Szombat este Siófokon valakik(k)?
Dombóvár?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 16:51
Törölt felhasználó (4658466)

Siófokon szopni szerető nőt keresek.
Párral szeretnék egy hosszútávú kapcsolatot...nem állandóra.Havi egy két alkalomra,de azt rendszeresen.
Komoly megbízható partner az elképzelésem.
Komoly megbízható partner az elképzelésem.
Siófokon szopni szerető nőt keresek.
Intelligens igényes pasikat vagy párokat keresünk ☺️
Siófok - Tamási között szopatna-szopna valaki??
Siófokon nyaraló hölgyet keresek lazára.
Kaposvár-Dombóvár-Balaton között lánnyal, nővel ismerkednék.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Ápolt 40es független férfi vagyok.
Háziasszonynak hálás lennék Siófokon.
A párod most hol van? Csütörtökön még vele kerestél. A levélre nem is válaszolsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 11:08

Törölt felhasználó (4658466)

Siófokon unatkozó anyuka,feleség?
Dombóvár környékén bi/ meleg fiú?
Siófokon unatkozó anyuka,feleség?
Én szívesen!
(Ez egy válasz görbike1 üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma 13 -14 óra között Dunakömlődön a sípályánál megnéznék egy masztit vagy engem lehet megnézni.

Somogy vagy Baranya megyében (ez lemaradt)
(Ez egy válasz gggerri üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 05:21

31 éves átlagos alkatú férfi hölgyet keres 18-65ig vagy esetleg párt hetero alapon, akik tényleg szeretnék ha beszállnak valaki harmadiknak.
31 éves átlagos alkatú férfi hölgyet keres 18-65ig vagy esetleg párt hetero alapon, akik tényleg szeretnék ha beszállnak valaki harmadiknak.
DÉL-DUNÁNTÚL Régió (Baranya, Somogy, Tolna) csoport!
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2022. 09. 03. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 13:09

Sziasztok!Laza jófej hetero fiút urat keresek aki kipróbálna a műpuncit,közben amatőr szexfilmet néznék,iszogatnánk.
Olyan írjon aki valóban ráér esténként és el is akar jönni! Ez fontos!Fiatal igényes srác vagyok,helyem van,Pestmegyei vagyok!Ha írsz normális bemutatkozást kérek és elérhetőséget!
Olyan írjon aki valóban ráér esténként és el is akar jönni! Ez fontos!Fiatal igényes srác vagyok,helyem van,Pestmegyei vagyok!Ha írsz normális bemutatkozást kérek és elérhetőséget!
Sziasztok valaki holnap délelött rá érne ?