Férfiak: Számotokra milyen a szexis nő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#132   2010. 04. 11. vasárnap 19:09
firefighter27 firefighter27
számomra csakis a barátnőm! jobbat tőle nem is kivánhatnák. szép, okos, jó teste van, kissé forrófejű, de senk isem tökéletes.
#131   2010. 04. 10. szombat 22:06
Zsuzsa Zsuzsa
Igen,szélesebb az arcom,mint a vállam,és repülőtérre járok megfordulni..:P)
(Ez egy válasz nagyanagyonnagy üzenetére (2010. 04. 02. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 02. péntek 08:51
"Akkora arcod van hogy kombájnnal borotválkozol." hiszem ha látom
#130   2010. 04. 10. szombat 22:04
Zsuzsa Zsuzsa
smile ))))) Szeretek,és tudok főzni,hagyom meccset nézni a párom,nem vagyok féltékeny,nem tiltok meg neki semmit,megteszek mindent,amira vágyik..:P)Nem vagyok csunya,van mellem,popsim..:P) Kell több,nem mond ez eleget? smile )))
#129   2010. 04. 07. szerda 18:04
malex1415 malex1415
hát sok szempont van:nézzen ki nagyon jól, ha lehet ne legyen túl buta ne üljön le velem meccset nézni,főzzön jól,és csak akkor nyaggasson mikor olyan kedvem van. :d
#128   2010. 04. 07. szerda 15:57
Darkrape Darkrape
130cm, és kocka alaku a feje
hogy miért?
állva tud szopni és elfér négy sör a fején!
#127   2010. 04. 02. péntek 08:51
nagyanagyonnagy nagyanagyonnagy
"Akkora arcod van hogy kombájnnal borotválkozol." hiszem ha látom
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 15:31
20évvel ezelőtt én voltam a tökéletes nő..Ma is,de már kissé kopott a fényem..:P)

(egód az van rendesen, lelked és szépséged rajta!) nyes
#126   2010. 04. 01. csütörtök 15:31
Zsuzsa Zsuzsa
20évvel ezelőtt én voltam a tökéletes nő..Ma is,de már kissé kopott a fényem..:P)

(egód az van rendesen, lelked és szépséged rajta!) nyes
#125   2010. 03. 15. hétfő 22:54
xRyderx xRyderx
Oh köszönöm,jól esett neki ez a kijelentés,én meg csak igazat adni tudok rá,persze nem mindenkinek ilyen a szexis nő.
(Ez egy válasz adandó üzenetére (2010. 03. 13. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 13. szombat 11:59
Szerencsés vagy te is,mert világvevős nőd van ! Ott kezdödik és fejezödik be a sexis nő fogalma.
Nálad meg a tartozék botantenna ! eljen
#124   2010. 03. 13. szombat 11:59
adandó adandó
Szerencsés vagy te is,mert világvevős nőd van ! Ott kezdödik és fejezödik be a sexis nő fogalma.
Nálad meg a tartozék botantenna ! eljen
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 09. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 11:06
Jól megfogalmaztad,de szerintem is így van.
#123   2010. 03. 09. kedd 11:06
xRyderx xRyderx
Jól megfogalmaztad,de szerintem is így van.
(Ez egy válasz adandó üzenetére (2010. 03. 09. kedd 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 00:53
Legyen olyan mint egy világvevő rádió ! Mindent lehessen rajta fogni ! eljen
#122   2010. 03. 09. kedd 00:53
adandó adandó
Legyen olyan mint egy világvevő rádió ! Mindent lehessen rajta fogni ! eljen
#121   2010. 02. 22. hétfő 13:07
secza secza
teltkarcsuak a tutik . tolluk biztos mindent megkapsz. ez 100 mert meg nem csalodtam egyben sem
#120   2008. 11. 23. vasárnap 20:22
Ron79 Ron79 VIP
Hm, érdekes kérdés.
a munkámból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom és kerülök kapcsolatba hosszabb-rövidebb időre. Mivel nagyon szeretem megnézni oooo a szépet nyitott szemmel is járok vigyor2
Ez igaz az autókra is, egyébként...
No, de hosszú évek komoly "kutatásának" eredményei nálam a következőket hozta:
- hajszín és frizura - MINDEGY
- arc - MINDEGY (bár a fitos orr és az akaratos áll nálam előny)
- nyak - kecses
- vállak - kecses, büszke
- karok és kéz - sportos, de nem body-builder schmoll2
- mellek - kicsik!!!! Engem kifejezetten taszít a lufi...
- has - ez a gyengém, izmosan formás, de nem kell, hogy kockás legyen
- fenék - legyen meghatározható alakja kacsint
- lábak - formás, nem túl izmos, de nem is nyeszlett

De a kutatás legfontosabb eredménye:

ÉRTELMES!!!
#119   2008. 11. 23. vasárnap 12:58
GUMMIMACI GUMMIMACI
Szép arc, hosszú nyak, vékony derék, "kilóméterhosszú" láb, arányosan telt csípő, izmos vádli és comb, vadmacskás pillantás, erotikus kisugárzás, állandó enyhe flört..

.. tenyérben éppencsak elférő ciciket kihagytam. Nem szándékosan

összevontam a hszeidet:prune
#118   2008. 11. 19. szerda 23:25
tablet tablet
Van pénzed is??? Akkor miért gond, ha szöke?? Adjál neki egy kis lóvét és olyan szinűre festetti a haját, amilyenre csak akarod ! nyes
(Ez egy válasz ready7000 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 20:12
ne legyen szőke, legyen rajta mit fogni, jól szopjon és főzni is tudjon, na meg ne csak a penzemert szeressen
#117   2008. 11. 17. hétfő 20:36
Wörösbikanö Wörösbikanö
Szija! smile )
Tögyél..de remélöm nem én löszök rajta,bár tökéletös nő vagyok!! smile De ez nem a reklám helye!! smile )
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 28. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 28. kedd 08:20
mire való ez a topic confused

most tegyek be fotót egy vörösről crazya finom
#116   2008. 11. 17. hétfő 20:12
ready7000 ready7000
ne legyen szőke, legyen rajta mit fogni, jól szopjon és főzni is tudjon, na meg ne csak a penzemert szeressen
#115   2008. 11. 15. szombat 21:09
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem tökéletes a topic a témának, de nem jutott eszembe jobb hely...a cikket viszont mindenképpen be akarom másolni smile

Már két éve, hogy egy tragikus haláleset miatt, a madridi divathéten - és később szinte az összes nagy nemzetközi divat eseményen - kitiltották a kifutókról a szupervékony modelleket, kíváncsiak voltunk, hogy a divatáru üzletek szabásvonalain és ruhaméretezésén csak vajon érzékelhető-e a soványság-kultusz elleni küzdelem. Pláza-teszten jártunk.
"Eddig csak üres lózung volt, de most úgy tűnik: tényleg újra divatba jöttek a természetes formák és a nőies nők" - állítja a Times Online egy nemrég megjelent cikkében. "A kifutókon egyre több elismert divattervező már nem a csontváz-szerű pálcikanőket részesíti előnyben: sokkal inkább a természet adta idomok, és az ezzel általában együtt járó egészség és magabiztosság hódít a divatvilágban" - írja a szerző egy nemzetközi divatshow-n tapasztaltak alapján.

Karl Lagerfeld például több modellt azzal a tanáccsal bocsátott el, hogy menjenek haza enni, mert már nem 'kúl' az ilyen egészségtelen soványság. "Úgy néznek ki, mintha valamelyik éhínség sújtotta országból jöttek volna"- mondta.
A Chanel 4 egy új szépségversenyt indított, Miss Naked Beauty (Miss Pucér Szépség) címmel. A műsor szándéka "megtalálni azt a nőt, aki mai idők Évájaként a határozottságot, a szexepilt, a lelket, az intelligenciát és az igazi, természetes szépséget testesíti meg."

A versenybe olyan nők is beszállhattak, akik tényleg nagyon messze állnak a modell alkattól, de igazán nőiesek és vonzóak. Büszkén vállalják telt formáikat a kamera előtt, bikiniben is. Az itt szereplő nők általában vidámak, kiegyensúlyozottak, és időnként enni is látni őket.

A cikkben megkérdezett Antonio Bernardi olasz és Roland Mouret francia divattervezők is arról beszéltek, hogy ideje olyan lányok után nézni, akik az igazi nőkre szabott ruhákat is kitöltik.

"Elegünk van ezekből a kísérteties lányokból. Remélem, végre lejárt az ő idejük. Tizenöt éve dolgozom a szakmában, de azt a kifejezést, hogy 'túl sovány' csak mostanában, az elmúlt két évben hallom. És egyre többször." - mondja Bernardi.

"Olyan csajokkal szeretek dolgozni, akiknek hangjuk is van. Szólnak, ha éhesek, és esznek is, vagy néha elegük van, és akkor megállnak pihenni. Van bennük méltóság és intelligencia. Egy igazán jó reklámkampányban ez egyértelműen érezhető is. A kétdimenziós robotokból már nagyon elegem van."
#114   2008. 11. 01. szombat 21:58
kalikaka kalikaka
A SEXI NŐNEK SZÉP KEREK ÉS KEMÉYN A FENEKE ,SZÉLES CSÍPŐ,90:C A MELL MÉRETE ÉS NEM CSONTVÁZ TIPUS
#113   2008. 11. 01. szombat 20:22
videkipar videkipar
Meglepő lenne, ha lehetne ezt szabványosítani. Szinte minden nőben van valami szexi, és valami izgalmas. A legfontosabb, hogy ne legyenek halmozottan ormótlan külső és/vagy belső tulajdonságai. Röviden, a legszexisebb nőnek is lehet szaros a segge és büdös a pinája. smile

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Eryka75 Eryka75
Nyitás ideje: 2005. 01. 27. csütörtök
Üzenetek: 132db
Utolsó üzenet: 2010. 04. 11. vasárnap

Hírek

tegnap 15:46
2 donne per 1 uono film mottója lehetne a következő: Mindig kell egy fasz! A csajok először egymásnak esnek, de azután hamar belátják, hogy az igazi grandiózus élvezéshez szükség van egy kemény, jól működő farokra. Ekkor érkezik el az addig csak tétlen fotós, vagy... Tovább
2010. 07. 27. kedd 17:59
Kelly és Rocco Párizsban Kelly és Rocco ezúttal Párizsban pajzánkodik. A totálisan felszabadult amerikai leányzó most is tartogat meglepetéseket Rocco-nak csakúgy mint a sokat látott, erős idegzetű nézőknek. Letöltés - Kelly és Rocco Párizsban Tovább
Tölts fel te is!

DivX avi

Film ajánló

A restaurátornő A restaurátornő
A film kategóriái: hardcore
Teljes DVD film, 758 Mbyte
  A fiatal restaurátornő, élete nagy lehetőségét kapja meg, amikor elfogadja az ősi nemesi család sarjának ajánlatát. Ekkor még nem sejti, hogy nemcsak egy kétes festménycsempészési ügyletbe fog keveredni, hanem bizony az érzékeit is keményen próbára teszi a kastély összes... Tovább
A restaurátornő A restaurátornő