Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Blog leírása

A GoldenGate-re felkerülő legfrissebb filmek, képsorozatok szóbeli közvetítétésnek lehettek tanúi ebben a blogban. Olyan ez mint a tévéműsor a televíziózásban, csak hát az hogy hangzana, hogy "internet-műsor", de ettől még a lényeg ugyanaz. Igyekszünk újdonságokat ajánlani a legfrissebb tartalmakból, felhívni a figyelmeteket az érdekességekre és esetenként olyan háttérinformációkkal is ellátunk, ami nem mindig nyílvánvaló vagy közismert.
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1219   2024. 03. 05. kedd 19:46
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Tényleg a méret a lényeg?

Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja!

Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a méret nem számít. Vannak azonban, akiknek ezzel ellentétes a meggyőződésük, sokan a sikertelenségüket a méreteikben látják.

Egy másik fontosnak gondolt méret a testmagasságon túl a pénisz hossza, mellyel kapcsolatban talán a legtöbb tévhit kering. Közkeletű tévedés például, hogy a testmagasság és a péniszméret között lenne összefüggés - akár az a feltételezés, hogy a magas embereknek nagyobb a péniszük, vagy a magyarok körében kedvelt „kis ember nagy bottal jár” mondás. A World Population Review által idézett tanulmányok rendre cáfolták a feltételezett összefüggéseket a testmagassággal, cipőmérettel, kézujjak hosszával és a pénisz méretével. A kutatások kimutatták ugyanakkor, hogy a férfiak, ha méretek megállapításáról van szó, saját péniszük méretét túlbecsülik a valós méretéhez képest. Ugyanakkor a saját méretüket alábecsülik az átlagos mérethez képest.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a nőket kevésbé érdekli a péniszméret, mint a férfiakat. A hosszúság mellett, ami a legtöbbször elő szokott kerülni témaként, a pénisz kerülete vagy körfogata a nőknek hasonlóan fontos szempont, tehát nem egyedül a hossz a „döntő”, mi az ideális. Egy ideális méreteket vizsgáló kutatásban a nők átlagosan a 16 cm hosszú, 12,2 cm kerületű péniszt választották.

Azt szintén cáfolták már különféle tanulmányok, hogy akkora különbség lenne átlagosan a rasszok - fehérek, feketék, ázsiaiak, amerikai őslakosok (indiánok, stb. - méretei között, mint ahogy azt a közvélekedés tartja. A különbség kevesebb, mint 2,5 centi volt maximum. A kutatások szerint a péniszméretet sokkal inkább meghatározzák a környezeti és hormonális hatások. A helytelen táplálkozás, endokrin zavarok negatívan hatnak a péniszméretre, ahogy bizonyos kémiai anyagoknak vagyok kitettség is (mint a poliklórozott bifenilek (PCB-k), peszticidek, vagy lágyító tartalmú szerek, termékenységet segítő gyógyszerek, stb.).

A magyar férfiak péniszének átlagos hossza 14,68 cm erektált állapotban, kerülete 11,81 cm és térfogata 162,9 cm3. A világátlag ehhez képest hosszra 13,38 cm, kerületre 11,68 cm és térfogatra 146,9 cm3.

Tehát az átlag alapján a magyaroknak nincs miért aggódniuk. A világon leghosszabb péniszük átlagosan a szudáni, kongói, ecuadori, ghánai és nigériai férfiaknak van, 17 cm vagy afelett. A legkisebb átlagos mérettel a thai férfiak rendelkeznek, ez 9,43 cm. Európán belül ebben is elsők a hollandok 15,6 centivel, őket a lenyelek (15,41 cm) és svédek (15,36 cm) követik a listában. Akárcsak magasságban, péniszméretben is Ciprus a sereghajtó (12,17 cm), nem sokkal a görögök (12,18 cm) és olaszok (12,5 cm) mögött.

Forrás:
Pénzcentrum
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1218   2024. 03. 04. hétfő 12:58
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra?

A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body", hanem egy kis nem kívánt plusz kerekedik meg? Igen, uraim, nem csak a sör és a chips okozhat kellemetlen meglepetéseket a deréktájon; a mellkas területén is képesek vagyunk "felesleget" gyűjteni.
  
Ez a bizonyos "extra" gyakran több, mint egy kis zsírpárna, amitől a legtöbb diéta és hiper-szuper edzésterv is csak megvonja a vállát. Beszélünk itt a gynecomastia rejtelmeiről, ami nem egy új sushi fajta, hanem a férfiaknál előforduló mell megnagyobbodás. Ha eddig azt hitted, hogy a mellnagyobbítás csak a hölgyek privilégiuma, hadd mondjam el: a természet igazságos, uraim.
  
De ne dobjuk még a törölközőt (vagy a pólót), mert van megoldás, és nem, nem a szekrény mélyére való visszarejtés. A DreamKlinika.hu, amely hangzatos nevével nem egy álomgyár, hanem egy plasztikai sebészeti oldal, készen áll arra, hogy a férfiasságot nem csak lelkileg, de testileg is újraértelmezze. Itt a lehetőség, hogy a "mellkasod" ne csak egy térkép legyen a múlt bűnök szigeteiről, hanem egy büszke, férfias domborzat, amit nem kell minden nyáron újra és újra felfedezni.

Szóval, ha úgy érzed, az időjárás nem az egyetlen, ami forró lesz idén nyáron, és szeretnél te is hozzájárulni a hőmérséklet emelkedéséhez egy sziklaszilárd mellkassal, akkor irány a DreamKlinika.hu! Ne hagyd, hogy a mellkasod legyen az, ami miatt hideg zuhany alá kell állnod minden alkalommal, amikor levetkőzöl a tengerparton. Emlékezz, a gynecomastia nem egy végzet, hanem csak egy újabb kaland a férfiak örök útján a tökéletesség felé. Vágj bele, és tedd ezt a nyarat felejthetetlenné – a jó értelemben!
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1217   2024. 03. 03. vasárnap 21:08
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

23 éves a testvérlapunk a Törté-Net

Kedves Látogatóink!

Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! smile smile
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1216   2024. 02. 26. hétfő 10:04
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

A pesti spriccparty klubban történt

A budapesti éjszaka sok szaftos titkot rejteget, hiszen van egy belvárosi klub, ahol éjszakáról éjszakára pikáns kalandok esnek meg a betérő vendégekkel. Tünde doktornő és szexi asszisztense döbbenten fedezik fel, hogy a Spermabank raktárkészlete teljesen kiürült. Irány tehát a titkos klub, ahol egész éjszaka azon fáradoznak, hogy feltöltsék a Spermabank durván megcsappant gecikészletét. Teljes mellbedobással szinte a végkimerülésig fejik a rengeteg spermát a rendelkezésre álló kemény faszokból, és ahogy az a film végére kiderül, a küldetést sikerül végrehajtani... Következő jelenetünkben Linda, a nagyszájú, szigorú tábornok asszony és Mariann a pajkos rendőrlány egy egész hadseregnyi faszit lerendeznek egy féktelen gang-bang party keretében. Az év utolsó partiján pedig a két ügyeletes Mikuláspina alig győzi a rohamot, na de nem kell azért félteni őket, rutinosan megbirkóznak az álló faszok rohamával...

Letöltés - A pesti spriccparty klub 14

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#1215   2024. 01. 15. hétfő 21:50
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin

Szex a tanyán

Ezen a tanyán csupa szexuálisan túlfűtött és fura vágyakkal rendelkező embert zártak össze. És ahogyan az lenni szokott egyszer csak elszabadulnak a vágyak. Két szénát pakoló legény elkapja a gazda feleségét, aki ímmel-ámmal tiltakozik ugyan de végül csak hagyja hogy jól megkeféljék. Közben a gazda is jól félrekúr, mert ő meg a szomszédasszonyt kapja faszvégre. A szőrös muffú gombagyűjtő asszony sem marad fasz nélkül. Rumcájsz jól megdöngeti az erdőszélen. Kefél itt mindenféle fura alak!

Letöltés - Sex Village Idiot

(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség
Nyitás ideje: 2009. 01. 06. kedd
Bejegyzések: 1219db
Utolsó üzenet: 2024. 03. 05. kedd
 

Hírek

2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább
2024. 03. 03. vasárnap 21:08
23 éves a testvérlapunk a Törté-Net Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!