Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok miskolci bi párral vagy hölggyel ismerkednék diszkréten. Priviben várom leveled
Hölgyem! - Ismerkednék egyenlőre levelezve aztán meglátjuk...
Én elvált független ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, egzisztenciálisan is rendezett körülmények közt élek.-
levelezve6@gmail.com
Én elvált független ötvenes ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Sziasztok! Egy idősebb nőt keresnénk egy kis mókára

Sziasztok!Mi egy 34-33 éves pár vagyunk csak párokat keresünk minden jóra helyünk van Várpalotán, utazni nem tudunk csak fogadni!Akár hétköz nap is jó vagy a hétvége is!
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
Házibarátja lennék párnak mindkét fél őrőmére hosszú távon. Kor alkat nem számít. Olajos kényeztetés minden mennyiségben.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

+60+70 -es hölggyel,párokkal ismerkednék,...diszkréten,...Bp.-és környékén!!,....keress privátban!!!
Én elvált ötvenes ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Én elvált ötvenes ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra,kellemes pár társasága is érdekel.Fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.Baja és környékén keresek.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Én független probléma mentes - ötvenes ápolt férfi vagyok.
Helyem van, elváltan, egyedül élek.-
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Bi uni pasit keresek magamnak és a páromnak. Orál kedvelő diszkrét pár vagyunk. KIsebb max átlagos méretűt keresünk.Szívesen fogadjuk bi pár jelentkezését is. Jelentkezni képpel elképzeléssel az oralpar808@gmail.com címen lehet
Sziasztok. Nem független kedves ffi ismerkedne hölgyel.
levelezve6@gmail.com
levelezve6@gmail.com
Sziasztok
Én egy 48 éves vékony sportos bi pasi vagyok.Budapesti párt keresek, kizárólag Budapestit mert nem utazók
Én egy 48 éves vékony sportos bi pasi vagyok.Budapesti párt keresek, kizárólag Budapestit mert nem utazók
Bi uni pasit keresek magamnak és a páromnak. Orál kedvelő diszkrét pár vagyunk. KIsebb max átlagos méretűt keresünk.Szívesen fogadjuk bi pár jelentkezését is. Jelentkezni képpel elképzeléssel az oralpar808@gmail.com címen lehet
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.