Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#53   2013. 12. 09. hétfő 18:37
anyocca anyocca

Folyt

- Rossz kislány voltam, büntess meg! – majd megfordult, széles terpeszben feltérdelt a kanapéra, és ráhajolt a támlára. A Télapó egy pillanatig azt hitte, agyvérzést kap. Olyan gyönyörű hátsó domborodott előtte megadóan hátranyomva, amilyen még talán Télanyunak volt. Tétovázva vette fel a leejtett fakanalat a földről. A nő hátrapillantott:
- Ne! Ne azzal!
- Hát akkor?
- A szíjaddal. Olyan izgatóan vastag!
- Óh! – sóhajtott Télapó, majd lassan levette az övét. Végig húzta tenyerében, mielőtt kettéhajtotta volna. Anna megremegett a halk susogó neszt hallva.
- Nagyon, nagyon rossz voltál. Ezért büntetést kapsz a Mikulástól – szólt enyhén rekedten a Jóságos. Meglendítette a szíjat, és rávágott a kívánatos hátsóra. A nőből rekedt kis kiáltást váltott ki az ütés. Egy picit kiegyenesedett, maga alá húzta fenekét, amin már látszódott az első csapás nyoma. Pár pillanat múlva ismét teljesen előre dőlt, s fenekét hátranyomva felkínálta gömbölyű halmait a szíj csókjainak. Egymás után érték az ütések a kitáruló feneket, megadva a ritmust, amelyre táncolnia kellett. És hogy táncolt! Télapó szinte eszét vesztette. Összehúzódott, majd újra ellazult, jobbra-balra lendült. Egy hastáncos nő nem járta volna ilyen szépen. A Télfickó eleinte óvatosabb ütéseit egyre nagyobbak, erősebbek követték. Anna hátsója egyre forróbb és forróbb lett. Úgy érezte leperzselődik róla a bőr.
- Ahhh! – szakadt ki belőle egy csípősebb ütésre a kiáltás. Helyzetet változtatott, ami rajta nem segített, de a Mikulás még jobban beindult tőle. A nő teljesen áthajolt a háttámlán, félő volt, hogy fejre esik a túlsó oldalon. Így a feneke még feljebb került, gyönyörűséges célpontot szolgáltatva a szíjnak. A nő egész feneke haragos pirosan lángolt, de a comb felső részén is átfutott néhány csík. Az új helyzet miatt nem tudott annyira ficánkolni, de feneke már folyamatosan remegett. Most már mindegy egyes csípős, égető ütésre felkiáltott. A tűz valahogy átterjedt puncijára is, pedig azt egy ütés sem érte.
- Óh! – búgta fájdalommal és kéjjel teli hangon. A Télapó a következő pillanatban kiejtette a kezéből a szíjat, ugyanis a lángoló hátsójú rossz kislány kapkodó mozdulatokkal elkezdte simogatni magát. A Mikulás nagyot nyelt a most már egyértelműen a gyönyörtől nyögdécselő nő láttán, majd újra felvette a szíjat. Most már az eddigieknél is keményebben ütött, az érzékeny hátsót újabb hőhullámokkal öntve el. Anna egyre hangosabban sikoltozott, de az önkielégítést nem hagyta abba, s fenekét megpróbálta még feljebb nyomva elébe menni az ütéseknek. Még sosem verték el ennyire, még sosem fájt ennyire a feneke, még egyszer sem élte át ilyen intenzíven a fájdalomból felépülő gyönyört. Minden egyes ütés újabb tüzet gyújtott izzó hátsójában, és minden egyes ütés közelebb lökte őt a csúcshoz. Végül hatalmasat élvezett. Nyöszörögve csúszott le a kanapéra, de nem ült le, nem is tudott volna. A Mikulás elé térdelt, s elkezdte lehúzni a nadrágját.
- Mit csinálsz? – lépett hátrébb döbbenten a felajzott Télapó.
- Csak meghálálom – felelte Anna a vágytól és a sikolyoktól elrekedve.
- Nem lehet – mondta izzó szenvedéllyel a szemében a Mikulás. – Nekem nem.
A nő csalódottan hajtotta le a fejét, szemébe könnyek gyűltek. A Télapó sajnálkozva nézte, miközben rendbe tette ruházatát. Hirtelen bevillant egy kép. Egy rendetlen szoba, tele szétszórt magazinokkal.
- Milyen ember a szembe szomszédod?
- Péter? – kérdezte szipogva a nő. – Hát nagyon rendes, kedves, segítőkész.
- Tetszik neked? – puhatolta Mikulás.
- Nagyon jóképű, de miért kérdezed? – kérdezte egy kicsit nyűgösen a nő.
- Miért nem hívod meg egy kis karácsonyi ööö… süteményezésre?
- Óóó!... Hát biztos nem kellenék neki, mert… mert ilyen kövér vagyok – súgta halkan Anna.
- Édes lányom, te nem kövér vagy, hanem őrjítően kívánatos, és szexi. Hej, ha nem lenne Télanyó! – egy pillanatig vágyódón bámulta az előtte kuporgó, pirosra vert popsijú, érzéki bestiát, majd sóhajtva folytatta: - Biztosan tudom, hogy a fickó pont az ilyen gyönyörűségesen telt nőket kedveli. Vedd úgy, hogy ez az én karácsonyi ajándékom. Holnap hívd át! – mondta, majd a következő pillanatban már a szánjában ült és hazafelé tartott. Egészen addig valami furcsa elégedettséget érzett, míg otthon a konyhába nem toppant, ahol már várta a selyemhálóingre vetkőzött Télanyó.
- Hol voltál, te… te… csavargó! Itt vártalak egész este, már rég haza kellett volna érned! Nem érdekelnek az ajándékok! Azt minden évben ki kell hordanod! Azonnal mond meg hol voltál! Azt hiszed, mert te vagy a Télapó, már mindent meg csinálhatsz?! Azt hiszed… Mit csinálsz?
Télanyóba benne rekedt a szó, ugyanis Télapó valami egészen különös, hozzá nem illő gonoszkás mosollyal nézte, s egy széket helyezett a konyha közepére. Télanyó rossz sejtelemmel szívében nézte, ahogy férje leveszi magáról a szíjat, s kettéhajtja. Zavartan fonta össze melle előtt karjait, hogy takarja a félelemtől megmerevedett bimbókat. És akkor Télapó megszólalt:
- Kedvesem! Gyere csak ide, és hajolj a székre! Ideje lesz megtanulnod, hogy mikor kell csendben maradnod. – Olyan keményen, parancsolóan nézett Télanyóra, hogy az nem mert ellenkezni. Remegve hajolt rá a székre, s szó nélkül tűrte, hogy a férje lemeztelenítse fenekét.
- Számold csak szépen! – szólt a Mikulás, és a fenekét az ütéseknek feltartó nő engedelmesen számolt:
- Eeegy….
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#52   2013. 11. 12. kedd 11:22
anyocca anyocca

Dobta a férje

Az nap, amikor a férjem közölte velem, hogy van valaki más is az életében, azt hittem vége a világnak, óriási veszekedést csaptam. Döbbenten bámultam és próbáltam lebeszélni arról a másikról, nem hittem el, hogy igaz. Könyörögtem is, két kézzel próbáltam bele csimpaszkodni. A testébe és a lelkébe ugyanúgy. Azt gondoltam, a mi kapcsolatunkkal nem történhet meg az ilyesmi soha! Mi mások vagyunk, a mi eskünk szent és sérthetetlen!
-Szürke vagy Anna finom, de kiszámítható. Meguntalak, az én hibám tudom! Ne haragudj, de nekem ennyi nem elég, a hétköznapiságod fáraszt!

Neki estem Gábornak, és ütöttem, vertem ahol értem. Belerúgtam, téptem a haját és üvöltöttem. Nem értem el vele semmit. Két hét múlva összepakolt és egy mélyet sóhajtva kilépett az életemből. Amikor becsukódott mögötte az ajtó, ordítottam a fájdalomtól, a sporttáskán és a bőröndön kívül magával vitte a fiatalságot, a hitet, a reményt és az odaadást is, minden fénnyel és ragyogással együtt. Nekem csak a tapogatózó sötétséget hagyta hátra, és nem volt hozzá erőm, hogy világot gyújtsak. Volt pofája azt mondani, hogy még mindig szeret, csak abba a másikba belebolondult!

Hivatalosan nem váltunk el, papíron még feleség vagyok. Gyerekünk nincs sajnos, pedig nem védekeztünk. Gondoltuk jön majd a gyerek, amikor itt lesz az ideje. Így most már a történtek után, nem is bánom, hogy nem vagyok anya.
Emlékszem, annyi érzés kavargott bennem!
Fájdalom, szenvedés, kín, gyilkos ösztön, bosszú és üresség. Minden összeomlott, az egész addigi biztonságosnak hitt életem. Nem volt mibe kapaszkodnom, minden egyetlen fájó ponttá zsugorodott össze. Az éjszakák és nappalok egyformán, pokoli kínban teltek.
Szenvedtem. Biztos titeket is hagytak már el, vagy veszítettetek el valami fontosat, tudjátok milyen érzés.

A történtek miatt az önbecsülésem a nullával lett egyenlő. Ott álltam egyedül, huszonhét évesen, teljesen átlagos külsővel a semmi közepén. Belebámultam számtalanszor a tükörbe, hogy meglássam a hibáimat. Próbáltam idegenként tekinteni magamra, de nem láttam csúnyát, csak hétköznapit. Barna vállig érő hajat, barna, nagy szemet, fitos, szeplőkkel tarkított orrot, vonzó nőies alakot. Akkor meg miért? Suhant át a kérdés az agyamon számtalanszor. Az bántott leginkább, hogy hozzám képest egy bombázóval jött össze.
De. Legalább büszke lehettem rá, hogy jobbra cserélt le, mint amilyen én vagyok! Legalábbis külsőre. Mert szerintem ő csak azt nézte. Szebb, csinosabb, az újdonság varázsáról pedig ne is beszéljünk! Mindegy, hagyjuk ezt.

Szóval három hónapra rá, a barátnőm rá vett, hogy kísérjem el egy baráti összejövetelre. Persze először hadakoztam, nem akartam kimozdulni sem.
- Ne haragudj Éva, de nekem ez nem megy. Elrontanám a hangulatot, a lelombozódott egyéniségemmel! Csak rám kell nézni, egy rakás szerencsétlenség vagyok!
- Begubózva élsz, saját kis lelki világodba bezárva! Úgy csinálsz, mintha Gábor lenne az egyetlen férfi a földön! Bebeszéled magadnak, hogy csúnya vagy, és örök egyedüllétre kárhoztatott. Ez nem így van! Anna, te szép vagy és jó ember. Gyere velem, adj egy esélyt magadnak! Kapcsolódj ki, már azért is megéri eljönnöd!- Vitatkozás közben boroztunk és talán ennek köszönhetően, mégis csak beadtam a derekamat! Évával mentem a házibuliba! Nem festettem magam ki erősen, csak egy kis szemceruza, pirosító és ennyi. Farmer és póló, nem hódítani mentem én!

Amikor odaértünk egy kicsit megszeppentem az égvilágon nem ismertem senkit. Páran végig néztek rajtam, majd folytatták tovább a beszélgetést, nevetgélést.
- Gyere, bemutatlak pár embernek- karolt belém Éva, de én csak a fejemet ráztam és inkább rágyújtottam egy cigire, mert időközben visszaszoktam rá. Kimentem a teraszra, ami az egész házat körbe futotta, hangulatos kilátást engedve a füves kertre. Éva húzta a száját, amiért nem maradtam mellette, de nem volt kedvem beszélgetni, jó pofizni pedig egyáltalán.
Ahogy álltam a vaskorlát mellett, egyszer csak egy erős szorítást éreztem a vállamon. Hátranéztem és majdnem azt hittem összesek! Nem mintha ájulós típus lennék, de egy isteni fazon állt mögöttem. Egy magas, erős, izmos felépítésű alak. A szemei barátságos nyíltságot sugároztak magukból, de annál is erősebben éreztem a férfiasságát, ami áradt belőle. Rám legalábbis lehengerlő hatással volt.

Nem az a tipikus szépfiú fazon, aki a címlapokon szerepel. Emberibbnek tűnt és semmi mesterkéltet nem láttam benne!
A teste, abban a szűk fehér pólóban és a csípőjére tapadó farmernadrágban, nagyon jól nézett ki. Az arca kissé szögletes, a barna haja bezselézve meredezett az égnek, a szája talán kissé túl húsos, de az összhatás! Az álmaim pasija nézett farkasszemet velem!

- Szia! Látom egyedül érkeztél. Tamás vagyok-nyújtotta felém az erős tenyerét.
- Helló! Én pedig Anna – a keze meleg volt, olyannyira hogy később húztam el az enyémet, mint ahogy illett volna.

- Adsz egy szálat?- Intett a félig elszívott cigarettám felé. Megkínáltam, felé nyújtottam a dobozt.
Követtem a tekintetemmel, az első slukkjából felfelé szálló füstcsíkot. A csillagok ekkor kezdtek ragyogni az égen, legalábbis én ekkor vettem őket észre először. Az esti, sötét lepel megborzongatott, ami miatt fázósan húztam magam össze.
- Menjünk be, te fázol!

Ezután nem emlékszem mindenre, hagytam, hogy az ár magával ragadjon, az a hullám, amit Tamásnak hívnak. Elragadott a lénye, hallgattam a mély zengésű hangját, figyeltem a barátságos, barna tekintetét és mindig elfogadtam a pohár italt, amit rendszeresen a kezembe nyomott.

- Le akarsz itatni?- kérdeztem tőle incselkedve.
- Dehogy, csak látom, hogy bánatod van. Elmeséled?- Csak a fejemet ráztam válaszul. Nem akartam arról papolni neki, hogy elhagytak. Különben is, a lelkem megkönnyebbült és már nem is láttam olyan kétségbeejtőnek a helyzetemet. Végignéztem Tamáson és a női sejtjeim belefújtak, ama bizonyos kürtbe. A belsőmben megszólalt egy hangocska.
Kapás van! Szedd fel, ne hagyd ki az alkalmat. Egyetlen órára is érdemes, még úgy sem csináltál ilyesmit!- Hallgass!- kiáltottam hangosan, Tamás pedig kérdőn nézett rám.

- Hogy mondod?
-Á, semmi, nem érdekes, csak a kis kobolddal veszekszem, aki idebent lakik-mutattam a fejemre.
Tamás nevetése minden gátlásomat elsöpörte. Úgy éreztem, nem akarok semmi mást, csak jól érezni magam, vele.
Közben picit körülnéztem, a hangulat a tetőfokára hágott, táncoltak, kurjongattak, szólt a diszkózene. Odakint az udvaron kisebb tábortűz égett, az emberek vonultak ki-be. Ötvenfős társaság gyűlhetett össze és mi végig, csak egymásnak szenteltük a figyelmünket, mintha egy külön kis szigetet alkottunk volna.
- Elrabolom az időt, a többiek biztos várnak! Menj csak, én elvagyok magam is!- Szabadkoztam.
- Nem! Éreztem, hogy ma részt kell vennem ezen a bulin, téged vártalak, már nagyon régóta – válaszolta Tamás, nagyon őszintének tűnően.
Nevetés.

Ez jellemezte a beszélgetésünket végig. Udvarolt és bevallom jól esett, még akkor is, ha tudtam mire megy ki a játék.
- Egy pillanat, azonnal jövök!- Tamás a fiúhoz ment a tánctér sarkába, aki a hifi berendezés mögött ült. Odahajolt a sráchoz és a fülhallgatót félretolva, valamit belesúgott a fülébe.
Ahogy visszaért már nyújtotta is felém az erős tenyerét, mert egy lassú, dallamos szám csendült fel. Sok pár simult össze, ahogy mi is. Először volt köztünk pár centi, de ahogy lehunytam a szemem, érezni akartam a teste melegét. Odanyomtam magam neki, a széles mellkasába fúrtam a fejem.

Kicsit szédültem, így rá bíztam magam egészen. A zene lágyan ringatott, a kemény izmok melegítettek és most először a három hónap után, újra biztonságban éreztem magam.
Éreztem, amikor néha körbe fordult velem, vagy léptünk párat valamerre.
Egyszer csak kinyitottam a szemem, mert a zene kezdett nagyon távolról hallatszani. Egy szobában találtam magam, ahol az éjjeli lámpa szelíd fénye vonta be a berendezést. A hatalmas franciaágyat, a süppedős szőnyeg vörösét, a jobbra álló asztalt és a két karosszéket is.

Még mindig Tamás karjaiban voltam, és tudatosult bennem, kettesben vagyunk egészen! Mosoly suhant át az arcomon, amikor az állam alá nyúlt és felemelte a fejem. A tekintetem beleveszett a kitágult pupillák mélységébe, az egész testem beleremegett a visszafojtott várakozásba.

Megnyaltam az ajkamat és szinte felkínáltam neki őket. Amikor oldalra biccentette a fejét, és lehajolt hozzám, összeért a szánk. Puhán és lágyan érintett, amitől olvadt viasznak éreztem magam. Mintha ezernyi elektromos szikrácska kezdett volna pattogni a belsőmben, egy hatalmas robbanás előjeleként. Amikor bedugta a nyelvét, megrogytak a térdeim, de ő erősen tartott, majd az ágyhoz tolatott velem.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#51   2013. 11. 12. kedd 11:22
anyocca anyocca

Dobta a férje folytatás

Óvatosan döntött rá, a karját végig a hátam alatt tartva. A legédesebb tehernek éreztem a testét, amikor rám feküdt a teljes súlyával. Nagyon megkívántam, már minden porcikám izzott. Csak most éreztem mennyire hiányzott nekem a testiség. Annyira akartam ott őt akkor, mint még soha senkit az életben.
Valami elpattant bennem, a szégyenlősség köpenye lehullott, meg akartam kapni mindent, amit a másik csak adni tud.

Felbátorodva a pólója alá nyúltam, hogy végre megfoghassam az izom kötegeket. Forró volt a bőre, az illata őrjítő. Ott simogattam, ahol értem, belemarkoltam az izmos fenekébe is.
- Istenem, csináld még!- nyögte a számba, amikor az izmos, kemény hátsóját fogdostam. Tetszett nekem a hang, amit kiadott, még többet akartam kicsalni belőle.
- Vetkőzz le! – utasítottam, amit meg is tett.
Néztük egymást, amikor egymással szemben állva, szabadultunk meg minden egyes ruhadarabtól. Nem éreztem szégyent, úgy tekintett rám, mint egy istennőre. Figyelte a fehér melltartó alól előbukkanó melleimet, a tekintetétől megduzzadó bimbókat végül, amikor a tangámból is kiléptem, a sima háromszöget a lábam között. Szinte hallottam mekkorát nyel, amikor odapillantott.
Én is hasonló állapotban voltam, fantasztikusan festett Tamás teste. Izmos, de nem csúnyán kigyúrt, széles szőrös, mellkas, keskeny csípő, bordás has, és amikor levette a bokszerét! Felsikkantottam a látványtól, örömömben.

Szép nagy pénisze volt, ami duzzadtan, eresen és nagyon keménynek tűnően meredezett. Barnán göndörödő szőr ölelte körbe.

Ő lépett először mellém és azonnal a mellemre tapasztotta a száját. Enyhén szívott és nyalintott finoman, de érezhetően. Egyik mellemről a másikra vándorolt, repkedett akár egy éhes kis darázs a virágfejek felett.
Én sem bírtam ki. Muszáj volt végigsimítanom a felsőtestét. Amikor úgy éreztem, már mindenhol megérintettem, szépen fokozatosan,a kezem lecsúszott a lába közé.
Annyira jó volt a méretes falloszt fogni! Végig simítottam a hosszán, fogdostam a vastagságát, majd meggyúrtam a herét is, óvatosan gyömöszöltem.
Amikor már mindent bejárt a kezem, rákulcsoltam az ujjaimat a vesszőre, mozgattam a bőrt lassan, majd egyre gyorsabb ütemben. Tamás nyögött és hörgött, az őrületbe kergetve vele. Nem is bírtam tovább, térdre rogytam, hogy közelről is láthassam a forró hímvesszőt.
Odadugtam az orrom, beszívtam az illatát, bámultam a selymességét és az erősségét, a szemem csak itta a látványt.
A makk tetején már ott csillogtak azok a harmatcseppekhez hasonlatos kis gömböcskék, amelyek az izgalmi állapot előre haladását jelezték. Muszáj volt megkóstolnom, lenyalnom őket. Cuppogtam az íztől, egyszerűen elkábított, arra sarkallva, hogy még többet szerezzek belőle. Ekkor hátrahúztam a bőrt, amíg csak a fityma engedte és elkezdtem körbe- körbe kényeztetni. Tamás nyögött, és nézett közben.
Az ujjai a hajamat túrták. Borzolta és simította abban a ritmusban, ahogy én finoman elkezdtem szopni. A lábam között már nedves és duzzadt voltam. Az egyik kezemmel lenyúltam, hogy megérintsem magam a legérzékenyebb helyen. Minden puha volt odalent és várakozó. Nem tudtam kétfelé figyelni, így inkább csak a szopásra koncentráltam, amibe egyre inkább kezdtem belelovalni magam.
Várj, így el fogok menni!- Kihúzta a szerszámát a számból, majd nagyokat sóhajtott. Közben a két ujjával két oldalt, elszorította a farka tövét. Kellett egy perc, amíg megnyugodott és úgy érezte folytathatjuk a dolgot.

Ekkor döntött az ágyra és feküdt a lábam közé.
Felsikoltottam, amikor először belenyalt a puha, szétnyílt ajkaim közé. Nyalogatott le- fel, a luk körül, majd csak a csiklómra koncentrált. A combjaim remegni kezdtek, a testem megfeszült. A lepedőt markolásztam, majd a férfi haját simítottam, vonaglottam és dobáltam a fejem.

Két perc biztosan nem telt el, máris éreztem, ahogy a gerincem tövéből kiindul a bizsergés és a kéj hullámai magukkal ragadnak. Sikoltozva élveztem el, miközben szinte majd kitéptem Tamás haját. Mosolygott, amikor szégyenlősen és elpirultan kinyitottam a szemem. Följebb csúszott és a szemembe nézett. Szikrákat láttam a tekintetében, csillogó vágyat. Úgy éreztem a fényei egészen a lelkemig hatolnak.

A teste melegítette az enyémet, a kemény pénisze a hasamat nyomta. Semmi mást nem akartam, mint magamban tudni azt a keménységét. Odanyomtam magam a csípőmmel, ritmikusan és nyöszörögve.
- Mindjárt megkapod, csak egy pillanatot várj- mondta kedvesen a rekedt hangján, miközben gyorsan felállt és addig kotorászott a levetett nadrágja zsebében, míg egy fényes, kis tasakot, nem húzott ki belőle. Hamar feltépte a kotongumi csomagolását és a péniszére gördítette a világos színű, síkos, vékony anyagot. Felszisszent, miközben az érzékeny rúdjához érve a műveletet végezte. Már nagyon vártam, erősen magamhoz szorítottam, amikor újra rajtam feküdt.

Kicsit megigazítottam magam, a lábammal körbeöleltem őt. Harmadikra becsusszant az erős makk, majd végig az egész vastag, forró rúd. Felkiáltottam a boldogságtól, amikor egészen beért.

Muszáj volt a szánkkal is összekapcsolódnunk, mindketten vágytunk rá. Borzongatóan finom volt, ez a fajta egyesülés, majd belefulladtam a csókba, az egész dologba. Mintha egy pillanat alatt átértékelődött volna bennem minden, akárha egy vastag szövetfátyol hullott volna le, a szemem elöl.

Annyira élőnek és erősnek éreztem magam, mint soha, semmikor azelőtt! Ez az érzés volt a legeslegjobb a többi finomság mellett!
Tamás elkezdte a pumpáló mozgást, veszettül jól volt, egy ritmusra járt a testünk, keresve a közös beteljesülést.

Ősi erőt és energiát éreztem, mintha én lennék az első asszony a földön, Tamás pedig a domináns hím, aki csak az enyém. Beleharaptam a vállába, nyaltam a bőrét az erős nyakát, szorítottam és karmoltam, megfeledkeztem magamról teljesen. Szenvedélyes vihart gyújtottunk egymásban, szikrázott minden és robbanni látszott az egész világ. Tamás feltérdelt, majd a fenekem alá nyúlt és az egész csípőmet felemelte. Így mozgott tovább, én pedig még mélyebben magamban érezhettem őt. A nyögésem és a hörgése összekeveredett, egy hatalmas zúgó és őrjítő egyveleggé sűrűsödve. Szárnyaltam a kéj madarán, repültem vele együtt, fel, szédítő magasra.

Egyszerre ért minket utol az orgazmus, ami megremegtette a testünket. Ahányszor ő kilőtt a belsőmben, én annyiszor rándultam össze, szorítva őt erősen. Valósággal magamba préseltem az ondóját. Nagyon jó volt, szinte minden sejtem részt vett a dologban, egy magasabb szféráját éltem meg az orgazmusnak, amit Tamás a lényével tudott belőlem kicsalni.

Amikor rám hanyatlott csak pihegtünk, a bőrünk csúszóssá vált a verejtéktől. Kicsit sem bántam, nagyon finom érzés volt, szinte lebegtünk az orgazmus utáni csodálatos és bágyasztó ködben.

Pár perc múlva legurult rólam és mellém feküdt, a lepedőt óvón húzta rám.
- Köszi!- nyögtem pirulva, mert valamit mondanom kellett és valóban hálát éreztem az egész estéért.

- Én, köszi! Én köszönöm neked ezt az estét, nagyon- nagyon, jó volt! Kérlek, mondj igent, mondd, hogy holnap velem vacsorázol!
- Jól van, szívesen! Viszont lehet, hogy keresnek a többiek, engem pedig Éva a barátnőm.
- Nem, Éva nem keres, mert ő már hazament az egyik barátommal. Engem se fognak itt zavarni hidd el, a vendéglátó apja vagyok!

- Hogyan?- néztem rá nagy, csodálkozó szemekkel.
- Hát igen, már nem vagyok fiatal, negyvenkettő leszek a nyáron. De, ha neked ez ilyen nagy gond, akkor…
- Nem! Csak meglepődtem. Nagyon is tetszel!- Tamás elmosolyodott és ezután csókolt meg újra, amitől a testem megint lázba kezdett jönni. Igen, még háromszor feküdtem le vele ezen az éjjelen és ott maradtam a házában.

Jól gondoljátok, nem tudtunk csak úgy elszakadni egymástól másnap, ahhoz túlságosan jól éreztük magunkat együtt. Közös kincsre leltünk, és egyikünk sem naiv, hogy hagytuk volna, csak úgy kárba veszni!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#50   2013. 07. 02. kedd 10:12
anyocca anyocca

Meztelen napozás

Már harmadik hónapja járt erre az eldugott kis tisztásra napozni, aminek kezdett lassan meglátszani az eredménye. Nehezen barnult, ilyenkor átkozta vörös haját és fehér bőrét. Nem szeretett a vízparton nyaralni, az egymás hegyén-hátán fekvő emberek között úgy érezte magát, mint egy szardínia a konzerves dobozban. Jó alakja volt, nőies formái, hosszú bronzvörös haja miatt sokszor megbámulták. Ez nem zavarta, megszokta már, de az bántotta hogy a zömében jól lebarnult emberek között olyan szánalmasan feltűnő volt hófehér, majd egy-két nap után rákvörösbe hajló bőre. Hiába kent magára bármit, még két hét után is csak nagy jóakarattal lehetett rámondani, hogy kezd barnulni.
Ezért már a tavasz első napsugarait is kihasználta, hogy nyár elejére - persze csak saját magához képest - kicsit lebarnuljon. Néhány héttel ezelőtt véletlenül fedezte fel ezt a tisztást az erdő szélén, egy elhagyottnak tűnő ház mögött. Azóta minden szabad órájában, amikor csak süt a nap, idejön. Sehonnan nem látni ide, ezért már második alkalommal némi tétovázás után levette a bikinit, hogy teste minden porcikáját érje a nap. Elég idétlenül nézett ki mindig az előző években egy-egy fürdőruha csere után a testén itt-ott látszó fehér csík, amit a régi fürdőruha eltérő fazonja miatt nem ért a nap. Idén nem lesz ilyen probléma, mert ott sem marad egész fehér, ahol a kíváncsi, mohó, felizgult férfiszemek nem látják.
Vagy valami jó könyvet vitt magával és azt olvasta hogy gyorsabban teljen az idő, vagy kedvenc zenéivel telerakott MP3-at és a legjobb minőségű Sennheiser fülhallgatót fogta be a napozás alatt. Ilyenkor lehunyt szemmel hallgatta Pavarotti, Domingó csodás hangját, és nemegyszer a hősnő helyébe képzelte magát, akihez ezek az áriák szóltak. Szerette az operákat, romantikus lényéhez jól illett opera különleges világa. Inkább oda járt, mint diszkóba. Emiatt aztán kevés udvarlója volt. Pedig a srácok élénken érdeklődtek utána. Testileg korán érett, ha lélekben nem is követte ezt a gyors fejlődést. Már tizenhat évesen egyes melltartókból C kosarút kellett vennie. Persze magas, karcsú termetéhez, a 180 centihez nem tűnt aránytalanul nagynak a melle. Ennek ellenére a férfiak szeme mindig megakadt a duzzadó keblű, hosszú, tömött bronzvörös hajú, nagy, állandóan csodálkozva néző smaragdzöld szemű fiatal nőn.
Nem szerette ha nézik, mindig zavarba jött tőle. Ilyenkor, de csak ilyenkor előjött a sok magas nőre jellemző sutaság. Elpirult és nem tudta hova tegye kezét-lábát. Ezért utálta magát, de nem tudott mit tenni ellene. Így hát inkább visszahúzódó lett, kerülte a férfiakat. Mindazt, amit az életben elmulasztott, az ábrándok pótolták. Modern nő lévén (jobban értett a számítógéphez, mint sok kollégája, nőkre nem jellemző módon tudott kereket cserélni, és az apróbb javításokat is elvégezte a lakásban) nem a herceget várta fehér lovon, de az ábrándokban mindig egy magas, barna, göndör hajú férfi jelent meg nyitott sportkocsiban, aki tudta, hogy a levél ária nem a Bánk bánban van, és hogy Remarque francia hangzású neve ellenére is német író. Az ábrándokban vele mindig jól elbeszélgetett, itt eltűnt a sutasága, a zavartsága, felszabadultan, nevetve, kézen fogva futottak a réten, kitárgyalták a késői vacsorán az előbb látott operaelőadást, és, horribile dictu, szenvedélyes csókokat váltottak. Ez volt az álom, az ábránd, a mese. És hogy nézett ki a valóság?
Hamarosan harminc éves lesz, és két, jelentéktelen férfivel folytatott, még náluk is jelentéktelenebb viszonyban egyszer sem élte át az orgazmus gyönyörét. Persze, olvasott róla, de még egyszer sem tapasztalta meg. Nem is tartott sokáig egyik kapcsolata sem. Most már jó ideje nem volt senkije. Méltóságán alulinak tartotta, hogy Júlia meg Romana füzet-kékben olvasson a szerelemről meg a szexről, abból tanulja meg, mi is a gyönyör, de más megoldás nem mutatkozott. Egyszer egy különösen hosszúnak bizonyult álmatlan éjszaka után lesz ami lesz alapon bement egy üzletbe, hogy vibrátort vegyen magának, de miután elkezdték kérdezgetni, hogy mégis milyet szeretne, kicsit vagy nagyot, simát vagy recéset, netán egy négerére hajazót, fülig vörösödve kiszaladt és meg sem állt hazáig. Arra is gondolt, hogy az interneten vásárol magának, már ki is nézett egy teljesen hétköznapi kis valamit, de aztán elképzelte, ahogy a postás kárörvendően szemléli, a szemével levetkőzteti, miközben ő átveszi a csomagot, és gyorsan lemondott erről a tervéről. Hiába állt ott öles betűkkel hogy semleges csomagban küldik, meg volt győződve róla, hogy a postás pontosan tudná, mi érkezett a címére.
De most nem a vibrátoron jár az esze, hanem Nemorino áriáját hallgatva együtt érez a fiúval. A sutaságuk, a kívülállósságuk közös. Ahogy Nemorino szerelmes Adinába, úgy szerelmes ő a sportkocsis, göndör hajú, ábrándbeli idegenbe - persze csak képzeletben. A zenét hallgatva is rá gondol, elképzeli, ahogy itt fekszik mellette a tisztáson, átöleli, és simogatja, csókolja a testét.
1 hozzászólás, utolsó: vera31 (2013. 07. 11. csütörtök 07:02)
 
#49   2013. 07. 02. kedd 10:11
anyocca anyocca

Meztelen Napozás 1

Mint ilyenkor mindig, nehezebb lesz a lélegzete, benedvesedik. Egyik kezét a mellére teszi, a másikkal megmarkolja a takarót. Mintegy öntudatlanul szétnyitja kissé a combját, érzi a napsugarak melegét az ölén. A takarót markoló keze megrándul. Annyira kívánja az öle hogy odanyúljon, de valami mindig visszatartotta ettől. A konzervatív nevelése? Vagy Andrea, a barátnője, aki úgy fogyasztotta a férfiakat, mint más a reggeli kávét, és akinek harsány, közönséges elbeszélései arról, hogyan szerzett örömet magának egy-egy ügyetlen pasas után a csiklója ingerlésével, egyszerre vonzotta és taszította?
Olyan sokszor járt már közel hozzá, de az utolsó percben valami mindig visszatartotta. Most is. Alig hallhatóan felnyögött, megszorította a mellét és kicsit megemelte a medencéjét, mintha könnyebbé akarná tenni valakinek hogy beléhatoljon. Aztán visszaejtette és lassan mozgatta, mintha valakinek az ütemét követné. Csukott szemmel, fején a fülhallgatóval és ezzel az obszcén mozgással úgy nézett ki, mintha hanganyagról tanulná a szexet, az orgazmust.
Egyre jobban beleélte magát. A meztelenség, a napsugár, az enyhe légmozgás az ölén, a csiklójánál, a szerelmes ária által kiváltott fantáziák felkorbácsolták a testét. A két térdét behajlítva, combját szélesre tárva felkínálta ölét az ábrándok hercegének: "Gyere, tégy magadévá" suttogta, ami csak a fülhallgatóval a fején tűnt suttogásnak, a valóságban jól hallható, a kielégítetlen vágya által a szélbe kiáltott kívánság volt, amit a nő tudta nélkül valaki meghallott és magára értett...
A férfi már jó ideje egy fa mögül figyelte a fiatal nőt. Szerette egyedül járni az erdőt, a természetet, ezért olyan helyeket keresett, ahol kicsi a valószínűsége, hogy mással is összefusson. Így került most ide. Már messziről észrevette a napfürdőző alakot, tétovázott is egy darabig hogy erre folytassa-e az útját, de végül győzött a férfiúi kíváncsiság. Azt látta messziről is, hogy egy meztelenül napozó nő van ott, de csak közelebb érve fedezte fel, hogy egy nagyon csinos, jó alakú, fiatal nő kereste itt a magányt a titkos napfürdőzéshez. A fa mögül legeltette a szemét a formás alakon, a telt, hetykén álló keblen, a nő hosszú combján. Már azt hitte hogy alszik, amikor egyszer csak enyhén szétnyitotta a combját. Ezt látva kiszáradt a torka. Óvatosan, hogy zajt ne csapjon, átosont egy másik fa mögé, ahonnan a nő két combja közé látott. Jól látta a sűrű, bronzvörös, ujjnyi széles csíkra borotvált szeméremszőrzetet, a nő enyhén kitárt ölét. Észrevette, hogy a nő testében lejátszódhat valami, mert ágyéka egy szeretkezés mozdulatait imitálta. Nagyon felizgult. Már a fiatal, tökéletes test látványa is megtette a magáét. A feleségére gondolt, akinek teste már régen nem őrizte az egykori jó alakot. A kötelességből végzett szeretkezéseikre, aminek során már csak a mechanikus inger, és a szeretkezés közben behunyt szeme elé képzelt jobbnál jobb nőalakok, nem pedig a felesége utáni vágy hozza a kielégülést. Vászon shortja már szűknek bizonyult amióta meglátta a formás alakot a pokrócon, de eddig nem akart tudomást venni duzzadó férfiasságáról. Mindig lenézte és megvetette voyeur-öket, most meg itt áll egy fa mögött és egy izgató testet bámul. Amikor a nő megfogta a saját mellét és szélesre tárta az ölét, végérvényesen felizgult. Kigombolta a nadrágját és megszabadította a boxer börtönéből mereven álló dákóját. Ott állt az árbocként meredező férfiasságával, és nem tudta levenni a szemét a magát felkínáló testről. Amikor pedig meghallotta a "gyere, tégy magadévá" szavakat, nem bírt magával. Azt hitte, a felszólítás neki szólt, és a nő széttárt combja közé térdelt...

Amikor Nemorino áriája után fülébe csendült Carmen áriája, a "cigány lányt úgy szeress, ne könnyet ejts, légy akaratos, büszke, vad..." megrándult a teste. Ilyen erős vágyat még sohasem érzett. Talán a szellő, ami a testét simogatta, a szabadban meztelenre vetkőzés, a már emlékké vált múltban volt utolsó szeretkezés gondolata, vagy csak az egészséges test önzése tette, de úgy érezte, görcsbe rándul az öle, ha nem viszi most azonnal oda a kezét, nem dörzsöli meg csiklóját. Már indult a takarót markoló keze az öle felé, amikor azt hitte, álmodik: egy kéz a semmiből szétnyitja a szeméremajkait és egy vastag, kemény szerszám lassan, de megállíthatatlanul benyomul a hüvelyébe. Egy pillanatig nem tudta, hogy ez még ábránd, vagy már valóság. Valóság volt, érezte ahogy kitölti a hüvelyét. Egyet sikoltott, a megváltásért hálát mondó sikoltás volt ez. Szorosabbra hunyta a szemét hogy a valóságot és az ábrándot összekösse. A barna, göndör hajú sportkocsis herceg eljött hát végre! A sok álombeli csók után végre birtokba vette a testét is - csak erre akart gondolni. Átölelte a férfit, magára húzta egészen. Két combját a dereka köré fonta, és öle együtt ütemre mozgott a hüvelyében mozgó szerszámmal, felvéve annak ritmusát. A férfinek az egyik kezét a mellére húzta: "szorítsd meg" mondta. Az erős tenyér rásimult a mellére, majd két összecsippentett ujj a kemény mellbimbóját kezdte morzsolgatni. "Csókolj... csókolj meg" súgta a férfi fülébe, amikor még soha nem tapasztalt érzések ébredtek az ölében. Forróság és kéj hullámai száguldottak át a testén. Érezte, ahogy a férfi pénisze lüktetni, majd pumpálni kezd, pumpálja belé a spermát. Alig valamivel ezután megérkezett hozzá is az eddig még nem tapasztalt kéj. Megrázta a testét, tíz ujját belemélyesztette a férfi vállába és kiszakadt belőle az a kéjes sikoly, amiről már annyit hallott Andreától, de ami még soha nem hagyta el az ő száját. Elélvezett...
A férfi teste a földhöz szorította. Nem mozdult, nem merte kinyitni a szemét. Tudta hogy nem a sportkocsis herceggel szeretkezett, de még nem tudta eldönteni, hogy akarja-e egyáltalán megtudni, ki szerezte neki élete első igazi orgazmusát.
Ha most nem nyitja ki a szemét és hagyja a férfit elmenni, akkor az ábránd megmarad. De leélhet-e egy egész életet ábrándokba menekülve? Másrészt viszont, ha meglát egy hétköznapi, esetleg ellenszenves, netán kissé visszataszító alakot, akkor még az emléke is elvész ennek a valószerűtlen első orgazmusnak. Mit tegyen hát? Néhány pillanatig még átadta magát az előbbi gyönyör emlékének, majd halkan, de határozottan megszólalt:
"Kérlek, ne szólj semmit, csak menj el. Úgy akarok erre a napra visszagondolni, mint egy álomra"
A férfi felemelkedett, tétovázott egy ideig. Aztán lehajolt, gyengéden végigsimított a még enyhén remegő testen. Ráhajolt a két büszke mellre, egymás után az ajka közé szorította a még mindig ágaskodó bimbókat, a nyelvével becézgette, szívogatta, gyengéden játszott velük.
A nő melle ismét keményedni kezdett. Egy kéjhullám futott át a testén, összeszorított szemmel élvezte ahogy a férfi nyelve a mellével játszik. Kicsit csalódott volt, amikor abbamaradt a kényeztetés. Veszteség érzése tört rá. Kinyitotta a szemét hogy a férfi arcába nézzen, de már csak egy, a fák között eltűnő hátat látott.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: anyocca anyocca
Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 63db
Utolsó üzenet: 2014. 11. 20. csütörtök
 

Hírek

2015. 01. 16. péntek 15:28
Jól megrakott tini ribik Ezek a tini muffok a környék legnagyobb ribijei. Ők a tanulás helyett inkább az élvezeteket hajszolták mindig is. Semmi másra nem vágynak, csak hogy jól megdugják őket. És ezt persze mindig el is érték, hisz ki tud ellenállni egy hamvas csajszinak, aki... Tovább
2015. 01. 15. csütörtök 16:47
Szilveszteri kalandék nálunk jártak! Egy nagyon jó hangulatú díjátadóban volt részünk a kolléganőmmel Szilveszteri Kaland-ék társaságában. Ebben bizonyára szerepet játszhatott az is, hogy nem csak a nyertesnek járó egy üveg pezsgő fogyott el. A díjátadó jócskán belenyúlt az estébe,... Tovább
2014. 12. 24. szerda 09:37
Boldog Karácsonyt és B.Ú.É.K.! Ezúton a GoldenGate minden kedves látogatójának Boldog Karácsonyt és erotikában gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk! a GoldenGate csapat Tovább


Tölts fel te is!

Tölts fel te is!Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!