Goldengate SzexShop tesztek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Sok véleményt meghallgattunk arról, hogy miként vásároltok egy szexshopból, vagy épp miért nem mertek kipróbálni egy-egy ismeretlen szexjátékot. Sokan nem ismerik eléggé az ottani termékeket, nem is tudják milyen örömforrások rejtőznek a polcainkon.
Mivel a legjobb véleményt ezekről a termékekről a felhasználók tapasztalatai adják, ezért azt találtuk ki, hogy amatőr beküldőinknek lehetőséget biztosítunk a shopunk termékeinek tesztelésére. Az első posztban leírjuk, miként tudsz Te is jelentkezni ilyen tesztre. A tesztekről született írásokat, képeket pedig itt, ebben a blogban tesszük közzé folyamatosan.

Ha szeretnél Te is kipróbálni egy terméket, kérjük KLIKKELJ IDE!
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3   2012. 08. 02. csütörtök 17:41
GoldenGateShop GoldenGateShop VIP Admin

Legújabb szexshop tesztünk, ezúttal Niti81 tapasztalatai alapján

Niti81-ék vibrátort és egy gésagolyót kaptak, hogy egy kis plusz örömet szerezzenek maguknak.. Cserébe csak azt kértük tőlük, hogy osszák meg velünk a tapasztalataikat.

Lássuk mennyire nyerte el tetszésüket a két játékszer!
És íme a galéira!

Sziasztok!

A Goldengate szexshop tesztjének keretében kaptunk egy kis csomagot, melynek tartalma meglepetés volt számunkra. A dobozból két termék került elő. Egy vibrátor és egy gésagolyó. Mindkét játékszer Close2you márkályú. Egyedi a design és az anyaghasználat. A dobozok nagyon praktikusak és ízlésesek, emellett mindkét termékhez jár egy kis síkosító és egy bársony tárolózsákocska. A vibrátor akkumulátoros, újratölthető. A teljesen lemerült vibrátort kb tizenöt perc alatt fel lehet annyira tölteni, hogy egy hatalmas orgazmushoz juttason smile

Nagyon kellemes tapintásúak (szilikon). Mindkét termék hasonló finom, antiallergén anyagból készül, nagyon kellemes használat közben, a színválasztás elsőre furcsa lehet. Egyszerre próbáltuk ki mind két terméket, és csúcs volt játszani velük.

Close2You: Rondo - notte
vibri

A vibrátornak hat programja van, amely rezeg és pulzál egész hosszában. Lehet próbálgatni menet közben, hogy kinek mi jön be. Az erőteljes rezgés? Vagy esetleg a rezgés és a különböző lökések kombinációja? Izgatja a G-pontot és a csiklót egyszerre az íves kialakítása miatt. Hát lány legyen a talpán aki ezt sokáig bírja smile Megfelelő a hossza és a vastagsága is. Hiányoltuk belőle a vibráció erősségének az állítását, de hamar hozzá lehet szokni. A pulzálás erőteljes lökésszerű.

Close2You: Loa - lime
golyo

A gésagolyók minden egyes mozdulatra izom összehúzodásra ingerlik a hüvelyizmokat. Mi úgy próbáltuk mintha egy vibrátort mozgatnánk mivel a golyókat összekötő anyag ezt lehetővé tette. Nem merev, de nem is laza és ugyan olyan tapintású mint maga golyó. Nagyon jó érzés amikor a nagy golyóban (ami tényleg egy picit nagy) megmozdulnak a súlyosabb kicsik. De a csúcs a kettő együtt smile Azt hiszem a képek elárulnak mindent. Tényleg felső kategóriás játékszerek.

És most lássuk a teszt képeket! smile

Ha Ti is kedvet kaptatok kipróbálni valami hasonlót, böngésszetek kedvetekre a szexshopban!
Goldengate Szex Shop
1 hozzászólás, utolsó: X (2013. 10. 10. csütörtök 20:27)
Törölt felhasználó (443514)
2013. 10. 10. csütörtök 20:27
Én is kedvet kaptam erre a kis tesztelésre. smile De a jelentkezési link nem jó helyre visz. pardon1
 
#2   2011. 10. 05. szerda 11:29
GoldenGateShop GoldenGateShop

Második SzexShop tesztünk: Háromszög vibri és a Lime gésagolyók

Elkészült a második tesztünk is, melyet Thunderstruck beküldőnk segített összehozni.

Aki nem tudja miért is csináljuk ezt a tesztet, annak rövid emlékeztetőül:
"Mivel a legjobb véleményt a felhasználó tapasztalatai adják, ezért találtuk ki,
hogy amatőr beküldőinknek lehetőséget biztosítunk a shopunk termékeinek tesztelésére.
A kiválasztott beküldő egy fotó sorozatot készít a termékkel, illetve egy részletes
beszámolót ír a használatáról. Leírja mi volt a tapasztalat és milyen benyomást keltett a termék.
Az így kapott képeket és értékeléseket mi közzétesszük az oldalon, ötletet,
segítséget adva azoknak, akiket érdekelnének szexuális segédeszközök,
de bizonytalanok annak beszerzésében."

Nézzük mit is kaptak Thunderstruck-ék:

A termék egy spéci háromszög fogású vibri és egy lime gésagolyó volt:

Close2You: Triole - rózsa vibrátor

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Close2You: Loa - lime gésagolyó



Thunderstruck-ék leírása:

"A dobozt kinyitva egy spéci, háromszög fogású, de szép és egyszerű küllemű, mindenféle ékszertől mentes vibrátort találtam. A rózsaszín-fehér színösszeállítás nagyon tetszik. Az anyaga pont jó, nem túl szilikonos, nem túl kemény.

A többféle rezgés kombinálható, hol a "fejében", hol a "nyelében", hol pedig mindkét részén élvezhettem.

Pozitívum, hogy sokáig bírja az aksija, ha pedig előbb lemerülne mint én, töltőre teszem, és máris mehet tovább a móka finom

A töltő mellett egyébként síkosító is volt a dobozban, amivel csak annyi volt a problémám, hogy vízalapú, így hamar elillant azokról a helyekről, ahol elkelt volna még a síkosság.

Ha magammal szeretném vinni a kis pink játékszert, bele tudom tenni abba a bársonyos zsákocskába, mely szintén a dobozban volt. Igen sok hasznos dolgot csomagoltak a vibri mellé, magában a jópofa fiókos dobozban is
lehet tartani ezeket.

A gésagolyókkal hasonló a helyzet. Akár az autóknál, itt is elmondható a "letisztult, egyszerű vonalvezetés" vigyor0
Tojás alakja miatt könnyebben fel tudtam helyezni, mint azt, ami már korábban is megvolt, az ugyanis gömb alakú. Ami biztos, hogy még egy gyengénlátó is egyből megtalálja a fület, aminél fogva ki lehet húzni a golyókat.
Annyi észrevétel, hogy elég nagyra méretezték ezt a fület, így nekem annyira nem kényelmes,
ha pl. le kell ülnöm valahol kacsint

Ehhez is mellékeltek síkosítót, ami jobban tetszett, mint amit a vibrinél használtam, tovább tartott!

Összegezve: tetszettek amiket kaptam és biztos, hogy nem csak a teszt erejéig
fogom használni/használtam a cuccokat kacsint "

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a teszt és szívesen kipróbálnád Te is e termékeket, akkor
Kikkelj ide: a vibrátorhoz vagy ide: a gésagolyóhoz!

A teszteléskor készült képsorozatot a kis képekre klikkelve nézhetitek meg.



Thunderstruck-éknek ezúton is köszönjük a termék tesztelésben nyújtott segítségét!
3 hozzászólás, utolsó: lizlzy (2011. 10. 07. péntek 10:59)
 
#1   2011. 07. 14. csütörtök 15:14
GoldenGateShop GoldenGateShop

Első tesztünk: a kéjgolyók

Új ötlettel állunk elő! Sok véleményt meghallgattunk arról, hogy miként vásároltok egy szexshopból, vagy épp miért nem mertek kipróbálni egy-egy ismeretlen szexjátékot. Sokan nem ismerik eléggé az ottani termékeket, nem is tudják milyen örömforrások rejtőznek a polcainkon crazya

Mivel a legjobb véleményt a felhasználó tapasztalatai adják. Ezért azt találtuk ki, hogy amatőr beküldőinknek lehetőséget biztosítunk a shopunk termékeinek tesztelésére.

Hogy is történik ez?
Ha szeretnél Te is kipróbálni egy terméket, kérjük KLIKKELJ IDE! A tesztre jelentkezést azoktól tudjuk elfogadni, akiknek legalább három amatőr lányok vagy párok képsorozata és/vagy videója van már fent az oldalon.

Mi ingyen és örökbe odaadjuk a terméket a jelentkezőknek. Amit cserélbe kérünk, az egy fotó sorozat a termékkel, illetve egy részletes beszámoló a használatáról. Le kell írni, mi volt a tapasztalat és milyen benyomást keltett a termék. wink

Az így kapott képeket és értékeléseket mi közzétesszük az oldalon, ötletet, segítséget adva azoknak, akiket érdekelnének szexuális segédeszközök, de bizonytalanok annak beszerzésében.

Az első ilyen tesztre mi kértük fel egyik régi beküldő párosunkat, Kayetiéket. Egy kéjgolyót (gésagolyó) választottak kipróbálásra. Szorgalmasan készítettek rögtön 5 képsorozatot is, hogy ötletet is adjanak nektek milyen helyeken is lehet termék tesztet csinálni finom

Ezt a terméket adtuk oda tesztelésre:
SMILE Drops - kéjgolyók (kék)

Goldengate SzexShop Kélygolyó

A kéjgolyóról az értékelésük pedig alább olvasható:

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Goldengate elsőnek kért fel minket egy tesztelésre. Méghozzá nem is akármilyenre. Egyenesen az egyik kedvenc szexuális segédeszközöm kipróbálására és az élményeim leírására. Tudni kell rólam, hogy több ilyenem is volt már és szerintem még lesz is. Egyszóval alkalmam volt összehasonlítani is a többivel.

Amikor megkaptuk gyorsan hazarobogtunk vele és már alig vártam, hogy kicsomagolhassam és a kezembe foghassam, hiszen ránézésre olyan kis selymes tapintása lehetett.
Kicsomagolva tényleg erről bizonyosodtam meg. Az eddigieknél nem érezhettem ilyent. Mondjuk a színe egy kicsit fura volt számomra, de gondolom, hogy a lényegen ez nem változtat. Az eddigieknél a golyókat összekötő zsinór számomra már a kezemben egy kicsit durvának tűnt, hát még a „helyén”. De ennek a zsinórja is olyan anyagból készült (szilikon), ami még jobban a lényegre hagy összpontosítani. Az előnye ennek az eszköznek, hogy nem csak otthon vagy más eldugott helyen lehet használni.

Ha megbarátkoztok vele, akkor higgyétek el nekem, hogy akár a közértbe vagy netán a rázós buszon is feledtetni engedi a hétköznap gondjait. Senki nem fogja tudni, hogy miért mosolyogsz állandóan. Mivel a felkérés arról szólt, hogy ne reklám szöveget írjak, hanem a tapasztalataimat, így különösen szigorú tekintettel vettem szemügyre illetve próbáltam ki a golyókat. De akárhogyan is próbáltam fogást találni rajta, hogy valami negatív tapasztalatot írjak a színén kívül valahogyan ez sehogy sem sikerült. A mérete is pont jó volt. A darabszáma is. (vannak olyan gésagolyók, ahol több is fel van fűzve egymás után)

Egyszóval most nem tisztem itt leírni, hogy tulajdonképpen hogyan is alakult ki és milyen előnyei vannak a hüvely izmok megdolgoztatásánál és ezáltal a párotok még inkább elvarázsolásánál, de mindenkinek szívből csak ajánlani tudom, mind az örömszerzés részét mind pedig az edzés részét. Csak annyit említenék meg, hogy a gésa golyók attól olyan különlegesek, hogy a benne lévő másik súlyosabb golyók egy apró mozdulatra is úgy reagálnak, mint egy lendkerék. Egy kis energiával hosszú ideig mozgásban tartja, ezáltal óhatatlanul is megmozgatja a hüvelyizmokat. Behelyezve a hüvelybe anélkül tartja mozgásban az izmokat, hogy te erre különösebben figyelned kéne. Arról nem is szólva, hogy ha odafigyelsz rá, akkor hatalmas orgazmusokhoz juttat.

Szerintem még senki nem élvezett így egy „izzasztó” izom edzést! Még a párod is hálás lesz neked ezért!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a teszt és szívesen kipróbálnál a Kéjgolyókat, Kikkelj ide!

A teszteléskor készült képsorozatokat (5 db ötletadónak is jó sorozat) a kis képekre klikkelve nézhetitek meg.











Jó szórakozást a képekhez! beka2

Emlékeztetőül, a terméket itt találjátok: Smile kéjgolyók
1 hozzászólás, utolsó: Thunderstruck (2011. 07. 14. csütörtök 15:32)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: GoldenGateShop GoldenGateShop
Nyitás ideje: 2011. 07. 13. szerda
Bejegyzések: 3db
Utolsó üzenet: 2012. 08. 02. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!