Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#66   tegnap 22:05
Roger92 Roger92
Gondolod fel kéne neki ajánlani, hogy akkor csábítsa el a szomszédot vagy mi? szomoru1
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:59
Én is szoktam a nejemet úgy dugni hogy már nyíltan megnevezem őket. Ő ilyenkor nagyobbakat élvez, de utána nem engedné, hogy konkrétan erre hivjam őket vendégségbe. Nejem nem is iszik alkoholt hogy kicsit oldodjon.
#65   tegnap 21:59
biszexpasit biszexpasit
Én is szoktam a nejemet úgy dugni hogy már nyíltan megnevezem őket. Ő ilyenkor nagyobbakat élvez, de utána nem engedné, hogy konkrétan erre hivjam őket vendégségbe. Nejem nem is iszik alkoholt hogy kicsit oldodjon.
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:47
Nem haragszom érte, vagy ilyesmi. Nyilván az én fejemben is fordult már meg a többes. De valahogy így túl "közelinek" tűnik, hogy pont a szomszéddal akarja keféltetni magát. Egyébként az szóba se került, hogy velem hármasozna confused A szomszéd volt a lényeg, de sztem ő is inkább a feltételezett méretei miatt. Nem tudom mi sül ki majd ebből pardon1
#64   tegnap 21:55
biszexpasit biszexpasit
Hát én is dugnám a szomszéd asszonyt a férjével közösen, sőt ők is szexelnének velünk de sajnos tudjuk hogy nejem nem volna benne ők meg sajnos nem elég bátrak beprobalkozni. Ott is nagyobb a pasi mérete mint enyém de nem zavarna ha látnám. Hát én azt mondanám neki hogy mehetsz 3 ba ha nezhetem
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:47
Nem haragszom érte, vagy ilyesmi. Nyilván az én fejemben is fordult már meg a többes. De valahogy így túl "közelinek" tűnik, hogy pont a szomszéddal akarja keféltetni magát. Egyébként az szóba se került, hogy velem hármasozna confused A szomszéd volt a lényeg, de sztem ő is inkább a feltételezett méretei miatt. Nem tudom mi sül ki majd ebből pardon1
#63   tegnap 21:47
Roger92 Roger92
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:40
Ha egy pasi gondolhar két nővel való szexre, akkor egy nő miért ne. Szerintem sok itt lévő pasi imádná, ha ilyeneket mondana a neje, mert akkor biztosan bele tudnánk vinni a többes szexbe
#62   tegnap 21:40
biszexpasit biszexpasit
Ha egy pasi gondolhar két nővel való szexre, akkor egy nő miért ne. Szerintem sok itt lévő pasi imádná, ha ilyeneket mondana a neje, mert akkor biztosan bele tudnánk vinni a többes szexbe
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 10. 31. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 31. péntek 20:58
Nem volt rossz a feltételezésem. confused szex közben rákérdeztem.. bevallotta, hogy már többször elképzelte, ahogy a szomszéd Zsoltival kefél..vagy a szomszédhoz beszáll 3.nak. Szex közben is szokott rá gondolni néha. Ez normális szerintetek? confused előfordult már ilyen veletek?
#61   tegnap 13:48
tamás80 tamás80
Az én nejem soha nem mondta hogy extra nagyra vágyna,de én beszereztem egy elég nagyot 26 centis,és vastag. Ellenkezett amikor elövettem, de némi ital, sok előjáték után, amikor felizgattam, és csak oda tettem neki,jelezve hogy én nem dugom ve,mozogjon rá ha kell. Hihetetlen csípő mozgás kett belőle,és úgy tolta rá magát, hogy szinte felnyársalta. Ternészetesen hatalmasat élvezett tőle, volt olyan hogy négykézláb állt rám nézett és azt mondta, baddzál meg krményen vele! Még most is ellenkezne ha elövenném csak úgy, de ha felizgul,nagyon szereti, én pedig élvezem.
#60   2025. 10. 31. péntek 20:58
Roger92 Roger92
Nem volt rossz a feltételezésem. confused szex közben rákérdeztem.. bevallotta, hogy már többször elképzelte, ahogy a szomszéd Zsoltival kefél..vagy a szomszédhoz beszáll 3.nak. Szex közben is szokott rá gondolni néha. Ez normális szerintetek? confused előfordult már ilyen veletek?
#59   2025. 10. 29. szerda 13:59
Roger92 Roger92
Néha kicsit úgy tűnik, mintha a szomszéd srác és/vagy csaj figyelmét is fel akarná hívni a hangoskodással vagy azzal amit leművel az ágyban. rolleyes néha kicsit féltékeny vagyok.. lookaround
+ Előtte nem nagyon masztizott, vagy ha igen azt csendben tette, de értem már úgy haza, hogy viszonylag hangosan kényeztette magát a műfütyivel. (Amit csak együtt használtunk korábban)
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 13:48
win-win Ezt, én is így gondolom. smile
#58   2025. 10. 29. szerda 13:48
Anna900 Anna900
win-win Ezt, én is így gondolom. smile
#57   2025. 10. 29. szerda 13:40
Roger92 Roger92
Engem is felizgat ahogy a szomszéd csaj segge csattog. vigyor3
De szerintem a párom is "meglovagolva már fejben" a szomszédot oooo
De egyébként win-win
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 13:30
Igen, az is lehet. smile de feltételezem, ez a huncut dolog, izgalmas lehet a te számodra is, hiszen feldobja az együttlétet. Vagy rosszul gondolom? smile
#56   2025. 10. 29. szerda 13:30
Anna900 Anna900
Igen, az is lehet. smile de feltételezem, ez a huncut dolog, izgalmas lehet a te számodra is, hiszen feldobja az együttlétet. Vagy rosszul gondolom? smile
#55   2025. 10. 29. szerda 12:13
Roger92 Roger92
Lehet, de a párom fantáziájában így él pardon1
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 10:52
Az még nem is olyan biztos smile Talán alapvetően ilyen a természete intim helyzetben.
#54   2025. 10. 29. szerda 10:52
Anna900 Anna900
Az még nem is olyan biztos smile Talán alapvetően ilyen a természete intim helyzetben.
#53   2025. 10. 29. szerda 08:45
Roger92 Roger92
Másik topik kapcsán jutott eszembe. A szomszéd csaj néha úgy nyüszít szex közben... Párom többször is említette, hogy biztos nagy farka van a szomszéd srácnak, ha ilyen hangokat csal ki a csajból. Úgy látom megmozgatja a fantáziáját. Utána/közben ő is hangosabb
#52   2025. 10. 15. szerda 06:47
viking1988 viking1988
Szereti nagyon a "mocskos" beszédet. Felizgatja. Nyilván mikor gyengéden szeretkezünk (ami ritka, mert a kemény szexet szereti) akkor más nyelvezetben suttogok a fülébe "nagy finom a puncikád" stb
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 11:42
Köszi amit írtál könnyesre röhögtem magam. Mindig ilyen romantikus vagy hozzá?
#51   2025. 10. 14. kedd 11:42
Danube81 Danube81
Köszi amit írtál könnyesre röhögtem magam. Mindig ilyen romantikus vagy hozzá?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 07:00
A feleségem ugyanezt mondta nyes de mondjuk őt abszolút nem nevezném tágnak, mert tényleg szorít, tényleg szűknek érzem, csak baromira tágulékony. A minap megdugtam a dildójával, és miután elment, megdugtam a farkammal is. Na akkor úgy ki volt tágulva, hogy szó szerint harangoztam benne. Mondtam is neki szex közben, hogy "kibaszott tág a pinád" mindkettőnket felizgatott hogy ennyire kitágult smile
#50   2025. 10. 14. kedd 10:55
komisz35 komisz35
Én úgy lgondolom hogy nem mindíg a hosszúság számít.
Bár nekem is egy kicsivel az átlag felett van(19/5) de amikor rárakok egy gyűrűt, akkorára dagad néha a makkom hogy a párom síkosítóér könyörög. Na akkor szokott hatalmasakat élvezni.
#49   2025. 10. 14. kedd 07:00
viking1988 viking1988
A feleségem ugyanezt mondta nyes de mondjuk őt abszolút nem nevezném tágnak, mert tényleg szorít, tényleg szűknek érzem, csak baromira tágulékony. A minap megdugtam a dildójával, és miután elment, megdugtam a farkammal is. Na akkor úgy ki volt tágulva, hogy szó szerint harangoztam benne. Mondtam is neki szex közben, hogy "kibaszott tág a pinád" mindkettőnket felizgatott hogy ennyire kitágult smile
#48   2025. 10. 12. vasárnap 11:27
qka888 qka888
Akkor izgalmas lehet vele együtt lenni smile
#47   2025. 10. 12. vasárnap 01:54
ica78 ica78
Sajna kevés pasi van,aki tényleg méretes...

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: batormaszturbator batormaszturbator
Nyitás ideje: 2025. 09. 15. hétfő
Üzenetek: 66db
Utolsó üzenet: tegnap 22:05

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!