Pesten a Deák környékén cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Írtam privit
benne lennek
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2025. 06. 21. szombat 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 00:18

Sziasztok most itt vagyok a ferihegyi vasútállomáson valaki tali?autós kaland is
Sziasztok most itt vagyok a ferihegyi vasútállomáson valaki tali?autós kaland is
V.ker?
Alighanem sajnos igen. Bár önmagában az, hogy szóló a regisztráció, még nem jelent semmit, velem is fordult már elő, hogy alkalmi jellegű csajjal voltam kint ilyen helyeken. De ezzel az ostoba és értelmetlen kérdéssel le is buktatta magát, mert tényleg csak szóló pasik voltak ott, még csak azt sem mondhatja, hogy fiú partnert értett a többes szám alatt.
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (2025. 06. 20. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 48/55 éves fiatalos biszex párként ismerkednénk gabalyodnánk biszex párokkal, srácokkal, csajokkal mindenki mindenkivel alapon! Férfi csak enyhe bi. Mától (péntek jún. 20.) pár napig Debrecen környékén vagyunk. Itt is szívesen ismerkednénk belevaló normális kultúrált partnerekkel! Leveleiteket privátban várjuk!
Ozorán valaki kik?
Éjfélig várok privit!
Éjfélig várok privit!
Engedd el, szokasos kamu matyi...
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 20. péntek 23:14

Dicky!
A 4 rolleres mind fiú volt, és egészen nyilvánvalóan nem nyomkodták a telefont közben. De ha láttad őket, akkor ezek szerint te is egy voltál a sok autó közül a kiserdőben. Apró szépséghiba, hogy ott lánynak nyoma nem volt...
Nem úgy volt, hogy hozol ki valakit? Hiszen - bár az adatlapod szóló pasi - többes számban fogalmaztál, és a bemutatkozásod is többes számban van. Most akkor hogy van ez?
A 4 rolleres mind fiú volt, és egészen nyilvánvalóan nem nyomkodták a telefont közben. De ha láttad őket, akkor ezek szerint te is egy voltál a sok autó közül a kiserdőben. Apró szépséghiba, hogy ott lánynak nyoma nem volt...
Nem úgy volt, hogy hozol ki valakit? Hiszen - bár az adatlapod szóló pasi - többes számban fogalmaztál, és a bemutatkozásod is többes számban van. Most akkor hogy van ez?
Dicky!
Nem úgy volt, hogy hozol ki valakit? Hiszen - bár az adatlapod szóló pasi - többes számban fogalmaztál, és a bemutatkozásod is többes számban van. Most akkor hogy van ez? (Ez egy válasz Dicky Rick üzenetére (2025. 06. 20. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem úgy volt, hogy hozol ki valakit? Hiszen - bár az adatlapod szóló pasi - többes számban fogalmaztál, és a bemutatkozásod is többes számban van. Most akkor hogy van ez? (Ez egy válasz Dicky Rick üzenetére (2025. 06. 20. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Rolleres fiúk nagyon helyesek

egyiket küld felém
(Ez egy válasz Dicky Rick üzenetére (2025. 06. 20. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!!
Négy rolleres reptér mögött innen?
Négy rolleres reptér mögött innen?

Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén ismerkednék kalandoznék.Nő esetleg pár kalandozna?
V.ker?
Albertirsa környékén vki?
Pár?
Szép estét Mindenkinek! Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Siófokon valaki?
Szivesen szopnék
Szivesen szopnék
Ott pontosabban merre? Elég nagy terület. A szépvölgyire ?
(Ez egy válasz agibiszex üzenetére (2025. 06. 20. péntek 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok van kint valaki esetleg pár aki ismerkedne vagy kukolható?