Sziasztok. Ma délelőtt a Debreceni termál fürdőbe , délután a szaunába leszünk, párként szívesen ismerkednénk 40 év alatt pasikkal. Borotvált intim rész elvárt. Legyen mindenkinek szép napja
Sziasztok!
Szerda este én lennék. (Ez egy válasz nudis par üzenetére (tegnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda este én lennék. (Ez egy válasz nudis par üzenetére (tegnap 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szombaton 13, Kecskeméten az arany homokba leszek, hölgy pár fogadnám. Belső üzenetben.
Valaki a napokban az Esztergomi Aqua sziget szauna részlegen ?
Sziasztok, a lingam masszazst probalta mar innen valaki?
Holnap vagy szombat?
(Ez egy válasz nudis par üzenetére (tegnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szombat még számít?
(Ez egy válasz nudis par üzenetére (tegnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ebben a hűvös időben forró masszázsra vàrok ma délután egy hölgyet 3. Kerületi szalonomban.
Sziasztok
Holnap megyek az Árpád fürdőbe!
Lessz ott innen valaki esetleg?
Privátba írj kérlek!
Holnap megyek az Árpád fürdőbe!
Lessz ott innen valaki esetleg?
Privátba írj kérlek!
Sziasztok!
A héten Gyulán leszünk a Corvinban. Lesz ott innét valaki(k)?
A héten Gyulán leszünk a Corvinban. Lesz ott innét valaki(k)?
Sziasztok!
December végén Esztergomba töltünk pár napot!
Egyedülálló,inteligens pasi jelentkezését várjuk a környékről.
December végén Esztergomba töltünk pár napot!
Egyedülálló,inteligens pasi jelentkezését várjuk a környékről.
Valaki a napokban az Esztergomi Aqua sziget szauna részlegen ?
Sziasztok!
Hévízre vagy Zalakarosra látogató párhoz csatlakoznék hetero férfiként.
Irjatok!
Hévízre vagy Zalakarosra látogató párhoz csatlakoznék hetero férfiként.
Irjatok!
Aqua Lux Wellness Hotel-fürdőben ma szívesen ismerkednénk. Igényes fiatalemberek-párok-személyzet- előnyben....
Sziasztok! Holnap lesz valaki közületek Sárváron.
Mindenhol lehet.
(Ez egy válasz Balika019 üzenetére (2025. 12. 07. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Hétfőn délelőttre keresnék Pesten masszőrt, bi pasi vagyok, viszonzásként szájjal masszíroználak.
Január 16 -18 ig Gyula Corvin hotel akár 3 pasit is fogadnák isemrkednék de csak is 35 éves korig! Párokkal is szeívesen lennék ott!
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)

lehet ismerkedni ott? 

Seggbekuki38