A vasárlarcos naplója
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2   2015. 12. 13. vasárnap 22:24
AVasálarcos AVasálarcos
Már nyár eleje volt talán, kellemes, napos idővel. A találkozót másnapra, a Hármashatár-hegy parkolójához beszéltük meg, ez egy hétvégi nap volt. Már akkoriban is kerékpárral jártam mindenhova, így bedobáltam egy hátizsákba egy kis piknik kellékeit, és elindultam, mint ha ez a világ legtermészetesebb túrája lenne. Valahogy fel sem merült bennem, hogy nem lesznek majd ott, és tényleg, meg is érkezett a leírt autó.

Ekkor kezdett el erősebben verni a szívem, ahogy felfogtam, lövésem sincs, kik ezek az emberek, mit keresnek itt, és ami még fontosabb, én mit keresek itt? Egy mosolygós pár szállt ki a kocsiból, akik egy pillanatra meglepődtek a kerékpáron, de egyébként teljes természetességgel mutatkoztak be. Nagyon hétköznapiak voltak, a szó jó értelmében. A nőt nem szúrtad volna ki a buszon, de ha megállapodott rajta a tekinteted, azért kerek és feszes formák kényeztették nőiességükkel a szemedet a szorosan simuló top alatt, pedig akár kétszer annyi idősek is lehettek, mint én.
Megkérdezték, hova terítsük le a plédeket a piknikhez? Rövid gondolkodás után a közeli sziklamászó bánya feletti eldugott sziklás hegyoldalt javasoltam, amely kellemesen napos egész délután, és szép kilátást nyújt a völgyre.

Ahogy ide felsétáltunk, végig zakatolt az agyam, akarom én ezt? És elkezdtem kérdezgetni őket. Így visszagondolva azt hiszem, komoly türelemmel, nevetve fogadták ezt, biztosan számítottak is rá. Elmondták, hogy hosszú éveken át nem is merült ez fel köztük, és hogyan változtatta meg ezt egy horvátországi nyaralás. Azóta megfelelő időközökkel hódolnak az ilyen élvezeteknek is, és semmi féltékenység nincs bennük a harmadik bevonása miatt. Észre sem vettem, és már kedélyesen beszélgettünk valamiről, ami pont annyira vonzott, mint amennyire megijesztett.
Ezt ők is észrevehették, és javasolták, hogy a jó időt kihasználva meztelenül élvezzük a napot. Így beszélgettünk tovább. Én a hasamra fordultam és hagytam, hogy a nap simogassa a bőröm, no meg kihasználtam a lehetőséget, hogy a hátán fekvő Kata mellein legeltessem a szemem. Ő közben felült, és a beszélgetés félbeszakítása nélkül játszani kezdett a mellette fekvő párja egyre duzzadó farkával. Akkor lett csak hirtelen egy kis csend, amikor az egyik mondat végén odahajolt, és az egészet finoman a szájába vette. Pár másodpercig kiszáradt szájjal néztem, ahogy Kata kéjesen szopni kezdett, és csak a párjából kiszakadó nyögés, a természet zörejei és a szopás cuppogása hallattszott. Éreztem, hogy a látványtól a farkamba tódul a vér, a makkom minden egyes szívveréssel egyre jobban feszült. Nem tudtam, megzavarhatom-e őket, így magamhoz nyúltam, és lassan verni kezdtem. Erre Kata a kezemért nyúlt, és a saját combjára vonta azt. Finoman simogattam. Láttam, volt egy hege, nőgyógyászati műtét nyoma. Ezt külön megnéztem, még sosem voltam addig senkivel, akinek hege lett volna. Tetszett, valahogy még természetesebbé tett mindent. Ahogy fentebb siklott a kezem, az orromat rabul ejtette a punci illata, ösztönösen tártam szét a lábait, és hajoltam oda a szeméremdombjához. Épp csak a szám elé kerültek a nagyajkai, de már ettől is beleborzongott. Égtem a vágytól, hogy szétnyaljam, de eszembe jutott, hogy a legtöbb lány nem szerette, ha szopás közben túl intenzív élmények vonták el a figyelmét, így csak finoman járattam meg a nyelvem hegyét a punciján, amin megjelent közben az első szerelemkönny, amit élvezettel kentem szét a csiklóján.
Ez már túl sok lehetett, mert megállt, és megkérdezte, beleülhet-e a farkamba, mert nagyon tetszett neki a képen.

Kalapálni kezdett a szívem, és csak bólintottam. Hátradőltem és elfeküdtem, aztán eszembe jutott, hogy óvszert is használni kellene. Az ilyesmi rendszerint csökkenteni szokta a harci kedvem, de ott akkor már nem gondoltam semmire, csak hogy fel akarom nyársalni ezt a nőt. Szerencsére mondanom sem kellett, épp csak letettem a fejem a plédre, mikor már egy rendkívül pajkos nyelvet éreztem körözni a makkomon, majd a legfinomabb szívás ölelte körbe a rudamat, ami csak egy pillanatra engedett, hogy aztán gyengéd ajkak gördítsenek egy kotont végig a farkamon. Sajnáltam, hogy ebből csak ennyi jutott, de Kata már nagyon magában akart érezni. Ezzel együtt nem volt türelmetlen, fölém guggolt, és szép lassan engedte rá magát a faszomra. Szinte büszkén nézte, ahogy a makkom befurakodik a nagyajkai közé, éreztem a puncija szorítását, majd azt a hihetetlen érzést, ahogy egyszer csak bekerült az egész feszülő makkom, és lassan nekifeszülve a vaginájának egyre mélyebbre és mélyebbre került. Sajnos nem mehetett tövig, pedig iszonyatosan magamra húztam volna. Kata kéjesen pucsítva szánkázott a farkamon, és magát nem zavartatva nyögdösött, már amikor a mellé lépő párja nem tömte be a száját a faszával.

Ez az egész nagyon izgató volt. Ott lovagolt rajtam egy nagybetűs NŐ szinte önkívületben, miközben mellettem a párja csillogó szemmel dugta a száját és simogatta a haját. Egyik kezemmel a pattogó melleit markolásztam, a másikat azért szorítottam rá erősen a fenekére, mert késztetést éreztem, hogy megfogjam a fickó golyóit, amikor a nő arcához csapódtak. Nem vagyok homofób, de ezt azért erősnek éreztem, viszont elmond valamit arról, milyen elemi erejű extázis volt ez. Kata egyre gyorsabban és erőteljesebben mozgott, éreztem, ahogy görcsösen összerándul az ágyéka, és a szopást sem tudta folytatni, mert hangosan élvezett. Bár nem akartam elmenni még, de ez túl sok volt nekem, minden koncentráció ellenére éreztem, ahogy nagyokat pumpálva teletöltöm az óvszert. Gumi ide vagy oda, ezt ő is érezte, láttam a szemében, hogy a pupillája kitágult minden egyes lökésnél. Ez bejött a párjának is, a még pihegő Kata arcát feléje fordítva erőteljes mozdulatokkal verte rá a farkát és hamarosan jelentős mennyiségű spermát lőtt kedvese mellére. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szexi látvány egy nő, aki büszkén néz le a mellén csorgó ondóra.

Törlőkendővel letisztogattuk magunkat, én meg próbáltam felocsúdni. Kérdezték, tetszett-e, erre széles mosollyal válaszoltam, hogy ilyet bármennyit el tudnék viselni. Rendben, hangzott a válasz, mert a szendvicset is beemelnék a menübe. És Katára már oda is hajolt a térdelő párjához, és szívogatni kezdte a farkát. Nagyon bejött a látvány, de kicsit sok volt az átélt élmény, így én nem éreztem, hogy tudnék futni egy második kört. Mondtam nekik, hogy menjenek előre, én beérném most a mozizással. Szerencsére, ha csalódottak is voltak, ezt nem mutatták, mert rövidesen Kata négykézlábra helyezkedett, és a párja ütemesen járatni kezdte benne a farkát. Most, hogy ezt így felidéztem, az jutott eszembe, milyen jó lett volna ugyanezt megélni 69-ben. Ez egy kicsit vadabb fantáziám, amit még kipróbálnék egyszer a megfelelő emberekkel. Ehelyett gyönyörködve néztem őket, és éreztem, hogy ez olyan élmény volt, amit át akarok még élni az életben. Ez után még másfél órát maradtunk, beszélgettünk. Nem tudom, mi lett ezzel a párral,

Te hogy jöttél rá, hogy a többes szex a perverziód? Ha megosztanád, írd le kommentben!
De ne görgess tovább, ha nem érdekel, hogy nézek ki.
Viszont, ha leírnád, milyen többest képzelsz el velem a képek alapján, azt szintén kommentben teheted meg.
1 hozzászólás, utolsó: AVasálarcos (2015. 12. 13. vasárnap 22:26)
2015. 12. 13. vasárnap 22:26
Nincs kép, mert nem lép tovább a képfeltöltő az utolsó ablakon...
 
#1   2015. 11. 28. szombat 23:20
AVasálarcos AVasálarcos

Hogyan rontottak meg 1.

Kellett hozzá egy görbe este hogy most itt üljek a gép előtt és ezt gépeljem, de pont olyan őrült ötletnek tűnt ez a blog, hogy nem hagyott nyugodni. Jól esik kiírni magamból az izgalmat és a gyönyört, vagy épp a frusztrációt. Tudom, a szexuális fantáziám vadabb, az étvágyam nagyobb az átlagosnál, és a környezetem nagy része nem ismeri ezt az oldalamat. De ezt itt talán nem kell magyaráznom, ez az egész oldal a szexualitás adta sokféle gyönyörről szól. Sok minden izgat, van, amiről tudom, hogy csak fantázia, van, amit megéltem, és rájöttem, nem nekem való, de még több minden van, amit megéltem, és nem bántam meg! Ez a saját nemiségem útkeresése. Vannak dolgok, amik túllépnek a hétköznapinak gondolt szexualitás keretein, bonyolult szövetét kínálják mindenféle élményeknek, érzelmeknek. Bűnös élvezet-e ez? Nem tudom. A vágyaink, undoraink magunktól alakulnak ki, vagy tanuljuk őket és így mások határoznak meg minket? Szintén nem tudom. De emlékszem, hogyan kezdődött.
Talán tíz éve is volt már, hogy reigsztráltam ide. Még tiniként, talán tizenhét voltam. Tudom, az oldal szerint még egy évet várnom kellett volna. Így utólag szerintem is. De ezt magyarázhatod a tomboló hormonoknak! A nagy szerelem akkor már épp lelécelt, a következő még nem jött, én meg igyekeztem megőrizni valamennyi méltóságot kínomban, már az önkielégítések napi átlagos számára vonatkozóan, mert egyébként nem voltam az a tipikus csajozós srác, aki ilyenkor elugrott valami szórakozóhelyre és a nem-csajozós srácok által nem ismert módon megoldotta a kérdést olyan lányokkal, akikkel utólag szerencsére nem hozott össze a sors.
Fura ez a kettősség, hogy mennyit számít az, ki hogy éli meg ugyanazt a dolgot. A szexualitás fejben dől el, azt hiszem. A buta ribancok nem érdekeltek sosem. Az igazi érzékiséget keresem. A legjobb ezt a szerelem érzésével átélni, de azt sem vetem meg, ami csak a vágyak megélésért van.
Szóval rácsodálkoztam tiniként a GoldenGate-re és mindenféle érzésem volt. A "profi" pornóra sosem kattintottam, de a sok ember, aki élvezte, hogy látják őket, beindított. Sok kidobott papírzsepi mutatta, hogy milyen izgatóak tudnak lenni a magyar nők. A pulzusom a többeseknél ugrott meg igazán. Nem is igazán gondolkodtam ezen, csak látni akartam egy ilyet! Mit tudtam én akkor, mennyire sokféle ember van egy ilyen oldalon és mennyire hitelesek... Talán még társkereső funkció sem volt az oldalon, hanem az utolsó öt posztra írtam, ahol fiút kerestek. Egytől jött válasz. A fotójuk (mert egy pár volt) szándékosan semmitmondó volt, én meg nem mertem többet küldeni egy kivágott meredező lécnél. Kata volt, aki kíváncsi lett, mi van a farok mögött? Nyár eleje volt, mint a világ legtermészetesebb dolgát, megbeszéltük, hogy elmegyünk piknikezni a Hármashatár-hegyre. Ennyit, és semmi többet. Mivel kifutok a karakterekből, azt, hogy mi történt, a következő posztban írom le.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: AVasálarcos AVasálarcos
Nyitás ideje: 2015. 11. 28. szombat
Bejegyzések: 2db
Utolsó üzenet: 2015. 12. 13. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!