Sziasztok kizárolag olyan férfit keresünk akinek min 20 cm farka van szörtelen és Miskolci kizárolag csak Miskolcit idő hiánya miat és nem érdekel hogy tudsz utazni arcos kép imailban matea1974@gmail.com
Ápoltság fontos azért ne legyél fogatlan és szörös.
Ápoltság fontos azért ne legyél fogatlan és szörös.
Szívesen ismerkedem, és ha mentális kapcsolat is létrejön, folytathatjuk tovább. Diszkrét, de monogám kapcsolatra vágyom.

Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Hölgyet keresek, -egyenlőre levelező kapcsolatra, Diszkrét találkákra.. Én rendezett körülmények közt egzisztenciával rendelkező - ötvenes ápolt férfi vagyok. Helyem van,egyedül élek.- .
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - inkább aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Szombathely- Sopron és környékén keresek 60 fölötti hölgyet vagy párt. feri196906@freemail.hu
Hölgyem! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, elváltan, egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
üdvözlettel: Kara69
levelezve6@gmail.com
Nyíregyen felmennék szopni valakihez...mondd el hogy szereted
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha nem vastag a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
65+os párt, vagy pasit keresünk. Hely kell...
Sziasztok. Olyan bi pasit keresünk a közelünkbő aki kisebb vagy átlagos mérettel rendelkezik.Szeretnék két farokkal játszani illetve természetesen a fiúk is egymással.Jelenleg a puncis dolgok nem mennek sajnos :(. Leveleket képpel elképzeléssel várunk a csupipuni80@gmail.com címre. Tisztaság kedvesség diszkréció adott és elvárt. Este 22 óra után érünk rá.
Sziasztok!
Párt keresek lehetőség szerint hosszú távra. Olyanok jelentkezését várom akik szeretnének találkozni is,nem csak levelezni !
Párt keresek lehetőség szerint hosszú távra. Olyanok jelentkezését várom akik szeretnének találkozni is,nem csak levelezni !
Szia! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Szia , sziasztok kellemes hétvégét
Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral. Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására!! Mivel Nincs Biszex hajlamom ezt előre tisztázom!!!
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Vagy pusztán jelenlét,kukkolás, vagy kamerázás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes mackós alkató 32 éves férfi vagyok utazni tudok, átlagos mérettel rendelkezem !

Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral. Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására!! Mivel Nincs Biszex hajlamom ezt előre tisztázom!!!
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! Vagy pusztán jelenlét,kukkolás, vagy kamerázás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes mackós alkató 32 éves férfi vagyok utazni tudok, átlagos mérettel rendelkezem !
Szia! Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok, idősebb pasi, vagy pár?
Benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 29. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 29. vasárnap 08:29
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Fotóst keresek,a gépet,kártyát én adom,és nálam is marad.
Fotóst keresek,a gépet,kártyát én adom,és nálam is marad.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !