Bella Maria (Maria Geronazzo)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egy céltudatos NŐ, aki ötven fölött éppen az ötödik férjére vár.
Egy szexis ASSZONY, aki dallamos nevét negyedik férjének köszönheti.
Egy érzelmes ANYA, akinek gyermekei harmadik férjétől születtek.
Egy érzékeny BESTIA, aki második férjével hagyta el az országot.
Egy csábító DÉMON, akit szülei 18 évesen nem engedtek el a Balatonhoz, ezért inkább férjhez ment.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#43   tegnap 23:58
ADienes5 ADienes5
Kipróbálnám!!
#42   tegnap 00:42
kimde kimde
nagyon meg szurnám
#41   2010. 07. 14. szerda 17:04
garfild9 garfild9
nekem nagyon bejön a nő! nagyon szétkúrnám!
#40   2010. 06. 12. szombat 12:08
dav88 dav88
Szerintem ez e nő igen csak zavarodott....!Lehet,hogy nevelésére vezethető vissza...!
#39   2010. 06. 12. szombat 10:22
miisketten miisketten
Nem ismerem mint EMBERT, nem is az én világom! De ha meglátom a hölgyet mindíg a SZÖRNYECSKÉK jutnak az eszembe! De ezt nem bántásnak szántam....... vigyor5
#38   2010. 06. 12. szombat 06:34
X X VIP
én kifejezetten szeretném megismerni . nagyon szimpatikus mint EMBER.
#37   2010. 06. 10. csütörtök 14:12
katicika katicika
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 05. 17. hétfő 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 17. hétfő 06:37
ja ,hogy céltudatos,hát minden nő az,
ha nem így,akkor úgy.
ENNYI nyes
#36   2010. 05. 17. hétfő 06:37
new1 new1
ja ,hogy céltudatos,hát minden nő az,
ha nem így,akkor úgy.
ENNYI nyes
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2010. 05. 17. hétfő 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 17. hétfő 06:32
tévedsz,ez a "nő" magát alázza meg.
nincs az a trauma,ami miatt így kell kinézni.
#35   2010. 05. 17. hétfő 06:32
new1 new1
tévedsz,ez a "nő" magát alázza meg.
nincs az a trauma,ami miatt így kell kinézni.
#34   2010. 04. 19. hétfő 19:11
katicika katicika
#33   2010. 04. 15. csütörtök 12:54
katicika katicika
Geronazzo Maria: Egy férfi tudjon nyalni!
Geronazzo Maria meglépett a kommunizmus elől, majd húsz év után visszatért Svájcból. Manapság a tévéből boldogít, és szexiskolát alapít. 18 éven felülieknek!
Például arról, hogyan kell jól szopni vagy nyalni?
- Igen, például. A szopást például be is mutatom majd egy dildón.

És a nyalás?
- Minden nő más, ezért az nehezebb feladat. De egy nőnek kell tudnia, hogy hol jó neki, és amikor már odakerül egy férfi a nyaláshoz, szóval akkor a nőnek úgy kell helyezkednie, és irányítani a férfit, hogy jó legyen neki. És egy csomó nő nem mer ilyen helyzetben beszélni, inkább csak fekszik ridegen. Egy pasasnak pedig meg kell tanulnia, hogy ezt nem szabad gyorsan csinálni, mert nem egy gépet helyettesít a nyelve. Érzéssel. Szopni is érzéssel kell. A szopáshoz nem kell szerelem! De amikor egy nyalókát vagy fagyit szopogatsz, annak azért sok köze van magához a szopáshoz is. Mondhatni alap. A nők általában egy ilyen érzéketlen "szopásprototípussal" vannak képben: rángatják, ezzel fájdalmat okoznak, egyszerűen durván bánnak a pénisszel. A férfi nemi szerv pont ugyanolyan érzéki, mint a mienk. Ott nincsen helye semmiféle durva húzogatásnak, fogazásnak, harapásnak.

A "mélytorok-technika" megy neked?
- Nem. Pedig próbálkoztam vele, és próbálkozom is, de amikor megfulladnék, akkor nyilván abbahagyom. Pedig ha ezt egy nő be tudja dobni, akkor nyert ügye van, mert klassz dolog, izgató. Az ágyba amúgy akkor kerülünk normális esetben, amikor már van izgalom. Normális esetben. De ma csak abnormális esetek vannak, semmi előjáték. Hol marad az? Persze egyéjszakás kapcsolat esetében nem kell túl sok.

Szóval szerinted a méret nem lényeges.
- De, azért igen. Van egy normál méret, ami kell. Ha probléma van a mérettel, egyéb kisegítő eszközöket kell igénybe venni. Amúgy meg egy férfi tudjon nyalni, mert attól aztán jól el lehet élvezni. Nekem eddig szerencsém volt, minden pasim jó volt az ágyban, és az is szerencsés az életemben, hogy sosem kellett olyan férfival lefeküdnöm, akit nem kívántam.

Mikor műttetted meg magad először?
- Harmincegy évesen. Két szülés után először a mellemet. Nem sokkal később a számat, arra nagyon régóta vágytam. A cicimet összesen háromszor műtötték, utoljára azért, mert szivárgott az implantátum. Szóval muszáj volt. Ezen kívül még háromszor műtötték az arcom, ez összesen hat műtét. zokás írni rólam, hogy volt vagy húsz plasztikai műtétem, de a botoxinjekciók nem számítanak annak.

Sportolsz?
- Nem, már nem, gyerekkoromban sokat sportoltam. Tornáztam. Még néptáncórákat is vettem. És jártam zongorázni meg furulyázni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 04. 13. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 13:54
inkább leszek buzi, mint hogy ilyen nőt kúrjak!

(de kényesek és válogatósak vagytok...pedig olyan szép, fiatal és kívánatos nő!) :tom eplus2
#32   2010. 04. 13. kedd 13:54
surdapapa surdapapa
inkább leszek buzi, mint hogy ilyen nőt kúrjak!

(de kényesek és válogatósak vagytok...pedig olyan szép, fiatal és kívánatos nő!) :tom eplus2
#31   2010. 04. 13. kedd 13:00
new1 new1
ó,hogy szakadjon rátok az ég!
azt hittem nem lehet nőtől elvenni kedvem

bár, van zsák?
nindzsák!
hol? bohoc
#30   2010. 04. 13. kedd 11:23
pussyhunter pussyhunter
Aki megkeféli ezt a nőt annak mentális problémája van!!!! Ha az egyetlen nő lenne a földön akkor szűz maradnék!!!Vagy öngyilkos!! violent
#29   2010. 03. 12. péntek 11:35
s5379 s5379
muszály azt mondanom, hogy ez egy borzalom
#28   2010. 02. 26. péntek 07:27
eunos eunos
Hát tudjátok azért a botox mennyiségnak is biztos van egy felső határa és nem éri meg átlépni!
#27   2010. 02. 25. csütörtök 15:42
katicika katicika
#26   2010. 02. 18. csütörtök 11:36
katicika katicika
#25   2009. 12. 19. szombat 12:22
Ninive Ninive
Volt alkalmam a filmet látni.
Nem akarok rosszindulatú lenni,de szerintem gusztustalan volt.
Én ha férfi lennék biztos lelohadtam volna tőle.
Régebben valóban egy konzervatív,csinos nő volt,elrontotta az egészet ezzel a harcsa szájjal,közönséges.
A filmről csak annyit,hogy legrandább az volt mikor kiverte a férfiaknak.
Az a fejtársítás hozzá, az a rút száj,és a fejére izzadt haj,szerintem kicsit sem volt szexi,legalább is nála nem.
#24   2009. 12. 18. péntek 14:55
adandó adandó
Nagyapám intő szava jut eszembe :csak olyan nővel csald meg a párod aki mindenben legalább kétszer jobb nála ! heureka Bizony már el is dőlt a verseny=Geronzzo tölem"szűz" marad. szomoru1
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 11. 30. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 30. hétfő 17:01
A régi "lánykori" képein rá sem lehet ismerni, ott egy csinos, szép arcú nő látható. Utána ment el az esze és csinált bohócot magából.

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: carol01 carol01
Nyitás ideje: 2009. 08. 02. vasárnap
Üzenetek: 43db
Utolsó üzenet: tegnap 23:58

Hírek

tegnap 15:46
2 donne per 1 uono film mottója lehetne a következő: Mindig kell egy fasz! A csajok először egymásnak esnek, de azután hamar belátják, hogy az igazi grandiózus élvezéshez szükség van egy kemény, jól működő farokra. Ekkor érkezik el az addig csak tétlen fotós, vagy... Tovább
2010. 07. 27. kedd 17:59
Kelly és Rocco Párizsban Kelly és Rocco ezúttal Párizsban pajzánkodik. A totálisan felszabadult amerikai leányzó most is tartogat meglepetéseket Rocco-nak csakúgy mint a sokat látott, erős idegzetű nézőknek. Letöltés - Kelly és Rocco Párizsban Tovább
Tölts fel te is!

DivX avi

Film ajánló

A bujaság kertje A bujaság kertje
A film kategóriái: hardcore
Teljes DVD film, 718 Mbyte
  Szupersztárok: MICHELLE WILD és MAYA GOLD!Képzeld el, hogy van Boldogság! Képzeld el, hogy van Mennyország! Képzelj el egy helyet, ahol nincsenek gondok, problémák. Csak vidám, önfeledt szórakozás, játék, szerelem! Nézd a zöld növényeket, a színes virágokat, nézd a gyönyörű... Tovább
A bujaság kertje A bujaság kertje