Sziasztok!
A reptérhez vagy szépvölgyihez hasonló hely van még délpesten vagy környékén?
Illetve nagyfarkú aktív srác is irhatna privátban
Köszi!
Illetve nagyfarkú aktív srác is irhatna privátban

Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Szépvölgyin hölgy vagy pàr?
Szexi Párt vagy Nőt keresek Budapesten, főleg napközbeni kalandra. Magas, potens, igényes, teljesen szexőrült férfi vagyok.
ma valaki pár vagy hölgy? Nagykáta környékén,
Most valaki Sopronba?Csupasz kemény FASZOM van......Nem bánod meg.......akár hol.
Kifutóhoz jön most valaki masztizni??
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Mai nap hölgyet keresek Szegeden és környékén! Írj privát üzenetet! Köszönöm!
Sziasztok! A fővárosban kalandoznék.
Audi TT-s pár a reptér bejáratánál innen van?
Hááááát pedig a képek alapján kellően csinos, csábos a párod ahhoz hogy szép létszám gyűljön össze
(ettől persze még rengeteg kamus van és a "tutira ott leszek" pasik 90%-a nem fog fizikailag megjelenni). Tipp: próbáljátok ki valamikor az egyik swingert, ott 100% kamumentes mindenki
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 21:36

Törölt felhasználó (4656111)

Próbáltuk már és nem... 1-2 ember lézengett. és azért nem vinném ki mert nem ezt szeretné.
Sziasztok! Innen volt esetleg az a pár, akiknek az autójában lemerült az akksi a reptérnél?
Próbáltuk már és nem... 1-2 ember lézengett. és azért nem vinném ki mert nem ezt szeretné.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 20:45

Csinos a hölgy, szval szerintem egyeztetgetések nélkül szimplán kiírjátok kb. mikor lesztek kint / egy bejegyzés egy órával előtte és aki komolyan gondolja az úgyis ott lesz.
Bp most?
Csinos a hölgy, szval szerintem egyeztetgetések nélkül szimplán kiírjátok kb. mikor lesztek kint / egy bejegyzés egy órával előtte és aki komolyan gondolja az úgyis ott lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 20:32
Törölt felhasználó (4656111)

Vasárnapra keresünk egy pasit aki a kisasszonyt végig dugatná az autójába több pasival a jobb egyben. Bb reptér lehet. Beszáll megdugja és átadja, aki szeretné az a hátsó ülésről az arcára szájába is verheti. Csak akkor lehet ha le van szervezve. Mi meguntuk a szervezést mert jelentkező van 10-15 az első nap. Aztán 2 nap után 3-4 és aznap 2-3 igéri. De arra el sem indulunk. Tehát csak az irjon aki meg is szervezi és biztos tud pasikat intézni. További egyeztetés skypeon törtnénjen.
Vasárnapra keresünk egy pasit aki a kisasszonyt végig dugatná az autójába több pasival a jobb egyben. Bb reptér lehet. Beszáll megdugja és átadja, aki szeretné az a hátsó ülésről az arcára szájába is verheti. Csak akkor lehet ha le van szervezve. Mi meguntuk a szervezést mert jelentkező van 10-15 az első nap. Aztán 2 nap után 3-4 és aznap 2-3 igéri. De arra el sem indulunk. Tehát csak az irjon aki meg is szervezi és biztos tud pasikat intézni. További egyeztetés skypeon törtnénjen.
Hölgyet keresek baranya megyében autós kalandra ma estére
20:00-tól valaki reptéren??
Írtam
(Ez egy válasz vegh0120 üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 16:38

Budapesten a hoferalbert utcában parkolok autós pasit keresek aki a számba élvezne