------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +50
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
52 vagyok holgyet keresek hosszu távra akár ide koltozésel is
Újra várunk jelentkezőt! Kaland , izgalom.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.
Néha J-N-SZ.-megyében néha Budapesten.
Priviben írjatok. Aki érdekes számunkra annak vissza írunk. De amikor napi 50 levél is jön nehéz ügy.

Igényes kivancsi hetero pasi nagyméretű aktivat keres Nyiregyházán
Sziasztok. Nagy farkú férfit keresek a 3ra hetero alapon a feleségem kedvére. 18+ 20+ vagy nagyobb .fastag faszt. Írjatok privátban.
Üdv, a jászságban vagy környékén hetero férfiként keresnék partnert!
Van bármi esély, hogy találni itt valakit?
(Ez egy válasz Balazs8611 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 20:28

Üdv, a jászságban vagy környékén hetero férfiként keresnék partnert!

Mai naptól az ünnepek alatt Debrecenben pihenek. Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék cuckold, cumtribute, wifesharing. Èlvezzünk együtt a párod cicijére . Ésszerű távolságon belül utazni tudok. Ha felkeltettem èrdeklődèseteket keressetek privàtban bizalommal . Diszkréció adott és elvárt.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Tudom, megkaptam az árlistát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:05

Törölt felhasználó (4756569)

Kamu az egész penzert csinalnak mindent....
Kamu az egész penzert csinalnak mindent....
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Írtam privátban. (Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 20:56
Írtam privátban. (Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Mi egy pár vagyunk plusz egy hölgy fővel aki bevállalós. A plusz hölgy megegyezés szerint vallalja amit szeretnel. A parom maximum a kezével segiti az elelvezesed.. mikozben engen szop vagy lovagol és te a masik hölggyel jatszol elvezni mind ket holgy testere lehet... Reszletek és képek skypeon. live:.cid.2ed05310b0dfa205
Sziasztok. Mi egy pár vagyunk plusz egy hölgy fővel aki bevállalós. A plusz hölgy megegyezés szerint vallalja amit szeretnel. A parom maximum a kezével segiti az elelvezesed.. mikozben engen szop vagy lovagol és te a masik hölggyel jatszol elvezni mind ket holgy testere lehet... Reszletek és képek skypeon. live:.cid.2ed05310b0dfa205
Nagy intimmel pasi a feleségemnek? Nyíregyházán vagy 50 km körzetben
Sziasztok! Debrecen 24- én délelőtt! Cumiznék, cumiztatnék vagy akár másis! Nagyerdőn írj!
Sziasztok! Nőt, párt keresek, kellemes kikapcsolódásra Szabolcs megyében.
hetero pasár vagy pasi van:
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok 26 éves pár vagyunk... Jelenleg Nyíregyházán tartózkodunk 28.ig! Nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit a feleségem örömére!