Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 650 651 652 653 654 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6462   2011. 03. 09. szerda 17:59
X Törölt felhasználó (779689)
"Hetero alapon a hölgy örömére".

Ez a mondat nem nyerte el a tetszésemet mert leginkább bi pasiknak szánom a feleségem.
És én is szeretek szopni vele együtt. Amúgy meg közeli pasikat keresünk,nem távolit. Épp azért hogy bármikor összehozható legyen.
Bocsi!
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 09. szerda 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 09:05
Azt azért had kérdezzem meg, ha ennyire szeretnéd, hogy többen dugják a feleséged, miért nem válaszolsz a privát üzenetre? Sok volt és átsiklottál felette?
#6461   2011. 03. 09. szerda 17:17
nokia7 nokia7
Mi a baráti körből találtunk egy párost és nagyon jók szoktak lenni a talik.
Kívánom mindenkinek akinek még nem jött össze,hogy minél előbb láthassa
amint "dugják a feleségét" wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:51
és úgy kérdeztem: felizgatott a sógor? megkívántad? Jöttek az igenek menetrend szerint....Kis kurvám, hiányzik egy fasz a pinádból, akarsz egyet? Igen! Jöhet a sógoromé is? Igen! De ha akarja, a seggedet is megbaszhatja, nem baj? Nem! Így társalogtunk, nem biztos, hogy szó szerint, de a lényege ez volt. No meg hogy iszonyatosan nagyot élveztünk
Néhány nap, és időpont egyeztetés, gyerek a mamához. Hétköznap délután volt, szinte egyszerre értünk haza, a sógor meg én (mi voltunk a türelmetlenebbek smile ) Kedvesem is jött, puszik, iszogatás, megvolt a speciális hatású kávé is, aztán a sógor bekéredzkedett zuhanyozni, mert messziről jött, leizzadt, meg minden smile Alig bírtam türtőztetni magam és kivárni a sorom – de először őket akartam látni, különösen az én szende párom, és kukkolásomat erősítendő, felvenni videóra az eseményt.
Amíg a sógor zuhanyozott, kezelésbe vettem a párom, kedves szavak, csók, simi, semmi komoly, de ahogy a tangájába nyúltam, olyan lucsok fogadott, mint még sosem.....elküldtem Őt is fürödni, első a tisztaság smile .....és láss csodát, az én kis feleségem zavartan, de ellenvetés nélkül levetkőzött és tűhegyes mellbimbókkal bement zuhanyozni az ex mellé. Hagytam Őket lazulni, majd, mikor nyögések és fojtott hangok hallatszottak, kamerával a kezemben lassan félre húztam az egyébként nem átlátszó, még csak nem is áttetsző zuhanyfüggönyt....A feleségem és az ex sógor önfeledten csókolóztak, sógor keze párom egyik mellén, a másik kéz valahol a lábak között. Érdekes, de a feleségem nem fogdosta a férfitestet, csak kapaszkodott a nyakába - később aztán behozott mindent. Óriási élmény volt mindhármunknak, legközelebb talán le is írom, de most mennem kell.
#6460   2011. 03. 09. szerda 16:11
X Törölt felhasználó (96377) VIP
Csak így tovább, reméljük sikerül..., már a képeiteket nézve is sok jelentkező lesz...
(Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2011. 03. 09. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 12:41
Szia, mi is itt tartunk, nagyon izgató!
#6459   2011. 03. 09. szerda 15:43
Lillus Lillus
Mert nem mer eljönni a randira. Eltőnik, amikor tel.számot kap, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 09. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2011. 03. 09. szerda 14:28
Az miért gond, ha valaki nős? Nyilvánvalóan kisebb kockázat a sok partner váltásból fakadó veszélyeket illetően. smile Pl.!
#6458   2011. 03. 09. szerda 14:28
X Törölt felhasználó (745787)
Az miért gond, ha valaki nős? Nyilvánvalóan kisebb kockázat a sok partner váltásból fakadó veszélyeket illetően. smile Pl.!
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 03. 09. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 08:20
Én úgy gondolom, hogy ezeknek a többsége egyszerűen nős. Addig, amíg elvi alapon lehet beszélgetni a jövőről, addig bátrak, stb. Jólesik álmodozni a mézes csupor mellett "majd csak összejön valahogy" elképzeléssel. Viszont amikor ténylegesen ott állnak a kapuban, akkor jön a pánik:
hogy mi lesz, ha kiderül,
meg rájön a feleségem,
meg mi lesz, ha akkor hívnak, mikor pont otthon vagyok, aztán kiderül hogy nős vagyok
stb.
Persze van aki nem nős, csak szimplán megijed.

Szóval álmodozni mindenki szeret.
#6457   2011. 03. 09. szerda 14:16
Nyalka Nyalka
Én nem vagyok nős és nem ijedek meg a kihívástól sem, de nem kellek senkinek. szomoru1
Kivételek mindig vannak.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 03. 09. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 08:20
Én úgy gondolom, hogy ezeknek a többsége egyszerűen nős. Addig, amíg elvi alapon lehet beszélgetni a jövőről, addig bátrak, stb. Jólesik álmodozni a mézes csupor mellett "majd csak összejön valahogy" elképzeléssel. Viszont amikor ténylegesen ott állnak a kapuban, akkor jön a pánik:
hogy mi lesz, ha kiderül,
meg rájön a feleségem,
meg mi lesz, ha akkor hívnak, mikor pont otthon vagyok, aztán kiderül hogy nős vagyok
stb.
Persze van aki nem nős, csak szimplán megijed.

Szóval álmodozni mindenki szeret.
#6456   2011. 03. 09. szerda 12:41
krisz999 krisz999
Szia, mi is itt tartunk, nagyon izgató!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:20
Nos, nem vagyok író, nem is szoktam leírni a dolgaimat, de ha csak fele annyira érdekel Benneteket, mint amennyire én szoktam mások élményein felizgulni, akkor megérdemlitek smile
Előre is elnézést a hibákért, és még valami: ez így volt, kár, hogy csak múlt idő smile

Mindig vonzott a többes gondolata. Feleségem kimondottan szép, csodás arcú, de én a seggét szeretem a legjobban Tartózkodó és szemérmes, ez még jobban izgat. A szex nagyon jó vele, imád élvezni, hangos, és nagyon beindul, amikor a geci forróságát magában érzi, ilyenkor eltűnik a szemérem, nagyon kezdeményező is Erre építettem, mikor elhatároztam, megnézem, hogyan bassza más, az általam imádott nő hogyan lesz kis faszváró szajha.
Vettem játékszereket, gésa golyó, vibri tojás, bilincs, stb. Játszottunk, közben mindig dicsértem, mennyire szép, nincs farok amelyik ne állna fel tőle, legszívesebben megmutatnám a világnak, hogyan élvez, ilyenek, gondolom ismerős. Folyt a verbális hadjárat….aztán vettem egy műfarkat, szándékosan nagy méretűt – ha már kurva lesz a szeretett nőm, basszák szét!
A műfarokkal játszottunk, félt a nagyságtól, de egy vacsora, néhány pohár lazító ital után az ágyban kötöttünk ki. Bevallok még valamit, talán nem vet érte meg senki, de ha igen, akkor is vállalom, hiszen én tudom, mennyi minden van visszafojtva a páromban. Dolgozván az éjszakában egy-két szintetikus ajzószerhez hozzá jutottam, és az említett vacsora utáni kávézás közben bizony egy kis görcsoldót is a kávéjába tettem – nem is kicsit, de ismertem, semmi rossz hatás, felszabadultság és főleg felfokozott nemi vágy! Így keféltünk, basztunk, kúrtunk, sokszor élvezett, amikor már nem ficánkolt, hanyatt fektettem és mellé dőlve szopattam, a mű brokival pedig simogattam a csiklóját, egyre többször megmártva a pinájában. Mire feleszmélt, mutattam neki az eredményt, a hatalmas műfasz akadály nélkül, tövig járt a benne. Megbabonázva nézte, Kérdésemre pedig, hogy jobb lenne-e egy igazi fasz abban a csodás punciban, igen volt a válasz! Nem elégedtem meg ennyivel: akkor is kellene, ha nem az enyém? ……Az igen kimondása közben ráélvezett a műfarokra. Így puhítottam tovább, csak szex közben került elő a téma, egyébként elzárkózott és úgy tett, mint akivel nem is történik semmi. Utalásaim, hogy konkrétan kivel tudná elképzelni, kudarcot vallottak, így nekem kellett lépnem.
Mindjárt folytatom, a vélemények, hatások érdekelnek, ezektől is felizgatna egy újabb lehetőség képe, ne fogjátok vissza magatokat
#6455   2011. 03. 09. szerda 11:43
Threesome Threesome
Teljesen igazad van.Megfelelő partnert találni nem könnyű és megszervezni szintén nem egyszerű.Nekünk szerencsénk volt a partnerek tekintetében,de a szervezéssel mi is bajlódtunk eleget.Viszont megéri a dolog smile
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 03. 09. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 08:20
Én úgy gondolom, hogy ezeknek a többsége egyszerűen nős. Addig, amíg elvi alapon lehet beszélgetni a jövőről, addig bátrak, stb. Jólesik álmodozni a mézes csupor mellett "majd csak összejön valahogy" elképzeléssel. Viszont amikor ténylegesen ott állnak a kapuban, akkor jön a pánik:
hogy mi lesz, ha kiderül,
meg rájön a feleségem,
meg mi lesz, ha akkor hívnak, mikor pont otthon vagyok, aztán kiderül hogy nős vagyok
stb.
Persze van aki nem nős, csak szimplán megijed.

Szóval álmodozni mindenki szeret.
#6454   2011. 03. 09. szerda 09:51
zorn zorn
Va igazságod nem kevés nekem pl pár évvel ezelött nem okozott gondot éjjel kimaradni most ezt nem tudom megoldani.Napközben bármikor ráérnék de hiába ha a másik félnek pont az nem jó.Egyszóval nem könnyü .
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2011. 03. 09. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 09. szerda 08:20
Én úgy gondolom, hogy ezeknek a többsége egyszerűen nős. Addig, amíg elvi alapon lehet beszélgetni a jövőről, addig bátrak, stb. Jólesik álmodozni a mézes csupor mellett "majd csak összejön valahogy" elképzeléssel. Viszont amikor ténylegesen ott állnak a kapuban, akkor jön a pánik:
hogy mi lesz, ha kiderül,
meg rájön a feleségem,
meg mi lesz, ha akkor hívnak, mikor pont otthon vagyok, aztán kiderül hogy nős vagyok
stb.
Persze van aki nem nős, csak szimplán megijed.

Szóval álmodozni mindenki szeret.
#6453   2011. 03. 09. szerda 09:05
Duvad Duvad VIP
Azt azért had kérdezzem meg, ha ennyire szeretnéd, hogy többen dugják a feleséged, miért nem válaszolsz a privát üzenetre? Sok volt és átsiklottál felette?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (779689)
2011. 03. 08. kedd 22:24
Sziasztok engem ez a téma izgat a legjobban. Szerencsére a feleségem imádja a faszt és a szexet így nem volt nehéz rábeszélnem hogy más pasikat is vegyünk be. Én enyhe bi dolgok izgatnak pasi téren engem is ,szeretem a fasz látványát és az ízét is,így duplán izgat ha a feleségemet körülveszi több fasz. Persze csak szigorúan velem együtt szexel más pasikkal és csak biszexel hogy én is szophassak közbe. Ugy hogy bi pasikat veszünk csak be igy mindketten élvezzük. Ö a több faszt én meg hogy kiélhetem bi hajlamom és hogy dugják a feleségem. Nagyon izgató! Szeretném egyszer 4pasival látni az a célom,és azt mondta semmi akadálya. smile
#6452   2011. 03. 09. szerda 08:20
Lillus Lillus
Én úgy gondolom, hogy ezeknek a többsége egyszerűen nős. Addig, amíg elvi alapon lehet beszélgetni a jövőről, addig bátrak, stb. Jólesik álmodozni a mézes csupor mellett "majd csak összejön valahogy" elképzeléssel. Viszont amikor ténylegesen ott állnak a kapuban, akkor jön a pánik:
hogy mi lesz, ha kiderül,
meg rájön a feleségem,
meg mi lesz, ha akkor hívnak, mikor pont otthon vagyok, aztán kiderül hogy nős vagyok
stb.
Persze van aki nem nős, csak szimplán megijed.

Szóval álmodozni mindenki szeret.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 05. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768726)
2011. 03. 05. szombat 21:59
Sokakat izgat de amikor el kellene jönni akkor elpárolog mindenki.A többség akkor amikor tel.számot kap.A maradék felhív de ilyen-olyan indokkal eltűnik.Már máshol is próbálkoztunk többször de ugyanaz a tapasztalat.Sajnos ez van.
#6451   2011. 03. 08. kedd 22:38
X Törölt felhasználó (779689)
Engem pl az is izgatna ha feleségemnek sikerülne titkárnőnek lennie és a főnöke és a kollégái és dugnák. Abban az esetben az se zavarna ha nem vagyok ott csak tudok róla. Ebben az esetben a feleségem is bevállalná azt mondta. smile Vagy online nézném ahogy a főnökét szopná. Persze a főnök és kollégák partnereink is lennének egyben ,tudnának rólam. Csak ez esetben nem kéne hogy én ott legyek. Magyarul a főnöke és kollégái dughatnák nélkülem is. Sajnos jelenleg a feleségem nem dolgozik. :( De igyekszünk titkárnői állást találni neki. smile
#6450   2011. 03. 08. kedd 22:24
X Törölt felhasználó (779689)
Sziasztok engem ez a téma izgat a legjobban. Szerencsére a feleségem imádja a faszt és a szexet így nem volt nehéz rábeszélnem hogy más pasikat is vegyünk be. Én enyhe bi dolgok izgatnak pasi téren engem is ,szeretem a fasz látványát és az ízét is,így duplán izgat ha a feleségemet körülveszi több fasz. Persze csak szigorúan velem együtt szexel más pasikkal és csak biszexel hogy én is szophassak közbe. Ugy hogy bi pasikat veszünk csak be igy mindketten élvezzük. Ö a több faszt én meg hogy kiélhetem bi hajlamom és hogy dugják a feleségem. Nagyon izgató! Szeretném egyszer 4pasival látni az a célom,és azt mondta semmi akadálya. smile
#6449   2011. 03. 08. kedd 18:04
X Törölt felhasználó (96377) VIP
Várjuk a folytatást....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:51
és úgy kérdeztem: felizgatott a sógor? megkívántad? Jöttek az igenek menetrend szerint....Kis kurvám, hiányzik egy fasz a pinádból, akarsz egyet? Igen! Jöhet a sógoromé is? Igen! De ha akarja, a seggedet is megbaszhatja, nem baj? Nem! Így társalogtunk, nem biztos, hogy szó szerint, de a lényege ez volt. No meg hogy iszonyatosan nagyot élveztünk
Néhány nap, és időpont egyeztetés, gyerek a mamához. Hétköznap délután volt, szinte egyszerre értünk haza, a sógor meg én (mi voltunk a türelmetlenebbek smile ) Kedvesem is jött, puszik, iszogatás, megvolt a speciális hatású kávé is, aztán a sógor bekéredzkedett zuhanyozni, mert messziről jött, leizzadt, meg minden smile Alig bírtam türtőztetni magam és kivárni a sorom – de először őket akartam látni, különösen az én szende párom, és kukkolásomat erősítendő, felvenni videóra az eseményt.
Amíg a sógor zuhanyozott, kezelésbe vettem a párom, kedves szavak, csók, simi, semmi komoly, de ahogy a tangájába nyúltam, olyan lucsok fogadott, mint még sosem.....elküldtem Őt is fürödni, első a tisztaság smile .....és láss csodát, az én kis feleségem zavartan, de ellenvetés nélkül levetkőzött és tűhegyes mellbimbókkal bement zuhanyozni az ex mellé. Hagytam Őket lazulni, majd, mikor nyögések és fojtott hangok hallatszottak, kamerával a kezemben lassan félre húztam az egyébként nem átlátszó, még csak nem is áttetsző zuhanyfüggönyt....A feleségem és az ex sógor önfeledten csókolóztak, sógor keze párom egyik mellén, a másik kéz valahol a lábak között. Érdekes, de a feleségem nem fogdosta a férfitestet, csak kapaszkodott a nyakába - később aztán behozott mindent. Óriási élmény volt mindhármunknak, legközelebb talán le is írom, de most mennem kell.
#6448   2011. 03. 08. kedd 18:01
X Törölt felhasználó (796000)
Le a kalappal és gratulálok, hogy ilyen párod van....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:51
és úgy kérdeztem: felizgatott a sógor? megkívántad? Jöttek az igenek menetrend szerint....Kis kurvám, hiányzik egy fasz a pinádból, akarsz egyet? Igen! Jöhet a sógoromé is? Igen! De ha akarja, a seggedet is megbaszhatja, nem baj? Nem! Így társalogtunk, nem biztos, hogy szó szerint, de a lényege ez volt. No meg hogy iszonyatosan nagyot élveztünk
Néhány nap, és időpont egyeztetés, gyerek a mamához. Hétköznap délután volt, szinte egyszerre értünk haza, a sógor meg én (mi voltunk a türelmetlenebbek smile ) Kedvesem is jött, puszik, iszogatás, megvolt a speciális hatású kávé is, aztán a sógor bekéredzkedett zuhanyozni, mert messziről jött, leizzadt, meg minden smile Alig bírtam türtőztetni magam és kivárni a sorom – de először őket akartam látni, különösen az én szende párom, és kukkolásomat erősítendő, felvenni videóra az eseményt.
Amíg a sógor zuhanyozott, kezelésbe vettem a párom, kedves szavak, csók, simi, semmi komoly, de ahogy a tangájába nyúltam, olyan lucsok fogadott, mint még sosem.....elküldtem Őt is fürödni, első a tisztaság smile .....és láss csodát, az én kis feleségem zavartan, de ellenvetés nélkül levetkőzött és tűhegyes mellbimbókkal bement zuhanyozni az ex mellé. Hagytam Őket lazulni, majd, mikor nyögések és fojtott hangok hallatszottak, kamerával a kezemben lassan félre húztam az egyébként nem átlátszó, még csak nem is áttetsző zuhanyfüggönyt....A feleségem és az ex sógor önfeledten csókolóztak, sógor keze párom egyik mellén, a másik kéz valahol a lábak között. Érdekes, de a feleségem nem fogdosta a férfitestet, csak kapaszkodott a nyakába - később aztán behozott mindent. Óriási élmény volt mindhármunknak, legközelebb talán le is írom, de most mennem kell.
#6447   2011. 03. 08. kedd 17:56
X Törölt felhasználó (96377) VIP
A tapasztalat az ilyen, át kell élni, hogy megtud milyen is..., mi is sokat válogattunk és általában jól sikerült választani. Persze, ha sokszor csinálja az ember , a nagyszámok törvénye alapján , becsúszik egy egy kevésbé kellemes este is.
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2011. 03. 07. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 07. hétfő 07:24
Mi is megválogattuk. Hiába voltak szimpatikusak kép alapján,mindig az esemény után derült ki milyenek,és nem kellett volna talizni.
Viszont, ha már kép alapján se volt szimpatikus,(kémia ) vagy a képen még ha jó is volt de a beszéd stílusa a telefonba enyhén vót párásztos, és csák a kápá hiányzott a szájábúl. Kösz de nem. Ha egyikünk azt mondta talán az már szinte nemet jelentet.
Amit a legjobban utáltunk mikor a páromat talicskának nézték és jól megtolták mint süket a csengőt,nem is figyeltek rá oda,csak magukra. Köszönjük,pedig eleinte még izgatott minket is a dolog,de azóta inkább nem.
#6446   2011. 03. 08. kedd 17:51
X Törölt felhasználó (194871)
és úgy kérdeztem: felizgatott a sógor? megkívántad? Jöttek az igenek menetrend szerint....Kis kurvám, hiányzik egy fasz a pinádból, akarsz egyet? Igen! Jöhet a sógoromé is? Igen! De ha akarja, a seggedet is megbaszhatja, nem baj? Nem! Így társalogtunk, nem biztos, hogy szó szerint, de a lényege ez volt. No meg hogy iszonyatosan nagyot élveztünk
Néhány nap, és időpont egyeztetés, gyerek a mamához. Hétköznap délután volt, szinte egyszerre értünk haza, a sógor meg én (mi voltunk a türelmetlenebbek smile ) Kedvesem is jött, puszik, iszogatás, megvolt a speciális hatású kávé is, aztán a sógor bekéredzkedett zuhanyozni, mert messziről jött, leizzadt, meg minden smile Alig bírtam türtőztetni magam és kivárni a sorom – de először őket akartam látni, különösen az én szende párom, és kukkolásomat erősítendő, felvenni videóra az eseményt.
Amíg a sógor zuhanyozott, kezelésbe vettem a párom, kedves szavak, csók, simi, semmi komoly, de ahogy a tangájába nyúltam, olyan lucsok fogadott, mint még sosem.....elküldtem Őt is fürödni, első a tisztaság smile .....és láss csodát, az én kis feleségem zavartan, de ellenvetés nélkül levetkőzött és tűhegyes mellbimbókkal bement zuhanyozni az ex mellé. Hagytam Őket lazulni, majd, mikor nyögések és fojtott hangok hallatszottak, kamerával a kezemben lassan félre húztam az egyébként nem átlátszó, még csak nem is áttetsző zuhanyfüggönyt....A feleségem és az ex sógor önfeledten csókolóztak, sógor keze párom egyik mellén, a másik kéz valahol a lábak között. Érdekes, de a feleségem nem fogdosta a férfitestet, csak kapaszkodott a nyakába - később aztán behozott mindent. Óriási élmény volt mindhármunknak, legközelebb talán le is írom, de most mennem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:40
Ez a második házasságom, a volt feleségemnek volt egy húga, ergo sógorom is volt, a válásom után is megmaradt az ex sógorral a jó kapcsolatom, igazi haver volt. (Házasságom idején volt egy szaftos kalandunk a feleség-lánytestvérekkel, ezért is alakult ki köztünk feltétlen bizalom már korábban. – talán később erről is írok.
Nekem 16-17 cm, a szokásosnál jóval vastagabb farkam van, a sógornak viszont brutál egy fasza van, nem mértem soha, de legalább 23 cm, vastag, eres, láttam munka közben, szép példány. Ráadásul nagy vagány, tudja is mi kell nekem, gondoltam Ő lesz a megfelelő ember!
Elhívtam hozzánk, mintha csak rég találkoztunk volna, elmentünk hármasban biliárdozni, bowlingozni. Persze az exet felvilágosítottam szándékomról, nem kellett kétszer mondani smile Megengedtem az erőteljes udvarlást, egy szabály volt, bármi történik is a közös akcióig, minden részletről tudni akarok. Párom korábban nem ismerte, ezért sokat kérdezett róla, volt lehetőségem mesélni, színezni. Sima beszélgetés, kefélés, elő és utójáték alatt, minden alkalommal adagoltam Neki - mekkora farka van, milyen nőcsábász - de csak a minőségre hajt!!!, a csúcs az volt, amikor megpendítettem az egykori gabalyodást, és kiharcoltam egy szopást a közös szeánsz teljes történetéért cserébe. Feleségem akkor szembesült azzal először, hogy én már részt vettem többesben. Szopott, én meg elmondtam hogyan és mit csináltunk az ex feleségekkel. Ujjazta a punciját közben és akkor élvezett el, amikor az én ujjam a fenekében kezdett mozogni, miközben hallgatta az élménybeszámolót a régi szendvicsről.
Így telt el egy-két hónap, de érezhetően izzani kezdett a levegő. Párom szerencsére őszinte, mindig elmondta mi történt, mit gondolt. Keresett a sógorod, beugrott a munkahelyemre ma, ilyenek. Szex közben nem vártam kinyilatkoztatást, csak puhítottam: Mivel varázsolja el az ex sógoromat, hogy áradozik róla, mennyire örülne, ha láthatná a gyönyörű testét és hasonlók. Egyszer azért elárulta, erotikus álma volt a haverommal, részleteket nem árult el, de nem is kérdeztem.
A flörtölésen túl voltak, végül egy délután beugrott hozzánk a sógor - mikor én nem voltam otthon. Előtte felhívott, hogy szerinte itt az idő.....egész délután álló fasszal dolgoztam, mielőtt hazaértem, telefonon beszéltem az ex sógorral. Azzal kezdte, nagyon jó nő a feleséged.....iszonyú féltékenység és tízszer akkora vágy volt bennem szavai hatására. Kiderült, kefélés nem volt, a gyerek otthon volt és tanult, de elvonultak egy szobába, és volt csók, tapizás, párzó mozgás ruhában, illetve azért megtekintette az „árut”, mert félmeztelenségig rávette az asszonyt, és a melleit szájjal megdolgozta.
Feleségemmel megvártam a szex idejét, és kefélés közben faggattam ki, tényleg voltak az előbb leírtak, már csak egy kérdés volt, ennek pedig megadtam a módját smile Imádom a seggét megtölteni, ha belejön Ő sem bánja, sőt, képes úgy is elélvezni. Megvártam, míg belejön, és a fenekét kúrva izgattam a csiklóját, ujjaztam a pináját és úgy kérdeztem: f
#6445   2011. 03. 08. kedd 17:40
X Törölt felhasználó (194871)
Ez a második házasságom, a volt feleségemnek volt egy húga, ergo sógorom is volt, a válásom után is megmaradt az ex sógorral a jó kapcsolatom, igazi haver volt. (Házasságom idején volt egy szaftos kalandunk a feleség-lánytestvérekkel, ezért is alakult ki köztünk feltétlen bizalom már korábban. – talán később erről is írok.
Nekem 16-17 cm, a szokásosnál jóval vastagabb farkam van, a sógornak viszont brutál egy fasza van, nem mértem soha, de legalább 23 cm, vastag, eres, láttam munka közben, szép példány. Ráadásul nagy vagány, tudja is mi kell nekem, gondoltam Ő lesz a megfelelő ember!
Elhívtam hozzánk, mintha csak rég találkoztunk volna, elmentünk hármasban biliárdozni, bowlingozni. Persze az exet felvilágosítottam szándékomról, nem kellett kétszer mondani smile Megengedtem az erőteljes udvarlást, egy szabály volt, bármi történik is a közös akcióig, minden részletről tudni akarok. Párom korábban nem ismerte, ezért sokat kérdezett róla, volt lehetőségem mesélni, színezni. Sima beszélgetés, kefélés, elő és utójáték alatt, minden alkalommal adagoltam Neki - mekkora farka van, milyen nőcsábász - de csak a minőségre hajt!!!, a csúcs az volt, amikor megpendítettem az egykori gabalyodást, és kiharcoltam egy szopást a közös szeánsz teljes történetéért cserébe. Feleségem akkor szembesült azzal először, hogy én már részt vettem többesben. Szopott, én meg elmondtam hogyan és mit csináltunk az ex feleségekkel. Ujjazta a punciját közben és akkor élvezett el, amikor az én ujjam a fenekében kezdett mozogni, miközben hallgatta az élménybeszámolót a régi szendvicsről.
Így telt el egy-két hónap, de érezhetően izzani kezdett a levegő. Párom szerencsére őszinte, mindig elmondta mi történt, mit gondolt. Keresett a sógorod, beugrott a munkahelyemre ma, ilyenek. Szex közben nem vártam kinyilatkoztatást, csak puhítottam: Mivel varázsolja el az ex sógoromat, hogy áradozik róla, mennyire örülne, ha láthatná a gyönyörű testét és hasonlók. Egyszer azért elárulta, erotikus álma volt a haverommal, részleteket nem árult el, de nem is kérdeztem.
A flörtölésen túl voltak, végül egy délután beugrott hozzánk a sógor - mikor én nem voltam otthon. Előtte felhívott, hogy szerinte itt az idő.....egész délután álló fasszal dolgoztam, mielőtt hazaértem, telefonon beszéltem az ex sógorral. Azzal kezdte, nagyon jó nő a feleséged.....iszonyú féltékenység és tízszer akkora vágy volt bennem szavai hatására. Kiderült, kefélés nem volt, a gyerek otthon volt és tanult, de elvonultak egy szobába, és volt csók, tapizás, párzó mozgás ruhában, illetve azért megtekintette az „árut”, mert félmeztelenségig rávette az asszonyt, és a melleit szájjal megdolgozta.
Feleségemmel megvártam a szex idejét, és kefélés közben faggattam ki, tényleg voltak az előbb leírtak, már csak egy kérdés volt, ennek pedig megadtam a módját smile Imádom a seggét megtölteni, ha belejön Ő sem bánja, sőt, képes úgy is elélvezni. Megvártam, míg belejön, és a fenekét kúrva izgattam a csiklóját, ujjaztam a pináját és úgy kérdeztem: f
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 17:20
Nos, nem vagyok író, nem is szoktam leírni a dolgaimat, de ha csak fele annyira érdekel Benneteket, mint amennyire én szoktam mások élményein felizgulni, akkor megérdemlitek smile
Előre is elnézést a hibákért, és még valami: ez így volt, kár, hogy csak múlt idő smile

Mindig vonzott a többes gondolata. Feleségem kimondottan szép, csodás arcú, de én a seggét szeretem a legjobban Tartózkodó és szemérmes, ez még jobban izgat. A szex nagyon jó vele, imád élvezni, hangos, és nagyon beindul, amikor a geci forróságát magában érzi, ilyenkor eltűnik a szemérem, nagyon kezdeményező is Erre építettem, mikor elhatároztam, megnézem, hogyan bassza más, az általam imádott nő hogyan lesz kis faszváró szajha.
Vettem játékszereket, gésa golyó, vibri tojás, bilincs, stb. Játszottunk, közben mindig dicsértem, mennyire szép, nincs farok amelyik ne állna fel tőle, legszívesebben megmutatnám a világnak, hogyan élvez, ilyenek, gondolom ismerős. Folyt a verbális hadjárat….aztán vettem egy műfarkat, szándékosan nagy méretűt – ha már kurva lesz a szeretett nőm, basszák szét!
A műfarokkal játszottunk, félt a nagyságtól, de egy vacsora, néhány pohár lazító ital után az ágyban kötöttünk ki. Bevallok még valamit, talán nem vet érte meg senki, de ha igen, akkor is vállalom, hiszen én tudom, mennyi minden van visszafojtva a páromban. Dolgozván az éjszakában egy-két szintetikus ajzószerhez hozzá jutottam, és az említett vacsora utáni kávézás közben bizony egy kis görcsoldót is a kávéjába tettem – nem is kicsit, de ismertem, semmi rossz hatás, felszabadultság és főleg felfokozott nemi vágy! Így keféltünk, basztunk, kúrtunk, sokszor élvezett, amikor már nem ficánkolt, hanyatt fektettem és mellé dőlve szopattam, a mű brokival pedig simogattam a csiklóját, egyre többször megmártva a pinájában. Mire feleszmélt, mutattam neki az eredményt, a hatalmas műfasz akadály nélkül, tövig járt a benne. Megbabonázva nézte, Kérdésemre pedig, hogy jobb lenne-e egy igazi fasz abban a csodás punciban, igen volt a válasz! Nem elégedtem meg ennyivel: akkor is kellene, ha nem az enyém? ……Az igen kimondása közben ráélvezett a műfarokra. Így puhítottam tovább, csak szex közben került elő a téma, egyébként elzárkózott és úgy tett, mint akivel nem is történik semmi. Utalásaim, hogy konkrétan kivel tudná elképzelni, kudarcot vallottak, így nekem kellett lépnem.
Mindjárt folytatom, a vélemények, hatások érdekelnek, ezektől is felizgatna egy újabb lehetőség képe, ne fogjátok vissza magatokat
#6444   2011. 03. 08. kedd 17:20
X Törölt felhasználó (194871)
Nos, nem vagyok író, nem is szoktam leírni a dolgaimat, de ha csak fele annyira érdekel Benneteket, mint amennyire én szoktam mások élményein felizgulni, akkor megérdemlitek smile
Előre is elnézést a hibákért, és még valami: ez így volt, kár, hogy csak múlt idő smile

Mindig vonzott a többes gondolata. Feleségem kimondottan szép, csodás arcú, de én a seggét szeretem a legjobban Tartózkodó és szemérmes, ez még jobban izgat. A szex nagyon jó vele, imád élvezni, hangos, és nagyon beindul, amikor a geci forróságát magában érzi, ilyenkor eltűnik a szemérem, nagyon kezdeményező is Erre építettem, mikor elhatároztam, megnézem, hogyan bassza más, az általam imádott nő hogyan lesz kis faszváró szajha.
Vettem játékszereket, gésa golyó, vibri tojás, bilincs, stb. Játszottunk, közben mindig dicsértem, mennyire szép, nincs farok amelyik ne állna fel tőle, legszívesebben megmutatnám a világnak, hogyan élvez, ilyenek, gondolom ismerős. Folyt a verbális hadjárat….aztán vettem egy műfarkat, szándékosan nagy méretűt – ha már kurva lesz a szeretett nőm, basszák szét!
A műfarokkal játszottunk, félt a nagyságtól, de egy vacsora, néhány pohár lazító ital után az ágyban kötöttünk ki. Bevallok még valamit, talán nem vet érte meg senki, de ha igen, akkor is vállalom, hiszen én tudom, mennyi minden van visszafojtva a páromban. Dolgozván az éjszakában egy-két szintetikus ajzószerhez hozzá jutottam, és az említett vacsora utáni kávézás közben bizony egy kis görcsoldót is a kávéjába tettem – nem is kicsit, de ismertem, semmi rossz hatás, felszabadultság és főleg felfokozott nemi vágy! Így keféltünk, basztunk, kúrtunk, sokszor élvezett, amikor már nem ficánkolt, hanyatt fektettem és mellé dőlve szopattam, a mű brokival pedig simogattam a csiklóját, egyre többször megmártva a pinájában. Mire feleszmélt, mutattam neki az eredményt, a hatalmas műfasz akadály nélkül, tövig járt a benne. Megbabonázva nézte, Kérdésemre pedig, hogy jobb lenne-e egy igazi fasz abban a csodás punciban, igen volt a válasz! Nem elégedtem meg ennyivel: akkor is kellene, ha nem az enyém? ……Az igen kimondása közben ráélvezett a műfarokra. Így puhítottam tovább, csak szex közben került elő a téma, egyébként elzárkózott és úgy tett, mint akivel nem is történik semmi. Utalásaim, hogy konkrétan kivel tudná elképzelni, kudarcot vallottak, így nekem kellett lépnem.
Mindjárt folytatom, a vélemények, hatások érdekelnek, ezektől is felizgatna egy újabb lehetőség képe, ne fogjátok vissza magatokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (785189)
2011. 03. 08. kedd 15:24
Szia!

Minket kezdőként nagyon érdekelne... smile
#6443   2011. 03. 08. kedd 15:24
X Törölt felhasználó (785189)
Szia!

Minket kezdőként nagyon érdekelne... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 08. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (194871)
2011. 03. 08. kedd 14:32
Nálunk is így kezdődött smile
Aztán sikerült a hármas, igaz, csak néhányszor, de óriási élmény volt. Részleteket is szívesen írok, ha érdekel valakit, de priviben.
 
... 650 651 652 653 654 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19482db
Utolsó üzenet: tegnap 20:16
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!