Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 632 633 634 635 636 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6820   2011. 06. 27. hétfő 17:27
julius11 julius11
jól mondod , csak az a kérdés ,hogy nekem szántad vagy crazya egyetértettél?
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 26. vasárnap 05:30
Nem szeretem ha az eszkimók taglalják a délszaki növények hajtatási tapasztalatait a sivár jégkunyhóikban, mínusz 32 fokon élve.
#6819   2011. 06. 27. hétfő 13:06
Johnny73 Johnny73
Lehet hogy így van, remélem azért valamilyen szinten tudtam neked segíteni.
Kívánom hogy találd meg azt az embert, benne vagy másban, aki szeretni fog téged, és igenis értékelni fogja a hozzá tanúsított szeretetedet. wave wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (807921)
2011. 06. 27. hétfő 12:42
Köszi a hozzászólásodat,biztosan több kétségek között lévő embernek segítettél!
#6818   2011. 06. 27. hétfő 12:42
X Törölt felhasználó (807921)
Köszi a hozzászólásodat,biztosan több kétségek között lévő embernek segítettél!
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 06. 24. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 12:35
Szia Edina!
Egy ilyen szituációban valakinek egyértelműen engedni kell. A megfelelő lépést én úgy gondolom te már megtetted azzal, hogy belementél a 3-as felállásban 3-szor is. Ezzel a lépéseddel te mindenképpen bizonyítottad a párod iránti szeretetedet. Az, hogy számodra kudarcot, fájdalmat és lelki törést okozott, abba most nem szeretnék belemenni, mert nem tudom átlátni, hogy akkor,abban a pillanatban mi zajlott körülöttetek.
Egy dolgot viszont elmondhatok. Ha egy kapcsolatban létrejön legelőször a többesszex, akkor a 3.-félnek kell alkalmazkodni leginkább, és lehetőleg mindent megtenni annak érdekében hogy a kényeztetett hölgy jól érezze magát, és ne okozzon neki lelki törést,fájdalmat. Eleve rá kell hangolódni a dolgokra.Oda kell figyelni a nőre, szinte lesni kell minden mozdulatát, és ha nem jó neki, akkor abba kell hagyni, nem érdemes erőltetni. A leírtakból én úgy értelmezem, hogy a párod ennek ellenére tovább erőltetné a dolgot. Ez mindenképpen helytelen döntés részéről. Ha ő igazán és tiszta szívéből szeret téged, akkor nem fogja tovább erőltetni a dolgot ezek után. És újra harmónikus lehet a kapcsolatotok. Még az is lehet, hogy hónapok vagy évek múlva te fogod neki újra felhozni a témát, és találtok egy megfelelő személyt, személyeket akikkel igazán jól fogjátok magatokat érezni. Tehát a következő lépést mindenképpen a párodnak kell megtenni. Ha nem akar visszalépni ezek után, hogy lelki sérülést szenvedtél, akkor ne haragudj hogy ezt mondom, de az a férfi nem is szeret téged. Akkor viszont neked kell erősnek lenni, és tudom hogy tanácsot én nem adhatok, mert úgyis te döntöd el mit akarsz, de biztosan váltanék, és keresnék egy olyan társat aki minden körülmények között mellettem áll.
#6817   2011. 06. 26. vasárnap 12:06
X Törölt felhasználó (33028) VIP
nem akarok moderálást, írok privit
#6816   2011. 06. 26. vasárnap 11:48
X Törölt felhasználó (33028) VIP
ezzel arra célzol, h sokat beszélek? bee1 wink
hát, a pornóírás tényleg nem az én műfajom. sokkal inkább az, amit olvasol tőlem.
témához visszatérve: igen, partiba vágtak. bár, akkor nem volt állandó partnerem, habár az egyikkel már ugye többször voltam kettesben.
most is élvezném, de most nálunk úgy van, h nő jöhetne bármikor, de egy pasi soha.... sajnos.... pedig én mindkettő 3asban igazán benne lennék. de ha nem jöhet pasi, nem jön nő sem. slussz-passz shakehead
#6815   2011. 06. 26. vasárnap 05:30
kettenszazevesek kettenszazevesek
Nem szeretem ha az eszkimók taglalják a délszaki növények hajtatási tapasztalatait a sivár jégkunyhóikban, mínusz 32 fokon élve.
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 26. vasárnap 00:13
Màr megint itt vagy a nagy eszeddel , és ezt osztod is.
Mindig olyanoknak akik valamit megéltek és tudnak valamit.

Nem látom a te tapasztalataid gyönygyszemeit megírva. Vajon miért testvérkém? HA VALAKI "Á"-T MOND MONDJON "B"-T IS. nem gondolod kistestvérke?? boxer levele
#6814   2011. 06. 26. vasárnap 00:13
julius11 julius11
Màr megint itt vagy a nagy eszeddel , és ezt osztod is.
Mindig olyanoknak akik valamit megéltek és tudnak valamit.

Nem látom a te tapasztalataid gyönygyszemeit megírva. Vajon miért testvérkém? HA VALAKI "Á"-T MOND MONDJON "B"-T IS. nem gondolod kistestvérke?? boxer levele
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 25. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (802980)
2011. 06. 25. szombat 17:58
Sokat levon ,értéktelenné tesz itt ,azok véleményén , hogy még párjuk sem nagyon van ,nem hogy feleségük ..
.Nem gondolod kistestvérkém?
#6813   2011. 06. 25. szombat 22:30
X Törölt felhasználó (33028) VIP
ezt már korábban leírtam, ráadásul ez a topik igazán másról szól.
keresd vissza, ha jól emlékszem, 2x is megvan. crazya
#6812   2011. 06. 25. szombat 21:35
Johnny73 Johnny73
Nekünk is volt egy hasonló autós szituációnk, bár nem tartozik a legemlékezetesebb akciónk közé. Így a részletek is nagyjából elvesztek. Talán azért mert túl rövidre sikeredett, és 1-szeri alkalmas történet volt. A nejem chaten megbeszélte egy sráccal, hogy találkozunk egy kávézóban, és meglátjuk, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak. A pasi kb. 300 km-t utazott vonattal, hogy eljöjjön arra a településre ahol laktunk. El is jött, találkoztunk a kávézóban. A szimpátiával nem volt gond, de közölte velünk, hogy 3 óra múlva indul vissza a vonata, nem tud nálunk maradni. Tulajdonképpen egy órás beszélgetés után, amikor már szimpinek találtuk a pasast, felajánlottam hogy elviszem autóval a két megállóval arrébb levő településre, ahol fel tud szállni a vonatra. A kocsinál a nejemnek intettem, hogy üljön mellé. A srác gondolom érezte, hogy valamit lépnie kéne, és lekapta a nejemet, elkezdtek csókolózni. Utána természetesen lekerült a nejem felsője, és a dolgok úgy alakultak ahogy elképzeltem. A nejem az autó hátsó ülésén először a szájával felállította a srác farkát, majd a nadrágot levéve magáról beleült. Természetesen a visszapillantóba folyamatosan nézegettem a szexjelenetet. Egy félreeső erdei tisztáson félreálltam, és én is csatlakoztam hozzájuk. Akkor láttuk először és utoljára a pasast. Már a nevére sem emlékszem.
(Ez egy válasz mykos üzenetére (2011. 06. 25. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 25. szombat 12:09
Azért nem értek egyet veled, mert lehet, hogy kitalálta
,de hidd el van ilyen a valóságban is. Saját tapasztalatból tudom, mert a párom ilyen típus. Sok nőben benne van az amit én jó értelemben vett kurvaságnak nevezek. Szeretik csinálni mással ez az igazság. És szeretik ha a férjük, párjuk nézi őket. Nem kell midig ráhangolódniuk. Sokszor elég egy megfelelő érintés vagy mozdulat, vagy öbb alkalom volt, mikor csak határozottan megfogtuk és elkezdtük dugni a nejemet a haverommal. Akár külföldről hazafelé az autó hátsó ülésén, felváltva míg a másik vezetett. Ott táncolt a farkunkon felváltva félmeztelenül a kalaptartót meg telepakoltuk ruhadarabokkal, hogy ne lássanak be. A parkolóban meg cseréltünk és a bejáratott kis ribanc ott várt nedvesen akcióra készen. nem kellett nógatni, csak arra figyelni nehogy leessek az autópályáról mert a tükröt bámultam szinte egyfolytában: A párom meg engem nézett kihívóan, hogy nekem hogy tetszik a látvány, mert nem csak magáért csinálta, hanem hogy lássa az arcomon az örömet, hogy neki jó. Lehet bonyolult amit írok, de ehhez kell két egymást nagyon és feltétel nélkül szerető ember
akiknek fontos a másik öröme.
Itt nem kell a pillanatot előkészíteni, rákészülni tervezgetni.
Persze nekünk jó volt, mert nem kellett hirdetni, volt egy jó társaság ahol összejött a párom az egyik régi haverommal és évekig csináltuk a dolgokat együtt (már írtam néhányat erről, keressétek vissza-mykos név alatt)
#6811   2011. 06. 25. szombat 20:56
Johnny73 Johnny73
Maximálisan egyetértek veled. A nejem szinte pont ilyen volt. Bár nem ismerlek, de a nejem szerette ha kedves, figyelmes, aranyos voltam vele, de amikor odakerült a sor, és kiéltük szexuális vágyainkat, egy igazi forró vadmacska volt, nem kellett vele nagyon finomkodni. Végülis nem volt cukorból. Ahogy már az előzőekben is leírtam szerette, ha egy pasi rámenős volt, határozott, és tudta mit akar. A nyámnyilám alakok nem jöttek be neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 25. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 06. 25. szombat 12:41
hát tudod, nőként meg kell cáfolnom ezt.
hsz-mból már kiderült, h volt már 5 pasival is élményem, és hogy habár férjnél vagyok, most is szívesen átélném ezt (de a férjem nem akarja, így nem erőltetem), és nem azért, mert vki unszolt.
igazán szeretem a jó szexet, és 1 pasinál csak kettő lehet jobb!
nem mondom, van alkalom, mikor én is arra vágyom, h csókoljon, simogasson, de néha úgy érzem, h semmi sem elég, és akkor aztán nem kell finomkodni velem!
ja és sztem nem vagyok egyedül ezzel
#6810   2011. 06. 25. szombat 20:48
Johnny73 Johnny73
Ezt mindjárt gondoltam. És milyen típusú pasik jönnek be neked? Hm... crazya
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 24. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 19:04
Válogatos vagyok ám! smile )))
#6809   2011. 06. 25. szombat 17:58
X Törölt felhasználó (802980)
Sokat levon ,értéktelenné tesz itt ,azok véleményén , hogy még párjuk sem nagyon van ,nem hogy feleségük ..
.Nem gondolod kistestvérkém?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 25. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2011. 06. 25. szombat 13:29
Az utolsó két mondatot 100%-ban meg tudom erősíteni.
A volt kolléganőm pont ilyen volt. Kellett a romantika is, de volt, hogy külön kérte, hogy ne kíméljem.
Ahogy ő mondta: "Nem vagyok porcelánból, ne finomkodj. Mindent bele!"
#6808   2011. 06. 25. szombat 13:29
X Törölt felhasználó (379579)
Az utolsó két mondatot 100%-ban meg tudom erősíteni.
A volt kolléganőm pont ilyen volt. Kellett a romantika is, de volt, hogy külön kérte, hogy ne kíméljem.
Ahogy ő mondta: "Nem vagyok porcelánból, ne finomkodj. Mindent bele!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 25. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 06. 25. szombat 12:41
hát tudod, nőként meg kell cáfolnom ezt.
hsz-mból már kiderült, h volt már 5 pasival is élményem, és hogy habár férjnél vagyok, most is szívesen átélném ezt (de a férjem nem akarja, így nem erőltetem), és nem azért, mert vki unszolt.
igazán szeretem a jó szexet, és 1 pasinál csak kettő lehet jobb!
nem mondom, van alkalom, mikor én is arra vágyom, h csókoljon, simogasson, de néha úgy érzem, h semmi sem elég, és akkor aztán nem kell finomkodni velem!
ja és sztem nem vagyok egyedül ezzel
#6807   2011. 06. 25. szombat 12:41
X Törölt felhasználó (33028) VIP
hát tudod, nőként meg kell cáfolnom ezt.
hsz-mból már kiderült, h volt már 5 pasival is élményem, és hogy habár férjnél vagyok, most is szívesen átélném ezt (de a férjem nem akarja, így nem erőltetem), és nem azért, mert vki unszolt.
igazán szeretem a jó szexet, és 1 pasinál csak kettő lehet jobb!
nem mondom, van alkalom, mikor én is arra vágyom, h csókoljon, simogasson, de néha úgy érzem, h semmi sem elég, és akkor aztán nem kell finomkodni velem!
ja és sztem nem vagyok egyedül ezzel
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
2011. 06. 23. csütörtök 12:56
Johnny73.
Véleményem szerint álmodik a nyomor.Szép,kitalált történetek,de akinek"akiknek" volt már hasonló élményben része az tisztában van vele,hogy ilyen csak Andersen meséiben van.Nem szeretnélek megbántani,jók a történeteid.de szinte elképzelhetetlenek.Sokan szeretnék"szeretnénk" ezt átélni de ez csak egy álom.Nehéz"szinte lehetetle" megfelelő partnert"partnereket" találni.Időpontot,helyet egyeztetni.Stb.És a legfontosabb,a párunk általában nem szétterpesztett combokkal várja következő behatolót!Azt azért tudnod kéne,hogy egy nőnek rá kell hangolódnia.Valóban novellát kéne írnod.Ez az oldal nem erről szól.
Üdv:gipshy
#6806   2011. 06. 25. szombat 12:09
mykos mykos
Azért nem értek egyet veled, mert lehet, hogy kitalálta
,de hidd el van ilyen a valóságban is. Saját tapasztalatból tudom, mert a párom ilyen típus. Sok nőben benne van az amit én jó értelemben vett kurvaságnak nevezek. Szeretik csinálni mással ez az igazság. És szeretik ha a férjük, párjuk nézi őket. Nem kell midig ráhangolódniuk. Sokszor elég egy megfelelő érintés vagy mozdulat, vagy öbb alkalom volt, mikor csak határozottan megfogtuk és elkezdtük dugni a nejemet a haverommal. Akár külföldről hazafelé az autó hátsó ülésén, felváltva míg a másik vezetett. Ott táncolt a farkunkon felváltva félmeztelenül a kalaptartót meg telepakoltuk ruhadarabokkal, hogy ne lássanak be. A parkolóban meg cseréltünk és a bejáratott kis ribanc ott várt nedvesen akcióra készen. nem kellett nógatni, csak arra figyelni nehogy leessek az autópályáról mert a tükröt bámultam szinte egyfolytában: A párom meg engem nézett kihívóan, hogy nekem hogy tetszik a látvány, mert nem csak magáért csinálta, hanem hogy lássa az arcomon az örömet, hogy neki jó. Lehet bonyolult amit írok, de ehhez kell két egymást nagyon és feltétel nélkül szerető ember
akiknek fontos a másik öröme.
Itt nem kell a pillanatot előkészíteni, rákészülni tervezgetni.
Persze nekünk jó volt, mert nem kellett hirdetni, volt egy jó társaság ahol összejött a párom az egyik régi haverommal és évekig csináltuk a dolgokat együtt (már írtam néhányat erről, keressétek vissza-mykos név alatt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
2011. 06. 23. csütörtök 12:56
Johnny73.
Véleményem szerint álmodik a nyomor.Szép,kitalált történetek,de akinek"akiknek" volt már hasonló élményben része az tisztában van vele,hogy ilyen csak Andersen meséiben van.Nem szeretnélek megbántani,jók a történeteid.de szinte elképzelhetetlenek.Sokan szeretnék"szeretnénk" ezt átélni de ez csak egy álom.Nehéz"szinte lehetetle" megfelelő partnert"partnereket" találni.Időpontot,helyet egyeztetni.Stb.És a legfontosabb,a párunk általában nem szétterpesztett combokkal várja következő behatolót!Azt azért tudnod kéne,hogy egy nőnek rá kell hangolódnia.Valóban novellát kéne írnod.Ez az oldal nem erről szól.
Üdv:gipshy
#6805   2011. 06. 24. péntek 19:04
Zsuzsa Zsuzsa
Válogatos vagyok ám! smile )))
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 06. 24. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 12:51
És megvannak hozzá már a megfelelő személy/ek/? Te kis telhetetlen! kacsint
#6804   2011. 06. 24. péntek 13:04
X Törölt felhasználó (235462)
Úgy tűnik, meg lesz...
#6803   2011. 06. 24. péntek 12:51
Johnny73 Johnny73
És megvannak hozzá már a megfelelő személy/ek/? Te kis telhetetlen! kacsint
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 23. csütörtök 19:16
TUDOM,hogy létezik,hisz már átéltem..De MÉÉÉÉG akarom..!!!! smile )))
(akistelhetetlen)
#6802   2011. 06. 24. péntek 12:47
X Törölt felhasználó (235462)
Sziasztok!
Kíváncsivá tett a dolog, így éterbe bocsájtom, vajon kinek milyen élménye olyan punci kinyalásában, amit közvetlen előtte élveztek tele?
#6801   2011. 06. 24. péntek 12:45
Johnny73 Johnny73
Úgy látszik, hogy mi hasonlóképpen gondolkodunk. Csak azt sajnálom, hogy annak idején mi nem csináltunk fotókat az akcióinkról. Mert akkor bizonyíthattam volna. Bár ha a nejemet meglátták volna a képeken, lehet hogy el sem hitték volna hogy háziasszony.
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 06. 23. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 23. csütörtök 16:41
igaz ,hogy nem nekem irtad,
de butaságokat beszélsz. Ez és ilyenek megtörténnek. Nem mindenkinek sikerül ilyen jól de nem is lehetetlenség. amit Johnny73 leírt az velem is megtörtént nem is egyszer majdnem bötü szerint. Csak én fotókkal is dokumentáltam. Söt, vigyor0 én láttam pl. amikor hírös magyar pornószinésznö nyalta a szöke barátnömet miközben én öt dugtam. meg még két pasi asszisztált hozzá.
 
... 632 633 634 635 636 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19480db
Utolsó üzenet: tegnap 07:56
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!