Igen sok van! Csak nem veszik észre magukat az ilyenek! De tényleg!
(Ez egy válasz Szabiman üzenetére (ma 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sportos izmos min. 18 cm es extra potens fiút keresünk harmadiknak! Csütörtök vagy péntek estére!
Ide írjatok majd viberen beszéljük meg a részleteket!
Ide írjatok majd viberen beszéljük meg a részleteket!
Sziasztok ! Pénteken dél előtt szívesen kényeztetnék hölgyet kortól függetlenül , lehetsz akár idős is ! Akár pár is szóba jöhet heteró alapon ! Saját lakásban a Keleti mellett ! Üdv :
Akár 10 ilyet is tudok mondani!
(Ez egy válasz bartender7 üzenetére (ma 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:19
A "3someFMM" nevű kamupár egy troll. Kerüljétek.
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4722717
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok.Szexpartner párokat,elhanyagolt hólgyeket keresek aXV.kerületben és környékén .50 és ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok.
Havert keresek akivel egymas felesegere,csajara, ismerosere lehetne verni
Sziasztok. Keresek meglévő 2f 1nő felállás mellè + Nőt, Párt. Találka hely Tata mellet van. Ha érdekel részletekért írj üzenetet.
Sziasztok, van itt olyan pár, aki a péntek esti bónusz fesztivál után szeretne egy jót kalandozni? Én benne lennék
Jeligére : közös After
Jeligére : közös After
Sziasztok!
Most péntek/szombat estére keresek szexpartnert, apolt egészséges férfi/nő/pár személyében.
Helyem délpesten van.
Ami izgat: enyhe bi dolgok, közös hoki, orál /KÖLCSÖNÖSEN/
Kép nélkülieknek nem válaszolok.
Légyszi a világ másik végéből ne írj!
Most péntek/szombat estére keresek szexpartnert, apolt egészséges férfi/nő/pár személyében.
Helyem délpesten van.
Ami izgat: enyhe bi dolgok, közös hoki, orál /KÖLCSÖNÖSEN/
Kép nélkülieknek nem válaszolok.
Légyszi a világ másik végéből ne írj!
Sziasztok.Péntek este haverommal bent leszünk a belvárosban,ha esetleg lenne hölgy aki szívesen venné két kultúrált férfi közeledéset,kényeztetését akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.(heterok vagyunk)
A "3someFMM" nevű kamupár egy troll. Kerüljétek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok.
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt.
Budapesti vagyok.
Helyem van és utazni is tudok.
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt.
Budapesti vagyok.
Helyem van és utazni is tudok.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csaltlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Viber, Google chat, Whatsapp van, utazni tudok.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék a holgy oromere.
30 eves , tapasztalattal rendelkezo srac vagyok.
Erettebb 40 es korosztaly leveleit is varom. Teltebb alkat, nagy cici elonyben.
30 eves , tapasztalattal rendelkezo srac vagyok.
Erettebb 40 es korosztaly leveleit is varom. Teltebb alkat, nagy cici elonyben.
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !

vazelinator