Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 532 533 534 535 536 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8803   2013. 03. 28. csütörtök 15:11
X Törölt felhasználó (879149)
Aztán megkapnád tőle,apukám húzz a sunyiba de gyorsan ,mert ez szex volt a javából smile ,veled csak szöszmötölés,arra meg nem tart a puncim igényt,recskázz máshol.........egy pasi,hogy tud így beszélni arról a nőröl akivel együtt él
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 28. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2013. 03. 28. csütörtök 12:50
Szívesen megnézném élőben, ahogy 2-3 kan szétdugja egymás után, majd egyszerre.. és jól megszopatja. Én is beszállnék. Ezt már nyíltan közöltem is vele, de hallani sem akar róla.
#8802   2013. 03. 28. csütörtök 15:07
X Törölt felhasználó (778974)
Szerintem inkább próbáld azt elérni,hogy erős érzelmi kötelék alakuljon ki a barátod és a nejed között,persze nem olyan erős mint ami kettőtök között van.Méghozzá azért,mert érezze azt,hogy melletted,vagy éppen nélküled de mindenképp előtted képes legyen mással is szeretkezni,illetve hogy természetesnek találja már gondolati úton is azt,hogy valaki más is kielégítheti a te engedélyeddel őt szeretkezés közben.Azért írtam szeretkezést,és nem dugást,mivel a nejed relatíve konzervatív mentalitású.Az ilyen gondolkodású-érzelemvilágú nők inkább fektetnek nagyobb hangsúlyt a szeretkezésre,mint az érzelemnélküli ösztönös szexre.Természetessé kell tenned számára,hogy számára két/vagy akár több,ez rajtad múlik leginkább/hozzá érzelmileg nagyon közel álló férfival is képes legyen erotikus kapcsolatra,akár hármas felállásban is.Ezt kell elérned.Lassan,fokozatosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876863)
2013. 03. 27. szerda 12:02
. Nem is értem egyébként hogy kötöttünk ki egymás mellett, talán van abban tényleg némi igazság hogy az ellentétek vonzzák egymást!El is kezdtem inni már a buli elején amit a feleségem természetesen nem nézett jó szemmel. Az volt rá a válasza hogy ő is elkezdett iszogatni, aminek meg lett az eredménye. Az éjféli koccintáskor már igencsak karolgattam, egy órára meg teljesen kidőlt. Na se baj, felvittem a az emeletre a nekünk alvásra kijelölt szobába. Lefektettem, betakargattam és utána mentem vissza bulizni. Valahol örültem is neki, mert így nem kellett rá odafigyelnem. Én kb. 4 körül adtam meg magam, felmentem a szobába és amire felértem a kincsem ki volt takarózva és a popsiján kicsit fel csúszva a szoknya. Először semmi különöset nem vettem észre, sőt tetszett is, imádom ha harisnyába van a kis segge. Amikor elkezdtem vetkőzni, felkapcsoltam a kislámpát és akkor láttam hogy tiszta ondó a lábfejénél a harisnyája. Hirtelen összeszorult a gyomrom és nagyon ideges lettem, gyorsan benyúltam a harisnyája alá és megnéztem a punciját, nem e megdugta valaki, de hál istennek nem volt nedves. Igazából nem tudom jó lett volna e ha valaki mégis megdugja, sokat gondolkoztam rajta, annyira izgató lett volna maga csak a tudat mintha látom is??? A mai napig nem tudom ki volt, bár van egy sejtésem, és hogy mi történt, csinált e valamit a feleségem, megdugták a lábát vagy csak ráverte vki, de engem borzasztóan beindított a látvány hogy egy másik férfi spermája van a lábán, pedig ilyen állapotban már nem nagyon szokott menni!!! Félre fordítottam kifli pózba, letoltam a harisnyáját a popsijáig és elkezdtem lassan dugni úgy hogy közben nézem a lábán a sperma foltot. Nem tudtam gyorsan mert minden percben el akartam menni, amikor meg felemeltem a lábát és éreztem az idegen sperma szagot el is élveztem. Reggel kérdezte mi az a folt a lábán, arra se emlékezett hogy én meghúztam, szóval felőle aztán bárki megdughatta volna. De nem így lett. Mondtam neki hogy este dugtunk egy nagyot és annak a nyoma. Azóta szépen lassan adagolom neki a dolgokat, és úgy veszem észre hogy ha lassan is de van haladás, nem annyira távolságtartó az idegen férfiakkal szemben, a disco-ban amikor a pultnál álltak a barátnőjével meghívták őket egy italra és az egyik férfi átkarolta úgy hogy néha lecsúszott a keze a popsijáig, sőt az egyik barátomat kezdi elfogadni , szoktunk együtt járni fürdőbe, már többször odaültettem az ölébe a medencébe és röhögés közben poénból elkezdte mozgatni a popsiját, de amikor a havernak felállt, akkor zavarba jött és felpattant. Győzködtük hogy legalább úszógyatyán keresztül fogja meg neki de nem volt hajlandó. Nah mind1 reménykedek hogy egyszer összejön, ha valaki tapasztaltabb tudna tanácsokat, praktikákat adni azt szívesen venném smile
#8801   2013. 03. 28. csütörtök 14:20
X Törölt felhasználó (857830)
Lehet emelni kéne a tétet! 5 pasi már lehet elérné az ingerküszöböt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 28. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2013. 03. 28. csütörtök 12:50
Szívesen megnézném élőben, ahogy 2-3 kan szétdugja egymás után, majd egyszerre.. és jól megszopatja. Én is beszállnék. Ezt már nyíltan közöltem is vele, de hallani sem akar róla.
#8800   2013. 03. 28. csütörtök 12:50
X Törölt felhasználó (105041) VIP
Szívesen megnézném élőben, ahogy 2-3 kan szétdugja egymás után, majd egyszerre.. és jól megszopatja. Én is beszállnék. Ezt már nyíltan közöltem is vele, de hallani sem akar róla.
#8799   2013. 03. 28. csütörtök 12:23
X Törölt felhasználó (879248)
Szervezz neki egy teljes testmasszázst egy sráccal, és hagyd majd egy kicsit magukra...hátha megtörik a jég... még be is szállhatsz, ha jól alakul. Nálunk így volt smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876863)
2013. 03. 27. szerda 12:02
. Nem is értem egyébként hogy kötöttünk ki egymás mellett, talán van abban tényleg némi igazság hogy az ellentétek vonzzák egymást!El is kezdtem inni már a buli elején amit a feleségem természetesen nem nézett jó szemmel. Az volt rá a válasza hogy ő is elkezdett iszogatni, aminek meg lett az eredménye. Az éjféli koccintáskor már igencsak karolgattam, egy órára meg teljesen kidőlt. Na se baj, felvittem a az emeletre a nekünk alvásra kijelölt szobába. Lefektettem, betakargattam és utána mentem vissza bulizni. Valahol örültem is neki, mert így nem kellett rá odafigyelnem. Én kb. 4 körül adtam meg magam, felmentem a szobába és amire felértem a kincsem ki volt takarózva és a popsiján kicsit fel csúszva a szoknya. Először semmi különöset nem vettem észre, sőt tetszett is, imádom ha harisnyába van a kis segge. Amikor elkezdtem vetkőzni, felkapcsoltam a kislámpát és akkor láttam hogy tiszta ondó a lábfejénél a harisnyája. Hirtelen összeszorult a gyomrom és nagyon ideges lettem, gyorsan benyúltam a harisnyája alá és megnéztem a punciját, nem e megdugta valaki, de hál istennek nem volt nedves. Igazából nem tudom jó lett volna e ha valaki mégis megdugja, sokat gondolkoztam rajta, annyira izgató lett volna maga csak a tudat mintha látom is??? A mai napig nem tudom ki volt, bár van egy sejtésem, és hogy mi történt, csinált e valamit a feleségem, megdugták a lábát vagy csak ráverte vki, de engem borzasztóan beindított a látvány hogy egy másik férfi spermája van a lábán, pedig ilyen állapotban már nem nagyon szokott menni!!! Félre fordítottam kifli pózba, letoltam a harisnyáját a popsijáig és elkezdtem lassan dugni úgy hogy közben nézem a lábán a sperma foltot. Nem tudtam gyorsan mert minden percben el akartam menni, amikor meg felemeltem a lábát és éreztem az idegen sperma szagot el is élveztem. Reggel kérdezte mi az a folt a lábán, arra se emlékezett hogy én meghúztam, szóval felőle aztán bárki megdughatta volna. De nem így lett. Mondtam neki hogy este dugtunk egy nagyot és annak a nyoma. Azóta szépen lassan adagolom neki a dolgokat, és úgy veszem észre hogy ha lassan is de van haladás, nem annyira távolságtartó az idegen férfiakkal szemben, a disco-ban amikor a pultnál álltak a barátnőjével meghívták őket egy italra és az egyik férfi átkarolta úgy hogy néha lecsúszott a keze a popsijáig, sőt az egyik barátomat kezdi elfogadni , szoktunk együtt járni fürdőbe, már többször odaültettem az ölébe a medencébe és röhögés közben poénból elkezdte mozgatni a popsiját, de amikor a havernak felállt, akkor zavarba jött és felpattant. Győzködtük hogy legalább úszógyatyán keresztül fogja meg neki de nem volt hajlandó. Nah mind1 reménykedek hogy egyszer összejön, ha valaki tapasztaltabb tudna tanácsokat, praktikákat adni azt szívesen venném smile
#8798   2013. 03. 27. szerda 13:10
X Törölt felhasználó (804577)
Elgondolkodtam a történeteden és nagyon is igaz. Mi is hasonló cipőben járunk és járunk azóta is. Történetünkben is van némi hasonlóság a végkifejlet azóta is várat magára. Az én (Mi) történetünket a "Kukkolás" topikban 2011 május 20-án írtam meg. Vagy túl szemérmesek vagyunk vagy egyszerűen csak irtózatosan nehéz elkezdeni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 27. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876863)
2013. 03. 27. szerda 12:02
. Nem is értem egyébként hogy kötöttünk ki egymás mellett, talán van abban tényleg némi igazság hogy az ellentétek vonzzák egymást!El is kezdtem inni már a buli elején amit a feleségem természetesen nem nézett jó szemmel. Az volt rá a válasza hogy ő is elkezdett iszogatni, aminek meg lett az eredménye. Az éjféli koccintáskor már igencsak karolgattam, egy órára meg teljesen kidőlt. Na se baj, felvittem a az emeletre a nekünk alvásra kijelölt szobába. Lefektettem, betakargattam és utána mentem vissza bulizni. Valahol örültem is neki, mert így nem kellett rá odafigyelnem. Én kb. 4 körül adtam meg magam, felmentem a szobába és amire felértem a kincsem ki volt takarózva és a popsiján kicsit fel csúszva a szoknya. Először semmi különöset nem vettem észre, sőt tetszett is, imádom ha harisnyába van a kis segge. Amikor elkezdtem vetkőzni, felkapcsoltam a kislámpát és akkor láttam hogy tiszta ondó a lábfejénél a harisnyája. Hirtelen összeszorult a gyomrom és nagyon ideges lettem, gyorsan benyúltam a harisnyája alá és megnéztem a punciját, nem e megdugta valaki, de hál istennek nem volt nedves. Igazából nem tudom jó lett volna e ha valaki mégis megdugja, sokat gondolkoztam rajta, annyira izgató lett volna maga csak a tudat mintha látom is??? A mai napig nem tudom ki volt, bár van egy sejtésem, és hogy mi történt, csinált e valamit a feleségem, megdugták a lábát vagy csak ráverte vki, de engem borzasztóan beindított a látvány hogy egy másik férfi spermája van a lábán, pedig ilyen állapotban már nem nagyon szokott menni!!! Félre fordítottam kifli pózba, letoltam a harisnyáját a popsijáig és elkezdtem lassan dugni úgy hogy közben nézem a lábán a sperma foltot. Nem tudtam gyorsan mert minden percben el akartam menni, amikor meg felemeltem a lábát és éreztem az idegen sperma szagot el is élveztem. Reggel kérdezte mi az a folt a lábán, arra se emlékezett hogy én meghúztam, szóval felőle aztán bárki megdughatta volna. De nem így lett. Mondtam neki hogy este dugtunk egy nagyot és annak a nyoma. Azóta szépen lassan adagolom neki a dolgokat, és úgy veszem észre hogy ha lassan is de van haladás, nem annyira távolságtartó az idegen férfiakkal szemben, a disco-ban amikor a pultnál álltak a barátnőjével meghívták őket egy italra és az egyik férfi átkarolta úgy hogy néha lecsúszott a keze a popsijáig, sőt az egyik barátomat kezdi elfogadni , szoktunk együtt járni fürdőbe, már többször odaültettem az ölébe a medencébe és röhögés közben poénból elkezdte mozgatni a popsiját, de amikor a havernak felállt, akkor zavarba jött és felpattant. Győzködtük hogy legalább úszógyatyán keresztül fogja meg neki de nem volt hajlandó. Nah mind1 reménykedek hogy egyszer összejön, ha valaki tapasztaltabb tudna tanácsokat, praktikákat adni azt szívesen venném smile
#8797   2013. 03. 27. szerda 12:02
X Törölt felhasználó (876863)
. Nem is értem egyébként hogy kötöttünk ki egymás mellett, talán van abban tényleg némi igazság hogy az ellentétek vonzzák egymást!El is kezdtem inni már a buli elején amit a feleségem természetesen nem nézett jó szemmel. Az volt rá a válasza hogy ő is elkezdett iszogatni, aminek meg lett az eredménye. Az éjféli koccintáskor már igencsak karolgattam, egy órára meg teljesen kidőlt. Na se baj, felvittem a az emeletre a nekünk alvásra kijelölt szobába. Lefektettem, betakargattam és utána mentem vissza bulizni. Valahol örültem is neki, mert így nem kellett rá odafigyelnem. Én kb. 4 körül adtam meg magam, felmentem a szobába és amire felértem a kincsem ki volt takarózva és a popsiján kicsit fel csúszva a szoknya. Először semmi különöset nem vettem észre, sőt tetszett is, imádom ha harisnyába van a kis segge. Amikor elkezdtem vetkőzni, felkapcsoltam a kislámpát és akkor láttam hogy tiszta ondó a lábfejénél a harisnyája. Hirtelen összeszorult a gyomrom és nagyon ideges lettem, gyorsan benyúltam a harisnyája alá és megnéztem a punciját, nem e megdugta valaki, de hál istennek nem volt nedves. Igazából nem tudom jó lett volna e ha valaki mégis megdugja, sokat gondolkoztam rajta, annyira izgató lett volna maga csak a tudat mintha látom is??? A mai napig nem tudom ki volt, bár van egy sejtésem, és hogy mi történt, csinált e valamit a feleségem, megdugták a lábát vagy csak ráverte vki, de engem borzasztóan beindított a látvány hogy egy másik férfi spermája van a lábán, pedig ilyen állapotban már nem nagyon szokott menni!!! Félre fordítottam kifli pózba, letoltam a harisnyáját a popsijáig és elkezdtem lassan dugni úgy hogy közben nézem a lábán a sperma foltot. Nem tudtam gyorsan mert minden percben el akartam menni, amikor meg felemeltem a lábát és éreztem az idegen sperma szagot el is élveztem. Reggel kérdezte mi az a folt a lábán, arra se emlékezett hogy én meghúztam, szóval felőle aztán bárki megdughatta volna. De nem így lett. Mondtam neki hogy este dugtunk egy nagyot és annak a nyoma. Azóta szépen lassan adagolom neki a dolgokat, és úgy veszem észre hogy ha lassan is de van haladás, nem annyira távolságtartó az idegen férfiakkal szemben, a disco-ban amikor a pultnál álltak a barátnőjével meghívták őket egy italra és az egyik férfi átkarolta úgy hogy néha lecsúszott a keze a popsijáig, sőt az egyik barátomat kezdi elfogadni , szoktunk együtt járni fürdőbe, már többször odaültettem az ölébe a medencébe és röhögés közben poénból elkezdte mozgatni a popsiját, de amikor a havernak felállt, akkor zavarba jött és felpattant. Győzködtük hogy legalább úszógyatyán keresztül fogja meg neki de nem volt hajlandó. Nah mind1 reménykedek hogy egyszer összejön, ha valaki tapasztaltabb tudna tanácsokat, praktikákat adni azt szívesen venném smile
#8796   2013. 03. 27. szerda 12:00
X Törölt felhasználó (876863)
Nem tudom mennyire illik ide a történetem a fórumba, mert sajna szex nem volt (bár én lassan próbálom előkészíteni a terepet ).Engem is nagyon mozgat ez a téma amióta a jelenlegi párommal vagyok. Érdekes az előző kapcsolataimban inkább féltékeny voltam, és eszembe se jutott ilyesmi, a feleségemnél viszont folyamatosan kialakult. Lehet hogy azért mert ő olyan igazi kis szerény háziasszony típusú nő, egy igazi természetes szépség és tényleg nem vagyok elfogult. Mindig szép barátnőim voltak, de azok inkább kacér típusok voltak, smink, mini szoknya stb, ők elvárták, hogy utánuk nézzenek, a kis feleségem viszont inkább zavarba jön. Inkább nekem kell noszogatni, hogy sminkeljen egy kicsit jobban, vegyen fel rövidebb szoknyát meg ilyesmi, ilyenkor tetszik nagyon hogy a háziasszonyból dögös nőt faragok. Érdekes módon izgatott amikor ilyenkor megbámulták, méregették a feleségemet, nem úgy mint előtte. Volt egy eset például amire még mindig feláll a farkam ha eszembe jut. Kint voltunk a strandon és a feleségem napozott a kis tangás fürdőrucijában amit természetesen csak hosszas unszolásra vett fel. A nagy melegben kiszáradtam és kérdeztem tőle kér e valamit a büféből. Mondta hogy ha elmegyek hozhatok neki is egy vizet. A büféből néztem ahogy hason fekve napozik, amikor két tini srác sétált el mellette és láttam hogy nézik nagyon és leülnek a közeli padra. Elővették a telefonjukat és elkezdték fényképezni sutyiba a feleségemet. Utána arrébb mentek egy kicsit, ott szerencsétlenkedtek, próbálták úgy csinálni hogy ne látszódjon mit csinálnak és másik szögből is fényképezgettek. Átfutott a fejemben mire gondolhatnak most a taknyosok, mit csinálnának a feleségemmel, ez annyira felhúzta az agyam és szégyen nem szégyen elmentem a strand wc-be és kivertem... Arra gondoltam hogy a két kis srác hogy rá fog izgulni otthon a kis feleségemre, gondolom nem hiába készültek azok a képek smile Onnantól kezdve alig vártam hogy hazaérjünk, sürgettem is szegénykémet, ahogy hazaértünk rögtön toltam a hálószobába felhúztam a szoknyáját, félre toltam a fürdőrucit a punciján és elkezdtem hátulról dugni és közbe arra gondoltam, hogy az egyik kis srác iszonyatosan megfarkalja. Nah innentől kezdve tudtam, hogy ezt egyszer akarom látni élőben is, hogy valaki jól megdugja a drágámat... Próbáltam is neki szépen lassan beadagolni, de azt mondta rögtön hogy hülye vagyok. Igazából most kezdődik a történet amiért írtam, csak egy kicsit hosszúra sikeredett a bevezető smile Azért írtam hogy nem tudom ide való e a történet mert itt semmi szex vagy szopás nem volt a feleségem részéről, viszont engem nagyon felizgatott. 3 éve nagyjából ugyanazzal a társasággal járunk le szilveszterezni a szülővárosunkba. Hát én ezeken a bulikon igencsak szoktam "teljesíteni" nyes szóval jól szoktam érezni magam! A feleségem elég konzervatív mint már mondtam, nah én meg pont a másik véglet vagyok. Nem is értem egyébként hogy kötöttünk ki egymás mellett, talán van abban tényleg némi igazság hogy az ellentétek vonzzák e
#8795   2013. 03. 27. szerda 05:13
X Törölt felhasználó (877783)
Feleségemet az izgatnà ha egy idegen csaj dugnà szét a popsim a felcsatolóssal de egyenlõre meg nem sikerült de ez engem is izgat wink
#8794   2013. 03. 26. kedd 18:00
ravenna ravenna VIP Admin
Ne chat-re használjátok a fórumot. Egymás dicsérése mehet privátba is!
#8793   2013. 03. 26. kedd 12:34
bubacska bubacska
egyszer eloben kiprobalnalak 3*1 felallast ,de nezni se lenne rossz
#8792   2013. 03. 26. kedd 12:22
thebadboym1 thebadboym1
A téma az én fantáziámat is izgatja. De sajnos a páromat ilyenre nem tudnám rá venni és erőltetni meg nem akarom mert abból csak rossz sül ki.. Emiatt én is más pároknál probálkozok egymagam ez idáig sikertelenül.
#8791   2013. 03. 26. kedd 08:26
X Törölt felhasználó (878508)
Engem is nagyon izgatna ha látnám hogy a párom élvez mással! Volt már rá példa, de azóta hallani sem akar róla. Én meg úgy érzem e nélkül nem teljes valami a szexuális életemben. Ez így elég gáz nem? Már arra az elhatározásra jutottam hogy megpróbálok én csatlakozni párokhoz. Talán az is segít ha egy másik nőt röpítünk a menyekbe!
#8790   2013. 03. 25. hétfő 09:07
X Törölt felhasználó (834857)
nagyon szexi az asszony! megérdemli a kényeztetést!!! jó lehet nálatok harmadiknak lenni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 24. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870312)
2013. 03. 24. vasárnap 14:49
Sziasztok. Igazán szeretem nézni ahogy a nejemet egy másik pasi dugja hátulról miközben engem kényeztet orálisan, és ami a lényeg, neki is ez a kedvence. finom eljen Remélem a közeljövőben meglátogatunk egy clubot ahol több pasi is lesz, én azt is imádnám, de a döntés az övé.
#8789   2013. 03. 24. vasárnap 14:49
X Törölt felhasználó (870312)
Sziasztok. Igazán szeretem nézni ahogy a nejemet egy másik pasi dugja hátulról miközben engem kényeztet orálisan, és ami a lényeg, neki is ez a kedvence. finom eljen Remélem a közeljövőben meglátogatunk egy clubot ahol több pasi is lesz, én azt is imádnám, de a döntés az övé.
#8788   2013. 03. 23. szombat 10:44
en es te en es te
Sziasztok. engem is izgat(ott) ha dugtak a felesegemet, voltunk nehanyszor Sw. klub-ban igazan jo volt, de ami igazan izgi lett volna egy vagy esetleg kettö neger pasi , de sajnos ez idaig nem jött össze, egy ideig szüneteltettük a sexkapcsolat keresest, aztan meg külföldre költöztünk (7 eve) (München )itt is volt mar kapcsolatunk de (neger pasi) itt sem akadt horogra, de nem adom fel , 1x talalunk es bepotoljuk utolag.
#8787   2013. 03. 22. péntek 11:53
X Törölt felhasználó (858797)
A páromat régen fűzöm,h probáljuk ki hármasban, mutattam neki pasikat a GG-röl nedves lett a puncija! Szerintem buliban egy kis ital után belemenne! Azt mondja biztos jo lenne egy nagyfarku pasival dugni!
#8786   2013. 03. 22. péntek 08:12
ravenna ravenna VIP Admin
..azt hiszem a topik címe nem a fizikai külalakról, soványságról vagy testességről szól... próbáljátok visszaterelni a beszélgetést erre....
De hogy OFF legyek én is: Tény, hogy a média egy időben egyfajta nagyon vékony, idealizált képre mondta azt hogy az a "szép". Az átlagnő igy már rosszul érezte magát, az átlagnál testesebb pedig sokszor inkább elbújt. Ez azért manapság egy picit változott és változik! Viszont a másik oldalról megfigyelhető sok helyen, hogy a teltebb hölgyek közt is van egy olyan réteg, aki az önbizalmát már túlzás szintre vitte. Azért valahol ez sem jó!
Mindenkinek meg van a helye a világban, de az a lényeg hogy magában bízzon, magát érezze jól, viszont az énképét ne erőltesse rá a másikra. És nem kell hangoztatni hogy ki a szép, mert mindenki megtalálja a párját.
#8785   2013. 03. 22. péntek 05:36
junior10 junior10
amugy sok duci csaj el van magátol ájulva hogy ők mijen rondák meg mijen csunya a testük de én nagyon is szeretem ha duci és sok barátomat kérdeztem hogy nekik meik az ideális testű nő és töbnyire ők is a ducia csalt kedveli TEHÁT A DUCIS CSAJOK LEGYENEK MAGUKRA BÜSZKÉK PUSZI MINNDEN DUCUIS CSAJNAK

/ kérlek a jövőben NE nagybetükkel írj. "Netetikett - kiabálásnak vehetik" - Ravenna /
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 21. csütörtök 08:41
Nagyon csinos a hölgy csak hajrá!!
#8784   2013. 03. 21. csütörtök 16:50
X Törölt felhasználó (812518)
Hát úgy, hogy keres két szimpatikus nagy farkú sportos srácot akiket ez érdekel és kedvelik a duci csajokat! lookaround
(Ez egy válasz redcat üzenetére (2013. 03. 21. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 21. csütörtök 13:59
Az én feleségem is egy telt csaj és az álma hogy két nagy farku sportos sráccal keféljen de bátortalan szerintetek hogy kezdjen hozzá.
 
... 532 533 534 535 536 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19463db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 27. szerda
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!