XV. Ker dunakeszi úton szokott valaki kurvázni? Kinézek nemsokára. Bi.
Autós maszti vagy a szabadban?? Csmpona környékén kivernék egy szép nagy farkat. Mostanában???
Nagyfarkú m0 Szigetszentmiklós környékén?
Sziasztok. Van most Budapesten hölgy vagy esetleg pár, aki eljonne kocsikazni velem? Érted is megyek.
Szép napot!
Kora este,pár,vagy hölgy tervezi látogatását a Szépvölgyi parkolóba?
Kora este,pár,vagy hölgy tervezi látogatását a Szépvölgyi parkolóba?
Reptéren valaki ?
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Dabas-Bugyi?..
Salgotarjan-Hatvan-Eger-Ózd vonzáskörzetében biszex, normális, férfias srác ismerkedne? Ha igen, küldj privát üzenetet! Diszkréció alapvető!
Sziasztok!
Gubacsi híd melletti Pesterzsébeti oldalon a dunapart erdős részén hölggyel rosszalkodnék a reggeli/délelőtti órákban.
Sétáljunk egyet, vagy az autóban...
Gubacsi híd melletti Pesterzsébeti oldalon a dunapart erdős részén hölggyel rosszalkodnék a reggeli/délelőtti órákban.
Sétáljunk egyet, vagy az autóban...
10 felé reptérre jön ki valaki?
Szigetszentmiklóson kalandoznék a délelőtti órákban. Minden megoldás érdekel.
Ez igen izgalmas lehetett . Gratula a hölgynek is , hogy ilyen bevállalós és izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 06. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 23:40
Törölt felhasználó (1856)

Keresem Adrit, aki a mai nap folyamán fél 8 fele a Szépvölgyi alsó parkolóban betekintést engedett a masztijába nekem és egy másik úrnak némi extrával. Nem minket várt, de felejthetetlen élményt okozott, amíg a partnere megérkezett. Köszönjük!!!
Most szépvölgyi?
ki volt kint 20:30 es 22:00 kozt akinek volt is kalandja a patak tul oldalan a kiserdő mellett?
Reptérnél most?
Reptér holnap délelőtt?
Szépvölgyi?
Nem fogok idiótákkal vitatkozni. Lesüllyedek a szintjükre és még a végén legyőznek a rutinjukkal.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 19:31

Nézd!
A sztori, amit beírtál, akár igaz is lehet. De túl azon, hogy a tartalma is maximum évente 1-2x reális, jelentősen rontotta a hihetőségét a körítés. Ki az az idióta, aki belebotlik egy ilyenbe, és a végén nem nyitja ki a száját, majd utána magára adja a bohócsipkát azzal, hogy a neten próbál kutakodni? Még azt sem mondhatod, hogy óvatosságból nem akarsz számot cserélni, mert akkor a GG-nevét is megkérdezhetted volna, bármit... Érted? Ez full életszerűtlen. És akkor mit ad isten, még meg is találod őt itt azonnal
De te tudod, mindenesetre látatlanban mondom, hogy szeretnél te olyan "fotelhuszár" lenni, mint én
A sztori, amit beírtál, akár igaz is lehet. De túl azon, hogy a tartalma is maximum évente 1-2x reális, jelentősen rontotta a hihetőségét a körítés. Ki az az idióta, aki belebotlik egy ilyenbe, és a végén nem nyitja ki a száját, majd utána magára adja a bohócsipkát azzal, hogy a neten próbál kutakodni? Még azt sem mondhatod, hogy óvatosságból nem akarsz számot cserélni, mert akkor a GG-nevét is megkérdezhetted volna, bármit... Érted? Ez full életszerűtlen. És akkor mit ad isten, még meg is találod őt itt azonnal

De te tudod, mindenesetre látatlanban mondom, hogy szeretnél te olyan "fotelhuszár" lenni, mint én

Péntek késő délután kora esti órákban autós kalandra keresek nagyméretű aktív pasit