számomra csakis a barátnőm! jobbat tőle nem is kivánhatnák. szép, okos, jó teste van, kissé forrófejű, de senk isem tökéletes.
Igen,szélesebb az arcom,mint a vállam,és repülőtérre járok megfordulni..:P)
(Ez egy válasz nagyanagyonnagy üzenetére (2010. 04. 02. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 02. péntek 08:51
"Akkora arcod van hogy kombájnnal borotválkozol." hiszem ha látom
))))) Szeretek,és tudok főzni,hagyom meccset nézni a párom,nem vagyok féltékeny,nem tiltok meg neki semmit,megteszek mindent,amira vágyik..:P)Nem vagyok csunya,van mellem,popsim..:P) Kell több,nem mond ez eleget?
)))
hát sok szempont van:nézzen ki nagyon jól, ha lehet ne legyen túl buta ne üljön le velem meccset nézni,főzzön jól,és csak akkor nyaggasson mikor olyan kedvem van. :d
130cm, és kocka alaku a feje
hogy miért?
állva tud szopni és elfér négy sör a fején!
hogy miért?
állva tud szopni és elfér négy sör a fején!
"Akkora arcod van hogy kombájnnal borotválkozol." hiszem ha látom
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 04. 01. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 01. csütörtök 15:31
20évvel ezelőtt én voltam a tökéletes nő..Ma is,de már kissé kopott a fényem..:P)
(egód az van rendesen, lelked és szépséged rajta!)
20évvel ezelőtt én voltam a tökéletes nő..Ma is,de már kissé kopott a fényem..:P)
Oh köszönöm,jól esett neki ez a kijelentés,én meg csak igazat adni tudok rá,persze nem mindenkinek ilyen a szexis nő.
(Ez egy válasz adandó üzenetére (2010. 03. 13. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 13. szombat 11:59
Szerencsés vagy te is,mert világvevős nőd van ! Ott kezdödik és fejezödik be a sexis nő fogalma.
Nálad meg a tartozék botantenna !
Szerencsés vagy te is,mert világvevős nőd van ! Ott kezdödik és fejezödik be a sexis nő fogalma.
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 09. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 03. 09. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól megfogalmaztad,de szerintem is így van.
(Ez egy válasz adandó üzenetére (2010. 03. 09. kedd 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 09. kedd 00:53
Legyen olyan mint egy világvevő rádió ! Mindent lehessen rajta fogni !
Legyen olyan mint egy világvevő rádió ! Mindent lehessen rajta fogni !
teltkarcsuak a tutik . tolluk biztos mindent megkapsz. ez 100 mert meg nem csalodtam egyben sem
Hm, érdekes kérdés.
a munkámból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom és kerülök kapcsolatba hosszabb-rövidebb időre. Mivel nagyon szeretem megnézni
a szépet nyitott szemmel is járok
Ez igaz az autókra is, egyébként...
No, de hosszú évek komoly "kutatásának" eredményei nálam a következőket hozta:
- hajszín és frizura - MINDEGY
- arc - MINDEGY (bár a fitos orr és az akaratos áll nálam előny)
- nyak - kecses
- vállak - kecses, büszke
- karok és kéz - sportos, de nem body-builder
- mellek - kicsik!!!! Engem kifejezetten taszít a lufi...
- has - ez a gyengém, izmosan formás, de nem kell, hogy kockás legyen
- fenék - legyen meghatározható alakja
- lábak - formás, nem túl izmos, de nem is nyeszlett
De a kutatás legfontosabb eredménye:
ÉRTELMES!!!
a munkámból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom és kerülök kapcsolatba hosszabb-rövidebb időre. Mivel nagyon szeretem megnézni
a szépet nyitott szemmel is járok
Ez igaz az autókra is, egyébként...
No, de hosszú évek komoly "kutatásának" eredményei nálam a következőket hozta:
- hajszín és frizura - MINDEGY
- arc - MINDEGY (bár a fitos orr és az akaratos áll nálam előny)
- nyak - kecses
- vállak - kecses, büszke
- karok és kéz - sportos, de nem body-builder
- mellek - kicsik!!!! Engem kifejezetten taszít a lufi...
- has - ez a gyengém, izmosan formás, de nem kell, hogy kockás legyen
- fenék - legyen meghatározható alakja
- lábak - formás, nem túl izmos, de nem is nyeszlett
De a kutatás legfontosabb eredménye:
ÉRTELMES!!!
Szép arc, hosszú nyak, vékony derék, "kilóméterhosszú" láb, arányosan telt csípő, izmos vádli és comb, vadmacskás pillantás, erotikus kisugárzás, állandó enyhe flört..
.. tenyérben éppencsak elférő ciciket kihagytam. Nem szándékosan
összevontam a hszeidet:prune
.. tenyérben éppencsak elférő ciciket kihagytam. Nem szándékosan
összevontam a hszeidet:prune
Van pénzed is??? Akkor miért gond, ha szöke?? Adjál neki egy kis lóvét és olyan szinűre festetti a haját, amilyenre csak akarod !
(Ez egy válasz ready7000 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 20:12
(Ez egy válasz ready7000 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ne legyen szőke, legyen rajta mit fogni, jól szopjon és főzni is tudjon, na meg ne csak a penzemert szeressen
Szija!
)
Tögyél..de remélöm nem én löszök rajta,bár tökéletös nő vagyok!!
De ez nem a reklám helye!!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 28. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
) Tögyél..de remélöm nem én löszök rajta,bár tökéletös nő vagyok!!
De ez nem a reklám helye!!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 28. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ne legyen szőke, legyen rajta mit fogni, jól szopjon és főzni is tudjon, na meg ne csak a penzemert szeressen
nem tökéletes a topic a témának, de nem jutott eszembe jobb hely...a cikket viszont mindenképpen be akarom másolni
Már két éve, hogy egy tragikus haláleset miatt, a madridi divathéten - és később szinte az összes nagy nemzetközi divat eseményen - kitiltották a kifutókról a szupervékony modelleket, kíváncsiak voltunk, hogy a divatáru üzletek szabásvonalain és ruhaméretezésén csak vajon érzékelhető-e a soványság-kultusz elleni küzdelem. Pláza-teszten jártunk.
"Eddig csak üres lózung volt, de most úgy tűnik: tényleg újra divatba jöttek a természetes formák és a nőies nők" - állítja a Times Online egy nemrég megjelent cikkében. "A kifutókon egyre több elismert divattervező már nem a csontváz-szerű pálcikanőket részesíti előnyben: sokkal inkább a természet adta idomok, és az ezzel általában együtt járó egészség és magabiztosság hódít a divatvilágban" - írja a szerző egy nemzetközi divatshow-n tapasztaltak alapján.
Karl Lagerfeld például több modellt azzal a tanáccsal bocsátott el, hogy menjenek haza enni, mert már nem 'kúl' az ilyen egészségtelen soványság. "Úgy néznek ki, mintha valamelyik éhínség sújtotta országból jöttek volna"- mondta.
A Chanel 4 egy új szépségversenyt indított, Miss Naked Beauty (Miss Pucér Szépség) címmel. A műsor szándéka "megtalálni azt a nőt, aki mai idők Évájaként a határozottságot, a szexepilt, a lelket, az intelligenciát és az igazi, természetes szépséget testesíti meg."
A versenybe olyan nők is beszállhattak, akik tényleg nagyon messze állnak a modell alkattól, de igazán nőiesek és vonzóak. Büszkén vállalják telt formáikat a kamera előtt, bikiniben is. Az itt szereplő nők általában vidámak, kiegyensúlyozottak, és időnként enni is látni őket.
A cikkben megkérdezett Antonio Bernardi olasz és Roland Mouret francia divattervezők is arról beszéltek, hogy ideje olyan lányok után nézni, akik az igazi nőkre szabott ruhákat is kitöltik.
"Elegünk van ezekből a kísérteties lányokból. Remélem, végre lejárt az ő idejük. Tizenöt éve dolgozom a szakmában, de azt a kifejezést, hogy 'túl sovány' csak mostanában, az elmúlt két évben hallom. És egyre többször." - mondja Bernardi.
"Olyan csajokkal szeretek dolgozni, akiknek hangjuk is van. Szólnak, ha éhesek, és esznek is, vagy néha elegük van, és akkor megállnak pihenni. Van bennük méltóság és intelligencia. Egy igazán jó reklámkampányban ez egyértelműen érezhető is. A kétdimenziós robotokból már nagyon elegem van."
Már két éve, hogy egy tragikus haláleset miatt, a madridi divathéten - és később szinte az összes nagy nemzetközi divat eseményen - kitiltották a kifutókról a szupervékony modelleket, kíváncsiak voltunk, hogy a divatáru üzletek szabásvonalain és ruhaméretezésén csak vajon érzékelhető-e a soványság-kultusz elleni küzdelem. Pláza-teszten jártunk.
"Eddig csak üres lózung volt, de most úgy tűnik: tényleg újra divatba jöttek a természetes formák és a nőies nők" - állítja a Times Online egy nemrég megjelent cikkében. "A kifutókon egyre több elismert divattervező már nem a csontváz-szerű pálcikanőket részesíti előnyben: sokkal inkább a természet adta idomok, és az ezzel általában együtt járó egészség és magabiztosság hódít a divatvilágban" - írja a szerző egy nemzetközi divatshow-n tapasztaltak alapján.
Karl Lagerfeld például több modellt azzal a tanáccsal bocsátott el, hogy menjenek haza enni, mert már nem 'kúl' az ilyen egészségtelen soványság. "Úgy néznek ki, mintha valamelyik éhínség sújtotta országból jöttek volna"- mondta.
A Chanel 4 egy új szépségversenyt indított, Miss Naked Beauty (Miss Pucér Szépség) címmel. A műsor szándéka "megtalálni azt a nőt, aki mai idők Évájaként a határozottságot, a szexepilt, a lelket, az intelligenciát és az igazi, természetes szépséget testesíti meg."
A versenybe olyan nők is beszállhattak, akik tényleg nagyon messze állnak a modell alkattól, de igazán nőiesek és vonzóak. Büszkén vállalják telt formáikat a kamera előtt, bikiniben is. Az itt szereplő nők általában vidámak, kiegyensúlyozottak, és időnként enni is látni őket.
A cikkben megkérdezett Antonio Bernardi olasz és Roland Mouret francia divattervezők is arról beszéltek, hogy ideje olyan lányok után nézni, akik az igazi nőkre szabott ruhákat is kitöltik.
"Elegünk van ezekből a kísérteties lányokból. Remélem, végre lejárt az ő idejük. Tizenöt éve dolgozom a szakmában, de azt a kifejezést, hogy 'túl sovány' csak mostanában, az elmúlt két évben hallom. És egyre többször." - mondja Bernardi.
"Olyan csajokkal szeretek dolgozni, akiknek hangjuk is van. Szólnak, ha éhesek, és esznek is, vagy néha elegük van, és akkor megállnak pihenni. Van bennük méltóság és intelligencia. Egy igazán jó reklámkampányban ez egyértelműen érezhető is. A kétdimenziós robotokból már nagyon elegem van."
A SEXI NŐNEK SZÉP KEREK ÉS KEMÉYN A FENEKE ,SZÉLES CSÍPŐ,90:C A MELL MÉRETE ÉS NEM CSONTVÁZ TIPUS
Meglepő lenne, ha lehetne ezt szabványosítani. Szinte minden nőben van valami szexi, és valami izgalmas. A legfontosabb, hogy ne legyenek halmozottan ormótlan külső és/vagy belső tulajdonságai. Röviden, a legszexisebb nőnek is lehet szaros a segge és büdös a pinája.

Eryka75

DrAnthony
Samantha L