3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem!
Sziasztok
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék
Akár hosszútávon is ha úgy alakul
Szép napot
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék
Akár hosszútávon is ha úgy alakul
Szép napot
Budapesten fiatal 34&28 éves párhoz keresnék otthoni mozis estére ápolt pasit harmadiknak. Átlagos intim méret előny max 16.
További részletek üzenetben.
További részletek üzenetben.
A "3someFMM" nevű kamupár egy troll. Kerüljétek.
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4722717
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/4722717
Sziasztok Kedves Párok!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Középkorú Férfi vagyok Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik a szó klasszikus értelmében keresnek Házibarátot!
Állandó tartós kapcsolat,nem csak szexpartner,ha kell segít bármiben/javít,szerel,stb/közös programok, hétvégék....
Anyagiaktól mentes normális kapcsolatot szeretnék, természetes ez nem a közös programokra vonatkozik !
Elsősorban Budapest és környékén szeretnék ismerkedni olyan Párral akik ezt szintén komolyan és hosszú távon szeretnék !
Köszönöm!
Sziasztok.
Párt keresek , holgy oromére csatlakoznék szívesen, van nár némi tapasztalatom e életformában.
30 éves srác vagyok. 40- es érettebb pároknak is örülnék. Teltebb alkat, nagy cicik előnyben.
Varom privatban, foleg Komarom- Esztergom, illetve Pest varmegyebol a megkeresest.
Párt keresek , holgy oromére csatlakoznék szívesen, van nár némi tapasztalatom e életformában.
30 éves srác vagyok. 40- es érettebb pároknak is örülnék. Teltebb alkat, nagy cicik előnyben.
Varom privatban, foleg Komarom- Esztergom, illetve Pest varmegyebol a megkeresest.
Ilyenkor úgy bánom, hogy nem lakok közelebb szívesen el ütném az időt 1 párral
(Ez egy válasz SzabiesCica üzenetére (tegnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:33
Sziasztok,
Van Dunakeszi-Fót környékéről, aki kalandot keres?
Nem utazni tudókat keresünk!
Sziasztok,
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!! Adatlap alapjàn!!
Sziasztok!
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Adatlapom alapján ,budapesi nőt ,illetve párt keresek !
Sziasztok, csütörtök este csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Sziasztok! Ápolt, intelligens, nagyobb mérettel megáldott pasiként betöltetlen házibarát állást keresek!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Kecskemét környéki biszex pár házibarátja lennék diszkréten

Billench
Renata T