Igaz!
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 08. 04. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 04. csütörtök 10:24
jól irtad ezt de te csúnyán irtál!!!!Ki vagy???Én most tanulok mindent!!!!Érted!!!!Szégeld magad!!!!!
jól irtad ezt de te csúnyán irtál!!!!Ki vagy???Én most tanulok mindent!!!!Érted!!!!Szégeld magad!!!!!
Szia Mindenki!!!
Nyitottam magamnak honlapot nézzétek meg ha van kedvetek!!!!Irjatok oda véleményt bármit!!Lincsibaby2.gportal.hu!!!!!Pusza
Nyitottam magamnak honlapot nézzétek meg ha van kedvetek!!!!Irjatok oda véleményt bármit!!Lincsibaby2.gportal.hu!!!!!Pusza
NA KI RAKTA KI IDE A KÉPEMET?????NEM ÉN RAKTAM KI!!!!!VALAKI TUDJA A KÉPTÁRAMNAK A JELSZAVÁT??????EZ GUSZTUSTALAN!!!!ÉN MA AKARTAM KIRAKNI EZT A KÉPET!!!HÁT!!!!
Oké megértek mindenkit!!!Én 100%ig nem raktam ki képeket csak a saját topicomba ezt látjátok!!!Legyetek jók!!!!Puszika
mi viszont nem raktuk fel a sajátunkat és tudjuk, hogy nem te voltál. De most már Audrey is és én is tisztán látunk, köszi:-)))
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 21. csütörtök 10:08
Sziasztok Most már értem miről van szó!!!Hát a saját képemet én raktam föl ennyi!!!!A tiéteket nem!!!!!!
ok, kösz a segítséget
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 07. 21. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 21. csütörtök 10:08
Sziasztok Most már értem miről van szó!!!Hát a saját képemet én raktam föl ennyi!!!!A tiéteket nem!!!!!!
Linácska, arra az oldalra kerültek fel rólad és másokról olyan képek amelyeket nem mi tettünk fel...az info annyi volt számodra Erytől, hogy az Ő neve alatt feltett képeket rólad nem Ő tette fel.....érted?
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 07. 20. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 20. szerda 14:07
Szia én sajna nem értem az egészet!!!Mi a probléma??Ird le!!!Eddig én meg a többiek szoktak felrakni képeket!!!Érted!!Tilos??Vagy mi?!
Szia én sajna nem értem az egészet!!!Mi a probléma??Ird le!!!Eddig én meg a többiek szoktak felrakni képeket!!!Érted!!Tilos??Vagy mi?!
(Ez egy válasz Eryka75 üzenetére (2005. 07. 20. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 20. szerda 13:54
kedves! Ez mind szép és jó, csak nem érted, min vagyunk kiakadva..Pusz!
kedves! Ez mind szép és jó, csak nem érted, min vagyunk kiakadva..Pusz!
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 07. 20. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Teve!!Szerinted ki??Én raktam föl miért?Nemjó?
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 07. 20. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 07. 20. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Megtaláltam és tök jó még raktam föl képeket!!!!Pussza
lina! Te raktad fel a képeket?
Sziaaa én elhiszek mindent de hol van ez?A szórakoztató???Megmondod?!Kösziiii
(Ez egy válasz Eryka75 üzenetére (2005. 07. 20. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 20. szerda 11:26
sZIA Lincsi!
Csak, hogy tudj róla (egy másik topicban már elmondtam, de nálad is megteszem) fotók vannak rólad a szórakoztatón a nevem alatt, de én nem tettem fel a képeid!!!!!!
Remélem, hiszel nekem!
Üdv: Ery
Csak, hogy tudj róla (egy másik topicban már elmondtam, de nálad is megteszem) fotók vannak rólad a szórakoztatón a nevem alatt, de én nem tettem fel a képeid!!!!!!
Remélem, hiszel nekem!
sZIA Lincsi!
Remélem, hiszel nekem!
Remélem, hiszel nekem!
Szia! Az újabb képed is lenyügözött. Az Enike a harmadunokatesóm. Ha bekukkantasz a "Kukkolom a húgom (valami ilyesmi)" lapra, többet megtudsz róla.Barni
(Ez egy válasz lina24 üzenetére (2005. 07. 19. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 19. kedd 13:03
Szia Barnika nem bújtam el csak mindig van dolgom egésznap nem ülök a gépnél!!!Főzök,vásárolok stb!!!Sziaaaa
MIÉRT UGYANILYEN KÉPEWKET RAK KI??K??????ILYEN NINCSEN!!!!!!!

lina24

bogyosmaca
Denisa B