Helló hölgyek.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Hölgyet vagy hetero párt keresek hármas felálláshoz Hajdúbiharban a hölgy örömére.
Sziasztok! Augusztus 11-16 közötti időszakra keresek hölgyet vagy párt. Napközben munka, de minden nap 17 órától ráérek és szeretném izgalmasan eltölteni az estéket. Semmi érzelem, csak gátlástalan, perverz szex. Lehet finom, gyengéd, vagy vad, kemény is. Nem 1-2 órás partnereket keresek, éjszakába nyúlóan, több meneten át kényeztessük egymást! 18/4 intimmel és ügyes, játékos nyelvemmel, ujjaimmal tudlak élveztetni, amíg csak bírod. Helyet, ha kell, megoldom, de nem árt, ha neked/nektek is van. Autós kaland, szabadban szex is érdekel, izgalmasak a nyilvános helyek is számomra. Ápolt, intelligens partnert keresek, kor, alkat másodlagos (imádom a nálam érettebb és fiatalabb parnereket is, a telt idomok pedig egyenesen favoritok). Írj üzenetet!
Nincs elég fórum nagyon úgy néz ki. Ezért még privátba is írkál,pedig heteroként vagyok regisztrálva és ilyen jellegü kalandot is keresek.
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 07. 12. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 19:30

Olyan nincs tee
nincs elég hely ahova behányd faszságodat,
mi tee nyomorult

Holnapi napra keresek partnert a dél pesti régióban.
Sziasztok! A Balaton déli partján keresünk 2- 3 olyan férfit akik együtt szoktak parokhoz járni. Imadjuk ezt a felállást!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szentenrén párt hölgyet keresek akár kukkolásra helyem van
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..
Hölgyeim !! Monor , Pilis esetleg Nyáregyháza környéke fel dobni s hétfői napot !! 28 éves magára igényes pasi vagyok .
Sziasztok! Hölgyet keresek, aki segítene meglepni a párom. Szeretném ha közösen kényeztetnénk. Email cím az adatlapunkon.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát párnál vagy elhanyagolt hölgyeknél helyettes. Maximáli diszkréció adott és elvárt! Pároknál a férj előtt vagy közösen a férjjel a hölgy kényeztetése. Minden megbeszélés kérdése ,nyitott vagyok.
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizőkat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgatő csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gózt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyeib srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Heteroszexuális párral ismerkednek,többit privinn
Szívesen ismerkednék fiatal nőkkel (20-35), teljes diszkréció mellett.
A mai napon rá szánnám az időt arra, hogy közelebbről is megismerhessük egymást.
A lényeg, hogy légy nyitott és közvetlen..
A mai napon rá szánnám az időt arra, hogy közelebbről is megismerhessük egymást.
A lényeg, hogy légy nyitott és közvetlen..
Üdv. Heteroszexuális hölgy, vagy pár? Ismerkedés? Privát?
Olyan nincs tee
nincs elég hely ahova behányd faszságodat,
mi tee nyomorult
(Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (2025. 07. 12. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 15:55

Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Szopnék
Ha érdekel írj
Szopnék
Ha érdekel írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Szopnék
Ha érdekel írj
Szopnék
Ha érdekel írj
Mai napra keresek párt vagy csajszit. Hetero alapon
30 éves , jofej, laza srác vagyok nagy farokkal. 180/90kg kék szem barna haj.
Budapest és környékén
30 éves , jofej, laza srác vagyok nagy farokkal. 180/90kg kék szem barna haj.
Budapest és környékén