Napló
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8   2021. 10. 11. hétfő 11:40
nobody42 nobody42
Egy fantasztikus hétvége.
Asszonynak születésnapját sikerült szombaton alaposan megünnepelni.
Majdnem 6 év után most adódott egy lehetőség, hogy kicsit kimardjunk éjszakára.
A gyerekeket délelőtt 10 óra körül nagyszülőknél leraktuk, majd összeszedtük azt a srácot, akivel a nyaralásunk alkalmával ismerkedtünk meg. Délutánig vele ünnepeltünk 3asban. Sajnos már reggel jelezte, hogy neki este más dolga van, úgyhogy az esti buliba kettesben mentünk. Az esti buliban eleinte hármasban voltunk egy sráccal. Asszony nagyon beindult, de szerencsére, mire mi nagyon elfáradtunk volna, érkezett két szimpatikus srác, akik szívesen besegítettek. nyes
Imádom látni, amikor ilyen felszabadultan élvezkedik. smile
Köszi srácok, ha netán itt vagytok! smile
Fantasztikus volt! smile
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#7   2021. 09. 28. kedd 20:02
nobody42 nobody42
Múlt csütörtök délelőtt volt alkalmunk kicsit kikapcsolódnunk.
A SwingerForYou klubba mentünk nappali buliba.
Előző nap a felvettem velük a kapcsolatot. Arról tájékoztattak, hogy 3 másik pár bejelentkezett és néhány srác is jön. Úgyhogy jeleztem, hogy mi is megyünk.
Csütörtökön 11-től 15-ig van meghírdetve a nappali buli.
Odaértünk 11-kor. Mi voltunk az elsők. A tulaj kedvesen fogadott. Átöltözés után itallal kínált minket. Délelőtt lévén alkohol nem játszik, úgyhogy egy-egy üdítővel elindultunk felfedezni a helyet.
Nem túl nagy, de gusztusosan van berendezve. A társalgóban 4 asztal ülő helyekkel, egy pici kis színpad táncrúddal és egy hancúrplacc kicsit elfüggönyözve. A társalgóból egy ajtón keresztül egy folyósóra jutunk. Onnan nyílik a jacuzzi, 3 kis szoba és egy szauna. Bár a szauna nem volt befűtve, de a jacuzzi friss vízzel volt töltve.
Összességében kellemes hely. Amolyan családias kis bulik helyszíne lehet.

Nekünk leginkább a társalgóban lévő hancúrplacc keltette fel az érdeklődésünket. Némi nézelődés, kicsit lötyögtünk a kellemes zenére, majd egymásnak is estünk ott a társalgóban. Asszony hangja megtöltötte a kis társalgót. wink

Az első menet után némi frissítő fogysztása közben kicsit beszélgettünk a tulajjal. Kiderült, hogy párok és pasik esetében is előfordul, hogy bejelentkeznek és nem jönnek el. Úgyhogy nyugtáztuk, hogy kettesben maradunk és miénk az egész klub.
Hamár fel volt töltve a jacuzzi, csobbantunk is egyet, majd mégegy menet a társalgóban. smile

2 óra körül végül felkerekedtünk, megköszöntük a vendéglátást és az exkluzív bulit, majd széles mosollyal az arcunkon távoztunk. smile
Nagyon jól éreztük magunkat! wink
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#6   2021. 08. 24. kedd 15:53
nobody42 nobody42

Késő nyári kaland

Kisgyermekes párként sajnos meglehetősen korlátozottak a lehetőségeink az ismerkedésre, kalandozásra. Idén nyárra azt terveztük, hogy talán nyaralásaink alkalmával sikerülhet ismerkednünk akár hosszabb távra, akár, ha az alaklom engedi akkor éjszakai kalandra. Sajnos nemnagyon jött össze. Bár a fórumra feldobott hirdetéseinkre jött pár jelentkezés, hogy "valamelyik este szívesen leugranék" dugni egyet. De ezeket kihagytuk. Ezúton is köszi srácok, de nem ezt kerestük.

Viszont remekül sikerült az idei utolsó nyaralás. smile
Kempingezni voltunk az augusztus 20-i hosszúhétvégén. Csütörtök délután indultunk, vasárnap este jöttünk haza. Tavaly ismerkedtünk össze egy párral, akiknek kettő, a mieinkkel egyidős gyereke van. Amolyan törzsvendégek arrafelé. A párral semmi extra, a gyerekek barátkoztak össze nagyon, úgyhogy később is tartottuk a kapcsolatot. Idén egyeztettünk facebookon, hogy mi is úgy menjünk, hogy ők is ott legyenek. Had bandázzanak a gyerekek. A pár egy haverjukat is hozta. Egy fiatal, elvált apuka, kiskamasz fiával. Párom őt szedte össze.
Már első este, csütörtökön megtetszett neki a srác. Pénteken és szombaton a gyerekek együtt bandáztak. Mi felnőttek úgyszintén. Jól éreztük magunkat. Asszony nem túl kihívóan, de folyamatosan flörtölt a sráccal. A srác meg nem is tudta hova tenni a dolgot, hisz én is ott voltam.
Szombaton, utolsó este amolyan záróbulit csaptunk. Bográcsozás, sörözés, beszélgetés. Előbb utóbb a gyerekek elmentek aludni. Mi felnőttek még buliztunk, iszogattunk kicsit. Ott ültünk öten, az asztal egyik oldalán a másik pár, a másik oldalon mi hárman. Asszony középen, én az egyik oldalán, a srác a másikon. Dumálgattunk, viccelődtünk, zenét hallgattunk. Nem voltak különösebben sikamlós témák, de ekkor már kedvesem a srácot simogatta az asztal alatt, én meg őt. Nagyon izgalmas volt a helyzet számomra is.
Nemsokára az ismerős pár is ment aludni, mi meg elindultunk sétálni hármasban. Keresni egy eldugott zugot. Közben meg-meg álltunk egy-egy árnyas helyen asszonyt kicsit megtapogatni. Elkezdtem vetkőztetni. Ő is a srácot. Az meg teljesen zavarban volt. Neki ez volt az első ilyen szituációja. Pedig ő amolyan macsó HVCS, helyi rosszfiú egy alföldi kisvárosban. Van két gyereke két asszonytól. 2 éve megvolt a második válása is. De ez a szitu nagyon új volt neki.
Mire találtunk egy alkalmas helyet, páromon már alig volt ruha. Pedig előzőleg alaposan felöltözött, mert elég fázós a drágám és hűvös volt kicsit az este. De, amikor vetkőztettük, már nem fázott. A srác is feloldódott közben, de azért kicsit bíztatni kellett.
Mikor megtaláltuk a félreeső, homályba burkolódzó padot a kemping sarkában, kicsit (1-2 m-rel) arrébb ültem és hagytam érvényesülni a srácot. Egy darabig csak izgatottan figyeltem az eseményeket. A srác elég jól belejött, gyorsan megszokta a helyzetet. Asszony meg csak élvezkedett. Volt ott egy asztal, két oldalán paddal. Én leültem az egyik padra, ők pedig az asztal mellett állva ismerkedtek egymás testével. Egy darabig csak izgatottan figyeltem az eseményeket. A srác elég jól belejött, gyorsan megszokta a helyzetet. Asszony meg csak élvezkedett. Az asztal és a padok is elég masszív szerkezetek voltak, úgyhogy nemsokára megterítettem az asztalt a ruhákkal és asszonyt feltessékeltem rá. Ott nyaltuk, faltuk, szopattuk, dugtuk. Elsőre hanyatt fektettem asszonyomat és én folytattam a nyalakodást, a srácot a szájához húzta a drágám. Majd én kezdtem el dugni, csak lágyan, finoman érzéssel. Amolyan bemelegítés képpen. Később egyre hevesebben, ahogy szereti. A folytatásban helyet cseréltünk a sráccal és a továbbiakban jónéhány pózt kipróbáltunk, néha váltottunk. Hasra fektettük, az asztal mellé állítva, asztalra döntve, meg a padra térdeltetve és asztalra döntve. A padra ültetve, elé térdelve, majd mi is ültünk a padon és asszony térdelt előttünk. Akkor lett végem, amikor én ültem az asztalon és miközben Drágám rajtam furulyázott és a srác hátulról tolta. Teljesen kész voltam és kedvesem szájába durrantam.
Utána kettesben hagytam őket, kicsit arrébb ültem és tovább figyeltem az eseményeket. A srác nagyon jól bírta és párom nagyon élvezte a dolgot. Én meg imádok gyönyörködni benne, amikor mással élvezkedik. Még néhány pózváltás kettesben és vége lett a srácnak is. Kedvesem ült az asztal szélén, hátul támaszkodott a kezeivel, a srác pedig szemből ment. Drágám lábbal átölelte a derekát és mélyen magába húzta és nem eresztette. Kedvesem nagyon élvezte a helyzetet, csodás volt látni az arcán a gyönyört. Ekkor lett vége a srácnak is. Vagy 2 órán keresztül voltunk ott és nagyon jól éreztük magunkat mindhárman.
Egyik legnagyobb élményem volt ez! Imádom, amikor asszony tudja, mit akar és meg is szerzi magának! Így kell picit rámenősnek lenni!

Ilyesmire gondolunk, amikor közös nyaralásban gondolkodunk. Napközben egy kis ismerkedés, beszélgetés... És ki tudja, melyik este mit hoz?! smile
1 hozzászólás, utolsó: Vidékipár76 (2021. 08. 27. péntek 08:49)
 
#5   2020. 11. 29. vasárnap 11:07
nobody42 nobody42

Helyszín Délegyháza

Néha érkezik egy-egy érdeklődő levél, hohy hova szoktunk járni nudizni, milyen a hely, sokan vannak-e, ... Stb.

Nos. Leginkább Délegyházára szoktunk járni.
Hogy mennyire jo?!
Mennyire vannak sokan?!
Nos ezt nehéz megmondani.
Kinek mi a jó és kinek mi a sok.
Délegyházán van egy naturista kemping van strand lehet venni napi jegyet lehet menni strandolni...
Általában igaz hogy egy ilyen helyen sokkal kisebb a népsűrűség, mint egy normál textiles (fürdőruha viselését megkövetelő) strandon. Még a legforgalmasabb napon is szokott lenni hely, az emberek nincsnek egymás szájában.
A helyek jól ki vannak építve. Megfelelő kerítés, beléptetés... Játszási lehetőségek a gyerekeknek, büfé.

Délegyházán büfé (a látogatók relative alacsony száma miatt) csak egy van. Többet nem bír eltartani a közönség.Elég távol esik a kijelölt fürdőző partszakaszoktól.
Elég vadregényes, elég nagy teriületen terül el. A partszakaszok egy része ki van parcelázva kempingező területnek. Egykor sóderbánya volt, így vannak olyan partrészek, melyek a domborzat miatt nem alkalmasak fürdőzésre...

Aki arra jár érdemes lehet nemcsak strandolásban gondolkodni. A területen érdemes lehet amolyan jó kis meztelen "túrát" tartani! Érdekes hely. Ajánlom mindenkinek.

Alapvetően családbarát, kisgyermek barát hely. A nyílt színi szexualitás nem elfogadott, de sokaktolhallottam már, h az eldugottabb helyeken sokminden megesett már. nyes
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
#4   2016. 01. 27. szerda 23:27
nobody42 nobody42 VIP

Végre újra kalandozattunk egyet

Pár hete egy ismerősnek jelentkező srác ajánlott egy helyet. Swinger rajongóként utánanéztünk neten, honlapjukon. Elhatároztuk, hogy megnézzük magunknak.

Kivettem egy nap szabit. Nagyobbik gyerek oviban. A kisebbik mellé szereztünk babysittert. És mentünk. A hely délben nyit, úgyhogy előtte egy ebéddel, sétálgatással, beszélgetéssel hangolódtunk rá egy kicsit egymásra. Két gyerek mellett sajnos egymásra sem sok időnk jut, hát még kalandozni. :-(

Bár a hely nem egy swingerklub, de holtidőben elég jó helynek tűnik. És ami fő, napközben van nyitva!
Beugró a pasiknak 1500HUF, Hölgyeknek ingyenes.
Holtidőben mentünk. Nem is volt senki, mikor megérkeztünk.
Ebéd után voltunk. Kértünk italt. Körülnéztünk, bejártuk a terepet.
Kellemes helynek tűnik.
Bár nem tudom milyen, amikor többen vannak.
Utcáról nem lehet belátni. Bár ez természetes.
A bejáratnál van egy pénztár a belépőjegyek végett, és ugyanott a ruhatár, ami ingyenes.
Ez a beléptető rész nem nagy 2-3 ember fér be egyszerre.
Függönnyel van elválasztva a belső résztől. Bent bárpult. Előtte 3 társalgó box. A box közepén asztal és maga a box az asztalt körül ölelő ülés. Ez az ülés Két félkör alakú ülés, mely egyik oldalon zsanérral van összefogva, a másik oldal mozgatható, és összeilleszthető. Gondolom így lehet kizárni a nem kívánatos tagokat a társalgásból (és esetleg egyébből). Bár fölülről belátható a kíváncsi szemeknek. smile Tetszik ez a megoldás.
Innen egy közlekedő helyiség nyílik, melyből két lépcső, az egyik az alagsorba, másik a galériára, és egy "dühöngő" nyílik.
A Dühöngő egy kb. 3m széles és kb. 8m hosszú, kicsit alacsonyabb egy normál szobánál. Hangulatvilágításként kis teljesítményű LED lámpák itt-ott. A nagy bejárat a 3m-es oldalon. Két oldalt végig kartámlás-háttámlás heverők és pici asztalok (az italoknak) sorakoztak felváltva. A bejárattal szemben egy színpad/emelvény, melynek közepén egy táncrúd van.
Az alagsorban vannak a mosdók az értékmegőrzők és a kabinok. Kabinok elrendezése olyan, hogy vannak nagyobb kabinok, franciaággyal és körülötte a kisebb egy személyes kabinok. A köztes falakon megfelelő nyílásokkal.
A galérián szintén egy dühöngő, mely pont a földszinti fölött van, hasonlít is rá azzal a különbséggel, hogy a végében rúd van az emelvényen, hanem egy nagy ágy.
A bárpult fölötti részen kis asztalok, székekkel. Pont, mint bármely más bár, vagy kávézó galériáján.
A belépti díjat, a két dühöngőt és az alagsort leszámítva úgy néz ki, mint egy jól szituált pub.

Nejemmel leültünk beszélgetni a galérián a dühöngőben. Nem volt ott rajtunk kívül senki. Beszélgettünk, simogattuk egymást. Lassan feloldódott ő is. Simogatások, csókok közepette megszabadítottam néhány ruhadarabtól. Ő is engem. Már ott tartottunk, hogy rajtam már csak az ingem volt, nejem pedig félig letolt farmerban, melltartóban előttem térdepelt és ápolgatott, mikor megérkezett egy srác. Illedelmesen megkérdezte, hogy nem zavar-e minket, ha leül. Persze, hogy nem. nyes
Leült a velünk szemközti heverőre.
Nejem bólogatott tovább.
Picit még hagytam, de nem vártam meg, hogy jól végezze dolgát. Felállítottam, csókokkal kísérve levettem a maradék ruháját és leültettem e heverőre. Most én térdeltem felé. Finoman belenyaltam illatozó rózsájába. Majd tettem, amit tennem kellett. A hangok kecsegtetőek voltak. Néha felnéztem és láttam, hogy hol csukott szemmel élvezi tevékenységem, hol engem néz, hol padig a másik srácot.
Néha hátra is vetettem egy pillantást. Láttam, hogy a srác már elővette és ütemesen polírozza a bohócot.
Ténykedésem nem sokára olyan hangokat szabadított ki nejemből, melyeket (önhibámon kívül) már rég nem volt szerencsém hallani.
Kicsit pihegett a drágám. Közben simogattam, csókolgattam. Nem hagytam neki nyugtot.
Mikor kellően kipihente magát, felkelt, engem is felállított és már majdnem vonszolt magával a szoba végében lévő nagy ágyra. Hanyatt lökött és folytatta, amit korábban félbeszakítottam. Kisvártatva rám ült és úgy lovagolt, mint már régen. Vágtattunk együtt a gyönyör ösvényén. Korábbi ténykedése és a srác kukkolása végett annyira fel voltam ajzva, hogy nem kellett sok. Nejem érezte, hogy közel a végem. Lepattant rólam és szájába eresztett. Percekig vonaglottam. Játszadozott velem. Nagyon jól esett.
Mire magamhoz tértem a srác már nem volt a szobában. Nem tudom, mikor végzett. Nem kérdezett, nem jött oda hozzánk. Így járt.
Simogattuk még egymást egy kicsit. Majd felöltöztünk és indultunk hazafelé. Ekkor már fél 4 körül járt az idő. Gyerekért meg menni kell az oviba.
Hazafelé menet megbeszéltük, hogy visszatérünk még ide. nyes
4 hozzászólás, utolsó: Gábor 82 (2017. 03. 05. vasárnap 16:41)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: nobody42 nobody42
Nyitás ideje: 2012. 12. 16. vasárnap
Bejegyzések: 8db
Utolsó üzenet: 2021. 10. 11. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!