogy akár az átlagos csaj leírást is lehetne rámondani. Vékony, de nem csontváz alkat, világos bőr, szőkésbarna haj, zöld szem. Szép lánynak tartottam, ugyanakkor emberileg is jól kijöttünk egymással. Leültünk az asztalhoz, s elkezdtünk dumálni, úgy mindenféléről, közben pedig üdítőt ittunk. Ahogy keresztbe tette a lábait, felhúzódott a póló, egészen a csípőjéig, s kivillant a teljes combja. Nagyon szép volt, teljesen felforrt a vérem. Észrevehette, hogy nézem, mert abbahagyta a beszédet. Mikor feleszméltem, már elég kétértelműen mosolygott rám.
- Mi van bajnok, mit látsz?
- Ööö - kezdtem neki - semmit, csak elbambultam...
- Na persze - mondta, majd odahajolt hozzám, a megcsókolt. Teljesen váratlanul ért. Majd felkelt a helyéről, beült az ölembe, s ismét megcsókolt, de már hosszan, nyelvét a számba dugva.
- Fanny... - Psszt, ne beszélj - suttogta. Oda hajolt a fülemhez, s belesúgta: Kívánlak! Éreztem, hogy nincs visszaút. Hosszú évek óta ismerjük egymást, s jó barátok vagyunk, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet köztünk. Igaz, sokszor gondoltam rá, mivel nagyon bejött nekem.
Csókolóztunk. Valami kellemes érzés volt vele lenni. Aztán abbahagyta, s már azt hittem, hogy csak ennyi volt. De nem, mert ami ezután következett, arra végképp nem számítottam. Letérdelt elém, s elkezdte a nadrágomat gyűrögetni a kritikus ponton, ami már amúgy is feszült egy ideje. Rám mosolygott, majd lehúzta a sliccem, s kibontotta a péniszemet a nadrágból. Nagyon finoman húzogatta a bőrt rajta, játszott vele. Aztán elkezdte nyaldosni a végét. Azt hittem, menten eldurranok. Nyaldosta, húzkodta, s végül bekapta. Nagyon jól csinálta. De nem bírtam sokáig, s egy nagy sóhaj kíséretében a szájába élveztem, ő pedig szó nélkül lenyelte. Ezután még kettőt szopott rajta, majd felállt, s széles mosoly közepette így szólt: - Nem akarod megköszönni?
- De - mondtam hirtelen - gyere! Felkaptam őt, és a karomban bevittem a szobámba.

Ott letettem az ágyra, majd lehúztam a redőnyt. Odakinn még mindig szakadt, s eléggé sötét is volt, de hát biztos, ami biztos. Felkapcsoltam az egyik kislámpát, amitől kellemes tompa fény árasztotta el a szobát. Odamentem az asztalomhoz, s elkezdtem az egyik fiókban turkálni.
- Ha azt keresed, amire gondolok, hagyd a fenébe. Nincs rá szükség.
- De...
- Ne félj, nem lesz baj - mondta. Később elmondta, hogy rendszeresen szedi a tablettákat.
Szóval ott feküdt az ágyon. Míg én háttal álltam neki, ő levette a pólót, ami rajta volt, s csak egyetlen bugyi és melltartó volt rajta. Mindkettő vörös, nagyon vadító volt benne.
- Gyere!
- Annyira szeretlek! - súgtam neki oda, mikor odafeküdtem mellé, s ő átölelt, megcsókolt ismét, majd mégegyszer.
- Tudom. Régóta gondoltam, hogy vonzódsz hozzám. Erre a pillanatra vártam én is.
Elkezdtem vetkőzni, hamar ledobtam magamról mindent. Ott feküdtünk egymás mellett.

Megcsókoltam a nyakát, majd elkezdtem lejjebb haladni. Elértem a melleihez, levettem a melltartóját, s gyönyörködtem eme két csodás formában. Szépen a kezeim közé vettem őket. Megcsókoltam a kemény bimbókat, majd a számba vettem őket, s elkezdtem szívogatni a kis csúcsokat. Fanny ezt nagyon élvezhette, mert közben nyöszörgött, s kérte, hogy ne hagyjam abba. Utána végigcsókoltam a testét lefelé, a hasát, s azon vettem észre magam, hogy a két lába között vagyok. A bugyiját azonban ő maga vette le. Nagyon szép punci volt, borotvált, semmi hiba, szép sima. Odahajoltam, kiöltöttem a nyelvem, s megnyaltam. Erre egy sóhaj volt a válasz. Nagyon nedves volt már, így hát egyik kezemmel kitágítottam, s belenyaltam a "gyönyörök kertjébe".
A csiklója szépen megvolt már duzzadva, így tehát számba véve elkezdtem szopogatni, az egyik ujjammal pedig mind beljebb hatoltam. Picit megemelte a csípőjét, szabaddá és láthatóvá téve ánuszát. Megnyálaztam az egyik ujjam, s beledugtam a kis gyűrűbe, mire egy hangos nyögés kíséretében elkezdte mozgatni csípőjét. A punciját meg nyaltam folyamatosan. Amikor egyre jobban rázta a csípőjét, légzése pedig felgyorsult, tudtam, a csúcshoz közeledik. Nem is kellett sokat várni, egy hatalmas rándulás kíséretében valóban bekövetkezett nála az orgazmus.

Pihegve feküdt az ágyon, én pedig mellé feküdtem.
- Köszönöm - mondta.
- Ugyan már, tudod jól neked mindent megteszek. Ezen a kijelentésemen mindketten elkacagtuk magunkat, nem is tudom, miért. Fanny ismételten átölelt, majd a hátamra fektetett, ő pedig az újra mereven álló péniszemet kezdte el gyúrni, majd pedig nagyon lassan beleült. Hihetetlen érzés volt benne lenni. Szépen, egyenletes tempóban gyorsulva kezdett el lovagolni. Mindketten hangot adtunk élvezetünknek. Én újra kezembe vettem a melleit, s masszíroztam azokat. Ezután pózt váltottunk, oldalunkra feküdtünk, s úgy hatoltam belé hátulról. Ez a póz nagyon tetszett neki, közben csókolóztunk, amiben a nyaka kicsit elzsibbadt, mivelhogy hátra kellett tekernie. Utána kicsit pihenésképp a lábait csókolgattam, míg ő szusszant egyet. Nagyon szép, formás lábai voltak.
Ő maradt a hátán, széttette a lábait, én pedig a nyakamba véve azokat, belehatoltam. Egyre gyorsabban dugtam őt, ugyanakkor éreztem, hogy mindjárt elsülök. Azonban Ő ment el előbb, egy hatalmas sikoly kísérte ezúttal orgazmusát. Én még pár percig bírtam, majd kihúztam a farkam. Ő megfogta, elkezdte húzogatni rajta a bőrt, a fitymát rángatta, a makkom elő-elő bújt a bőr alól. Aztán én is elélveztem. Ondóm belepte őt, a hasa, a mellei, ó azok a drága keblek mind csatakosak voltak. Utána a szájához emelte a szerszámomat, és szétkente rajta, ami maradt még benne.

Ezután mindketten lezuhanyoztunk. Mire végeztünk, a ruhái mind megszáradtak. Az eső is elállt, a Nap is kisütött. Kicsit még beszélgettünk, megdumáltuk egymás között a történteket. Mikor alkonyodott, hazavittem őt.
Szép estének néztünk elébe.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#68   2015. 02. 09. hétfő 13:23
anyocca anyocca

Édes Zsarolás

Mar elég sok napja próbálkozott velem egy lány az iskolában, persze

sikertelenül mert éppen volt barátnőm. De akkor sem hagyta abba, ha barmit

csináltam. Mindig csak kereste az okot, hogy találkozhasson velem.

Először csak az iskolában, aztán mar az utcán, meg mindenhol.

Egyik nap is így történt. Felhívott, hogy menjek oda hozzájuk a

lakótelepre, egész nap csak unatkoztam, így hát felültem egy buszra, és

odamentem. Akkor mar ott vart a házuk előtt. Egy pin-pong asztalon ülve

beszélgettünk. Mar kezdtem azt hinni, hogy teljesen megváltozott, és mar

nem akar tőlem semmit. Pedig nem így volt. Egyszer csak szoba hozta, hogy

nem megyek-e most fel hozza, mert úgy sincs otthon senki. Nem nagyon volt

kedvem hozza, de mégis valahogy sikerült neki felcsalnia.Bementünk a

lakásba, és tényleg nem volt otthon senki. Amíg én körülnéztem a lakásba,

mivel most voltam ott először, addig o átöltözött egy eléggé szexis ruhába.

Mikor beleptünk a szobájába, o hirtelen megfordult és megcsókolt. Mindenre

számítottam, de erre az egyre semmiképpen. De megtörtént. Nem is volt

olyan rossz mint gondoltam, de mégis nagyon bántott, hogy elmondja a

suliban, és megtudja a barátnőm is. Ezt szerintem o is tudta, és ezert is

csinálta az egészet. Rögtön utána lefeküdt az ágyra, és szoba is hozta ezt.

Először próbáltam lebeszélni róla, de nem hagyta.Aztán mar könyörögtem

neki, ugyanis nagyon szerettem a barátnőm. Ekkor azt mondta, hogy talán

elfelejtheti az egészet, és nem szol róla senkinek, ha ... Ekkor jött az

amire szerintem mar régóta készült. Azt mondta, ha lefekszem most vele,

és azt csinálom amit mond, csak akkor nem mondja el a dolgot. Nem tudtam

mit csinálni, hat beleegyeztem. Ő továbbra is csak feküdt a kis lenge

ruhájában az agyon, és kéjesen mosolygott. Első kérése rögtön az volt,

hogy teljesen vetkőzzek le. Ebbe is nagy nehezen beleegyeztem, de a végen

az alsónadrágom azért magamon hagytam."Vedd le azt is !"-mondta, és láttam,

ahogy benyúl a szoknyája alá, a bugyiba, és simogatja a pináját.

Mar eléggé feszülten álltam ott, és mar a farkam is állt.Ez nagyon

tetszett neki, mert rám nézett és vigyorgott.De nem szolt semmit, csak

simogatta magát. Elkezdtem sürgetni, hogy minek állok most itt, álló

fasszal. Rám nézett, és megint vigyorgott."Hat azért, hogy el tudjak

elvezni. De ha neked így nem jó akkor gyere és nyald ki a puncusom."-mondta,

és mar le is húzta a bugyiját. Odafeküdtem hat elé, és lassan nyalogattam.

Mar rögtön meg mozdult az egész teste, az első nyaláskor, és kicsit

megrándult a pinája is. De én nyaltam tovább, és tovább. A végénél már

majdnem teljesen bedugtam a nyelvemet a szűk lyukba, és ott izgattam.

Egyre jobban elvezte. A végen megint összerándult, és kifogyott az a

finom meleg le. Elkezdtem azt is nyalogatni, és egyre jobban tetszett

a dolog, meg hogy ilyen helyzetbe kerültem. Most már kezdtem én irányítani,

az eseményeket. Hat fogtam, és beraktam neki. Először azt se tudta mi van.

Aztán lenezett és látta, hogy éppen rakom be neki, vigyorogva csak annyit

tudott mondani, hogy jól bassz meg, és mar teljesen be is toltam neki.

Egyre jobban szétnyitotta a lábait, hogy tovább tudjak menni rajta, de

mar tövig bent voltam a csajban. Úgy látszott rajta, mintha meg sem erezte

volna, ezert elég erősen húztam ki, és toltam be megint. És ki, és be.

Csak a gyönyör látszott az arcán, amit érzett most is. Pár perc múlva,

én is elelveztem, de előtte kivettem, és mindet a hasara, és a mellere

lőttem. Most tért csak magához, mert erezte ahogy folyik rajta szét a

meleg geci. Először csak az ujjával kevergette, aztán a szájához emelte

az ujjat és finoman lecsókolta róla.Most mar jobban felizgultam, mint a

baszáskor. Ekkor azt mondta, hogy kimegy zuhanyozni, nem megyek-e vele ?

Dehogynem. Ki is mentünk és o elkezdett mosakodni, pedig azt hittem, most

is valami más céllal jöttünk ki. De csak csókolóztunk, meg simogattuk

egymást. Szerencsére a mosdószivacsa leesett a földre, és lehajolt, hogy

felvegye. Nekem se kellett több, hat ha máshogy nem megy akkor így baszom

meg megint. De most nem a rózsás kis pináját kúrtam, hanem a jól

seggbe basztam. Lehet, hogy ez neki nem volt olyan jó, de én rövid időn

belül teleelveztem a segget. Olyan szorosan fogtam magamhoz, hogy szét se

lehetett volna szakítani minket. De így volt a jó.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#67   2015. 02. 09. hétfő 13:09
anyocca anyocca

Édes Zsarolás folyt

Masnap megint felhivott, hogy most is menjek el hozza, mert szeretne

bemutatni az egyik baratnojenek a hazbol.Jo -mondtam es el is mentem.

Mikor becsengettem hozzajuk, a lany teljesen meztelenul nyitott ajtot.

Mikor bementem, megkerdeztem hogy hol a baratnoje, mert nem lattam sehol

senkit rajtunk kivul. Bent van a szobamba. Mar csak rad vart, miota

megjott.Hat bementunk a szobaba, es o is ott fekszik az agyon mint tegnap

baratnoje. De o felhuzott terdel fekudt, es maszturbalt, ugyhogy eszre sem

vett engem, mert csukva volt a szeme. Ezt a helyzetet gyorsan kihasznaltam,

levetkoztem, es odaterdeltem az agyra, hogy megdugjam ot is, de nagyon

megijedt, es hirtelen kinyitotta a szemeit, de ahogy latta, hogy en vagyok,

es a baratnoje mosolyogva tamaszkodik az ajton, minket nezve, meg jobban

felhuzta a labait es megint lehunyta a szemeit, mintha azt mondana, hogy

"Mostmar nyugadtan dughatsz ... " Igy is tettem. Ugy basztam, hogy nem

csak a teste, hanem az egesz agy belemozgott. Mikor ellottem magam,

lecsusztam a foldre es ott fekudtem allo fasszal. Rogton ram is vetettek

magukat, es szopni kezdtek a faszomat. De alig akartak egymasnak adni,

mind a ketten szoptak egyszerre. Egyszer csak egy nagyon furcsa dolgot

csinaltak. Megcsokoltak egymast. Es nem is egyszer aztan mar velem nem

is foglalkoztak, csak egymassal. Nem torodtak semmivel, es senkivel.

Nekem ez nagyon furcsa volt, mivel mar hallottam a leszbikusokrol, de

sohasem lattam hogy is csinaljak igazabol. Hat most ilyenben is volt

reszem. De nem is akarmilyen. Csokoltak egymast, nyelvel nyalogattak

egymas feszes cickoit, meg simogattak, es ujjaztak egymast ahol ertek.

Nem volt egy semmi latvanynak sem, hat meg, hogy en is ott lehettem,

es reszese lehettem ennek a dolognak. Egy darabig csak neztem, hogy mit

csinalnak, aztan en is reszt akartam venni igy hat elkezdtem nyalni

hatulrol az uj "sexbaratnom" segget, es en is simogattam elol, meg a

mellet. Meg nekem is nagyon jo erzes volt, hat meg nekik milyen lehetett.

De miutan leultunk egy kicsit beszelgetni, mondtak mind a ketten, hogy

nagyon jol csinaltam a baszast, es a nyalast is. Csak azt sajnaltak,

hogy miutan elelveztem azutan kezdtek el szopni, es igy mar nem jutott

nekik a spermambol.De ez utan is csak nevettek es azt mondtak, hogy majd

legkozelebb bepotoljuk. Ez a legkozelebb remelem minnel hamarabb lesz.

Bar ilyen elmenyt, mint az elso ket alkalom, lehet hogy nem tudunk

majd nyujtani egymasnak. De nem baj.Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a farkamon, és mikor Marilyn felnézett rám a mogyoróbarna szemeivel, hogy lássa a reakciómat, nagyon elragadó volt. Istenem, de jó volt! Imádott szopni. Kinyúltam a kávézóasztalhoz, és odaadtam Marilynnek a kedvenc vibrátorát. Kis barátja ott zümmögött mélyen az ágyékába fúrva, miközben Marilyn a farkamat nyalogatta.

A szemem sarkából mozgást észleltem a falon lévő tükörben. Majdnem infarktust kaptam, amikor rájöttem, hogy valaki néz minket az ablakon át! Már azon voltam, hogy felugrok és szembeszállok a kukkolóval, amikoris megszületett bennem a felismerés... Maria volt az, a lány a szemközti házból. Csak 14 volt és elképesztően gyönyörű. Gyakran fantáziáltam róla, amikor a medencénk körül játszadozott bikiniben. De nézzünk szembe a tényekkel, még csak 14 volt. Én tisztán láthattam őt a tükörből anélkül, hogy ő látna engem. Nem voltam benne biztos, hogy azért érzem magam ördögien rossznak, amiért a tinédzser lány nézett minket, vagy mert láttam, mint dörzsöli Maria az ágyékát. Marilynnek sejtelme sem volt róla, hogy néznek minket, es úgy döntöttem, hogy nem is szólok róla neki. Jó kis lotyó volt a magánéletben, de mások előtt visszafogta magát. Miközben szívta a 9 inches faszomat, tudtam, hogy már nem bírom sokáig magamban tartani...Maria 8 lab távolságból figyelte a mohó szájban el- el tünedező farkamat. Miközben Marilyn a farkamon lógott, Maria végig minket nézett. Éreztem, hogy már nem tart sokáig ez az erotikus élmény. Felálltam a kanapé mellé, kicsit jobbra fordultam, jobb kilátást biztosítva Marianak. Istenem, mit gondolhat. Maria egy kedves, katolikus lány volt, és biztos voltam benne, hogy még soha nem látott olyasmit, amilyet most. Bizonyára nagy forróságot érezhetett, miközben kezével a bugyija mélyén szorgoskodott. Marilyn hevesen mozgotta a vibrátort ki- be, tudtam, hogy mindketten közel járunk az orgazmushoz. Amint meghallottam Marilyn ismerős nyögését, kihúztam kéjpálcámat, és célba vettem vele várakozó száját. Olyan ideges voltam a gondolattól, hogy Maria néz minket, hogy első lövésemmel az csak az arcát találtam el. Második lövésem tökéletesre sikerült, és Marilyn csak szopott, és szopott egészen addig amíg az utolsó cseppektől is megszabadított. Végül lerogytam a kanapéra, a tükörbe néztem, de Maria már nem volt ott.A következő nap szombat volt, Marylin elment dolgozni. Nem telt el öt perc, és csengetett valaki... Maria volt az, a sárga, szűk bikinijében. A vékony anyag olyan szorosan körbe ölelte őt, hogy tisztán láthattam puncija körvonalait. Nem voltak nagy mellei, de én mindig is kedveltem a kis melleket. Behívtam, - arra gondolva, hogy esetleg használni akarja a medencét- és megkínáltam egy kólával. Maria valahogy a beszélgetésünket a szex felé terelte, és egyszer csak arra kért, hogy tanítsam meg szopni! A hangom is majd elakadt tőle. Itt volt ez az elképesztő tinédzserlány a szexi kis bikinijében, és le akart szopni. Mit mondhattam volna? Hát persze, hogy igent.Az emeleten, a hálószobában nem tartott soká, hogy beinduljak. Lassan akartam csinálni, kiélvezve a szűz száj nyújtotta örömöket, de Maria teljesen ki volt éhezve a szexre. Mikor ledobtam az alsómat a földre, és megmutattam neki gigászi méretű farkamat, szemein megilletődöttség tükröződött. Óvatosan kinyúlt érte, hogy megérintse, én meg megragadtam hátulról a lány fejét és lassan ráhúztam szerszámomra. Először csak a végét vette a szájába, és éreztem, amint nyelvével nyalni kezdi. A kurva életbe! Ez a lány istenadta tehetség, kimondottan szopásra született. Aztán megmutattam neki, hol a legérzékenyebb, és hogy hogyan cirógassa golyóimat szopás közben. Egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztattam rudamat, míg majdnem az egészet be nem nyelte. Szemei közben kidülledtek! Micsoda látvány!Lenyúltam és kicsatoltam a fürdőruha felső részet. Az a földre hullott. Maria kis mellei rózsaszín, hegyes mellbimókban végződtek. Megfogtam mindkét kezét, és a melleire tettem őket, majd azt mondtam neki, hogy tegye nekem igazán keménnyé őket. Hihetetlenül erotikus látványt nyújtott, ahogy az ujjaival húzgálta, és csipkedte a mellbimbóit, miközben feje le- fel mozgott.Az ágyhoz mentünk, én terpeszbe álltam Maria előtt, és bámultam csodálatos testét és annak tükörképét a tükörben. Egy nedves foltot láttam a hátsófelén. Egyik kezét a lábai közé irányítottam. Egy pillanatig sem habozott, azon nyomban elkezdett játszani magával. Lehúztam róla a bikini alsó részét és lassan széjelebb tártam a térdeit. Fantasztikus látvány volt. Maria pináját csak egy kis barackszínű szőr fedte, csillogó nedv vonta be. Ujjai a sima szeméremajkakat dörzsölték, és nem tudtam eldönteni, hogy vajon a kezeit figyeljem- e, vagy a száját a farkamon. Lenyúltam, és megragadtam picinyke melleit, elkezdtem húzogatni őket, mintha tejet fejnék. Csípője meg- meg emelkedett, amint élvezett, én meg eközben a mellbimbóit gyömöszöltem olyan erővel, ahogy csak tudtam. Egy hosszú, lassú nyögés rezegtette meg szájában a farkamat, és én is majdnem elélveztem. Amint az orgazmusa alábbhagyott, Maria kezeit a felpuffadt golyóimra helyeztem, és azt mondtam neki, hogy most különleges csemegében lesz része. Kis ujjai a heréimen rángatóztak, miközben szájával derekasan szopott... készen álltam, hogy elsüssem a nagyágyut. Maria csiklója vörös volt, és nedves miközben ujjaimmal jól megdolgoztam, két ujjamat pedig mélyen belemártottam hüvelyébe. Gyönyörű látvány volt, ahogy szűk kis pinája összehúzodik miden egyes döféskor. Gyorsabban és gyorsabban. Hirtelen mindketten elélveztünk. Maria kitárta száját, amint az első adag geci befolyt a szájába és végigcsordult az állán. De máris a következő lövésre készült, nyelvével körbenyalogatta szerszámomat, és szopott, szopott egészen az utólsó cseppig. Kimerülten, álomba merültünk egymás karjaiban.A nyár hátralevő részében Maria mindig átjött játszani, amikor a feleségem elment hazulról. Soha nem basztam meg. Azt hiszem egy kicsit bűnösnek éreztem magam a fiatalsága miatt. A leckéi folytatódtak: megismertettem a vibrátorokkal es azzal, hogy hogyan izgasson fel egy férfit a látványával. Imádott maszturbálni előttem és ez a látvány soha nem hagyott engem hidegen. Maria egy bámulatos exhibicionistává lett. A nyár vége felé már ő szolgált nekem néhány meglepetéssel. Később a vibrit felcserélte banánnal, fésűvel, uborkával, sőt még egy borosüveggel is. Minden egyes találkozásunk kölcsönös kielégüléssel végződött.Ennek már húsz éve, és mégis ma is sokat gondolok Máriára. Eltöprengek azon, vajon partnere tudja- e hogyan vált kedvese ilyen profivá.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#66   2015. 02. 09. hétfő 13:07
anyocca anyocca

A feleségem félrelépése

Ez egy igaz történet a feleségemről, amikor házasságkötésünk után először volt más férfival.

Amióta ismerjük egymást, mindig megosztottuk a szexuális fantáziáinkat a másikkal. Még arról is, hogyha arról elmélkedtünk, milyen lenne lefeküdni másokkal. De ez volt minden, fantáziálás. Tudtam, hogy felizgatja őt, ha arra gondol, hogy mással kefél, ezért amikor szeretkeztünk, gyakorta ezzel próbáltam bepörgetni őt. Sohasem vártam el tőle, hogy élje is ki ezeket a fantáziáit.

Egy este, egy közeli étteremben vacsoráztunk. Az evés után ittunk is egy keveset. Majd úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk. Amikor hazaértünk, egy üzenet volt a rögzítőnkön az egyik barátunktól (az egyszerűség kedvéért Józsefnek fogom hívni). Csak annyit mondott, hogy hívott és később majd megpróbálja megint.

Mivel még korán volt, úgy döntöttünk, hogy beszélünk vele és áthívjuk. Hogy rövidre fogjam a mondandómat, József át is jött és leültünk beszélgetni. Majd amikor megbeszéltük a dolgokat, zenét hallgattunk, tévéztünk és megittunk néhány sört, a feleségem pedig egy pohár bort.

Kis idő múlva elálmosodtam, úgy döntöttem, lefekszem. Elköszöntem tőlük, és átmentem a hálószobánkba. Ágyba bújtam, és elég hamar elálmosodtam. Még hallottam, hogy beszélgetnek, mert nem volt messze egymástól a hálószoba és a nagyszoba. Egy ideig még hallgattam mit beszélnek, de nemsokára elaludtam.

Egy óra körül felébredtem. Nem tudtam mire, de valahogy éreztem, hogy nem magamtól. Az első dolog, amit észrevettem, az volt, hogy a feleségem még mindig nem jött lefeküdni. Hallgatóztam egy kicsit, de nem hallottam semmit a nagyszobából. Arra gondoltam, megnézem, hátha elaludt a tévé előtt a másik szobában. Elindultam, de ekkor valami zajt hallottam odaátról.

Visszaültem az ágyra és vártam, hátha hallom mégegyszer. És egyszercsak meghallottam, ahogy a feleségem azt mondja "Óóóóh, igen!"

Még mindig nem tudtam, mi folyik ott, de úgy döntöttem, maradok ahol vagyok és hallgatózok még egy ideig. Néhány perc múlva, meghallottam, amint az asszony elkezd nyögni és sóhajtozni, úgy ahogy szeretkezés közben szokott. De még mindig nem voltam benne biztos, mi megy odaát, egészen addig, amíg meg nem hallottam, hogy a nyögései hangosabbak lettek.

Akkor fogtam fel, hogy a feleségemet valaki bassza a nagyszobában. Hirtelen felállt a faszom. Elkezdtem lassan húzogatni rajta a kezem, miközben hallgattam őket. Nem túl régen csináltam még, amikor meghallottam, hogy József elkezd nyögni, majd a feleségem azt mondja "Óóóóh, igen! Engedd belém, érezni akarom magamban!". Majd szinte kiabálni kezdett, úgy ahogy azelőtt sohasem hallottam tőle. Ekkor hirtelen elélveztem, a hálószoba szőnyegére spriccelve egy nagyadag gecit.

Néhány perc múlva újra hallottam, hogy az asszony nyögni kezd. Még mindig basztak! Megint felállt a farkam és én megint elkezdtem kiverni. Nemsokára a feleségem újra elkezdte az előbbi "Óóóóh, igen!"-t sóhajtozni, egyre gyorsabb egymásutánban. Aztán hallottam ugyaznezt elnyújtva. "Óóóóóóóóóó, iiigeeeeen!!!" És tudtam, hogy József most élvezte teli a feleségem pináját. Én is elélveztem, olyan intenzitással, hogy szinte fájt.

A következő néhány perc örökkévalóságnak tűnt. Óráknak éreztem, de tudtam, hogy csak pár perc múlva hallottam a bejárati ajtót kinyílni, majd bezáródni.

Amikor a feleségem bejött a hálószobába, úgy csináltam, mintha aludnék. Majd, mikor becsusszant mellém az ágyba, mellé simultam és megcsókoltam. Aztán a kezemet a puncijához akartam érinteni, de mielőtt elérhettem volna, elkapta a kezem és azt mondta:

- Mondanom kell neked valamit.

Aztán elmondta, hogy hozott még Józsefnek pár sört, amikor ő megfogta a kezét, az ölébe húzta és megcsókolta. Majd nem tudja, hogy, de ott találta magát az ágyon, fölötte Józseffel.

Aztán én elmondtam neki, hogy hallottam őket és minden rendben van. Ő pedig folytatta azzal, sohasem érzett még magában akkora faszt, mint Józsefé. Ez volt a legnagyobb, amelyik a puncijában járt. Azt is hozzátette, hogy ennyi geci sem ment még bele életében, méghozzá kétszer is belé élvezett József.

- Úgy érzem, hogy még most is folyik kifelé belőlem, annyi volt. - mondta.

- Megnézhetem? - kérdeztem kíváncsian.

Kinyújtóztam és felkapcsoltam a lámpát. Amikor felhajtottam a takarót, ő felhúzta a lábait és széttárta őket felém.

A puncija a dugástól eléggé ki volt tágulva és valóban teli volt gecivel. A kifolyó fehér ondó lefolyt egészen a fenekéig. Ekkor odanyúltam és egy ujjamat bedugtam a puncijába. Az ujjam mellett mégtöbb geci folyt ki. A feleségem pedig majdnem elélvezett, ahogy bedugtam neki.

Elkezdtem a combjának a belső felét csókolgatni. Ettől az asszony beindult. Két kezével megfogta a fejemet és a pinájához húzta. Nem voltam biztos benne, hogy fel vagyok készülve a dologra, így elkezdtem csókolgatni a hasát. Aztán kicsit bátrabb lettem és hagytam, hogy a fejemet a puncinyílásához közelítse. Körbecsókoltam a pináját, végül a nyelvemet mélyen belenyomtam a lyukba. Nemsokára az egész szám megtelt József gecijével. Most először kóstoltam spermát életemben. A pina ízével kevereve egészen jónak találtam.

Kinyaltam az összes ondót a puncijából, amennyit csak tudtam. Kétszer élvezett el miközben én nyaltam a pináját.

Aztán rámásztam, és becsúsztattam a farkam a puncijába. Nem is hittem volna, mennyire nedves. Amikor elkezdtem mozogni benne, éreztem, hogy József gecije lefolyik a golyóimra. Ez még jobban begerjesztett. Amikor pedig elkezdtem keményebben baszni, a puncijából jövő szürcsölő hangok hangok perceken belül a csúcsra juttattak.

Egészen pirkadatig fennmaradtunk és beszélgettünk ő és József dugásáról.

Ettől kezdve, amikor valaki mással kefélt, mindig kinyalatta magát velem, amikor hazaért.

Mostanában pedig a feleségemmel arról fantáziálunk, hogy többen dugjuk egyszerre. Már alig várom!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: anyocca anyocca
Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 80db
Utolsó üzenet: 2015. 09. 16. szerda
 

Hírek

ma 16:09
Privát DVD 89 Magyar amatőr videók a javából, ahol apuka filmet forgat ribanc feleségéről, aki éppen saját fiával hancúrozik; két gátlástalan párocskára szexjáték vásárlás közben jön rá a dughatnék - hát csapnak egy spontán négyest a boltban. A szende... Tovább
2017. 03. 24. péntek 15:32
Rita Faltoyano felejthetetlen mellei Rita Faltoyano izmos domborulataiba, nagy melleibe nehéz nem beleszeretni. Ő az az igazi farmerlány típus, aki kezében tartja a gyeplőt. Őt bizony meg kell kúrni, nincs mese. Ennek a filmnek ő a főszereplője, de természetesen barátnői is kitesznek... Tovább
2017. 03. 17. péntek 15:33
Ez a hónap a főnöknőké! - profi film Mit tehet egy beosztott, ha a főnöknője egy bombázó negyvenes anyuci? És ráadásul a homlokára is van írva, hogy nem veti meg az élvezeteket, és a fiatal srácok kemény faszát?! Nos, ha a Főnöknő úgy rendelkezik, akkor bizony akcióra készen kell állni...... Tovább

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!

beszamolok.com, a szexpartner kereső

Tölts fel te is!

Tölts fel te is!

Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!