Kayeti blogja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

"arra gondoltunk, hogy elmeséljük kezdésnek, néhány sorozatunk történetét. Ezzel egy kicsit bepillantást engedünk nektek képeink kalandos történeteibe, amik bennünk mély nyomokat hagytak."


Kayeti sorozatai


1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11   2011. 07. 13. szerda 13:36
kayeti kayeti Admin

bicikli túra 2.

Folytatás:

Így hát átadtam magam megint a fiúknak és felváltva szájjal kezdtem el ingerelni, az ekkor már nagyon ágaskodó farkukat. Egy halk sóhaj jött hátulról. Megfordultam és mivel nem értette senki, hogy mit mondott, mindenki felé fordult. Mondom dugjál meg - jött ismét a hang felénk. Majd, mintha eddig semmi sem történt volna odatérdelt a párja elé és erősen szopni kezdte.
- Nem azt mondtad, hogy dugjalak meg?
- Nem te, hanem ő, mutatott a páromra. Aki rám nézett, mintegy engedélyt kérve tőlem, hogy szabad-e neki most akkor megdugnia a lányt.
- Hallottad?! – mondtam neki. Dugd már meg! – jött az engedély
Kihasználva az egyébként is térdelő helyzetet fölé guggolt és fentről lefelé betolta neki a görbe farkát. Nem tudom, hogy ez tudatos volt vagy csak így kívánta, de pár perc múlva ismét jött az ekkor már jól ismert mélyről jövő hang és az után szinte kötelezően várható kitörés. Ezt a párja sem bírhatta, mert pár másodperc múlva onnan is kitörés volt egy halk mormogó hang kíséretében. Olyan volt egy kívülállónak, mintha a lány hátsójánál kiömlő spriccet próbálta volna pótolni, mert tele élvezte a lány száját, ami annyira megtelt, hogy még ki is folyt belőle. Majd jött ismét a mozdulatlanság, de most már mind a ketten azok maradtak. Egy kicsit komikus volt a helyzet, de annál azért mind a ketten jobban fel voltunk izgulva, hogy annyiban hagyjuk egymást. Úgyhogy én is megkértem, hogy fejezze be nálam amit elkezdett a lánynál. Nem nagyon kellett noszogatnom. Mögém térdelt és a pár felé fordulva hátulról tövig belém hatolt. Az előbb leírtak annyira felcsigáztak minket, hogy nem kellett nekünk sem sok az orgazmushoz.

Pár perc múlva amikor „magukhoz tértek”, arra lettünk figyelmesek, hogy egymás fülébe sugdosnak valamit. Gondoltuk, hogy egy hatalmas élménnyel lettek gazdagabbak és vártuk, hogy megkérdezzék, hogy mikor találkozunk legközelebb. De sajnos nem így történt. A pasija még nem volt felkészülve erre a dologra, de izgatta őt annyira a látvány, hogy nem tudott ellenkezni. Ami nagyon nem tetszett neki, hogy a barátnője nem őt jelölte meg a dugásnál. Így előtört belőle a zöld szörnyeteg. Ami meg nekem nem tetszett, az az, hogy óvszert nem használt a párom, de később megnyugtatott, hogy csalafintán készült a velem való szexre és betett egy párat a zsebébe és mégiscsak használt.
Megcsörrent a telefonunk és a segítségül hívott barát keresett minket! A pár felpattant a biciklijükre és hátrahagyva minket odébb tekertek. Közben a lány gyorsan bediktálta még a telefonszámát.

A lánnyal a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Egy rövid ideig még együtt voltak a párjával, de később szétmentek. Megnyugtatott minket, hogy nem mi voltunk az okai és nem is ez a kaland! Azonban azóta sem volt ilyen jellegű dolog vele hármasban. Reméljük, hogy ami késik az nem múlik!
4 hozzászólás, utolsó: peeti (2011. 11. 30. szerda 12:21)
2011. 11. 30. szerda 12:21
Nagyon tetszenek a bejegyzéseid. Mint swinger házigazda, megosztanál velünk valami friss swinger történetet?
2011. 11. 30. szerda 12:19
Tetszenek a bejegyzéseid Kayeti, szívesen olvasnék újabbakat. Mint swinger háziasszony, megosztanál velünk néhány újabb klubbos történetet?
2011. 08. 19. péntek 21:03
Ha csinos, bevállalós LÁNY vagy és szeretnél felnőtt filmekben szerepelni, írj a pornoznek@freemail.hu címre. Fénykép és elérhetőség ki ne maradjon!
2011. 08. 03. szerda 17:18
Nagyon tetszett! worship
 
#10   2011. 07. 13. szerda 10:29
kayeti kayeti Admin

bicikli túra 1.

Egy tavaszi napon pont biciklizéshez sütött a nap, így felkerekedtünk, hogy ezer éve álló bringákat elővéve felmegyünk a hegyekbe egy kicsit tekerni. Most nehogy azt higgye bárki is, hogy addig is kerékpározni akartunk. Betettük a kocsiba a két cangát és elindultunk a hegyekbe „sportolni”. Felérve a hegyekbe - mint aki jól végezte dolgát – leparkoltunk és elindultunk a kijelölt ösvényen. De mivel nem voltunk hozzászokva túlságosan a rendszeres mozgáshoz, így - hiába inkább lejtőkön mentünk – hamar elfáradtunk. Gondoltuk, hogy egy kis pihenő nekünk is jár és majd újult erővel vágunk neki a vissza felé vezető útnak hegymenetben. Gondolom nem sok újat mondok azzal, hogy a hozzá nem értésünk miatt nem a legmegfelelőbb szerelésben vágtunk neki az útnak. Rajtam egy olyan kis fenéknél felvágott rövid nadrág volt, ami szinte semmit sem takart és egy szűk top felső. Férfiemberek tudhatják, hogy miről is beszélek akkor, amikor azt mondom, hogy a mögöttem tekerő páromnak igencsak elindult a fantáziája és nem a két kerék mozgatta meg azt. A nyeregben bepucsító fenék lehetett az oka vagy az előre omló mell körvonalának látványa vagy netán mindkettő?  Viszont tényleg rendesen lihegtünk mind a ketten ahhoz, hogy bármelyikünk is kezdeményezzen. De a gondolat ott motoszkált mindkettőnkben, hogy milyen jó lesz, ha hazaérünk és végre egy jó kis fürdés után egy hatalmas szex csata részesei lehetünk. Utóbb kiderült, hogy a párom nem csak otthonra gondolt. Erről majd később.

Semmiféle előkészület és karbantartás nélkül még egy szögtől sem lehet elvárni, hogy azonnal „működjön”. Hát így volt a mi kis gépünkkel is. Nem tudjuk a mai napig, hogy hogyan történhetett, de a váltó beragadt és a legnehezebb fokozatban maradt. Pont elég messze voltunk ahhoz, hogy elinduljunk a kocsiig gyalog és elég fáradtak ahhiz, hogy bben a sebesség fokozatban hegynek felfelé tekerjünk. Szerszámok híján nem sok mindent tudott kezdeni vele a párom, de sajna a telefonos segítség is csak egy bő óra múlva tudott volna megérkezni. Nem volt mit tenni, úgy döntöttünk, hogy egy pár száz méterre fentebb fekvő tisztás közepére addig kifekszünk élvezni a nap sugarait. Nem telet bele pár perc és nevetgélő hangokat hallottunk közeledni az erdő felől. Egy fiatal pár tekert ki szintén biciklivel az általunk „belakott” tisztásra. Még mielőtt tovább suhantak volna odakiabálva megkérdeztük tőlük, hogy van-e esetleg szerszámuk. Megálltak, visszafordultak felénk. Amikor odaértek mellénk már kezdtem sejteni, hogy a párom mire indult be ennyire a mögöttem való biciklizés közben. A lányon egy biciklis nadrág feszült egészen bevágva a fenekébe. Ahogy a nyeregben ült olyan volt, mintha csak arra várt volna, hogy valaki hátulról „megtámadja”. Persze tudom én, hogy nem ezért dudorodott ki, de nagyon gömbölyű popsija volt. Gondoltam, hogy, ha a feneke ennyire elgondolkodtató, akkor végig mérem, abból baj nem lehet. Ezt látva ő is végigmért engem. Szerintem az izzadság miatt elkezdett fázni, mert a formás mellein a bimbói majd „kiszúrták” a pólóját.

A két fiú nekiállt bütykölni a biciklin. Addig mi beszédbe elegyedtünk a lánnyal. Hamar kiderült, hogy ők rutinosabbak biciklizés terén, mint mi és, hogy már nem ez lesz az életük első „mentése” itt a hegyen. Majd arra terelődött a szó, hogy hol lehet ilyen jó kis biciklis szerelést kapni jó áron, mert nagyon tetszik benne és gondolom sokkal kényelmesebb, mint az én rövid farmer nadrágom. Egy fél mondat erejéig elszólta magát, hogy nem feltétlen szereti ezt a ruhát, csak a bringázáshoz való és sokkal szívesebben tekerne olyan szerelésben, mint én vagyok.

Hölgyeim, ti tudjátok, hogy ilyenkor elég egy pillantás és máris lehet tudni, érezni, hogy itt már nem feltétlen a sportról kell, hogy folyjon a beszélgetés. Hamar a szex irányába tereltem a témát. Biztonságban érezhette magát a fiúktól, mert szinte rögtön kiadta magát az első kérdésre. Megtudtam, hogy eddig összesen kétszer volt lánnyal, de nem meri felhozni a témát a mostani párjának, aki nagy bicikli mániás, ő meg csak miatta teker. Pedig szívesen részt venne egy négyes gabalyodásban is. Azt is elárulta, hogy nagyon bejövök neki, mint nő. Gondoltam ezen könnyen segíthetünk. Felkerekedtünk, odamentünk a fiúkhoz, hogy megkérdezzük, hogy haladnak.

Én odaléptem a páromhoz és finoman belemarkoltam a fenekébe. Belenéztem a szemébe és tudtam, hogy kitalálta, hogy mire gondolok. A srác a fejre állított bicajt kalapálta éppen, amikor az ő párja is alig észrevehetően lemásolta a fenékmarkolásomat. Abbahagyta a kalapálást a fiú és felállva nagyon elvörösödött. De látta, hogy én is éppen simogatom a páromat a fenekénél így ez a színe hamar el is múlt. Valami fura megérzése lehetett, mert megkérdezte a párjától, hogy minek köszönheti ezt a figyelmességet a feneke iránt. Ezen jót nevetett a lány és elmondta, hogy miről beszélgettünk eddig egymással. Ha már láttatok csodálkozó fejet, akkor ezt most képzeljétek oda. A téma őt is érdekelte, hiszen rögtön ostromlott minket minden féle kérdéssel. Ezt nem lehet szavakba önteni, mondtam és odaléptem a lányhoz majd megcsókoltam röviden. Az előbbi csodálkozó fejet szorozzátok meg kettővel. Teljesen lefagyott a srác. A csókot csókolózás és egymás testének ujjainkkal finom érintésekkel való felfedezése követte. Majd finom gyengéd mozdulatokkal megszabadítottuk egymást a felsőinktől. A két mell bimbót összeérintve tovább folytattuk az egymás felfedezését. Csodálatos, formás mellei voltak a lánynak. Pont amit én szeretek. A kézben pont elfért és nagyon érzékeny volt. Egy-egy érintésre az egész teste libabőrös lett. Könnyedén engedte körbepuszilgatni, majd finoman megszívni a mellét, amitől – ha lehet, akkor – még jobban kirázta a hideg. A nyelvem ekkor körkörös mozdulatokkal „kihegyezte” az eddig is elég szépen álló mellbimbóit. A srác még mindig nem tért magához, de, hogy tetszett amit látott azt mi sem bizonyította jobban, mint a szűk biciklis nadrágján keresztül látható égnek meredező farka. Hogy oldjuk a feszültségét, megkérdeztem tőle, hogy tetszik-e amit lát és nincs-e kedve a másik mellét kényeztetni a barátnőjének. Hát volt kedve. Lehajolt, hogy ő is csókolja a gömbölyded idomokat, de mi ezt már nem hagytuk, mert szinte egyszerre értünk oda a kezünkkel a farkához. Ezen elmosolyodtunk és megbeszéltük, hogy nem vagyunk irigyek és osztozkodni fogunk rajta. Ezzel a lendülettel leguggoltunk és ketten elkezdtük megszabadítani a szűk gatyájától. Nem tudom, hogy ismeritek-e ezeket a nadrágokat, de nem volt könnyű az álló farkáról lehúzni. Két ügyes női kéz azért azt hiszem ebben a szituban nagyon együtt tud működni. A nadrág volt-e a ludas vagy csak optikai csalódás, de rendes méretekkel és optimális, test felé görbülő formával áldotta meg az ég. Pont olyan, mint a páromnak, amit én nagyon imádok. A lány a fülembe súgta időközben, hogy imádja, ha a golyóit is izgatjuk menet közben. Így hát a megosztás úgy nézett ki, hogy amíg ő a szájával szopta és a kezével simogatta a farkát, addig én lent játszadoztam a számmal a két tojással. Persze óhatatlanul is összeértünk, így egy újabb csókba fulladt a dolog, de már a farkával köztünk. A tövétől a tetejéig végig csókolóztuk a farkát, miközben a kezünkkel lent játszadoztunk felváltva. A szabadon maradó kezemmel úgy helyezkedtem, hogy elérjem a lány csiklóját és hüvelyét. Rendesen be lehetett izgulva a lány, mert egyáltalán nem volt nehéz megtalálni a csiklót, annyira ki volt türemkedve neki. Lejjebb csúsztatva az ujjamat pedig éreztem, hogy elöntötte a forróság és nagyon nedves volt. Ez engem is nagyon beindított és egy kicsit a pasiját félretolva a fűre fektettem a lányt, hogy a lába közé férhessek végre. Egyáltalán nem ütköztem ellenállásba. Egy kis keskeny csík fazonja volt, mintha csak meg akarta volna mutatni, hogy hol is találom meg a lényeget, mint a repülők kifutópályája. Gondolom nem csak ennek a sportnak a hívei, mert olyan nagy terpeszt csinált kézzel segítve, hogy szinte már spárga volt. Könnyen hozzáférhettem a csiklójához a nyelvemmel, amit halk nyögésekkel jutalmazott. Mélyen be lehetett nyalni neki a puncijába, amit már nem nyögés, hanem kisebb sikoly jelezte, hogy nagyon tetszik neki. A gáttól egészen a csiklóig végig értem a nyelvemmel. Finom kis nyelvcsapásokkal mentem egyre beljebb a punci nyílásába. A szemérem ajkai már ekkorra nagyon megduzzadtak. A csiklójáról nem is beszélve. Ekkor az ujjaimmal kezdtem felfedezni a belsőjét. Nagyon szűk volt neki. Szinte alig lehetett benyomni két ujjamat. Amint bent elkezdtem mozgatni benne és a számmal a csiklóját szívogattam finoman, megemelkedett a csípője és egy halk „még” szócskával bíztatott, hogy abba ne merjem hagyni, amit csinálok. Ekkor még mit sem sejtve élveztem én is a játszadozásunkat. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy mélyről feltörő nyögések hagyják el a száját és egyre vadabbul mozgatja a csípőjét. Hátulról egy „vigyázz, mindjárt elélvez” mondat ütötte meg a fülemet. Nem volt sok időm gondolkodni ezen, hiszen ezért csináltam. Amikor is egy hatalmas sikollyal olyan erős vízsugarat éreztem a számban, hogy először azt hittem, hogy bepisilt. Első meglepetésemben elkaptam a fejemet, de az ujjaimat bent tartottam. Ekkor ő odanyúlt a csiklójához és vadul dörzsölni kezdte. Rögtön jött a második lövellés és ekkor már megértettem, hogy az előbbi dolognak köze nem volt a pisiléshez, hanem a lány úgy élvez el, hogy közben spriccol. Három négyszer ismétlődhetett meg ez a spricc parti. Talán vagy másfél méterre is jutott belőle, akkorát élvezett. Majd, mint akit kivégeztek, csak feküdt a puha fűben mozdulatlanul. Te tudhatsz valamit, mert nálunk ez eddig összesen kétszer fordult elő a négy évünk alatt. Jött hátulról a dicsérő szó a párjától. Megfordultam és mind a két fiú - meredezve az ég felé - csodálta, hogy mit csinálunk. Ez annyira megtetszett, hogy feléjük fordulva egyszerre kezdtem el a kezeimmel húzogatni a bőrt rajtuk. Miközben néztem, hogy a lány megmozdult-e már. De csak hevert ott nagyokat pislogva.

Folyt. köv.
1 hozzászólás, utolsó: beeeo (2011. 07. 13. szerda 10:40)
 
#9   2011. 07. 03. vasárnap 21:11
kayeti kayeti Admin

Naturista strand

Egy nagyon forró nyári napon nem kellett sokáig győzködnünk egymást, hogy elmenjünk egy számunkra még idegennek számító Horvát nudista strandra. Az oda felé úton már többször megfordult a fejünkben, hogy talán mégis csak maradnunk kellett volna Magyarországon, hiszen itt már ismert helyünk volt. De barátaink ajánlására mégis egy távolabbi területet kerestünk, ahol egy rövid időre elbújhatunk a világ szeme elől. vigyor2

Megérkezésünkkor már minden porcikánk a hűs habokat kívánta, úgyhogy nem is vártunk sokáig és belevetettük magunkat a vízbe. Mikor már kellőképpen kificánkoltuk magunkat, akkor vettük észre, hogy több szempár is minket néz. Mivel mégiscsak idegen területen voltunk, így visszafogtuk magunkat. Nem is maradt el a hatás, a szemek már nem minket figyeltek annyira. Mi is bátrabban közeledtünk már egymáshoz és a lubickolás lassan vizi birkózásba, majd ölelkezésbe torkollott. Ekkor vettük csak észre azt a két nagyon világos szempárt, akik továbbra is minket figyeltek. A szempárokhoz sportos alkat tartozott, de ezt már csak akkor tudtuk igazán megfigyelni, amikor lehűltünk annyira, hogy a part felé vettük az irányt. A lány nagyon formás popsit és kerekded alma formájú ciciket mondhatott magáénak. A bőrén látszott, hogy nem ma van kint először a napon, mert szinte bronz barna volt. Talán pont ezért is volt nagyon feltűnő a világos kék szeme és a szinte tejfel szőke, hosszú szög egyenes haja. Mindehhez egy nagyon mosolygós baba arc párosult.
A fiú teste is nagyon izmos volt, de még nem súrolta a „kigyúrt” kategóriát. Neki is nagyon vidám volt a tekintete és amikor mosolygott, akkor enyhén belyukadt az arca a két oldalán. Nem nagyon tudjuk, hogy mennyit lehettünk a vízben, de az biztos, hogy utánunk érkeztek, mert senki nem feküdt mellettünk, amikor bementünk, de kifelé jövet már ők ketten mellénk terítették le a törölközőjüket. Mellékjük telepedtünk és egy gyors összemosolygás után átadtuk magunkat a napozás örömeinek. Számunkra nem beszélt nyelven kommunikáltak, de azt ki tudtuk venni a gesztusaikból, hogy rólunk is beszéltek.

Amikor megszáradtunk kerestünk egy zuhanyzót, hogy a tengeri sót lemossuk magunkról. A zuhanyzók koedukáltak voltak és a fülkék között nem volt elválasztó. Ennek ellenére nagyon kultúráltan volt kialakítva. Már nagyban folyt ránk a víz, amikor ismerős hangokat hallottunk az előtérből. Ők voltak azok. A lány a közvetlen mellettünk lévő zuhanyrózsát választotta, holott lett volna lehetősége máshová is állni. Úgy kerültünk egymás mellé, hogy a két lány középen és a két férfi pedig a két szélén zuhanyozott. Mi egymás felé fordulva élveztük a vizet, amikor is hátulról egy finom női kéz érintését éreztem. Megfordulva a mosolygós arcot láttam magam előtt. Ugyan szólt, de sajnos nem értettük, hogy mit mondhatott. Azonban a felénk nyújtott tusfürdőből arra következtettünk, hogy mivel nekünk nem volt tusfürdőnk, így felajánlotta a sajátját. Hááááát, neki azonban más járt a fejében, ugyanis a markába öntve egy kicsit a mellét kezdte beszappanozni. Egy kis lépést téve felénk a négy formás női mell közeledett egymáshoz. Apró körkörös mozdulatokkal, finoman átkent a tusfürdőből, majd még egy kis közeledéssel már nem csak a mellek értek össze. Gyakorló swingeresként azonban még minket is meglepett a dolog, hogy egy strandon – még, ha naturista is – ilyet is szabad csinálni. De mivel már a zuhanyzó felé sétálva megemlítettük, hogy mindkettőnknek teszik a pár, így nem volt ellene kifogásunk. crazya

Szorosan a lány háta mögé lépett a párja és simogatni kezdte a csípőjét és a fenekét. Felbátorodva mi is követtük őket, így ketten-ketten egymással szemben, mint egy vonat. Egyszer csak a lány keze elindult kalandozni és a combomnál kötött ki. Finoman szétnyitottam a lábamat és az ujjai játszi könnyedséggel elérték a csiklómat. Mit lehet ilyenkor tenni, követtem a példáját és hasonlóképpen cselekedtem. Először csak az ujjaimmal, majd az egész tenyeremmel simogattam a punciját. Meglepődni sem volt időm, amikor az enyhe terpeszben álló lány lábai között megéreztem a párja farkát is. Hátrafordultam a párom felé, hogy megnézzem mit szól hozzá, de a csillogó szemén láttam, hogy már ő is jó kezekben van. A lányok dörzsölgették a pasik farkát a puncijukhoz, miközben tovább folyt ránk a meleg víz. Akik ismernek, azok tudják, hogy leginkább irányítani szeretek, amit ebben a szituációban sem akartam kihagyni. A lebukás veszélye, hogy bármikor más is beléphet a zuhanyzóba, csak még érdekesebbé és izgalmasabbá tette az egész „együttlétet”.
Egy hirtelen gondolattól vezérelve megragadtam a srác farkát és egy kicsit kikerülve a lányt magamhoz finoman közelebb húztam annál fogva. Nem ütköztem nagy tiltakozásba, mi több a pasi teste is megfeszült amint a kezemet lassan fel-alá mozgattam a farkán. A tengerkék szemeiben láttam a vágyat és az izgalmat, amit nyújthatok neki. A párja eközben mögé lopózott és a fenekét simogatva átnyúlt a lábai között és a golyóit kezdte el markolászni. Ennél a pontnál azt éreztem, hogy, ha még egy mozdulatot teszek, akkor szétdurran a farka a kezemben. Ezt a kockázatot nem vállalhattam és megelőzve leguggoltam elé és a számba vettem finoman. Felfelé tekintve azt láttam, hogy a válla felett a lány arca mást formára vált a mosolyból. Egy tétova lépést tett a párja mellé, amikor is megláttam a torzulás okát. A párom hátulról a lába között guggolt és éppen két ujját is a forró punciba mártotta, amitől a lány hamar az orgazmus felé robogott. Ennek első jele egy enyhe visszafojtott sikoly volt. Talán ők is érezhették a lebukás veszélyének a kockázatát, mert ez a hang semmihez sem volt hasonlítható, csakis egy magába fojtott orgazmus első hangjaihoz. Egy null oda, szólt a párom, aki eddigre már felegyenesedett szemben állva a szó mindkét értelmében a másik pasival. Egymásra néztünk a lánnyal, cinkos mosoly, mintha csak tekintetekből értettük volna egymást és két oldalról letérdelve a fiúk elé, mintha síbotokat fogtunk volna két kezünkbe, úgy kezdtük el szopni őket. Óhatatlan, hogy közben néhány csók is elcsattant a farkak mellett, felett, között köztünk, de ezt a fiúk egyáltalán nem bánták, hiszen egyszerre két női száj és négy női kéz kényeztette felváltva a legnemesebb szervüket. A vértől és az izgalomtól éppen szétdurranni váró farkak már közel járhattak a végéhez, amikor is hangokat hallottunk kintről. boxer Ez megzavarhatta őket, mert mindketten eltoltak maguktól és a fal felé fordulva, szégyenlősen hirtelen látványosan zuhanyozni kezdtek. gun Mintha csak tudták volna a hangok, hogy zavarna, ezzel a lendülettel abba is maradtak. Ekkor már kellőképpen felizgulva éreztem magam ahhoz, hogy ne itt legyen vége ennek a közös zuhanyozásnak. Így a fiúk felé léptem és a páromat megkértem, hogy hátulról hatoljon belém. Nem kellett sokat nógatnom. Mögém pattant és finom mozdulatokkal belém csusszantotta a farka végét. Én megragadtam a másik felém meredező hímtagot és mint a ping-pong asztalon a labda kettőjük között mozogni kezdtem. Nagyon élveztem a helyzetet és a pasik farkát a bennem. A párom hátulról a srác pedig a számban. Nem számoltam, nem számolhattam, de pár húzás után a párom egy hirtelen mozdulattal felnyársalt és tövig hatolt belém. Ettől a mozdulattól én annyira orgazmus közeli állapotba kerültem, hogy észre sem vette, hogy a farok a számban csak dagad és dagad. Ez a tény megint csak izgalomba hozott és lassan a csúcs felé haladva egyre hevesebben szoptam őt, a párom pedig egyre vadabbul mozgott bennem hátulról. A két fiú rendesen munkálkodott, hogy nagyon mélyről elemi erővel törjön rám az a bizonyos érzés, ami persze nem is maradt el. Az orgazmussal egy időben azt éreztem, hogy a srác a számat teljesen megtölti a farkával és egy utolsó lökéssel elönti a forróság. Mintha vulkán tört volna ki, olyan elemi erővel robbant ki a számba, ami hamar meg is telt a forró ondóval. Szinte ezzel egy időben pedig a puncimban éreztem azt a semmihez sem hasonlítható lüktető érzést, amit akkor kap az ember lánya, ha egyszerre élvez el a benne mozgó farokkal. Párok éveken keresztül arra vágynak, hogy egyszerre élvezzen el ketten, mi meg rögtön hárman élveztünk el egyszerre.

Ekkor vettem csak észre, hogy a lány közben eltűnt a zuhanyzóból. Amikor kiléptünk egyszerre szakadt ki belőlünk a nevetés az elénk táruló látvány miatt. Ugyanis nem lehet könnyű három fiatal pasit pisszegve szóval tartani neki, úgy, hogy ne zavarjanak minket. A fiataloknak meg nem lehetett könnyű, hogy eddig kukkolhattak minket, most meg csak a kiszűrődő hangokat hallva a farkukkal nem lehetett mit kezdeni. vigyor2

Soha többé nem találkoztunk sajnos azzal a párral. szomoru1
2 hozzászólás, utolsó: robert (2011. 07. 11. hétfő 19:54)
 
#8   2011. 06. 27. hétfő 21:58
kayeti kayeti Admin

Vágyak 2.

Az ígért folytatás!


A kis terpesz megmaradt, amit a nő játszi könnyedséggel kihasználva a combok közé guggolt és most ő kezdte nyalni. A lány felváltva hajolgatott hol az egyik, hol a másik farok felé, hogy a szájába vehesse, miközben a saját ellazulására is koncentrált. Keményen állták a férfiak a sarat. Hálából vagy sem, de nagyon keményre dagadtak. Eközben a nő így is becsusszant a lány puncijába az ujjával, de most már a több kellett neki és a popsiját kereste, hogy nyelvével azt is izgathassa. Érezte, hogy egyre jobban lázba hozza a lányt és egy óvatlan pillanatban a punciból kicsusszant nagyon nedves és csúszós ujját a popsi lyukához irányította. Lassan, nagyon lassan az ütemes mozgást követve egyre beljebb nyomult az ujjával. Előbb egyet, majd kettőt is be tudott csúsztatni. Egyre jobban kitágította. Ellentmondást nem tűrő hangon a férfit a földre parancsolta, hogy feküdjön hanyatt. Fölé guggolt és a férfinek háttal szépen lassan bevezette a farkát a popsijába. Lassú, apró mozdulatokkal kezdte meglovagolni a térdére támaszkodva. A lány párja is rendesen felcsigázódott, arra gondolt, hogy milyen jó lenne, ha közben őt is kényeztetné a szájával. Közelebb lépett hozzá, de - mintha csak kitalálta volna a nő a gondolatát – mielőtt odaérhetett volna letérdelt elé és heves kézmozdulatokkal le-föl kezdte húzogatni a bőrt a farkán, miközben a nyelvével nyalogatta a makkját. Amikor már úgy érezte, hogy kellőképpen felizgatta, megkérte, hogy térdeljen le a férfi. Ő négykézlábra ereszkedett a fenekét a lány felé fordítva, kisé szétnyitott combokkal felcsigázóan kezdte bevenni a férfi nemi szervét a szájába. Mohón - mintha csak az élete múlna rajta – tövig bevette a szájába. Egyszer csak azt érezte, hogy miközben élvezi az idegen férfi farkát valaki hátulról mélyen benyal a puncijába. A lány továbbra is lovagló helyzetben maradva előrehajolva pont elérte a nyelvével. A helyzet annyira izgató volt a nő számára, hogy nem kellett neki sok a csúcsig. Ha valaki meglátta volna őket, akkor egy rövid vonatozást láthatott volna.
A két nő szinte egyszerre - hatalmas kitörő hanggal - élvezett el. De a lány csak nem akart kiszállni a megszerzett trófeából és azt kérte, hogy miközben a popsijában dudorodik egy méretes szerszám, addig a puncijába is szeretne egyet. A nő elképedve figyelte a lány mohóságát. Ő szinte meg sem tud mozdulni, akkorát élvezett és a lány meg még mindig akarja a farkakat magának. Hátrahajolva a férfi testén megkérte a párját, hogy ő is dugja be neki. Most már két farkat is magába tudhatott. Ebben a helyzetben rövid időn belül a nő három orgazmusig számolta a lánynál, mikor végre halk „elég” szócskára lett figyelmes.
- Te aztán jól bírod! –mondta a nő
- Ez csak a bemelegítés volt. –jött a válasz
- Ti még bírjátok fiúk? Jöhet a következő?

Vegyes érzelmek cikáztak a nőben. Egyrészt irigykedett a lányra, hogy multi orgazmusos ő meg egy szeretkezéskor csak egyszer tud elélvezni és utána pihennie kell. Másrészt pedig roppant izgatónak érezte a helyzetet és a lány kecsességét.
- Gyere kényeztessük a pasikat! –vetette oda a nőnek a lány
Kissé fáradtan, de nagyon kíváncsian, hogy mi lesz ennek a vége felállt és a hármas felé közeledett. A két férfi a motorháztetőn ült, mintha csak két fogas lett volna. A lányok azt találták ki, hogy kössék be a szemüket a pasiknak és állapítsák meg, hogy éppen ki kényezteti őket szájjal. Ez a játék mindenkinek nagyon tetszett. A nőnek annyira, hogy ismét felizgult tőle. A két nő ismét csókolózni kezdtek az égnek meredező farkak előtt térdelve. A két férfi két oldalról közeledett az ajkak felé. Előbb az egyik, majd a másik farkat kezdték el úgy szopni, hogy közben csókolóztak és a szerszám közéjük „szorult”.
- Megint bizsereg a puncim. –szólt a lány és felállva a kocsiba kapaszkodva kitolta a popsiját, mintegy felkínálva a pasiknak magát.
- Na ki ér ide előbb? – kérdezte szemtelenül.
- Na és hozzám? –kérdezte a nő is miközben ugyanazt a testhelyzetet vette fel a lány mellett?
- Te ma már jártál a puncimban – bökött a párja felé a lány – most ő jön. Tiéd a rendőrnő.
Ezen egy kicsit meglepődve a férfi a nő feneke felé lépett. Addigra már annyira nedves volt, hogy akadály nélkül tudta becsúsztatni a hüvelybe a farkát. Mélyen és keményen nyomták tövig ritmikusan a pasik a csajokba a szerszámukat. A lányok közben csókolóztak és kéjes sikolyokat hallattak. A lány csak azt vette észre, hogy a nő arca egy kicsit eltorzul és hatalmas sikollyal, remegő testtel elélvez. Hátrafordulva azt is konstatálta, hogy a párja is két húzásra van az orgazmustól, amit – többek között - a nő élvezetének látványa hozott ki belőle.
- Több éve nem volt többszöri orgazmusom. – mondta a nő
- Látod milyen hatással vagyunk rád? Most mi jövünk. –mondta a lány
Mintha csak ő rendezte volna meg a filmet, cinkos mosolyra húzta a száját és hanyatt vetette magát a motorháztetőn. A lábait széttárta. A férfi odalépett hozzá és ismét bevezette a farka végét. A lány ismét azokat a hangokat hallatta, ami már jól ismert lehetett a férfi számára az előbbiekből. Ki-be csúszkált benne, majd egy hirtelen lökéssel tövig betolta neki kétszer egymás után. A lány teste megfeszült és a harmadik lökésnél akkorát üvöltött a gyönyörtől, hogy ha az este összes sikítását össze lehetne adni azt is túlkiabálta volna. akkorát élvezett.

A lány kifulladva feküdt hanyatt a motorháztetőn. A lábai még remegtek a többszöri orgazmustól. Körkörös mozdulatokkal simogatták a mellét, ami abban a pillanatban többszörösen is nagyon jól esett neki, hiszen egyszerre több régi vágya vált valóra ezzel az akcióval.

Hazafelé menet szerelmesen a párjához bújva a fülébe súgta, hogy köszönöm. Két vágyamat is teljesítettél egyszerre. Egy rendőrnő igazoltatás közbeni elcsábítását is engedted és egy idegen férfival is tudtam szexelni, anélkül, hogy a nevét is tudnám. Imádlak miatta.

Ekkor megcsörrent a telefonja. A férfi csak azt vette észre, hogy a lány ábrázata nagyon furcsa, mosolyog és mintha egy kicsit elsápadna mikor letette a telefont.
- Ki volt az? –kérdezte a férfi
- A rendőrnő. A rendszám alapján megkereste a telefonszámomat és azt kérdezi, hogy meg lehet-e ismételni valamikor ezt az estét!

Mosolyogva és szó nélkül folytatták az utat haza.
1 hozzászólás, utolsó: edesfiu (2011. 07. 18. hétfő 14:11)
 
#7   2011. 06. 26. vasárnap 21:14
kayeti kayeti Admin

Vágyak 1.

Az alább leírtak csakis a képzelet szüleménye. A valóságban soha nem történt meg ilyen vagy legalábbis nincs róla tudomásunk. smile

A lány kifulladva feküdt hanyatt a motorháztetőn. A lábai még remegtek a többszöri orgazmustól. Körkörös mozdulatokkal simogatták a mellét, ami abban a pillanatban többszörösen is nagyon jól esett neki, hiszen egyszerre több régi vágya vált valóra ezzel az akcióval.

Még amikor a kocsiban ült és messziről a félhomályban egy forró nyári nap után egy fénycsóvát látott, amint leinti, akkor gondolni sem mert volna rá, hogy a mit tartogat neki az éjszaka. Odaérve az őt megállító rendőrökhöz magabiztos volt, hiszen a párja vezetett és tudta, hogy semmit sem követtek el és minden papírjuk rendben van. Mégis valami furcsa érzés fogta el, mintha megérezte volna, hogy több lesz ez, mint egyszerű közúti ellenőrzés. Odaérve lehúzódtak az út szélére és miközben várták, hogy odalépjenek a biztos urak hozzájuk a párja a papírokat keresgélte. A letekert ablakon keresztül az „anyós” ülésről ekkor látta meg, hogy egy hosszú szőke hajú, baba arcú rendőrnő állította meg őket igazoltatni. Nagyon kellemes, ámde ellentmondást nem tűrő hangon kérte tőlük a papírokat, amit azon nyomban meg is kapott. Hátralépett a kocsitól, hogy megvizsgálja őket, de csak pont annyira, mintha az alakját akarta volna megmutatni az arca után. Tökéletes alakot sejtetett az egyenruha. Éppen az járt a fejében, hogy de kár, hogy pont egy igazoltatásnál találkoztak, mert biztosan szívesen megismerkedett volna vele, ha mondjuk egy butikban eladó lett volna. Ekkor egy szigorú „szálljon ki a kocsiból” mondat zökkentette vissza a jelenbe. A lány párja engedelmeskedett is és hátrament a csomag tartóhoz a baba arcú rendőrnővel. Folyamatosan figyelte őket a visszapillantóból, így látta teljes alakját, és elfogta valami különös vágy. Nem bírt szabadulni a gondolattól, hogy neki kell ez a nő még akkor is, ha éppen egy igazoltatás kellős közepén vannak. Kiszállt hát ő is a kocsiból és hátrasétált hozzájuk a csomagtartóhoz, ami ekkor már nyitva volt. A rendőrnő enyhén behajolt a kocsiba, láttatta a gömbölyű, feszes fenekét. Mintha csak véletlenül tenné a lány elsétált mögötte és finoman hozzáért egy icipicit ehhez a feszes, gömbölyű popsihoz. Felegyenesedett és szigorúan, mélyen a szemébe nézett, mintha csak számon akarná kérni, hogy mit csinált. Ekkor a lány elmosolyodott, mintegy bocsánatkérően és kacsintott egyet. Egy „nyelven” beszéltek. Már nem volt annyira szigorú az a tekintet. Mi több, egy halvány cinkos mosoly is elhagyta a száját. „Bocsánat”, súgta a lány. „Semmi baj”, jött a válasz és közben tetőtől talpig végigmérte a szemtelenül rövid miniszoknyából kivillanó hosszú combokat a közeg.
- Mi a baj, miért állítottak meg minket? – kérdezte a lány
- Egy egyszerű közúti ellenőrzés miatt. – jött a válasz
- Mindig ilyen alapos az ellenőrzés, hogy a csomagtartót is megnézik?
- Ha kell meg is motozzuk! –mosolygott a rendőrnő
- Csak ha te végzed a motozást. – váltott tegező hangnembe a lány
Szinte izzott ekkora már a levegő és érezték egymás rezdülését. Párja levegő után kapkodott, hogy milyen irányba folynak a dolgok, de nem mert szólni. Elég régóta ismerte már a lányt, de nem gondolta volna, hogy ennyire felültudnak kerekedni a vágyai rajta. Lélegzet visszafogva várta, hogy mi lesz a végkifejlet.

Néhány hasonló mondat után a lány közelebb lépett a nőhöz és a fülébe súgta, hogy kívánja és nagyon szívesen szerelmeskedne vele akár itt a kocsiban. Egy gyenge „szolgálatban vagyok” védekezés után a lány megfogta a kezét és a combjára tette. Majd lassan felfelé kezdte emelni, amíg el nem érte a szoknyája alatt a fenekét.
- Legalább ne itt. – mondta a nő. Menjünk beljebb az elhagyatottabb részre.
- Rendben. – válaszolta a lány és már indultak is volna az addigra besötétedett csillagos éjszakában.
- A kollégám hiányolni fog.
- Ő is ilyen szexis, mint te vagy?
- Jóképű, de mégiscsak a felettesem és a kollégám is egyben.
- Bízd ide. – válaszolta a lány, majd sarkon fordult és a férfi felé indult.

Nem telt bele két perc és együtt gurultak a kocsikkal a fák és bokrok mögé négyesben. A rendőrök lecsatolták a pisztolytáskákat és betették a kocsiba. Ahogy ezzel végeztek a lány odalépett a nőhöz és szájon csókolta. Hosszú és erotikus csókcsatába kezdtek. A nő keze alig észrevehetően elkezdte felfedezni a lány szinte semmit nem takaró felsője alatt a testét. Több sem kellett neki, megszabadította a ruháitól. Hanyatt döntötte a motorháztetőn, letérdelt. A nyelve pont a nő izmos combjai végénél volt. Szépen lassan végigcsókolta, majd finoman szétnyitotta a combokat és forró nyelvével belenyalt az akkorra már a nedvességtől csúszós punciba. Mély sóhaj és enyhe csípőemelkedés jelezte, hogy nagyon jó érzés neki amit kap a nyelvtől. Lassú körkörös mozdulatokkal csigázta fel. Egy hirtelen irányváltással a csiklóját vette célba. Ekkor már nem csak sóhajok, hanem halk sikolyok is jelezték, hogy jó felé jár a fürge nyelvecske. Egyre hangosabbak lettek a sikolyok, amikor is a nő minden izma megremegett és hangos sikoltással a csúcsra ért. Felült és ismét megcsókolták egymást.
- Most rajtam a sor. – mondta a nő és ezzel fordította hasra a motorháztetőre a lányt. Nagy terpeszt csináltatott vele.
- Megmotozol? – kérdezte a lány és a popsiját kinyomva bepúcsított, hogy letérdelve könnyen hozzá lehessen férni a csiklójához.
A hasa alatt átnyúlva két ujjával kezdte masszírozni azt. A nő letérdelve finoman hozzáért az ujjával a szemérem ajkaihoz. Lassan becsúsztatta a forró punciba az előző nap megcsináltatott műkörmös ujját. Előbb egy, majd kettő ujja járt ki-be a lüktető punciba. Ütemes mozgásba kezdett a lány, miközben folyamatosan dörzsölgette a csiklóját bal kezével.
- Ha tovább folytatod, akkor hamar el fogok élvezni. – nyögte a lány.
- Ez a tervem. – válaszolt a nő
- Na jó, de akkor nekem nem leszel elég. Pasi is kell a végére.
- Talán nincs itt belőlük kettő is?

Ekkor vette észre, hogy a két férfi mellette két oldalról teljesen meztelenül álló farokkal nézték őket. Előbb a párjára, majd a rendőrre tévedt a tekintete.
- Húúú, nem csak szemtelenül jóképű vagy, de méretes szerszámmal is megáldott a sors.
- Állok rendelkezésedre.
Mindkét férfi tette felé egy lépést. Felült és éppen elérte mindkét szerszámot.

Folyt. köv.
(Nincs még hozzászólás, legyél te az első!)
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: kayeti kayeti
Nyitás ideje: 2009. 05. 05. kedd
Bejegyzések: 11db
Utolsó üzenet: 2011. 07. 13. szerda
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!