Gondolod fel kéne neki ajánlani, hogy akkor csábítsa el a szomszédot vagy mi?
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:59
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szoktam a nejemet úgy dugni hogy már nyíltan megnevezem őket. Ő ilyenkor nagyobbakat élvez, de utána nem engedné, hogy konkrétan erre hivjam őket vendégségbe. Nejem nem is iszik alkoholt hogy kicsit oldodjon.
Én is szoktam a nejemet úgy dugni hogy már nyíltan megnevezem őket. Ő ilyenkor nagyobbakat élvez, de utána nem engedné, hogy konkrétan erre hivjam őket vendégségbe. Nejem nem is iszik alkoholt hogy kicsit oldodjon.
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:47
Nem haragszom érte, vagy ilyesmi. Nyilván az én fejemben is fordult már meg a többes. De valahogy így túl "közelinek" tűnik, hogy pont a szomszéddal akarja keféltetni magát. Egyébként az szóba se került, hogy velem hármasozna
A szomszéd volt a lényeg, de sztem ő is inkább a feltételezett méretei miatt. Nem tudom mi sül ki majd ebből
A szomszéd volt a lényeg, de sztem ő is inkább a feltételezett méretei miatt. Nem tudom mi sül ki majd ebből
Hát én is dugnám a szomszéd asszonyt a férjével közösen, sőt ők is szexelnének velünk de sajnos tudjuk hogy nejem nem volna benne ők meg sajnos nem elég bátrak beprobalkozni. Ott is nagyobb a pasi mérete mint enyém de nem zavarna ha látnám. Hát én azt mondanám neki hogy mehetsz 3 ba ha nezhetem
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (tegnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:47
Nem haragszom érte, vagy ilyesmi. Nyilván az én fejemben is fordult már meg a többes. De valahogy így túl "közelinek" tűnik, hogy pont a szomszéddal akarja keféltetni magát. Egyébként az szóba se került, hogy velem hármasozna
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:40
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (tegnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy pasi gondolhar két nővel való szexre, akkor egy nő miért ne. Szerintem sok itt lévő pasi imádná, ha ilyeneket mondana a neje, mert akkor biztosan bele tudnánk vinni a többes szexbe
Ha egy pasi gondolhar két nővel való szexre, akkor egy nő miért ne. Szerintem sok itt lévő pasi imádná, ha ilyeneket mondana a neje, mert akkor biztosan bele tudnánk vinni a többes szexbe
(Ez egy válasz Roger92 üzenetére (2025. 10. 31. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 31. péntek 20:58
Nem volt rossz a feltételezésem.
szex közben rákérdeztem.. bevallotta, hogy már többször elképzelte, ahogy a szomszéd Zsoltival kefél..vagy a szomszédhoz beszáll 3.nak. Szex közben is szokott rá gondolni néha. Ez normális szerintetek?
előfordult már ilyen veletek?
szex közben rákérdeztem.. bevallotta, hogy már többször elképzelte, ahogy a szomszéd Zsoltival kefél..vagy a szomszédhoz beszáll 3.nak. Szex közben is szokott rá gondolni néha. Ez normális szerintetek?
Az én nejem soha nem mondta hogy extra nagyra vágyna,de én beszereztem egy elég nagyot 26 centis,és vastag. Ellenkezett amikor elövettem, de némi ital, sok előjáték után, amikor felizgattam, és csak oda tettem neki,jelezve hogy én nem dugom ve,mozogjon rá ha kell. Hihetetlen csípő mozgás kett belőle,és úgy tolta rá magát, hogy szinte felnyársalta. Ternészetesen hatalmasat élvezett tőle, volt olyan hogy négykézláb állt rám nézett és azt mondta, baddzál meg krményen vele! Még most is ellenkezne ha elövenném csak úgy, de ha felizgul,nagyon szereti, én pedig élvezem.
Nem volt rossz a feltételezésem.
Néha kicsit úgy tűnik, mintha a szomszéd srác és/vagy csaj figyelmét is fel akarná hívni a hangoskodással vagy azzal amit leművel az ágyban.
néha kicsit féltékeny vagyok..
+ Előtte nem nagyon masztizott, vagy ha igen azt csendben tette, de értem már úgy haza, hogy viszonylag hangosan kényeztette magát a műfütyivel. (Amit csak együtt használtunk korábban) (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
néha kicsit féltékeny vagyok..
+ Előtte nem nagyon masztizott, vagy ha igen azt csendben tette, de értem már úgy haza, hogy viszonylag hangosan kényeztette magát a műfütyivel. (Amit csak együtt használtunk korábban) (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
win-win Ezt, én is így gondolom.
Engem is felizgat ahogy a szomszéd csaj segge csattog.
De szerintem a párom is "meglovagolva már fejben" a szomszédot
De egyébként win-win (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 13:30
De szerintem a párom is "meglovagolva már fejben" a szomszédot
De egyébként win-win (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, az is lehet.
de feltételezem, ez a huncut dolog, izgalmas lehet a te számodra is, hiszen feldobja az együttlétet. Vagy rosszul gondolom?
de feltételezem, ez a huncut dolog, izgalmas lehet a te számodra is, hiszen feldobja az együttlétet. Vagy rosszul gondolom?
Igen, az is lehet.
Lehet, de a párom fantáziájában így él
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 29. szerda 10:52
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 10. 29. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Az még nem is olyan biztos
Talán alapvetően ilyen a természete intim helyzetben.
Az még nem is olyan biztos
Másik topik kapcsán jutott eszembe. A szomszéd csaj néha úgy nyüszít szex közben... Párom többször is említette, hogy biztos nagy farka van a szomszéd srácnak, ha ilyen hangokat csal ki a csajból. Úgy látom megmozgatja a fantáziáját. Utána/közben ő is hangosabb
Szereti nagyon a "mocskos" beszédet. Felizgatja. Nyilván mikor gyengéden szeretkezünk (ami ritka, mert a kemény szexet szereti) akkor más nyelvezetben suttogok a fülébe "nagy finom a puncikád" stb
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 11:42
Köszi amit írtál könnyesre röhögtem magam. Mindig ilyen romantikus vagy hozzá?
Köszi amit írtál könnyesre röhögtem magam. Mindig ilyen romantikus vagy hozzá?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 10. 14. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 14. kedd 07:00
A feleségem ugyanezt mondta
de mondjuk őt abszolút nem nevezném tágnak, mert tényleg szorít, tényleg szűknek érzem, csak baromira tágulékony. A minap megdugtam a dildójával, és miután elment, megdugtam a farkammal is. Na akkor úgy ki volt tágulva, hogy szó szerint harangoztam benne. Mondtam is neki szex közben, hogy "kibaszott tág a pinád" mindkettőnket felizgatott hogy ennyire kitágult
de mondjuk őt abszolút nem nevezném tágnak, mert tényleg szorít, tényleg szűknek érzem, csak baromira tágulékony. A minap megdugtam a dildójával, és miután elment, megdugtam a farkammal is. Na akkor úgy ki volt tágulva, hogy szó szerint harangoztam benne. Mondtam is neki szex közben, hogy "kibaszott tág a pinád" mindkettőnket felizgatott hogy ennyire kitágult
Én úgy lgondolom hogy nem mindíg a hosszúság számít.
Bár nekem is egy kicsivel az átlag felett van(19/5) de amikor rárakok egy gyűrűt, akkorára dagad néha a makkom hogy a párom síkosítóér könyörög. Na akkor szokott hatalmasakat élvezni.
Bár nekem is egy kicsivel az átlag felett van(19/5) de amikor rárakok egy gyűrűt, akkorára dagad néha a makkom hogy a párom síkosítóér könyörög. Na akkor szokott hatalmasakat élvezni.
A feleségem ugyanezt mondta
Akkor izgalmas lehet vele együtt lenni
Sajna kevés pasi van,aki tényleg méretes...

batormaszturbator

magaslat