Dev kalandjai!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Néhány eroikus kalandom...
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2017. 12. 12. kedd 08:46
Deva86 Deva86

Autópályás izgatások.

A történetem úgy kb. éve történt meg, a híres neves M7-es autópályán. Wellnes napokra indultunk az akkori barátnőmmel vagyis inkább csak elmenekültünk a világ elől. Mindketten rengeteget melóztunk állandóan és végre volt 3 szabad napunk. Szóval suhantunk a pályán semmi extra nem történt. Ő kicsit felém dőlve élvezte az őszi tájat, az én jobb kezem a combján pihent és néztem az utat. Elég monoton és kissé lehangoló is volt. Szinte alig szóltunk egymáshoz. Egyszer csak elkezdett hozzám jobban simulni és kérdezte hogy mennyi van még hátra. kb 2 óra volt még a pályán.... Ekkor a kezem a combjai közé húzta megcsókolta a nyakam. Nagyon tetszett a dolog, de különösebben nem izgatott fel a dolog. Ám ami ezután történt.... Kikapcsolta az övet, majd az ölembe hajolt simogatni kezdte a farkam meg csókolgatni, a farmeron keresztül. Na ennek már volt hatása. Lassan lehúzta a sliccem, mellém helyezkedett, elővettem a farkam és nagyon lassan verni kezdte. Szinte alig mozgott rajtam a keze, de nagyon felizgatott. Azt hittem szétrobbanok olyan merevedésem lett. De itt még nem volt vége a játékának. Megcsókolt és egy szó nélkül hátra mászott. Elfordította a középső tükröt és megtiltotta, hogy hátra nézzek. Hallottam ahogy a táska cipzárja nyílik, meg ahogy a leveti a nadrágját. Azt hittem masztizni fog mellettem, de nem. pár perc múlva vissza mászott mellém, és az ajtónak támaszkodva leült mellém. Semmi más nem volt rajta, csak egy sexi átlátszó csipke melltartó, és egy fekete színű csillogós harisnyanadrág, de alatta semmi. Szóval a harisnyán keresztül láttam a csodás frissen borotvált punciját. Őrjítően izgató volt. Lassan simogatta magát. Láttam ahogy egyre jobban benedvesedik. Kérdeztem tőle hogy megálljunk e valahol, mert alig bírok figyelni az útra, de azt mondta, ha megállok akkor vége a játéknak. Szóval mentünk tovább, a farkam úgy állt, hogy szó szerint fájt. Ekkor jött a legjobb. Elkezdett izgatni a két lábával. Annyira finoman csinálta, hogy alig bírtam levegőt venni. Finoman huzogatta, dörzsölte, simogatta. De mindent nagyon lassan. Szó szerint megőrjített vele. Nagyon kívántam. Közben folyamatosan simogatta magát. Nem tudom, hogy a körülöttünk lévő autósok mennyit láthattak belőle, de nem is nagyon érdekelt. Alig vártam, hogy végre minden porcikáját megkapjam. De nem hagyta abba, szépen lassan élveztetett el. Amiből jutott a kormányra, a hasamra, de a java a sexi lábaira. Kicsit még masszírozott aztán felült az ülésben. hátra nyúlva elővett egy minirucit amit magára húzott, és egy sexi csizmát. Kérdeztem tőle, hogy megálljunk e, befejezni máshogyan, de szintén elutasító volt a válasz. a következőt mondta:
-Most kellően felhúztalak hozzá, hogy egész hétvégén csak sexeljünk. Majd a szobában megdugsz, de most siessünk.
Siettünk is, gyorsan becsekkoltunk Hévizen, fel a szobába, őt meg már nyomtam is fel a falra. Még a harisnyáját se volt ideje letolni.... vagyis inkább nem hagytam. Miután kinyaltam rajta keresztül. Már toltam is be a farkam és szakadt szét. De sebaj. Igaz nem volt olcsó, de megérte. Körülbelül 11 óra volt, hogy oda értünk, de vacsoráig, csak tömény sex volt.... ahol értük egymást. A hétvégén aztán jutott idő még másra is... De azt majd a következőben elmesélem.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2017. 02. 16. csütörtök 08:09
Deva86 Deva86

Egy este, egy pasi, két nő, két popó!

Történetem durván 4 éve esett meg. Akkoriban csak futó kapcsolatok voltak. Minden az élvezetekről szólt. Volt egy állandó partnerem, de vele is megbeszéltük, hogy csak sex, amíg mindkettőnknek jó, hogy anoním maradjon mindenki nevezzük őt Rékának! Egy szombati bulin összeakadtam egy tőlem 20 évvel, idősebb nővel. 44 évesen úgy nézett ki, mint ha csak 30-as éveiben járna. A történetben hívjuk őt Zsuzsának. Akkor este nem történt semmi, viszont onnantól kezdve folyamatosan üzengettünk egymásnak, amik egyre izgatóbbak lettek. Két hét múlva szombaton bizonyos dolgok miatt sokáig a melóhelyemre voltam kötve, de csak ott kellett lennem, így ráértem fűzni hátha lesz valami alapon. Közben Rékát is kérdezgettem, hogy szeretne e valamit, ha végeztem. Kicsit habozott, mert valami családi vacsiuk volt, de szól, ha végeznek és megbeszéljük. Úgy voltam vele, a kettőből egy csak összejön. Zsuzsával egészen forróvá vált az SMS csata. Csak épp az időpont hiányzott a randira. Nagyon be volt indulva így megkérdeztem, hogy mit szólna, ha nem csak a punciját kényeztetném. A válasz teljesen meglepő volt. Azt mondta, hogy régen jártak már a popójában, de ha szeretném, megkaphatom, csak előtte ki kell elégítenem, utána bármire hajlandó. Remek, már nem lesz unalmas az éjszaka, síkosító van otthon, más nem is kell. Már éppen írtam volna Rékának, hogy lemondjam a randit, arra hivatkozva, hogy nagyon elfáradtam, mikor is csippant a telóm a következő üzenettel: "Nagyon unalmas ez a családi vacsi, alig várom, hogy bennem legyél. Érezni akarlak a fenekemben..." Szerintetek mennyire nyíltak tágra a szemeim? Egy este alatt két nő is oda ígérte nekem a popóját! KIRÁLY!
Nagyjából este 10 lehetett mikor hívott Réka.
-Szia! Akkor eljössz értem? Nagyon kívánlak!
-Szia! Persze 10 perc és indulok. Alig várom, hogy benned legyek!
Na de most mi legyen? Nem mondhattam Zsuzsának, hogy bocsi, de más lánnyal találkozom. Végülis mondtam neki, hogy ne haragudj, de be kell fejeznem a melót és el fog tartani valószínű hajnalig. Ha gondolja, utána találkozhatunk. Szinte azonnal jött is a válasz amiben azt hittem elküld a sunyiba, de nem: " Nem is baj, addig alszom egyet, mert húzós volt a napom. Csörögj, ha végeztél mire ide érsz készen leszek!"
Szuper, minden a legnagyobb rendben. Rékát felvettem, el a lakásomra és annak ellenére, hogy általában nekem kellett kezdeményeznem, most szinte azonnal letámadott. A lakásom folyosóján sexeltünk, annyira be volt indulva, hogy még csak a nadrágjából sem bújt ki teljesen. Olyan mohón húzott magába, hogy sokszor olyan volt mintha áttolnám a padlón. Talán 3 szor is elélvezett, mire kicsit lassított a tempón. Lovagolt, pucsított, terpesztett, de folyamatosan ő diktálta a tempót. Nagyon vad volt és szenvedélyes, előtte talán sosem volt ilyen. Már azt hittem, hogy a popója ki is marad, tegyük hozzá abszolút nem bánkódtam volna, mert olyan menetet lenyomtunk. De nem. Felállt kihámozta magát a maradék ruhájából, csak a bugyija maradt rajta kézen fogott és a szobámban lévő fotelhez húzott. Rátérdelt hátranyúlt, félrehúzta a tangáját a másik kezével pedig az ánuszához húzta a farkam. Gyönyörű kerek feneke volt, ebben a pózban pedig szinte teljesen elvesztettem tőle a fejem. Nem sok kellett, hogy kitáguljon és benne legyek és még kevesebb, hogy teljesen bevegye a fegyverem. Nagyon élveztem, de nem akartam kapkodni. Imádtam, ahogy ott pucsít nekem, ki akartam élvezni a látványt és minden apró mozdulatát. Őrjítően jó volt. Egyik kezével erősen kapaszkodott a másikkal pedig a csiklóját izgatta. Megint hatalmasat élvezett. Teljesen rám tolta magát. Meg is álltunk egy kicsit, hagytam hogy magához térjen. Ezután lassan mozogni kezdett. Előre hátra, annyira érzékien csinálta, hogy kb a 6-7 ilyen mozdulatánál végem volt. Hatalmasat élveztem a fenekébe. Mozogni se tudtam annyira élveztem, de ő nem hagyta abba a mozgást. Amitől szinte fájt annyira nagy orgazmusom volt. Szerintem eltelt pár perc mire magamhoz tértem. Óvatosan kihúztam a farkam, leültem a földre és csak pihegtem. Nagyon kifacsart. Eszem ágában sem volt ekkor Zsuzsához menni. Kértem, hogy maradjon éjszakára, de sajna nem tudott. Így nem volt mit tenni. Lassan össze, szedtük magunkat, megmosakodtunk, felöltöztünk majd haza vittem. Én is elindultam haza, úgy voltam vele, hogy ezt felülmúlni nem lehet, majd máskor megyek Zsuzsához, ám ekkor szerintem megérezte mikor kell írnia:" Szia! Hogy haladsz? Várom ám nagyon, hogy a popómban legyél és van egy kis meglepim is." Kíváncsi lettem és úgy voltam vele, hogy mi veszteni valóm van? Vissza, írtam, hogy kb 20 perc és indulok. Ő kb fél, órányi autózásra lakott tőlem. haza mentem gyors zuhany, öltözködés és már mentem is. Kicsit késtem, nem találtam elsőre a házat. Csengettem, de sehol senki. Már épp azon voltam, hogy elindulok, haza mikor csippant a telóm. Gyere be nyugodtan a hálóban várlak. Óvatosan benyitottam, lágy félhomály szűrődött ki az ajtóval szemközti szobából. Belépve gyönyörű látvány fogadott. Egy sexi áttetsző hálóingben izgató pózban várt.
-Szia! Nagyon izgató vagy! Sexi ez a hálóing, ez a meglepi?
-Szia! Köszönöm igyekeztem elvarázsolni, de nem, azt majd később meglátod. VETKŐZZ!
Gyorsan kihámoztam magam a ruhámból és a szélesre tárt lábai közé csúsztam. Isteni látvány volt és eszméletlen finom illata, selymes bőre. Lassan simogatni kezdtem majd csókolóztunk szenvedélyesen. Érződött rajta, hogy alig várja, hogy végre egy nagyot élvezzen. Elkezdtem lefelé haladni, de a fejemet vissza húzta és rámarkolt a farkamra. Amit egy mozdulattal magába húzott. Kicsit meg is lepett, hogy ennyitől ilyen nedves lett, de nagyon jól is esett. Nagyon be volt indulva. Hatalmasat nyögött ahogy teljesen bele csúsztam a puncijába. Pár másodpercig meg sem mozdultam, hagytam, hogy élvezze. MAjd nagyon aprókat mozogtam csak. MEghozta a várt hatást ugyanis fél perc után már alig bírt magával. Karmolta a hátam, hangosan élvezett. Ezután szinte teljesen kihúztam a farkam és hírtelen vissza dugtam. A lábait annyira szét rakta, hogy szinte spárgázott a levegőben. Keményen és szenvedélyesen dugni kezdtünk, hamar és óriásit élvezett, szó szerint spriccelt a puncija. Megálltam vártam a folytatást. Kéjesen rámnézett, mosolygott.
-Most már a tiéd a popóm és az egész testem, azt csinálsz velem amit akarsz.
Nekem sem kellett több. Oldalamra fordultam ő nekem háttal odapucsított nekem és szépen lassan becsúsztattam a nagyon szűk popójába a farkam. Nagyon óvatos voltam, nagyon tetszett ahogy élvezi. Szépen lassan benne voltam teljesen, ekkor éreztem hogy valamit keres a párnák alatt. Egy vibri volt, amit a következő mozdulattal már tolt is fel a pucijába. Eszméletlen jó érzés volt. ALig bírtam magammal. Teljesen rámpréselte magát, látszott rajta, hogy ez nagyon hiányzott neki. a vibri rezgett a puncijában én meg lassan dugni kezdtem a popóját. A sok punci nedvtől nagyon sikamlós lett. Könnyen csúsztam benne. Nagyon élveztem. Hátra nyúlt és irányítani kezdett. Gyors tempót akart. Így oldalat fekve homorított egy nagyot. Annyira felizgatott, hogy elvesztettem a fejem. Vadul dugni kezdtem amit ő hatalmas sikításokkal, hangosan szinte kiabálva élvezett. Nagyon szorított szinte fájt, de őrülten élveztem, majd nemsokára hatalmasat élveztem a fenekébe, amitől ő szintén elélvezett. Prá percig pihentünk egymás melett, majd hátra fordult.
-Köszönöm ez már nagyon hiányzott. Így még nem dugott meg senki és még s popómban sem élveztem el eddig senkitől, ez valami oltári volt.
Nagyra nyíltak a szemeim, ez volt az első, hogy valaki a popójában is elélvezett tőlem. IMÁDTAM érte.
-Örülök, hogy ennyire élvezted, legalább máskor is részem lehet benned. kacsintott rám.
-Abban biztos lehetesz, sűrűn meg kell így dugnod. ezek után veled bármiben benne vagyok.
Így is lett. körülbelül fél évig tartott ez a kaland. Sajnos el kellett költöznie, de előtte azért még volt egy hatalmas búcsúsex. De ez már a következő kalandjaim egyik. Összegezve, nagyon jól sikerült este lett.
2 hozzászólás, utolsó: Deva86 (2017. 03. 03. péntek 07:51)
 
#5   2016. 06. 12. vasárnap 13:04
Deva86 Deva86

Esküvős erotika!!!

2012 tavaszán járunk. Durván egy év telt el a legutolsó különleges kalandom óta. Azóta összejöttem egy régi lány ismerősömmel. Kapcsolatunk teljesen hétkönapi, sőt már túlságosan is az volt. Szinte soha nem csináltunk semmit. Persze volt sex, de semmi különleges. Meghívást kaptunk egy lagziba. Egyik barátnője ment férjhez. A lakodalom előtti héten rengeteget kellett melóznom ezért találkozni sem tudtunk, ami miatt csütörtök este kitört a balhé, hogy már nem is fontos nekem. Hiába magyaráztam, győzködtem hajthatatlan volt. Végül mondtam neki, hogy döntse el mit akar és ha szeretné, hogy elkísérjem a lagziba akkor keressen meg. Ezzel letettem a telefont. Másnap (péntek) megint meló. Hajtás ezerrel. Egész nap vártam. hogy legalább egy sms-t írjon, de semmi. Este haza, még mindig semmi. Gondoltam is magamban, hogy ennek itt lett vége. Ám ekkor úgy este 10 körül csippant a telóm. SMS. -Szia! Kérlek ne haragudj, buta voltam. Tényleg sok a melód, csak hiányzol. Kérlek gyere el velem holnap. Csókollak mindenhol!- Természetesn felhívtam, megbeszéltük. Másnap 14 órára kellett mennünk. Egy óra után érem oda érte. Elegánsan, ahogy azt illik, frissen mosott kocsival, egy szál rózsával. Biztosan várt már, mert mire a kapuhoz értem, jött ki az ajtón. Nagyon csini volt. Ő egy vékony, duván 165 cm magas hosszú barna hajú lány volt. Egy nagyon csini csokibarna ruha volt rajta, szépen kisminkelve, egy elegáns magassarkú, harisnyával. Nagyon sexi volt. Az úton megbeszéltük mégegyszer a vitánkat, de többször nem hoztuk fel. A lakodalom gyorsan és jó hangulatban telt. Megvoltak a ceremóniák, a fényképezkedés. Vissza térve a terembe elkezdtünk iszogatni, beszélgetni, táncolni. Nagyon jó kis buli volt. Leültünk vacsorázni. Megettük az első fogást amikor a combjára raktam a kezem. Ő megfogta a kezem és lassan feljebb húzta. Elsőnek meglepődtem rajta, mert nem ilyennek ismertem meg, aztán meg még jobban amikor éreztem, hogy az a harisnya bizony egy combfx. Nagyon izgatott már csak a tudat is. Addig simogattam amíg fel enm szolgálták a második fogást. Egy alkalmas pillanatban hozzám hajolt és a következőt súgta a fülembe:
-Nagyon kívánlak, keressünk valami kis zugot!
Én csak bólintottam, majd megittam a maradék italom. Kézen fogtam és kivonultunk a teremből. Egy nagy rendezvény központban voltunk. találtunk egy termet ahol senki nem volt. Csak asztalok és székek egymás hegyén hátán. Kellemes félhomályban. Szinte egyből egymásnak estünk. ALig vártam, hogy benne legyek. Az egyik asztal szélére ültetett. Lehúzta a sliccem, elővette a merev farkam és érzékien szopni kezdte. Nagyon jól csinálta. nagyon kellett öszpontosítanom, hogy ne élvezzek el egyből. Pár perc múlva felált megcsókolt. Helyet cseréltünk és lassan teljesen hanyatt feküdt az asztalon. Elkezdtem csókolgatni mindenhol, majd a puncijához érve, lassan végignyaltam a tangáján keresztül. Nagyot sóhajtott és a fejemet erősen magához húzta. Olyan széles terpeszbe rakta a lábait amilyenbe csak bírta. Félrehúztam a bugyiját és elém tárult a frissen borotvált, hamvas puncija. Lassan nyalni kezdtem, majd besegítettem az egyik ujjammal is. Egyre erősebben fogta a fejem és egyre hagosabban élvezte. Soha nem engedte, hogy élvezésig nyaljam, de most más volt. Láttma rajta, hogy teljesen beindult. Egyre szenvedélyesebben kényeztettem, majd egyszercsak összerándult és hangos nyögések közepette elélvezett. Még spriccelt is egy kicsit, pont bele a számba. Amitől én még jobban beindultam. Egy mozdulattal hámoztam ki magam a ruháimból, de róla nem vettem le semmit. Az asztal széléhez húztam, a lábai közé áltam és lassan teljesen tövg nyomtam a farkam a tűz forró puncijába. Újból nagyot nyögött. Megfogta a csípöm és irányítni kezdett. Egyre gyorsabban és keményebben dugtunk. Gyönyörű látvány volt. Az egyik lába a csípőm körül a másik a nyakamban. Minden rejtett domborulata elém tárult. Nagyon izgató volt. Gyorsan elélvezett és el is tolt magától. Szó szerint lelökött egy székbe és háttal nekem lovagolni kezdett rajtam. Isteni volt. Hevesen lovagolt látszott minden mozdulatán, hogy egyik élvezetből a másikba esik. A puncija annyira fel volt izgulva, hogy szinte ömlött belőle a kéjes nedv. A formás feszes feneke ott ringott előttem. Egyszer csak megált, teljesen rámült és hátra dőlt. Rásimult a mellkasomra. Fejét hátra fordítva csókolóztunk, közben kicsiket mozgott csak rajtam. Ezután felált az asztalhoz lépett és ráhasalt. Felhúzta a ruháját a derekára, sexi átlátszó csipke tangáját pedig félre húzta és hatalmasat homorított. Még a lélegzetem is elált. Egyszerűen vérforraló látvány volt ahogy ott pucsított nekem. Mögé léptem és már toltam volna be neki a farkam amikor is felemelte a bal lábát és felhúzta maga mellett az asztalra. Még jobban kitolta a popóját nekem. Majd hátra nyúlt és az ánuszához igazította a farkam.
-Azt akarom, hogy dugd meg a popóm! -Mondta miközben kéjesen mélyen a szemembe nézett. Hírtelen majdnem össze estem annyira meglepett vele. De olyannyira izgatott is a tudat, hogy szinte fájt a farkam annyira fel voltam izgatva. A puncija nedvétől kellőe síkos lett a másik bejárat is. Így lassan apró mozdulattok kezdtem tágítani. Gyorsan becsusszant, majd nem is kellett sokkal több idő, hogy teljesen benne legyek a popójában. nem mozdultam élveztem, hogy benne vagyok. Előtte soha nem voltunk így együtt és nem is gondoltam volna róla, azt meg, hogy egy lakodalom kellős közepén szeretné, még álmaimban sem hittem volna. Lassan mozogni kezdtem. Próbáltam figyelni rá, de annyira felizgatott, hogy hamar heves lettem. Éreztem, hogy itt már nincs mit tenni, óriásit fogok élvezni. Pár másodperc múlva hatalmasat nyögve és minden izmom megfeszítve, vagy fél perc hosszan lüktetve élveztem tele a popóját. Nem tudom ki mit hallott teljesen elvesztettem a kontrollt magam felett. Eltelt ppár perc míg magamhoz tértem, de még mindig merev voltam, benne a hátsójában. Lassan kihúztam belőle. Mire ő lerakta a lábát, megfordult és megcsókolt.
-Végre ő is a tiéd lett. Nagyon vártam már hogy seggbe dugj. Nagyon élveztem. Úgy, hogy készülj mert ma még muszáj teljesítened.
Na ezzel aztán végképp meglepett. Mindjárt kiderül róla, hogy egy kis nimfomániás csaj. Össze szedtük magunkat és vissza mentünk bulizni. Pont egy lassú szám jött, amikor is a fülembe súgta, hogy:-Nagyon izgató számára így táncolni, hogy az előbb még benne voltam és érzi magában a forró spermámat. Egyik ámulatból estem a másikba. A lagziról éjfél után nemsokkal leléptünk, mert nem bírtunk a vérünkel. aznap este még egyszer megdugtam a hátsóját és kiderült róla, hogy Ő bizony imádja a szex nagyon sok formáját és izgatja ha nyilvános helyen csináljuk. Mondanom se kell, ezek után aztán sorba jöttek a kalandok. Park, étterem, lift, lépcsőház, és még sorolhatnám. Durván két év kő kemény erotika következett, amiből majd szemezgetek nektek.
2 hozzászólás, utolsó: Deva86 (2016. 06. 13. hétfő 19:48)
 
#4   2016. 02. 04. csütörtök 18:10
Deva86 Deva86

A hétvége folytatása...

Mint említettem szerencsére az egész hétvégét kettesben tölthettük és miénk volt az egész ház. Ki is használtunk minden lehetőséget. Az előző éjszaka még egyszer együtt voltunk, de az igázán izgalmas másnap következett. A kora délelőttti órákban megemlítette, hogy annyira kár, hogy mennme kell haza, mert ilyen izgalmas hétvégéje még sosem volt. Közben kint cigiztünk a kertjükben. Már majdnem elszívta a cigit, amikor felállt és átült az ölembe. Szenvedélyesen megcsókolt, majd azt mondta, hogy várjak pár percet majd szól ha utána mehetek. Biccentettem egyet, megcsókolt, a kezét végighúzta a nadrágomon kerszetül a farkamon és beindult a házba. Pár perc múlva szólt is. Kíváncsian vártam mi vár rám. Az előszobában találtam egy toppot és egy nadrágot, a nappaliba lépve egy melltartót a szobája kilincsére akasztva. Izgatottan benyitottam, de az ágyon nem ő várt, csak a bugyija és egy selyem kendő, egy pár sorral kiegészítve:
-Tudom lassan indolnod kell haza. Az sem biztos, hogy a későbbiekben még tudunk találkozni, pont ezért szeretnék egy nagyot sexelni veled. A feladatod csak annyi, vetkőzz le, kösd be a szemed és helyezkedj el az ágyon.
Az utasítást követve gyorsan ki is hámoztam magam a ruháimból elhelyezkedtem az ágyon majd bekötöttem a szemem. Minden apró neszre figyeltem, vártam mikor jön be hozzám. Nemsokra rá ajtó nyílásra lettem figyelmes. Éreztem ahogy felmászik az ágyra és hozzám bújik. Lágyan simogatni és csókolgatni kezdett. Mikor hozzá akartam érni nem engedte, elsőnek csak félrelökte e kezemet, majd éreztem, hogy valamit a csuklómra teker. Mint utólag kiderült az előző esti combfixe volt az, amivel most kikötötte mind két kezem az ágyhoz. Megfordult rajtam és ráült a számra. Selyem bugyi volt rajta, próbáltam félre tlni a nyelvemmel, érezni akartam a hamvas punciját, de nem engedte. Lassan játszani kezdett a szerszámomon... Elsőnek csak a kezével, majd a szájával. Apró csókokat lehelt rá, majd lassan amennyire csak tudta bekapta és úgy izgatott a nyelvével. Alig bírtam magammal. A csípőmmel folyamatosan toltam a szájába a farkam, de tudatosan izgatott egyre jobban. Lefogott és csak annyira ért hozzám, hogy éppen csak érezzem az ajkai érintését. Ezután én következtem. A számhoz préselte a punciját. Nagyon finom volt, még a tangán keresztül is. Félre húzta és engedte, hogy eljátszadozzak a nyelvemmel rajta. Néha néha az ánuszát is megnyaldostam, amit halk sóhajjal jutalmazott. Egyszercsak felkelt és eltünt az ágyról. hiírtelen nem tudtam mi lesz, szóltam hozzá, de nem válaszolt. Csak annyit hallottam hogy valamivel matat. Vissza jött szemben nekem ráült a hasamra. Sznvedélyes megcsókolt és levette a kendőt a szememről. Huncut mosollyal a száján nézett rám.
-Tetszik ez a kis játék? kérdezte.
-Abszolút!
-Na és a látvány?
-ilyen közelről nem sok mindent látok belőled. -kacsintottam rá.
-OK! Így már jobb? - lecsúszott rólam és az ággyal szemben lévő fotelbe ült.
Gyönyörű látvány volt, ahogy a szeme csillogott rám, a haja rásimult a vállaira és egy pár tincs takarta a feszes kerek melleit. Na és azok az izmos karcsú lábak.... uram isten... most is felizgulok ha bele gondolok. Őrjítően izgató volt. Nem tudom, honnan tudta, hogy ez a gyengém, de akkor is egy sexi combfix volt rajta, csak most selyemből és hófehér. Nagyokat nyeltem, legeltettem a szemem rajta és ha lehet meg jobban megkeményedtem. Alig vártam, hozzám érjen. De nem ezt történt. A háta mögül előhúzott egy vibrátort. Lassan szopni kezdte, majd végighúzta a két melle között és a combjainál. Ahogy keresztbe voltak rakva a lábai éppen eltakarta előlem a lényeget, de ez még izgatóbbá tette. Kicsit húzott így, majd szétrakta a lábait egy hatalmas terpeszben. A vibrátort pedig lassan magába tolta. Azt hittem megbolondulok. Felért ez a jelenet egy kínzással. Ott maszturbált előttem, én pedig ki voltam kötve. Már a látványtól annyira felizgultam, hogy szinte fájt, de itt még mindig nem volt vége. Megfordult és nagyot pucsítva kényeztette magát. Uram atyám, úgy homorított mint egy vadmacska. Eszméletlen volt, szinte pornó filmbe illő.
-Kellően felizgultál?
-Megőrjítessz!-válaszoltam türelmetlenül, mire kicsit felnevetett. Hírtelen nem tudtam hova tenni a dolgot, de egyből jött is rá a válasz. Fölém térdelt nekem háttal, majd bekapta a farkam, miközben a puncijában ott izgett mozgott a vibri a szememtől pár centire, épp csak akkora távolságot tartva, hogy ne tudjak hozzá érni. Na itt lett teljesen végem. ki voltam készülve, feszült minden izmom, a harisnya amivel ki voltam kötve, pattogó hangot adott ahogy feszítettem. Nem kínzott tovább. Megfordult lenyomott az ágyra és miközben hevesen csókolóztunk eloldozta mind két kezem. Őrült módjára szó szerint neki estem. Sznvedélyesen csókoltam, szinte felfaltam. Egy mozdulattal magam alá húztam és már benne is voltam tövig. Nagyot nyögött, de láttam rajta, hogy nagyon élvezi. Hevesen, keményen és tövig dugtam bele a farkam, szó szerint szét dugtam. Nem volt megállás. Elvesztettem magam felett a kontrollt. Csak arra lettem figyelmes, hogy szinte síkít és hangosan élvez. Éreztem ahogy a lágyékomnál folyik le a punci nedv. ELÉLVEZETT! Megálltam kihúztam belőle a farkam. Megfordítottam és kutya pózban hátulról kezdtem dugni, ugyan olyan hevesen mint az előbb. Két kezével erősen szorította a lepedőt, szinte majdnem eltépte, de úgy tolta magát rám, hogy ha akartam volna se tudtam volna kijönni belőle. Rácsaptam a fenekére, mire ő felsíkkantott. Őrült tempóba kezdtünk, szó szerint szinte áttoltam az ágyon. Éreztem, hogy most már nicns megállás és vissza út... Pár másodperc múlva egy akkorát élveztem mint addig még soha. hosszú másodperceken keresztül csak töltöttem bele a spemámat. Erősen lüktettünk mindketten, egyszerre élveztünk el. Tűz forró volt, szinte égetett. Kellett pár perc mire mindketten magunkhoz tértünk, addig végig benne maradtam és annyira szorított, hogy szinte fájt. Nagyon élveztem. Éreztem minden apró porcikáját. Elterültünk egymás mellett, szorosan hozzám simult. Csendben voltunk sokáig. Ő törte meg a csendet.
-Eng... Engem még ennyire senki sem dugott meg. -Sóhajtozta!
-Kellett neked így felizgatni! Remélem azért nem fájt!
-Abszolút nem, soha nem élveztem ekkorát, csak kár, hogy a popóm most kimaradt.
-Lehet most jobb is így, az lehet fájt volna, de még arra is sort keríthetünk.
-Nem akarom, hogy elmenj. Élvezni akarlak még!
-Tudod, hogy sajna mennem kell, két óra és indulnom kell.
Ezután kicsit szomorú néma csend lett. Cirógattuk egymást, csókolóztunk, de több már sajna nem törént.
Két óra múlva aztán indulnom kellett. Egy szenvedélyes csókkal búcsúztunk el, bevallom nehéz volt elmenni. Abban maradtunk, hogy ennek a hétvégének még lesz folytatása a nyáron a nyaralójukban, de arra sajna már nem került sor. Így egy gyors de szenvedélyes korszak lezárult, de Dev kalandjai koránt sem. Szerencsémre jópár izgalmas eset történt még velem.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#3   2015. 12. 15. kedd 13:41
Deva86 Deva86

Excsajom unokanővre vendégségében...

Szóval mint írtam meghívott magához egy hétvégére mikor egyedül volt otthon. Nagyon kíváncsi voltam mi sül ki a dologból. Nem árult el semmit, csak annyit mondott, hogy elegánsan menjek mert megyünk is valahová... Este 6-ra beszéltük meg a találkát, nála. Egy elegáns öltöny volt rajtam kicsit izgatott voltam, de éreztem hogy életem egyik legjobb hétvégéje lesz. Becsengettem és már jött is ki hozzám. Egy nagyon sexi és elegáns fekete csipke miniruha volt rajta, ami elég sokat engedett látni, (szinte csak ott takart ahol muszály volt) valamint egy hozzá passzoló fekete virág mintás combfix és kb 12 centis tűsarkú. Szinte a lélegzetem is elállt. biztos látta rajtam, hogy nagyon bejöna dolog... mikor kijött a kapun hozzám simult megcsókolt... Majd mondta, hogy ha gondolom akkor mehetünk is. Így beültünk a kocsiba és irány egy étterem. Mint kiderült céges vacsi volt, ahol neki muszály volt megjelennie. A szokásos bemutatások és beszédek után jött a vacsi. Egymással szemben ültünk le. Mivel nem ismertem snekit raja kívül így elég szenvedős volt a dolog, egészen addig amíg az aszal alatt simogatást nem éreztem. Ránéztem és láttam rajta azt a huncut mosolyt. A terítőt felhúzva láttam, hogy a sexi lába van a combomon majd egyre közelít szerszámomhoz. Mire oda ért már erősen dudorodott a gatyám. Láttam rajta, hogy teszik neki a reakcióm. Szinte egész vacsi alatt így izgatott. Már azt hittem hogy ott élvezek el. Nagyon jól csinálta. Alig vártam hogy végre megkaphassam. A vacsi végeztével, megszólalt a zene azt mondta hogy táncoljunk. Nagyon nehezen szedtem össze magam és idő is kellett mire lenyugodtam. Elkezdtünk táncolni, szorosan hzzám bújt, majd megkérdezte:
-Tetszett ami csináltam?
-Nagyon, alig várom, hogy végre kettesben legyünk.
-Azt én is! -mondta. -Ma kapsz valami különlegeset.
Tágra nyíltak a szemeim, vajon mit tartogat nekem. Hála istennek a vacsiról gyorsan leléptünk. Neki sem volt kedve jópofizni a főnökeinek. Gyorsan hozzá siettünk, bementünk és mondta hogy üljek le a kanapéra. Kényelmes nagy fekete bőr kanapé volt előtte fa dohányzó asztallal. Tudtam hogy jó módban élnek, de azért meglepődtem hogy ennyire. Szinte mindenhonnan a luxus és a kényelem sugárzott. Pár perc múlva vissza tért hozzot egy kis inni valót. Ittunk egy két felest, majd az ölembe ült....
-Mostantól csak a tiéd vagyok egész vasárnapig és azt csinálhatsz velem amit csak akarsz.- mondta lágyan a fülembe súgva.
-Tényleg bármit? kérdeztem
-Igen, de nekem is lenne egy kérésem.
-Parancsolj!
-Szeretném ha itt a kanapén elvennéd a szüzességem.... és mosolygott rám huncutul!
-A szüzességed???? -kérdeztem meglepődve- Hiszen nem vagy már az, múlt héten is többször együtt voltunk!
-Hát úgy már nem... de a popóm még az és ki akarom veled próbálni.
Szó szerint köpni nyelni nem tudtam. Tudtam, hogy szereti a sexet, de erre nem számítottam, megszólalni se nagyon tudtam csak bólogattam. Rám mosolygott, majd emgfogta a kezem és a hálóba vezetett. Lágyan csókolózni kezdtünk, simogattuk egymást. Nagyon gyorsan vetkőztetett, mire észbe kaptam már csak a boxer volt rajtam. Levettem róla a csipke ruhát. Úgy állva megfordult és erősen hozzám préselte magát. Látszott rajta hogy nagyon ki van éhezve. minen porcikája kívánta a kényeztetést. A szoba egyik sarkában volt a dolgozó asztala. Felültettem rá, majd lassan csókolgatni kezdtem elsőnek a nyakát, majd a melleit, a hasát.... Elértem a bugyijához amit szándékosan éppen csak éritettem a nyelvemmel. Tovább haladtam és végigcsókoltam mindkét lábát, majd lassan vissza és a csipke tangán keresztül egy nagyot nyaltam a puncijába. Nagyot nyögött. Már nagyon várta ezt az érzést. Pár másodperc alatt teljesen nedves lett. félrehúztam a bugyiját és a nyelvemmel izgatam a csiklóját. Két ujjammal pedig a puncijában játszottam. Hatalmasakat nyögdécselt. A csípődjét amennyire csak tudta a számnak préselte. Közel járt az orgazmushoz. Ekkor lassítottam. Egyik ujjamat kihúztam és a popóját kezdtem simogatni. Nagyon lassan köröztem rajta majd mikor éreztem hogy ellazul lassan betoltam az ujjam. A sok punci nedvtől nagyon könnyen becsusszant az ujjam. Így izgattam tovább. Egyik ujjam a popójában a másik a puncijában a nyelvemmel pedig a csiklóján játszottam. Nagyon gyorsan és hatalmasat élvezett. Remegett minden porcikája én pedig mohón nyaltam amíg csak a szájához nem húzta a számat. Helycsere következett. Leültetett a székébe elém térdelt, egy mozdulattal lerántotta rólam a boxert és már mohón szopni is kezdett. Kis termete ellenére szinte teljesen bekapta a farkam, pedgi azért nem egy kicsi darab. Nagyon jól csinálta. Erősen szívta miközben a nyelvével folyamatosan a makkomat izgatta. Nem akartam elélvezni, így mikor már éreztem hogy muszály lassítani a tempón felemeltem a fejét. Hevesen megcsókoltam. Az ágyra fektetett és háttal nekem rám ült. Iszonyatosan szűk volt. Nagyon lassan ereszkedet teljesen rám. A látvánnyal pedig nem tudtam betelni. Lassan lovagolni kezdett. Éreztem hogy nagyon feszül rajtam. Kemény melleit markolásztam, izgattam. Előre hajolt, és a fenekét amennyire csak tudta kitolta. A gyönyörű ánusza volt. ALig vártam hogy az enyém lehessen. Megnyálaztam az egyik ujjam és izgatni kezdtem. Lassan az ő mozgásához igazodva. Rövdre rá hátra nyúlt a kezemhez és egy majd még egy ujjamat benyomta a saját popójába majd lovagolt tovább. Talán egy perc sem telt el és hatalmasakat nyögve szinte kiabálva élvezett el. A punci nedve szinte teljesen eláztatta alattunk a lepedőt. A popója pedig teljesen el volt lezulva. Éreztem hogy a két ujjam könnyedén jár benne ki be. Hátra nyúlva kihúzta magából a kezem, hátra dőlt, teljesen rám feküdt.
-Gyere kérlek élvezz a fenekembe!-mondta és elindult a nappali felé... Feltérdelt a kanapéra a háttámlának támszkodva, nagyot homorított. Széles terpeszben ott várta, hogy belé hatoljak. Örülten izgató volt. A tangája a fapofájára félrehúzva, a fekete combfix fénylett a halvány világításban, a tűsarkú még mindig a lábain díszelgett. Szinte fájt annyira fel voltam már húzva. Nagyon koncentrálnom kellett, hogy vigyázni tudjak rá. Odaléptem mögé és egy mozdulattal a puncijába döftem a farkam, szitne teljesen tövig. Párat mozogtam benne hogy jó nedves legyek. Kihúztam beleőle az ujjaimmal jól benedvesítettem az ánuszát. A bejárathoz tettem a makkom és apró nyomó mozdulattokkal tágítottam tovább. Nagyon lassan csináltam, hogy élvezze ő is. Egyszer csak bebocsátást nyertem és a makkom teljesen eltűnt a popójában. Kicsit felszisszent ezért nem mozdultam. Majd éreztem ahogy lassan rám tolja magát. Nem tudom mennyi időbe tellett, bele voltam esve a látványba és az élvezetekbe de egy idő után teljesen benne voltam a fenekében a 20 centimmel. Annyira szűk volt hogy szinte fájt. Mozodni kezdtem benne először nagyon lassan, majd fokoztam a tempót. Ő az egyik kezével a punciját izgatta. Nagyokat nyögdécselt, nagyon élvezete és mivel engem is már több órája csak izgatott nem bírtam sokáig benne. Erősen markoltam a fenekét és jött a vég. Megfeszült minden izmom. Erősen amennyire csak tudtam magamra húztam és iszonyatos erővel, lüktetve, óriásit élveztem a fenekébe. Amitől ő szintén elélvezett. Párat löktem még rajta miközben szenvedélyesen simogattam. Majd kihúztam belőle a még mindig merev farkam. Leültem mellé a kanapéra ő mellém ült szorosan. Egymást simogatva és csókolózva, pihegtünk. Nagyon szorosan bújt hozzám, szinte hallottam ahogy dorombolt. Mindketten alig vártuk a folytatást.
-Nagyon élvezetem és iszonyatosan izgató volt a fenekemben érezni.- mondta miközben a hasamat simogatta a lábai pedig az enyémekhez dözsölte.
-Igyekeztem vigyázni rád és azon lenni hogy élvezd, hátha újra megkaphatom....
-Ha mindig ilyen lesz akkor szinte bármikor.
jó darabig ott ültünk és pihentünk, beszélgettünk. Iszogatás közben néha csókolóztunk. Majd ő elment tusolni, de mondta hogy ezzel még csak elkezdődött a hétvége. Meglátjátok a következő részben hogy hogyan folytatódott a kalandom az excsajom unokanővérével wink
2 hozzászólás, utolsó: Deva86 (2016. 02. 04. csütörtök 17:04)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: Deva86 Deva86
Nyitás ideje: 2015. 11. 14. szombat
Bejegyzések: 7db
Utolsó üzenet: 2017. 12. 12. kedd
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!