Gondolataim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#73   2015. 03. 03. kedd 10:32
anyocca anyocca

Alkoholos befolyásoltság

A legszebb emlékek tudnak a legjobban fájni... 1977 július. A Richter koncert után úgy fel voltunk dobódva, hogy Géza javasolta, menjünk ki hozzájuk egy kis piálással egybekötött zenehallgatásra, a szülei külföldön vannak, szólhat hangosan a zene. Törökbálinton lakott a szüleivel egy szép kis kétszintes házban, tudtam, hogy csodálatos klasszikus és jazz gyűjteménye van és piában sem a gagyit kedveli. Menyasszonya, Rita (akkor végzett a balettintézetben) szólt, hogy a barátnőjét is hozza. Csak akkor néztem meg jobban Zsuzsit, pedig mellettem ült a koncerten. Mézszőke, rövid haj, ibolyakék szemek, nem feltűnően szép, kissé szabálytalan vonások, a divatosnál árnyalattal nagyobb száj. A matrózblúz és sötét szoknya összeállítás nem sokat mutatott az alakjából, csak formás, izmos lábai jelezték, hogy ő is táncos. Taxival hamar kiértünk, Géza összekutyult egy nagy üvegkancsóban narancsszörpöt vodkával a lányoknak, ő konyakozott, én maradtam az Unicumnál.

Hallgattuk a zenét, a nyitott ablakon ömlött befelé a virágillat. Géza túl gyorsan kivégezte a fél üveg Seguint, Rita föltámogatta az emeleti hálószobába. Egy pillanatra még visszaszaladt, megmutatta a fürdőszobát, közölte, hogy enyém lesz a kanapé, Zsuzsi alszik a kis hálószobában. Félrehúzott, a fülembe súgta: Ne ugorj rá, még szűz! Ha nem mondja, talán másként történik minden. Volt már dolgom szűzlánnyal, nem is egyszer, de valahogy úgy alakult, hogy még sohase volt alkalmam azt a bizonyos hártyát megnézni. Izgatott, milyen is valójában. Ocsmány dolog, de furdalt a kíváncsiság, a pia is dolgozott bennem, elhatároztam, hogy ezt az alkalmat nem szalasztom el. Nem kellett sok, még néhány narancslé sok-sok vodkával, már látszott, hogy nem sokáig bírja. Rábeszéltem egy féldeci vodkára, tisztán, üvegpipából, alig szívta ki, már teljesen elkészült. Egyik pillanatról a másikra, mintha letaglózták volna, eldőlt valami lehetetlen pózban, félig a fotelban, félig a földön, a szoknyája combközépig, a harisnya szegélye fölé felcsúszva, blúzán a felső két gomb kigombolódva, kilátszott a combja bőrének tenyérnyi darabja, a világoskék kombiné szegélye. Hihetetlenül erotikus látvány volt.

Kikászálódtam a fotelomból, szólítottam, de nem reagált. A szemei félig lehunyva, arcán furcsa, töprengő kifejezés, mintha valami nehéz feladaton gondolkodott volna. Nem tudom próbáltatok-e már egy magatehetetlen női testet fölemelni, nem volt ötven kiló sem, de alig bírtam el. Valahogy eljutottam vele a hálószobáig és hanyatt ráfektettem a franciaágyra. Az ajtót bezártam, felkapcsoltam az összes lámpát, és úgy igazítottam el a magatehetetlen testet, hogy a fény a lehető legjobb szögben essen rá. Lehúztam a cipőit, kikapcsoltam a harisnyatartó csatjait és óvatosan lecsúsztattam róla a harisnyát. Hihetetlen jó érzés volt végigsimítani a lábait, érezni a tenyeremben azokat a szinte láthatatlan apró pihéket. A szoknya szerencsére oldalt cipzáras volt, könnyen hozzáfértem, némi ügyeskedéssel hamar lekerült róla. A blúzzal már több gondom volt, többször kellett a bal-jobb vállát felváltva megemelnem mire ki tudtam bújtatni belőle. A kombinét is sikerült valahogy leügyeskednem, ott feküdt egy szál fehér pamut bugyiban, amilyet a húgom tíz-tizenkét éves korában viselt utoljára. Melltartót nem hordott, nem is volt rá szüksége. Csodálatos, citrom formájú mellei voltak, enyhén szét és fölfelé álló, borsószemnyi bimbókkal, kissé kiemelkedő, valószínűtlenül rózsaszínű, 2-3 centi átmérőjű bimbóudvarral. Nem tudtam ellenállni, ujjheggyel óvatosan megcirógattam, másodpecek alatt sötétrózsaszínre változott és összehúzódott a bimbóudvar, a bimbó pedig kiemelkedett, mintha csücsörített volna.

A látványtól remegni kezdett a kezem, térdem, a torkom kiszáradt, annyira kívántam, mint még soha senkit. Mellé térdeltem, kissé az oldalára döntöttem és amennyire lehetett lehúztam a csípőjén a bugyit, majd a másik oldalát emeltem meg és azon az oldalon is lehúztam. Csak egyszer kellett megismételnem a műveletet és a bugyi már a térdénél volt, onnan meg már egy pillanat alatt le tudtam húzni. Csodaszép látvány volt. Az a barackrózsaszín bőr, árnyalatnyi nyári barnasággal, ami éppen csak a fürdőruha helyét jelezte, gyönyörű plasztikus izmok, szinte lapos, alig domborodó sima has, régi vakbélműtét alig látható hegével, a gyűszűnyi köldök, az a határozottan kiemelkedő domb a selymes, a hajánál valamivel sötétebb háromszöggel a combok tövénél, a szinte csak sejthető rés... Már alig bírtam magammal. A két tenyeremmel lassan, végtelenül óvatosan szétnyitottam a combjait, és elém tárult a leggyönyörűbb rózsalugas, amit valaha láttam. A nagyajkak csaknem összeértek, a combtő bőrének halvány rózsaszínétől alig elütő, kissé sötétebb domborulatukat nem takarta el a finom sötétszőke pihék koszorúja. Alig kiemelkedve látszott a lazán egymásra simuló, kissé sötétebb, lilás kisajkak taréja, fölül egy kis kiemelkedő gerinc őrizte a csiklót. Vigyázva a combjai közé hasaltam, arcom csaknem érintette azt a gyönyörűséget, megcsapott az a csodálatos, szantálfára emlékeztető illat, közben két kezemmel amennyire csak lehetett, megemeltem és széttoltam a lábait, hogy minél jobban megnyíljon.

A talpait olyan közel toltam a fenekéhez, ahogy csak tudtam, szerencsére az ágytakaró nem volt nagyon csúszós, rövid próbálkozás után megtaláltam azt a pozíciót, ahol lábai stabil felhúzott, kitárt helyzetben maradtak, így mindkét kezem fölszabadult. Először csak a combtövét simogattam végig kétoldalt, könnyedén, ujjheggyel, ahol a pihekoszorú véget ért. Alig néhány simítás után a kisajkak duzzadni, emelkedni kezdtek, színük egyre sötétebbé, csillogóbbá vált, ahogy elődomborodva eltávolodtak egymástól, kissé széttolva a nagyajkakat, enyhén hullámos peremük fokozatosan kisimult, és ahogy távolodva egymástól szinte gótikus boltívet alkottak, fent, a találkozásuknál a bőrredőből óvatosan kidugta orrocskáját a csikló, lent pedig, ahol elvékonyodva belesimultak a nagyajkak belső felszínébe, egyre láthatóbbá vált a bejárat. Először csak a nyelvem hegyével, finoman, alig érintve simítottam végig a kis- és nagyajkak találkozásánál, majd beljebb haladtam, apró, gyors, szinte rebbenő érintésekkel körültapogattam a csiklót. Az az íz, az az illat szinte megőrjített. Erőteljesebb mozdulatokkal folytattam, a csillogó, egyre sötétebb rózsaszínű hasadék minden milliméterét végigkóstolva, a csikló csúcsától a bejárat mélyedéséig. Lélegzete felgyorsult és szabálytalanná vált. Két hüvelykujjammal óvatosan széjjelebb húztam az ajkakat, és elém tárult, amit annyira szerettem volna látni.

Keskeny, kissé szabálytalan gyűrű a bejárat szélén. Hogy a külső pereme hol kezdődött és hol ért véget az ajkak felszíne, azt jóformán nem is lehetett kivenni, belső pereme szinte áttetszőre vékonyult, a nyílás rajta csak akkora volt, hogy talán a kisujjam hegye átférne rajta, mögötte látszott az összezárt hüvelyfal. Nyelvemmel körültapogattam, aztán egyre beljebb hatolva már a hártya ellenállását próbálgattam. Egy pillanatig átvillant rajtam a gondolat, hogy a nyelvemmel szakítom át, de akkor már annyira fel voltam izgulva, hogy belesajdultak a heréim. Pillanatok alatt leszórtam a ruháimat. Térdhajlatánál fogva föltoltam combjait, amennyire csak tudtam. Táncosnő lévén hihetetlenül hajlékony volt, annyira fel tudtam tolni a combjait, hogy térdei a két oldalt, kívülről érintették a melleit, ágyéka kitárult, a nyálamtól és saját nedvétől lucskos selyembozontja közt hívogatóan csillogott az elsötétült, telt nagyajkak között a kifeszült, duzzadt kisajkak boltíve, a találkozásnál fent a rejtekhelyére kissé visszahúzódott, meredt csikló. Olyan merev voltam már és olyan nagy, mint egy petrencerúd. Kezeimmel a combjain támaszkodva tartottam az egyensúlyt, míg ******mal a bejáratot kerestem, a nedves szurdok szinte hívogatott. Fejét a selymes, csillogó szirmok közé illesztettem, és lassan, milliméterenként nyomtam előre. A lila fej lassan tolta szét a redőket, már éreztem a hártya ellenállását és még lassabban hatoltam tovább. Határozottan éreztem a gyönge reccsenést, ahogy a hártya átszakadt, ****** egy pillanatra előrezökkent, visszafogtam, és nyomtam beljebb, egyre mélyebbre a szűk, csodálatosan síkos, forró hüvelybe, egészen tövig.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#72   2015. 03. 03. kedd 10:31
anyocca anyocca

Alkoholos befolyásóltság folyt

Kisajkai teljesen kifeszülve ölelték körül rudamat, két oldalt egy-egy tétova vércseppecske jelent meg, a jobboldali kis patakocskává hízott, meg-megtorpanva végigsurrant combtövén és a takaróra csöppent. A másik, mintha elfáradt volna két-három centi után megállt. Torkából halk nyöszörgés tört fel, két oldala mellett, a takarón fekvő kezei megmoccantak, ujjai a takarót kaparászták. Fölemelt, kifeszített lábának ujjai begörbültek, szinte ökölbe szorultak, majd kinyílva visszafeszültek, többször egymás után. Arcán fájdalmas grimasz, szemei szorosan lehunyva, feje lassan gördült egyik oldalról a másikra, majd vissza. Éreztem a méhszáj domborulatát, éreztem, ahogy tovább és tovább feszítem, nyújtom, a bársonyos alagutat. És éreztem, amint a hüvely megvonaglik, izmai összerándulnak. Azt hittem, azonnal elmegyek, ahogy éreztem a meg-megránduló hüvely édes, forró, bársonyos szorítását, ezért inkább megálltam. Nem tudom mennyi ideig vártam, mélyen behatolva ebbe a csodálatos testbe, érezve a méhszáj érintését, gyönyörködve az öntudatlan lánytest ösztönös reakcióiban. Amikor a közvetlen veszély már elmúlt, lassan, nagyon lassan kifelé mozdultam, néztem, ahogy a hüvely nedveitől csillogó rúd egyre kijjebb húzódik, oldalán az elkenődött vérfolttal. Amikor már a makkom peremén éreztem amint a hüvelybemenet izomgyűrűje megrándul, ha lehet, még lassabban elindultam visszafelé, újra tövig merülve. És újra ki, és újra vissza Egyszerűen nem bírtam tartani ezt a lassú tempót, kissé gyorsult a mozgásom. Arca közben megváltozott, vonásai kisimultak, a grimasz helyett mintha csodálkozó kifejezés jelent volna meg rajta. Hasizmán apró hullámok futottak le, arca kipirult, ökölbe szorított kezeit felhúzta a fülei mellé, gyönyörű mellei föl-le moccantak minden mozdulatomra. És ettől kezdve már csak az arcát néztem.

Megrebbenő szempilláit, résnyire nyíló ajkai közt kikukkantó nyelve hegyét, és ahogy mozgásom gyorsult, a homlokán, orrcimpáin és ajka fölött kiütköző apró veríték cseppeket. Minden egyes mozdulatomnál, mikor teljesen tövig hatoltam belé, éreztem, amint hüvelye összerándul, megszorít. Egyre intenzívebben. Már nem bírtam tovább tartani ezt a fura, félig térdelő pózt, előredőltem a két kezemre támaszkodva, mellkasomon éreztem mellei ruganyos puhaságát, a fölmeredő bimbók gombját. És akkor a szája kinyílt és egy furcsa hang, egyszerre nyögés és sóhaj hagyta el a torkát, teste megfeszült, feje úgy hátrahajlott, hogy csaknem hídba emelkedett, rajta mind a kilencven kilómmal. Hüvelye újra és újra összerándult, egész teste intenzíven remegett, vonaglott. Mivel nem volt óvszerem, eredeti szándékom szerint időben ki akartam szállni, de a gyönyör olyan hirtelen és olyan intenzíven jött, hogy szinte az eszemet veszítettem, így mindenem beléfolyt. Nem tudom mennyi ideig feküdtem a lassan elnyugodó, időnként még össze-összeránduló testén, de kora reggel ébredtem, feje a vállamon, egyik térde a combomon, fél karja a derekamat ölelte. Néztem nyugodt, kisimult arcát, hallgattam halk lélegzetét, közben hátát, csapzott haját simogattam, nagyon óvatosan, hogy föl ne ébresszem, majd amikor éreztem feltámadó merevedésemet, gyöngéden legördítettem magamról. Nem ébredt fel, halkan szuszogva aludt tovább, én pedig óvatosan szétnyitottam combjait, és közéjük térdeltem.

Nyelvemmel először csak felületesen futottam végig a már ismerős redőkön, éppen csak érintve a csiklót, aztán megéreztem az illatát, az ízét, halványan keveredve a sajátommal és a vérével. Nemhogy nem zavart, de olyan hatással volt rám, mint huszárlóra a trombitaszó. Hihetetlenül rövid idő alatt készen állt a fogadásomra, combjait széjjelebb nyitotta, szinte spárgába, a bejárat kitárult, duzzadt boltíve szinte kicsattant a vérbőségtől, fölfedve a szűzhártya zsugorodott virágszirmokra hasonlító maradványait. Nem akartam idő előtt fölébreszteni, ezért nem emeltem meg a combjait, hanem a klasszikus misszionárius pózban tettem a magamévá, szinte fekvőtámaszban támaszkodva, vigyázva, hogy csak az ágyékunk érintkezzen. Ahogy lassan beléhatoltam, csak egy halk nyikkanással jelezte, hogy a bejárata még érzékeny. Aztán a már ismerős érzések, a meg-megránduló bársonyos, meleg síkosság, az egyre intenzívebb összehúzódások, és nem bírtam tovább, egész testemmel rá kellett ereszkednem, szorosan magamhoz öleltem, és csókoltam, mint egy eszelős. És visszacsókolt, átkarolta a nyakam és olyan erővel szorított, hogy alig kaptam levegőt. Aztán lábai a derekamra fonódtak, csípőjét vadul előrelökte, majd vissz*rántotta és újra előrelökte, körmei a hátamba mélyedtek (nem fájt! Sőt!). Minden lökésre egyre erősebben vonaglott, szorított, és egyszer csak feljajdult, bele a nyitott számba. Aztán még egyszer és még egyszer, hüvelye úgy rángott a ****** körül, mint egy epilepsziás, aztán egy hosszú sikoly, és egész testében rángatózni kezdett, és én is elélveztem. Én általában nagyon csöndes vagyok ilyenkor, szinte néma, de most úgy hörögtem, mint akit ölnek.

Hosszú percekig feküdtünk így, szinte ájultan, aztán föltámaszkodtam, és nagyon gyöngéden megsimogattam az arcát. Csodálatos vagy drágám - mondtam-, a legcsodálatosabb nő a világon. Hallgatott egy kicsit, majd elmosolyodott - Akkor nem álom volt. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jó. Hirtelen eltolt magától és felült. Azért ez mocsok, aljas dolog volt tőled, bár örülök, hogy megtetted. Nagyon tetszettél, de nem hiszem, hogy magamtól lefekszem veled - elgondolkodott kicsit - talán később. Most már mindegy, nagyon jó volt veled, és jó, hogy túl vagyok rajta. Tudod, borzasztóan féltem, hogy milyen lesz az első. A lányok sok rémtörténetet meséltek az iskolában, anyámmal meg nem lehet beszélni erről a témáról, mikor egyszer próbáltam kérdezgetni, csak sóhajtozott, hogy majd megtudod időben, lányom. Hanyatt dőltem, magamra húztam, nem ellenkezett. Sokáig feküdtünk, feje a mellemen, ujjai a szőrzetemben motoszkáltak, halkan beszélgettünk, mindenféle őrülten fontos semmiségről. Talán egy óra múlva Rita dörömbölt az ajtón, Zsuzsi engedte be, csak úgy, évakosztümben, én meg csak egy kispárnát kaptam magam elé. Rita úgy ugrott nekem, mint egy fúria. - Mit csináltál, te rohadék! Zsuzsi kapta el, nyugtatgatta. - Hagyd, nagyon örülök neki, borzasztóan jó volt. Rita még hetekig fújt rám, aztán napirendre tért fölötte. Az ezután következő két hét volt életem legszebb időszaka. Kivettem a szabadságom, minden percünket együtt töltöttük. Aztán az együttesével ausztriai turnéra indult, és nem jött vissza.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#71   2015. 03. 03. kedd 10:28
anyocca anyocca

Anikó + a barátnője és én.

Hideg téli este volt , a házban nagyon meleg volt a levegő. A történettel azzal kezdődött, hogy Anikó felhívott telefonon:
- Szia Tamás! - mondja huncut hangon Anikó.
- Szia. Mit szeretnél?- kérdeztem.
- Ma este gyere át légy szíves, nem boldogulok, a számítógéppel, lehet valami elromlott. Este hatkor gyere át.
Anikó letette a telefont. Gyorsan elment a nap és eljött a hatóra. Pont hat órakor csöngetek. Anikó kinyitja az ajtót, s ott állt előttem, meztelenül, s láttam, hogy borotvált a puncija. Anikó látta rajtam, hogy a farkam merev, s ezt mondta:
- Csak akkor léphetsz be, ha leszophatom a farkadat.
- Rendben, nyugodtan.
Kijjebb jött az ajtón, lehúzta a farmeremen a cipzárt , elővette a merev farkam, először simogatta, s nyalogatta, utána pedig elkezdte szopni.
-AHAHAHAH! - de jó vagy Anikó, csináld még.
- Köszönöm, hogy megtehetem. Nem tudom miért, de imádom a faszokat. - jelentette ki Anikó.
Mikor beléptem a lakásba ezt mondta:
- Vetkőzz le, nyugodtan. Nagyon meleg van a lakásban. Elfelejtettem mondani, hogy az egyik barátnőmet is meghívtam, ugye nem baj?
- Nem.
Mikor levetkőztem meztelenre, Anikó után mentem, hogy megnézzem a gépet. Mikor beléptem a szobába, ott feküdt az ágyon Anikó barátnője, meztelenül, s neki is csupaszra volt borotválva a puncija.
- Tamás ez itt Barbara!Barbara ez itt Tamás! - mondta Anikó.
- Szia. - mondta Barbara.
- Szia. - mondtam.
Leültem a gép mellé, Anikó pedig az ágyra Barbara mellé. Húsz perc alatt megcsináltam a gépet. Mikor felálltam a gép mellől láttam, hogy a ként lány egymást simogatja. Mikor megszólalt Anikó:
- Köszönöm, hogy megcsináltad nekem. Mivel tudnám neked ezt meghálálni?
- Hát..... - mondtam, s végig néztem Anikó gyönyörű meztelen testén.
- Semmi akadálya, örömmel teljesítem a kérésedet, de nekem is lenne valami kérésem.- mondta Anikó.
- Mi lenne az?
- Mind a kettőnkkel csináld!
- OK!
Barbara is felkelt az ágyól odalépet Anikó mellé, s finoman az ágyra döntöttek. Barbara és Anikó látta, hogy a merev farkam kezd lankadni, ezért mind a ketten elkezdték szopni felváltva. Mikor újra merev lett a farkam, utána ráült Anikó és elkezdett rajta lovagolni fel és le. Közben Barbara a áttette a lábát a testem mellé, s a punciját odarakta, hogy játsszak vele. Elkezdtem harapdálni és nyalogatni.

-AHAHAH!!!!!!!!!!!! - mondták mindketten.

Miközben én a punciját kényeztettem Barbarának, és Anikó a farkamon lovagolt, közben a két lány elkezdett csókolózni egymással. Barbara finoman odatette az egyik kezem a melléhez és elkezdtem finoman masszírozni, a másik kezem pedig Anikó mellére tette, s azt is elkezdtem finoman masszírozni. Közben pedig Anikó verte a popsiját a lábamra.


5 perc után váltottak, megkérték hagyjam abba a mell masszírozást, s most Anikó punciját kellett kényeztetnem, s Barbara ült a farkamra. Körülbelül tíz perc után ezt mondták:

- Ez így unalmas! - mondták.
Leszállt a farkamról Barbara, felállítottak, Anikó ment le az ágyon kutya pózba, s a nedves puncijába beraktam a farkam, közben pedig Barbarával csókolóztam, s utána fordítva.
Mikor mindannyian elfáradtunk a gecimet a két lány punciján egyenletesen osztottam el. Mikor ennek vége volt mind ketten leültek az ágyra széttették a lábukat, s az egyiknek kellett nyalnom a punciját, a másiknak simogatni. Közben a két lány csókolta a testem. Mikor megtettem amire kértek, utána felállak én is felálltam, s végig csókoltam a testüket amit a két lány élvezett, utána közösen táncoltunk, s az ágyon elaludtunk a kimerültségtől. Én voltam középen, baloldalt Anikó jobb oldalt Barbara, s az egyik kezüket a farkamra tették, s én az egyik kezemet Anikó puncijára, a másikat Barbara puncijára tettem, s így aludtunk el.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#70   2015. 03. 03. kedd 10:24
anyocca anyocca

Segítő kész tanárnő

Forró nyári napon történt....

Vége lett az iskolának, s mindenki ment nyaralni, én is a nyaralásra készültem, de előtte elakartam végezni a nyári házi feladatot, s az volt a házi feladat, hogy írjak egy irdodáról. Megvolt miszerint kell megírnom a házi feladatomat. Ezért elmentem egy budapesti nagy irodába, ahol már, két héttel előbb lefoglaltam az időpontot. Mikor odaértem a recepcion ezt mondták:
- Mi az ön neve?
- M. Tamás. - feleltem.
- Megvan!Kérem menjen fel a VI.emeletre, már várják magát. A lift jobb oldalt található.
Megköszöntm a segítséget és felmentem a liftel.


Mikor kiszálltam a liftből egy csinos titkárnő állt előttem s azt mondta, hogy kövesem, ő lesz aki végig kísér az épületben és elmondja, nekem a történetét az épületnek. Ezt a titkárnőt Kingának hívták. Mondta, hogy kövesem. Előtem ment, s rázta a popsiját, s én pedig néztem.


Kingával végig jártuk mind a X emeletet, s mikor visszaértünk a VI. emeletre, s bementünk az irodájába,kulcsra zárta az ajtót és lehúzta a redőnyöket. Elkezdett mesélni az épületnek a történetéről, közben pedig ezt mondta:
- Nem baj ha kinyítom az ablakot? . kérdezte.
- Mondom neki, hogy nem.
Amikor visszaült folytatta a történetet, s mikor újból azt mondta, hogy melege van, egészen levetközött fehérneműig. Miközben mondta a történetet, lenézett a lábam közé és látta, hogy a férfiaságom, meredezik. Mikor ezt meglátta megint azt mondta, hogy melege van, s levette a melltartóját, s megkért, hogy álljak fel és segítsek levenni a tangáját. Mikor levettem a tangáját ott állt előttem meztelenül, vékony szemérem csikja volt. Leültett a helyére, s lehúzta a cipzárt a farmeremről és elővette a péniszem. A merevedő péniszemet azon nyomba elkezte szopni, szépen - lassan. Én közben simogattam a haját, mikor fel állt ezt mondta:
- Én meztelen vagyok, szerétnélek látni téged is meztelnül.
- Feláltam, levetköztem neki.
- Nagyon helyes!
Mikor finoman a benti ágyra lököt, akkor lehajolt, s elkedte nyalogatni a makkomat. Felállt, s a geccit a mellére vertem.

Utána pedig én következtem lefeküdt az ágyra, kikötözte az egyik kezét, s kérte, hogy kötözzem ki a másik kezét is. Mikor ezt megtettem, a punciját finoman elkeztem harapdálni, közben a két kezemmel simogattam a testét. Kinga nagyokat nyögött az élvezetektől. Mikor abba hagytam, azt mondta:
- Gyere ide, most!
Látta, hogy újrakemény a farkam!
-Hatolj belém! - parancsolta.
Odamentem a farmeremhez és ekővettem az óvszert, felhúztam, s úgy hatoltam be. Ki-Be húztam, erre elkezdett járni Kinga lába az ütemtől. Megfogtam a lábát és elkzdtem nyalogatni és csókolgatni, ettől még nagyobbakat nyögött. Kérte, hogy vegyem ki egy pillanatra, mert én feküdtem az ágyra, s ő pedig ráült a péniszemre. Odahajolt s elkezdtünk csókolozni, s közben markoltam a melleit. Mikor leszállt róla, ezt mondta:
- Szeretném igazából is érezni!
Ezzel megfordult levette az óvszert, s látta, hogy kezd elernyedni, elkezdte finoman nyalogatni, majd vehemensen szopni. Én közben a hátát simogattam. Megfordult s ráült.

-IGEEEEEEEEEEN! EZ AZ ! CSINÁLD! ÍGY A JÓ! ÍGY SZERETEM IGAZÁBÓL.

Mikor végeztünk felöltöztünk, befejezte a történetet, megadta a számát, én is megadtam az én számom, s a nyáron többször találkoztunk, s amikor mindig találkoztunk meséltünk egymásnak, s mindig lefeküdtünk egymással.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#69   2015. 03. 03. kedd 10:24
anyocca anyocca
Fanny jó barátom, ő a szomszéd faluban lakik. Egy borús nyári napon, amikor az idő fülledt volt és a levegő páratartalmától ragadt minden, átjött hozzám beszélgetni, mivel már régóta nem találkoztunk. Javasoltam neki, hogy menjünk el sétálni kicsit, abban bízva, hogy nem fog esni. - Rendben van, de ha elkap minket, akkor rajtad állok bosszút! - mondta nevetve. El is indultunk, kb. 10 perce róttuk az utcákat, mikor hirtelen, minden előjel nélkül(igaz, a felhők azok voltak) elkezdett szakadni az eső.
Rohantunk haza hozzánk, ahogy csak tudtunk. Mire beértünk a házba, már csuromvizesek voltunk. Mivel Fannynál nem volt más ruha, adtam neki egy hosszú pólót, ami leért majdnem a térdéig, illetve egy papucsot. Szüleim nem voltak otthon. Én leültem a konyhába, s kivettem a hűtőből két üdítőt, mert annak ellenére, hogy az eső lehűtötte a levegőt, a lakásban még mindig fülledt meleg uralkodott. Egyszercsak megjelent mögöttem. - Szerencséd, hogy barátok vagyunk, különben már kaptál volna két pofont. Ilyenkor elindulni a legnagyobb marhaság volt tőled! - mondta, de látszott rajta, hogy csak viccből mondja. - Ne haragudj - válaszoltam bűnbánó képet vágva, aztán vigyorogva folytattam: - nem tudtam, hogy neked árt egy kis víz.
- Hülye barom - szólt ő is nevetve.

Tudni kell róla, hogy akár az átlagos csaj leírást is lehetne rámondani. Vékony, de nem csontváz alkat, világos bőr, szőkésbarna haj, zöld szem. Szép lánynak tartottam, ugyanakkor emberileg is jól kijöttünk egymással. Leültünk az asztalhoz, s elkezdtünk dumálni, úgy mindenféléről, közben pedig üdítőt ittunk. Ahogy keresztbe tette a lábait, felhúzódott a póló, egészen a csípőjéig, s kivillant a teljes combja. Nagyon szép volt, teljesen felforrt a vérem. Észrevehette, hogy nézem, mert abbahagyta a beszédet. Mikor feleszméltem, már elég kétértelműen mosolygott rám.
- Mi van bajnok, mit látsz?
- Ööö - kezdtem neki - semmit, csak elbambultam...
- Na persze - mondta, majd odahajolt hozzám, a megcsókolt. Teljesen váratlanul ért. Majd felkelt a helyéről, beült az ölembe, s ismét megcsókolt, de már hosszan, nyelvét a számba dugva.
- Fanny... - Psszt, ne beszélj - suttogta. Oda hajolt a fülemhez, s belesúgta: Kívánlak! Éreztem, hogy nincs visszaút. Hosszú évek óta ismerjük egymást, s jó barátok vagyunk, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet köztünk. Igaz, sokszor gondoltam rá, mivel nagyon bejött nekem.
Csókolóztunk. Valami kellemes érzés volt vele lenni. Aztán abbahagyta, s már azt hittem, hogy csak ennyi volt. De nem, mert ami ezután következett, arra végképp nem számítottam. Letérdelt elém, s elkezdte a nadrágomat gyűrögetni a kritikus ponton, ami már amúgy is feszült egy ideje. Rám mosolygott, majd lehúzta a sliccem, s kibontotta a péniszemet a nadrágból. Nagyon finoman húzogatta a bőrt rajta, játszott vele. Aztán elkezdte nyaldosni a végét. Azt hittem, menten eldurranok. Nyaldosta, húzkodta, s végül bekapta. Nagyon jól csinálta. De nem bírtam sokáig, s egy nagy sóhaj kíséretében a szájába élveztem, ő pedig szó nélkül lenyelte. Ezután még kettőt szopott rajta, majd felállt, s széles mosoly közepette így szólt: - Nem akarod megköszönni?
- De - mondtam hirtelen - gyere! Felkaptam őt, és a karomban bevittem a szobámba.

Ott letettem az ágyra, majd lehúztam a redőnyt. Odakinn még mindig szakadt, s eléggé sötét is volt, de hát biztos, ami biztos. Felkapcsoltam az egyik kislámpát, amitől kellemes tompa fény árasztotta el a szobát. Odamentem az asztalomhoz, s elkezdtem az egyik fiókban turkálni.
- Ha azt keresed, amire gondolok, hagyd a fenébe. Nincs rá szükség.
- De...
- Ne félj, nem lesz baj - mondta. Később elmondta, hogy rendszeresen szedi a tablettákat.
Szóval ott feküdt az ágyon. Míg én háttal álltam neki, ő levette a pólót, ami rajta volt, s csak egyetlen bugyi és melltartó volt rajta. Mindkettő vörös, nagyon vadító volt benne.
- Gyere!
- Annyira szeretlek! - súgtam neki oda, mikor odafeküdtem mellé, s ő átölelt, megcsókolt ismét, majd mégegyszer.
- Tudom. Régóta gondoltam, hogy vonzódsz hozzám. Erre a pillanatra vártam én is.
Elkezdtem vetkőzni, hamar ledobtam magamról mindent. Ott feküdtünk egymás mellett.

Megcsókoltam a nyakát, majd elkezdtem lejjebb haladni. Elértem a melleihez, levettem a melltartóját, s gyönyörködtem eme két csodás formában. Szépen a kezeim közé vettem őket. Megcsókoltam a kemény bimbókat, majd a számba vettem őket, s elkezdtem szívogatni a kis csúcsokat. Fanny ezt nagyon élvezhette, mert közben nyöszörgött, s kérte, hogy ne hagyjam abba. Utána végigcsókoltam a testét lefelé, a hasát, s azon vettem észre magam, hogy a két lába között vagyok. A bugyiját azonban ő maga vette le. Nagyon szép punci volt, borotvált, semmi hiba, szép sima. Odahajoltam, kiöltöttem a nyelvem, s megnyaltam. Erre egy sóhaj volt a válasz. Nagyon nedves volt már, így hát egyik kezemmel kitágítottam, s belenyaltam a "gyönyörök kertjébe".
A csiklója szépen megvolt már duzzadva, így tehát számba véve elkezdtem szopogatni, az egyik ujjammal pedig mind beljebb hatoltam. Picit megemelte a csípőjét, szabaddá és láthatóvá téve ánuszát. Megnyálaztam az egyik ujjam, s beledugtam a kis gyűrűbe, mire egy hangos nyögés kíséretében elkezdte mozgatni csípőjét. A punciját meg nyaltam folyamatosan. Amikor egyre jobban rázta a csípőjét, légzése pedig felgyorsult, tudtam, a csúcshoz közeledik. Nem is kellett sokat várni, egy hatalmas rándulás kíséretében valóban bekövetkezett nála az orgazmus.

Pihegve feküdt az ágyon, én pedig mellé feküdtem.
- Köszönöm - mondta.
- Ugyan már, tudod jól neked mindent megteszek. Ezen a kijelentésemen mindketten elkacagtuk magunkat, nem is tudom, miért. Fanny ismételten átölelt, majd a hátamra fektetett, ő pedig az újra mereven álló péniszemet kezdte el gyúrni, majd pedig nagyon lassan beleült. Hihetetlen érzés volt benne lenni. Szépen, egyenletes tempóban gyorsulva kezdett el lovagolni. Mindketten hangot adtunk élvezetünknek. Én újra kezembe vettem a melleit, s masszíroztam azokat. Ezután pózt váltottunk, oldalunkra feküdtünk, s úgy hatoltam belé hátulról. Ez a póz nagyon tetszett neki, közben csókolóztunk, amiben a nyaka kicsit elzsibbadt, mivelhogy hátra kellett tekernie. Utána kicsit pihenésképp a lábait csókolgattam, míg ő szusszant egyet. Nagyon szép, formás lábai voltak.
Ő maradt a hátán, széttette a lábait, én pedig a nyakamba véve azokat, belehatoltam. Egyre gyorsabban dugtam őt, ugyanakkor éreztem, hogy mindjárt elsülök. Azonban Ő ment el előbb, egy hatalmas sikoly kísérte ezúttal orgazmusát. Én még pár percig bírtam, majd kihúztam a farkam. Ő megfogta, elkezdte húzogatni rajta a bőrt, a fitymát rángatta, a makkom elő-elő bújt a bőr alól. Aztán én is elélveztem. Ondóm belepte őt, a hasa, a mellei, ó azok a drága keblek mind csatakosak voltak. Utána a szájához emelte a szerszámomat, és szétkente rajta, ami maradt még benne.

Ezután mindketten lezuhanyoztunk. Mire végeztünk, a ruhái mind megszáradtak. Az eső is elállt, a Nap is kisütött. Kicsit még beszélgettünk, megdumáltuk egymás között a történteket. Mikor alkonyodott, hazavittem őt.
Szép estének néztünk elébe.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: anyocca anyocca
Nyitás ideje: 2011. 11. 20. vasárnap
Bejegyzések: 83db
Utolsó üzenet: tegnap 16:27
 

Hírek

2017. 05. 18. csütörtök 16:06
Háziasszonyok és a hatalmas fekete farok Dögös feleségek, akikkel meg lehet jelenni. Jól mutatnak a partin, a Merciben. Van az a pénz, és csillogás ami mindennél előbbre való. De csak egy ideig. Ezek a negyvenes feleségek, már mindent megkaptak ami pénzért megvehető. De rendesen már évek óta nem... Tovább
2017. 05. 12. péntek 14:51
Időben szólunk! - Júniusi versenytéma Csajok a csúcson! Itt az ideje, egy jó kis kinti témának! Ezúttal a megszokottnál hamarabb szólunk, hogy mindenki, aki nevezni szeretne, találni tudjon egy olyan időpontot, amikor szép az idő egy kis természetben történő huncutkodásra. Természetesen ha a... Tovább
2017. 05. 10. szerda 12:33
Popsiverseny - eredményhirdetés! Kedves Versenyzők! A múlt havi versenyünkre nagyon sokan neveztetek, és sok, igazán kiváló sorozat indult a legszebb popsiért folyó harcban! Ígéretünkhöz híven, több különdíjat is kiosztunk. Végül a versenyek történetének során rekordszámú, 4 db... Tovább

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!

beszamolok.com, a szexpartner kereső

Tölts fel te is!

Tölts fel te is!

Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ NEM FOGADOM EL ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
5. Elfogadod az oldal [ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT ].Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!