Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46   2020. 10. 30. péntek 07:49
X Törölt felhasználó (1292612)
...ha nem szeretnéd kihagyni...NE TEDD:
Halloween ünnep alkalmával idén is szeretnék sok pár Hölgytagját megmasszírozni
a tavalyi évben október utolsó napjaiban és november 1-2-én összesen 6 pár látogatott el Hozzám
KIHAGYHATATLAN!??? nyes
#45   2020. 10. 30. péntek 01:42
X Törölt felhasználó (4164602)
Nekem tavasszal volt egy kihagyott ziccerem! Szomszédba albérlő hölgy költözött. egyszer az én parkolómba állt be és írtam neki egy kis cetlit! Átjött elnézést kérni és feltett akkor egy kétértelmű kérdést. Szerintem akkor kihagytam!
#44   2020. 10. 29. csütörtök 22:37
X Törölt felhasználó (4366872)
Sajnos én valószínűleg tegnap halasztottam el egyet. Csakis magamat, a határozottlanságomat és felkészületlenségemet okolhatom. Már most tudom, hogy bánni fogom...
#43   2019. 11. 06. szerda 04:49
F_Jimmy F_Jimmy
Hároméves történet.
Egy konferencia záróakkordjaként, szombat estére lefoglaltunk egy többnyire fiatalok által látogatott bulihely egyik eléggé nagy termét. Persze rögtön felvittük a szórakozóhely átlagéletkorát és a felnőttkor határát (ki alulról, ki felülről, de éppen alig) súroló közönség dühösen vette tudomásul, hogy a vénszarok beültek piálni és miattuk nem lehet férni.
Az élelmesebbje, észrevéve az egy-két üres széket kezdett bekérezkedni az asztalainkhoz. Így találtam, az amúgy fulban foglalt asztalunknál két cinkát, kik közül egyik a székemen ült. Már nem kislányt, de még nem nőt (és nyugi nem kiskorút). Nem föltétlenül bájoskát, de még üdét. Valahogy leültem és beindult a poéngyár. A két, amúgy már kapatos csaj közül az egyiknek nagyon bejöttek a vicceim, én meg mint vén kecske lendülettel toltam az élceket, a pajzán vicceket. Három évtizedet fiatalodva próbáltam, eléggé nagy sikerrel puhítani a csajt.
Éjfél után. Hajnali kettő. A csaj tánc közben dörzsöli a dombját a combomhoz. Teste kivirágozva, illata mint tüzelő szukáé. Nekem meg a vérelosztás nagyon deréktájban koncentrálódva. Nem érdekel, hogy a fél ismerős kollégák mit gondolnak. Hogy nincs óvszer nálam. Kúrni akarok mint állat. És a csaj is.
Szállodába akarom vinni. Súgok-búgok a fülébe. Nem akar jönni. Fél, hogy valami perverz vagyok. De lejön a pince végi budiba. Gyorsan, talán túl begyakorolt mozdulatokkal hajol, tűri a szoknyát, tolja a bugyit. Én meg markolom a csodás valagát és toszom minden kultúrát és morált levetkőzött ösztönnel.
#42   2019. 09. 18. szerda 08:02
X Törölt felhasználó (1474772)
Úgy van ahogyan írtad. A sok "történet" általában egy elképzelt valami, vagy a vágyait írja le,aminek a megvalósításáért nem mer egy lépést sem megtenni.
#41   2019. 09. 17. kedd 10:24
kacsakázmér kacsakázmér
Es ezt te miből állapítottad meg?
#40   2017. 10. 18. szerda 14:51
X Törölt felhasználó (1589382)
Sziasztok!

Pár évvel ezelőtt történt, épp egy szakítás után nézegettem egy társkereső oldalt. Ráírtam chat-en egy 22 éves lányra, van-e kedve ismerkedni... Ő azzal indított, hogy szexel, pénzért... hát mondom nem egészen erre a válaszra számítottam, de hallgatlak.
Azt mondta lenne egy ajánlata a számomra, másnap Bécsbe kell utaznia, ha elviszem akkor ingyen menet.
Felcsillant a szemem, mert én is pont azon a napon mentem volna, ráadásul a csaj is útba esett, minden egybe vágott. Természetesen igent mondtam.
Másnap délelőtt találkoztunk, útközben beszélgettünk, csak hogy oldottabb legyen a légkör. Neki igazából ez volt a hivatása, csak kint Ausztriában...
Egy eldugottabb erdei útra félre álltam, odasétáltunk a kocsi elé. Ő leguggolt, elővette a farkamat és elkezdett szopni. Utána ráfordult a motorháztetőre én pedig hátulról kezdtem el dugni. Ő is élvezte, nagyokat nyögött közben... újra rámarkolt, elkezdte verni, majd újra szopni. Végül a szájába élveztem, amit az utolsó cseppig le is nyelt.
Aztán elvittem Bécsbe és elváltak útjaink... Kár lett volna kihagyni.
Sajnos azóta nem találkoztunk.
#39   2017. 10. 07. szombat 06:13
F_Jimmy F_Jimmy
Persze, hogy feltűnt, sőt amikor hat év múlva megismertem őt és elmeséltem neki ezt az affért még valamelyeset izgatónak is találta. Facér voltam.
Már látom a félreértés okát.
A szovegben "az asszony segít" az a női szereplőre vonatkozik, akivel hemperegtem vigyor2
(Ez egy válasz alommola üzenetére (2017. 10. 04. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 22:16
És a feleségednek fel sem tűnt, hogy három órán keresztül a szomszédasszonynál vagy?
#38   2017. 10. 04. szerda 22:16
alommola alommola
És a feleségednek fel sem tűnt, hogy három órán keresztül a szomszédasszonynál vagy?
(Ez egy válasz F_Jimmy üzenetére (2017. 09. 09. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 09. szombat 06:53
Kilencvenes évek elején történt. Albérletbe laktam és valamit kiöntöttem egy szönyegre. A szönyeget gyorsan bepakoltam a fürdőkádba és ráeresztettem a vizet, hogy mihamarabb kimossam. Közbe felhívott valaki telefonon, megkrét valamire, ami persze további telefonálásokkal járt. És egyszer csak hallom, hogy csengetnek. Kinyítom és az alattam lakó szomszédasszony volt, dühösen, hogy áztatom a fürdőszobáját.
A szomszédasszony ötvenes, elvállt és munkanélküli, akiről a szomszédok azt rebesgették, hogy zúgivó. A lehelete után ítélve, nem minden alap nélkül. Ám ez nem azt jelentette, hogy elengedte magát, sőt ápolt volt és a kénytelen kelletlen rászakadt szabadidejének egy tetemes részét kocogással töltötte.
Nos, berohanás a fürdőszobába. Csapot elzárni, vizet felmerni, feltörölni. Én resetlkedve tüsténkedek. Az asszony segít, és eléggé hamar befejezzük. Majd lemegyünk hozzá, hogy lám mennyire ázott be a fal. Megígérem, hogy kártérítem. Ő azt mondja rendben van, de enyhén kacéran kérdezi, hogy mi lesz a fizettség azért, hogy segített feltakarítani? Hát mondom zavartan, hogy kérjen Ő valamit, mert nekem fogalmam sincs. Nevetve leültet, tölt valami borzasztó édes piát. Gyorsan felhajtjuk. A második poharat is. Majd kezdi mesélni a válását. Hogy amíg ő küldetésen volt a férje nem tudom melyik szomszédasszonyt dugta a saját családi ágyukba. Hogy az ágyneműn hagyott illatból jött rá és ismert rá, hogy kivel csalja a férje. És, hogy nem volt férfivel már egy fél éve és fizettségnek a mai éjszakát kéri.
Én huszonöt, ő kétszer annyi. Enyhén részeg és alattam lakik. Mi lesz, ha rámtelepszik, semmi kedven nincs errre, de jó a teste, és egy kiéhezett dögként néz ki a fejéből… ilyen gondolatok cikáztak a fejembe. De feláltam a székről, ő is. Csók, csicserészés és vagy három órás … minden, ami belefér. Ahogy bedugtam neki már jajgatott, és ezt kefélés meg nyalás közbe egyfolytába csinálta (mondjuk a panell lakásokhoz mért hangerővel) úgy, hogy azt sem tudtam megállapítani, mikor és mennyi az orgazmusa. Ja és folyton Tibikézett, pedig nem úgy, még ahhoz hasonlóan se hívnak.
A hölgy nem szált rám.
Sőt pár éven keresztül, amíg még ott laktam úgy viselkedett, mintha, három órán keresztül nem használt volna valami Tibikeként.
#37   2017. 09. 29. péntek 08:57
házifiu34 házifiu34
Senki nem kapott jó ajánlatot mostanában ? wave
#36   2017. 09. 09. szombat 14:54
0123as 0123as
Dombrád? milyen kicsi a világ, a mellette lévő településen lakom nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1958892)
2017. 05. 26. péntek 19:27
Körülbelül olyan két fejjel alacsonyabb lehetett nálam, szép formás popsival és cicikkel. Gondoltam magamba hogy nagyon vonzó kis csaj. De nem bírtam szó nélkül hagyni, úgyhogy ezt szóvá is tettem neki. Elmosolyodott, megköszönte, látszott hogy örül a bóknak. Beült az autóba. Hosszú keresgélés után, találtunk egy helyet. Leállítottam a motort és beszélgettünk. Próbáltam egyre közelebb és közelebb kerülni hozzá, de egyszer arra eszméltem fel, hogy olyan furcsa szag van. Sajnos az a szájszaga volt. Aztán elkezdtem érezni egy másik szagot. Az pedig izzadságszag volt. Ez kissé kiábrándított. Beszélgetésünk közbe pedig nagyon nézegettem a kebleit, amik majd ki buggyantak, és nézegettem a punciját, amelybe annyira bevágott a testre feszülős nadrág. Majd szét robbantam, hogy olyan eszméletlen dögös ez a lány, de ezt ki kell hagyjam. Megnéztem a telefonomom hány óra, mondtam neki hogy fú ennyire elszaladt az idő, nekem mennem kell. Ő mit sem sejtve, mondta rendben, kérte hogy vigyem vissza a középiskolához. Aztán nem kerestem többet szegényt.
Van egy harmadik történet, ez szintén olyan szexuális lehetőség volt, amit visszautasítottam. A leányzót egy buliba ismertem meg Dombrádon. Beszélgettünk, smároltunk, volt kis tapizás, elvoltunk. Mondtam neki hogy menjünk nyugisabb helyre. Beültünk a kocsiba. Folytattuk tovább amit elkezdtünk. Már kezdtem volna vetkőztetni amikor azt mondta, hogy nagyon kíván, de ő kocsiba nem akarja. Mondtam neki hogy mehetünk hozzám, de az innen kicsit messze van, nem okoz problémát a számára. Azt válaszolta nem gond. Jó, elmentünk hát Nyíregyházára. Felmentünk a házba, folytattuk amibe belekezdtünk. Levetkőztettem, csókolózás után a kebleit kényeztettem, utána pedig orálisan elégítettem ki. Visszahajoltam hozzá egy csókért. Közbe megfogta a farkamat és a kezével kezdte úgymond izgatni. Feléhajoltam, aztán jött egy fordulat amivel nem számoltam. Ő orálisan nem csinálja pasinak. Rendben. Amikor már elértük a kellő hatást, már épp be szerettem volna tenni, amikor jött újabb csavar. Ő gumi nélkül nem csinálja. Leültem az ágy szélére, mondtam neki tiszteletben tartom a kérését, de én meg óvszerrel nem csinálom, úgyhogy hazaviszem. Felöltöztünk visszamentünk Dombrádra. Ott elbúcsúztunk, ő visszament a barátnőihez, én meg a haverjaimhoz, ment tovább az este. Vége lett a bulinak, hazamentünk és ennyi volt a történet. Szóval azóta előrelátó vagyok, inkább szeretem tisztázni a partnerrel ki mire nyitott, nehogy ilyen meglepetések érjenek.
#35   2017. 09. 09. szombat 06:53
F_Jimmy F_Jimmy
Kilencvenes évek elején történt. Albérletbe laktam és valamit kiöntöttem egy szönyegre. A szönyeget gyorsan bepakoltam a fürdőkádba és ráeresztettem a vizet, hogy mihamarabb kimossam. Közbe felhívott valaki telefonon, megkrét valamire, ami persze további telefonálásokkal járt. És egyszer csak hallom, hogy csengetnek. Kinyítom és az alattam lakó szomszédasszony volt, dühösen, hogy áztatom a fürdőszobáját.
A szomszédasszony ötvenes, elvállt és munkanélküli, akiről a szomszédok azt rebesgették, hogy zúgivó. A lehelete után ítélve, nem minden alap nélkül. Ám ez nem azt jelentette, hogy elengedte magát, sőt ápolt volt és a kénytelen kelletlen rászakadt szabadidejének egy tetemes részét kocogással töltötte.
Nos, berohanás a fürdőszobába. Csapot elzárni, vizet felmerni, feltörölni. Én resetlkedve tüsténkedek. Az asszony segít, és eléggé hamar befejezzük. Majd lemegyünk hozzá, hogy lám mennyire ázott be a fal. Megígérem, hogy kártérítem. Ő azt mondja rendben van, de enyhén kacéran kérdezi, hogy mi lesz a fizettség azért, hogy segített feltakarítani? Hát mondom zavartan, hogy kérjen Ő valamit, mert nekem fogalmam sincs. Nevetve leültet, tölt valami borzasztó édes piát. Gyorsan felhajtjuk. A második poharat is. Majd kezdi mesélni a válását. Hogy amíg ő küldetésen volt a férje nem tudom melyik szomszédasszonyt dugta a saját családi ágyukba. Hogy az ágyneműn hagyott illatból jött rá és ismert rá, hogy kivel csalja a férje. És, hogy nem volt férfivel már egy fél éve és fizettségnek a mai éjszakát kéri.
Én huszonöt, ő kétszer annyi. Enyhén részeg és alattam lakik. Mi lesz, ha rámtelepszik, semmi kedven nincs errre, de jó a teste, és egy kiéhezett dögként néz ki a fejéből… ilyen gondolatok cikáztak a fejembe. De feláltam a székről, ő is. Csók, csicserészés és vagy három órás … minden, ami belefér. Ahogy bedugtam neki már jajgatott, és ezt kefélés meg nyalás közbe egyfolytába csinálta (mondjuk a panell lakásokhoz mért hangerővel) úgy, hogy azt sem tudtam megállapítani, mikor és mennyi az orgazmusa. Ja és folyton Tibikézett, pedig nem úgy, még ahhoz hasonlóan se hívnak.
A hölgy nem szált rám.
Sőt pár éven keresztül, amíg még ott laktam úgy viselkedett, mintha, három órán keresztül nem használt volna valami Tibikeként.
#34   2017. 05. 27. szombat 15:30
X Törölt felhasználó (1958892)
Köszönöm. Örülök hogy tetszenek a sztorijaim. Átélni nem éppen jó őket, visszaemlékezni sem kellemes, de szerintem már azért megéri megosztani veletek, hogy tanuljanak mások is belőle. Hogy nem olyan egyszerű minden amilyenek az látszik. Én ezért is nyitok itt úgy hogy párkapcsolatban élek, hogy mások tudomást szerezzenek róla, ha netalántán valakinek elnyerném esetleg a szimpátiáját. Nyissunk tiszta lappal, szerintem így fair. Amit ugyebár a hölgy nem tett meg velem szemben. Igaz emellett viszont a párom előtt mégis titkolózom, ami nem éppen egyenes, de remélem nem ez alapján fognak itt megítélni, hanem a hozzászólásaim vagy a személyes tapasztalat alapján.
Hú, hála az égnek én még nem találkoztam büdös puncival, és remélem így is marad. Akkor a lánynak biztos gombás fertőzése vagy valami, ha közvetlen zuhanyzás után is kellemetlen szaga volt. Meg tudlak érteni, nagyon nehéz lehet hogy ott van előtted egy csinos és látszólag igényes lány, de tudod hogy haver ezt most el kell engedni. Úgy hogy az hogy a férfiak a farkukkal gondolkodnak, szerintem ezek a dolgok rácáfolnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1794082)
2017. 05. 26. péntek 22:11
Jó sztorik smile
Én is jártam hasonlóan... csak ott már túljutottam a csajszival és a punci volt brutálisan büdös. Hihetetlen kiábrándító volt. Együtt zuhanyoztunk, még azt se mondhatni, hogy nem fürdött. Nagyon helyes arcú, sportos, igénytelennek sem látszott, előtte többször találkoztunk is. Kifejezetten jó nő volt szegény. Sok éve történt, de örök emlék.
A másik eseted is megtörtént velem is. Tök jó kis csaj. Irány egy kis panzió. Zuhany, csók, stb... nyalás élvezésig. Gondoltam jön a viszonzás. Hát nekem se jött smile smile Mondjuk akkor nem volt olyan vicces, de elfogadtam. Mondjuk legalább hagyta magát megdugni, de emlékszem, nem volt nagy szám. -Pedig ez is sok éve történt.
#33   2017. 05. 26. péntek 22:11
X Törölt felhasználó (1794082)
Jó sztorik smile
Én is jártam hasonlóan... csak ott már túljutottam a csajszival és a punci volt brutálisan büdös. Hihetetlen kiábrándító volt. Együtt zuhanyoztunk, még azt se mondhatni, hogy nem fürdött. Nagyon helyes arcú, sportos, igénytelennek sem látszott, előtte többször találkoztunk is. Kifejezetten jó nő volt szegény. Sok éve történt, de örök emlék.
A másik eseted is megtörtént velem is. Tök jó kis csaj. Irány egy kis panzió. Zuhany, csók, stb... nyalás élvezésig. Gondoltam jön a viszonzás. Hát nekem se jött smile smile Mondjuk akkor nem volt olyan vicces, de elfogadtam. Mondjuk legalább hagyta magát megdugni, de emlékszem, nem volt nagy szám. -Pedig ez is sok éve történt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1958892)
2017. 05. 26. péntek 19:27
Körülbelül olyan két fejjel alacsonyabb lehetett nálam, szép formás popsival és cicikkel. Gondoltam magamba hogy nagyon vonzó kis csaj. De nem bírtam szó nélkül hagyni, úgyhogy ezt szóvá is tettem neki. Elmosolyodott, megköszönte, látszott hogy örül a bóknak. Beült az autóba. Hosszú keresgélés után, találtunk egy helyet. Leállítottam a motort és beszélgettünk. Próbáltam egyre közelebb és közelebb kerülni hozzá, de egyszer arra eszméltem fel, hogy olyan furcsa szag van. Sajnos az a szájszaga volt. Aztán elkezdtem érezni egy másik szagot. Az pedig izzadságszag volt. Ez kissé kiábrándított. Beszélgetésünk közbe pedig nagyon nézegettem a kebleit, amik majd ki buggyantak, és nézegettem a punciját, amelybe annyira bevágott a testre feszülős nadrág. Majd szét robbantam, hogy olyan eszméletlen dögös ez a lány, de ezt ki kell hagyjam. Megnéztem a telefonomom hány óra, mondtam neki hogy fú ennyire elszaladt az idő, nekem mennem kell. Ő mit sem sejtve, mondta rendben, kérte hogy vigyem vissza a középiskolához. Aztán nem kerestem többet szegényt.
Van egy harmadik történet, ez szintén olyan szexuális lehetőség volt, amit visszautasítottam. A leányzót egy buliba ismertem meg Dombrádon. Beszélgettünk, smároltunk, volt kis tapizás, elvoltunk. Mondtam neki hogy menjünk nyugisabb helyre. Beültünk a kocsiba. Folytattuk tovább amit elkezdtünk. Már kezdtem volna vetkőztetni amikor azt mondta, hogy nagyon kíván, de ő kocsiba nem akarja. Mondtam neki hogy mehetünk hozzám, de az innen kicsit messze van, nem okoz problémát a számára. Azt válaszolta nem gond. Jó, elmentünk hát Nyíregyházára. Felmentünk a házba, folytattuk amibe belekezdtünk. Levetkőztettem, csókolózás után a kebleit kényeztettem, utána pedig orálisan elégítettem ki. Visszahajoltam hozzá egy csókért. Közbe megfogta a farkamat és a kezével kezdte úgymond izgatni. Feléhajoltam, aztán jött egy fordulat amivel nem számoltam. Ő orálisan nem csinálja pasinak. Rendben. Amikor már elértük a kellő hatást, már épp be szerettem volna tenni, amikor jött újabb csavar. Ő gumi nélkül nem csinálja. Leültem az ágy szélére, mondtam neki tiszteletben tartom a kérését, de én meg óvszerrel nem csinálom, úgyhogy hazaviszem. Felöltöztünk visszamentünk Dombrádra. Ott elbúcsúztunk, ő visszament a barátnőihez, én meg a haverjaimhoz, ment tovább az este. Vége lett a bulinak, hazamentünk és ennyi volt a történet. Szóval azóta előrelátó vagyok, inkább szeretem tisztázni a partnerrel ki mire nyitott, nehogy ilyen meglepetések érjenek.
#32   2017. 05. 26. péntek 19:27
X Törölt felhasználó (1958892)
Körülbelül olyan két fejjel alacsonyabb lehetett nálam, szép formás popsival és cicikkel. Gondoltam magamba hogy nagyon vonzó kis csaj. De nem bírtam szó nélkül hagyni, úgyhogy ezt szóvá is tettem neki. Elmosolyodott, megköszönte, látszott hogy örül a bóknak. Beült az autóba. Hosszú keresgélés után, találtunk egy helyet. Leállítottam a motort és beszélgettünk. Próbáltam egyre közelebb és közelebb kerülni hozzá, de egyszer arra eszméltem fel, hogy olyan furcsa szag van. Sajnos az a szájszaga volt. Aztán elkezdtem érezni egy másik szagot. Az pedig izzadságszag volt. Ez kissé kiábrándított. Beszélgetésünk közbe pedig nagyon nézegettem a kebleit, amik majd ki buggyantak, és nézegettem a punciját, amelybe annyira bevágott a testre feszülős nadrág. Majd szét robbantam, hogy olyan eszméletlen dögös ez a lány, de ezt ki kell hagyjam. Megnéztem a telefonomom hány óra, mondtam neki hogy fú ennyire elszaladt az idő, nekem mennem kell. Ő mit sem sejtve, mondta rendben, kérte hogy vigyem vissza a középiskolához. Aztán nem kerestem többet szegényt.
Van egy harmadik történet, ez szintén olyan szexuális lehetőség volt, amit visszautasítottam. A leányzót egy buliba ismertem meg Dombrádon. Beszélgettünk, smároltunk, volt kis tapizás, elvoltunk. Mondtam neki hogy menjünk nyugisabb helyre. Beültünk a kocsiba. Folytattuk tovább amit elkezdtünk. Már kezdtem volna vetkőztetni amikor azt mondta, hogy nagyon kíván, de ő kocsiba nem akarja. Mondtam neki hogy mehetünk hozzám, de az innen kicsit messze van, nem okoz problémát a számára. Azt válaszolta nem gond. Jó, elmentünk hát Nyíregyházára. Felmentünk a házba, folytattuk amibe belekezdtünk. Levetkőztettem, csókolózás után a kebleit kényeztettem, utána pedig orálisan elégítettem ki. Visszahajoltam hozzá egy csókért. Közbe megfogta a farkamat és a kezével kezdte úgymond izgatni. Feléhajoltam, aztán jött egy fordulat amivel nem számoltam. Ő orálisan nem csinálja pasinak. Rendben. Amikor már elértük a kellő hatást, már épp be szerettem volna tenni, amikor jött újabb csavar. Ő gumi nélkül nem csinálja. Leültem az ágy szélére, mondtam neki tiszteletben tartom a kérését, de én meg óvszerrel nem csinálom, úgyhogy hazaviszem. Felöltöztünk visszamentünk Dombrádra. Ott elbúcsúztunk, ő visszament a barátnőihez, én meg a haverjaimhoz, ment tovább az este. Vége lett a bulinak, hazamentünk és ennyi volt a történet. Szóval azóta előrelátó vagyok, inkább szeretem tisztázni a partnerrel ki mire nyitott, nehogy ilyen meglepetések érjenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1958892)
2017. 05. 26. péntek 19:26
Mivel az öltözködést nem tudtam befejezni, így a zoknimat és a cipőmet nem tudtam felvenni, próbáltam kimenekülni a házból. Sikeresen elszaladtam a férj mellett. Azt se tudtam merre szaladok, csak reméltem hogy megtalálom az ajtót valahol. Megtaláltam és abban reménykedtem utána hogy az ajtó kinyitása nem tart fel annyira, hogy utolérjen a férfi. Szerencsére nem sikerült, kiszaladtam a házból, ahol az udvaron állt egy idősebb asszony. Az utamat akarta állni de sikeresen kikerültem. Kiszaladtam az útra a kocsimhoz, beakartam ülni de nem volt annyi időm hogy beszálljak és elhajtsak. A férfi azzal a bottal, szétverte az autómat. Ablakokat széttörte, visszapillantókat letörte. Karosszériába is kapott egy jó párat. Olyan csetepatét vágott, hogy ki jött az összes utcabeli lakos. Végül elengedett és elhajtottam. Mezítlábasan, az kocsi ablakának törmelékeitől véres lábbal, hazafelé autózva a kocsimat sajnáltam. Lett jó pár zúzódásom a karomon, a hátamon, a bordámon, kaptam mindenhova, a fejemre szerencsére nem. Akkor átgondoltam hogy na most már óvatosabb leszek, azóta szerencsére nem történt ilyen probléma. Viszont a történetnek sajnos nem lett vége. Örültem hogy elfelejtettem, nem is akartam ebből nagy cirkuszt csinálni, de a nőt a férj megverte és ezért beperelte. És persze jött a levél a rendőrségtől, hogy hívnak tanúnak. Mondanom sem kell mennyire örültem neki. A nő nagyon börtönbe akarta juttatni a férjét, de én nem haragudtam a férfira, szóval elmondtam a történteket a rendőrségen, és a végén mondtam hogy nem találom bűnösnek. Az hogy utánam mit csinált a feleségével, arról nem tudok nekik nyilatkozni, az a kettejük dolga már, de a velem szembeni dologért nem haragszom. A férfi amúgy is úgy nyilatkozott hogy megbánta amit tett és ha kell téríti az autóban keletkezett kárt. Amit én elfogadtam. Ezért ugye találkoznunk kellett újra, és megbeszéltünk mindent. Kiderült hogy amit én gumibotnak hittem az egy alumínium rúd volt. A kárszakértő háromszor annyi pénzt mért fel, mint amennyit én valójában fizettem, ezért mondtam is hogy nem tartanám korrektnek hogy többet kérjek el. Úgyhogy annyit fizetett amennyit én fizettem érte. Meg olyan részletekbe fizethette be, ami neki megfelelő. Szóval így jártam.
Van egy másik történet, ez egy olyan szexuális lehetőség volt, amit visszautasítottam. Úgy történt hogy egy közösségi oldalon ismerkedtem egy lánnyal. Természetesen a szex is szóba került. Pedzegettem neki hogy én nem akarok komoly kapcsolatot csak szexkapcsolatot. Hála az égnek, nem volt ellene, sőt, kifejezetten ő is ugyanígy volt a helyzettel. Ezért le is szerveztünk egy találkozót. Mivel nem laktunk túlságosan közel egymáshoz, abba maradtunk hogy keresünk valami eldugott helyet a környéken és kocsiba csináljuk, persze ha személyesen is meg van a szimpátia és vonzalom. Elutaztam így hozzá Demecserbe mert ott lakott. Felvettem a középiskolánál. Már amikor megláttam, tátva maradt a szám tőle.
#31   2017. 05. 26. péntek 19:26
X Törölt felhasználó (1958892)
Mivel az öltözködést nem tudtam befejezni, így a zoknimat és a cipőmet nem tudtam felvenni, próbáltam kimenekülni a házból. Sikeresen elszaladtam a férj mellett. Azt se tudtam merre szaladok, csak reméltem hogy megtalálom az ajtót valahol. Megtaláltam és abban reménykedtem utána hogy az ajtó kinyitása nem tart fel annyira, hogy utolérjen a férfi. Szerencsére nem sikerült, kiszaladtam a házból, ahol az udvaron állt egy idősebb asszony. Az utamat akarta állni de sikeresen kikerültem. Kiszaladtam az útra a kocsimhoz, beakartam ülni de nem volt annyi időm hogy beszálljak és elhajtsak. A férfi azzal a bottal, szétverte az autómat. Ablakokat széttörte, visszapillantókat letörte. Karosszériába is kapott egy jó párat. Olyan csetepatét vágott, hogy ki jött az összes utcabeli lakos. Végül elengedett és elhajtottam. Mezítlábasan, az kocsi ablakának törmelékeitől véres lábbal, hazafelé autózva a kocsimat sajnáltam. Lett jó pár zúzódásom a karomon, a hátamon, a bordámon, kaptam mindenhova, a fejemre szerencsére nem. Akkor átgondoltam hogy na most már óvatosabb leszek, azóta szerencsére nem történt ilyen probléma. Viszont a történetnek sajnos nem lett vége. Örültem hogy elfelejtettem, nem is akartam ebből nagy cirkuszt csinálni, de a nőt a férj megverte és ezért beperelte. És persze jött a levél a rendőrségtől, hogy hívnak tanúnak. Mondanom sem kell mennyire örültem neki. A nő nagyon börtönbe akarta juttatni a férjét, de én nem haragudtam a férfira, szóval elmondtam a történteket a rendőrségen, és a végén mondtam hogy nem találom bűnösnek. Az hogy utánam mit csinált a feleségével, arról nem tudok nekik nyilatkozni, az a kettejük dolga már, de a velem szembeni dologért nem haragszom. A férfi amúgy is úgy nyilatkozott hogy megbánta amit tett és ha kell téríti az autóban keletkezett kárt. Amit én elfogadtam. Ezért ugye találkoznunk kellett újra, és megbeszéltünk mindent. Kiderült hogy amit én gumibotnak hittem az egy alumínium rúd volt. A kárszakértő háromszor annyi pénzt mért fel, mint amennyit én valójában fizettem, ezért mondtam is hogy nem tartanám korrektnek hogy többet kérjek el. Úgyhogy annyit fizetett amennyit én fizettem érte. Meg olyan részletekbe fizethette be, ami neki megfelelő. Szóval így jártam.
Van egy másik történet, ez egy olyan szexuális lehetőség volt, amit visszautasítottam. Úgy történt hogy egy közösségi oldalon ismerkedtem egy lánnyal. Természetesen a szex is szóba került. Pedzegettem neki hogy én nem akarok komoly kapcsolatot csak szexkapcsolatot. Hála az égnek, nem volt ellene, sőt, kifejezetten ő is ugyanígy volt a helyzettel. Ezért le is szerveztünk egy találkozót. Mivel nem laktunk túlságosan közel egymáshoz, abba maradtunk hogy keresünk valami eldugott helyet a környéken és kocsiba csináljuk, persze ha személyesen is meg van a szimpátia és vonzalom. Elutaztam így hozzá Demecserbe mert ott lakott. Felvettem a középiskolánál. Már amikor megláttam, tátva maradt a szám tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1958892)
2017. 05. 26. péntek 19:25
Sziasztok! Tetszik ez a téma, annak ellenére is hogy nem pozitív dolgokat sugall.
Nos, kezdek egy történettel, ami kihagyhatatlan lehetőségnek tűnt számomra, de nem jól sült el a vége. Felvoltam regisztrálva egy oldalra, hogy milyen oldal volt konkrétan arra már nem is emlékszem. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem tudom hogy szextárskereső vagy rendes társkereső oldal volt. Mindegy. Keresgéltem rajta. Egyszer csak megakadt a szemem egy hölgyön. Több kép is fel volt töltve róla. Nagyon megtetszett. Annak pedig kifejezetten örültem, hogy a bemutatkozásába írta, szexkapcsolatot keres. Természetesen ráírtam, mit veszítek vele alapon. Nem volt szívbajos, írta én is bejövök neki és elküldte a telefonszámát, a végén pedig írta is hívjam fel. Felhívtam, és továbbra sem volt félős, rátért a lényegre. Kérdezte, mikor érek rá. Hamar lefixáltunk mindent. Eljött a várva várt nap. Rohodon élt, és mivel úgy beszéltük meg hogy én megyek el hozzá, hát meglátogattam. Odaértem a házhoz, megcsörgettem hogy megérkeztem. Kijött. Nem kellett csalódjak a látványban, ugyanazt kaptam vissza mint képeken. Behívott, leültünk és beszélgettünk a hálószobába. Mesélte hogy ő rendőr. Szóba került valahogy hogy ő elvált és kérdezte tőlem hogy zavar engem esetleg. Válaszoltam hogy nem, miért is zavarna. Én megkérdeztem miért vált el, ő pedig mondta hogy jó párszor megcsalta, volt hogy két kollégájával csinálta egyszerre, stb. Rákérdeztem hogy de mégis miért csalta meg a párját, ő azt válaszolta, mert a férje nem tudja megadni azt amire vágyik. Aztán nem nagyon bírtunk már magunkkal, egymásnak estünk. Nem akarok belemenni részletesen, megpróbálom csak röviden. Szóval csókolóztunk. Majd én kezdtem el őt vetkőztetni és kényeztetni. Ajkaimmal, nyelvemmel és kezemmel játszadoztam el a keblein majd végül a punciján. Utána ő vette át az irányítást, és elkezdett vetkőztetni engem, majd kezelésbe vette a becses hímtagomat. Amint kellőképpen izgalomba hozta a kéjrudamat, misszionárius pózba kezdtük csinálni. Egyszer csak hatalmas dörömbölés és ordibálás hallatszott. Meglepődtem, nem tudtam elképzelni hogy ez mi lehet, honnan jöhetnek ezek a hangok. De ahogy a hölgyre tekintettem, le lett sápadva az arca. Hirtelen felugrott az ágyról és azt mondta öltözz. Kérdeztem tőle hogy miért. Ő azt válaszolta mert megjött a férjem. Na akkor nagyon megállt bennem a vér, elkezdett verni a szívem, csak úgy zakatolt. Féltem, mert nem tudtam mire számítsak. Le voltam zsibbadva, el se hittem hogy velem megtörténhet ilyesmi. Úgy hogy elég későn kezdtem el öltözködni. A férj próbálkozásai nem voltak hasztalanok és betörte az ajtót. Beszaladt hozzánk a hálószobába. Természetesen nagyon ideges volt. Már nem emlékszem hogy miket mondott, de talán hogy ki vagy te, mióta vagy a szeretője a feleségemnek, hogy hívnak, hol laksz, és stb. A nő mondott ott neki valamit és a férfi mondta neki, te most hallgass, veled később számolok. Volt a kezébe valami, azt hittem egy gumibot, amivel elkezdett ütlegelni engem.
#30   2017. 05. 26. péntek 19:25
X Törölt felhasználó (1958892)
Sziasztok! Tetszik ez a téma, annak ellenére is hogy nem pozitív dolgokat sugall.
Nos, kezdek egy történettel, ami kihagyhatatlan lehetőségnek tűnt számomra, de nem jól sült el a vége. Felvoltam regisztrálva egy oldalra, hogy milyen oldal volt konkrétan arra már nem is emlékszem. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem tudom hogy szextárskereső vagy rendes társkereső oldal volt. Mindegy. Keresgéltem rajta. Egyszer csak megakadt a szemem egy hölgyön. Több kép is fel volt töltve róla. Nagyon megtetszett. Annak pedig kifejezetten örültem, hogy a bemutatkozásába írta, szexkapcsolatot keres. Természetesen ráírtam, mit veszítek vele alapon. Nem volt szívbajos, írta én is bejövök neki és elküldte a telefonszámát, a végén pedig írta is hívjam fel. Felhívtam, és továbbra sem volt félős, rátért a lényegre. Kérdezte, mikor érek rá. Hamar lefixáltunk mindent. Eljött a várva várt nap. Rohodon élt, és mivel úgy beszéltük meg hogy én megyek el hozzá, hát meglátogattam. Odaértem a házhoz, megcsörgettem hogy megérkeztem. Kijött. Nem kellett csalódjak a látványban, ugyanazt kaptam vissza mint képeken. Behívott, leültünk és beszélgettünk a hálószobába. Mesélte hogy ő rendőr. Szóba került valahogy hogy ő elvált és kérdezte tőlem hogy zavar engem esetleg. Válaszoltam hogy nem, miért is zavarna. Én megkérdeztem miért vált el, ő pedig mondta hogy jó párszor megcsalta, volt hogy két kollégájával csinálta egyszerre, stb. Rákérdeztem hogy de mégis miért csalta meg a párját, ő azt válaszolta, mert a férje nem tudja megadni azt amire vágyik. Aztán nem nagyon bírtunk már magunkkal, egymásnak estünk. Nem akarok belemenni részletesen, megpróbálom csak röviden. Szóval csókolóztunk. Majd én kezdtem el őt vetkőztetni és kényeztetni. Ajkaimmal, nyelvemmel és kezemmel játszadoztam el a keblein majd végül a punciján. Utána ő vette át az irányítást, és elkezdett vetkőztetni engem, majd kezelésbe vette a becses hímtagomat. Amint kellőképpen izgalomba hozta a kéjrudamat, misszionárius pózba kezdtük csinálni. Egyszer csak hatalmas dörömbölés és ordibálás hallatszott. Meglepődtem, nem tudtam elképzelni hogy ez mi lehet, honnan jöhetnek ezek a hangok. De ahogy a hölgyre tekintettem, le lett sápadva az arca. Hirtelen felugrott az ágyról és azt mondta öltözz. Kérdeztem tőle hogy miért. Ő azt válaszolta mert megjött a férjem. Na akkor nagyon megállt bennem a vér, elkezdett verni a szívem, csak úgy zakatolt. Féltem, mert nem tudtam mire számítsak. Le voltam zsibbadva, el se hittem hogy velem megtörténhet ilyesmi. Úgy hogy elég későn kezdtem el öltözködni. A férj próbálkozásai nem voltak hasztalanok és betörte az ajtót. Beszaladt hozzánk a hálószobába. Természetesen nagyon ideges volt. Már nem emlékszem hogy miket mondott, de talán hogy ki vagy te, mióta vagy a szeretője a feleségemnek, hogy hívnak, hol laksz, és stb. A nő mondott ott neki valamit és a férfi mondta neki, te most hallgass, veled később számolok. Volt a kezébe valami, azt hittem egy gumibot, amivel elkezdett ütlegelni engem.
#29   2009. 05. 30. szombat 19:08
X Törölt felhasználó (65919)
Uborkaszex nem volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 30. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (65919)
2009. 05. 30. szombat 17:48
Jó pár éve történt. Diákkori házibulin egy csodálatos párductestű, nagymellű, hosszú, tömött, fekete göndör (állom-) hajú csajt fűztem. Az előzményekhez tartozott, hogy, habár a csaj már régebb szimpatikus volt, de az intenzív jópofizáson túl, nem igazán haladtam nála többet előre. Aztán egyszer egy barátnőm enyhe célzatossággal elmondta, hogy a bomba hölgy érdeklődött felőlem. Ez a hír hozta be önbizalom terén a gyümölcseit, és azon a nevezetes bulin kezdtem gründolgatni a viszonyt. Hamarosan nyilvánvalóvá lett, hogy a hölgy óvatos duhaj. Vagyis nagyon jó néven veszi a közeledést, ám a „kezdjük úgy mint barátok aztán majd meglátjuk mi lesz álláspontra” helyezkedett (igen a kilencvenes évek elején volt még ilyen). Persze mindez nem volt kimondva csak metakommunikálva. Habár kissé többre számítottam, nem voltam nagyon lelombozva, igényem volt már egy stabilabb kapcsolatra (is). Így a buli során takaréklángon udvarolgattam a bomba csajnak, de nagyon szolidan, aligha tűnhetett fel a társaságnak.

Nos, buli közben felfigyeltem, hogy az egyik haverre rászállt a volt nője, akivel már egy ideje szakított forma. Fogalmam sincs mi lehetett, a köztük lezajló feszült duma tartalma, de tény a srác (alig észlelhetően, de folyamatosan) nemet intett, a csaj meg egyre dühösebb lett. Nekem olybá tűnt, mintha a srác visszautasított volna a csajnak az újrakezdési ajánlatát.

Zajlik a buli. A társasság piakedvelő része (beleértve jómagamat) különböző mértékű tudatmódosult állapotokba tornászta magát. Egyszer a „kikosarazott” csajjal táncolok, amikor az keményen és félreérthetetlenül rámragadt. A csaj kis bögyös, formásan tömött, fogd meg, csípd meg szemrevalócska leány volt. A feltűnést kerülni próbálva viszonoztam a tapadást, ami csak azért volt nehéz, mert ő nagyon feltűnően akarta csinálni. Nyilvánvaló valamiféle bosszú szex eszközeként szándékozott használni. Márpedig ebben benne van, hogy akin bosszút álnak az is tudjon valamit a bosszúállásról. Szerencsémre a bomba csaj valami részeg barátnőjét ápolgatta, így köztem és a kis formás között a dolgok elmérgesedhettek. Tánc átalakult finom egymásnak feszülő vonaglásokká. A csaj futó simogatással nyugtázta a merevedésem, majd a fülembe súgta: „bármit tehetsz velem, akár itt a fürdőben is”.

Végül hazavittem …. és a szavának állt. Popószex, uborka-szex. A fergeteges, és enyhén perverz éjszaka után másnap kifacsartuk egymást. Persze a bombázóval befuccsolt a dolog.
#28   2009. 05. 30. szombat 17:48
X Törölt felhasználó (65919)
Jó pár éve történt. Diákkori házibulin egy csodálatos párductestű, nagymellű, hosszú, tömött, fekete göndör (állom-) hajú csajt fűztem. Az előzményekhez tartozott, hogy, habár a csaj már régebb szimpatikus volt, de az intenzív jópofizáson túl, nem igazán haladtam nála többet előre. Aztán egyszer egy barátnőm enyhe célzatossággal elmondta, hogy a bomba hölgy érdeklődött felőlem. Ez a hír hozta be önbizalom terén a gyümölcseit, és azon a nevezetes bulin kezdtem gründolgatni a viszonyt. Hamarosan nyilvánvalóvá lett, hogy a hölgy óvatos duhaj. Vagyis nagyon jó néven veszi a közeledést, ám a „kezdjük úgy mint barátok aztán majd meglátjuk mi lesz álláspontra” helyezkedett (igen a kilencvenes évek elején volt még ilyen). Persze mindez nem volt kimondva csak metakommunikálva. Habár kissé többre számítottam, nem voltam nagyon lelombozva, igényem volt már egy stabilabb kapcsolatra (is). Így a buli során takaréklángon udvarolgattam a bomba csajnak, de nagyon szolidan, aligha tűnhetett fel a társaságnak.

Nos, buli közben felfigyeltem, hogy az egyik haverre rászállt a volt nője, akivel már egy ideje szakított forma. Fogalmam sincs mi lehetett, a köztük lezajló feszült duma tartalma, de tény a srác (alig észlelhetően, de folyamatosan) nemet intett, a csaj meg egyre dühösebb lett. Nekem olybá tűnt, mintha a srác visszautasított volna a csajnak az újrakezdési ajánlatát.

Zajlik a buli. A társasság piakedvelő része (beleértve jómagamat) különböző mértékű tudatmódosult állapotokba tornászta magát. Egyszer a „kikosarazott” csajjal táncolok, amikor az keményen és félreérthetetlenül rámragadt. A csaj kis bögyös, formásan tömött, fogd meg, csípd meg szemrevalócska leány volt. A feltűnést kerülni próbálva viszonoztam a tapadást, ami csak azért volt nehéz, mert ő nagyon feltűnően akarta csinálni. Nyilvánvaló valamiféle bosszú szex eszközeként szándékozott használni. Márpedig ebben benne van, hogy akin bosszút álnak az is tudjon valamit a bosszúállásról. Szerencsémre a bomba csaj valami részeg barátnőjét ápolgatta, így köztem és a kis formás között a dolgok elmérgesedhettek. Tánc átalakult finom egymásnak feszülő vonaglásokká. A csaj futó simogatással nyugtázta a merevedésem, majd a fülembe súgta: „bármit tehetsz velem, akár itt a fürdőben is”.

Végül hazavittem …. és a szavának állt. Popószex, uborka-szex. A fergeteges, és enyhén perverz éjszaka után másnap kifacsartuk egymást. Persze a bombázóval befuccsolt a dolog.
#27   2006. 07. 28. péntek 07:33
zeri zeri
Vedd el ami jár! :)
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: WildHorse WildHorse
Nyitás ideje: 2006. 06. 08. csütörtök
Üzenetek: 46db
Utolsó üzenet: 2020. 10. 30. péntek
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!