Miskolci párnak búvóhelyet biztositanek, cserébe nézném esetleg cumiztatnám őket

Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Zala megye és vonzáskörzetében, ismerkednék párral.
Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Kecskemét környéki hölgyet vagy párt keresek kalandra
harmadiknak keresek férfit Budapesten, 40 éves korig, 175 cm minimum
nem mindenáron, nem rögtön, előbb kiismerlek és letesztellek passzolunk e
nem mindenáron, nem rögtön, előbb kiismerlek és letesztellek passzolunk e
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Sziasztok,főként párossal ismerkednék,a női tag kényeztetése/kielégítése céljából,de belevaló független nőnek sem mondanék nemet.Egészséges önkritikával,sportos alkattal,és valóban nagy mérettel rendelkezek.Az élvezeteket,vágyakat tekintve nyitott vagyok,de mindig tudom,hol a helyem egy ilyen történetben.Izgat a 3-a(vagy többes) felállás,cuckold, hotwife sztori(van már némi tapasztalatom benne),illetve szívesen próbálnám ki a swinger-ezés világát is. Ha a kémia,és a többi is klappol,akkor a találkozás híveként szeretek a tettek mezejére lépni...és remélni,hogy emelni tudom a közös kikapcsolódás színvonalát,és maximálisan ráhangoódni a partneremre/partnereimre.
Jó keresést és élvezetes időtöltést Mindenkinek!
Jó keresést és élvezetes időtöltést Mindenkinek!

Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár mai nap során is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon.
Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akár, nem csak írogatni.

Jó reggelt, egy siófoki kalandhoz keresem partnerem, partnereim a de.ti órákban. Lenne kedve valakinek, valakiknek?
Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Szia. Társulnak hozzád.
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2025. 06. 06. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 19:40

Sziasztok! Párosunk pasi tagja Fehérgyarmaton van a hétvégén. Volna kedve valakinek valamihez?
Sziasztok! Ma estére keresünk kizárólag a lány örömére egy srácot, Újpestiek vagyunk
Keres valaki ápolt diszkrét roma pasit?
Fekvenyomó pad + kb 50 kg súly pároknak és hölgyeknek, érdeklődni privát üzenetben.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kurvás szerepre keresek pár hölgy tagját.