Út az első 3-s felé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6   2017. 10. 17. kedd 11:37
LightPar LightPar

Vágyak és tettek...

Kis kihagyás után, valamint némi ösztökélés hatására, folytatom a mi kis kalandunkról történő megemlékezésem... smile
Valahol ott tartottam, hogy az én drágám szájában ott meredezett Attila farka, miközben az én ujjaim az édes puncijában matattak. Éreztem, hogy a nem megszokott helyzet a számára is komoly izgalmakat hozott, mert kimondottan lucskosnak éreztem. Imádom az ízét, így mikor az ujjaim már kellően nedvesek voltak kényszert éreztem a megkóstolására. Mohon nyaltam le az ujjaimról a nedveit, miközben leírhatatlan izgalommal töltött el, hogy ott látom ahogy kényezteti Attila hímtagját. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy a nyelvemmel belenyaljak az édes szeméremajkak közé. Szerintem a szándékomat megérezve a párom megfordult és széttárta a lábait, ezzel utat engedve a nyelvemnek. Nem is kérettem magam tovább. A lábai közé vetettem magam, miközben néztem, ahogy Attila is úgy mozdul, hogy könnyen hozzáférjen a farkához. Nyelvemmel finoman a szeméremajkak közé nyaltam. Éreztem a nedveit és még inkább érezni akartam, így mélyen a hüvelyébe nyomtam a nyelvem. Aztán kutatni kezdtem a kis pöcköt, mely komoly kényeztetése komoly élvezetet ad neki. Közben néztem ahogy Attila farkát kényezteti. Miután már hangosan nyögött úgy döntöttem, hagyom egy picit jobban oldódni Attilát és a párom, ezért a fényképezővel a kezemben kissé hátrébb vonultam és hagytam őket kettesben játszani. Párom hanyatt feküdt szájában Attila farkával, miközben Attila kezei a puncijában matattak. Mondanom sem kell, hogy a látvány hatására szabályosan folyt belőlem az izgalmi nedv. Csodálatos volt látni ahogy kényezteti Attila farkát, amiből án sem akartam kimaradni. Annyira felizgatott a dolog, hogy nem bírtam magammal és irtózatosan kívántam a párom! Nem gondolkoztam, csak cselekedtem. Felkeltem és odamentem. A párom abbahagyta Attila kényeztetését. Irtózatos késztetést éreztem, hogy megcsókoljam. (Akkor ott végig sem gondoltam, csak most így utólag, de gyakorlatilag Attila izét is éreztem a Párom csókján. Nincs bennem egy cseppnyi bi hajlam sem, mielőtt még ez a gondolat bárkinek ez a fejében szöget ütne. A páromat akartam! Nagyon!) Aztán fejéhez helyezkedtem. Ott volt két farok a feje előtt... Egyik kezében egyiket, másik kezével másikat tartva és hol ide, hol oda fordulva a szájával izgatott minket. Így utólag talán ebben a pózban némileg több kényeztetést kaptam mint Attila, de ezt egyáltalán nem bánom és talán Attila sem neheztelt meg ezért. Gyönyörű volt a látvány és hihetetlen izgató, így a fényképező felé nyúltam. Pár fotót készítettem.
Ez volt az a pillanat amikor elöntött vágy és nem bírtam tovább magammal. Érezni akartam a farkammal, ahogy körülöleli az édes, nedves és forró puncija. Odamentem hozzájuk és a párom ismét megérezte a szándékom. Így felkelt és feltérdelve felkínálta nekem a punciját. Elhelyezkedtem, hogy pozícióban legyek. Finoman a csípőjéhez nyúltam és kutya pózba igazítottam. Persze Attila is vette a lapot és ennek megfelelően feküdt párom meleg ajkai közelébe. A farkam a puncihoz igazítottam és miután az eddig történtek mindhármunkra hatással voltak szinte ellenállás nélkül csusszantam a puncijába. Mohón nyelte el a farkam a tövéig. Igyekeztem a felfokozott állapotom ellenére lassan és érzékien mozogni, kiélvezve minden kis apró redőt ami a hüvely belső falán van. Csodálatos volt az érzés, amikor ismét tudatosult bennem, hogy úgy szeretkezek a párommal, hogy közben a szájában egy idegen pasi farka van. Természetesen igyekeztem a pozitúrát megörökíteni fotón is, így miközben mozogtam drágám puncijában, pár fotót készítettem, majd videót is.
Ezeket a képeket sokszor és élezettel néztem azóta meg, felidézve az izgalmas pillanatokat. A látvány, hogy Attila farkát finoman és érzékien kényezteti, miközben kéjes nyögések hagyják el a száját minden egyes lökésemre. Egyszerűen leírhatatlan és visszaadhatatlan így, írásban. Sajnos nincs meg hozzá sem a tapasztalatom, sem költői vénám, hogy ezt csak egy picit is megfelelően tudjam vissza adni így az írásomban. Egyszerűen gyönyörű volt! Nagyon gyorsan eljutottam arra a pontra ahol meg kellett állnom, hogy ne töltsem idő előtt tele a punciját. Abbahagytam a mozgást és ismét fotózni kezdtem őket. Attila háton feküdt a párom meg a farkát szopta fölé térdelve. Attila kicsit változtatott a helyzetén és kezével a puncijába nyúlt, kicsit aláhelyezkedett. Nem emlékszem itt pontosan a történésekre, de talán úgy mozdult, hogy nyalni is tudja az én drágám édes kelyhét. Láttam, hogy mindenki kellően izgatott és vágyakkal teli. Gondoltam itt az alkalom, hogy tovább lépjünk és kérdőn a páromra néztem. Majd hozzám hajolt és én megkérdeztem tőle, hogy szeretné e Attila farkát a puncijában? A szemembe nézett és halkan azt súgta a fülembe, hogy IGEN!
Attila megérezhette a mi kis eszmecserénket (mert hallani biztos nem hallhatta) és a következő kérdést tette fel felém fordulva: "Nem kellene egy Gumi?"
Ránéztem és mosolyogva válaszoltam, hogy: De, Igen!
4 hozzászólás, utolsó: zotyesz77 (2018. 09. 06. csütörtök 18:28)
2018. 09. 06. csütörtök 18:28
Sziasztok! Érdekelne a folytatás is! smile
2017. 12. 05. kedd 15:42
Sziasztok, most talaltam erre az oldalra.
Remek kis olvasmány, nagyon tetszik! Én is szivesen átélném!
2017. 11. 11. szombat 19:01
Mikor jön a folytatás?
2017. 10. 30. hétfő 15:48
Várom a folytatást.
 
#5   2017. 10. 10. kedd 08:22
LightPar LightPar

Oldódás...

Megérkeztünk mi is a találkozónk színhelyére. A kocsiból kiszállva természetesen köszöntöttük "házibarát" jelöltünket. Egy meleg kézfogás és a párom részéről mosollyal kísért köszöntő puszi. Gyorsan elszaladtam rendezni a szobát. Mondanom sem kell, hogy természetesen az anyagiak rendezésénél némi problémába futottunk mert nem tudtak visszaadni, így visszaszaladtam a többiekhez és közösen összeraktuk apróban a költséget. A fiatal kis-hölgy a szobához kísért és elmondta az ilyenkor szokásos szövegét. Egész jó kis helyet találtunk. Bár az idő már közel sem volt olyan, hogy kinti programot is beiktassunk (bár alapvetően nem is ez volt a cél) a kinti jakuzzi láttán az én fantáziám beindult. Visszamentem a többiekhez és immár én voltam az idegenvezető. Bementünk az apartmanba ami két egymásba nyíló szobából és egy fürdőből állt. Gondolom mindeni el tudja képzelni, hogy a szobák elfoglalása után milyen izgalom volt rajtunk. Azért még is csak első alkalom és át ugye a találkozó célja, illetve oka sem hétköznapi volt. (legalább is nekünk) Pici kínosnak tűnő pár másodperc következett, amit Attila tört meg azzal, hogy bejelentette ő bizony most gyorsan lezuhanyozna. Levetkőzött és legközelebb már egy törölközőt a derekára kötve láttuk újra, ahogy a fürdő felé vette az irányt. Persze ekkor jelezte, hogy elfelejtett tusfürdőt hozni. Udvarias ember lévén úgy gondoltam, felajánlom neki a sajátom. Kivettem és a párom kezébe nyomtam, hogy vigye be neki a fürdőbe. Attila már a zuhany alatt állt meztelenül. Páromról levettem a kabátot és így már a korábban említett ruházatban (combfix, combközépig érő szoknya és a kötött fehér pulcsi, alatta a fehér szexi fűzővel) bevonult átadni a tusfürdőt. Mikor visszajött láttam az arcán azt a kislányos, kicsit szégyenlős mosolyt. Amíg Attila a zuhanyban volt gondoltam pici próbálom oldani párom és persze a saját feszültségemet is. Attila végzett a zuhannyal és kijött. Logikus volt, hogy most mi megyünk zuhanyozni. Közben persze a fényképező is előkerült, amit Attila vett kézbe és ismerkedett vele. Miközben finoman puszilgatások és simogatások közepette vetkőztetni kezdtem a párom pár fotó is készült. Éreztem páromon, hogy a helyzet egyszerre izgató és zavarba ejtő is. A fűző láttán Attila is egy kis mondattal hangot adott tetszésének, amit persze a fényképező kattintgatásával nyomatékosított is. Rövid időn belül lekerült minden rólunk és irányba vettük a zuhanyzót. Beálltunk a kellemesen meleg víz alá és egymást fürdettük. Attila sem akart lemaradni semmiről így a fényképezővel a kezében a fürdőben állt és meregette a párom bájait, immáron élőben és nem csak képeken.
Lefürödtünk és törölközővel magunkon bementünk a szobába ahol egy franciaágy várt ránk. Gyorsan eligazgattam a takarókat, hogy egymáson legyenek és sima egységes felületet adjanak. Ezután mondtam a páromnak, hogy vegye le a törcsit és feküdjön hasra mert most ketten fogjuk megmasszírozni. (Ezt korábban beszéltük a párommal, hogy talán jó lenne, ha az első érintések egy masszázs keretében történnének így talán kellően el tud é is lazulni. Aztán meglátjuk mihez lesz kedve és mit szül a pillanat. Megbeszéltük, hogy bármit amit szeretne megtehet én partner leszek benne, azon tabuk kivételével amiket korábban már megbeszéltünk.)
Szóval az én drága párom ott feküdt az ágyon teljesen meztelenül kitárulkozva mindkettőnknek. A gyönyörű testének látványát csak a törcsi törte meg amit picire hajtva a popsijára tettem. Elővettem az olajat amit bekészítettünk és a hátára csurgattam. Már az is hihetetlen izgató látvány volt ahogy az olaj az izmos hátán folyik. Ekkor én a lábai felől, Attila pedig a vállainál elhelyezkedve finoman elkezdtük masszírozni. Az olaj a négy kéz munkájának köszönhetően kevésnek tűnt, így ismét csurgattam egy picit nagyobb mennyiséget. Lassan érzékien masszíroztuk ketten az én drágám. A helyzet izgalma lassan Attilán is egyértelmű jeleket adott, hiszen a derekára tekert törölköző, lassan dudorodni kezdett. Mondanom sem kell, hogy iszonyú izgalomba jöttem. Drágám egyenlőre ebből semmit sem vett észre mert hason feküdve az arcát balra fordítva feküdt és a "mi Attilánk" a jobb vállánál volt. Persze közben én is jeleket adtam az izgalmamnak a folyamatos folyáson felül immáron vérrel telve odalent. Ezt gondoltam jelzem a páromnak így miközben a combjai felett térdeltem a hátát masszírozva a farkam a popsijához dörzsöltem. Persze mindezt úgy, mint ha csak véletlen lenne. Ez természetesen nem volt észrevétlen és egy kis nyögéssel nyugtázta hogy észre is vette. Közben Attila farka már annyira meredezett, hogy utat tört a törölköző alól és a makkja már szabadon leskelődött. Majd rám nézett és a szemében láttam a kérdést. Jeleztem neki, hogy mehet. Ekkor áthelyezkedett és olyan pózt vett fel, hogy a farka az én drágám fejénél volt. Ott meredezett a törölköző alól kikandikálva. Ekkor a párom a mozgásra felkapta a fejet és a testének a megrándulását látva gondolom kellően meglepődött. Ott állt az arca előtt Attila most már kőkemény férfiassága. Persze elsőre csak a makkot láthatta mert a többit a törölköző még takarta. Én közben masszíroztam őt persze már egy ideje nem a hátát hanem a popsiját, időnként kezemmel be be csusszanva a puha frissen borotvált puncijához. Meg mondom őszintén nem emlékszem pontosan hol szakad át a gát benne, de talán a kezem finom mozgása a puncin, és az előtte meredező "idegen" és a popsijához dörzsölődő jól ismert farok hatásár egyik pillanatban azt látom, hogy a keze már Attila farkán van. Ekkor Attila levette a törölközőt teljes hozzáférést biztosítva az én drágám kíváncsiságának. Keze Attila farkát fogta majd lassan mozgatni kezdte. Már nem pihent a feje az ágyon, hanem felkönyökölt és szembe fordult a meredező férfiassággal. Aztán mint ha lassított felvétel lenne azt látom, hogy a feje közeledni kezd Attila farkához. Száját megnyalja majd lassan kinyitja. A pillanat amikor először megnyalta, majd a szájába vette az idegen farkat, felizgatott és egy halk nyögéssel jeleztem neki hogy észbontó a látvány. Ezen felbátorodva már nem csak nyalogatta és finomkodott, hanem egyenesen szopni kezdte Attilát. Ez nagyon izgató volt nekem. A párom ott szop egy idegen farkat előttem. Gátlásai lassan fogyni kezdenek és kezdi magát átadni a vágyainak. A szopás ténye önmagában hatalmas izgalmat okozott nekem, mert korábban beszélve a lehetőségekről ezt a verziót hátrább sorolta. Nem szeret szopni, illetve nem szeretett még azelőtt, mielőtt mi megismertük volna egymást. Elmondása szerint ez változott velem és nem hogy zavarja a dolog de velem kimondottan élvezi is. Épp ezért mikor arról beszéltünk, hogy esetleg bevonnánk valakit az orális kényeztetést, mint olyan, ő nem feltétlen gondolta, hogy csinálná másnak. Attól tette függővé, hogy a hímtag milyen benyomást tesz rá. Ebből fakadóan gondolom Attiláé tetszhetett neki, hisz most már mélyen a szájában volt. Ekkor ujjaimmal már rég a puncijában jártam egyszerre izgatva a csiklóját és a hüvelye falát...
3 hozzászólás, utolsó: bellagi (2017. 10. 10. kedd 13:44)
 
#4   2017. 10. 03. kedd 16:17
LightPar LightPar

Készülődés...

Szóval a hely, az időpont és minden adott volt ahhoz, hogy a lehetősége meg legyen annak amit régóta elképzeltem. Eljött a nagy nap. 11 órai találkozót beszéltünk meg, így reggel felkeltünk és megkezdtük a készülődést. Hozzáteszem, hogy mind a ketten igen nagy izgalomban voltunk azóta, hogy kimondtuk, legyen folytatás. A páromon ez némi feszültséggel is párosult, amit bár nem gondolom, hogy szándékozott irányomba fordítani, még is csak sikerült neki. De térjünk vissza a történethez... Szóval nekiláttunk készülődni. Reggeli fürdés, közben a párom szépen elővette az epilátorát és a kádban megszabadult a nem kívánatos szőröktől. Természetesen (legalább is nekünk természetes) az intim testrész fazonírozása az én gondom volt, mint ahogy mindig is. Nálunk ez egy játék, hisz egymásnak csináljuk. Szóval nagy gondot fordítottam arra bizonyos testrészre, igyekezve tényleg selymesre és szőrtelenre csupaszítani annak a kicsi csíknak a kivételével amit én úgy kedvelek. Még is csak meg van az esélye, hogy nem csak én kalandozom majd arra. Aztán természetesen az én drága párom is elkövette ugyan ezt a tevékenységet nálam. Immáron mind a ketten intim részeken is publikussá és vállalhatóvá váltunk. Fürdés után jött a következő kis tanácstalanságunk. Mit is húzzon fel az én drágám? Végül úgy döntöttünk, hogy egy gyönyörű fehér fűzőt (erről talán van is kép itt a sorozataink közt), a hozzá való falatnyi fehér tangával, combfixet, comb középig érő szoknyát és felülre egy kötött fehér pulcsit húzott melyet magassarkúval és egy bézs balon-kabáttal koronázott meg. Természetesen haj beszárítva és minimális kis smink a természetes hatás meghagyásával, de még is fokozva az eleganciát. Persze nekem további ötleteim is voltak. Ehhez egy pillanatra érdemes visszakanyarodnunk az első személyes találkozásig a mi házibarát jelöltünkkel. Azt érdemes tudni, hogy pár játékszerünk akad, mint gondolom az oldalon jelenlévő párok zömének. Szóval van két olyan játékszer is ami adott esetben hétköznapi, a mindennapokban játszadozásunk kelléke lehet. Hogy nevesítsem is őket, van egy Analplug (melyet szintén láthattok itt egy sorozatban) és Gésa-golyók. E két játékszer az én fantáziámban nem egyszer szerepel, mint egy olyan kis dolog, amit a párom magával vihet a megfelelő helyen akár munkába is. Persze ezen vágyaim nem minden esetben aratnak osztatlan sikert a párom szemében, mert a napi rutin, és tisztasági szempontokat figyelembe véve okozhat kellemetlen, vagy kényelmetlen pillanatokat. Így ilyesféle játszadozásaink inkább csak akkor lehetek, ha együtt megyünk mondjuk bevásárolni vagy rövidebb ügyintézésre. Szóval, hogy folytassam a történetemet is... Ama bizonyos első személyes találkozóra is úgy érkeztünk, hogy a párom puncija bizony nem volt üres... Két rózsaszínű golyócska, benne súlyokkal, melyek vékony kanóccal voltak összekötve pihentek a puncijában. Minden egyes lépésre finom rezdüléseket generálva a hüvelyében. Ezt utólag természetesen még azon az estén el is mondtuk újdonsült ismerősünknek, melyet képpel bizonyítottunk is neki.
Térjünk vissza arra a bizonyos napra amikor ismételten találkoztunk vele. Szóval természetesen az én fantáziám ismét beindult és próbáltam rábírni a párom, hogy valami kis huncutságot a két játékszerünk közül csak vessünk be. Nem tetszett neki az ötlet és a találkozó miatti idegesség és feszültsége miatt nem is gondoltam hogy tovább feszegetem a kérdést. Viszont azt mondta elvihetjük. és vihetünk mást is. Nos azonnal elővettem egy kisebb szatyrot, amibe pakolni lehet. Közösen kiválasztottunk pár szexis ruhát (amolyan szexshop-os) amit a szatyorba raktunk. Majd a játékszer következett és kérdőn néztem a páromra. Ő a plug mellett döntött (talán azért is mert fejben ha úgy alakul eljátszott a történések gondolatával és úgy gondolta hasznosabb ha elvisszük). Bepakoltunk és elindultunk. Bár még nem a találkozó színhelyére mert még volt egy időpontja a körmei elkészítésére. Ekkor tudatosult bennünk, hogy nem fogunk odaérni a megbeszélt időre, mert nem számoltunk az utazással. Így jeleztünk, hogy késni fogunk. Elkészült minden és eljött a pillanat hogy a megfelelő irányba menjünk a kocsival. Nem tudom igazán leírni, hogy milyen izgatottság volt bennem és a páromon is láttam, hogy ő sem a nyugalom szobra. Én vezettem, párom mellettem az első ülésen ült... Láttam, hogy izgatott és hogy feszült. Tudtam, hogy oldanom kell egy kicsit, mert görcsös lesz és az semmi jót nem fog hozni magával. Ránéztem és iszonyúan szexinek találtam. Mindig az, de most hogy kicsit kihívóbban volt öltözve és tudtam azt is mi lapul a pulcsi alatt, na meg persze hogy hova és miért megyünk, még jobban annak láttam! Egyszerűen nem bírtam magammal... A kezem a combjára tettem és finoman simogattam, cirógattam a combját. Közben természetesen chateltünk "házibarátunkkal" (nevezzük Attilának mert így egyszerűbb lesz majd rá hivatkoznom), hogy épp merre járunk és mikor vagyunk várhatóak. A kezem természetesen egy pillanatra sem állt le. Nem volt megállás, egyszerűen nem bírtam magammal... Finoman egyre beljebb csúsztattam a selymes combján a szoknya alatt a kezem, egészen míg meg nem éreztem a tangája anyagát. A bugyiján keresztül simogattam a punciját keresve a vágatot és a vágat tetején megbújó kis dudort. Aztán úgy gondoltam hiába vékony anyag az a kis bugyi, még is csak útban van a kezem játékának, így félretoltam és a bugyi alá nyúltam. Hirtelen meglepődtem, mikor az ujjam a rés vonalát követve lejjebb csusszant és a kis szeméremajkak közé ért. Az én drágám szabályosan folyt! Hihetetlen nedvesnek éreztem. Elmosolyodtam és ezzel egy időben éreztem, hogy a nadrágom szűk lesz, valamint hogy a rudam végéből finom csepek törnek elő. A nedveiből finoman a kis dudorra kentem amitől most már kellően síkossá vált és könnyedén játszhattam rajta. Hallottam ahogy a kezem mozgásának hatására sóhaj tör elő belőle. Tudtam, hogy közel van és érezni akartam, hogy elélvez. Közben ő is, talán az izgalma hatására, de nem tudatosan rányúlt a farkamra a farmeromon keresztül és masszírozni kezdett. Szóltam neki hogy ne tegye mert eldurranok és nem szeretnék. Kissé csalódott volt de megértette és elfogadta. Ismét átadta magát a kezemmel történő masszírozás élvezetének. Nem kellett sok és hangosan lihegve, majd nyögve élvezett el. Épp időben mert közeledtünk a találkozónk helyszínéhez. Még egy gyors tankolásunk volt, mert a rohanásban az elmaradt és félő volt, hogy nem érünk oda, majd irány a hotel. Közben természetesen folyamatos kontakt Attilaval. Ő már ott várt minket a parkolóban...
3 hozzászólás, utolsó: janus09 (2017. 10. 09. hétfő 23:08)
 
#3   2017. 10. 02. hétfő 15:02
LightPar LightPar

Keresgélés, ismerkedés

Szóval többször felléptem a chatre es ha ránk írtak szóló pasik nem feltétlen volt az az első mondatom, hogy elküldjem. Persze igyekeztem válogatni... voltak szempontok.. Intelligencia, kommunikációs készség talán ezek voltak az első szűrők.. aztán az adatlapjuk ami ha kitöltetlen volt, szinte azonnal kizárták magukat. Ha valaki első körben szimpatikusnak tűnt és külső jegyekben is megvolt az az elvárás amit támasztottunk, akkor privát beszélgetés lehetőségét is megadtuk. Sok emberrel beszélgettünk és rengeteg negatív tapasztalattal lettünk sajnos gazdagabbak. De most nem akarok panaszkodni így maradjunk abban, hogy lett ígéretes jelölt. Párom is rábólintott és találkozót beszéltünk meg.
Aztán eljött a nagy nap... Izgatottan készülődtünk mind a ketten.. Tisztálkodás, szőrtelenítés, haj belövés stb Meg van ennek is a varázsa! Közeledtünk a találkozó időpontjához amikor űr a jelöltünk. Egy röpke üzenetben lemondott mindent. Mondanom sem kell, hogy egy világ dőlt össze bennünk! Persze mindent meg lehet érteni, így őt is! Az okokat nem kérdeztük, de a lehetőség elszállt neki is és nekünk is. Párom a történések után azt mondta, hogy nem kell ezt erőltetni. Én meg azt éreztem, hogy a rengeteg lobbizásom és duruzsolásom most veszett kárba egy életre. Ezek után logikus módon a párom jó néhány lepessél hátrább húzódott és bezárkózott! Sok idő ment el így és én kezdtem előröl a duruzsolást és a vágyak félcsigázását. Aztán ismét nyitottak lettünk szóló pasik megkeresésére. Persze most mar okosabban, tapasztaltabban. Ismét lett egy komolyabb jelölt. Chat, beszélgetés kamera stb. Aztán egy találka megbeszélésen egy esti ruhátlan szaunaprogramra. Mondanom sem kell, hogy ez az illető is eltűnt. Már teljesen lemondtam én is mindenről. És ekkor jött még egy levél. A levél írója kellően udvarias és intelligens ember benyomását keltette bennünk, így gondoltunk adunk egy esélyt a dolognak. Nem is merültünk jobban bele, egyből egy személyes találkozó lehetőségét kérdeztük. Meglepődve olvastuk, hogy nincs ellenére, sőt. Így megbeszéltünk egy semleges helyen egy semleges találkozót.
Bár nagy jelentőséget nem tulajdonítottunk a találkozónak meg is nem kevés izgalom volt bennünk, ami ráadásul fokozódott a találkozó időpontjáig. Számítottunk arra hogy lemondja, de nem tette! smile
Oda is értünk a helyszínre. Ő már egy asztalnál ült és várt minket. Egyből megismertük egymást, ami a korábbi gyors arcmegmutogatós kamera kapcsolásának volt köszönhető. Odaléptünk hozzá és ő felpattant. Magas 19 cm magas jo alakkal rendelkező megnyerő külsejű, stílusos férfi volt akin látszott az is hogy nem feltétlen küzd anyagi gondokkal. A kezében egy hatalmas virágcsokor volt, ami nagyon jó belépő volt! Leültünk és próbáltunk oldódni. Ami lassan sikerült is és beszélgetni kezdtünk, kinek milyen tapasztalati vannak, honnan jött az ötlet, ki mit szeretne stb. Nem akarom őt kiadni de annyit elárulok, hogy tapasztalt volt elmondása szerint többesben. Bar nem független és a párja is nyitott bizonyos dolgokra ezzel az esetleges együttléttel nem dicsekedne el. Sokat beszélgetünk az idő elszaladt és eljött az ideje az elköszönésnek. Nem erőltetett ő sem semmit, így nem kapott választ, ott és akkor a továbbiakkal kapcsolatban. Azt azért elárulta hogy örömmel lenne ebben a dologban az a személy aki bevezet minket. Többször is biztosított róla, hogy tudja hol a helye és csak annyira és akkor lenne jelen, abban a tempóban amit a párom megkíván. Talán mondanom sem kellene de ez nekem nagyon szimpatikus megközelítés volt. Elköszöntünk egymáshoz és elindultunk a kocsijainkhoz. Véletlenül majdnem egymás mellett álltunk. Ismét elköszöntünk majd ő elhajtott a kocsijával. Mi egymásra néztünk a párommal. Az én szemeben kérdés az övében a kérdő tekintetem felfedezése után huncutság. "Nos? Mit gondolsz? Továbblépjünk?" Az a pár másodperc míg válaszolt nekem végeláthatatlan időnek tűnt! "Igen"- jött a halk szó. A választól azt gondoltam ott abban a pillanatban elmegyek. Ezek után szinte azonnal meg is írtuk neki a választ. Ha komolyan gondolja és ha szeretné ő is akkor mi nyitottak lennénk a folytatásra. Természetesen ő is az volt. Amíg hazaértünk még ment a chat-elés vele, ami később is folytatódott, egyre pikánsabb témában de még mindig nem alpári módon. Ez szimpatikus volt. Inkább amolyan utalgatás ide oda. Intelligensen és huncutul. persze egy két kép is cserélődött közben. Így telt el az este. Másnap elkezdtünk arról beszélni, hogy mikor is találkozhatnánk. Na és persze a hol kérdésköre is fontos volt, mert a lakásunk ezen a téren szent és sérthetetlen! smile Szóval abban maradtunk, hogy miután a köztünk lévő 200km-es távolság azért nem kevés, valahol fél úton kellene találkozni. Ez mindenkinek elfogadható és szimpatikus megoldásnak látszott. Fixáltuk a helyet és megkerestük a megfelelő szállást erre a célra. Gyorsan zajlott minden. Nem is szerettem volna hogy a következő találkozóra hetekkel később kerüljön sor. Féltem, hogy idővel a páromban kialakult vágy, vagy érdeklődés az idővel eltűnjön. Az volt bennem, hogy addig üssük a vasat amíg meleg. smile Szóval meg volt a kölcsönös érdeklődés, a hely az időpont, minden szükséges előfeltétel.
1 hozzászólás, utolsó: vakany111 (2017. 10. 02. hétfő 15:10)
 
#2   2017. 10. 02. hétfő 08:37
LightPar LightPar

Kezdetek 2

Azt gondolom a mi és legfőképp a párom kinyílásában ez egy fontos állomás volt ahogy az én életemben is. A lényeg, hogy nagyon tetszett nekünk és rendszeressé vált az ottani strandolásunk.
Természetesen ezzel párhuzamosan folyamatosan olvasgattuk az itteni nudista fórumokat és meglepődve láttuk mennyien is járnak innét oda. Ez természetesen folyamatos programot adott nekünk a nudizas közben, hisz olvasva hogy az adott napon kik tervezik innét a strandolást izgalmas elfoglaltságot adott a nézelődés közben, hogy valyon kik lehetnek azok akik innét ott vannak. Izgalmas volt tudni, hogy többen is jelen vannak innét ott és bár konkrétan nem tudjuk hogy kik azok azért próbáljuk beazonosítani őket, mint ahogy talan minket is épp úgy próbálnak mások. Izgalmas volt nekem, hogy a párom csodás testét más is láthatja és -bár ezt mi konkrétan nem figelytük meg- nézik is. érdekes egy világ ez is... A strandon feküdve azért egyértelmáen érezhető volt, hogy szoló pasik időnként el el suhannak és körbejárnak körülöttünk, mint akiknek valami fontos dolguk lenne épp arra, vagy épp véletlenségből járnak épp körülöttünk.
Magátol jött a következő lépésünk. Kérdeztem a párom, hogy lene e kedve valakikkel ott talalkozni esetleg közösen strandolni. Nem mondott ellent. Ebből fakadóan a következő lépés az volt, hogy a háttérből kicsit az előtérbe lépünk... smile
Szóval a lényeg az, hogy a strandon találkoztunk és beszélgetni kezdtünk egy párral akik rendszeres résztvevői az oldalnak. Kedvesek, aranyosak és bartáságosak voltak. Rádöbbentünk, hogy ők is épp olyan emberek mint mi! smile Egyre több embert ismertünk meg személyesen is. A legjobb talán az volt, hogy bár a többségüknek a vágyai és tapasztalatai jóval meghaladták mi vágainkat, a tapasztalatainkról már nem is beszélve, el tudtak bennünket úgy fogadni ahogy vagyunk.. Light-osan...
Ezzel párhuzamosan kettőnk közt otthon folyamatosan beszédt téma volt a huncutság... Hogy pontosabb legyek én duruzsoltam állandóan a fülébe a plusz fiús felállásról... Próbálam trükközni és pl szex közben rgazmus közeli állapotban előhozni a témát és fantáziaképeket mondani neki, figyelve a reakcióit. Nehéz dolog ez, mert nem mindig tudtam eldönteni, hogy izgatja e a dolog, vagy nem... Többször beszélgettünk erről normál körülmények közt is. Eljutottunk odáig, hogy bevallotta, hogy izgatná gondolatban, de megélni nem biztos hogy meg is élné. Miért kérdésemre a válasza az volt, hogy nem tudja, ha megéljük én hogy élem meg, hogy változik e a kapcsolatunk, hogy nem lát e a tekintetemben csalódást, vagy negatív dolgot... Azt mondta nem ér annyit, hogy elveszítsen és hogy a kapcsolatunk rovására mennjen. Ő azt nem élné túl... Mondanom sem kell, hogy még biztosabbá váltak az érzemei irányában a hallottak alapján. Nos ez az állapot hosszú hosszú ideig megmaradt. Sokáig prbáltam biztosítan arról, hogy az én hozzáálásom irányában nem fog változni és hogy szerintem csak erősíteni fogja a kapcsolatunkat... Persze azért hozzáteszem, hogy ebben én sem lehettem biztos hisz nem volt tapasztalatom ilyen felállásban.. Még is csak az én párom lesz az akit kényztetni vágyom nem egyedul... És hiába ez ahozzáálás bennem agyban, azért konkrétan látni hogy egy számunkra idegen pasi farka adott helyzetben azokon a helyeken jár ami addig kizárólag nekem volt fentartva... szoval voltak félelmeim nekem is... Persze ezeket még véletlen sem akartam mutatni mert akkor gyorsan rövdre zártunk volna minden ilyesmit... Na de lépjünk tovább... A lényeg az hogy a folyamatos duruzsolásom hatására a párom azt mondta, hogy rednben, legyünk nyitottak esetleg szolo pasi megkeresésére és beszélgessünk... aztán majd alkul... Így eben az irányban kezdtünk gondolkozni... (persze inkább én mint ő)
Folyt. öv. ha igény lesz rá... smile
1 hozzászólás, utolsó: meski6 (2017. 10. 02. hétfő 11:45)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: LightPar LightPar
Nyitás ideje: 2017. 10. 02. hétfő
Bejegyzések: 6db
Utolsó üzenet: 2017. 10. 17. kedd
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!