Bp.-i Hölgyet keresek szeretkezős kapcsolatra.
Én rendezett körülmények közt élő -ápolt diszkrét férfi vagyok.
Helyem van.- csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Köszönöm
Én rendezett körülmények közt élő -ápolt diszkrét férfi vagyok.
Helyem van.- csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Köszönöm
Komárom ,ill. környékéről keresnék hölgyet a leírtak szerint...
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...bármit meg beszélhetünk....ami titeket érdekel és ahogy..
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sportos pasi keres párt minden jóra! Csongrád , Bács- m
Yoni intim masszázsra, kellemes ellazulásra vágyó Lányt Hölgyet, páros Hölgytagját várom
Privát leveledet várom. Puszi
Privát leveledet várom. Puszi
Sziasztok Monor környékén keresnék párt...minden jora...részleteket meg beszéljük...minden érdekel
Sziasztok párt keresünk tartós baráti sexkapcsolatra nem utazunk több 100 km-ert Dunakeszi közeléből keresünk fogadni tudó párt.
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben . UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
Kép nélkül ne keressen senki nekünk is van
renault68@freemail.hu
Kép nélkül ne keressen senki nekünk is van
renault68@freemail.hu
Sziasztok! Szállást keresek ma este! Budapesten. Csak privátba
Nincs is kellemesebb, mint mikor egy hármasra vágyó pár, befogad harmadiknak! Persze maximális diszkréció mellett!
Sziasztok,igényes hölggyel ,vagy párral ismerkednék tartós kapcsolathoz.Bajai független, helyes negyvenes pasi vagyok.
Hölgyet keresek szeretkezésre
Én rendezett körülmények közt élő -Bp.-i ápolt férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek.- csak fotóval írj ! .
levelezve6@gmail.com
Én rendezett körülmények közt élő -Bp.-i ápolt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Odaadó Kedves hölgyet keresek szeretkezős kapcsolatra.
Én rendezett körülmények közt élő -Bp.-i ápolt korrekt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Köszönöm
Én rendezett körülmények közt élő -Bp.-i ápolt korrekt férfi vagyok.
levelezve6@gmail.com
Köszönöm
Sziasztok Monor környékén párt keresnék...szinte minden érdekel...részleteket meg beszélnénk ...nagyon nyitott vagyok
Sziasztok!
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres

Hölgyet keresek Jászságban vasárnap esti izgalmakra.
Párral is ismerkednék.
Párral is ismerkednék.
Sziasztok idösebb hölgyet párt v férfit keresek baráti és szexkapcsolatra.