Csak nem hagyja abba.
Aham te tényleg egy zavarodot elme vagy az már biztos.
Te voltál aki folyamatosan sértegeted a férfiakat meg sirtál itt hogy nincs ilyen vagy olyan pasi.
És még te vagy be lázadva? Kapjálmár az eszedhez te teheségtelen nem hiszem el hogy ennyire értetlen vagy most komolyan.Nem veszed észre magadat ? Mi van fáj az igazság vagy mi ? Azt hiszed rajos vagy meg egy divanák hiszed magadat vagy mi ? Osztod az igét .kivagy te ? Azt áruld el nekem . (Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:52
Te voltál aki folyamatosan sértegeted a férfiakat meg sirtál itt hogy nincs ilyen vagy olyan pasi.
És még te vagy be lázadva? Kapjálmár az eszedhez te teheségtelen nem hiszem el hogy ennyire értetlen vagy most komolyan.Nem veszed észre magadat ? Mi van fáj az igazság vagy mi ? Azt hiszed rajos vagy meg egy divanák hiszed magadat vagy mi ? Osztod az igét .kivagy te ? Azt áruld el nekem . (Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Te kezdtél el sértegetni, mit vársz, kedves legyek? Nem hiszem el, hogy a tiltás ide nem vonatkozik. :/ Nem untad még meg?
Még mindig várom azt a domináns és enyhén pervi Nőt aki a felcsatolhatójával megszopatna majd utána elkapna és alaposan meg dugna.Helyel rendelkezem.Ha van tapasztalata ezen a téren és szívesen megdugna kérem keressen privátban.
Sziasztok . Ezt lehet fel kell adni.☺️ Győri párt, Hölgyet keresek hosszútávú baráti kapcsolatotra.
Sziasztok. Férfi cuckoldra Nagykanizsán és környékén párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(barátnőt) előtte vagy együtt dugják. Bi pár is lehet.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.
Bi pár esetleg Vas megyéből ?
Akár mai találkára is .
Akár mai találkára is .
Mondjuk én már igen. Biztos nem én vagyok az egyetlen.
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:52
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Te kezdtél el sértegetni, mit vársz, kedves legyek? Nem hiszem el, hogy a tiltás ide nem vonatkozik. :/ Nem untad még meg?
Sziasztok. (191 cm, 99kg, 20cm) férfi cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják. BI pár is lehet. Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak olyan írjon aki komolyan keres és talizni is akar...
Tatabánya ma hölgy? huncutkodni egyet? :$ írj privi
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Hát erre mit irjak . Nyomorék ez erdekes .De én nyomorék vagyok akkor te mi vagy ?
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:54
Vicc, hogy ezzel a nyomorékkal még 1 jót veszekedni se lehet, mert az üzeneteim felét nem írja ki. :/
Ma este Sárváron ismerkednék hölgyel vagy párral!
Sziasztok.
Szombat este, Bábolnai termálba szaunázni stb.., csatlakozik valaki?
Szombat este, Bábolnai termálba szaunázni stb.., csatlakozik valaki?
Vicc, hogy ezzel a nyomorékkal még 1 jót veszekedni se lehet, mert az üzeneteim felét nem írja ki. :/
Tévedtem.
rendben te kis erkőlcs csősz
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Letiltottam. Remélem innentől nem látom az üzeneteit.
Hmmm érdekes . Azért menj el orvoshoz jo .jobban jársz .
(Ez egy válasz Ducianyuka üzenetére (tegnap 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Al-Ass-andra