Huuu engem most nagyon megvadított a párom
szépen gyengéden szeretkeztünk, finom csókokkal, óvatos lökésekkel, a nyakát nyaldostam épp, ami imád, amikor azt súgta a fülembe hogy most egy nagyobb méretre vágyik, ami keményen megbassza... Hát nekem nagyon durván megkeményedett a farkam, és izomból megbasztam. Közben kérdeztem, hogy így gondoltad? Így jó? Ő meg mondta, hogy még keményebben! Basszad szét a pinám
nagyon megbasztam, el is élvezett, ami nagy szó, mert az en farkamtól nagyon nehezen megy el.

szerintem nagyon izgató tud lenni szex közben csúnyán beszélni. Én mindig beindulok tőle és igencsak nedves is leszek tőle,nagyon fel tud pörgetni.
Szerintem ezzel vagyunk így páran, csak sokan nem merik bevallani sem.

Előtte nem jellemző annyira. Bár volt olyan, hogy vendégeink voltak, iszogattunk, és telefonon írt, hogy nagyon nedves a puncija
na nekem persze rögtön felállt. Közben azért vannak vadabb mondataink is, utána csak megeszéljük milyen volt

Hát közben én olyanokat mondok, hogy imádom a puncid, nagyon finom a puncikád, nagyon szűk vagy... Ő ilyeneket : imádom a farkad, mélyebben, keményebben....ilyesmik...

imádom mikor megyek hazafele a csajommal, és már a buszon a fülembe súgja, hogy "szopni szeretnék"... mire haza érünk majd eldurranok
Dzivkane az hogy a ferjem ra jott tudta mi tortent es nem csinalt cirkuszt szerintem kozel sincs ahhoz hogy "hozza jarult volna" sot ha ertelmesen elolvasod ra jossz hogy nem hogy nem jarulthozza de meg merges is volt erte.Csak kulturalt (puhany egyesek szerint)ember leven nem csinalt botranyt,
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 11. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 11. péntek 10:40
Törölt felhasználó (857830)

Vadidegennel, öt perc után, gumi nélkül, a parkban... a férj hozzájárulásával. Ezt már nehéz fokozni.
imádom mikor megyek hazafele a csajommal, és már a buszon a fülembe súgja, hogy "szopni szeretnék"... mire haza érünk majd eldurranok
WOW! Melyik parkrol is van szo?!?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 11. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 11. péntek 10:40

Törölt felhasználó (857830)

Vadidegennel, öt perc után, gumi nélkül, a parkban... a férj hozzájárulásával. Ezt már nehéz fokozni.
Azt hiszem ezt már tényleg nem!

dzivkane: szex elott. a legutobbi bulin oda jott egy ur es felkert. kerdem a ferjem elmehetek az urral,-mire o persze hisz szorakozni jottunk, alig tavolodtunk el az asztaltol elhalgatott a zene kozoltek a zeneszek hogy szunet lesz,az ur megfogva a fenekem kerdi most mi legyen,varjuk meg eggyutt a szunet veget? ok feleltem es ki mentunk a kozeli parkba kotottunk ki ahol a szoknyam ala nyult es szajjon csokolt kicsit varatlanul ert de nem tiltakoztam,kis ido mulva ki gomboltam a nadragjat o meg le tolta a bugyim harisnyam."szex kozben"o jo nagy kemeny farkad van,o meg teljesen nedves a pinad,amikor meg a puncimba elvezett meg meg kerleltem ,a keresnek elegett teve tovabb kefelt majd ujra elvezett most szinte egyszerre mentunk el."szex utan"felhuzva abugyit harisnyat igy szoltam ez isteni volt ad a szamba hogy tisztara szopjam nyaljam meg jott egy kis krem ami a szam szelen maradt.vissza mentunk a szorakozo helyre ahol a ferjem idegesen kerdezte hol voltal-mit csinaltal hisz nem is szolt a zene meg mielott valaszolhattam volna ujabb kerdes mivel kented ki magad mis a szad?gecis mondtam ,mire o ne hulyeskedj nincs kedvem viccelni es szajjon csokolt,en meg nem viccelek dugtunk szorakoztunk eggyett.kozben az ur lelepet,ki volt az hogy hivjak kerdezte a ferjem nem tudom feleltem mire o idegesen ugy szeretkeztel egy idegennel hogy meg a nevet se tudod mire en rovid volt az ido hogy bemutatkozzunk a farka erdekelt nem a neve
Nem mindig emlékszem mit mondok.. mindig azt amit éppen akkor abban a pillanatban kivált belőlem! Az biztos.. engem is felizgat ha ő sem csendes!
Hmm ahogy a ferjem is tegnap este mikozben elelvezett "istenem de jo" Szerintem ez az aminel tobb nem is kell...ha neki jo es kimondja akkor viragzik a szivem

a valasz: jo de ne sies ha nem akarod a luksogorod itt talalni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 09. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 09. csütörtök 08:42
Törölt felhasználó (105041)

Szex előtt : Szívem most indulok haza !
sex elott az asszony a ferjenek: menny es vegyel egy csomag gumit! de ne hogy azt a roszminosegut itt a kozeretbe a varos masik szelen a gyogyszertarba van jo .ja a kocsit hagyd ithon!! elsetal a ferj jo idobe telik mire vissza er,az asszony egy szal bugyiba igy szol elkestel megdugtak gumi nelkul

Szex előtt : Szívem most indulok haza !
Drágám hozz légyszíves egy felest ! Dugunk ? Méééég!!! Ahhh....... ez jó volt. Drágám hozol egy sört ?
Ez mi volt?Most komolyan?Kibéreljük ezt e ku...va szobát 10000-ért,és csak ennyire telik?
Ja hogy a feleségednek ez elég?Akkor mi a fa..t akarsz tőlem?Ide rángatsz,felizgatsz és úgy hagysz!Figyelj ne keress többet!Nem tudod egy taxi számát?Megyek Lacihoz,az remélem befelyezi!
Ja hogy a feleségednek ez elég?Akkor mi a fa..t akarsz tőlem?Ide rángatsz,felizgatsz és úgy hagysz!Figyelj ne keress többet!Nem tudod egy taxi számát?Megyek Lacihoz,az remélem befelyezi!
Hova kered?

Rácsörögtem egy régi kedves ismerősömre, akinek elég bonyolult kapcsolatrendszere van. Suttogva szólt bele a telefonba, hogy most ne zavarjam, mert ott van a közelben a férje, de este elmegy melózni, és majd fog jönni Zoli a házibarátja, majd akkor. Oké, mondom, majd közben felhívlak.
Este csörgök, csöng, csöng, csöng, már éppen letenném, amikor a vonal másik végén egy sikítás jön be, "Óóóóó, hogy húzza beléd a jóisten azt, amit a Zoli az előbb belőlem kihúzott!!!!"
Este csörgök, csöng, csöng, csöng, már éppen letenném, amikor a vonal másik végén egy sikítás jön be, "Óóóóó, hogy húzza beléd a jóisten azt, amit a Zoli az előbb belőlem kihúzott!!!!"