Kivánatos vagy...HM...
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 16:34

Budapesten 40 éves korig, nem kigyúrt, nem kopasz pasit keresek 3.-nak.
Hali ! Ma este 7 utàn fiatal sràcot várunk harmadiknak ! Privizz
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Most hétvégére keresek párt , beszálló lennék, Jászberény ill környékéről,írj privit
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát hétvégén, vagy akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Sziasztok!
Enyhén nyitott, diszkrét pàrral ismerkednék.
Enyhén nyitott, diszkrét pàrral ismerkednék.
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
Sziasztok!
Szabolcs megyéből van itt pár?
Szabolcs megyéből van itt pár?
Pár esetleg Ózdon, aki ma este pasit fogadnak? Párosunk pasi tagja ma este Ózdon lesz.
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Szívesen csatlakoznék Párhoz Bármikor a Hétvégén vagy akár ma Utazni tudok Elsö sorban Baranya megyében keresek! Vagy össze is futhatunk valahol a közelbe akár

Írtam privátba
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2025. 05. 23. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 08:48

Sziasztok!
Ma késő estére(kb 11-óra) keresünk ápolt,helyes,
vastag farkú,heteró pasit!!!
Feleségem dugására!
Csak sex,semmi más!
Feleségem dugására!
Csak sex,semmi más!

Szasztok.Ma ete párt vagy nőt keresek Heves megyében.Magas izmos nagy méretű pasi.
Sziasztok!
Feleségem dugására!
Csak sex,semmi más!
Feleségem dugására!
Csak sex,semmi más!

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
BP Párhoz csatlakoznék
BP Párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
05.23-24 Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen találkoznék hölggyel vagy párral bármilyen felállásban. Többes szex terén és biszex vonalon is tapasztalattal rendelkezem. Fiatal, intelligens, jó megjelenésű férfi vagyok, hasonló, igényes embereket keresek. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy a végén mosolyogva búcsúzzunk egymástól
05.23-24 Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen találkoznék hölggyel vagy párral bármilyen felállásban. Többes szex terén és biszex vonalon is tapasztalattal rendelkezem. Fiatal, intelligens, jó megjelenésű férfi vagyok, hasonló, igényes embereket keresek. Részemről semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy a végén mosolyogva búcsúzzunk egymástól

Párokhoz csatlakoznék

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat //