Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#77   2015. 03. 07. szombat 11:08
anyocca anyocca
Pár cimborával a Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy kollégiumban volt, két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre. Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy korhű társaság; germánoknak öltöztek. Volt velük egy lány; narancssárgás, vékony anyagú, korhű ruhában. Hosszú, barna haja szépen össze volt fonva kontyba, lábán sarut viselt. Rögtön megakadt raja a szemünk. Majd a többi leányzón is. Voltak egy páran…

Ahogy kezdett lemenni a nap, bevettük magunkat a konyhába és nekiálltunk vacsorát főzni. A főzéshez elengedhetetlen a főzőbor is; enélkül ugyanis az eredmény kétséges lehet.

Nagyban ment már a poharazgatás meg az összetevők darabolása, mikor megjelent pár lány a germános társaságból. Megkérdezték van-e dugóhúzónk, majd miután kinyitottuk a borukat, ott is maradtak. Kellemes társaságot nyújtottak a szemrevaló lányok. Miközben főztünk tovább, ők meséltek a hagyományőrzős dolgaikról, meg mindenféle vicces történetek kerültek elő…

Mikor már csak főnie kellett az ételnek, az egyik cimborával kivonultunk a ház elé cigizni. Nagyban dumálunk kint, mikor megjelent az egyik lány és betársult a beszélgetésbe. Haverom idővel lelépett, így kettesben maradtunk a lánnyal. Mondtam neki, hogy szeretném körbejárni a területet, ő pedig örömmel csatlakozott.

A séta közben beszélgettünk. Láttunk hatalmas fákat, alattuk padocskákkal, hatalmas szőlőpréseket, darálókat, lugast, régi gépeket, rózsaligetet. Itt is voltak padok, mi pedig helyet foglaltunk az egyiken. A virágok illata betöltötte a levegőt, a fejünk fölött ragyogtak a csillagok. Vékony, kissé áttetsző ruhája rásimult formás testére, minek következtében mocorogni kezdett a farkam. Átkaroltam, mire felém fordult. Megcsókoltam, ő visszacsókolt. Magamhoz húztam és csókolóztunk. Hosszan, szenvedélyesen. Simogattam a csupasz karját, cirógatta a nyakam.

Nem tudom mennyi idő telt el. Ilyen sokáig évek óta nem csókolóztam egyfolytában senkivel. Nagyon jól csókolt. Ahogy puha, nedves ajkai az ajkaimhoz értek, vagy épp ahogy nyelve hegyét végighúzta az ajkaimon, illetve a nyelvem kergette teljesen felizgatott. Jobb kezem már jó ideje a melleivel foglalkozott – simogattam a lenge anyagon keresztül formás kebleit.

Hirtelen elhúzódott és felállt mellőlem, majd azzal a lendülettel beleült az ölembe velem szembe. Kemény farkam hozzányomódott az ágyékához, mire kaján vigyor jelent meg az arcán. Átkarolta a nyakam és ismét csókolózni kezdtünk, miközben ölét hozzádörzsölte a péniszemhez. Kezeim a hátát simogatták, majd lecsúsztak a fenekére és tovább vándoroltak csupasz combjára. A felgyűrődött szoknya alatt ujjaim a csupasz bőrét cirógatták. Lassan visszacsúsztattam a kezeim a fenekére a szoknya alatt és azokat markolásztam a továbbiakban.

Lejjebb csúszott az ölemben és egyik kezével lenyúlt a sliccemhez. Kigombolta a nadrágom és lehúzta a cipzárt, majd benyúlt a lyukon és elővette a farkam. Kissé megemelkedett és – miközben a kezével félrehúzta a bugyiját – lassan beleült a farkamba. Ahogy forró nedves puncija magába fogadta a farkam, belemarkoltam a fenekébe. Aprókat mozgott előre-hátra, amire én rásegítettem a kezeimmel.

Ajkaim a szájáról átvándoroltak a nyakára, vállaira és azokat halmoztam el apró csókkal, miközben jobb kezemmel a mellét kezdtem simogatni, míg ő mozgott rajtam.

Arcát a nyakamba fúrta és csókolni, szívni kezdte a nyakam. Próbáltam eltolni a fejét, hogy ne hagyjon nyomot, de nem engedte és huncutul kacagott mellé.

Megfogtam a derekát és megemeltem, mire a farkam elhagyta a punciját. Ekkor lejjebb csúsztam a padon és felálltam. Leállítottam a földre és megfordítottam, hogy nekem háttal legyen. Kezeivel belekapaszkodott a pad támlájába. A szoknyáját feltűrtem a hátára, a farkam pedig a hüvelyéhez igazítottam és ismét behatoltam egy erőteljes mozdulattal. Felnyögött. Megragadtam a csípőjét és hevesen dugni kezdtem. Néztem, ahogy a farkam ütemesen mozog benne; elmerül, majd ismét feltűnik.

Arra lettem figyelmes, hogy valami hozzáér a golyóimhoz; az egyik kezével a csiklóját kezdte el izgatni, és közben az ujjhegyei hozzám értek, ahogy mozogtam benne. Egyre hangosabban nyögdécselt, én meg csak lökdöstem egyre hevesebben. A golyóim neki-nekiütődtek, ujjaim a fenekét markolták és csak dugtam.

Éreztem, hogy közeledem, ő meg egyre csak nyögött, majd lábai megremegtek. Éreztem, hogy kissé megroggyan, hüvelye izmai pedig hirtelen összehúzódásokba kezdenek. Erőteljesen megfogtam a csípőjénél, hogy ne essünk el, és folytattam benne az intenzív mozgást. Az izmainak szorítása nálam is megtették hatásukat és hamarosan megtöltöttem forró nedveimmel. Dugtam tovább, míg lankadni nem kezdett a férfiasságom. Ekkor kihúztam belőle és lerogytam a padra. Ő meg mellém. Itt pihegtünk egymás mellett…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#76   2015. 03. 07. szombat 11:08
anyocca anyocca
A hétvégén túrázni voltunk. Busszal mentünk a kiindulási pontra. Már itt szó szerint közel kerültünk egymáshoz, lévén a jó időt kihasználva rengetegen utaztak a járaton, így össze voltunk préselődve. A szerpentinen, illetve az elindulásokkor/megállásokkor többször belekerültünk egymás intim szférájába.

A hegyen aztán beszélgettünk; többször felemlegetésre került az intim szférába behatolás, aztán ebből kiindulva másféle behatolások is szóba jöttek. Ment egymás húzása verbálisan. A nehezebb szakaszokon pedig megvolt a testi kontaktus is; kéz a kézben segítettem a feljutását, vagy épp a karjaimba rohanva ért le egy meredekebb emelkedőről. Az egyik ilyen lerohanása annyira lendületesre sikeredett, hogy alig tudtam elkapni; kizökkentett az egyensúlyomból és majdnem elestünk mind a ketten. Mikor visszanyertük az egyensúlyunkat ott álltunk egymás karjaiban. Megcsókoltam. Ajkai puhák voltak és kissé szárazok – eleinte. Aztán ahogy egyre jobban belemelegedtünk a csókolózásba, benedvesedtek az ajkai, mire én megmerevedtem. Ezt valószínűleg ő is megérezte, mivel szorosan egymást ölelve álltunk, illetve a csókolózás közben éreztem, ahogy a szája széles vigyorra húzódik.

Innentől nagyrészt kézen fogva haladtunk tovább, rendszeresen megszakítva a továbbjutást egy-egy heves csókkal. Már délutánra járt az idő, mikor egy nagy rétre érkeztünk. Nemrég kaszálhatták le; még ott voltak a boglyákba rakott szénakupacok. Egymásra néztünk, majd elkezdtünk az egyik felé szaladni és beleugrottunk a szénába. A száraz fű bár néha szúrt, kellemes puha fekhelyet biztosított.

A hátán feküdt, miközben én az oldalamon szorosan mellette. Néztem, ahogy a széna belegabalyodott a hajába. Kisimítottam egy tincset az arcából, majd megcsókoltam. Kezeivel átkarolta a nyakam és magához húzott. Így csókolóztunk, miközben szabad kezem felfedezőútra indult a testén. Először az oldalát találtam meg. Innen siklottak tovább ujjaim a mellszélén keresztül a kebleire. Jóleső érzés volt így ruhán keresztül érezni gömbölydedségét.

Lejjebb csúsztattam a kezem, míg el nem értem a felsője alját. Itt becsúsztattam ujjaim a szövet alá és elindultam vissza fel a domborulatok felé. Ahogy elértem a melltartóját kissé fordítottam rajta, hogy a háta elemelkedjen a földtől és ki tudjam kapcsolni melltartóját. Miután sikerült kioldani a kapcsot, a kezem előre siklott a mellkasára és a fehérnemű alatt tört utat magának a hőn áhított domborulatokhoz. Ahogy tenyerembe vettem a keblét, éreztem mellbimbója keménységét, a bimbóudvar rücskösségét. Ezzel még jobban felizgatott. Simogattam a melleit, morzsolgattam a bimbóit, mire halk nyögések hagyták el ajkait.

Egyik keze a nyakamról az oldalamon keresztül a sliccemhez vándorolt. Itt megkereste a cipzárt és lehúzta, majd kezét becsúsztatta a lyukon és az alsómba próbált utat keresni. Itt még egy gomb állta útját a bokszeromon, amit kioldva kezébe került merev férfiasságom. Ahogy hűs ujjait köréfonta, belemarkoltam a mellébe. Felnyögött.

Így izgattuk egymást még egy darabig, aztán kezem lassan végighúztam a hasán, le a nadrágjáig. Egyesével kigomboltam rajta a gombokat, majd az ujjaim utat keresve a szűk ruhadarab alá lassan elkezdtek lefelé vándorolni csupasz bőrén. A bugyiját elérve végigsimítottam ujjbegyeimmel az alsó és a puha bőre találkozását. Beleborzongott. Haladtam tovább lefelé a bugyin kívül. A szeméremdombját simogatva az alsón keresztül éreztem, mennyire forró. Félrehúztam a bugyit és majdnem teljesen csupasz vénuszdombját kezdtem simogatni – egy kis csík volt meghagyva, szépen megnyírva. Ujjbegyeim végigfuttattam a csíkon, alig hozzáérve, mire ismét megborzongott. Lefelé haladó ujjaim végigsiklottak a nagyajkain, melyek közül már kikandikáltak a kisajkak. Felfelé haladva két ujjam besiklott az ajkak közé; éreztem forróságát és nedvességét. Kitapintottam csiklóját és finoman simogatni, dörzsölni kezdtem. Felnyögött. Ujjaim ismét lejjebb vándoroltak a hüvelyéhez és a sikamlós nyílásnál köröztek, majd lassan elindult két ujjam a kéj barlangjába. Bent hihetetlenül forró és lucskos volt. Ujjaim lassan mozogtak benne ki és be, miközben mi továbbra is csókolóztunk.

Hamarosan ajkai elengedték az ajkaim és becsukott szemmel, aprókat nyögve élvezte a kényeztetést. A nyakát és az arcát csókolgattam.

Mellé térdeltem és elkezdtem lehúzni róla a nadrágot és a bugyit. Megemelte a csípőjét, így könnyen megszabadítottam a ruháitól. Magamat is megszabadítottam a nadrágtól és az alsótól. A lábai közé térdeltem és a hüvelyéhez igazítottam a farkam. A makkomon éreztem forróságát. Lassan behatoltam. Éreztem, ahogy kitöltöm, ő pedig szorosan körbezár. Fölé hajoltam és mozogni kezdtem benne, miközben ajkait, arcát, nyakát csókolgattam.

Lábait átkulcsolta a derekamon, kezeit a nyakamon. Fejét hátra hajtotta, így még jobban hozzáfértem a nyakához, melyet csókkal halmoztam el és gyengéden szívogattam. Légzése egyre szaporább lett, nyögései megszaporodtak. Éreztem, ahogy teste remegni kezd. Hevesebben kezdtem benne mozogni. Lábai lesiklottak a derekamról, teste megfeszült. Kezeivel szorított magához. Lassítottam a mozgásomon.

Karja szorítása engedett. Néztem a kéjtől sugárzó arcát, a szénadarabokkal tarkított haját és mosolyogtam. Kinyitotta a szemét és rám mosolygott. Eltolt magától és jelezte, helyezzem magam kényelembe, most ő kényeztet engem.

Elheveredtem a szénán, ő lábaim közé helyezkedett. Odahajolt a farkamhoz. Félre simította haját, hogy lássam az arcát és csókot lehelt a makkomra. Lassan bekapta és játszani kezdett rajta a nyelvével és az ajkaival, míg egyik kezével a golyóimat kényeztette. Néha erőteljesen szívta, máskor gyengéden harapdálta vagy ép lágyan paskolgatta a nyelvével. Nem mindennapi technikával rendelkezett. Ennek hamar meg is lett az eredménye – a korábbi benne töltött élmények is alaposan megalapozták az élményt – és a szájába élveztem.

Alaposan letisztogatott, majd mellém heveredett. Alig pihegtünk pár percet, mikor gyerekkacajra lettünk figyelmesek. Villámgyorsan magunkra kapkodtuk a ruháinkat és próbáltunk megszabadulni a belénk ragadt szénától, mikor is megjelent egy négy tagú család két elég fiatal csemetével. A szülők jót mosolyogtak rajtunk, a gyerekek pedig lelkesen ugrottak bele a már alaposan széttúrt szénába…
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#75   2015. 03. 07. szombat 10:51
anyocca anyocca
Egész nap csak a délután járt a fejemben. Sem munka, sem barátnők nem tudták lekötni a figyelmemet. Csak őket láttam… a két srácot, akiket eddig csak fényképről ismertem, de a találkozás már csak pár órára volt. Már mindent elterveztünk. Kettőkor lelépek a munkahelyről, otthon már kikészítettem a kellékeket és a ruhát. Négykor beszéltük meg a találkát, a Palace Hotel előtt. Ők bérelnek szobát, intézik a pezsgőt. Hogy meddig fog tartani, az csak rajtunk múlik.

El is engedtek kettőkor, a terv szerint alakult minden, időben otthon voltam. Semmivel nem foglalkoztam, ledobtam a ruhám, s már indultam is zuhanyozni. Szép sorban, nyak, vállak, kezek, cicik. Itt jobban elidőztem. Eljátszadoztam velük, mert attól mindig megduzzadnak egy kicsit. És az ilyenkor sosem baj. Cici után has és aztán a punci. Alaposan leborotváltam, mindent figyelmesen, szeméremajkak, vénuszdomb, csak egy vékony kis csík maradt. Így nem olyan kislányos. A zuhanyrózsával kicsit izgattam a csiklóm. Egy kis előjáték, még egyedül. Mikor a fürdéssel végeztem, egy kis sminkelés, testápoló, egyéb női dolgok, majd az öltözés. Először a tanga. Fekete, csipkés, vékonyka darab, oldalt kötős, hogy egyszerűbb legyen megválni tőle. Picit bevág a szeméremajkaim közé, de ettől csak izgatóbb lesz, remélem. Ezután a fekete necc harisnya, piros harisnyakötővel, s végül a piros-fekete mini babydoll és a fekete magassarkú szandál. Semmi más. Az óra háromnegyed 4et üt, felhúzom földig érő kabátomat, majd elindulok.

10 perc alatt odaérek, de a hotel előtt még nem áll senki. Aztán elém gördül egy fekete Audi és kiszáll belőle a két srác. A szívem hevesen ver. A srácok odalépnek hozzám, kezet nyújtanak. Tommy és Seth. Eddig stimmel. És a külsejükben sem csalódom. A szállodában ismerősként köszöntik őket, s már kapják is a szobakulcsot. Seth lép először a szobába. Behűtött pezsgő a pulton, vörös lámpák világítás gyanánt. Tommy lesegítené a kabátom, de egyelőre még nem hagyom. Ezzel várjunk még. A fiúk pezsgőt töltenek, iszogatunk. Fél óra, és már kezdem érezni, hogy a fejembe száll az ital. Melegem van, megválok a kabátomtól. Vendéglátóim jelentőségteljes pillantást váltanak, amint végigmérték öltözékemet. Seth közeledett hozzám először. Átölelt, s néhány csókot lehelt a nyakamra. Közben Tommy hátulról simult hozzám, nekem nyomta kemény péniszét. Maga felé fordított, és hevesen megcsókolt. Ha akartam volna, sem szabadulhattam volna szorításából. De nem volt rossz. Sőt. Éreztem, ahogy felizgulok, már bizsergett az egész testem. Vártam a folytatást. Seth hátulról kezdett vetkőztetni. A babydoll és a harisnyakötő hamar lekerült. A neccharisnyát lassan húzta le a lábamról, keze nyomán puszikkal kényeztetett. Ez is lekerült végül. Tommy finoman az ágy felé irányított, míg nem elvesztettem az egyensúlyom és hanyatt dőltem az ágyon. Ekkor mindketten megváltak ruháiktól, nekiestek a testemnek, nem tétováztak tovább. Az egyik a melleimet kényeztette, markolta és a mellbimbómat nyalogatta, szívta, harapdálta. A másik rögtön a puncimra tért rá. Éreztem, ahogy a tenyerét rányomja a csiklómra, s az rögtön meg is dagad alatta, amint elkezdi simogatni a sikamlós pinát. Egyszer csak a nyelve behatolt az izgalomtól megdagadt szeméremajkaim közé, és erőteljes, gyors mozgásokkal izgatta a lyukamat és a csiklómat felváltva. Ahogy ezt ismételte, egyre több és több nedvesség folyt a nyelvére. Közben Seth is elindult lefelé, fölém térdelt, úgy csókolgatta a hasamat, vénuszdombomat. Ahogy térdelt, a makkja éppen olyan távolságra került az ajkaimtól, hogy könnyűszerrel megnyalhattam. Ahogy nyelvem hozzáért, hozzátapadt a makkjából csöpögő kéjnedv. Lassan annyira felizgultam, úgy éreztem szétfeszít. És ekkor jött a az első igazi gyönyör. Seth fölülről elért a csiklómhoz, szájába vette és szívogatni kezdte, Tommy pedig lassan, óvatosan hatolt két ujjával a hüvelyembe, s egyre gyorsuló mozdulatokkal húzogatta ujját ki és be. Ahogy a keze gyorsult, úgy hevült az én testem is, egészen addig, még a forróság elviselhetetlenné vált, s hatalmas erővel, szinte kirobbant belőlem az orgazmus. Minden tagom remegett a gyönyörűségtől, a hüvelyem pedig elképesztő mennyiségű nedvességet spriccelt minden egyes összehúzódással Tommy kezére. Persze ennek ellenére nem hagyták abba a puncim izgatását. Seth tovább nyalogatta a csiklómat, a testem pedig minden nyalással hatalmasat rándult. Minden porcikám nagyon érzékeny lett az orgazmustól. Azt sem bírtam akkor elviselni, hogy Tommy tovább ujjazzon. Mikor ezt a fiúk észrevették, finoman a hasamra fordítottak. Hevesen dobogó szívvel vártam a folytatást, s ekkor valami furcsa, de érdekes dolog következett. Tommy a hátamat kezdte csókolgatni, Seth pedig egy vibrátorral izgatni kezdte az ánuszomat. Éreztem, ahogy kitágulok. Feltérdeltem, hogy könnyebben hozzáférjen, s közben Tommyt kezdtem nyalogatni, szopni. Először csak óvatosan, lassan, majd ahogy észrevettem, hogy egyre jobban élvezi, úgy durvultam. Erősen, gyorsan szívtam, olyan mélyre vettem be a számba, amennyire csak tudtam. Seth egy ideig még a vibrátorral játszadozott, aztán váltott. Vibrátor helyett a farkát nyomta a popsimhoz. Már annyira kitágultam, hogy a makkja könnyen becsusszant. Egyre beljebb hatolt, és nem mondom, hogy egy picit sem fájt, de úgy fel voltam izgulva, és annyira jól esett, hogy nem törődtem vele. Addig-addig mozgatta Seth a péniszét, míg egészen tövig belém nem hatolt. Ekkor Tommy alám csúszott, s én ráültem a farkára. Könnyedén csusszant belém, s én nem tétováztam, gyorsan mozgattam a csípőmet előre hátra. Ennél élvezetesebb szexben még sosem volt részem. Az egyik álompasi a fenekembe készül élvezni, a másik a puncimba. Mindketten egyre jobban ziháltak, s az én testemben is előröl kezdődött minden. Kiugrott a szívem a helyéről, alig kaptam levegőt, s megint robbanni készült a testem. Seth előrehajolt, s én megcsókoltam. Egyre gyorsabban mozgott ő is, s alattam Tommy is. Odanyúltam Tommy heréihez, s a kezem csupa nedvesség lett. Annyira nedves voltam, hogy kifolyt belőlem, Tommy heréi és a combjai is síkosak voltak tőle. Ettől csak még izgatottabb lettem, s az első orgazmusnál még hevesebb remegés vett rajtam erőt, felsikoltottam, nyögtem, ziháltam, s a nagy rángásban kicsúszott belőlem Seth farka, s amint ez megtörtént, a hátamra spriccelt az ondó, s két – három lövéssel szinte be is terítette az egészet. Ekkor Tommy is rángatózni kezdett, s ahogy az orgazmustól megfeszült a puncim, éreztem, hogy az ondója belelövell.

Ettől az egésztől kimondhatatlanul boldog voltam. Két férfit sikerült kielégítettem két óra alatt, s nekem is két hatalmas orgazmusban volt részem. Szex után mindhárman letusoltunk, aztán egy darabig feküdtünk az ágyon, beszélgettük, s végül arra jutottunk, havonta egyszer megismételhetnénk ezt a dolgot.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#74   2015. 03. 03. kedd 10:33
anyocca anyocca

Kiéhezett katona

Sorkatonai szolgálatot töltöttem. Már két hete nem láttam a barátnőmet. Nagyon hiányzott. Az érintése a közelsége, a teste. Már épp felé tartottam a buszon és azon gondolkodtam, hogy milyen opózban fogom megdugni és folyton csak a gyönyörű teste lebegett a szemem előtt. A gyönyörű mellei, a formás kis popsija, a borotvált kis *****ja. Szinte a számban éreztem az ízét. Istenem, már nem sokat kell várni és újra a nyelvemmel érinthetem csodálatos húskelyhét, érezhetem ahogy a tanga bevág a popsijába miközben simogatom és a melle formáját is, mintha a kezembe érezném.
Végre megérkeztem hozzá. Nagy ölelés, csókok.Hiányzott a Kedvesem. Nagyon szeretem Őt és végre a közelében lehetek. Nem számít semmi más. De most nem érzelgősködünk.Tudom,hogy Ő is ki van éhezve,hiszen telefonon sűrűn beszéltünk és sokszor mondta ,hogyha nála lennék akkor most leszopna vagy meglovagolna. Igen-igen ilyen vulgárisan fejezte ki ilyenkor magát, mert tudta ,hogy én ettől beindulok. Persze én is biztosítottam arról,hogy ha itt lenne akkor jól kinyalnám a bugyijából aztán pedig megdugnám. Ettől mindig benedvesedett a *****ja és muszály volt elővennie a vibrátorát. Istenem ha akkor vele lettem volna nem hagytam volna,hogy műpéniszek dolgozzák meg azt a kis lukacskát.
De most itt vagyok és látoma szemén ,hogy csak a ******on jár az esze. Én sem tudom tűrtőztetni magam.Megcsókolom miközben kezemmel a popsiját és a melleit masszírozom.Nincs rajta melltartó érzem. Lassan benyúlok a poló alá, mert érezni akarom a bőrét és közvetlenül meg akarom fogni csodálatos melleit. Egyre vadabbul csókolózunk és szinte észrevétlenül lekerülnek a ruhák rólunk. Ő a ******at húzogatja miközben kéjesen liheg én a *****ját ujjazom. Nem tudom eldönteni ,hogy megdugjam vagy kinyaljam.Ezen még vam egy kis időm gondolkodni ugyanis máris elém térdel és elkezdi szopn a ******. Óóó , Istenem milyen jó.
Olyan finom meleg és nedves. Nem tagadom ezért is szeretem ezt a lányt mert nagyon jól tud szopni. Egyre erősebben kezdi mozgatni a kezét és közben Ő is és én is lihegünk.Látszik ,hogy élvezettel csinálja és bevadul a ******tól.Teljesen le fog szopni és a spermát a szájába kéri. Hát amilyen ügyesen csinálja nem is sokat kell rángatnia és máris belelövellek a gyönyörű szájába. Ő kéjesen maszatolja szét a ******mal a szája körül az anyagot.
Csodálatos látvány ez,legszívesebben megkérném szopjon le még egyszer. De látom Ő már másra gondol.

Felfekszik az ágyra jól szétteszi a lábait és arra utasít,hogy nyaljam ki rendesen. Ok, baby.Én is imádok neked örömet okozni. Örömmel bújok a lába közé és végig nyalom a combja belső felét a feneke egy részét és körbenyalom a területet amit nem sokára be fogok venni. Ezt még egy jó darabig csinálom hadd izguljon csak fel. Majd ha könyörög hogy a *****ját is nyaljam akkor, majd elkezdem. Látom ,hogy Ő a melleit masszírozza. Én is odanyúlok egy két markolásig. Na jó. Nem játszom én sem.Be vagyok indulva egy kis ***** nyalásra.Elkezdem. Finoman nedvesen, apró mozdulatokkal. Mindenféle alakzatokat írok le a nyelvemmel a kis rózsaszín borotvált husiba. Hallom már sóhajt.Megőrjít!!
Imádom a kéjes arcát nézni.Elkezdem rendesen nyalni.Fel-le ki-be.Néha mintha meg akarnám dugni a nyelvemmel úgy néha bekapom a csiklóját és körbe szopogatom.Tudom, hogy ezt szereti.Érzem,hogy egyre nedvesebb és a nyálam összekeveredik az Ő nedveivel. Csak nyalok és nyalok neki.Annyira finom az ize és az illata hogy bevadulok tőle és egyre vadabbul csinálom. De vigyázok! Amikor hallom,hogy közel van akkor lassítok és csak a környékét nyalogatom. Hadd pörögjön csak fel. Ezt játszom kétszer háromszor és utána nem hagyom abba végkifejletig nyalom a *****ját. Imádom nézni ahogy dobálja testét, ahogy vonaglik a csipője ahogy kéjesen liheg.
Teljesen bekattanok és már megint áll a ******.Megegyezünk,hogy most ,meg is dugom. Hátulról kezdem el ostromolni, tövig döföm belé a ******. Nagyot sóhajt.Tudom,hogy két hete erre várt ,hogy jól megb*sszam. Nem tagadom én is folyton csak erre tudok bent a laktanyában gondolni. Ki -be tolom neki a szerszámom.Imádom közben a derekát fogni és a popsiját és a melleit simogatni. Néha még a *****ja felett is átveszem az irányítást és kézzel körkörösen ujjazom.Nem is bírjuk sokáig a végén nagyokat lökök rajta majdnem előre esik a lendülettől. De Ő szereti, ha jó keményen megk*rom.És én is szeretem Őt igy dugni.
Annyira jó a teste annyira szép kívánatos ,hogy legszívesebben egész életemben csak dugnám ezt a lányt.de szerecsére Ő is akarja ezt. Ő az én házi pornósztárom.Az én isteni testű nő, csodálatos farokverő, akit én most is jól meg fogok dugni.
Csak érjen már oda a busz........
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#73   2015. 03. 03. kedd 10:32
anyocca anyocca

Alkoholos befolyásoltság

A legszebb emlékek tudnak a legjobban fájni... 1977 július. A Richter koncert után úgy fel voltunk dobódva, hogy Géza javasolta, menjünk ki hozzájuk egy kis piálással egybekötött zenehallgatásra, a szülei külföldön vannak, szólhat hangosan a zene. Törökbálinton lakott a szüleivel egy szép kis kétszintes házban, tudtam, hogy csodálatos klasszikus és jazz gyűjteménye van és piában sem a gagyit kedveli. Menyasszonya, Rita (akkor végzett a balettintézetben) szólt, hogy a barátnőjét is hozza. Csak akkor néztem meg jobban Zsuzsit, pedig mellettem ült a koncerten. Mézszőke, rövid haj, ibolyakék szemek, nem feltűnően szép, kissé szabálytalan vonások, a divatosnál árnyalattal nagyobb száj. A matrózblúz és sötét szoknya összeállítás nem sokat mutatott az alakjából, csak formás, izmos lábai jelezték, hogy ő is táncos. Taxival hamar kiértünk, Géza összekutyult egy nagy üvegkancsóban narancsszörpöt vodkával a lányoknak, ő konyakozott, én maradtam az Unicumnál.

Hallgattuk a zenét, a nyitott ablakon ömlött befelé a virágillat. Géza túl gyorsan kivégezte a fél üveg Seguint, Rita föltámogatta az emeleti hálószobába. Egy pillanatra még visszaszaladt, megmutatta a fürdőszobát, közölte, hogy enyém lesz a kanapé, Zsuzsi alszik a kis hálószobában. Félrehúzott, a fülembe súgta: Ne ugorj rá, még szűz! Ha nem mondja, talán másként történik minden. Volt már dolgom szűzlánnyal, nem is egyszer, de valahogy úgy alakult, hogy még sohase volt alkalmam azt a bizonyos hártyát megnézni. Izgatott, milyen is valójában. Ocsmány dolog, de furdalt a kíváncsiság, a pia is dolgozott bennem, elhatároztam, hogy ezt az alkalmat nem szalasztom el. Nem kellett sok, még néhány narancslé sok-sok vodkával, már látszott, hogy nem sokáig bírja. Rábeszéltem egy féldeci vodkára, tisztán, üvegpipából, alig szívta ki, már teljesen elkészült. Egyik pillanatról a másikra, mintha letaglózták volna, eldőlt valami lehetetlen pózban, félig a fotelban, félig a földön, a szoknyája combközépig, a harisnya szegélye fölé felcsúszva, blúzán a felső két gomb kigombolódva, kilátszott a combja bőrének tenyérnyi darabja, a világoskék kombiné szegélye. Hihetetlenül erotikus látvány volt.

Kikászálódtam a fotelomból, szólítottam, de nem reagált. A szemei félig lehunyva, arcán furcsa, töprengő kifejezés, mintha valami nehéz feladaton gondolkodott volna. Nem tudom próbáltatok-e már egy magatehetetlen női testet fölemelni, nem volt ötven kiló sem, de alig bírtam el. Valahogy eljutottam vele a hálószobáig és hanyatt ráfektettem a franciaágyra. Az ajtót bezártam, felkapcsoltam az összes lámpát, és úgy igazítottam el a magatehetetlen testet, hogy a fény a lehető legjobb szögben essen rá. Lehúztam a cipőit, kikapcsoltam a harisnyatartó csatjait és óvatosan lecsúsztattam róla a harisnyát. Hihetetlen jó érzés volt végigsimítani a lábait, érezni a tenyeremben azokat a szinte láthatatlan apró pihéket. A szoknya szerencsére oldalt cipzáras volt, könnyen hozzáfértem, némi ügyeskedéssel hamar lekerült róla. A blúzzal már több gondom volt, többször kellett a bal-jobb vállát felváltva megemelnem mire ki tudtam bújtatni belőle. A kombinét is sikerült valahogy leügyeskednem, ott feküdt egy szál fehér pamut bugyiban, amilyet a húgom tíz-tizenkét éves korában viselt utoljára. Melltartót nem hordott, nem is volt rá szüksége. Csodálatos, citrom formájú mellei voltak, enyhén szét és fölfelé álló, borsószemnyi bimbókkal, kissé kiemelkedő, valószínűtlenül rózsaszínű, 2-3 centi átmérőjű bimbóudvarral. Nem tudtam ellenállni, ujjheggyel óvatosan megcirógattam, másodpecek alatt sötétrózsaszínre változott és összehúzódott a bimbóudvar, a bimbó pedig kiemelkedett, mintha csücsörített volna.

A látványtól remegni kezdett a kezem, térdem, a torkom kiszáradt, annyira kívántam, mint még soha senkit. Mellé térdeltem, kissé az oldalára döntöttem és amennyire lehetett lehúztam a csípőjén a bugyit, majd a másik oldalát emeltem meg és azon az oldalon is lehúztam. Csak egyszer kellett megismételnem a műveletet és a bugyi már a térdénél volt, onnan meg már egy pillanat alatt le tudtam húzni. Csodaszép látvány volt. Az a barackrózsaszín bőr, árnyalatnyi nyári barnasággal, ami éppen csak a fürdőruha helyét jelezte, gyönyörű plasztikus izmok, szinte lapos, alig domborodó sima has, régi vakbélműtét alig látható hegével, a gyűszűnyi köldök, az a határozottan kiemelkedő domb a selymes, a hajánál valamivel sötétebb háromszöggel a combok tövénél, a szinte csak sejthető rés... Már alig bírtam magammal. A két tenyeremmel lassan, végtelenül óvatosan szétnyitottam a combjait, és elém tárult a leggyönyörűbb rózsalugas, amit valaha láttam. A nagyajkak csaknem összeértek, a combtő bőrének halvány rózsaszínétől alig elütő, kissé sötétebb domborulatukat nem takarta el a finom sötétszőke pihék koszorúja. Alig kiemelkedve látszott a lazán egymásra simuló, kissé sötétebb, lilás kisajkak taréja, fölül egy kis kiemelkedő gerinc őrizte a csiklót. Vigyázva a combjai közé hasaltam, arcom csaknem érintette azt a gyönyörűséget, megcsapott az a csodálatos, szantálfára emlékeztető illat, közben két kezemmel amennyire csak lehetett, megemeltem és széttoltam a lábait, hogy minél jobban megnyíljon.

A talpait olyan közel toltam a fenekéhez, ahogy csak tudtam, szerencsére az ágytakaró nem volt nagyon csúszós, rövid próbálkozás után megtaláltam azt a pozíciót, ahol lábai stabil felhúzott, kitárt helyzetben maradtak, így mindkét kezem fölszabadult. Először csak a combtövét simogattam végig kétoldalt, könnyedén, ujjheggyel, ahol a pihekoszorú véget ért. Alig néhány simítás után a kisajkak duzzadni, emelkedni kezdtek, színük egyre sötétebbé, csillogóbbá vált, ahogy elődomborodva eltávolodtak egymástól, kissé széttolva a nagyajkakat, enyhén hullámos peremük fokozatosan kisimult, és ahogy távolodva egymástól szinte gótikus boltívet alkottak, fent, a találkozásuknál a bőrredőből óvatosan kidugta orrocskáját a csikló, lent pedig, ahol elvékonyodva belesimultak a nagyajkak belső felszínébe, egyre láthatóbbá vált a bejárat. Először csak a nyelvem hegyével, finoman, alig érintve simítottam végig a kis- és nagyajkak találkozásánál, majd beljebb haladtam, apró, gyors, szinte rebbenő érintésekkel körültapogattam a csiklót. Az az íz, az az illat szinte megőrjített. Erőteljesebb mozdulatokkal folytattam, a csillogó, egyre sötétebb rózsaszínű hasadék minden milliméterét végigkóstolva, a csikló csúcsától a bejárat mélyedéséig. Lélegzete felgyorsult és szabálytalanná vált. Két hüvelykujjammal óvatosan széjjelebb húztam az ajkakat, és elém tárult, amit annyira szerettem volna látni.

Keskeny, kissé szabálytalan gyűrű a bejárat szélén. Hogy a külső pereme hol kezdődött és hol ért véget az ajkak felszíne, azt jóformán nem is lehetett kivenni, belső pereme szinte áttetszőre vékonyult, a nyílás rajta csak akkora volt, hogy talán a kisujjam hegye átférne rajta, mögötte látszott az összezárt hüvelyfal. Nyelvemmel körültapogattam, aztán egyre beljebb hatolva már a hártya ellenállását próbálgattam. Egy pillanatig átvillant rajtam a gondolat, hogy a nyelvemmel szakítom át, de akkor már annyira fel voltam izgulva, hogy belesajdultak a heréim. Pillanatok alatt leszórtam a ruháimat. Térdhajlatánál fogva föltoltam combjait, amennyire csak tudtam. Táncosnő lévén hihetetlenül hajlékony volt, annyira fel tudtam tolni a combjait, hogy térdei a két oldalt, kívülről érintették a melleit, ágyéka kitárult, a nyálamtól és saját nedvétől lucskos selyembozontja közt hívogatóan csillogott az elsötétült, telt nagyajkak között a kifeszült, duzzadt kisajkak boltíve, a találkozásnál fent a rejtekhelyére kissé visszahúzódott, meredt csikló. Olyan merev voltam már és olyan nagy, mint egy petrencerúd. Kezeimmel a combjain támaszkodva tartottam az egyensúlyt, míg ******mal a bejáratot kerestem, a nedves szurdok szinte hívogatott. Fejét a selymes, csillogó szirmok közé illesztettem, és lassan, milliméterenként nyomtam előre. A lila fej lassan tolta szét a redőket, már éreztem a hártya ellenállását és még lassabban hatoltam tovább. Határozottan éreztem a gyönge reccsenést, ahogy a hártya átszakadt, ****** egy pillanatra előrezökkent, visszafogtam, és nyomtam beljebb, egyre mélyebbre a szűk, csodálatosan síkos, forró hüvelybe, egészen tövig.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: anyocca anyocca
Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 87db
Utolsó üzenet: 2017. 07. 05. szerda
 

Hírek

ma 15:59
Fucking under influence Amikor nem tudsz magadon uralkodni, mert mindig győznek a vad állatias ösztönök amikor meglátod. Esélyed sincs vele egy normális kapcsolatra, mert mindig csak azon jár az eszed hogy megbaszd. Azt hogy valamiről beszélgettek felejtsd el. a testét kívánod, mindig... Tovább
2017. 11. 17. péntek 15:30
Par4fun a díjátadón! Par4fun először járt nálunk, de reméljük nem utoljára, és látjuk még őket versenyezni. A szőke ciklonnal, egy igazán ütős fotósorozatot sikerült összehoznunk. Reméljük, hogy ti is így látjátok! Akik nagy cicik kedvelői biztosan nem fognak benne... Tovább
2017. 11. 14. kedd 12:48
Hófehérke - A mostoha bosszúja Amikor Hófehérke életre kelt és a herceggel megtartották a lakodalmat, úgy tűnt boldogan élnek amíg meg nem halnak. A gonosz mostoha azonban nem adta fel tervét, hogy Hófehérkét holtan lássa. Ezúttal a herceget vette célba. Magát gyönyörű szőke nővé... Tovább
Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
beszamolok.com, a szexpartner kereső
Tölts fel te is!

Tölts fel te is!

Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!