Hétvégi medencés bulik (www.villa69.hu)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

"Lányok és fiuk vegyesen alkottak csapatokat és hatalmas küzdelmet folytattak"
"párok mellé heveredett le, és kíváncsian nézte, hogy mi van kialakulóban"
"csak a hangos kéjes sóhajtásokat lehetett hallani"
"párok, szépen helyet kerestek a párok paradicsomában"
"Mindenhol egymással szerelmeskedő párok látványa töltötte meg a klubbot"
"Ezek nem képzelődések, ezek nem víziók. Megtörtént események, aminek bárki részese lehet, minden hétvégén, akár már most. Ha bírja, szuflával"



1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12   2011. 05. 23. hétfő 20:53
villa69 villa69 Admin

szerencsés péntek 13

Sokak számára a péntek 13-a borzongást okoz és szerencsétlenséget jelent. Azonban akik voltak olyan szerencsések és befértek a villa69-ben megtartott www.goldengate.hu partira ezen a napon egész más miatt borzongtak.

A klub szokásaitól eltérően, de az oldal kéréshez híven megint csak ruhában is be lehetett jönni. Ezt többen ki is használták és – finoman fogalmazva – vérlázítóan szexis ruhákban jelentek meg a csajok. Ennek persze a hatása sem maradt el és a kezdeti tapogatózó ismerkedés után több pár is - ledobva ruháit – megcélozta a szobákat. Az elején persze csak „szolidan” kettecskén, majd négyesben, végül pedig többesben is élvezték a helyzet és szobák adta lehetőségeket. Ezáltal azok a párok, akik még nem voltak ilyen helyen több orgiát is végignézhettek, és ráérezhettek, hogy mi is az igazi különbség az otthoni pornózás és a klubozás között. Kevés olyan ember van, akit ez a látvány hidegen hagyna. Voltak olyanok, akik az ajtóban megállva egymással kezdtek el foglalkozni, és a biztonság kedvéért testükkel feszültek neki az ajtófélfának, és persze egymásnak is. A merészebb első bálosok bátrabban már az ágyra is leheveredtek a többiek mellé. Persze a már a szobában bent lévők csábítgatásai sem maradtak eredmény nélkül és többeknél is megtört a jég, hullottak a ruhadarabok. Olyannyira, hogy a „rutinosabb versenyzőket” is elkápráztatva erotikus módon kezdtek egymás testének kényeztetéséhez, élvezték nézőközönségüket és vontak be több és több párt játékukba. vigyor2

Több olyan pár is volt, akinek lánytagja ez alatt a buli alatt érezhette, milyen is egy másik nő érintése és itt vesztette el szüzességét. Ennek hangot adva gyengéd simogatásokból, vad csóktatán keresztül a kéjes orgazmusig juttatták el egymást a csajok, orális játékaikon keresztül. Párjuk, és saját maguk, legnagyobb meglepetésére. wow1
Ezért is javasoljuk, hogy, ha csak kacérkodtok a gondolattal, de nincs bátorságotok ismerkedni, meglátogatni egy swinger klubot, mert túl egyértelmű a célzás a szexre, akkor egy ilyen buli alkalmával megtehetitek az első lépéseket. Soha ne mond, hogy soha. ejnye1 Nem tudod egyértelműen kijelenteni, hogy nektek mi az ami tetszhet és mi az ami nem egy ilyen helyen. Nézd meg, ha úgy alakul éld meg, éld át, vetkőzd le gátlásaidat és egy kis időre engedd szabadon szárnyalni vágyaidat.
Mikor kilépsz innen, a választás a kezedben van: vagy elfogadod az éjjel átélt élményeket és táplálkozol belőle te és a párkapcsolatot, vagy pedig meghagyod ezt az éjszakát a feledés leplének. A választás a TE kezedben van. worship

Ha kedvet kaptatok egy hasonlóan titokzatos bulihoz, akkor gyertek el a maszturbációs világnap előtt való tisztelgés miatt szervezettre, melyet ismét www.goldengate.hu oldallal közösen rendezünk 2011. május 28-án a VILLA69-ben.
circling
4 hozzászólás, utolsó: X (2012. 09. 14. péntek 13:02)
Törölt felhasználó (857965)
2012. 09. 14. péntek 13:02
Azt hiszem én is bevállalok a jövőben egy ilyen bulit. Meghoztad a kedvem!
2012. 08. 10. péntek 17:45
Ez nagyszerű lehetett!
Kofi VIP Admin
2011. 05. 25. szerda 10:43
Nem lesznek képek. Direkt nem készültek, hogy senkinek ne kelljen izgulni egy esetleges véletlen kikerülés miatt. A most hétvégi partyn sem lesz fotózás, gyertek el és ott aztán nem csak a szemnek lesz szabad... wink
2011. 05. 24. kedd 07:00
Légyszi! Képeket!!! Kitakarva is jöhetnek... smile
 
#11   2010. 12. 13. hétfő 12:46
villa69 villa69 Admin

Lucskos puncik - duzzadó farkak

Elevenen élő emlékekkel telve ragadunk ismét klaviatúrát, hogy senki ne maradjon ki az események kavalkádjából. Történt, 2010 novemberében, hogy a goldengate-el közösen letettük az alapjait a Goldengate-es Gang-Bang partynak. Izgatottan toporgó, italukat sűrűbben kortyolgató férfiak nézelődtek a bárpultnál, kedélyesen cseverésző párok ücsörögtek a medencénél, és csini csajok táncoltak a rúd és környékén ezen az estén.
A hangulat a lányok egymáshoz simuló táncának hatására hamar a tetőfokára hágott, és az eddig izgatottan italukat kortyolgató férfiak bátorságot merítve engedtek a lányok vágyainak és indultak el határozott léptekkel a különböző szobák irányába.
Persze a lányok, nem csak egy-két fiú érintésére vágytak, ezért nem volt ellenükre, hogy több férfi is szíves örömest csatlakozott.
A párok paradicsomában kötöttek ki végül. Először a két lány egy szobába ment, és elfoglalták az ágy közepét úgy hívogatták magukhoz a vágytól dagadó, még boxerban „álldogáló” férfiakat. Elkezdődött a bontogatás…volt aki rutinos versenyző lévén, már az ajtóban megszabadult fölöslegesnek tartott ruhadarabjától, és úgy lépett a lányokhoz, akik mohón kaptak, minden álló farok felé, és ki kezével ki pedig éppen szájával kényeztette a meghívottakat.
Egy idő után, a lányok ketté váltak, a hely szűke miatt és az egyik lány az egyik, a másik lány pedig a mellette lévő szobában kezdett neki a hirtelen összeverődött álldogáló táborhoz. Vágytól csillogó szemekkel vetette be magát a szobába, és nem titkolt izgalommal sietve dobta le, a még rajta lévő falatnyi bugyicskát, ami már teljesen átázott, így segítve hogy a fiúk maradéktalanul hozzá tudjanak férni testének minden rejtett zugához. Hevesen nyúlkált a meredező hímtagok felé, amik nem resteltek meghálálni az érintést, és vad lüktetéssel bizonyították vágyukat. A lány azonban nem hagyhatta ezt válasz nélkül, kisiklott a többiek közül, mint egy kígyó az ölelésből és a szájába vette a forró „végtagot” és felváltva vadul szopni kezdte azokat. Annyira benedvesedett és belejött a dologba, hogy rövid időn belül nem elégedett meg a csak az orális játékkal és már újabb aktusért csillogott a szeme. Hamar partnerre akadt, aki tövig nyomta belé dákóját, amit ő előbb kéjes sikolyokkal, később vad zihálással, és ritmikus mozgással nyugtázott.
A párok lány tagjai sem unatkoztak addig, hiszen a hangok nem erről árulkodtak. A látványtól amit a szoba közepén erotikusan összefonódó testek adtak, és a mellettük álló férfiak, szinte maguktól felkínálkozó vágytól duzzadó farkaik nyújtottak ők is hamar kezelésbe vettek két három fiút párjukon kívül. Majd gyorsan átvonultak a szaunával szembeni tükör szobába és ott folytatták tovább pajzán játékukat. A lány párja hímveszőjében lovagolt, miközben két másik férfit kényeztetett hol csupán fürge ujjaival, hol pedig vágytól forró ajkaival. Majd hirtelen pózt váltott, és kérte meg alkalmi partnerét, hogy most az ő farkát szeretné magában érezni. Az addigra már nagyon lucskos kis szűk puncijában ki-be csúszkált az enyhén szólva is nem kis méretekkel megáldott igen kemény pénisz ő a szájába is kapott egy farkat, amit mohón és vadul a magáévá is tett.
Eközben lent két nagyon hasonló adottságokkal rendelkező pár beszélgetett bevonulva a medence melletti hajóba. A beszélgetés hamar más fordulatot vett és a két lány mohón csókolni kezdte egymást. A pasik sem tudták tétlenül tűrni és csupán nézni a lányok édes játékát és hááááát, finoman fogalmazva, a vágytól és a látványtól teljesen felajzva nagyon keményen magukévá tették a saját párjaikat hátulról illetve elölről is. Felvonultatva a Káma-szúrtra legfontosabb pozitúráit.
Ez a kis társaság egymás között beszélgetve megállapodott abban, hogy ezt az évet is együtt fogják búcsúztatni, hiszen mindenki ismeri a mondást; amilyen az év első napja, olyan az ember évadja….Gondolom ezt nem kell ecsetelnem a jelentését tekintve!
Ha ti is szeretnétek magatoknak 2011-ben jó évet, a villa69-ben letehetitek az alapjait! Várunk még mindenki sok szeretettel, hogy együtt aranyozzuk be az Újév első napjait!
2 hozzászólás, utolsó: salak77 (2011. 01. 04. kedd 17:07)
 
#10   2010. 11. 21. vasárnap 19:10
villa69 villa69 Admin

Elvonási buli tünetek?

Ha egy buli neked többről szól:
- puszta táncolásnál a parketten
- flörtölésnél a bárpultnál
- piázgatásnál a haverokkal, miközben a csajokat stírölitek
- a városban való kocsikázásnál
- kinőttétek már a kocsi hátsó ülését
- vagy mindet együtt véve
Akkor köztünk van a helyed!
- itt a flört nem csak a puszta beszélgetésnél áll meg
- a tánc nem szólóban történik, hanem egymáshoz simulva
- a pia nem arra kell, hogy szépnek lásd a másikat
- ha célba értél, akkor nem kell megállnod egy puszta simogatásnál
- a „hol” kérdés miatt sem kell fájni a fejednek

Olyan buliba szeretnénk elhívni téged egyedül vagy a pároddal, ahol nem kell semmi miatt feszélyezve érezned magad. Bármikor megállhatsz a flörtölésnél és bármikor újra kezdheted másvalakivel anélkül, hogy elköteleznéd magad. Ha elkap a hév, akkor sem kell megállnotok, hiszen mi mindent biztosítunk a kultúrált szórakozáshoz és az esetleges utána történtekhez.

A hölgyeket itt is el kell csábítanod természetesen, illetve hölgyként itt talán még több bókot is kapsz, mint amit elképzeltél magadban, mielőtt beléptél eme titkoktól övezett helyre.

Ha akarod, akár egyszerre több pasitól is fogadhatod a bókokat, és ha nem tudsz dönteni, mert egyszerre több szimpatikus jelölted is akad, akkor hódolóid hadát az erre külön kialakított búvóhelyre hívhatod.
A legszebb az egészben, hogy lányként akár cinkosként egy másik lánnyal is húzhatod a pasikat. Hidd el, hogy egyik pasi sem fog téged megvetéssel nézni, ha esetleg egy másik lány csókjával tüzelitek fel őket.

2010. NOVEMBER 26-án

- egybefonódik két női test, és sokat sejtetően táncolnak a táncparketten,
- flört a bárpultnál, de a bőrödet perzseli az erotika
- egy-két ital, majd hirtelen nem baj, ha elönt a forró vágy….
- szavak helyett a testetek beszél egymással…..
- egy kis medencézés, szaunázás majd……randi a felnőtt játszótérnél….
- pompás hely a csupa tükör szoba, ahol mozdulat nem maradhat rejtve a szem előtt
- speciális ágyaink már önmagukban is hívogatóak tudnak lenni

Folytathatnánk a sort, de minek, mikor élőben megtapasztalhatod milyen testközelből az igazi erotika!
Izgat a vad, mindent lehengerlő Férfiasság? Megőrjítenek a szexi Női idomok? Itt kitombolhatod magad, és megmutathatod, amit mindig is akartál, mennyire férfias Férfi vagy, és milyen észvesztően dögös Szex Istennő lakik benned. Vágyaid megvalósításában cinkosságot vállalunk veletek, mert nekünk is többről szól a buli! Légy részese a bulinak, legyél te az akinek kiosztják, az est a főszereplője címet, élvezd ki minden pillanatát.

Tudod te azt, hogyan kell cicázni, hogyan kell kacérkodni és levenni a pasikat a lábukról. Akár több férfit is, akik nem titkolt forró vágyukkal követnek téged bárhová ahová csak akarod. Teljesítenek minden vágyadat, vagy még talán többet is. Égj újra, az erotika perzselő tűzében, tedd a körülötted levő pasikat, igazi Férfivá! De csak ha Te is akarod!

Fontos szabály, itt mindent szabad, és semmi nem kötelező! Itt nincsenek profik!

Ebben segít neked egy felemelően üdítő buli 2010. november 26-án amit www.goldengate.hu -val közösen szervezünk.

Részleteket itt olvashatsz: http://www.goldengate.hu/gg_buli2

Ott a helyed, ha nem szeretnél csak kis hírben olvasni róla. Pasik, párok és lányok nagyon nagy szeretettel várunk titeket!
MÁR CSAK PÁR NAP A BULIIG!
1 hozzászólás, utolsó: teker39 (2010. 11. 22. hétfő 20:21)
 
#9   2010. 10. 03. vasárnap 11:26
villa69 villa69 Admin

Több, mint EROTIKA!

A visszaszámlálás elindult!

Ismered az érzést, amikor belépsz egy helyre és az teljesen elvarázsol. Még magad sem tudod mit várj az estétől, de valami nagy durranásnak kell lennie, hiszen a fények, a hangok mind ezt sugallják feléd. Elindulsz, hogy egy új csoda várjon rád. A lüktető ritmus lassan teljesen magával ragad.

Megszólal egy basszus, amikor is megpillantasz egy ismeretlen ismerőst. Hatalmába kerít az a furcsa érzés, hogy „valahol már láttam, de honnan is ismerem?” Aztán hirtelen minden beugrik. Persze, hogy ismerem, csak akkor ruha nélkül és egy egészen más pózban láttam már a goldengate-en pózolni. A sorozatait figyelemmel kísérted, de sosem gondoltad, hogy élőben is láthatod majd egyszer. Azt pedig végképp nem, hogy végre az arcát is láthatod, annak a személynek, akinek már szinte minden porcikáját ismered a leg intimebb testrészeivel együtt. Mindig is izgatta a fantáziádat az a feszes comb, a gömbölyű fenék és persze az, ahogyan a párjával szerelmeskedő pillanatait láttad vissza a képeiken.
Mindez most valóra válhat, ugyanis újra közönség találkozót szervez a goldengate és a villa69 közösen.

Talán most végre élőben is megismerhetitek , azt, akit már oly régóta kinéztetek magatoknak.
Talán egy új barátság születik köztetek.
Talán több, mint barátság lesz belőle.
Talán nem is a mély kapcsolatok kerülnek előtérbe.
Talán csak az erotika oltárán fogtok egy kicsit áldozni velük.

De ezt sosem fogjátok megtudni, ha nem jöttök el talán az év bulijára

2010. október 9-én szombaton 21 órától a Villa69-be.

Már csak pár nap és az ősz egyik legszexibb éjszakája vár Rátok.

Itt az alkalom, hogy személyesen is megismerhessétek – a teljesség igénye nélkül - őket:
GirlPower, Bona Dea, imci75, Enjozi, Huncutpunci, Ragazza, Bigaaa2, Ginger-t.

Hiszen ők már mind jelezték, hogy érdekli őket a buli. Többen közülük voltak az előzőn is.
Ha ez a kis szöveg nem is győzött meg benneteket teljes mértékben, arról, hogy ez egy tényleg felejthetetlen élményt nyújtó partinak ígérkezik, akkor nézzétek meg az érdeklődők képsorozatait és vegyétek fel velük a kapcsolatot, hogy akár együtt érkezhessetek velük. Vagy csak egyszerűen kérdezzétek meg tőlük, hogy milyen volt az előző ilyen összejövetel.

Már tényleg csak az elhatározást kell meghoznotok. A medence, a szauna, mind Rátok vár. Az dj a Ti kívánságaitokat lesi. A feloldáshoz szükséges italokat, az energiát adó finomságokat mind mi biztosítjuk. Itt aztán tényleg semmi sem kötelező, de bármi is megtörténhet. A megfelelő feltételeket a rendelkezésetekre bocsátjuk.

Vedd fel a legszexisebb ruhádat, a legmacsósabb öltözékedet és fog meg a párod kezét, irány az erotika világa. Mindent láthattok, anélkül, hogy nektek bármiben is részt kell vennetek. De, ha megvan a megfelelő szimpátia és a kellő bátorság, akkor akár tovább is léphettek. Itt nem áll meg az élet mint egy kiállításon a látványnál. Akár csak kettesben vonultok el egy zárható szobába, akár egy szimpatikus pár mellé telepedtek le, hogy egymás előtt szerelmeskedjetek, vagy netán be is szálltok hozzájuk, mi akkor is csak rátok figyelünk.

A biztonság kedvéért egy sms-el foglald le gyorsan a helyeteket, hogy nehogy egy „odenemfigyelés” miatt maradjatok le élménygazdag estétekről.

Részletekért látogass el ide:
http://www.goldengate.hu/gg_buli2
hoppá
8 hozzászólás, utolsó: X (2010. 10. 07. csütörtök 16:46)
 
#8   2010. 04. 09. péntek 20:33
villa69 villa69 Admin

születésnapi party

Eltelt egy év a villa69 életében. Ezt szerettük volna megünnepelni egy fergeteges házibulival, de azt hisszük, hogy minden képzeletünket felülmúlta a szülinapi partink. vigyor2

Próbáltunk az egy év alatt a tisztelt nagyérdeműnek mindenféle műsorral kedveskedni, hogy ezzel is színesítsük az amúgy sem szegényes lehetőségeket, amit a villa69 kínál. Olyanok szeretnénk lenni, mint egy jó szerető, aki minden egyes alkalommal képes újat mutatni a párjának, ezért is alakítottuk át a hely „szellemét” és szobáit egyaránt. Egyre izgalmasabb előadások zajlottak a színpadunkon. Hol fiatal, gyönyörű lányok érzéki egymásba fonódását, hol jóképű, tökéletes testű srácok erotikus táncát, máskor meg egy bűvész pajzán trükkjeit csodálhatta meg a közönségünk a színpadon. A neves vendégeket is felsorakoztattuk egy-egy este. worship

De ezen az estén a forró mécsesek izzása nyomába sem érhetett a felhevült közönség soraiból kikerült amatőr táncosok és a különböző helyszíneken szerelmeskedő párok és lányok egymáshoz feszülő sejtelmes fényben úszó testük energiájának Ez nem a tizenévesek bulija, hanem a huszas-harmincas korosztály minőségi, szexi szórakozása! Kellemes teltházban töltöttük az estét, ami minden bulizó álma. A klub minden pontján, minden négyzetméterén a mosolygó arcok, táncolók, jókedvű társaságok vagy éppen „nemzeti vágtában”, vagy csak kettesben mások előtt egymásba gabalyodó párok látványa fogadott mindenkit, mindez a „hering” partik kellemetlen tülekedése nélkül.

A fenti dühöngőben nem kevesebb, mint 12 pár feszült egymásnak. Akik csendes szemlélői voltak csupán itt az eseményeknek, ők sem bírták sokáig és hamar – keresve maguknak egy másik szobát – egymásnak estek, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy kisimult arcok jelentek meg rövid időn belül a bárpultnál. Az éjszaka angyalait eddig csak nézhetted, ezen az estén bulizhattál is velük, csakis saját felelősségre. 

Reméljük lesz olyan hozzászóló, aki ott volt ezen a partin és ő is leírja a véleményét majd. crazya
1 hozzászólás, utolsó: X (2010. 10. 07. csütörtök 07:50)
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: villa69 villa69
Nyitás ideje: 2009. 05. 05. kedd
Bejegyzések: 12db
Utolsó üzenet: 2011. 05. 23. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!