Kukkolás (NEM Társkereső! Csak élménybeszámolók!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem szervező, kereső topik, csak élménybeszámolás!!!

Csak és kizárólag a kukkolással kapcsolatos élményekről, érzésekről, gondolatokról írjatok! NEM TÁRS-, WEBCAM-, SKYPEKERESŐ!!!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#208   2012. 09. 08. szombat 16:40
harmonia07-31 harmonia07-31
Szerintem swingerben is simán lehet legálisan kukkolni
#207   2012. 09. 05. szerda 11:21
X Törölt felhasználó (857830)
Legközelebb lámpással kell menni smile

Én az egyik maradandó élményemet még zsenge lány koromban szereztem kollégium zuhanyzójában. Az egyik hajnalban amikor wc-re mentem, hallottam, hogy a zuhanyzóban folyik a víz, visszafelé még mindig hallottam. Amikor benyitottam, akkor csak két lábat láttam a legszélső zuhany alatt. Máig sem tudom, miért de halkan behúztam az ajtót és a mosdókat a zuhanyzótól elválasztó fal felett átkukucskálva végignéztem, hogy egy lány a csiklóját masszíroztatja a vastag sugárban csorgó vízzel. Ült a kövön, háttal a sarokba dőlve és lassan piciket mozgott elre-hátra. Néha kézzel is besegített. Régóta csinálhatta, mert 3-4 perc után elélvezett. Ami a legmeghökkentőbb volt az ez után jött. Feltérdelt és egy impulse dezodoros flakont húzott ki a popsijából. (akkoriban még nem árultak a virágboltban is szexuális segédeszközöket) A végére nálam is tele lett a bugyi. Estig teljesen fel voltam spanolva, akkor tudtam csak lerendezni a nunimat .Valamikor akkoriban tudatosult bennem, hogy felizgat egy másik nő teste, hogy jó lenne néha így együtt lenni egy lánnyal. Igazából erre csak sokkal később nyílt lehetőség. Amúgy kukkolni még egy párszor kukkoltam utána is, de ez volt a választóvonal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840665)
2012. 09. 05. szerda 10:44
Mi kimentünk este a hajógyárira 21.30 környékén hátha látunk valamit,mert itt olvasgattuk,hogy szoktak akciózni. Olyan sötét volt az eldugottabb helyeken ,hogy jöttünk is haza.
#206   2012. 09. 05. szerda 10:44
X Törölt felhasználó (840665)
Mi kimentünk este a hajógyárira 21.30 környékén hátha látunk valamit,mert itt olvasgattuk,hogy szoktak akciózni. Olyan sötét volt az eldugottabb helyeken ,hogy jöttünk is haza.
#205   2012. 09. 03. hétfő 11:47
X Törölt felhasználó (835715)
Igen , sajnos nehéz megbízható embert találni még arra is ha csak MI akarunk kukkoni .... Aki NEM beszállni akar egyből, és nem na mutatok valamit ha ti is mutattok...... Sok olyan volt,hogy ránk írtak webcamra ,hogy nem-e nézzük meg. Párom mosolygott így írtam,hogy de szvesen. Felvettük a srácot. Mondtuk,hogy índíthatja a camot. Erre majd ha mi is mutatunk valamit vagy küldjünk képet stb..... Most eleve Ő írt ránk,hogy meg-e nézzük,nem volt róla szó,hogy mi is bekapcsoljuk vagy ,hogy képet küldünk.... Na most ebből kiindulva élőben sejthető ,hogy ez a mutassatok valamit- na hagy szálljak be stb.. lenne belőle, amire nem biztos ,hogy jó pofát vágnék,max jól pofán smile Volt akinek szimpi volt a képe ,de ott meg mi nem mertünk kukkolni,mert (lehet hülyeség, de sok ember tűnik el - lány meg pláne) elég necces kinézete volt a dolognak. fekete nagy mercédes stb... Azaz ha már ilyen a pár vigyuk el kurvának a drágát kb ... (lehet ez hülyeség de ez jött le nekünk) ... Sok szép lány tűnik el és végzi az utcán, vagy lakásba tartva dolgoztatják. Ez a mai világ sajnos elég szennyezett : (((

Tudom van olyan aki fogja most a fejét és azt mondja ezek alapján éljünk bezárva burokba ,,,de jobb félni mint ........
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845747)
2012. 05. 13. vasárnap 16:29
Teljesen egyetértek a feltételekkel, mármint, hogy nem mindegy, hogy milyen idős és hogy néz ki még akkor sem ha csak kukkolásról van szó. Jó volt olvasni a hozzászólást, párommal minket is érdekelne kukkolás, esetleg webcamon keresztül is úgy, hogy mindkét fél tudja mindkettőt, a baj ezzel az, hogy mi is kizárólag csak korunkbeli (20s) párokkal csinálnánk. Azt pedig nehéz találni. Még nehezebb olyat akit még ha élőről is van szó tényleg csak a "kukkolás" érdekel és nem akar se párt cserélni se beszállni, minket csak az izgat ha néznek és mi is nézhetünk. smile A történet pedig izgi volt smile mi még sajnos nem tudtunk kukkolni senkit sem viszont minket már láttak szaunázás és egy kis "játék" közepette! smile Bár idősebb volt a férfi és egyedül volt, ettől függetlenül nem pofátlankodott oda és nem tolakodott.
#204   2012. 07. 17. kedd 15:27
X Törölt felhasználó (848604)
Ki tud az országba olyan strandot ahol lehet esetleg az öltözöbe kukkolni? Ahol átvannak furva az öltözökabinok és lányok-fiúk egy kabinba öltöznek?
#203   2012. 07. 13. péntek 12:02
shámán shámán
mna és azután mi tortént?mit csináltatok vele? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 11. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 12. 11. vasárnap 11:35
Nyitottam egy dogging témát, de törölték .... a szex a természetben téma meg fagyasztva van tavasz óta... shakehead
Tehát most ide írom: a héten kétszer is kimentünk a Hajógyári szigetre, de nem volt kint egyetlen kukkoló sem, pedig most a barátnőm nagyon szeretett volna műsort adni buck

Azt szereti, amikor az ablakból kiszürödő fénykörben áll egy fasz és nagyon veri saját magát. Ha jóképű, helyes és tiszta, akkor néha a lehúzott ablakon keresztül leszopja őket, vagy volt, h berángatta az autónkba alien2

De a legjobb az volt amikor a másik autóban is ment a műsor, aztán kinyílt az ajtó és egy fehér tangás csaj átjött hozzánk, hogy a barátja látni akarja mit csinálunk vele.... eljen
#202   2012. 06. 30. szombat 11:30
X Törölt felhasználó (778755)
Még a kollégista koromban történt (4 fős szoba volt, és időnként a barátnők is ott aludtak), hogy gyanús zajra ébredtem az éjszaka közepén. A 4 ágyból kettő egymás mellé volt tova, ebben aludtam, a mellettem levőben a szobatársam, akinél itt aludt a barátnője. (Nagyon csini, alacsony, vékony hosszú hajú, bomba alakkal, olyan igazi nőci..) Arra ébredek, hogy ott dugnak a szomszéd ágyon. Hozzá kell tenni, hogy még két srác aludt a szobában, de az ő ágyuk távolabb volt, tőlem meg tíz centire ügyködtek. Rögtön kiment az álom a szememből, nem mertem moccanni sem, nehogy feltűnést keltsek. Már a közepében voltak, visszafogták a mozgást, hogy ne nyekeregjen az ágy. De hallatszott a légzésükön, hogy már elkapta őket a hév és nem tudnak leállni. Nekem lassan felállt a farkam, kicsit ciki volt, de mozdulatlan maradtam. A vártnál tovább csinálták, azt hittem a srác rögtön kész lesz, de nem időnként leállt és addig nyomták amíg a barátnője ki nem elégült. (lehetett tudni, nem bírt teljesen csendben maradni). Ezután beleélvezett és még percekig úgy maradtak. (Fiú felül, misszionáriusban nyomták, csak a pléd rajtuk volt.
Azután elhelyezkedtek alváshoz, és akkor három másik ágyban is mocorgás kezdődött, mindenki a másik oldalára fordult. Kiderült, hogy az egyész szoba végighallgatta az akciót.
Jó volt.
#201   2012. 06. 18. hétfő 14:19
James0007 James0007
Tavaly eéőtt, 2010 nyarán Egerben voltunk nyaralni(június közepe). Az Egri Hunguest Hotelban szálltunk meg, a szállodának saját élményfürdő része van, szaunával. Én nagy szaunás vagyok, a feleségem nincs oda érte, így egyedül szoktam menni. A szállodában volt egy fiatal pár, gyerekek nélkül, felfigyeltem rájuk, mivel elég sokat fényképezte a srác a lányt.
A szaunavilág a medencék mellett van, de el van választva egy üvegfallal. Én általában a finn szaunába járok, ezt szeretem.
Szóval az egyik este megyek be a finn szaunába, a szaunavilág egyébként üres volt, a medencéknél is pár ember lézengett csak. Ahogy beültem, szemből, az aromakabinból, ami egyébként belül tök sötét, csak a kinti fény szűrődik be, mozgásra lettem figyelmes. Ahogy jobban odanéztem, látom, hogy a már említett fiatal pár hölgy tagja nagyban háttal lovagol... nyes NEm láttam részleteket, csak a lány felsőtestét, és az arcát, meg ahogy néha idegesen körülnéz kifele, lovaglás közben(amúgy is fürdőruhában volt). Nem vett észre szerintem, hogy ott vagyok. Végül kb. 5 perc múlva kijöttek. Elég izgi volt végignézni még így is, hogy tulajdonképpen nem sokat láttam. smile Ha esetleg olvasgatják a fórumot, lehet magukra ismernek... nyes nyes nyes
#200   2012. 06. 17. vasárnap 21:30
Demona Demona VIP Admin
Kozma utcától végig az Álmos utca mentén kellemes kis erdősor van, ha tovább haladtok a Frangepánig ott már elég hosszú km-eket lehet bújócskázni hehe igaz az már talán Pestlőrinc...
Az említett utcák túloldalán végig házak vannak, ha szélen maradtok akad kukkoló is ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848419)
2012. 06. 17. vasárnap 15:34
A X.ker.környékén tud valaki jó kis eldugott részt
#199   2012. 06. 17. vasárnap 15:34
X Törölt felhasználó (848419)
A X.ker.környékén tud valaki jó kis eldugott részt
#198   2012. 06. 15. péntek 19:45
X Törölt felhasználó (846909)
A második a kihagyhatatlan Miskolc-Tapolca barlangfürdő beugrója ott azért nem kevesen voltak de megoldottuk nyes a harmadik meg a jó öreg Glory hole ban anno!És ezek csak amiknél kukkoltak rendesen,de ha be van indulva a pár és nem foglalkozik másokkal akkor nagyon nagy dugások lesznek belőle!
Szép napot mindenkinek!!!
#197   2012. 06. 15. péntek 19:42
X Törölt felhasználó (846909)
Sziasztok!

Nekünk volt három eset is az egyik még Egerszalókon,amikor még nem volt ott a szálloda és fent az erdőben volt a nudi medence,már mindenki kiszállt a medencéből ez kb. hajnal három fél négy felé lehetett és mi az asszonnyal eldöntöttük,miután már volt is bennünk melegítő védőital nyes hogy huncutkodunk egyet.El is kezdtük finom szopás nyalakodás aztán nagyban döngettem hátulról,amikor észre vettük,hogy a sötét sarokban megmozdult a víz és ott az ember nyes annyira el voltunk mélyülve,hogy észre sem vettük az embert,azért nem sok vizet zavart,bár egyre közelebb jött hozzánk,nem mondott semmit,de mielőtt meg szólalt volna halkan oda ciccegtem neki,jelezve,hogy onnan ne tovább de ha nézi az nem baj!Mi folytattuk a szeretkezést egy hatalmas orgazmussal a végén,mire kipihegtük magunkat emberünk már kint volt a medencéből és szapora léptekkel el slisszant!
#196   2012. 06. 15. péntek 19:27
X Törölt felhasználó (846909)
Sziasztok ha legközelebb csináltok ilyet mi is megnéznénk a párommal nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840904)
2012. 05. 03. csütörtök 00:39
Most épp pesten?
#195   2012. 06. 15. péntek 10:56
X Törölt felhasználó (756688)
Várjuk a képeket! smile
(Ez egy válasz kanal69 üzenetére (2012. 06. 14. csütörtök 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 14. csütörtök 00:45
Kölcsönkenyér visszajár!
Másnap (aznap) a feleségemmel a szobában elkezdett szeretkezést (némi rábeszélés után) a teraszon fejeztük be. Ő nem értette, hogy miért ragaszkodom a teraszhoz, (mivel azóta sem mondtam el neki a történteket) de én gondoltam, a szemben lévő házakban lévő nyaralókat hasonló élvezetben részesítem, mint amit én is kaptam előzőleg.

A felvételeket megosztom veletek a feltöltéseimnél.
A minőség nem túl jó, (a fent leírtak miatt) de legalább hiteles! Gondolkodtam, hogy megvágjam-e de idő hiányában és a hitelesség kedvéért nem tettem meg.

Az idei nyaralást is alig várom, hogy újra hasonló élményben lehessen részem.
Ígérem megosztom veletek.
**********

(moderálva vazelinator)
#194   2012. 06. 14. csütörtök 00:45
kanal69 kanal69
Kölcsönkenyér visszajár!
Másnap (aznap) a feleségemmel a szobában elkezdett szeretkezést (némi rábeszélés után) a teraszon fejeztük be. Ő nem értette, hogy miért ragaszkodom a teraszhoz, (mivel azóta sem mondtam el neki a történteket) de én gondoltam, a szemben lévő házakban lévő nyaralókat hasonló élvezetben részesítem, mint amit én is kaptam előzőleg.

A felvételeket megosztom veletek a feltöltéseimnél.
A minőség nem túl jó, (a fent leírtak miatt) de legalább hiteles! Gondolkodtam, hogy megvágjam-e de idő hiányában és a hitelesség kedvéért nem tettem meg.

Az idei nyaralást is alig várom, hogy újra hasonló élményben lehessen részem.
Ígérem megosztom veletek.
**********

(moderálva vazelinator)
#193   2012. 06. 14. csütörtök 00:43
kanal69 kanal69
Sziasztok!

Tavaly augusztus végén a Balaton partján nyaraltunk a családdal. Nagy kánikula volt, így este a panzió 2. emeleti teraszán hűsöltem és a telefonon játszva múlattam az időt, (éjjeli bagoly lévén amúgy is sokáig fenn szoktam maradni) egyszer csak arra eszmélek, hogy valahol a közelben kéjes nyögések hallatszanak. Először hiába meresztgettem a szeme és a fülem, nem tudtam rájönni a hangforrás helyére, hát visszaültem a székbe és tovább játszottam, de már a környezetre nagyobb odafigyeléssel. Ez kb 21 – 22 óra között történt.
Hát kisvártatva (23 óra után egy kicsivel) ismét felhangzottak a nyögések. Na gondoltam itt valakit keményen kefélnek!
A hangforrás helyét kezdtem keresni és a terasz korlátján kihajolva!! a kissé oldalvást elhelyezkedő szomszéd ház emeleti szobájában megláttam egy hölgyet, aki önmagát kényeztette egy hatalmas szerszámmal. (A szoba teraszra nyíló nagy üvegajtója a nagy kánikula miatt nyitva volt ezért hallhattam olyan jól a történéseket.) Fiatal, 25 – 30 év körüli nagymellű jó alakú lány volt.
Hát persze, hogy egyből kemény lettem és sóvárogva kukkoltam a történéseket. Legszívesebben átmentem volna hozzá és helyettesítettem volna a játékszerét, de hát a családom a mögöttem lévő szobában aludt és nehézkes lett volna kiosonnom a panzióból és bejutnom a kutyával őrzött szomszéd ház emeletére. Így maradt hát a kukkolás.
A jobb belátás érdekében elővettem a távcsövet, illetve gondoltam megörökítem az események egy részét az utókornak a digitális fényképezőgéppel (nyár révén ezek a kirándulás elengedhetetlen kellékei).
A műsor felvétele azonban egy kis nehézségbe ütközött!
A földszinten a terasz alatt egy fiatalokból álló csoport bulizott az éjszakában. (Mint írtam a történések a szomszéd házban játszódtak, amit csak a terasz korlátján kihajolva tudtam csak követni.)
Így a fényképezőgépet is a terasz felett ki kellet tartanom, hogy felvételt készíthessek.
Igen ám, de akkor a kijelző fényét megláthatják a lentiek! Azt a megoldást találtam ki, hogy ne bukjak le, hogy az egyik kezembe a fényképezőgépet tartva és a korláton támaszkodva a másik kezemmel a kijelzőt árnyékoltam le a lentiek elől. Igyekeztem a fényképező által felvett eseményeket a kijelző közepén tartani, közben szabad szemmel az eseményeket követni. Ez többé-kevésbé sikerült is.
Az akció után a hölgy meztelenül a szobák között járkált, tévét nézett és a hatalmas játékszerét lóbálta. Hát ki tud aludni ezek után, így tovább leskelődtem.
Egyszer csak nem sokkal fél 2!! előtt újból akcióba lendült. A melleit simogatva a hatalmas szerszámmal kényeztette magát, míg hangosan el nem élvezett. Természetesen ezt az eseményt is végig figyeltem. Én meg majd szétdurrantam a látványtól, nem csoda, hogy beremegett a kezem. Nagyon izgató volt!
Aznap kicsit fáradt voltam, de megérte fenn maradnom. Sajnos a szomszéd lányt nem sikerült világosban és közelebbről szemügyre vennem.

folyt. köv.
#192   2012. 05. 24. csütörtök 15:10
X Törölt felhasználó (764681)
Igen volt olyan, hogy nem volt patak. A te esetedben viszont nem mi állítottunk neked korlátokat, hanem te magadnak. A többi ment privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 07. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (786534)
2012. 05. 07. hétfő 12:36
Tanúsíthatom, hogy igencsak széles patak volt és mély is, valóban komoly kihívás lett volna átkelni rajta. Az innenső oldal sík, míg a túloldal már dombos volt, így ezen az oldalon nem lehetett volna meglepetésszerűen odamenni. Ez a része ki volt találva.
Nekem a "műsor" sem okozott csalódást. Autós sztriptízt még úgysem láttam smile Utána hatásos volt a vizes pólós rész is lent a mederben. smile
Ami miatt írtam az pont a "ránézés" a másikra. Korábban nem tartottam érdekesnek pl pornóban, ahogy belenéznek a kamerába vagy szopás közben néznek a pasi szemébe. De itt az az arckifejezés az határozottan izgató volt. Volt abban az erotikus nézésben valami huncutság, hogy : úgysem tudsz idejönni smile
Szép volt.
Meglepve olvastam, hogy azóta volt olyan alkalom, ahol nem volt patak.
#191   2012. 05. 17. csütörtök 12:29
X Törölt felhasználó (846090)
Nem tudom hogy vagy ezzel a több személyessel de barátnőmmel most beszélgttünk róla.Nekem feláll tőle és tudom hogy mikor erről beszéltünk nem kellett külön síkosítás + a pornóban is rágerjed a 2 férfi 1lány témára de még is alig akarta bevallani magának megnekem és fél attól hogy ő engem most megcsal ezzel. Van értelme húzni a témát és szépen finoman rávezetni pl lezbizéssel mivel viszont az bejönne neki.Egyszermár majdnem össze jött a barátnőjével egy dildózásra.Egy hétvégén barátnőjénél aludtunk és annak a barátjának volt szülinapja és a csávó azt hitte majd 4 rundot nyomunk majd( ajándéknak).Ott alvásnál paplan alatt ujjaztam a barátnőmet a barátnőjét meg barátja kezelte.A lényeg hogy akkor is lucskos vot már smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 28. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (834889)
2012. 04. 28. szombat 14:14
Nekem régebben volt olyan, hogy pasim haverjai nálunk voltak meccset nézni párommal és persze közben iszogattak. Én közben elmentem zuhanyozni, és az egyik srác bejött utánam a fürdőszobába. Elég kellemetlen volt, de azért izgató is.Mikor kiment elvitte a ruháimat, törölközőt, mindent. Hívtam párom aki kijött és mikor mondtam, annyit mondott legalább hagy érezzék jól magukat. Mikor kis idő után bementem meztelen, kitalálták, hogy szívesen megnéznének miközben masztizok előttük. Persze párom is benne volt mivel izgatta a többes is. Nem nagyon akartam de párom addig győzködött, hogy ráálltam. Lefeküdtem és el kezdtem simogatni magam miközben ők néztek és eléggé felizgultak. Róluk is lekerült a nadrág és ők is masztiztak. Úgy képzelték, hogy már szexelek is velük, de abban nem voltam benne. Annyit "kiharcoltak", hogy legalább a mellem tapogathassák. Mikor már majdnem elélveztem, az extázis miatt, már ők ujjazták a puncim én meg a farkukat vertem. Hatalmasat élveztem, utána ők a mellemre és az arcomra verték. Párom közben egy székből nézett minket és élvezte az előadást. Mikor elmentek hatalmasat szexeltünk kettesben. Utána az egyik srác még járt nálunk akkor már volt szex is
#190   2012. 05. 13. vasárnap 16:29
X Törölt felhasználó (845747)
Teljesen egyetértek a feltételekkel, mármint, hogy nem mindegy, hogy milyen idős és hogy néz ki még akkor sem ha csak kukkolásról van szó. Jó volt olvasni a hozzászólást, párommal minket is érdekelne kukkolás, esetleg webcamon keresztül is úgy, hogy mindkét fél tudja mindkettőt, a baj ezzel az, hogy mi is kizárólag csak korunkbeli (20s) párokkal csinálnánk. Azt pedig nehéz találni. Még nehezebb olyat akit még ha élőről is van szó tényleg csak a "kukkolás" érdekel és nem akar se párt cserélni se beszállni, minket csak az izgat ha néznek és mi is nézhetünk. smile A történet pedig izgi volt smile mi még sajnos nem tudtunk kukkolni senkit sem viszont minket már láttak szaunázás és egy kis "játék" közepette! smile Bár idősebb volt a férfi és egyedül volt, ettől függetlenül nem pofátlankodott oda és nem tolakodott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835715)
2012. 05. 03. csütörtök 09:06
Értem, hát ez meg volt szervezve elég komolyan ! Úgy látom több emberben is felmerűlt ,hogy baj is történhet...
Az az igazság régebben volt hogy adtunk fel hírdetést,hogy kukkolhatnának minket. És nagyon kevés kívétellel mind azt írta...esetleg más is lehet ? Pedig úgy szólt a dolog ,hogy kizárólag csak kukkolás ! És sokan azt sem értették kukkolásra miért nem mindegy mennyi idős-hogy néz ki stb... Mert hát csak kukkolás...De a fene sem akarja,hogy egy ördögképű leskelődjön,nem ? Így ezt a dolgot nagyjából dobtuk is,és a mi kukkolunkra váltottunk. Itt már jelentkeztek jó páran,de a baj hülyeség de hasonló jelentkezések voltak,csak itt nehezebb szervezni is ugye..... De egyszer spontán össze jött .Egy lánnyal egy wellnes szállóban és ő nem is tudta,de nagyon izgalmas volt. Párommal a szaunában voltunk aminek ugye felűl kis ablak van. A túloldalon vannak a medencék és közte egy folyosó a zuhannyal . Nos a lányka azt hitte hogy nincsen senki a szaunába már és levetkőzött szépen kicsavarta a fürdőruhát ,,lezuhanyzott ...törölközés stb..... Párommal meg leskelődtünk a szauna kis kerek eblakán át.. És közbe bekapta nekem ...... Nagyon izgalmas volt,maradandó élmény. pedig nem tárta szét a lábát,nem masztizott stb.... Lehet pont a spontanitástól volt ilyen izgalmas,vagy párom jelenléte tette azzá. Nem tudom.
#189   2012. 05. 07. hétfő 12:36
X Törölt felhasználó (786534)
Tanúsíthatom, hogy igencsak széles patak volt és mély is, valóban komoly kihívás lett volna átkelni rajta. Az innenső oldal sík, míg a túloldal már dombos volt, így ezen az oldalon nem lehetett volna meglepetésszerűen odamenni. Ez a része ki volt találva.
Nekem a "műsor" sem okozott csalódást. Autós sztriptízt még úgysem láttam smile Utána hatásos volt a vizes pólós rész is lent a mederben. smile
Ami miatt írtam az pont a "ránézés" a másikra. Korábban nem tartottam érdekesnek pl pornóban, ahogy belenéznek a kamerába vagy szopás közben néznek a pasi szemébe. De itt az az arckifejezés az határozottan izgató volt. Volt abban az erotikus nézésben valami huncutság, hogy : úgysem tudsz idejönni smile
Szép volt.
Meglepve olvastam, hogy azóta volt olyan alkalom, ahol nem volt patak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 05. 03. csütörtök 08:44
Akkor én írok. Mi terepjárózunk, geocaching-ezünk. Az első pár megbeszélt alkalomnál rafkósok voltunk. Olyan helyre beszéltük meg az eseményt ahol helyzeti előnyben voltunk. Mivel a kiszemelt partnerek átlag autósok voltak így részben rajzoltunk nekik térképet megjelölve a helyet (GPS-sel is) ahol várjuk. Itt volt benne a rafkó. Mi nem onnan mentünk, ahonnan nekik a térkép mutatta az utat hanem az ellenkező irányból. Ezt persze most nem értitek smile Ők sem értették., csak amikor odaértek, megálltak, megláttak minket akkor már nyilvánvaló volt, hogy ha akarnak sem tudnak 3 méternél közelebb jönni. Ők ugyanis egy patak túloldalán voltak, ami kellően széles, kellően mély és kilométerekre nincs rajta sem híd, sem semmiféle átjárás. buck
Megtámadni nehéz lett volna minket mert ahonnan mi jöttünk, onnan sima autóval nemigen lehetett volna bejönni. Meg aztán hamarabb kint voltunk és távcsővel tájékozódtunk egy magaslesről és levettük a rendszámot. Szóval az a tuti ami fix.
Mikor ott volt mindenki, akkor általában volt egy kis udvariassági beszélgetés. Néha előjött hogy miért csináljuk mi ezt, meg stb. Egy szimpi pasi eleinte "feladatokat adott". A nőnkön fehér testhezálló elég átlátszó és nagyon rövid ruha volt combfix és egy relatíve magassarkú. Először virágot kellett szednie a patakparton jó mélyre hajolva hogy kilátszon az hogy nincs bugyija. Aztán pózolt a motorháztetőn és utána már magától ment a sex. Néha szólt, hogy nem látja elég jól vagy hogy épp mit szeretne látni, szóval ment a kommunikáció. A végefelé egészen lementünk a patakmederbe mindig és ő is. Közelebb is voltunk és kisebb eséllyel látott meg más. Ott volt testközelben és bosszankodott a víz miatt. buck Amikor hátulról dugtunk a nőnk folyton a pasit nézte és símogatta magát ott ahol a ffi kéz épp nem tapizta közben buck
Izgalmas a szitu különben. buck
Aztán ha valaki több alkalommal bizonyított akkor más helyszín jött ahol oda tudott jönni és hozzá is érhetett de az már egy más történet ...
 
... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom2113 tom2113
Nyitás ideje: 2010. 07. 26. hétfő
Üzenetek: 588db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 04. hétfő
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!