Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 514 515 516 517 518 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9163   2013. 07. 15. hétfő 17:37
Télanyó Télanyó
A szexre való várakozás előtti felhergelt állapot, illetve a szex közben megélt szinte testen kívüli élmények, ilyen döntések meghozatalában nem "játszanak", az egy módosult tudatállapot, ami akkor elhangzik, nem releváns, ha akkor is előkerül ez a vágy, mikor feltűzött hajjal, egy elnyűtt melegítőben a rántást kevergeti, akkor már érdemes töprengeni.
Sarkítok persze, mint majdnem mindig... vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858797)
2013. 07. 13. szombat 06:47
Szia! Nálunk ugyan igy van,szex közben mi is olyanokat beszélünk,h miket csinálna ha egy másik srác itt lenne! Nagyon izgat! Ha pornót nézünk csak hármas érdekli! Szerinted?
#9162   2013. 07. 15. hétfő 16:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
A nők csodálatosak. smile Ha egy kicsit isznak, vagy netán fel vannak tüzelve a vágytól, akkor kéjéhes vadmacskaként dorombolnak, és olyannyira bevállalásokká válnak, amin szegény-szegény párjuk csak pislogni tud meglepetésében.
Ám ha "kijózanodik" a nő, akkor többnyire tagad, de veszettül.
Nem véletlenül tartja magát az a jótanács, miszerint komoly dolgokat csak minden szempontból tiszta fejjel szabad megtárgyalni, és minden fontos döntés meghozatala előtt aludni kell (legalább) egyet. De ez nem jelenti azt, hogy ne beszéltesse senki sem a "nőt" smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858797)
2013. 07. 13. szombat 06:47
Szia! Nálunk ugyan igy van,szex közben mi is olyanokat beszélünk,h miket csinálna ha egy másik srác itt lenne! Nagyon izgat! Ha pornót nézünk csak hármas érdekli! Szerinted?
#9161   2013. 07. 15. hétfő 16:43
Nyúlmedve Nyúlmedve
Miért válaszolsz saját magadnak szmájlival?
#9160   2013. 07. 15. hétfő 13:33
X Törölt felhasználó (888439)
Szia damar Küldök egy üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 13. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858797)
2013. 07. 13. szombat 06:47
Szia! Nálunk ugyan igy van,szex közben mi is olyanokat beszélünk,h miket csinálna ha egy másik srác itt lenne! Nagyon izgat! Ha pornót nézünk csak hármas érdekli! Szerinted?
#9159   2013. 07. 13. szombat 06:47
X Törölt felhasználó (858797)
Szia! Nálunk ugyan igy van,szex közben mi is olyanokat beszélünk,h miket csinálna ha egy másik srác itt lenne! Nagyon izgat! Ha pornót nézünk csak hármas érdekli! Szerinted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (888439)
2013. 07. 12. péntek 14:37
Én ezzel úgy vagyok,hogy szex közben nem érdekel,ha valaki más beszállna. Olyankor bármi megengedett szó szerint.Azt is mondtam már a feleségemnek,hogy megnézném ahogy más alatt nyög és vonaglik és azt is hogyan verné ki másnak a farkát a mellére és a szájába.Kicsit meg is lepődtem,hogy nem ágált ellene,hanem azt mondta,hogy ő is megtenné és fordítva is kiváncsi lenne rá.
#9158   2013. 07. 12. péntek 21:50
KalaPál KalaPál
... folyt
Elkezded húzogatni a bőrt rajta, miközben Ő ott nyalja. Minden nyalásnál megszorítod falloszom, aminek nem nagyon tudok parancsolni, ezért téged kérlek, hogy lassíts.
Kéred, ahogy játszik a siklóddal, hogy most már tegyen be valamit, mert nem bírod tovább. Én hátrébb húzódok, Ő pedig letolja nadrágját. Felülsz és száddal kezded őt izgatni. Kimondhatatlan az érzés és a látvány. A csodálatos feleségem szájában egy idegen fallosza jár. Feltérdeltetlek, és beléd hatolok hátulról. Vadul szopod a farkát. Nem sokat kell löknöm, mert nagyon közelinek érzem az orgazmusom..
Kérem Őt, hogy csak Ő csinálja, mert csak nézni szeretném. Hátrébb ülök és csak nézlek benneteket, Nagyokat sóhajtasz és szuszogásodból tudom, hogy közel az orgazmusod. Ő ütemesen tolja beléd falloszát és téged figyel. Hol gyorsít hol pedig lassan vált a lökések ütemén. Rám nézel és látom rajtad, hogy nagyon – nagyon élvezed minden egyes lökést.
Kéred, hogy jöjjek közelebb, hogy be tudd kapni falloszom. Én közelebb jövök és eléd ülök. Mohón elkapod kezeddel és egy mozdulattal a szádba veszed . Erősen szívod ahogy a egyre csillapíthatatlan vágyad diktálja. Ahogy hátulról kapod a lökéseket fejed úgy mozdul.
Felnézel hol rám hol pedig őrá. Torkodból csak zihálás hallatszik, éppúgy mint nekünk. Kéred, hogy én is „basszalak” meg, de én ellenkezek. Ő mivel már közel érzi a csúcsot, kéri, hogy cseréljünk. Belemegyek, bár nézni szeretném csak, hogy a feleségemet dugják. Hátadra fekszel, Mire ő a melleidet veszi kezelésbe. Fürgén járatja nyelvét. Tested ismét megfeszül. Szeretné mind a két mellbimbód egyszerre kényeztetni a szájával, ezért kezével összetolja melleid. A bimbók majd kicsattannak a vágytól. Melléd térdel, mert nagyon szeretnéd már a szádba venni falloszát. Oldalról kapod be az idegen hímvesszőt, közben én elkezdelek mélyen dugni. Ahogy falloszom beléd hatol újabb kéjes nyögés hagyja el szád. Hol erősen vered és szívod a falloszát hol pedig csak a nyelved járatod fürgén rajta.. Engem ez a látvány gyorsabb és mélyebb lökésekre ösztönöz. Táncunk egyre vadabb és gyorsabb. Ő szól, hogy már nem bírja, de hasonlóan érezzük mi is.
Csaknem egyszerre megyünk el hatalmas sóhajtásokkal és nyögések kíséretében. Az élvezet végigfut a gerinceden egészen az agyad legmélyebb zugába, ahol eufórikusan szertefoszlik. Könnycseppet látok szemedben, amit a gyönyör pillanata szült. Közben a forró ondója a nyakadon és melleden landol, amit izzadtan és mosolyogva, hálával a tekintetedben konstatálsz, és ami megint élvezetet okoz. Én nagyot élvezek, az hiszem egy pillanatra el is ájulok.
Melléd zuhanunk és mind a ketten simogatunk. Lassan megnyugszunk, légzésünk normális ütemben kezd működni. Összenézünk és mindenki arcán elégedettség és fáradság tükröződik. Megbeszéljük, hogy csodálatos volt és mennyire hülyék vagyunk, hogy nem csináltuk már előbb. Csendben lefürdünk, Ő összeszedi ruháját és felöltözik, te kiengeded csókot nyomva homlokára.
Bár valójában nem így alakult, fantáziának jó volt.
#9157   2013. 07. 12. péntek 21:48
KalaPál KalaPál
Csak, hogy elégedett legyen mindenki, bemásolom, mivel is tüzeltem a párom, hátha tetszik.:
Háttérben halk zene szól, a szobában gyertyák égnek. Fürdés után a tv pislákoló fényénél összebújunk és lágyan csókolgatjuk egymást. Rajtad sexi hálóing rajtam boxer alsó van, az amelyiket a legjobban szereted. A csókunk egyre forróbb és hevesebb, kezünk elkalandozik egymás testén, újhegyeink be-be csúsznak a fehérneműink alá. Bőrünk bizsereg az érzéstől.
Megcsörren a telefon, de csak egyszer. Ebből tudjuk amit már izgatottan vártunk. Megjött ő. Elindulsz az ajtóhoz, közben öntök 3 pohár bort. Hallom halk, de kissé zavart beszélgetésetek az ajtóban.
Mikor belép én üdvözlöm és a kezetekbe nyomok egy-egy pohár bort. Sietve kicsit remegve gyorsan megisszuk. A bor pont jó és egyből érzed hatását, mert kissé megszédülsz. De nem tudod, hogy a bor van rád ilyen hatással vagy csak a várható események izgalma bódít meg. Gyorsan ismét teletöltöm a poharakat és leülünk a kanapéra. Zavartan és remegve elvékonyodó hangon beszélgetünk semmitmondó dolgokról, Egy kicsit ideges mindenki, és ebből eredően egy kicsit remegünk is.
Felteszem a kérdést: Készen áll mindenki? Szavak helyett testbeszéddel / fejbillentéssel / kommunikálunk. Én mindvégig a combodat simogatom hol kívül, hol pedig a belső felét. Biztatom Őt, hogy tegye ugyanezt,
Te zavartan ösztönösen próbálod elhúzni a lábad, de nem vagy elég határozott, a bor és a vágy már kezd szétáramlani testedben. Folyamatosan figyeled a tekintetem és zavartan mosolyogsz fel-fel kacagva.
Megcsókollak, amire te vadul kezded a nyelved a számban mozgatni. A kezem közben a melledre téved és azt masszírozom körkörösen. Ö közben továbbra is a combod simogatja. Combizmaid kezdenek megbarátkozni az érzéssel és engednek feszességükből. Ő egyre bátrabban simogat miközben néz bennünket. Lassan szétnyitod lábaid a kissé tolakodó ujjak számára. Eközben egyre vadabbul csókolózunk, te várod már, hogy az ujjak elérjenek ahová tartanak. Felnézel Rá. Tudja, hogy már nagyon vágyod. Ettől felbátorodik és megérinti csiklód. Én megérzem a pillanatot, mert megfeszül minden porcikád. Közben füledbe súgom, hogy bátorság, és hogy nagyon sexi vagy. Megnyugszol és engeded az ujjakat a nedves hüvelybe csúszni.
Az érzés leírhatatlan számodra. A gyönyörtől csillogó szemeid látványa nagyon beindít, kicsit eltávolodok de csak karnyújtásnyira. Simogatlak és nézem, ahogy lassan átengeded az új ismeretlen érzésnek. Én majd szétpattanok az izgalomtól. Megcsókollak. Közben Ő a csillogó nedvedbe tolja arcát. Te azonnal úgy érzed, hogy elönt az orgazmus, Csókjaimmal csitítlak. Amint a nyelve a lucskos nagyajkakhoz ér már nem bírsz magaddal, nyomod a fejét , hogy csinálja rendesen. Közben keresed a másik kezeddel a falloszom, amit hamar megtalálsz. Meglepődsz, mert ilyen nagynak még sosem érezed. ... folyt
#9156   2013. 07. 12. péntek 20:57
indi11 indi11
Teljesen igazad van .
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2013. 07. 12. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 20:13
Vannak a fórumon sokan akik csak fantáziálnak róla és a fantáziájukban izgatja őket, de ez csak akkor derül ki hogy így van-e ha már valóban megtörtént. Ezért van phszió rizsa is a fórumban.
Lehet arról is beszélni hogy ismerőssel vagy idegennel jobb, de az egész igazából akkor derül ki ha megvan már a szex. Lehet bármilyen szimpatikus, barátságos, az még nem jelenti azt hogy jó is lesz. Nekünk volt akivel jó volt, de volt olyan is akivel nem lett semmi, egymás után kétszer is kézben elsült vigyor2 , most ha valaki elsőre ilyet fog ki nem biztos hogy nagy kedve lesz folytatni. Úgy hogy nem csak olyan történetek vannak hogy minden csupa jó és hepi wave
#9155   2013. 07. 12. péntek 20:13
bali36 bali36
Vannak a fórumon sokan akik csak fantáziálnak róla és a fantáziájukban izgatja őket, de ez csak akkor derül ki hogy így van-e ha már valóban megtörtént. Ezért van phszió rizsa is a fórumban.
Lehet arról is beszélni hogy ismerőssel vagy idegennel jobb, de az egész igazából akkor derül ki ha megvan már a szex. Lehet bármilyen szimpatikus, barátságos, az még nem jelenti azt hogy jó is lesz. Nekünk volt akivel jó volt, de volt olyan is akivel nem lett semmi, egymás után kétszer is kézben elsült vigyor2 , most ha valaki elsőre ilyet fog ki nem biztos hogy nagy kedve lesz folytatni. Úgy hogy nem csak olyan történetek vannak hogy minden csupa jó és hepi wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876536)
2013. 07. 12. péntek 18:11
Mintha csak én írtam volna.... sokszor már nincs is kedvem ide benézni, mert valóban száraz, szakszavakkal telezsúfolt, pszichoanalízist olvashatok legtöbbször.. valahogy nem csigáznak fel.
Ha ilyet szeretnék inkább olvasgatom Sigmund Freud-t smile

/nem moderálok csak ide írom: Freud jó olvasmány, és ha azt olvasod ez sem lehet teher. De tudod nem mindenkinek érdekes az, hogy más fantáziáját ideböki. Sőt van itt olyan reklamálós emberke is aki tucatnyi helyen hírdet évek óta ugyanazon szöveggel és it aggódik hogy tartalmatlan a topik? Nem ellentmondás? - ravenna/
#9154   2013. 07. 12. péntek 18:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Vannak páran, akik kialakítanak a lelki és gondolatviláguknak megfelelően egy erősen szubjektív képet egy adott topikról (netán témáról), ám arra nem veszik a fáradságot, hogy értelmezni próbálják a topik leírását, lényegét. Úgy gondolják, hogy ami megfelel az Ő egyszerű világképüknek, az megfelel mindenki másnak is. Nem igazán így működik a világ.
Valamint ha mindenki csak a kitalált vagy netán átélt történeteit írná le, akkor ezt a topikot a farokverőkön és a nyálcsorgatókon kívül más nem igazán élvezné. Szerintem.
Nem személyeskedés, de GTA-ék nem is oly rég egy általam nyitott topikban olyan párt vettek védelmükbe, akikkel már csak kevesek álltak szóba, hiszen szinte mindenki hivatásosoknak gondolta azokat. Hogy valóban azok-e? smile Nem tudni, mert az aktivitásuk hirtelen megszűnt... vagy áttevődött egy másik nicknévre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 12. péntek 16:24
...Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van....
Így kezdődik a topic definíciója.
A kialakult trendet bárki megtörheti, pl ír egy szaftos történetet, vagy postol egy emoticont!
#9153   2013. 07. 12. péntek 18:12
Nyúlmedve Nyúlmedve
A saját normarendszerem és erkölcsi elveim alapján tudom kimondani azt, hogy mi a megcsalás.
NEM VÉLETLENÜL szerepelt ott, hogy " Szerintem megcsalás." vagy hogy " Szerintem nem megcsalás." A szerintem szó használat volt hivatott kifejezni azt, hogy ez az én véleményem, és nem valami kőbe vésett törvényt írtam le. SZERINTEM ez az ékes anyanyelvünk szerint máshogyan nem is érthető. smile

Valamint... Egy kapcsolat, egy házasság nem csak arra mehet rá, hogy egyik fél félrekefél valakivel, tehát megcsalja a párját. Egyszerűen elhidegülnek egymástól, nem őszinték egymáshoz, félnek kimondani a gondolataikat, esetleg megvalósíthatatlan álmokat, ideákat hajszolnak, avagy nem tudnak egymással és önmagukkal támasztott igényeiknek, elképzeléseknek megfelelni. DE SZERINTEM EZ UTÓBBIAK EGYIKE SEM MEGCSALÁS!
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2013. 07. 12. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 14:14
Mi alapján tudod besorolni hogy megcsalás?
Maga hogy mi számít megcsalásnak az függ az adott népcsoportól, annak vallási , kulturális és társadalmi berendezésétől. Ami az egyiknél annak számít az sok másnál teljesen elfogadott. Eben a nagy szexuális szabadságba belefér a bi ,a homo , a hetero akkor az is teljesen belefér hogy 1 adott pár mit fogad el egymás közt meg csalásnak. Van aki még azt sem viseli el ha a párja félre néz másoknál meg teljesen elfogadott ha a párja félre kefél. Legtöbbször az emberek mások elvárásainak próbálnak megfelelni még a szexualitásban is és még maguknak sem merik bevallani mit szeretnének. Az igazi megcsalás szerintem itt kezdődik, mert lehet hogy nem csalják meg egymást ténylegesen, de szép lassan rá megy az egészre a kapcsolatuk..
#9152   2013. 07. 12. péntek 18:11
X Törölt felhasználó (876536)
Mintha csak én írtam volna.... sokszor már nincs is kedvem ide benézni, mert valóban száraz, szakszavakkal telezsúfolt, pszichoanalízist olvashatok legtöbbször.. valahogy nem csigáznak fel.
Ha ilyet szeretnék inkább olvasgatom Sigmund Freud-t smile

/nem moderálok csak ide írom: Freud jó olvasmány, és ha azt olvasod ez sem lehet teher. De tudod nem mindenkinek érdekes az, hogy más fantáziáját ideböki. Sőt van itt olyan reklamálós emberke is aki tucatnyi helyen hírdet évek óta ugyanazon szöveggel és it aggódik hogy tartalmatlan a topik? Nem ellentmondás? - ravenna/
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2013. 07. 12. péntek 16:00
Lassan jobban kezd ez a topik hasonlítani egy pszihiátriai szobára hasonlítani, mint amire ki lett találva ! Hosszú napok óta csak az ész osztás megy, nem pedig a történetek ! Szerintem már túl rágják emberek ezt a csontot !
Bocsi senkinek nem akarok rosszat, de inkább térjünk vissza az eredeti topikban foglaltakhoz, biztosan mindenkinek jobb lenne !

wow3
#9151   2013. 07. 12. péntek 16:24
X Törölt felhasználó (857830)
...Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van....
Így kezdődik a topic definíciója.
A kialakult trendet bárki megtörheti, pl ír egy szaftos történetet, vagy postol egy emoticont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2013. 07. 12. péntek 16:00
Lassan jobban kezd ez a topik hasonlítani egy pszihiátriai szobára hasonlítani, mint amire ki lett találva ! Hosszú napok óta csak az ész osztás megy, nem pedig a történetek ! Szerintem már túl rágják emberek ezt a csontot !
Bocsi senkinek nem akarok rosszat, de inkább térjünk vissza az eredeti topikban foglaltakhoz, biztosan mindenkinek jobb lenne !

wow3
#9150   2013. 07. 12. péntek 16:19
X Törölt felhasználó (885898)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 12. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2013. 07. 12. péntek 16:00
Lassan jobban kezd ez a topik hasonlítani egy pszihiátriai szobára hasonlítani, mint amire ki lett találva ! Hosszú napok óta csak az ész osztás megy, nem pedig a történetek ! Szerintem már túl rágják emberek ezt a csontot !
Bocsi senkinek nem akarok rosszat, de inkább térjünk vissza az eredeti topikban foglaltakhoz, biztosan mindenkinek jobb lenne !

wow3
#9149   2013. 07. 12. péntek 16:00
X Törölt felhasználó (37937)
Lassan jobban kezd ez a topik hasonlítani egy pszihiátriai szobára hasonlítani, mint amire ki lett találva ! Hosszú napok óta csak az ész osztás megy, nem pedig a történetek ! Szerintem már túl rágják emberek ezt a csontot !
Bocsi senkinek nem akarok rosszat, de inkább térjünk vissza az eredeti topikban foglaltakhoz, biztosan mindenkinek jobb lenne !

wow3
#9148   2013. 07. 12. péntek 15:14
X Törölt felhasználó (888439)
Szia! Én is féltékeny vagyok valamennyire,de az érdekes az,hogy szex közben ez teljesen elmúlik és szinte nincs olyan együttlétünk,amikor ne kerülne szóba egy harmadik fél.Sőt van mikor a feleségem hoz szóba bizonyos dolgokat csak úgy spontán.anélkül,hogy szexelnénk. pl. Nem rég szembe jött velünk egy 40-es nő és csak a két óriási mellet láttuk.Ő is megnézte és nagyon elcsodálkozott rajta,pedig neki is elég nagyok és szépek.Azóta megkérdezgeti,hogy mit szólnék azokhoz a mellekhez, ha neki s olyan nagy lenne,vagy ha azt a nőt kéne megdugnom és hogy milyen sok sperma kéne hozzá,hogy a melleit teljesen beterítsem .
(Ez egy válasz KalaPál üzenetére (2013. 07. 12. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 09:33
Sziasztok,

Szívesen elmondom tapasztalatom, mert én is hatalmas dilemmában voltam én mérlegeltem sokat, mire elővezettem e-fajta vágyam.
Mi 30-as pár vagyunk és tizenéve vagyunk együtt. A sex kielégítő és nagyszerű számunkra, bár mindig valami újdonságot becsempészünk az életünkbe.
Avval kezdődött ez a fejezete életünknek, amikor észrevettem, hogy a trágár beszéd párom élvezetét fokozza. (és ezáltal az enyémet is).
Először egyes szám első személyben kezdtem sex közben ilyen formán tüzelni, majd szép lassan áttértem első szám halmadik személyre, tehát, mintha "külsősként" szeretkeznék.
Idővel felvetettem hogy mit szólna egy harmadikhoz fokozva az élvezetet, mivel ez számomra is gerjesztő. Feleségem eleinte csak feltételesen-talán és gondolat szinten foglalkoztatta a dolog viszont cseppet sem elzárkózva tőle. Az erről való beszélgetéseink egyre reálisabbak lettek idővel.
Elmondtam neki, hogy nem szeretném, ha miattam menne bele a dologba, inkább arra próbáltam "leegyszerűsíteni" a dolgot, hogy ez csak sex, egy újabb élvezeti forrás.
Itt olvastam, hogy valaki úgy vezette rá a párját, hogy részletesen az eseményt elmondta, hogy hogyan képzeli a találkozótól kezdve az aktus végéig. Én ugyan ezt tettem, csak írásban. A feleségem olvasva ezt, nagyon izgatónak és elképzelhetőnek tartotta. Viszont ekkor már megvolt nálunk az elhatározás, hogy belevágjunk, ez csak megerősíthette benne az elszántságot.
Abban viszont megegyeztünk, hogy egy vadidegennel nem kezdenénk, ezért ismerősi körben keresgéltünk partnert.
Számomra fontos volt, hogy stabil kapcsolatban éljen ő is, mivel azért van bennem némi "szerelemféltés" gondoltam, így biztosíthatom be legjobban a bonyodalmak elkerülését. Maximálisan megbízom a páromba és tudom, hogy nem hagyna el másért, de azért jobb az óvatosság. smile A kiválasztott is felénk mindig önzetlen és "tisztelettudó" volt, mondhatni tiszteltük egymást.Gyakorlatilag napi szinten tartjuk a kapcsolatot vele és családjával, gyerekeink hasonló korúak.
Mi férfiak egy két sörözés közben beszélgettünk már hasonló dolgokról, de konkrétan nem kérdeztem rá tőle, csak általánosságban beszéltünk.
Egyszer egy közös program után nagy izgalmak és zavartság közepette tettem fel neki a kérdést, amin nagyon meglepődött, de egyáltalán nem zárkózott el előle. Ő is sokat tipródott, mire rászánta magát, mert mi lesz a barátsággal és ha rosszul sül el a dolog , akkor milyen következmények lehetnek. A feleségemmel közösen is elbeszélgettünk vele nyíltan egyik közös családi partin amikor rábólintott. Attól kezdve kerestük a megfelelő alkalmat amikor össze tudjuk hozni a programot. Végül is nagy sokára sikerült időpontot egyeztetni, bár akkor se hittük a párommal, hogy el fog jönni. Legvégül megjelent és egy két bátorító pálinka után sínre kerültek a dolgok.
Amúgy nagyon izgalmas volt, lehet, hogy túlságosan is. Pont olyan volt mint a legelső sex, sokat bénáztunk.
-- folyt.
#9147   2013. 07. 12. péntek 14:37
X Törölt felhasználó (888439)
Én ezzel úgy vagyok,hogy szex közben nem érdekel,ha valaki más beszállna. Olyankor bármi megengedett szó szerint.Azt is mondtam már a feleségemnek,hogy megnézném ahogy más alatt nyög és vonaglik és azt is hogyan verné ki másnak a farkát a mellére és a szájába.Kicsit meg is lepődtem,hogy nem ágált ellene,hanem azt mondta,hogy ő is megtenné és fordítva is kiváncsi lenne rá.
#9146   2013. 07. 12. péntek 14:36
Gyugyu62 Gyugyu62
Szia Télanyó! Tévedésből nem nekem válaszoltál de a hozzászólásodat olvasva látom hogy nekem címezted. Nem értem mit nem értesz, a dolgok így történtek meg ahogy leírtam. Részemről ennyi. További szépet!
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 06. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 06. szombat 13:07
Finoman megfogta a kezét?Mélyen a szemébe nézett?Ez szerinted "semmi komoly"?Ez így néha több, mint egy szimpla vágy vezérelt dugás.Szabad ember, és úgy cselekszik, ahogy a kedve tartja?És..., ő a kedvesed?Veled szeretkezik és a srác arcát látja maga előtt, és ez Téged nem zavar?Én nem a női lélek rejtelmeit nem értem, hanem Téged nem értelek.Ezek a történetek..., ugyan, ne vicceljünk már.
Mondom mindezt úgy, hogy a közös élményként megélt csoportos szexuális együttléttel szemben nincs bennem semmi ellenérzés.
#9145   2013. 07. 12. péntek 14:29
X Törölt felhasználó (857830)
.. Legtöbbször az emberek mások elvárásainak próbálnak megfelelni még a szexualitásban is és még maguknak sem merik bevallani mit szeretnének...

Szerintem meg inkább arról van szó, hogy a normarendszer, amihez az ember igazodik (amin belül létezik) az a szocializálódás eredménye, mintegy öröklődik az idősebb generációk, az egyént befogadó szűkebb és tágabb társadalom felől. Nyilván ez folyamatosan (ha nem is nagy mértékben) változik és ezen a bázison alapulón az egyén a saját, belülről fakadó igényeitől függően akár pozitív (megengedőbb) akár negatív (szigorúbb) irányba is eltérhet. Ezek éppen annyira saját, mint mások elvárásai. A feszültségek inkább akkor jelentkeznek, ha a szocializációs közegtől jelentősen eltérő csoportba kerül (emigráció, pl). Akkor jöhet az, amit te említesz. Az viszont speciálisnak tekinthető.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2013. 07. 12. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 12. péntek 14:14
Mi alapján tudod besorolni hogy megcsalás?
Maga hogy mi számít megcsalásnak az függ az adott népcsoportól, annak vallási , kulturális és társadalmi berendezésétől. Ami az egyiknél annak számít az sok másnál teljesen elfogadott. Eben a nagy szexuális szabadságba belefér a bi ,a homo , a hetero akkor az is teljesen belefér hogy 1 adott pár mit fogad el egymás közt meg csalásnak. Van aki még azt sem viseli el ha a párja félre néz másoknál meg teljesen elfogadott ha a párja félre kefél. Legtöbbször az emberek mások elvárásainak próbálnak megfelelni még a szexualitásban is és még maguknak sem merik bevallani mit szeretnének. Az igazi megcsalás szerintem itt kezdődik, mert lehet hogy nem csalják meg egymást ténylegesen, de szép lassan rá megy az egészre a kapcsolatuk..
#9144   2013. 07. 12. péntek 14:14
bali36 bali36
Mi alapján tudod besorolni hogy megcsalás?
Maga hogy mi számít megcsalásnak az függ az adott népcsoportól, annak vallási , kulturális és társadalmi berendezésétől. Ami az egyiknél annak számít az sok másnál teljesen elfogadott. Eben a nagy szexuális szabadságba belefér a bi ,a homo , a hetero akkor az is teljesen belefér hogy 1 adott pár mit fogad el egymás közt meg csalásnak. Van aki még azt sem viseli el ha a párja félre néz másoknál meg teljesen elfogadott ha a párja félre kefél. Legtöbbször az emberek mások elvárásainak próbálnak megfelelni még a szexualitásban is és még maguknak sem merik bevallani mit szeretnének. Az igazi megcsalás szerintem itt kezdődik, mert lehet hogy nem csalják meg egymást ténylegesen, de szép lassan rá megy az egészre a kapcsolatuk..
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 14:48
1. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel (mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó), ám ezt nem vallja be a férjének? Szerintem megcsalás.
2. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, ám ezt csak utólag vallja csak be a férjének? Szerintem megcsalás.
3. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és erről a férj is tud? Szerintem nem megcsalás.
4. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj webkamerán keresztül nézi. Szerintem nem megcsalás.
5. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj élőben nézi, netán fotózza és kamerázza? Szerintem nem megcsalás.
6. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és a férje is aktív résztvevőként van jelen. Szerintem nem megcsalás.

Ám ezek a megcsalás-nem megcsalás válaszok pusztán az én szubjektív véleményemet tükrözik. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedhetünk e dolgokról (is). Sőt, vélekedhetnek sokan ugyanúgy ugyanarról, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyanazon vagy hasonló gondolatok, motivációk alapján jutottak el ugyanarra a végeredményre, mint mások.
 
... 514 515 516 517 518 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19463db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 27. szerda
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!