Találkozások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Erotikus
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3   2017. 03. 20. hétfő 21:52
mátrix25 mátrix25

Annával egy házibulin.

nnával voltunk kettesben egy barátunk házibuliján Ment a piálás ahogy kellett. Ott lehetett aludni a lakásban. Lassan dőltek ki az emberek.Mi nem piáltunk annyit, de már fáradtak voltunk. Nyugovóra tértünk. Összebújva a hálózsákba. Egy ideje már hiányoltuk egymás társaságát így nem bírtuk ki hogy ne csókolózunk egy kicsit.

Elkezdtem a nyakát csókolni, közben finoman simogattam lefele. A melleit masszíroztam, majd a mellbimbójához értem finoman, amit hajamba markolással és finom nyögéssel jutalmazott. A nyelvemmel is finoman körbejártam a mellbimbóját ami még jobban tetszett neki. Próbált nem túl hangosan nyögni.
Ez után újra vadul csókolóztunk. A kezeim a lábai között voltak már. Ujjam hegyével a nedves kis csiklóját masszíroztam. Nagyon tetszett neki.

Majd finoman belé dugtam egy ujjamat. Lassan mozgattam ki-be a finom kis puncijában.Nagyon élvezte. Lassan másik ujjam is beférkőzött amit még jobban élvezett. Egyre gyorsabban is csináltam. Éreztem hogy már nem bírja sokáig. Erősen a karomba és a hátamba kapaszkodott, arcét hálózsákba fordította és halkan elélvezett. Éreztem az ujjaimmal ahogy lüktet a puncija....
Amikor éreztem hogy már kezd megnyugodni finoman simogattam csókoltam. Összebújtunk.

Hátamra fektetett miután megnyugodott. Hosszú, vad csókolózás után elindult lefelé, egészen a kemény farkamig. Először a nyelve hegyével csak a farkam hegyével izgatta, majd rámarkolt és elkezdte azzal is izgatni. Nagyon élveztem. Főleg hogy közben a farkam végét is nyalogatta élvezetesen.Nagyon jól csinálta. Nagyon élveztem. Egy kevésbé bírtam tartóztatni magam. Ő is érezte hogy kezd végem lenni. Begyorsított, majd bekapta és őrülten kezdett szopni, már nem bírtam tovább visszatartani... Élveztem egy hatalmasat a finom szájába. Gyönyörű volt látni a lüktető farkam a finom ajkai között. Miután kicsit lenyugodtam, összebújtunk és simogattuk egymást.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#2   2017. 02. 26. vasárnap 17:29
mátrix25 mátrix25

Találkozás Annával

Reggel van, Anna itt aludt nálam.

Mire a konyhában végzek és visszatérek a szobába már ő is felkelt. Épp öltözködik. Eddig egy fekete, pánt nélküli melltartót és egy fekete tangát vett fel.
Állok az ajtóban és nézem.
Felszedi az egyik harisnyát az ujjaira, majd beledugja a lábujjait. Eligazgatja és lassan görgeti felfelé. Nagyon izgató.
Nyelek egy nagyot.
Állok és bámulom és mindjárt leteperem.
Ekkor feláll és lehajol - nekem háttal. Izmos, formás lábai megfeszülnek, a harisnya csillog és hívogat a formás lábakon. A tanga eltűnik a
feneke között.Már nem bírom tovább!
Oda lépek mögé. Megijed, így majdnem orra esik. Elkapom a csípőjét, hogy ne essen el. Magamhoz húzom.
Felegyenesedik. A nyakába csókolok. Merev péniszem a fenekének nyomódik. Átölelem a hasánál, majd jobb kezem lesiklik a combjára és a harisnyán keresztül simogatom.
Megfordul, mert menne tovább öltözni. Kér, hogy engedjem, de nem eresztem,
Megkapom a fenekét, megemelem és feltérdelek az ágyra. A közepére helyezem, én pedig a lábai közé helyezkedem. Fölé hajolok és megcsókolom.
Egyre hevesebben csókolom.
Fölemelkedem és a csípőjéhez nyúlok. Ujjaim beleakasztom a tangájába és elkezdem lefelé húzni. Megemeli a fenekét, így kiszabadul a kis textil. Végighúzom a lábain majd a földre dobom. Odahajolok a puncijához és az ujjaim hegyével cirógatom. Simogatom a harisnyás lábait, csókolgatom az anyagon keresztül, majd följebb a puha, bársonyos bőrét. Lassan visszatérek a vénuszdombjához. Apró csókokat lehelek a puncijára. Nyelvem utat tör magának közéjük és kitapogatom a csiklóját. Játszani kezdek vele, miközben jobb kezem két ujja a hüvelyéhez közelít. Érzem az illatát, majd tapintom a nedvességét. Óvatosan becsúsztatom az ujjaimat, és mozgatni kezdem benne, míg a nyelvem a csiklóját kényezteti. Ajkaim közé szívom a kisajkait és szopogatom. Nagyon puha.
Légzése szapora, csípőjét szaporán emelgeti.
Elhúzódom tőle. Hirtelen felül és gyakorlatilag letépi a pizsama felsőm, aztán hatalmas hévvel az alsóm is, végül megmarkolja a péniszem és szopni kezdni. Jó alaposan benyálazza - hihetetlen érzéke van a pénisz kényeztetéséhez -, majd visszafekszik és megemeli a csípőjét; a feneket alá tesz egy párnát.

A lábai közé helyezkedem és behatolok. Forró és lucskos. Könnyen mozgok benne. Lábait a nyakamba teszi. A selymes harisnya érintése még jobban felizgat. Jobb lábával cirógatja a mellkasom, míg én jobb kezemmel a bal lábát simogatom.

Nem bírom. Érzem, hogy közeleg a vég. Megmarkolom a fenekét és szorosan magamhoz húzom. A farkam majdnem teljesen kihúzom majd ismét teljesen visszatolom. A következő körben a kihúzás után csak kicsit tolom vissza - épp csak a makkom van benne - és így mozgok benne aprókat. Ezt a két technikát váltogatom, mire hamarosan ismét zihálni kezd.

Leengedi a lábait és magára húz. Lábaival átkarolja a derekam és szorít magához, miközben egyre hangosabban, egyre nagyobbakat nyög. A következő hosszú lökésnél hatalmas nyögés kíséretében elélvez - szeretem, mikor hangoskodik; engem is felizgat! Még pár lökés és én is elélvezek.

Mellékuporodom az ágyba és cirógatom a puha bőrét, a harisnyás lábát. Átölelem és élvezem, hogy velem és mellettem van.
1 hozzászólás, utolsó: X (2017. 03. 04. szombat 11:05)
 
#1   2017. 02. 26. vasárnap 17:20
mátrix25 mátrix25

Találkozások

Plázában láttalak meg, ott álltál a mozgó lépcső
felső részén ahol a kávé automaták vannak.Valakire vártál vagy a buszra amivel haza utazol.Egyszerre a
mosdok felé indultál nem vetted észre hogy utánad megyek ,bementél az ajtón és én utánad siettem.Az ajtót belülről bezártam hogy ne lepjenek meg bennünket.
Oda álltál a tükör elé a hajadat megigazítani,ekkor
a selyem sálammal hátulról bekötöttem a szemed,nem
ellenkeztél habár váratlanul ért téged ez a közeledés.Hátulról félretoltam a hajad és belecsókoltam a nyakadba. Mintha villámcsapás érte volna téged teljesen megváltoztál. Karod a nyakam köré kulcsoltad, beletúrtál a hajamba, és szájad az enyémhez nyomtad. Nagyon jól csókoltál, azt meg kell adni. Nyelved áttoltad a számba, és varázslatos játékba kezdett. Kezemmel a hosszú pulóver alját kerestem, majd lassan felfelé kúsztam. Rajtad bugyi volt, de se trikó se melltartó. Jó volt a kemény melleid simogatni. hátra nyúlva a cipzáramat húztad le, majd a nadrágomat kezdted letolni. Gyorsan kiléptem a cipőmből, és hagytam, hogy ez a finom kéz szabadítson meg fölöslegessé vált alsómtól.megfordultál de a szemeden rajta volt a kendő igy nem láttál engem. Szép csupasz puncid ágyékomhoz dörzsölted, és én igen hamar elkezdtem elveszíteni a fejemet Amikor megpillantottam a gyönyörű puncid, ahogy a csillogó, megduzzadt ajkai kivillantak a combok között, eszeveszetten rávetettem magam és vadul nyalni kezdtem. magadra húzva lassú körkörös mozgásba kezdtél csípőddel!

Valami finom illatos tusfürdővel mosakodtál és az is elkábított. Nyelvemmel amennyire csak tudtam befurakodtam és néha óvatosan megharapdáltam a csiklód feletti szeméremdombot. Nyelvem hegyén éreztem, ahogy a borsónyi kis gombocska egyre keményebb lesz és a vége mind jobban kibújik a redők közül.
megfordultál és a mosdokagyloba megkapaszkodva
terpesz állásba pucsitva felkináltad a gyönyör barlangodat.Beleigazitottad az állo farkamat a puncidba.És igy keményen elkezdtem dugni a puncidat hol lassan és erőssen.Egyszerre mozogtunk mind a kettenés közben melleidet simogattam.
Az egyik kezemmel hátulról a feneked felől a puncid kezdtem el simogatni. Élveztem, ahogy ujjam hegyén érzem szerszámom ki-be csúszkálását. Nagyon nedves voltál és minden olyan gyönyörű volt!
Ettől a hihetetlen érzéstől mindketten azonnal elélveztünk, és én éreztem, ahogy a péniszem rángatózva lövelli ki a fenekedre a spermámat.
De mielőtt teljesen lekonyult volna széthúztad fenekedet és kérted hogy ott is dugjalak meg.Behelyeztem és farkam újra életre kelt és óvatosan kezdtelek dugni amikor bele élveztem a fenekedbe.Kihúztam a farkam és az ondót végigsimítottam a fenekeden.
A hangos bemondó közölte hogy fél óra múlva megy a buszod, felöltöztünk, de még rajtad volt a szemeden kendő ,de kértem hogy csak akkor vedd le ha elmentem innen.oksi mondtad és még egyszer csókolóztunk és kimentem az ajtón.

A forgó ajtónál néztem utánad ahogy felszállsz a buszodra kezedbe a kendővel .
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: mátrix25 mátrix25
Nyitás ideje: 2017. 02. 26. vasárnap
Bejegyzések: 3db
Utolsó üzenet: 2017. 03. 20. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!