Cap-Napló
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3   2018. 07. 10. kedd 10:32
LeonKatja LeonKatja
Szépen eltelt egy év, és sajnos eltelt az idei CDA nyaralásunk is. Tavalyról elég sok sztori maradt bennem, de nem folytattam, mert megkaptuk, hogy: hazudunk, kitaláljuk, Kopfkino van, túl sok pornót nézünk, stb... A sok pornó félig igaz is, csak mi nem monitoron nézzük, hanem élőben. Miután mi a nagyobb létszámú rendezvényeket részesítjük előnyben a privát találkákkal szemben, jó lehetőségeink (értsd: swingerportálok) és pici rutinunk is van ahhoz, hogy a - divatosan nevezett - livepornot (régebben gruppenszex nyes )megtaláljuk, és gyakran részesei is lehessünk.
Nos, idén is megtaláltuk CDA-on a Poolpartyt, ami egy hatalmas délutáni orgia 300-400 fővel. Csak párok. Óriási medence, a partján végig matracok, ezek mögött egy emelvényen szintén matracok. A medence egyik rövidebb részénél, egy magasabb emelvényen diszópult DJ-vel. Szuper jó bulit csinál őrűlt hangerővel, nem lehet nem táncolni.
De a lényeg a szex. Mindenhol. Medencében, medence partján, matracokon, a bárnál...
Idén a Show is komoly volt. Három csodaszép párocska végigszexelte egymással a partyt. (Szerintünk pornósok voltak, és a Show részei) Később jöttek fekete táncos fiúk, pazar mozgással, és igen fülledt, erotikus töltettel táncoltak a vendég hölgyekkel.
Mi is kivettük a részünket a mókából. A férjem kiült a medence szélére, én játszani kezdtem a kemény farkával. Azzal szórakoztam, hogy a kezemben lévő enyhén jeges koktélba belemártottam a farkát és lenyaltam. Amikor a barátnőm meglátta, azonnal ott termett, és felváltva élveztük a sajátságos "szívószálat". Majd helyet cseréltünk, és orgazmusig kinyalt a férjem. Le is csúsztam, bele a vízbe, egyenesen az álló farkára. Abban a pillanatban elkezdődött a kedvenc számom (jó régi, de még néha hallani - szerencsére), és ütemre dugtunk a vízben.
Később észre vettük azt a francia párocskát, akiket még tavaly kinéztünk, de akkor nem volt semmi. Ők is megismertek minket, pohárral a kezükben intettek, így odamentünk koccintani. Mi nem beszélünk franciául, ők meg csak úgy beszélnek, ezért hamar rátértünk a francia nyelv gyakorlati elemeire, és máris értettük egymást. A pasi felállt az emelvényre, én kényelmesen elértem a számmal a farkát. Húdeszép, nagy farka volt. Erre emlékeztem tavalyról nyes . A férjem mellénk állt egy alacsonyabb dobogóra, így a francia nő őt vette kezelésbe. Illetve szájba.
Később helyet cseréltem a férfival, hanyatt feküdtem, és ő nagyon finoman nekem esett a nyelvével, ujjaival. Akkorát élveztem, hogy arcon spricceltem. Filmszakadás... A férjemék akciójáról nincs is további infóm. (Csajok, egyszer egy francia pasit mindenképp próbáljatok ki, nagyon értik a dolgukat wink )
Kis simogatás, puszikák után mi visszamentünk a medencébe. A férjem kiült a szélére, és én - most már - koktél nélkül játszottam a farkával. Nagyon lassan szoptam, a napszemüveg fölött és a kalapom karimája alatti résen épp a szemébe tudtam nézni. Tele is lőtte a számat. Alaposan letisztogattam a nyelvemmel.
Levezetésként elszívtunk egy cigit, majd hazasétáltunk, hogy picit pihenjünk az esti mulatság előtt, mert pontosan tudtuk mi lesz a téma... De ez már egy másik sztori. smile
2 hozzászólás, utolsó: totthek (2018. 07. 22. vasárnap 13:07)
2018. 07. 22. vasárnap 13:07
Folytathatnád az idei sztorit!
2018. 07. 14. szombat 08:37
Szia!
Szerintem igazán folytathatnád a történetek és szexcsaták leírását.
 
#2   2017. 08. 16. szerda 10:42
LeonKatja LeonKatja

Az Olaszék

A barátaink szomszédságában lakott egy csinos, fiatal olasz házaspár. Mindig kettesben, összebújva sétáltak, és vadásztak. Az olaszon kívül kb 10 szót beszéltek angolul, de a lány a mosolyával mindent elintézett, és elég nagy forgalmat bonyolítottak le. Mint később kiderült, náluk nincs swingerélet, így évente egyszer itt élik ki magukat. De rendesen.
Egyik este a fiúk kitöltöttek hat Calvadost, és átmentünk hozzájuk koccintani. Rövid, nehézkes - de eredményes - beszélgetés után a barátainknál együtt vacsoráztunk. Még be sem fejeztük az evést, az olasz srác már a melleimmel játszott, a barátnőm rábukott a talján farkára, a férjem meg betérdelt az olaszné lábai közé és nyalta a punciját.
Én a barátőm mellé leguggoltam és együtt szoptuk a srácot. A barátnőm elővett egy gumit és a szájával egy pillanat alatt rászopta a faszra (ezt meg kell tanulnom nyes ) aztán ráült és meglovagolta. Én odaálltam a srác mellé, ette, harapta a melleimet, az ujjaival a puncimat izgatta. Miután a barátnőm elélvezett, a srác felállt a székről, engem a balkonokat elválasztó falnak döntött, letérdelt,  fantasztikusan kinyalt utána hátulról megbaszott. Óriásit élveztünk.
Eközben a férjem a barátunkkal a vendég hölgygyel játszott. Egyik dugta hátulról, a másik szopatta, majd cseréltek. A lány szerette az anált is, megkérdezték, hogy mit szólna a szendvicshez? Belement. A barátunk leült egy székre, a lány szemben vele ráült a farkára, a férjem hátulról becsúszott a popsijába. Hamar ráálltak a megfelelő ritmusra és nem kellett sok, a lány sikoltozva elélvezett a fiúk közt.
Még világos volt, és mikor körül néztünk, láttuk, hogy népes közönségünk lett. Mivel privát részen voltunk, csak nézni tudtak, beszállni nem. A szomszédaink megköszönték a szíves-szaftos vendéglátást és elmentek. A férjeink nem lőtték el a patronjaikat, a barátnőm a fürdőből kifelé haladó férjemnek mély csókot adott a farkára és a kanapén dugtak. Engem a barátunk a balkonon állva szemből baszott meg és lőtt tele.
Igen jól indítottunk aznap este, és csak ezután mentünk az éjszakába...
1 hozzászólás, utolsó: totthek (2017. 12. 11. hétfő 10:46)
 
#1   2017. 07. 16. vasárnap 10:02
LeonKatja LeonKatja

Cap d' Agde

Amikor 3 éve belecsöppentünk a swinger világába, az első klubban, ahol voltunk, van egy óriási kert medencével, külső bárral, 2-3 személyes napozóágyakkal, stb. Az esti bulira már du 3-kor kezdődött a felvezetés medencés partyval, DJ-vel. Nagyon tetszett, és már akkor gondoltuk, hogy milyen jó lenne egy ilyen nyaralás, legalább egy hétig csak hasonló pajzán emberekkel, tabu-, és textilmentesen. Két infóra emlékszem: Cap d' Agde és Rovnij. Lett egy nagyon jó kapcsolatunk egy házaspárral, akik 10 éve Cap-ra járnak, és idén velük mentünk. Már tudjuk, hogy mi is minden évben vissza fogunk járni.
Ez egy naturista üdülőtelep óriási épületekkel, amikben többszáz pici appartman van. Az egyik épületsor alatt boltok, butikok (99%-ban csak szexis ruhákat, kiegészítőket árulnak - még egy rohadt hűtőmágnest se találtam, pedig gyüjtöm nyes ), és több, különböző témájú éjszakai bár más-más zenei stílussal, és persze minden este partyval. Naná, hogy itt laktunk. Van még két nagy objektum, ahol belépőt kell fizetni. Az egyikben minden délután habparty van árnyékolt kellemesen melegvizes medencével, DJ-vel - és persze játékkal wink A másik egy hotel kertje, hatalmas külső medencével. Itt heti kétszer van medencés party, és szintén, ami belefér... wink
A többszáz méteres tengerparton van egy szeparált rész, ahol egész nap mehet a móka. Ott elég sok a helyi lakos, zömében szóló pasi, akik egész nap ott kóborolnak, mert mindig van esemény egy-egy törölközőn. Vannak mázlisták, akiket bevesznek a hancurba. Mi az első nap elsütöttünk egy laza pipát, hatalmas faszverő tömeg állt körülöttünk mire végeztük.
Az éjszakai élet este 8-9 körül kezdődik, az appartmanok előtti nyitott folyosókon bandáznak az emberek, zömében swingerclubra emlékeztető jelmezekben. 11 után a bárokban partyzás. Modern-, latin-, retro-, élőzene ki mit szeret. Ez éjjel 2-ig tart, utána az emberek sétálgatnak, ismerkednek, ha kialakul valami, akkor szex. Mint egy klubban. Ja, van két swingerclub is, ott mi nem voltunk. Majd jövőre nyes
A nyitott folyosókról egy privát balkonon keresztül lehet bemenni a lakásokba. A folyosón bárki közlekedhet, a balkonra csak meghívásos alapon lehet bejutni. Mi a balkonunkon játszadoztunk egymással, meg is álltak faszt verni az arra járó kóborok. Behívtunk néhányat. nyes
Az első egy francia fiú volt. Feltérdeltem a székre, a támláján támaszkodtam, a férjem hátulról dugott. A srác szemben állt velem és úgy szoptam a farkát. Kb két percig, mert megfogta a fejemet és megbaszta a számat. Picit vadabb volt, mint amit szeretek, de nem volt durva, viszont nagyon élveztem, hogy határozottan kapom az lökést mindkét irányból. Igyekeztem nem fogazni, mert elég nagy farka volt nyes Óriásit élveztem, kilőttem a férjem farkát a puncimból és összespricceltem a balkont. Kis pihi, tócsára papírtörlő és visszaálltunk a pozícióba. Férj hátulról, srác előről tolta vissza belém a farkát. Nekik sem kellett sok, férjem belém élvezett, a fiú kivette a számból és ráverte a mellemre, arcomra...
Folyt.köv.
1 hozzászólás, utolsó: X (2017. 07. 20. csütörtök 21:12)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: LeonKatja LeonKatja
Nyitás ideje: 2017. 07. 16. vasárnap
Bejegyzések: 3db
Utolsó üzenet: 2018. 07. 10. kedd
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!