erotikus történetek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Erotikus sztorik a valóságból és igen élénk fantáziámból.
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3   2015. 05. 07. csütörtök 08:01
mornel mornel

tárgyalóterem2

- Ne ne ezt ne csináld!!
Nem megyek bele a párbeszédbe megfordítom és az asztal felé tolom, egészen addig még fenekével neki nem ütközik, megfogom derekánál egy picit megemelem és ráültetem az asztalra. Két kezével az arcomat fogja és ő húz oda a szájához. Csókoljuk egymást vadul és szenvedélyesen, lejjebb megyek a nyakát és a vállait csókolom, közben sziszeg valamit, hogy -ne ne te őrült vagy bármikor jöhetnek !
- nem érdekel! Szörnyen kívánlak!! Nem éreztem még ilyet soha! Akarlak!
- Úr isten uhhh, ne ne ezt nem lenne szabad

Közben már melleit csókoltam, kibújtattam pici felsőjéből és a melltartójától is megszabadítottam egy rutinos mozdulattal. Nagyon jó volt érezni bőre puhaságát, és finom illatát. Megőrültem már a vágytól hogy én is részesüljek valami finomságban!
Leemeltem az asztalról, ölembvettem így csókoltam egy picit a száját, majd mikor már előttem állt finoman a vállainál elkezdtem egy kicsit lefelé tolni.
Engedelmeskedett kérésemnek és elindult lefelé ahogy sorban bontotta ki ingem apró gombjait a felszabadult részeket gondosan finoman végigcsókolta. Mellkasomon elidőzött egy kicsit de szerencsére nem túl sokáig, még hasamat nyalogatta, keze már kikapcsolta az övemet és nadrágom gombjait bontogatta. Megfordultam, hogy nekitámaszkodjak az asztalnak, mert annyira remegtek lábaim, hogy féltem összecsuklom. Kiléptem a nadrágomból csak egy feszes fehér alsónadrág volt már rajtam, ő előttem térdelt és még combjaimat puszilgatta kezével kőkemény farkamat markolászta. Majd szájával adott rá néhány puszit, én pedig megőrültem a lehelete forróságától!

Lehúzta az alsónadrágomat is, és ahogy térdelt melleit oda dörzsölte férfiasságomhoz.
Nagyon izgató volt ahogy meredező bimbóival érinti a makk alsó részét! De szerencsére nem kínzott tovább szájába vette és finoman szopni kezdett. Megremegtem már így sem bírtam, hogy az asztalnak támaszkodtam, kifordítottam egy széket, kiléptem az alsónadrágomból és leültem vele szembe, enyhe terpeszbe tettem lábaim, hogy kényelmesen hozzám férjen.
Folytatta tovább amit az előbb elkezdett, kezeivel finoman a golyóimat simogatta, szájával pedig ütemesen mozgott tovább. Iszonyatos milyen finom és forró volt a szája!
Nyelve végével farkam hegyét nyalogatta körbe, közbe arcomat nézte, hogy mozdulataira hogy reagálok. Majd felállt és szépen lassan letolta a szoknyáját akkor láttam, hogy nem is harisnya hanem csak egy combfix van rajta. Gyönyörű volt!

Ha lehetett még keményebb lettem ott lent, bár szerintem most egy gyémántfúró is csak hasonlíthatott farkam keménységéhez. Letolta bugyiját, és ölembe ült, hozzám dörzsölte forró és nedves punciját, mozgott így egy keveset, majd megpróbált rám csúszni, egy kicsit ellenálltam, de csak annyira, hogy ne tudjon beleülni teljesen. Forró és nagyon szűk volt ! csókoltam közben és mondtam neki, hogy még előbb én jövök. Felfektettem a tárgyalóasztalra, szétterpesztettem lábaid, majd odatoltam egy széket és leültem. Pont jó volt a magasság, ott volt előttem gondosan fazonra igazított nedves lüktető puncija. Térdeit feltoltam a hasához és mindenféle tiszteletkör nélkül elkezdtem nyalni! Isteni érzés volt nyelvem bejárta az egész finom területet, nyaltam mindenhol lyukától a kisajkakon át a csiklójáig, ott persze elidőztem egy kicsit, meg meg szívogattam néha, majd fojtattam a vándorlást, le egészen a fenekéig ott is nyalogattam finom kis nyílását, majd vissza a bejárathoz, közben ő melleit markolászta.

És egyáltalán nem fogta vissza magát, olyan hangos nyögések törtek elő belőle, hogy már én kezdtem egy kicsit aggódni, mi lesz ha tényleg meghallja valaki. Na de nem foglalkoztam túl sokat ezzel a gondolattal, mert csípőjét egyre hevesebbe mozgatta és melleit közben már nagyon erősen szorongatta, csak nyögött és vonaglott, én egyre hevesebben és erőteljesebben nyaltam, ő már magánkívül volt csak az élvezetre koncentrált. Ezek már nem is nyögések inkább sikolyok voltak! kezével most elengedte melleit és fejemet nyomta oda puncijához olyan erővel, hogy ha akartam se tudtam volna elvenni onnan. Hasa görcsbe rándult, remegtek a lábai, combjaival olyan erősen szorított, hogy majd megfulladtam. Legalább 10-15 másodpercig élvezett. Még szerencse, hogy hetente kétszer úszom 2 km—ert mert most tuti megfulladtam volna...

Elernyedt ...
Csak pihegett...
Én finoman még bele belepusziltam puncijába
Ilyenkor összerándult mintha áramütés érné
Hagytam egy picit piheni, majd fölálltam a székről és hátralöktem.
Iszonyúan kívántam már, hogy berakhassam!!
Lejjebb húztam, hogy kényelmesen hozzáférjek, odaillesztettem a végét a bejárathoz, és mintha csak valami vákuum lenne ott, húzott befelé valami. Lassan finoman tövig betoltam, majd mozdultam csípőből két aprót, felnyögött.
Még még! Csináld, szinte kiáltotta!

Folytattam tovább kihúztam addig, hogy csak a makk maradjon benne, most így mozogtam kicsiket, szinte csak pár centire hatoltam belé, majd újra egy mélyebb döfés. Megint ki, 3 kicsi mozdulat, majd ismét egy mély követte, de most kettő egymás után. Láttam rajta, hogy nagyon vágyik rá fokozzam a tempót. Szépen lassan meg is tettem egyre gyorsabban és egyre mélyebbre hatoltam, még végül, már csak arra emlékszem azt kiáltja érezni akarlak!
Visszaültem a székre ő az ölembe ült, most ő diktálta a tempót, közben simogattuk öleltük egymást. De nem tudta azt a iramot diktálni amit kívántunk. Felálltam és mondtam neki, hogy hasaljon az asztalra, mögé álltam és elkezdődött az őrjítő utolsó felvonás. Mozogtam, ahogy bírtam őrjítő tempóba nem voltak már kis finom mozdulatok, kőkemény dugás volt!
Vivien iszonyatos hangerővel nyögött és sikoltozott, kezeivel próbálta az asztalt markolni, arcát is belefúrni valamibe, de ez itt most nem sikerülhetett neki. Én majd szétrobbantam már alig tudtam visszatartani, hogy ne élvezzek el, a VB döntő összes gólját felidéztem már, de most még az sem segített... éreztem, hogy max. egy percet birok még! De szerencsére ő még közelebb járt éreztem, ahogy összeszorít, és csak veszi a levegőt nem fújja ki három nagy mély sóhajtás körme szinte belefúródtak a tárgyalóasztalba.

Én, ha lehetett még erősebben és gyorsabban dugtam, majd mikor kitört belőle az első hangos sikoly, lassítottam és inkább mély erőteljes döfésekre váltottam. Öt-hat ilyen mozdulat után teljesen összeesett! Teste megállás nélkül remegett! Iszonyatosan nagyot élvezett, pihegett egy picit majd megkérdezte, hogy elmentem e már, és csak megráztam a fejem. Fölkelt az asztalról és elém térdelt, szájába vette kőkemény robbanni készülő farkam, és szopni kezdett. Most a kezével is besegített nagyon gyors tempót diktált, szájával nem is bírta követni így csak nyelve hegyét rezegtette makkom alsó részén, és kezével dolgozott rajtam, iszonyatos érzés volt, remegtem alig bírtam állva maradni. Mikor látta és érezte rajtam, hogy elélvezek felguggolt az eddigi térdelő pózból, és melleihez dörzsölte farkam, a bimbóihoz érintette a végét, és a másik kezével a heréim alatti részt kezdte simogatni, másik kezével folytatta az őrült tempót és én nem bírtam már tovább!

Elkezdtem élvezni, de ilyen sokáig és ennyire erőteljesen még talán sosem mentem el.
Ahogy az első kilövellés megtörtént visszavett a sebességből és inkább lassan és határozottan húzta farkamon a bőrt, 7-8 alkalommal tört fel belőlem nagyon mélyről a fehér kéjnedv!
Mikor egy picit elernyedtem visszatette a szájába és finoman nagyon finom szopogatta még egy kicsit.
Egymásra mosolyogtunk, és hirtelen visszaestünk a mennyből a földre, észbe kaptunk, hogy hol is vagyunk és mit is csináltunk, nagyon gyorsan elkezdtünk öltözködni, de nem volt semmi, amivel letörölhette volna ciciéit, jobb híján az alsónadrágomat vetettük be, és amennyire lehetett áttörültük vele még magunkat. Pillanatok alatt felöltöztünk és kisiettünk a mosdóba, mindenki a saját nemét megillető helyre, egy pár perc elteltével már újra egymás nyakába lógtunk, és megbeszéltük a folytatást.
Szerencsére nem érkezett meg senki, csak amikor már tényleg a kivetítőt próbáltuk a vendégeknek szánt anyagok kivetítésével, és nem azzal a pár rövidfilm nézegetésével, amit a helyi informatikus srác rajtafelejtett a céges laptopon...
Így ismeretlenül is üdvözlöm!
Életem egyik legizgalmasabb élményét köszönhetem neki!
1 hozzászólás, utolsó: Keky77 (2015. 06. 14. vasárnap 09:14)
2015. 06. 14. vasárnap 09:14
Nagyon jó.
 
#2   2015. 05. 06. szerda 15:26
mornel mornel

tárgyalóterem

Egy szép tavaszi délután volt, azok a napok egyike mikor tök egyedül élveztem otthon a magányt, és a vele járó csendet.
Féljembe, mikor mi történt ? Na mi? Persze, hogy az a rohadt mobil, és noná, hogy a szekrényen, még véletlenül sem tettem ide magam mellé az ágyra. Gondolom magamban, hogy felőlem aztán csöröghetsz én most fel nem kelek! De nem telik bele egy perc és újra hív ,ááá ez nem igaz most mit csináljak? Legalább két lépésre van, aztán ahogy egyre jobban magamhoz térek, és elszáll a régi kellemes balatoni emlék utolsó részlete is fejemből. Rájövök, hogy fel kell, hogy vegyem! A mai világban sajna egy kezdő vállalkozás egyetlenegy telefonját bizony muszáj, hogy felvegyem.

Meg is teszem csak úgy ugrok a telefon felé, még éppen időben megvan. Az egyetlenegy állandó kuncsaftom, egy rendezvényszervező cég vezetője, szerencsére Ő csak engem hív ha projektorra van szüksége. Megbeszélünk mindent, holnap reggel 8 de jobb lenne ha még korábban jönnék mert ez a cég még sosem járt nála és össze vissza beszéltek, hogy ilyen különleges meg olyan extra igényeik vannak, nehogy baj legyen 9órára mindennek működni kell. Megígérek mindent a tündéri főnökasszonynak, majd elbúcsúzunk.
Kiélvezem azt a másfél óra nyugalmat ami hetente kb egyszer megadatik nekem, majd összekészítem a másnapi dolgokat.

Reggel csörög az óra 6.43-ra húztam pontosan kiszámoltam, így pont odaérek fél 8-ra.
Bepakolok, elindulok, dugulok egy kicsit, majd 7:29-kor begurulok az irodaház mélygarázsába. A biztonsági őr közli, még kitöltöm a szokásos papírokat, hogy várnak már rám, a kis hölgy nagyon korán érkezett. Jegyzi meg egy kicsi szinte észrevehetetlen mosollyal.
Elindulok az ajtó felé, már eltávolodtam jócskán a securitis úriembertől mikor még utánam szól
-az az igazi dögös hosszúcombú !! istenem mennyire imádtam a régen az ilyen nőket !!
majd int egyet
visszabiccentek és gondolom na persze az az igazi dögös mi öreg, aki 30 alatt van az már neked mind dögös...
Nyitom a mágneskártyával az ajtót beszerencsétlenkedek a hatalmas dobozaimmal rajta, majd egyből lepakolok mindent a földre, és elindulok megkeresni a "kishölgyet".
Rendkívül szépen elő van készítve minden az előtérben, egy kb. 30nm helység, szemben egy hosszú asztal telepakolva sütis tálakkal kávés és teáscsészékkel. Szépen igényesen, ahogy azt kell, még a szalvéták is úgy vannak meghajtogatva mintha élire vasalták volna őket.
Elindulok balra a folyosón innen nyílik mind a 3 terem ahol rendezvényeket tárgyalásokat szoktak tartani. Egyből balra a kis tárgyaló, benézek de semmi és senki, majd egy nagyobb helyiség következik, itt még a lámpák sem égnek, így gyorsan haladok tovább. Igen ez lesz az a nagy konferenciaterem itt legalább 80-100 ember kényelmesen elfér. Belépek még nem látok senkit de már köszönök, hogy jó reggelt kezit csókolom!
Majd meglátom a terem végén a pulpitus jobb oldalán egy íróasztal mögött életem legszebb
rendezvényszervező nőjét! Annyira el voltam telve a látványával, hogy akkor szinte észre sem vettem, hogy nem köszön egyből vissza, és nem is kell fel az asztal mögül, hogy bemutatkozzunk egymásnak, hanem még zavartan nyomkod valamit a laptopján majd kapkodva összecsukja, és csak utána indul el felém, egy mosolyt erőltetett az arcára de látszott, hogy nem megy túl könnyen...

Nem akkor ezt még nem vettem észre, azaz nem tudatosult bennem, mert csak azokat a hatalmas zöld szemeket láttam, és azt az angyali szépségű finom kis babaarcát!!
Szőkés-barna vállígérő enyhén hullámos haját megigazította még lépkedett felém, de az a pár másodperc amíg odaért az olyan volt mint egy filmben a lassított felvétel. Fekete harisnya fekete comb középig érő szoknya, felül egy fehér rövid ujjú a hasát éppen hogy eltakaró blúz volt rajta.
Közben hálát adtam az égnek, hogy a kedvenc ingem reggel tisztán lógott a szekrényben és vettem a fáradságot a reggeli borotválkozáshoz is!!
Bár tudom, hogy ha egy kicsit lezseribbül vagyok öltözve, és egy kis borosta takarja el karakteres vonásaim akkor is nagyon tetszem a gyengébb nemnek. /az erősebbnek is sajna de ezt most hagyjuk/
De mégis valahogy most örültem neki, hogy az elegánsabb énem van jelen e ritka pillanatban.
Tehát odaér, nyújtja a kezét, bemutatkozunk. Vivien, nem tudom miért, de valahogy még a lábaim is berogytak, ahogy kimondta ezt a nevet, nagyon szexi volt! Mondjuk tőle lehet, hogy a Margit is így hatott volna rám...
Bla bla bla pár hülye kérdés, mi lesz itt, meddig tart meg ilyenek...
Ha nem lettem volna ennyire betelve a látvánnyal, amit az átlagosnál egy picit nagyobb ciciei biztosítottak már akkor észrevehettem volna, hogy még kérdezősködöm és beszélünk egyfolytában a haját macerálja. Feltekeri szőkés-barna fürtjeit gyönyörűen kifestett /francia lakkozás... a kedvencem/ ujjaira majd kisimítja és újrakezdi. De nem még mindig nem állt össze a fejemben a kép! Vagy csak nem akartam elhinni, hogy ez a gyönyörű 27 év körüli nő kíván engem...

Elkezdtem összeszerelni, amiért jöttem, kábelek ide kábelek oda közben megy a duma folyamatosan, ő visszaült az íróasztal mögé és onnan figyelte ténykedésem.
Persze azért én is úgy csináltam a dolgokat, hogy mikor az asztal alá kúszok a hosszabbítókkal matatni, legyen ideje szemügyre venni formás izmos fenekem körvonalait.
Hogy hogy-nem a beszélgetés témája már az unalmas párkapcsolatoknál tartott, amikből az első 4-5 év után kezd kihunyni a szenvedély. Én lelkesen helyeseltem és mindenben igazat adtam neki!! Majd, hogy egy kis gondolkodási időt nyerjek kimentem a mosdóba.

Megmostam hideg vízzel az arcom, rátámaszkodtam a mosdóra és miközben bámultam magam a tükörben emígy szóltam magamhoz " menj vissza és dugd meg te marha!!"
Gyorsan átfuttattam mi is történt eddig, íróasztal mögött zavartan matat a laptoppal hmmm ez a csaj biztos nem az ügyfeleknek szóló anyagot tanulmányozta a gépen... mert akkor miért lett volna ennyire zavarba ?? és igen az arca is mintha igencsak ki lett volna pirosodva...és ez a hajböngyörítés... jó apám erre már 12 évesen felhívta a figyelmem " fiam ha egy lány a hajával játszik míg veled beszél az akar tőled valamit!!" huuu fújtattam néhányat és elszántam magam, még van kb egy órám a többiek érkezéséig, most vagy soha!! Visszamegyek és tennem kell valamit!
Még lépdeltem eszembe jutott az a 3 évvel ezelőtti sztori, mikor egy helyen ahol akkor dolgoztam, az igazgató titkárnőjét aki akkor egy jó 10 évvel idősebb volt nálam, egy kicsit félreértettem. Egy hülye ürüggyel behívtam a raktárba, és ott gondolkodás nélkül a csuklóinál megragadtam a kezét, megemeltem vállmagasságig és nekinyomtam a falnak, majd közöltem vele, hogy szörnyen kívánom. És ahogy becsuktam a szemem, hogy szájon csókoljam akkora fülest kaptam, hogy másnap is zúgtak hallójárataim!
De nem ez most nem szegheti kedvem ezt most biztos nem érthetem félre, ha ügyes vagyok 10 perc múlva az asztalon döngethetem.

Visszaértem, még mindig az asztal mögött ül keresztbe tett lábbakkal, és nyomkodja a masináját. Mondom neki
- Akkor összedugjuk?
kis hatásszünet
- Mármint a projektkort a laptoppal
mosolyog
- Persze dugjuk, bár még van egy óra a vendégek érkezéséig.
Én már nem tudok másra gondolni csak a szex jár a fejembe egyre jobban pörgetem magam és már ezt a mondatot is célzásnak veszem !!
láttam, hogy ő is egyre zavartabb, és szinte már oda sem figyel arra amit mond, csak beszél ösztönösen.
közbevágok
- Vivien! Kérdezhetek valami?
- Iigen igen kérhetsz bármit, mondja tágra nyílt szemekkel
- Kééérhetek?
- Iiigen.. mért nem ezt mondtad??
- Neem deee ööö nem baj ...

közvetlenül előttem áll karnyújtásnyira tőlem, a szemébe nézek és már látom tisztán látom, hogy ő is azt akarja már alig várja, hogy megtegyem az első lépést!

- szóóval azt mondtad, hogy kérhetek bármit??
- iigen, miért mit szeretnél...?

Kész döntöttem lesz ami lesz megfogtam a kezét és elindultam kifelé az ajtón egyenesen a kistárgyaló irányába.
- Mit csinálsz!? Hova viszel?

Kérdezi, miközben botladozik utánam a kis magas sarkújába.
De én nem válaszolok, csak húzom magam után. Beértünk, becsukom az ajtót és ráfordítom a kulcsot.
Pici úgy kb. 4x4-es helyiség középen agy kör alakú tárgyalóasztallal, körülötte székek kb 8db
Semmi más nincs a terembe két hatalmas virágot leszámítva a szembelévő sarkokba.
Megfogom a kezét, a szemébe nézek és azt kérdezem tényleg azt mondtad kérhetek bármit?
Csak bólint, mert annyira izgatott, hogy válaszolni sem tud, ahogy fogom vékony pici csuklóját érzem, szívverése ritmusát. Majd kiugrik a helyéről, légzése is nagyon szapora így tehát csak bólint.
- Jó, akkor csókolj meg!!
nem várok a válaszára, megcsókolom egy kicsit, mintha tiltakozna, kezeivel finoman próbál eltolni, de azért visszacsókol.

folytatás holnap
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1   2015. 05. 06. szerda 15:09
mornel mornel

Történetek

Van pár erotikus írásom, néhány szerintem egész jó és izgató, néhányat megosztanék veletek.
Remélem okozok pár izgalmas pillanatot vele.
Valamint elkezdtem egy hosszabb írást 14 részesre tervezem kb 1-2 hetente születnek meg majd az új részek.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: mornel mornel
Nyitás ideje: 2015. 05. 06. szerda
Bejegyzések: 3db
Utolsó üzenet: 2015. 05. 07. csütörtök
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!