Fiúk, 1317-esből a 20-23 az enyém. Lányok véleményét várnám, azzal kapcsolatban, hogy ki mit ajánl, kinek hogy tetszene jobban. Szőrösebben, kevésbé... Végülis nektek kell, hogy tetszen, jobb tanácsadót kívánni sem lehetne :)
Enyém, fazon, 17 cm. ;c)
Pénisz...szerintem! Tulajdonképpen nincs "lényeges" különbség pénisz és f@sz között,csupán annyi, hogy a pénisz valamivel kisebb.
Ez egy napszemüveges, sokat lódító Pinokkió!
Én teljesn csupaszra borovtálom,mivel úgy gondolom higéniai szempontból jóval előnyösebb.. számomra pedig esztétikailag is jobb hatást vált ki.
Régen csak rövidre vágtam, majd ezt követően 2-3 centi vastagságú csíkot hagytam ( nem összekeverendő a hosszával) és mint ahogy ezt mondtam, most teljesen csupasz ami szerintem sokkal , de sokkal jobb mint bármi !!!
Régen csak rövidre vágtam, majd ezt követően 2-3 centi vastagságú csíkot hagytam ( nem összekeverendő a hosszával) és mint ahogy ezt mondtam, most teljesen csupasz ami szerintem sokkal , de sokkal jobb mint bármi !!!
Szerintem a kilógó szőrre gondolta, hogy ciki
(Ez egy válasz Eryka75 üzenetére (2005. 06. 07. kedd 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
részemről 1,5 cm-es igazított, de nem teljesen kopasz... az viszket idővel...
Ezt nem értem. Borotváltan kicsusszanhat, az nem ciki?
Szavamon ne is...!%:-)))))
aha....:-) Lejössz?:-)
Meg....éhes is! nagyon:-)))))
Hogy igazodjak a topic címéhez, a menő férfi fanszőrzet a nem szégyellős lányokon, lányok felett, lányok mögött, lányok előtt, az béka12, akár szőröstül, akár bőröstül..is:-)
Nem vagyok férfi
Nyáron jobb a szőrtelenített, úgy, ahogy a férfiaknál, a nőknék is...szerintem.
Az én barátnőm is azt kérte, hogy hagyjak fölötte yg kicsit, mert azt érzi szeretkezés közben. Szóval fölötte rövidre nyírva, máshol sima. Szerintem kb. amúgyis ez most a divat. De ha valakinek szőrös a hasa vagy a lába, nem árt azt is legalább rövidre vágni. Elég siralmas, ha valakinek odalent csupasz, másutt meg bozót van...
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 09:33
Drága szíveim! Arra még nem gondoltatok, hogy ha a pasi nem borotválja le, akkor esetleg az aktus során (mármint amikor benn van a helyén) a szőr kellemes, dörzsölő hatást fejt ki a nő csiklóján? Én nem támogatom, hogy a pasik leborotválják, de mivel én sem engedek beleszólni a dolgaimba, ezért csak észérvekkel tudom befolyásolni a fiúmat. Eddig felfogta. Puszi!
CSatlakozom! Sztem nem botorválni hanem csak csökkenti a mértékét! H ne buja dzsungel hatását keltese hanem rendezett csikló-"dörzsi" látszatát(mwegjegyzem eddigi tapasztalatok alapján ha van is vmi akkor az az elmondások alapján sokkal FÉRFIAsabb ellenben a teljes síksággal)
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 09:33
Drága szíveim! Arra még nem gondoltatok, hogy ha a pasi nem borotválja le, akkor esetleg az aktus során (mármint amikor benn van a helyén) a szőr kellemes, dörzsölő hatást fejt ki a nő csiklóján? Én nem támogatom, hogy a pasik leborotválják, de mivel én sem engedek beleszólni a dolgaimba, ezért csak észérvekkel tudom befolyásolni a fiúmat. Eddig felfogta. Puszi!
jaj én már évek óta borotválom és semmi hátrányom belőle :-) de komolyan

Thomas86

bandus22
Sue Diamond