Sárvár vagy Bükkfürdő vélemények?
Ma estefelé megyünk az Aquaworld OrientalSpa naturista részlegre...

Nem túl kellemes egy rendszeresen dohányzó masszőr. Csak egy észrevétel, amit először megnézünk.
(Ez egy válasz pepedon üzenetére (2024. 01. 12. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes párnál szívesen masszírozok.
Lutzmannsburg
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 10:03

Törölt felhasználó (4724209)

Ma szaunáznánk egy kellemeset
Bük vagy Lutzmannsburg ez itt a kérdés

Ma szaunáznánk egy kellemeset
Bük vagy Lutzmannsburg ez itt a kérdés

Ma esti szaunaprogramon szívesen huncutkodnék nyitott párral. Víz alatti játékok, kézimunka, masszázs a hölgy örömére. Privátban keressetek kérlek, mert a fórumot nem mindig olvasom! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Péntek (01.12.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Sziasztok! Ma estére (01.12) keresünk párt, közös naturista wellness látogatásra, Ráckevére.
Sziasztok
Elsősorban hölgyektől vagy pároktol szeretnenk információt szauna69 nyitott pénteki naprol.
Elsősorban hölgyektől vagy pároktol szeretnenk információt szauna69 nyitott pénteki naprol.
Sziasztok.
Ma valaki Esztergomban?
Ma valaki Esztergomban?
Szívesen barátkoznánk adatlapot olvass. ZsuTi

l*
Sziasztok. Holnap sauna 69 be párral takiznék. Csak pár. Ilyenkor néhányan jelentkeznek párként aztán csodálkoznak ,hogy ha oda jönnek solo pasiként ,akkor nem történik semmi. Kár próbálkozni csak pár!
Szia bármelyik naturista szaunás facebook csoportba megtalálod a programot és a szervező elérhetőségét!
Nem szoktuk összehasonlítani a helyeket,mindegyik más miatt tetszik nekünk!
21:15-01:15 ig tart és regisztráció szükséges a korlátozott létszám miatt! (Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 18:58
Nem szoktuk összehasonlítani a helyeket,mindegyik más miatt tetszik nekünk!
21:15-01:15 ig tart és regisztráció szükséges a korlátozott létszám miatt! (Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia szép estét, Nem találtam semmit a szauna estről mikor keszokott kezdödni? És meddig tart? Jobb mint a Ráckevei?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Szia szép estét, Nem találtam semmit a szauna estről mikor keszokott kezdödni? És meddig tart? Jobb mint a Ráckevei?
(Ez egy válasz Suzy80 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 12:45

Sziasztok! Szombaton jön valaki naturista szaunaestre az Árpád -fürdőbe?
Sziasztok . Szombaton Kerekdombi fürdőben valaki innen ?
Szombathelyen maszíroznék pasit párt
Sziasztok! Holnap lesz valaki Magyarhertelenden?